Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

KÄRLEKEN

2018-02-02 11:09 #0 av: retep

 Det primära, som gör skillnad i ens ambition att göra gott och kunna ge, helt spontant. Det är att hitta Kärleken inom, den vi har till oss själva, den till livet.   Kärleken är grunden för livet och för allt det vi själva ger och uttrycker av godhet och välvilja. Det är också det vi ofta vill och försöker uttrycka också när, stress och dumhet står i vägen och det vi gör blir kraftlöst och fel.

 Allt vi önskar attrahera kommer till sin rätt och blir först riktigt kraftfullt och levandegjort när vi har den här kontakten med vårt inre liv och Kärleken.   Kärleken inom, den är Universell, den har sin upprinnelse bortom allt yttre, den porlar evigt och konstant och strömmar direkt ur Källan.

 Källan är Det Rena Medvetandet, bortom allt yttre, bortom allt vi gör, tänker och känner, bortom kropp och sinne, bortom upplevelse. Det är Varande och Själens boning. Det är här allt börjar, varifrån allt tar form. Det är här Kärleken bor och all godhet vi är.

Anmäl
2018-02-02 11:35 #1 av: rore

Tack retep! Hjärta

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2018-02-02 12:47 #2 av: retep

Var så god rore!

En liten påminnelse... Vet ju att du har den, Kärleken! Blomma

Anmäl
2018-02-02 12:54 #3 av: rore

Tack Blomma

Ja, jag har ju det Glad

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2018-02-03 09:43 #4 av: SHIAWASE

Säger som rore, TackHjärta Känslan när man är uppfylld av den där kärleken, alltså bara uppfylld! Är den underbaraste, inte den kärlek som behöver ha ett "föremål" för den, utan den som bara bubblar upp och genomsyrar allt!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2018-02-03 17:30 #5 av: retep

Härligt Ulrika ❤️

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.