LoA-generellt

Ni som använder er av LoA

2017-12-14 10:17 #0 av: Varsin

Jag är ny här och vet inte riktigt hur ett forum fungerar över huvudtaget (så sorry om jag gjort fel med att skapa inlägg/skapa på fel ställe osv).  Jag har själv använt mig av LoA innan jag ens visste vad det var. Det började runt 2009-2010 och då var jag bara 17-18 år gammal. Jag trodde till en början att jag var speciell eftersom allt jag sa och allt jag tänkte på blev verklighet. Jag fick ibland "hjälpa" andra (vänner och familj) med att uppnå mål och drömmar osv.  Men 2014 fick jag reda på om boken "The Secret" och det var då som jag förstod att jag hela tiden hade använt mig av LoA och att alla andra kunde göra det. Men jag tror att man måste vara stark i själen och komma i kontakt med sin inre röst. Man måste nå den punkt i livet där man känner sig bekväm med sig själv och litar på sig själv. 

Jag har varit så insatt i LoA sen dess att jag forskat lite själv och läst på en hel del om bland annat hjärnfrekvenser och vågor m.m. Och nu är jag intresserad av att höra andras historier. Hur har det funkat för er? HAR det funkat? Kan ni/vill ni ge exempel på något? Vad jag har märkt är att tacksamhet är huvudnyckeln till LoA. 

Anmäl
2017-12-29 06:06 #1 av: Evaline

Hej, och vad kul att du hittat hit!

Visst är det fantastiskt hur attraktionslagen hela tiden arbetar runt omkring oss vare sig vi är medvetna om det eller inte, till vår fördel eller nackdel. Sedan är det ju just när man väl blivit medveten om denna fantastiska kraft som man kan börja använda den på riktigt! ♥

Många medlemmar på forumet har skrivit presentationer under "Aktuellt just nu" i tråden Presentationer av medlemmar, där tror jag du kan hitta en del om du är nyfiken på andras historier. Tyvärr verkar forumet inte blomstra på samma sätt som det gjorde för ett par år sedan då fler var mycket mer aktiva. Kanske har det något att göra med att "hypen" om LoA har lagt sig lite.

Kanske kan vi blåsa liv i forumet igen. Jag personligen tyckte att det fanns en sådan oerhört fin och inspirerande gemenskap här, och lärde mig jobba med LoA mycket med hjälp av andra medlemmar som hade mer kunskap och längre erfarenhet.


God fortsättning, och välkommen till forumet!

Anmäl
2018-01-08 06:06 #2 av: SHIAWASE

Som Evaline säger så använder vi ju ALLA oss av LoA ständigt, det är en kraft (lag) som verkar oavsett vi är medvetna eller inte,, MEN är man medveten så kan man börja ett medvetet skapande av sitt liv, och man accepterar lättare de "default" skapanden som man gör ,, ser det inte som något negativt utan kan vara mer objektiv i sättet man ser på sitt egna skapande. Men desto tidigare vi upptäcker vad vi skapar (vilket du, Varsin verkar ha upptäckt tidigt) så är det lättare att skapa medvetet!

Och Evaline,, visst vore det roligt att aktivera forumet !

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2018-01-09 13:23 #3 av: retep

Hej Varsin!

Vi är alla starka i själen men inte alltid med vår personlighet och medvetenhet.

Både jag och SHIAWASE har tidigare varit väldigt aktiva här och skrivit i många inlägg. Det var nog bara så att vi kom av oss och att annat kom emellan. LoA är intressant och jag är gärna med till att aktivera sidan igen. Evaline vill säkert vara med, eller hur och du SHIAWASE, har du tid och lust?

Anmäl
2018-01-11 02:18 #4 av: SHIAWASE

Hej retep! Kul att se dig igen... Ja jag är också gärna med att aktivera sidan,, har dock lagt ut en förfrågan om någon vill ta över sajtvärdskapet..  Är gärna med att skriva dock!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2018-01-12 13:35 #5 av: retep

Det finns en plats inom oss som är bortom tid och rum, en plats utan början, utan slut. En plats i total stillhet och samtidigt i oändlig dynamik och enhet. En plats inom, där Lagen om Attraktion har sitt ursprung.  För en lag är det och den verkar i samklang med alla Universums Lagar. En plats vi kan nå med olika former av Yoga eller förenande. En plats inom där mitt attraherande är mer intuitivt, mer ursprungligt, mer ändamålsenligt, mer fokuserat, och så mycket mer kraftfullt.

Anmäl
2018-01-13 23:57 #6 av: SHIAWASE

#5 retep

Bra och enkelt sammanfattat. Tack

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.