LoA och relationer

LOA och känslor

2016-03-30 22:21 #0 av: novembre

Hejsan! 

Jag funderar hur det fungerar med LOA och om man har känslor för en person, men inte vet om dessa känslor är besvarade än? 

När åtminstone jag tycker om någon kan jag inte sluta tänka på den personen. Enligt LOA ska man skicka önskan till universum och sedan släppa det, men för mig upplevs det omöjligt att inte tänka på personen, eller hur det eventuellt kan utvecklas. Är det bra eller dåligt? 

Sedan vad jag förstår kan man inte attrahera personer utan bara de känslor man vill ha i en relation, stämmer det? 

Hur det än är så känns det verkligen som att det är något på gång, men jag kan inte veta.  Det har gått ganska försiktigt fram av lite olika anledningar (vilket får mig att fundera om jag inbillar mig). Hmm :P 

Anmäl
2016-03-31 19:37 #1 av: MissInAction

Hej novembre Vinkar

Jag svarar med en video! Visst kan jag skriva, men Abraham Hicks säger det så mycket bättre. Klockren, tycker jag Glad

Och generellt - om det KÄNNS bra, så ÄR det bra. Annars - hitta en tanke eller synsätt som känns bättre.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2016-04-01 17:15 #2 av: novembre

Tack, jag har kollar igenom den några ggr nu för att förstå allt som sägs. Jag tror den kan vara bra att titta på lite från och till som påminnelse :) 

Jag kollade vad det mer fanns för videos och hittade den här jag tycker var väldigt bra https://www.youtube.com/watch?v=1i-lKRBzJIY

Jag har liksom fått en insikt i att jag borde ta tag i mig själv. jag har insett att jag har försummat mig själv litegrann. Men nu när jag mår bra och utstrålar positiv energi dyker det alltid upp personer som är relaterade till mitt gamla jag och som jag egentligen inte vill ha och göra med. Varför är det så? Jag tänker att man borde attrahera bra saker när man utstrålar den energin. Det känns som att det kommer på beställning liksom. 

Anmäl
2016-04-03 17:37 #3 av: MissInAction

Oh ja, den där videon är himla bra! KärDet är så många samtal som jag lyssnat på så många gånger, och varje gång trillar någon ny insikt ner och jag hittar något nytt som jag tar till mig.

Om vi tänker på att våra föreställningar, tankar och känslor om andra människor alltid har att göra med oss, och aldrig med dem, så kanske det klarnar? Kanske är det så att du ser dem på ett annat sätt nu? Eller ser andra sidor av dem? Kanhända försvinner de ändå ur din tillvaro efter att du har sett det. 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2016-04-10 20:10 #4 av: novembre

Ja det låter rimligt. Jag ser dem defenitivt på ett annat sätt, men ibland halkat jag tillbaka dit igen i tankarna, men tror också det är en succesiv process när man ändrar sina tankebanor.  

Anmäl
2016-04-10 20:30 #5 av: novembre

Nu har det dykt upp nya funderingar. 

Enligt LOA ska jag visualisera det liv jag vill ha, och ska jag då verkligen utgå från att han är intresserad? Om jag gör det skapar jag föreställningar av vad som an hända sen, som i sin tur kan bli förväntningar och eftersom jag egentligen inte vet hur framtiden blir med den personen så kanske det kan innebära en ängslan över att det kan bli annorlunda än mina föreställningar?

Nu när jag skriver känns det som att jag svarar på min egen fråga.  Jag kanske egentligen inte ska fokusera på vad han känner, utan bara mina känslor för honom och handla enligt dem. Men isåfall är det kanske en dum idé att visualisera en för detaljerad framtid? Det känns som jag redan besvarat min fråga i skrivandets stund, men jag postar det ändå om ni kanske tycker annorlunda :) 

Det är hur som helst väldigt svårt att visualisera kärlek utan att en specifik person är med i bilden när det är någon man tycker om redan.  

Anmäl
2016-04-11 20:36 #6 av: Otroulig

Smart Novembre - att skriva ned sina tankar och förklara för någon annan gör ju ofta att man ser svaret själv. Glad

Ja du ska ju utgå ifrån dina känslor, hur det känns att vara älskad och uppvaktad kanske. Det här med att fokusera på en person skapar ofta brist känslor - eftersom man ofta påminns att verkligheten inte ser ut som den gör.  Men jag har lyckats dra till mig en fantastisk man fast jag fantiserade om en annan - för att mina känslor var så starka.  

Så att så länge du inte tvivlar, saknar eller längtar eller har liknande  känslor med i bilden så fungerar det ju. Men så fort du blir trånande och "vill för mycket" så blir det en en liten blockering som förhindrar det du vill ha att komma till dig. Så har jag fattat det i alla fall. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.