Inspiration & Inspiratörer

Komma tillbaka till LoA.

2015-12-09 12:32 #0 av: [Synnerlig]

Jag har haft en tuff period och halkat ur Law of Attraction känner jag men vill komma in i det tänket igen. Ska se på "The Secret" igen bara för att peppa mig själv lite. Men vilka fler dokumentärer finns det om The Law of Attraction som är värda att se och inte är för flummiga? Har sett "The Secret" och "What the bleep do we know".

Jag är mer för vetenskap, saker som känns logiska liksom, än för spiritualism och sånt, så vill helst inte se något för "flummigt" då jag är rädd att det ska få mig att backa. Är väldigt skeptisk i min natur och behöver ha mer bevis än teorier.

Tipsa mig även om bra böcker som kan vara peppande att läsa Glad

Jag behöver bli inspirerad helt enkelt! Glad


Anmäl
2015-12-09 13:00 #1 av: retep

Du kan ju alltid läsa och ta del av alla inlägg och trådar här på forumet.
Säkert gör du klokt i att acceptera att LoA inte verifieras och bekräftas genom vetenskapliga bevis. Det är alltid dina egna erfarenheter av LoA som bekräftar!

Anmäl
2015-12-09 13:27 #2 av: [Synnerlig]

#1 Okej, kanske inte vetenskapligt då. Men även om jag är skeptisk så är det logiskt för mig att tänker man mycket på någonting man vill ha så kommer man medvetet och omedvetet att göra saker som hjälper en att nå målet Glad Positiva tankar gör en positiv osv och jag tycker väl att det borde vara rätt så vetenskapligt ändå, haha Glad


Anmäl
2015-12-09 13:32 #3 av: satsuke

Kanske börja "öva" i det lilla så du får "bevis"? Med sånt som parkeringsplatser och annat som är riktigt konkret?

Eller, som jag gör ibland, titta tillbaka och se dina mönster i ditt liv - kanske kan du se att JAAA det blev som jag kände (både positiva och negativa händelser och förändringar).

Anmäl
2015-12-09 20:00 #4 av: Otroulig

Tja vad sägs om det här inlägget  eller kanske det här (längre ned hittar du lite länkar som Kathja lagt in för att försöka bevisa skeptikern Skämtar

Annars så finns det ju sidor och bloggar som är mindre flummiga än vad några av oss här är Glad.  Irinas sida tex ,den har hon tydligen lagt ned. Men det verkar som att alla guider och lite annat matnyttigt finns kvar. Hon är jordnära och oflummig Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-12-09 20:05 #5 av: [Synnerlig]

Tack så mycket Tummen upp


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.