OT - Off Topic

Ny användare :-)

2015-08-06 09:36 #0 av: poweriam

Dagdrivarn här, har skapat en ny användare bara då jag känner att jag vill kunna skriva fritt här. Mitt gamla användarnamn är ju mitt stamnamn vilket varenda människa inom kattvärlden vet vem jag är personligen genom och jag känner att jag vill kunna skriva fritt hos er alla tankar och funderingar och allt som sker i livet och jag är inte säker på att jag vill dela det med även alla utom kattvärlden så därför skapade jag en ny inloggning så att jag använder min gamla dagdrivarn endast till kattrelaterade forum :-)

Anmäl
2015-08-06 21:42 #1 av: Otroulig

Halloj Power, hehe bra valt namn Tummen upp - men vad bra - då kan du bubbla på ohejdat nu då. Åsså vet vi ju redan lite vem du är. 

Hoppas allt är bra med dig Hjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-08-07 22:21 #2 av: gardit

Måste bara säga att jag gillar ditt nya namn skarpt, för varje gång du skriver, ser och läser poweriam blir det mer sant;)
Jag brukar välja mina lösenord med omsorg av just den anledningen. Jag har ingen aning om vem du är, men ser fram mot att se vad du har på hjärtat ♡

Anmäl
2015-08-13 08:08 #3 av: poweriam

Otroulig - Verkligen och ni får gärna veta exakt vem jag är ;-)
Gardit - Tack, jag blev också förtjust i det. Hjälper fokus :-)

Anmäl
2015-08-22 04:55 #4 av: SHIAWASE

poweriam!!! Grattis till ditt nya namn!

Jag hade också ett annat användarnamn för ett par år sedan,,,, men sedan jag bytte till SHIAWASE ( som betyder lycklig) så förändrades mycket, såååå som gardit säger, lösenord, och användarnamn har en stark kraft!!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.