Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

Visionboard?

2015-06-15 11:51 #0 av: Skogshumblan

Är det någon här inne som använder eller har använt sig av det och vad är isåfall din erfarenhet/upplevelse?

Anmäl
2015-06-15 21:06 #1 av: Otroulig

Jag använde det ett tag, runt en spegel, inget som hjälpt mig, men det var när jag var helt i brist tänk så... kanske förresten, att det hjälpte mig på ett annat sätt. Att ta mig upp från brunnen  jag befann mig i då. 

Vet att andra har använt datorn och jag tror att Pintrest (heter det så) kan vara ett utmärkt verktyg  att använda för att få inspiration. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-06-16 08:38 #2 av: Karin3.0

Min erfarenhet är att det e pointless så länge det bara är sånt som stannar i fantasin. Det behöver finnas nån typ av koppling, nån typ av känsla av möjlighet tror jag. Hade en jättefin visionboard och den är fortfarande jättefin men inget av det som är på den har hänt. Det är min erfarenhet.

Anmäl
2015-06-17 20:02 #3 av: szirius

jag har använt mig av det! Jag gjorde en visionboard för måååånga år sedan, glömde helt bort den, och hittade den många år senare o såg att massor av saker hade manifesterats! Tummen uppRiktigt roligt faktiskt! Så jag tror stenhårt på  " sänd tanken - sen släpp" BallongIaf i mitt eget fall funkar det bäst, för jag är expert på att vobbla om jag "försöker"  Galen Och som #2 skriver, visst är det viktigt att det finns en känsla av MÖJLIGHET, hopp, framtidstro, glädje i förskott, pirr, nyfikenhet etc etc. Så man ska göra den när man är på high flyingVåg

Nyss hittade jag faktiskt en gammal inredningsmapp där jag klippt ut olika fina bilder från tidningar på trädgårdar jag gillade då...då hade jag inte ens en gård utan bodde i lägenhet...och jag såg en röd tråd nu som jag ABSOLUT inte tänkte på då - på flera bilder finns det höns med i bakgrunden- gissa vem som ska skaffa höns i sommar? GapskrattarMitt undermedvetna har nog tyckt det verkar mysigt utan att jag medvetet tänkt tanken förrän nyligen. Intressant Glad

Anmäl
2015-07-17 10:30 #4 av: sweetgum

Jag har gjort en och funnit att det inte fungerat jättebra. Tror det behövs mer ord på min, har nästan bara bilder. Bilder är bra men det behövs kopplas till något. Om du gör en ta med flera positiva och motiverande citat du gillar är mitt tips!

Anmäl
2015-07-17 17:46 #5 av: Skogshumblan

Gjorde en själv. Ritade bilder och skrev kort text till. Sen glömde jag av den och slängde nog den i sista städivern....  En sak är i mål iaf. 

Anmäl
2015-08-02 23:10 #6 av: Anterrabae

Har inte testat själv, men en nära vän gjorde en, med fokus på sitt jobb. Hon tog sig exakt till läget på sin visionboard. Hon gjorde det på mindre än ett år, i normala fall tar den resan mellan fem och sex år. För henne funkar det kanon! Det ger henne fokus och driv samt förtröstan.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.