Universum och andlighet

Jordens läkande kraft , mikroorganismer

2015-05-18 00:55 #0 av: SHIAWASE

Lägger in en länk till en ny film här i Japan,  Väldigt intressant,  ett vetenskapligt approach till hur jorden läker sig själv, om mikroorganismers funktion etc. Regissören, Shiratori, har även gjort en film  som  heter Inori (Prayer) som handlar om bönens kraft, alltså  om LoA,,, båda finns med engelsk undertext.   Den nya filmen, SOSEI (Revival)  visar hur mikroorganismer fungerar genom att de "lever" på tex. radioaktiv strålning,, de  har gjort experiment i Fukushima som visar tydligt hur värdena sjunker genom att använda dessa, även tester på  människor utsatta för strålning har visat minskade värden. Inte bara strålning, utan annan förorening också,,,,, väldigt vetenskapligt sätt ,,, som gör att filmen kan vara lätt tillgänglig för många,  även om Regissören själv är insatt i universums  skapelse, både den vetenskapliga biten och den icke vetenskapliga biten. Båda dessa filmer mixar det andliga och det vetenskapliga på ett fantastiskt sätt. Han har tidigare gjort en annan film som  fokuserar på  mat,, att vi faktiskt kan leva utan mat, en kvinna som i över 18 år nu har levt på endast ett glas grönsaksjuice per dag,,  och där tar han upp hur kroppen förnyar celler genom att INTE äta,,även i den filmen ett vetenskapligt approach, men med den andliga biten i bakgrunden..

http://officetetsushiratori.jp/sosei/en/story.php

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2015-05-18 19:39 #1 av: Karin3.0

om man vill se den, hur gör man då?

Anmäl
2015-05-20 00:33 #2 av: SHIAWASE

Karin,  den har precis släppts, så nu visas den bara här i Japan. Jag vet att när det gäller hans andra filmer, de är alla textade på engelska, så kan man köpa en DVD  och ordna en filmvisning i det land där man befinner sig i,,, priset är alltså inte ett vanligt DVD pris,  utan högre,, för officiell filmvisning,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2015-05-20 21:42 #3 av: Happybird

Vad intressant! Tack! Läser mycket om sådant här just nu!

Anmäl
2015-05-22 19:10 #4 av: sweetgum

Det är rätt coolt det där. Jag skrev ett arbete om fytoremediering i skolan för något år sedan. Det är ett väldigt intressant ämne.

Känns lite konstigt att det ska gå att kunna leva utan mat. Hade varit intressant att se vad han tar upp och kommit fram till.

Anmäl
2015-05-22 19:11 #5 av: sweetgum

Tack för tipset!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.