Drömmar och insikter

Vad drömmer du om att äga, göra eller uppleva?

2015-05-16 07:23 #0 av: Skorpion76

På en annan sajt ställdes en fråga vad du drömmer om att äga och eftersom sajten handlade om pälsdjur skulle frågan naturligtvis också handla om det, men jag tog med mig inspirationen och idén därifrån och undrar vad du drömmer om. Dröm fritt om allt mellan himmel och jord.
Själv drömmer jag om ett par riktigt fluffiga pompoms och att få uppleva en match i t ex basket med allt ifrån peptalk till att vara med i laget och se ut som dem med matchtröja och allt det där.   

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2015-06-08 01:45 #1 av: Lannelia

Jag drömmer om frihet.. Alignment.. Kärlek.. Att kasta mig ut! Eller in i något nytt, varje dag! Jag drömmer om att ha kul, och bara go where the stream of wellbeing eller path of most fun and excitement takes me, in every moment!
Jag drömmer om ett liv i frihet där jag får följa min inre röst varje dag genom allt i 100% tillit:) och att gå min väg oavsett vad andra gör

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.