Trender och tidsanda

Pepp inför veckan

2015-03-09 07:07 #0 av: Otroulig

Det verkar som att det är energier igång. Om jag fattat det rätt pratar astrologer om flera planeter som påverkar så det kan vara lite upp och ned. Här är Doreen Virtues vecko läsning. 

Hang in there HjärtaKramas

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-03-09 11:50 #1 av: szirius

Precis vad jag hade tänkt kolla in nu, skulle bara "titta förbi " härinne först. Tack Otroulig Pussmun

Jag känner inte att jag behöver nån pepp, jag är så peppig så det räcker och blir överStjärnor! Har börjat älska måndagarna! Har de bästa passen med de mest underbara människorna då HjärtaKramas, så jag lääängtar ofta på söndagkvällarna.

I morse mediterade jag en hel timme....väldigt mjuka feminina energier som kom, kändes lite som de sa " ta det varsamt och håll om dig själv"...

Jag går bananas i pyssel nu, tog in en stor gren som jag ska hänga i taket o torrtova blommor och fåglar och sätta dit - aaaaaa, så kul! Käroch så gör jag armband...och målar...och fixar fint i trädgården.

Vi ska få sol och mellan 13-15 hela veckanSolJag är så lyrisk så jag knappt vet vart jag ska ta vägen VågRegnbågeBlommaBallong

Anmäl
2015-03-11 09:26 #2 av: Karin3.0

#1 Hihihihi åh vad skoj för dig! Din glägje smittar av sig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.