Drömmar och insikter

Shine, darling! ♥

2015-02-02 19:58 #0 av: MissInAction

Tänker du som jag ibland på hur vi är Oändliga, energivarelser som vi är? 

Vem vet hur mycket tid vi egentligen har i fysisk form? 
Tiden kan ta slut i dag eller i morgon. Vi kanske får hundratals livstider som fysiska varelser! Jag vet inte! 

Men det jag vet är att livet består av ögonblick, och jag vill LEVA! Jag vill känna att jag är sann mot mig själv. Jag vill känna att jag följer mitt hjärta och lyssnar på min själ i allting jag gör, i alla val jag gör. Jag vill handla i kärlek.

Jag vill inte vakna upp en dag när jag är 85 och undra vad jag har gjort med mitt liv? Och känna att jag har prioriterat fel. Att jag har levt efter andras regler och vägvisningar. Att jag var för feg för att vara JAG. Nej, jag vill vakna upp när jag är 85 och känna glädje och stolthet och frid i mig, tacksamhet och lycka och en trygghet i att jag varje dag av mitt liv har varit närvarande och LEVT och njutit och tagit chanser och provat och tagit beslut och handlat helt i enlighet med mitt hjärta.

Att inte fatta beslut är också ett beslut. Ett beslut att inte ta något beslut... ett beslut att vara passiv. 

Vårt fysiska liv är till för att utforskas, upptäckas och upplevas! HjärtaSolVi har fått flera sinnen och de är till för att användas!

Livet går fort. Det är på tok för kort för att slösas bort på saker som suger ut din energi, saker som inte lyfter dig eller kanske till och med gör dig upprörd, eller saker som inte gör ett dugg för dig (du känner dig likgiltig). Livet är för kort för att levas bara halvt. Livet är för kort för att levas undangömd. Livet är för kort för att levas osannt mot dig själv.

Vill du lära dig måla? Gör det! "Sen" blir lätt "aldrig". Älskar du någon? Säg det! Har du alltid drömt om att åka till Island? Gör det! Vill du ändra livsstil? Gör det! 
Vill du bo i en skokartong med fem ägodelar? Gör det! 
Vill du sjunga men är totalt tondöv? So what - sjung! 
Allt går och man kan börja med baby steps, huvudsaken är att man gör det.

Våga vara sann mot dig själv, våga vara stark, våga vara svag, våga ta för dig, våga vara DU och våga stråla som den stjärna du är Stjärnor


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-02 20:09 #1 av: Otroulig

Kär Missi

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-02 20:45 #2 av: [Kathja]1

Du är så klok MissI! Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-02-02 20:48 #3 av: Sjöstjärna

Jag håller med till 100%, samtidigt känner jag alltid en viss sorg när jag tänker på eller läser ord som "Lev fullt ut idag" eftersom min brist på hälsa har förhindrat just det under större delen av mitt vuxna liv. Jag kan resonera mig fram till att jag verkligen har gjort och gör det bästa utifrån mina förutsättningar men det är ändå en sorg att tänka på allt jag inte kunnat göra och fortfarande inte kan göra och det gör att det ibland känns som om jag inte lever fullt ut.

Anmäl
2015-02-02 21:05 #4 av: Otroulig

Fast Sjöstjärna, jag kan inte säga ens vad jag VILL göra. Det tycker jag känns mesigt. Vi kanske ska slå oss ihop - du bestämmer och jag gör åt dig Kramas

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-02 21:28 #5 av: MissInAction

Hihi ja, teamwork! Kramas

Åh jag kom att tänka på en kort föreläsning (tror det var TED talks kanske) som jag inte minns vem som delade här... eller vad kvinnan hette? Hon låg i koma, var mer eller mindre dödförklarad och hon kom tillbaka och blev helt frisk. Den kvinnan skulle säga att allt är möjligt!! Och att vi skapar själva vår hälsa! 

Sen är det ju så olika vad man känner för och vem man är. Att LEVA för mig kan ju vara ett stillsamt liv i en bergsby i Peru eller Indien, eller ett aktivt liv i Tallinn eller Rio de Janeiro, eller i Falun SkrattarOch allt där emellan. LEVA är inte automatiskt bungy jumps och rodeo och utförsåkning och socialisera varje kväll. Det är vad man själv bestämmer att är viktigt för en själv - det är det som är poängen! 

OCH jag är övertyga om att du kan göra det du vill, Sjöstjärna. 

Det där talessättet tron kan försätta berg kommer väl från Bibeln? Det kanske någon annan har koll på... men det hör man ju då och då. Ligger kanske något i det Kär

OCH sen vill jag också säga att jag kan relatera till sorgen du känner. Jag har också känt en sorg, och den har jag främst känt i de stunder då jag insett att jag har föraktat mig själv, nedvärderat mig själv och behandlat mig själv respektlöst och kärlekslöst. Och även i de stunder då jag valt att se saker som jag "saknar", saker som gör mig annorlunda än de flesta andra. 

Hm såg en film igår kväll på Netflix. The Bucket List med Morgan Freeman och Jack Nicholson. De har båda fått cancerbesked och ett halvår kvar att leva, och skriver en lista på saker de vill göra innan de dör. Underbar film ♥


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-02 21:28 #6 av: Sjöstjärna

Oj, vilket fantastiskt erbjudande, det låter ju som en lysande idé! Kramas Jag har massor med idéer och saker som jag skulle vilja göra, men nu när du säger så, Otrouligt, så börjar jag fundera. Kanske är det så att idéerna blir fler när man inte har möjlighet att genomföra dem och motsvarande, när man kan göra nästan "vad som helst" så är det kanske inte så lockande längre? Kan det vara så att jag sitter här och lurar mig och att även om jag varit frisk så hade jag kanske inte levt så mycket annorlunda från hur jag lever nu? Hmmm... Funderar

Anmäl
2015-02-02 21:30 #7 av: MissInAction

Det är ju något som får människor att hitta livslusten och känna sig levande precis när de blir medvetna om att de ska dö (sjukdomar etc.) 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-02 21:35 #8 av: [Kathja]1

#6 Intressant tanke det där! För tänk ändå så många som ALDRIG gör slag i saken trots att de skulle kunna. Och så finns det dem som slänger sig iväg oavsett fysik, ekonomi eller andra yttre omständigheter. Jag tror att många, om inte de flesta, av oss är lite trygghetsnarkomaner och därför inte får tummen ur utan mest drömmer. Vilket förvisso är trevligt det med men lite tragiskt kanske.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-02-02 22:45 #9 av: Otroulig

Mmmm återigen gick jag på den, haha. Att jag måste hoppa bungyjump umgås med massor med människor, när det som får mig att leva är att ligga på en äng och lukta på blommorna!! Bygga saker och gräva i jorden. Att jag glömmer det!!! Gång på gång. Haha!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-02 23:13 #10 av: [Kathja]1

Men det gör inget att du glömmer för varje gång du kommer ihåg ger du drömmen näring.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-02-03 21:00 #11 av: szirius

# 6 wow, låter definitivt som en insikt! När jag läser det känner jag igen det...som i erfarenhet...att jag, när jag haft olika förhinder, fått för mig att jag verkligen velat saker, sen när det varit möjligt har jag intresset genast svalnat...Oskyldig

#8 ja nog är det så...maken har lyckats bygga upp nåt trots ekonomiska superminiförutsättningar, han har bara löst allt månad för månad...medan jag har trygghetsknarkat,velat, tvivlat...o inte alls lyckats bygga upp så mkt, haha, har inte ens målat om min studio som är en droppe i rymden om man ser till kostnadGalen...hmm det var det här att sätta sina egna önskningar i första rummet...Tyst

Anmäl
2015-02-03 21:11 #12 av: Otroulig

# 6 Ja väldigt intressanta tankegångar. Känner också igen mig i det där. Om inte OM fanns...DÅ skulle jag göra detådetådet....och så länge OM fanns kan man "skylla" på det...fast egentligen kanske det inte är så sanna drömmar....för vore det det så skulle man förmodligen fixa till nåt åt det hållet ändå..

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-03 21:17 #13 av: [Kathja]1

Eller så är det sanna drömmar men man är inte redo ännu... Lipar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-02-03 21:23 #14 av: Otroulig

Tummen upp Så kan det va!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.