LoA-generellt

Kom över en film om LoA

2015-01-25 18:16 #0 av: [Raindrops.]

Den är lite lång så om ni orkar att  titta igenom och dela med er av era synpunkter.

Jag trodde aldrig jag skulle orka genom hela filmen måste jag säga men hur det var plågade jag mig igenom den fast jag var på väg av stolen många gånger.

Nånstans ville jag komma fram till kostnaden för det här kalaset men människan hon malde på i all oändlighet men jag lyckades ta mig igenom och jag är inte största fan av LoA men den här filmen tar oss så mycket längre att jag själv blev snurrig och sällan sällan får jag ont i huvudet men så blev det så vad jag kan se i filmen är att en dold hypnos och en tragisk sådan finns  med i bilden.

http://manifestationmiracle.com/?hop=yavli

Det talas om LoA  Gurus som är falska och endast den här människan sitter på rätta svaren för att få LoA att fungera så med andra ord då så har ni här inne helt fel Funderar

Jag vill ärligt varna känsliga och lättpåverkade tittare att inte se filmen över huvud taget,låt bli men ni som är insatta i LoA ,ta en titt vad det här gör med människor som söker svar och trygghet i LoA Hjärta

Jag är en fullt troende men det här LoA slasket,jag blir uppriktigt ledsen om det här är nåt ni också står för  Ledsen

Kärlek Raindrops Hjärta

Anmäl
2015-01-25 18:27 #1 av: Otroulig

Raindrops, om det är film om människa som säger att hen har alla rätta svaren och alla andra har fel. Så är det ingen film för mig. En sådan människa har jag inte förtroende för. 

Jag behöver inte se en film om vad som händer med människor som tror på LOA. Jag har verkligheten att referera till. Jag ser vad alla härinne har skapat sig. 

För mig är det ungefär som att se en film som ifrågasätter gravitation. Det är också en lag. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-01-25 18:28 #2 av: Sjöstjärna

Det där upplägget har jag sett hundratals gånger med allt från människor som vill sälja sin bok, sälja mirakelmedel av olika slag, hälsoprodukter eller sin egna idéer och tjänster. I stort sett hela filmen går ut på att bygga upp en helt orealistisk förväntan medan de samtidigt diskret idiotförklarar lyssnaren som hittills inte lyckats med någonting. Filmerna brukar sluta med att man behöver köpa något för att få reda på "den stora hemligheten" som ska lösa alla ens problem. Det är helt enkelt bara en ny form av extremt tidsödande marknadsföring och ingenting jag tar seriöst på.

Anmäl
2015-01-25 18:29 #3 av: Candela

Herregud.. När andas hon?! Skrattar Pratar i ett..

Anmäl
2015-01-25 18:38 #4 av: [Raindrops.]

Ha ha ha ja när andas Hon Gapskrattarpuh blir ju andfådd av bara blotta tanken ju Vilar huvudet i handen

Jo Sjöis du är inne på mina tankar rejält må jag säga Coolmen tyvärr finns dom som går på,Ledsensånt härLedsen

Anmäl
2015-01-25 18:45 #5 av: Candela

blablablabla.. "Det ENDA du behöver göra är... köp min bok!".

Anmäl
2015-01-25 18:48 #6 av: Candela

"Det kostar BARA 200 dollar, men om du köper IDAG får du det för 50 dollar!".

Anmäl
2015-01-25 18:49 #7 av: [Raindrops.]

WHAT,candela,lägg ner nu och var seriösArg

Anmäl
2015-01-25 18:52 #8 av: Sjöstjärna

Där kom det! Det tog sin lilla tid. Manifestation Magic heter den nedladdningsbara boken och den kostar $27, men naturligtvis får man en fantastisk deal där andra dyra saker ingår. Skämtar

http://www.honestyfirstreviews.com/heather-matthews-manifestation-miracle-review/

Hennes sales pitch är att det hela handlar om att befinna sig på rätt frekvens, så det är inga nyheter hon kommer med, det är bara ett avancerat sätt att slå mynt av andras idéer.

Anmäl
2015-01-25 19:45 #9 av: retep

Så småningom lär man sig att urskilja!

Anmäl
2015-01-25 20:52 #10 av: [Kathja]1

Jag tackar för tipset att inte se filmen, och väljer att inte se den. Själv brukar jag få ont i magen direkt när det är för hypat och "Amerikanskt" (alltså med en massa "säljsnack") - då stänger jag av direkt.  Jag tycker att man kan hitta sin väg bra utan att lägga en massa pengar på kurser, böcker och vägledning.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.