Inspiration & Inspiratörer

Dain Heer - boktips

2015-01-11 09:25 #0 av: [Kathja]1

Jag vill bara dela med mig av en bok jag själv blev tipsad om härom dagen. "Var den du är och förändra världen" av Dain Heer.

Jag hittade mitt ex på Bokus. Text om boken från deras sida...

"Den här boken är skriven för alla drömmare i världen de som vet att allt är möjligt men som tidigare aldrig haft verktygen. Det är en vägledning för att generera oändliga möjligheter och dynamisk förändring. För dig själv. Och för världen. Den förser dig med en uppsättning praktiska verktyg och processer som kan förändra allt och ge dig tillgång till dig själv. Den ger dig ett helt nytt perspektiv på varandet. Tänk om det här med att vara den du är inte handlar om att göra något annorlunda eller att bli bättre? Tänk om det handlar om att vara den energi som du är? Och tänk om det kan förändra allt? Ditt liv, dina relationer, din pengasituation Och världen! Access. Consciousness är en välfylld verktygslåda för sökare. En bok som inte ger några svar. Bara frågor. Dain Heer håller kurser och workshops om Access Consciousness och Energetic Synthesis of Being. Var den du är och förändra världen är hans åttonde bok."

Här kan man skriva upp sig på nyhetsbrev och i och med det få de första kapitlen av boken som ljudbok, inläst av Malin Berghagen.  Tummen upp

"Tänk om världen inte behöver räddas. Tänk om allt som behövs är att du är du" Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-11 09:30 #1 av: [Kathja]1

Han talar bland annat om "clearing statements"“Right and Wrong, Good and Bad, POD, POC, All 9, Shorts, Boys and Beyonds®”...  GalenSkämtarSkrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-11 12:22 #2 av: Torahzen

Jag har läst den, bra bok! Cool

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2015-01-11 13:56 #3 av: MissInAction

Oh det var intressant! Tack för tipset Blomma

Hahaha han ser ut som en mix av Jaime i Game of Thrones, och Adam Sandler Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-17 22:50 #4 av: [Kathja]1

Yey, för hur allt alltid klarnar när man följer flödet... Lyssnar på ett klipp med Dain Heer där han talar om vikten att ta emot fördömande av andra - därför att när man tar emot (även) det då tar man emot ALLT. 

Så tack tack tack - för allt, även  fördömande. All is well Partajar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.