LoA-Tacksamhet och Uppskattning

Tack för mina räkningar!

2015-01-01 14:51 #0 av: [Kathja]1

Jag satt just och betalade våra räkningar (lite sent jag vet) - och översköljdes av tacksamhet. Partajar

Tack för att alla dessa fordringsägare tror på min betalningsförmåga. Tack för mina elräkningar för de visar mig att jag har ett hus att bo i. Tack för min tv-licensräkning för det innebär att jag har en tv. Tack för räkningar för avloppstömningen - den visar mig att vi har vattentoalett INNE. Tack för räkningen för sophämtningen - jag slipper att bo på et soptipp, eller elda mina sopor varje vecka. Tack för att jag kan sitta här hemma i min soffa och betala mina räkningar - för det innebär att jag har en soffa, jag har el, jag har en dator och jag har internet.

Tack för att jag kunde betala dessa räkningar för det innebär att jag har pengar på kontot! Och till sist tack för att jag kan betala dem med tacksamhet i hjärtat för det innebär att jag vet att det kommer att komma nya pengar till mig så att jag kan fortsätta att betala det som ska betalas.

Tack! Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-01 16:37 #1 av: szirius

yes! som sagt..Skämtar

Det är verkligen en härlig energi när man kan känna såhärStjärnor!

Anmäl
2015-01-01 20:17 #2 av: retep

Du e rik du...Kathja!

Anmäl
2015-01-01 20:35 #3 av: [Kathja]1

Visst är jag! Väldigt rik. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.