Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

LoA tips, appar och övningar

2014-11-29 05:07 #0 av: SHIAWASE

Har suttit och letat efter övningar etc. till våra workshops,, och hittat flera sidor som är kanon bra!!!! och appar. Focus Wheel App, Prosperous Game App !! och en kanongsida med manifestations tips!!!! Klicka och gotta er !

http://focuswheel.dk/ (focus Wheel app, och en jättebrabeskrivning av hur det fungerar också)

http://www.lawofattraction-resourceguide.com/2013/01/13/manifestation-exercises-1-30/ (jättebra sida!!! har inte hunnit läsa igenom den ännu)

http://app.getresponse.com/click.html?x=a62b&lc=BuBra&mc=BF&s=w7uvyo&u=MOk&y=0&

Prosperous game !!! online,, ska test verkar vara kul!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-11-29 10:10 #1 av: [Kathja]1

Men så härligt! Tack för det. Själv laddade jag ner en enkel tacksamhetsdagboksapp i förra veckan, känns bra att skriva ner allt jag är tacksam för och inte bara tänka eller säga det. Kör på bred front. Vissa av de där grejerna skulle vi kunna använda på jobbet insåg jag just. Får idé

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-29 11:42 #2 av: Otroulig

Ja massor med bra läsning! Tummen upp

Jag har glömt bort en del övningar - det är bra att bli påmind. Gillar verkligen den här listan man gör där man gör två kolumner.

Högst upp på den vänstra skriver man JAG och över den högra kolumnen skriver man Universum (eller Gud om man så vill) 

I den vänstra skriver man de uppgifter och saker som jag ska göra och det ska vara grejer som känns roliga och bra. I den högra kolumnen skriver man upp de grejer som man behöver göra eller grejer man vill få lösta. Sånt som man kanske har ett motstånd till.

Jag inser att jag gör dessa listor i mitt huvud. För det funkar lite så för mig. T.ex som det här med mitt icke fungerande Mobilt Bank ID. Stort motstånd där. Men jag tvingade mig inte utan slängde ut en fråga om det på jobbet. Fick lite svar. Sen kom frågan upp igen på ett skämtsamt retsamt sätt från min syster som fick mig i rätt vibb och det visade det sig att det var ju hur lätt som helst. 

Och tacksamhets listor - såååå bra. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-29 12:17 #3 av: MissInAction

Spännande!
Reggade mig för prosperity game. Oj så mycket att läsa. Får hoppas att jag får ro att sitta och läsa det senare Skämtar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.