LoA-generellt

Dela med er av era LOA-historier!

2014-11-21 16:56 #0 av: NEK

Är väldigt nyfiken på LOA, och på era egna historier om hur LOA påverkat er! :)

Anmäl
2014-11-21 17:01 #1 av: NEK

Själv kan jag berätta att jag när jag först fick höra om detta så sa jag till mig själv att detta ska bli mitt år, jag ska satsa på karriären nu när jag har möjligheten (fick inte vara kvar på mitt förra jobb och sökte ett annat jobb och fick det tillslut och har hamnat hos en jätteengagerad chef=så kul!) . Och vad har då hänt? 

Jag har fått göra flera resor inom jobbet, träffat massa nya jobbkontakter, socialiserat som tusan och får åka på mässor och just nu är jag med i att introducera en ny produkt i Skandinavien, där vi åker runt och föreläser m.m. :) Love it!

Anmäl
2014-11-21 17:59 #2 av: Otroulig

Vad roligt NEK!Partajar på dig. 

Vi manifesterar ju hela tiden i stort som smått. Vi har vår tråd Dagliga manifestationer där vi delar med oss av det vi kommer på. 

Själv manifesterade jag en toppenbra projektledare/chef och ett underbart team på min arbetsplats förra året (som jag önskat mig) Om vi nu ska prata om stora saker. Det mest påtagliga jag manifesterat är mitt nuvarande boende som jag pratade om i denna tråd....vill ju inte bli tjatig Skämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-21 23:10 #3 av: [Kathja]1

Vi är ganska duktiga på att hamna OT här inne vilket innebär att det står om manifestationer mest över allt. Men om du söker på "manifestationer" på sidan så kommer det upp en hel del trådar på ämnet som kanske kan ge lite...

Men det är som Otroulig säger, vi manifesterar ALLT och alltid. CoolDet är bara mer eller mindre medvetet. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-23 10:59 #4 av: NEK

Men åh vad bra, blir så förvirrad av alla ämnen och vill så gärna läsa om alla roliga o bra saker som hänt men ibland är det svårt att navigera sig här:) Tack! :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.