Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Klotterplank

Klotterplank 35

2014-11-17 21:46 #0 av: Otroulig

Här klottrar vi vidare med vardags betraktelser blandat med riktigt stora  upplevelser. Inget är för stort eller för smått att dela med sig av. Den förra tråden hittar ni här 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-17 21:58 #1 av: linnease

Wow häftigt Älvan!

Aha ja kul.. Hm jag provade ju binaural beats ett tag.. För flera år sedan, flöt bort rätt bra och blev väldigt avslappnad, nästan groggy efter (men var rejält utbränd då). Spännande om ni skriver mer om hur det går, både Aniba och Kathja!

Anmäl
2014-11-18 19:15 #2 av: [Kathja]1

Jag kan inte annat än sucka lite åt mig själv för tillfället. Jag är sådär oförankrad i livet att jag dundrar iväg för att göra saker på fel dag, min mobil strejkar igen och när jag ska göra något så fysiskt som att tatuera mig lyckas jag inte trots flera försök att få till det. Är uppenbarligen någon helt annan stans än i min kropp och mitt liv just nu. GalenMen det är bara att sucka lite och le åt det hela, som tur är gör mannen i livet det samma. Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-18 19:33 #3 av: Älvan

Ibland är det inte att man är ur flow som saker inte funkar utan tvärtom. Det kan finnas ett skäl så du kan nå dina verkliga mål.

Ett exempel var på bussen idag. Jag glömde att jag skulle gå av och dörrarna stängdes. Då kommer en kvinna bakom mig och halvskriker; flytta på dig! Du är i vägen. Hon såg mycket arg ut när jag flyttade mig och tittade på henne.

Då svarar jag omedelbart med helt normal röst att jag gärna vill flytta mig, men att hon inte behöver vara otrevlig. Sen fortsätter jag med att det måste ju vara mycket värre för mig som nu missade min hållplats än att hon fick vänta ett litet ögonblick på att jag flyttade mig. Innan jag gick därifrån sa jag slutligen att det är dumt att sprida sånt negativt gift och att nu även jag blev illa till mods.

När jag fick gå tillbaka en hållplats försenad tänkte jag att det var typiskt att jag skapat även denna konflikt då jag har många djupa konflikter med olika människor som jag försöker komma tillrätta med. Jag var besviken på mig själv.

Sen kom jag på att mitt lugna, sakliga och gränssättande var något helt annat än tidigare då jag valt att antingen tyst lidande ducka eller gå till hårt motattack för att försvara mig. Jag kom på vilken enorm förbättring i att hantera situationen jag hade idag! Då var det ju bra att jag skapat en konflikt för att se min utveckling. Dessutom tänkte jag att även damen skapat sin konflikt med mig för att lära sig något om sig själv. Jag kan ju inte veta vad. Men då förstod jag att vi båda i och med konflikten gett varann en gåva. Jag blev tacksam för situationen och damens insats!!!! :)

Anmäl
2014-11-18 20:41 #4 av: [Kathja]1

Jag menade inte att jag är ur flow, bara att jag inte är helt förankrad i kroppen och det mänskliga livet just nu. Helt okej, men lite snurrigt mellan varven. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-18 21:01 #5 av: Otroulig

Du kanske ska jorda dig  lite för att kompensera allt mantrande och binarual beats Funderar. Bära lite grenar mellan varven Skämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-18 21:20 #6 av: szirius

# 2 och när jag ska göra något så fysiskt som att tatuera mig lyckas jag inte trots flera försök att få till det.

hahaha, jag fick en bild av hur du sitter med tatueringsnålen själv o försöker tatuera dig men FÅR INTE TILL DET( ser en upprörd KathjaArg) Gapskrattar

Du vill lite för mkt bara, det är min gissningSkämtar...lite snabbare fart än vad själen hänger med på...och det är heeeelt okKramas Yoga? OskyldigLiparKär

#4 hmm, ser nu att det bara är din önskan som är besvaradFår idé, du har ju skrivit att du har varit BARA kropp i större delen av ditt liv o nu kanske det blivit lite överslag på det själsliga, lite flygiga...du ska se att det kommer att balanseras uppKramas Yoga? OskyldigGapskrattar

#3 ja, tänk vad ofta vi gör så, direkt dömer oss litegrann för att ha manifesterat nåt "tok" när man sen kan vända på det med rätt fokus o se att manifestering som manifestering -det ÄR ju vad vi GÖR det till  -alltidStjärnor. Och du kunde se att du vuxit och reagerade på ett helt nytt sättTummen upp!

Anmäl
2014-11-18 21:21 #7 av: szirius

21.21Cool

Anmäl
2014-11-18 21:25 #8 av: Älvan

Szirius
Tack för du läste igenom och direkt fattade. Förr hade jag varit lite nedstämd o tänkt att "typiskt att det alltid drabbar mig, varför? , måste det alltid vara såhär jobbit" osv osv. Nu kände jag mig istället stärkt och duktig. :)

Kram

Anmäl
2014-11-18 21:40 #9 av: Otroulig

Ja Älvan ibland undrar jag om inte alla personer som babblar med mitt gamla tänk - mest finns där för att påminna mig själv om hur långt jag kommit Cool för jag tänker varje dag," ja jösses - så tänkte jag ju, tänk så skönt att slippa det" 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-18 21:47 #10 av: szirius

# 9 Skrattar, igenkänning.....oxå att jag ibland blir irriterad på folk, just för att de påminner mig om hur jag själv varitGalenTyst, så då blir det lite hooponoppo på det, förlåta mig själv Oskyldig, att jag fortfarande dömer mig genom det på nåt plan...för det är ju mig själv jag blir irriterad på...förlååååt gamla jag, du gjorde ju så gott du kundeKramas

Anmäl
2014-11-18 21:59 #11 av: [::Vera::]

Älvan
Vilken bra händelse på många vis. Bra du kunde se skälet och din egen förändring så tydligt, och vända hela situationen till tacksamhet :)
Tack för att du berättar. Lugnt, sakligt gränssättande... lugn, saklig, gräns. Betydelsefulla ord nu! Det finns goda skäl till allt jag skapar.
... Även mod. Vill känna mer, uppleva mer hos andra o mig själv. Jag älskar ju mod! Alla typer av mod faktiskt. Hur ska jag kunna uppleva mod på djupet om jag inte har haft grym rädsla och feghet i mitt liv och omkring mig.

Anmäl
2014-11-18 22:07 #12 av: szirius

Älvans berättelse fick mig att minnas när jag faktiskt gjort en liknande grej, just i en buss. Den stannade inte då någon plingade o den personen vågade inte ropa, bussen var full o jag ropade  åt chauffören att stanna- o kände mig grymt modig! Blev helt röd i ansiktet, men det var så skönt. En liten grej för nån annan, men för mig var det rent MOD. Läänge sen nu, kanske på gymnasiet, men jag minns det än. Just att jag kände mig stolt efteråt,  att jag vågade hjälpa nån fastän jag själv klev utanför min trygghetszon.  

Å andra sidan, det kanske inte VAR en så liten grej egentlgien, om man tänker på att typ alla såg att hon ville kliva av men ingen annan ropade till chauffören....Får idé

Anmäl
2014-11-18 22:07 #13 av: Älvan

Vera du är en av de allra modigaste personer jag känner till. Jag tror du varit det alltid. Det är omgivningen som varit fega. Rädsla är något du nu kan kasta bort. Det finns inget att vara rädd för förutom rädslan själv! (Och nu pratar jag även till mig själv. :) )

Kram vännen! Jag önskar att ditt hjärta kan känna mer tillit. Då kommer modet helt automatiskt!

Anmäl
2014-11-18 22:23 #14 av: szirius

22.22

Anmäl
2014-11-18 22:32 #15 av: [::Vera::]

#12 Szirius jag jublar när jag hör sånt. Spelar ingen roll om det är mod i andras ögon. Din upplevelse var mod, och jag älskar läsa det du skriver :)

Tack Älvan. Blir så glad av den komplimangen!! Svag för mod kom jag verkligen på ikväll..
Rädslan biter sig kvar ett tag till. Snart toppar den garanterat. Jag står ut om jag tänker som du :). SEN blir det bra.
Tillit ja... jag önskar mer av det!

Kram fina vänner!

Anmäl
2014-11-18 22:47 #16 av: [Kathja]1

# 5 & 6 

Hi hi,vilka tankar ni har om mig! Är mest inne i en vill inte göra något alls och skiter i alla planer just nu-period. Men det känns ganska skönt. Gör inte mycket annat just nu än knallar i skogen, och sover eller slappar i soffan. Gosar och hm hm TystLaddar dagen med enkla yoga övningar för att lea upp korsrygg och slippa pms. Men visst jag kanske behöver mer jordning. Ska slänga in en övning med det, har slarvat lite med att förankra hjärtat tror jag. Körde alltid en enkel övning på det innan. Men shit det är så mycket som ska hinnas med!!! Går ju lätt en timme till att starta dagen med meditation. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-18 22:49 #17 av: Älvan

Szirius
Det var ju en stor grej i stunden, men tänk vilken bra manifestering du gjorde för länge sen som kan inspirera både dig själv och oss såhär långt efteråt. Det var bra skapat! :)
Och modigt
Och fint att du såg en annan persons behov

Anmäl
2014-11-18 22:51 #18 av: Älvan

Sen vill jag tillägga att svag är mod. Att våga vara svag är modigt

Anmäl
2014-11-18 22:54 #19 av: [::Vera::]

Håller med Älvan. Visa alla sidor, vara sann .

Anmäl
2014-11-19 17:49 #20 av: Otroulig

Wow, 16.38 - pip -  idag så bara skiftades nåt i mig. Så himla skönt, en känsla som jag kände igen för läääänge sen dök upp. Lätthet, inget är omöjligt, lite förvåning total ovisshet - men med förväntans fullt pirr. Vilken skön känsla. Har ingen aning om hur den fick fäste - jag gick bara nedför trapporna. Men så tacksam. Jag har försökt mjölka känslan rejält.

Kanske de där Binjure Skämtar köret inte är så dumt ändå. Jag ska köra en ny omgång ikväll. Nu mot rolig hundträning, pannlampa på!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-19 19:38 #21 av: MissInAction

Lol, binjure! :D Det roliga är att min telefon ville skriva binaural...

Oj vad ni klottrat, människor! :D Hjärta!
Jag har skummat allt och oj, häftigt Älvan med din upplevelse med mannen.. ;) låter väldigt intimt på så många plan!

Nu har jag gjort tre dagar på jobbet varav första två dagarna har varit mest att gå igenom regler (mycket kring säkerhet och personuppgifter) och läsning och lära sig saker! Har varit nära att somna hela dagarna, haha. Fast idag har varit lättare, vi har jobbat med faktiska fall större delen av dagen :)

Fatta vad häftigt! Jobba i Tallinn! :D
Haha jag nyper mig i armen varje dag för att det känns så overkligt att jag bor här!!!

Så tacksam för den här möjligheten!!

Och nu är det kallt! Brrrr! Kan tänka mig hur det känns när temperaturen sjunker ytterligare tjugo grader! :o

Fint att "höra" från er alla och KRAM på er! Hjärta! :)


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-19 21:27 #22 av: szirius

#16 ja, jag vill också helst ta mig en egen timme varje morgonGalenSkrattar...o en varje kväll ocksåGapskrattar

# 21 Härligt att du haft bra dagar, ja wihiiii så coolt det är att du är där nu, jobb o lägenhet, vilket började med en kärlek till TallinKärÄr det kallare där än i Sverige, jag vet inteOskyldig...

# 20 oohvad ljuvligt! jag brukar också få snilleblixtar eller just såna där härliga känslor när jag går i trapporFår idéLipar

jag mår bara braaa braa braaaVåg, bästa tiden nu tycker jag ( fast det säger jag alltidSkrattar)

Det är helt klart en propp som lossnat hos oss, det flyter både för mig o maken precis som förr just nu, vi har idéer , energi, " allt är möjligt" känsla o liksom lek, inte ta allt så seriöst utan våga testa lite...så skönt.

Anmäl
2014-11-19 21:36 #23 av: Otroulig

Haha, jösses säger jag. Sitter med två tok onda lår, sådär så man bara kan skratta åt sig själv, går som en stel 90 åring. Sträckte båda lårmusklerna efter att ha halvsprungit efter hunden på sök träningen. Tur att det finns hiss på jobbet. Ja jäklar. Ska nu ta mig ett varmt bad och lite magnesium tabletter - fick för mig att det skulle vara bra. 

Missi, det låter ju strålande Hjärta! Det är ju alltid mycket nytt när man börjar på ett jobb, mycket nya saker att hålla reda på. Hjärnan blir trött Gäspar  

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-20 00:37 #25 av: [::Vera::]

Glad att läsa att det känns bra MissI! :)

Anmäl
2014-11-20 06:11 #26 av: SHIAWASE

Hej på er!!!! JAg är nog lite som Kathja just nu,,,,, idag hade jag ett intressant uppdra, hjälpa ett lesbiskt par att skicka ansökningar tiill International School för sina tvillingdöttrar som är födda via spermiedonatoe i USA.
Första gången jag har träffar någon helt öppen här i Japan ,,,, är nu på väg till fängelset,,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-11-20 12:12 #27 av: szirius

#26 wow är det sant? Att det är första öppna paret du möter????

Anmäl
2014-11-20 22:32 #28 av: MissInAction

Jisses, säger som szirius.. Är det sant?? :o

Och YAY!!! I dag har jag hämtat ut mitt estniska ID-kort! :D
Det är så fint! Hjärta! Haha :D
Med tillfälligt uppehållstillstånd i fem år.

Ooh imorgon är det fredag! Och den årliga julmarknaden på Rådhustorget invigs! Längtar tills jag får se :D
Bilder kommer!

Kram på er alla! Godnatt!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-21 10:33 #29 av: [Kathja]1

Startar dagen i den där härliga känslan av att allt går, av tillit och ease. Me like! Fick mig ett ryck och körde lite "träning", vilket var länge sedan. Lite yoga för att lea upp korsryggen, en rump- & ben övning och så lite med armarna med mina nya viktmanschetter. Känner i gäddhänget och rumpan att det var välbehövligt. 

Insåg i morse hur lätt allt är, hade en känsla av att idag blir det lite stressigt och att jag ville förbereda mig ordentligt inför ett viktigt möte, då blev det framflyttat till måndag. Lätt som en plätt. Min mobil fick åka tillbaka till reparatören igen då skärmen de hade bytt knasade sig, tänkte i går att jag gärna ville ha tillbaka den innan jag ska till jobbet i eftermiddag och självklart var den klar för hämtning. Partajar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-22 10:22 #30 av: MissInAction

Morrn Kramas

Be och du ska få, Kathja! 

I dag var tanken att jag skulle åka iväg och köpa en datorstol, eftersom jag nu sitter på en hård, låg pall. Det kanske jag fortfarande ska, men det ser inte bättre ut än att jag snart kommer behöva en ny hårddisk också!! Och alla delar i datorn är ju mer eller mindre gamla, så... egentligen vore en HELT ny dator bäst!! Partajar TACK!! Skrattar

Och när jag ändå är i farten. Det skulle också vara skönt att hitta en smidig och prisvärd resa t/r Stockholm-Tallinn!! ♥ Någon som har något tips? Glad

Det finns ett program som heter Magisto, som brukar sätta ihop videos av bilder som jag tagit. Igår gjorde det en video igen, av bilder som jag tog när den årliga julmarknaden invigts Kär
http://www.magisto.com/album/video/Ly4hAERHHlc5Oz4EDmEwCXh7?l=vsm&o=a&c=o


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-22 11:41 #31 av: Aniba

#30 Kolla med Momondo.se  642 SEK iofs 1 stopp i Riga. Eller Skyscanner, brukar oxå hitta bra resor

Anmäl
2014-11-22 13:13 #32 av: szirius

skulle bara titta in o säga hej . 13.13

Anmäl
2014-11-22 13:44 #33 av: Otroulig

Haha, Szirius - kommer du tillbaks 14.14 Skämtar.

Åh jag blev helt hög av hundträningen. Det var så roligt, han är så duktig min fina hund. Jag är så stolt att vi kommit dit vi kommit med bara positiv belöning, som sann LOA are SkämtarNär jag kom hem hade min underbara granne samlat ihop alla högar av löv, tack - tack Hjärta sen hade jag ett underbart mail från Lotus Tarot i inkorgen. Vilken härlig dag det här blev! Jag njuter av att vara jag idag. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-22 16:16 #34 av: szirius

#33 nee, gjorde inte det, det ör alltså inte med avsikt tiden blir jämn, det bara "råkar" bli så ofta för mig nu för tidenSkämtar

Vad kuuul med voffsingen HundKramasHjärta

Vi har börjat kolla på serien Hannibal, trodde inte alls det var nåt för mig, men den är ju så psykologiskNörd, tycker det är grymt intressant, o jag är ju så matrix så jag kan fundera på hur människokött smakar, hur det känns att stycka o allt sånt...att mörda via ritualer, så fascinerande psyken....o funderar på riktigt om man kan förädnras som människa av att äta människokött...lite flummiga tankar där att nån energi finns i köttet...samma som vid organtransplantationer.....maken blir nästan lite rädd för mig, haha.....fatta, jag äter ju inte ens köttLipar, men rent teoretiskt är detta intressant .

Och han som spelar Hannibal...stel, konservativ men ändå finns det nåt som "eggar"Dreglar, tycker han är spännande...Mads Mickelsen

Skrattade högt igår då han öppnade en låda som det stod " recept" på och där låg det en hög visitkortSkrattar...sjuk humor...o hur det ofta antyds vad han bjuder på " den här tungan var nog lite för pratglad för sitt bästa, skämtskämt alla skrattar ....  o så fattar man vem  det är de sitter o äter på...

Anmäl
2014-11-22 16:16 #35 av: szirius

me va FAASEN hahahahahaha - kolla TIDEN nu då!!! Helt oavsiktligt juhStjärnor

Anmäl
2014-11-22 16:18 #36 av: szirius

den var 16.08 när jag kollade in,  sen hoppade jag till nån annan sida o sen tillbaks o skickade iväg o så blev det precis då...lite kul är det faktisktFörlägen

Anmäl
2014-11-22 18:29 #37 av: Otroulig

Det är för att du är en sån Stjärnor Szirius Kär

Men Hanibal, haha, vad roligt..fast hemskt..om man slopar själva mörda grejen kan jag skratta åt det. Jag har inte heller nåt problem med tanken .. Men lite intressant också - tydligen så ska inte "raser" äta varandra. Det blir en massa sjukdomar då. Men det är ju rätt logiskt, börjar en grupp med sånt så finns dom ju inte kvar...

Jag skulle ju kolla på fåtölj idag - men de hade stängt när jag kom. Så istället tog jag mig en tur och shoppade upp mig på trosor och strumpor. Jag brukar köra svarta, men så står jag och ser blommiga i en modell som funkar för mig och kom att tänka på mina drömmar om blommiga kläder - så det blev tre blommiga trosor också, haha helt utanför mitt vanliga köp mönster. 

Nu njuter jag bara av mitt hem, tända ljus, relativt städat, nya sängkläder, nyrastad hund. Lite  edamer bönor har jag smackat i mig - gott! Det tyckte jycken också - så han har apporterat löv, ben och grejer för att få bönor som belöning.  Ja han var så duktig Stjärnor, jag hoppades att tränaren filmat - men det hade han inte - bara tagit en suddig bild på oss. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-22 22:05 #38 av: MissInAction

Oohhh blommiga underkläder! Ja varför inte! PartajarBlommaKär
Själv tycker jag det är lite spännande att köpa kläder som är annorlunda än vad jag "brukat ha", men som ändå lockar mig på nåt sätt!! Som när jag började köpa färger efter att ha gått i svart i många år Lipar

Mmmm Mads Mikkelsen... han är fin SkämtarDreglar honom har jag gillat sen jag såg någon film som heter Blinkende lygter, eller nåt.. för en massa år sen. 

Hm jag har faktiskt aldrig sett Hannibal men vet att den är populär.. är några på FB som följer den och ofta delar bilder på Mads Skrattar
Jag har väl tänkt att den är lite deppig.. eller.. hemsk.. att jag skulle hamna i dålig vibb??
Lite som när jag kollade på Breaking Bad förra hösten.. huuuuuva vad hemsk den var egentligen Tyst och jag mådde så dåligt ofta, men ville se hur det gick!!

Vågar man titta?? Inte för att jag behöver mer serier att följa, eller för att jag har en massa tid Lipar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-23 00:56 #39 av: MissInAction

Ska vi ha gruppmeditation imorgon? Förlägen

Nu ska jag borsta tänderna, ringa Johan och hoppa i säng KärKramas
Har spelat ikväll, för första gången på en månad Skrattarjag är nog allt lite ringrostig!! Men det var kul med gemenskapen igen ♥

Nattis! GäsparHjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-23 11:11 #40 av: szirius

ok, nu kom jag faktiskt in 11.09 o tänker vänta ut tills den slår överLipar...hepp!

Anmäl
2014-11-23 12:42 #41 av: [::Vera::]

Haha Szirius...Du är rolig :)

Anmäl
2014-11-23 14:16 #42 av: rore

Hej på er alla!

Härlig dag med er. Tänd ljus omfamna er själva, omfamna andra. Bär hjärtat inuti låt det stråla låt det smärta.

Alla känslor behöver få vara för att kunna släppa sitt grepp och öppna upp för flödet.

Hahaha, jag låter nästan fri religösTystMen jag Är Kär. Kär i Livet!Hjärta Och jag har snöat in på Snatam Kaur. RegnbågeVågHjärta

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-11-23 15:21 #43 av: [Kathja]1

Det låter härligt rore! Själv är jag på jobbet och här är så lugnt. Kollegan är på vift och jag sitter och lyssnar på en härlig predikan i väntan på att maten ska bli klar. Jag känner mig sannerligen välsignad! 💞

Joel Osteen We need to Ask God: http://youtu.be/4ihhDBKccjs

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-23 21:08 #44 av: MissInAction

Fin chant, rore! ! Kramas
Kram!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-23 21:11 #45 av: MissInAction

Åh förresten, jag såg Mockingjay på bio i dag! ♥ Är det nån mer här som sett den, eller ska se? Åh, så bra skådespelare... Jennifer Lawrence inte minst! Men flera andra med Kär

Spännande att gå på bio i Estland också, de textar på både estniska och ryska Skrattarmen bara en rad för varje språk, så det blir inte mer än vad vi är vana vid i Sverige.

Oj vad fort den här helgen har gått!! Känns som jag inte hunnit med så jättemycket och jag skulle gärna ta några helger till GapskrattarPartajar och bara njuta av Tallinn och att vara här, och bo in mig. Meeen  imorgon tillbaka till jobbet för andra veckan! 

Hoppas ni alla mår bra Kramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-24 15:18 #46 av: rore

Aha!! Missi  Är det detta som är Chant? Då har jag chantat loss en hel Skrattardel de sista veckornaKramasRegnbågeHjärta

Har tre favisar som går för runt när jag har ensam tid med mig själv. UNDERBART!

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-11-24 16:25 #47 av: sweetgum

Vad roligt att höra om dina äventyr i Estland Missi! Jag vill också se mockingjay. Tyckte du om den?

Medarbetare på Sydkorea iFokus

Anmäl
2014-11-24 20:04 #48 av: MissInAction

Ja jag skulle tro det, rore Skrattar man upprepar något (spirituellt är det väl oftast) om och om igen ♥

Ja sweetgum, jag gillade filmen!! Kanske ska tillägga att det är tre år sedan jag läste böckerna Skrattar och inför första filmen så läste jag om första boken... det kanske är på gott och ont, då man har allt färskt i minnet och kan störa sig på fler sakerTystGalen
Så det var kanske bra att det är så längesen nu!! Filmen är ju (som du vet ifall du läst böckerna?) rätt mycket krigsfilm. Och så känslosam! KärStorgråterHjärta

Hehe kul att jag kan underhålla någon med mitt Tallinn-snack. Det har ju varit rätt konstant sedan i våras/somras FörlägenSkrattar
Och apropå det så ska jag nog uppdatera bloggen lite! Kär


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-24 21:38 #49 av: SHIAWASE

God morgon på er!!!!  OJ, jag har inte hunnit titta in här på flera dagar nu!

Jag, Szirius! Här i Japan ser man aldrig (sällan) öppna gay par. Det finns en del tv talenter som är öppna , men det är för att det är en del av deras image också typ, som säljer alltså...

Igår hade jag ju ett intressant uppdrag också,, för ett tv program. Jag rapporterade från ett event med en idolgrupp,,,, unga tjejer, yngsta 12 år,, alla har lika kläder korta kjolar,, allt ska vara så sött och gulligt och tjejigt,,, och publiken, BARA män mellan 20 och 50 ,, riktiga nördar,,, dessa män lever för denna grupp. Gruppen har events varje vecka, och männen  går dit varje vecka,,  hmmm, detta koncept skulle skapa STORA protester i Sverige,,,

Idag ska jag i väg och ha en talkshow,,,, så det är tidig morgon och mycket kaffe!

Ha en bra kväll, och natt och morgondag!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-11-24 21:46 #50 av: Otroulig

Hehe, ja Shia, det där fick mig att få vissa fördomar att komma fram..huvva. Men så behöver det ju inte vara. 

Igår bad jag om att få vakna med energi och tackar, tackar, jag hann med lite armhävningar och rumplyft och en liten meditation innan jag åkte iväg till jobbet. Bra, jag tror min kropp har velat sagt åt mig att trimma upp mig lite. Jag får nog börja i lugn takt. 

Jag lovade mig för 7 år sen att aldrig mulla till mig igen...dessa löften Galen det vore skönt att få komma i fin form igen och känna mig stark och smidig. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-24 22:02 #51 av: szirius

#50 Man minns ju inte förrän man provat att man ju faktiskt FÅR energi av att tränaGladJag tror de flesta lägger ribban för högt, tänker att NU JÄDRAR o sen ger upp innan de ens börjat träna...men bara 20 min om dagen ger resultat! Så lätt egentligen att bara slå på musik  eller köra samtidigt som man halvkollar på nån serie. Tipsar åter igen; pilatesboll i vardagsrummetSkämtar

Uppdatering, kollar INTE på hannibal längre, jisses, efter 6-7 avsnitt blev det för mkt, heeelt galet o jag hade mardrömmar inatt o har varit lite mörkrädd här hemma så neee tack, nu får jag hitta nåt downtownabbeyaktigt igen Förlägen

Jag har kommit på ikväll att jag önskar mig en EGEN bilFår idé, känner mig så ofri när jag inte kan ta mig till ställen o göra saker...bara en sån sak som att testa en annan yogaklass en gång, har inte fått till det för busstiderna passar inte så att jag hinner efter mina egna pass, men skulle hinna om jag hade bil...men maken behöver den alltid i jobbet...aaah, önskar mer frihet frihet frihet!

Anmäl
2014-11-25 00:08 #52 av: linnease

Oj vad ni skriver.. eller vad länge sen jag tittade in? Hm. Roligt, läste just om Hannibal o människokött.. Dan innan ni skrev om det här så funderade jag på samma sak!! Hur stor är den chansen liksom?? Åt vildsvin för första gången, oj vilken god sås det blev av den steken.. Käroch tyckte det smakade lite som rådjur, men har inte ätit det sen jag var liten så inte säker på om jag kom ihåg rätt. Hur som helst så började jag fundera på varför viltkött smakar vilt och tamkött smakar som det gör.. Och sen började jag undra vad vi smakar, om vi är vilda eller tama?! Då sa M att Filip eller Fredrik, nån av dem har tydligen provat en bit av sin egen skinka.. galet.. men kul om man är nyfiken på smaken...  De skar ut en liten kub som de stekte, åh så galet bisarrt! Men bra lösning på moraliska dilemman.. kanske.. hm.

Kollade just klart på andra Hunger Games filmen ikväll MissI, och blev sugen på att kolla på nya.. Men såg att den gick igår här! Vår lilla bio kör bara filmer en enda gång, två filmer i veckan. Men lika bra att vänta tills jag kan kolla hemma ändå kanke, orkar bara se några minuter i taget, sen måste jag oftast pausa o göra annat emellan.

Hört att böckerna är väldigt mycket bättre, håller du med Missi? Hm fast inte lika kul om man redan sett filmen och vet hur det går typ..

The 100 är en superbra serie förresten! Fastnade helt.. Men nu har jag sett alla som är ute än så länge. Nog inte lika mörk som Hannibal. Lite tonårsinriktad kanske och inte superrealistisk, men om man kan köpa en del grejor är den bra Kär

Åh, jag kan oxå träna lite nu, tackar gud för mina SSRI-piller, kroppen funkar lite igen ibland, hallelujah!! Köpte mig en lite smidig ny sorts stepmaskin med nån twist, skön när jag inte orkar gå ut.. och bara tio minuter här och där när som helst på dan, yay! Abilica CoreStep 360, den till höger i videon 

Anmäl
2014-11-25 08:49 #53 av: [Kathja]1

The 100 tittade vi på när yngsta sonen var här på höstlov. Fatta att han tyckte att det var mysigt att "möla serie" med oss.Nu kommer han till helgen och jag har just fixat de fem första avsnitten av säsong två. Det är då man får ett spontant "jag älskar dig", det behövs inte mer än så. Oskyldig

Jag har också gjort ett ryck och börjat att träna så smått! CoolKöpte mig ett par viktmanschetter på 2 kg och kör med dem lite ben & arm viftande, tanken är att jag ska göra samma övningar utan manschetterna när jag är på jobbet. Det tar typ 15 minuter med lite "yoga-strech" på slutet. Känns bra iaf! 

Idag är jag ledig och har just inget planerat, ska ringa ett samtal som jag ska peppa inför, men annars bara softa på dagens agenda. Somnade tidigt igår och sov tio timmar rakt av så idag är jag i form känner jag. Frostig morgon här hemma och det första jag och hundarna mötte i morse var två stora rådjur som nästan stod på vår trappa.Sådant livar alltid upp. Förskräckt

Nu ska det bli lite te och meditation, "gympan" är avklarad Skrattar, men jag kommer självklart att slinka in hit igen.   Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-25 22:06 #54 av: MissInAction

Åh ja Linn! Se den!! Fast det är nog skönare att se den hemma om man behöver vila eller göra annat emellanåt Kramas
Du vet ju ungefär vad du kan förvänta dig tror jag. Lite mer krig än i de första filmerna. Och åh.. så känslosam, som sagt!! Hjärta
Det är ju några år sedan jag läste böckerna nu så jag behöver som tur är inte jämföra den senaste med filmen som kom nu Skrattarför jag har den inte så färskt i minnet. Alltså i stora drag, men inte detaljerna. Så generellt kan jag ju hålla med för i första boken störde jag mig så mycket på en massa saker som var bara så FEL. Och andra filmen kändes lite sådär... 
Men ändå så älskar jag dem också för jag älskar historien och karaktärerna ♥

Vet folk som läst böckerna efter första filmen och uppskattar dem. Så om du gillar dystopier så kanske det är värt det Glad

Ojoj vad klockan går! Nu är den 22:22 Partajar
Ska nog göra mig färdig för sängen! Förskräcktså kanske man kan somna tidigare än midnatt ikväll!! Kanske rentav runt 23??? Haha SkrattarGäspar

Men jag har haft en bra dag! Gått bra på jobbet och har träffat en jättetrevlig tjej efteråt, en som jag lärt känna via Facebook, var första gången vi sågs ikväll! 

Nattinatt alla och KRAM på er! Kramas
Det här inlägget glömdes visst bort, så jag skickar det nu.. ungefär en timme efter att jag sa att klockan var 22... hmm... haha nåja Förlägen


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-25 23:53 #55 av: SHIAWASE

God morgon på er! Här är det regn och kallt!  Skulle vilja ha en sitta inne och jobba dag, men det är tv inspelning idag, så jag måste ju ut!!! Roligt jobb iallafalll så det är helt ok!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-11-26 21:25 #56 av: MissInAction

Hej hej Kramas här var det tyst!!

Nu har jag filmat lite i mitt badrum, hihi Skrattardet finns att se på bloggen!
http://tallinnswede.blogspot.com/2014/11/my-funny-bathroom.html

Och oooh... jag har en spelbekant som är jätteduktig på piano. Han är dels körledare och dels pianolärare, samt att han spelar i band.. lite speciell musik, kanske man skulle kunna beskriva det som psykedeliskt. Udda iaf!
Hur som helst... han håller på att skriva sin egen version av Let it go från filmen Frozen, och jag har fått lyssna på 1:30 av den.. åååh vilken gåshud jag fick!! ♥
Längtar tills hela låten är färdig så jag får höra hela! Och länka till er Kär
Han skriver till piano alltså och spelar själv. Han har inte hört hela originallåten utan bara lyssnat på delar, massor med gånger. Och inte sett filmen. Hehe.. så jag är impad!! 

Nu ska jag snart hoppa i säng! Natti natt finisar HjärtaBlomma


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-26 21:31 #57 av: [Kathja]1

Puss och god natt och kram. KärJag jobbar så det har inte blivit så mycket tid att titta in till er alla, men en sista vända innan det är dags att avsluta för dagen hinner jag alltid med. Jag skulle nog få abstinens av att inte titta in, även om jag kanske inte alltid är sugen på att skriva något. Tyst

Ska kanske passa på att lägga upp en meditation till på söndag! Får idé

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-26 21:39 #58 av: Otroulig

Åh vad jag mår bra - det är så roligt på jobbet och det går så himla bra med hundträningen. Jag blir helt förvånad över hur duktig han är min lilla vovs. (det räckte inte att bubbla i bubbeltråden Skämtar)

I morgon ska jag till frisören också - det ska bli skönt för det har blivit uppskjutet i några veckor så det är pälsmössefrisyr just nu. 

Livet leker för tillfället!! Tänk vad allting bara löser sig för mig och hur bra allting går. Så tacksam!

Nu ska jag kolla in din badrums film Missi Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-26 21:41 #59 av: Otroulig

Vad roligt att höra din röst!! Kär

Vad lustigt att man inte har handfat i badrummet..Funderar fin disco belysning! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-26 21:55 #60 av: MissInAction

Jaa men visst får man abstinens av att inte vara här!! Haha... det är rätt härligt på nåt sätt Skämtar

Jadu Otroulig.. haha.. jag har sett det i lägenhetsannonser.. det är inte helt ovanligt att handfat i badrummet saknas, men jag tror att det är lika vanligt att det finns. Lite olika standard bara och olika val man gjort. I den här lägenheten så är det ändå rätt skönt med det extra utrymmet istället, och man vänjer sig snabbt Skrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-26 23:13 #61 av: [::Vera::]

MissI, vad roligt att se lite av hur du har det! Ett annorlunda badrum :). Vet inte vad jag tycker om belysningen i badkaret... Jag har två nästintill fobier och det ena är att bada i badkar. Ju mindre desto värre. Spelar ingen roll om det finns mysbelysning i det! Ryser av att bara se ett.
Säger som Otroulig, kul att höra din röst :). Det är intressant hur jag skapar mig en bild OCH ljud av personer på nätet. Din röst stämmer riktigt bra in på hur jag hört det du skriver :)

Ha en ny bra Tallindag imorgon!

Anmäl
2014-11-26 23:31 #62 av: [::Vera::]

Skönt att läsa att det är väl med er! :)

Anmäl
2014-11-27 06:45 #63 av: Otroulig

Morrn!

Vera - två mornar i rad har jag försökt göra pullupps med hjälp av tvättställningen i trädgården - jag är inte ens nära att dra mig upp och jag tänker på starka dig Ninja varje gång Hjärta

Ha en härlig dag alla!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-27 08:34 #64 av: [::Vera::]

Otroulig HjärtaGlad

Anmäl
2014-11-27 09:19 #65 av: gardit

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske

Text på en bonad som min f.d. svärmor broderade till mig för över 20 år sedan.

Anmäl
2014-11-27 12:56 #66 av: SHIAWASE

Heeeeej!!!!! ja abstinens,,haha,, och jag hinner ju inte med alla trådar!!! Idag har jag faktiskt varit HEMMA en hel dag, med datorjobb naturligtvis, men helt otroligt!!! I och för sig var jag iväg nu på ett möte några timmar , men bara i området,,, Miss! Ska kolla din länk senare!!

Här är ju allt bra, som vanligt,, mycket , mycket som vanligt, roligt , roligt, som vanligt````

Nu ska ett tv team filma julpaketet som mamma skickar,, (hon har skickat varje år i alla år jag har bott här) så nu vill det att hon lägger in osthyvel och ost också och bröd,,,(ska maila henne!!!! hon kanske läser här också) pepparkaksdeg har jag redan sagt till om. Julskinka vill de att jag ska göra också, men skinkan får jag köpa på ikea, griljera hemma, så jag ska baka pepparkakor, sedan , äta ost och julskinka ,, tydligen,,haha,,

roliga uppdrag man får

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-11-28 19:57 #67 av: Otroulig

Jag förstår att det är många som är inne här och kollar läget lite. Ni dyker upp i vissa trådar då och då. Ibland på andra siter. 

Jag är lite nyfiken på hur läget är med er. Saknar er lite. Ni är flera stycken underbar själar. Tror ni känner på er vilka ni är Skämtar

Alla kan ju inte tjafsa och hänga här hela tiden som jag Skrattar

I vilket fall som helst. Jag vill bara säga att jag tänker på er och fylls av kärlek och hoppas att ni har det bra HjärtaKramasHjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-28 22:57 #68 av: MissInAction

Ja vad tyst det har varit här inne!! Jag tittade in från mobilen flera gånger under dagen idag och inte en enda av "mina" trådar var uppdaterade Förskräcktså jag trodde det var något fel med ifokus eller mitt nät! Haha GalenGapskrattar

Åh vilken dag! På jobbet kl 09 och sen därifrån kl 18 för att ta sig till en indisk restaurang... vårt team fyller tre år så vi hade fått lite bidrag till att fira SkrattarPartajar så det var trevligt!! Satt några timmar. Sen promenerade jag hem och var hemma typ 22.15. Bra dag!! Och jag har fått en rolig uppgift, stort ansvar och en utmaning. 

Kollar lite FB och ifokus nu och ska strax ringa Johan.. hoppas han fortfarande är vaken! LiparSen ska jag nog däcka!! 

Och helgen då? Jag vill upptäcka mer av staden! Vet att jag vill promenera lite mer i närheten av där jag bor, mot Gamla stan.. Och så skulle jag vilja ta buss/spårvagn/trådbuss runt i de olika stadsdelarna och kolla hur det ser ut. Och så vill jag tvätta (mindre kul Skrattar) Och jag behöver verkligen ta itu med kyl och frys också och göra ren dem!! Har ingen riktig diskbänk heller så det blir spännande att se hur det går. Men jag lär inte hinna med allt det här! Yrarför jag måste verkligen vila lite ocksåPustarhaha! Har inte riktigt kommit in i att arbeta heltid än. 

Kram på er alla KramasHjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 07:50 #69 av: Skorpion76

Hej hej!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 11:00 #70 av: Otroulig

Hej på dig Skorpion 76 och välkommen hit.

Missi det är så roligt att läsa om hur du upptäcker din nya värld Glad.

Själv ska jag advents pyssla lie tror jag. Städa och hänga upp advents stjärnor och ljusgardiner. Jag hämtade en krans och lite julblommor igår. Så det blir kanske lite julstämning i mitt Hemma i år. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-29 11:49 #71 av: [Kathja]1

Jag skulle plocka fram lite stjärnor och jox och vips hade jag hängt upp dem alla, bytt gardiner och meckat med den nya ljusslingan som ska hänga vid ytterdörren. Här går det undan idag. Frukost har jag inte hunnit med ännu så nu får det nog bli lite mat i magen innan resten av dagen tar vid...får väl se vad jag känner för att göra. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-29 12:02 #72 av: MissInAction

Hej hej! Vinkar
Haha läste visst din signatur lite slarvigt, och Harry Potter-fan som jag är så fick jag det till Harry Pothead Skrattar Inte riktigt rätt... men vad betyder din signatur? 

Skulle behöva köpa ny hårddisk också. Inte säker men troligen så är det antingen den lilla hårddisken som Windows ligger på som är trasig, eller så är det Windows som är trasigt.. hur som helst så skulle jag behöva en ny och installera om Windows Pustar
Nu har jag iaf kört en tvättmaskin Kär det luktar så gott när man hänger upp!

Det snöar ute och ser rätt blött ut. Brrr. Inget jätteroligt upptäckarväder kanske, men det är iaf ljust! Ser ut att blåsa lite också. Så kanske köra lite kyl/frysrengöring... *lat*

Fast fasen.. jag vill gå och leta adventsprylar också! Något mer än de två figurerna som jag lyckades smuggla med mig när vi upptäckte att min kasse med julpynt inte fick plats i bilen Ledsen
Så jag tog med mig ängeln som jag köpte för två (tror jag) år sedan på mellandagsrean.. hon har stått framme sedan dess! Och en liten jättesöt tomtefigur varit min favorit sedan jag var liten Kramas

Fast jag har ingen mat/frukost hemma så hmm... enklast att käka något ute Förlägen

Jisses! Hur GÖR folk när de har tusen saker som de vill göra!? Hur gör NI?
Jag tycker ju att allt är lika viktigt. Möjligen att gå ut och kolla adventspynt och upptäcka staden, och eventuellt hitta en frisör som kan klippa mig, är roligare än att städa frys och kyl! GapskrattarPartajar
Och det är väl roligt man ska ha, eller?

Men så tänker jag att jag kan/vill inte fylla på kylskåpet när det är så smutsigt.. 

Tyst

Vore kul att se någon bild på hur alla har adventspyntat sen, om ni vill! Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 12:08 #73 av: Otroulig

Hur vi gör?? The LOA way, börjar med det som känns roligast och mest i flödetGapskrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-29 12:18 #74 av: MissInAction

Såklart!! PartajarKramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 12:32 #75 av: Skorpion76

Tack så mycket!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 13:25 #76 av: [::Vera::]

Missi
Sådär är det ofta för mig, att jag vill eller behöver göra mycket saker. Jag tänker mest på hur det är på fritid/hemma. Jag börjar med det som känns roligast. Alltid haha. Men jag håller ofta på med flera saker samtidigt :)... och hoppar emellan. Kommer på en sak och börjar med det, men under tiden dyker det upp annat... och så börjar jag på det. Men jag tycker det kul och skönt. Ibland tar saker lång tid att bli utförda. Men det uppstår sällan katastrof ju... :) Jag har inte alls någon "struktur" när jag är själv. Tycker inte att jag behöver det heller. Följer känslan så ofta som jag har möjlighet :)

Anmäl
2014-11-29 13:53 #77 av: [::Vera::]

Tänk hur olika det kan vara det här med advent, jul och julpynt. Jag har inte haft några speciella julgardiner på 12 år, och det var min dåvarande sambo som ordnade då... :).
Det enda pynt jag verkligen känner för är ljus. För mig står ljuslågan för hopp och frid. Jag tror att julen för mig är just... hopp om frid och kärlek. Så jag brukade ha ljus och ljusstakar i varenda hörn... kom bara att tänka på det... :)

Anmäl
2014-11-29 13:58 #78 av: Skorpion76

Puh, jag surfade runt i jakten på bilder på Gunde Svan och hörde en radio intervju när Lotta Brommé träffade honom.  Det är underbart att se honom på bild och höra hans röst, men jag skulle aldrig i livet kunna ringa upp honom. Därför är jag så oerhört tacksam för allt material som finns at ladda ner eller bara lyssna eller titta på.  

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 14:21 #79 av: [Kathja]1

Jag gillar när jag får upp lite ljus och glitter, hela huset ler på något sätt vilket behövs i nu då det är så mörkt. Annars är jag väldigt soft när det kommer till jul! Lagom är bäst och njuta är viktigt. Cool

#78 Kul att du gillar Gunde! Inte för att jag har någon som helt relation till honom utan för att jag gillar människor som är lite "fast" i något specifikt. Det hade ju varit as-coolt om du tog kontakt! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-29 14:33 #80 av: Skorpion76

Jahg skulle gärna vilja, men vet inte om jag klarar av det.

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 15:00 #81 av: MissInAction

Ja precis, Vera! Exakt sådär är jag med Skrattaroch Linn med tror jag Hjärta
Men så länge det känns bra och fungerar, så varför inte!!

Jag tittade ut och kände.. njae.. jag går kanske ut och handlar sen, men att vandra runt på stan känner jag inte riktigt för i det här vädret samt att det börjar bli mörkt! Iofs kanske jag kan ta en tripp till Ülemiste, ett jättestort köpcentrum som öppnade för några veckor sen. Har åkt förbi det förut baraGlad

Fast ja.. jag har frostat av frysen nu och ska torka av kylskåpet och alla hyllorna där inne.. sen får vi se vad klockan är och vad jag har lust med Skrattar

Det är intressant det där med Julen och vad den står för och hur vi upplever den. Vi pratade om det för kan det vara två år sedan? Hur många upplever att den här tiden november-december känns extra andlig och stark. Och vad det kan bero på. Väldigt intressant!! ♥ Kommer inte alls ihåg vilken tråd det var i... eller om vi hade en särskild för det? FunderarJag tror att det var någon länk till någon annan sajt också.. andlighet eller jesus eller nåt. Någon som minns? KärSzirius kanske om hon läser!!

Hehe Skorpion, varför skulle du inte kunna ringa upp Gunde? Han är väl hur trevlig som helst Skrattar
Men visst är internet underart på så vis! Nästan allt finns ju! Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 16:18 #82 av: Skorpion76

#81 Så här ligger det till. Det har hänt vid andra tillfällen att jag har fått höra att jag inte ska besvära personen som jag vill få kontakt med. Hösten '96 hade vi en temadag på folkhögskolan där jag gick som handlade om handikapp. En av de inbjudna gästerna var den armlöse och benlöse, men totalt makalöse Mikael Andersson. Som brukligt föreläste han.  Sedan visade han hur han spelar bordtennis. Man frågade om någon i publiken ville utmana Micke och en kille som tjoade och skrek att han ville fick det. På rasten sa en av lärarna att den som vill får gärna utmana Micke i en match. Då gick jag fram och frågade om jag fick möta Micke i en match, men det fick jag inte. Micke sa att han skulle gå och dricka vatten och körde iväg. I samma stund kom en kille från assistentkursen fram till mig  och sa att jag skulle glömma det.

Han sa att Micke inte gillade mig och att jag antagligen behövde hjälp. Han rekommenderade mig till och med att gå till en psykolog och prata om det som hänt och det faktum att jag inte kunde behärska mig. Självklart blev jag  riktigt ledsen och när jag såg Micke lite senare hälsade han inte ens på mig.  När nästa gäst satt framme på scenen var jag så ledsen att jag storgrät.  Det gjorde fruktansvärt ont i magen. 

Gunde må vara hur trevlig som helst, men kan du inte behärska dig blir du fråntagen det som du längtar allra mest efter med motiveringen att det inte går. Den som ser hur du reagerar gör vad de kan för att avstyra det hela istället för att låta dig få din önskan uppfylld.  Det som skulle kunna hända är alltså att en person kommer fram till mig och rent ut säger att jag ska låta Gunde vara och att han inte gillar mig.  

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 16:48 #83 av: MissInAction

Hm vet inte om jag förstod rätt. Hade du själv frågat Micke om du fick möta honom i en match, eller hade du frågat din lärare? 
I vilket fall verkar det ju helt bizarrt... ni kände väl inte ens varandra? Att då påstå att han inte skulle gilla dig låter mer som något slags fult spel tycker jag Funderarmen.. jag var ju inte ens där, så vad vet jag? 

Hur som helst så vill jag bara säga att gör precis det som du vill! Det som känns BRA i dig och får dig att må bra. Skit i vad andra säger - såvida det inte också får dig att må bra, då ska du ta till dig det! SkrattarKramas

Hur kommer det sig att du halkade in på den här sajten förresten? Är nyfiken Skrattar

Åh jisses vad hungrig jag är nu!! Har städat hela eftermiddagen och har fortfarande några hyllor som jag vill torka av, högt upp. Så det ska jag göra nu, sen ta på lite smink och leta upp lite kläder som inte hänger på tork, och gå ut och handla mat! Vet inte om det är klokt att handla mat när man är vrålhungrig iofs Tystkanske får köpa nåt litet nånstans... och sen vill jag iaf köpa med mig en såndär vansinnigt god pizza hem KärDreglarfinns fem minuter bort ungefär. 

Vad hittar ni andra på i helgen? 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 18:00 #84 av: [Kathja]1

Skorpion -  Kan inte annat än utbrista att det där var det dummaste jag har  hört på länge!!! Inte dina tankar om att man inte ska vara för på, utan hur de andra reagerade. Självklart hade det inte med ditt agerande att göra, det har bara med dem att göra. Han är kanske inte så makalös om han inte kan prata med folk som folk, om du förstår. Man ska alltid säga sin mening och följa sitt hjärtas röst om vad man vill, oavsett om det handlar om att tala med någon eller om något annat. Så länge du vet med dig att du gör saker av rätt andledning och på rätt sätt  - och med det emnar jag av kärlek -  så är det bara att köra. Om andra inte kan hantera att du uppskattare dem så är det deras problem inte ditt. Faktiskt! ArgTrist erfarenhet, men ingen sanning.

MissI  -  Hungrig är det sista jag är, har just ätit middag. Här har varit lugnt och fint, har fått upp lite jullampor så ny lyser det så fint, resten får vara till i morgon. Nu myser vi med yngsta bonussonen och tittar på The 100. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-29 18:42 #85 av: Skorpion76

#83 och #84 Tack för er förståelse. Ingen pratade heller med vare sig Micke eller den andra killen om att jag blev ledsen.  Det är vad de borde ha gjort, men istället förväntades jag glömma alltihop.  Oavsett hur lång tid som sedan går är det svårt att bara glömma en sådan händelse.  Omgivningen kanske inte tycker att det är någonting konstigt med att säga till en person att behärska sig, men om jag verkligen måste tänka på det spänner jag mig så pass mycket att det inte fungerar för den skull och det är verkligen hemskt!  

#84 Du frågade också hur jag kom in på den här sajten och min första post på den här sodan var denna:
http://sport.ifokus.se/discussions/54644d02ce12c43c8b004e06-stora-fluffiga-pompoms?participating-1
Jag postade ett sådant inlägg här med sammsa fråga, men nu hittar jag det inte.  Ledsen

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-29 18:44 #86 av: MissInAction

The 100, det var en serie va? Jag hänger inte med i alla nya som kommer. Har fullt upp att försöka hinna med de jag följer nu.. vilket inte är så många.. men busy busy Skrattar 

Mom är en rolig komediserie med lite allvar i också, och mycket värme, som jag kan rekommendera! Fast jag är inte helt up-to-date med avsnitten där. Första säsongen tyckte jag om iaf!

NU ska jag äntligen ut och leta mat. Jisses, när man väl kommer igång... har städat, mest torkat hyllor och skåp, och plockat undan lite av Kadris (hon som äger lägenheten) grejer och ställt dit lite av mitt. Och packat upp lite mer grejer. Men har fortfarande ingen superordning.. men det är ju så fint ordnat här med många garderober som man kan stänga... så man slipper titta på eländet Gapskrattar

Åh vad gott det blir med pizza sen!! Och kolla på The Vampire Diaries tänkte jag Hjärta

Nu ut i snön Kär


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-29 19:20 #87 av: [::Vera::]

Ja vad gör jag idag... Efter en körig vecka har jag bara vilat och tagit hand om mig. Lite skönhetsvård...:)... Fick bl a för mig att måla tånaglarna med guldfärg. Tänkte att det är ju trist att bara ha fina fötter på sommaren :)

Lite pianospel också..övar "You are loved". Hinner inte spela så mycket som jag egentligen vill. Funderar på min nya bostad under tiden, och får ideer vad jag vill göra där. Det blir lite målning och lite småprojekt. Möjligheterna är stora... Känns kul!
Varit ute i det vackra frostiga landskapet och idag har jag fått se hur isen lägger sig på sjön... Häftigt att verkligen se hur sjön ganska snabbt fryser till is från ena timmen till den andra. Ganska snart blir det alltså skridskofärd på isen :)... Det är så härligt! Och när isen är lite tunn så sjunger den och känslan att glida fram är underbar :)
Nu blir det jobb resten av kvällen. Jag behöver en förändring gällande jobbet... men jag vet varför det blir så här och jag kommer att försöka bryta mönstret när nästa möjlighet dyker upp för mig att säga stopp. :)
Kram på er :)
..Snö ..vad härligt Miss! Här i norr är det fortfarande ingen minsann! Bara frost och is. Fint det med förstås :)

Anmäl
2014-11-29 19:25 #88 av: Otroulig

Dagen har bestått av fönstertvätt (bara in och utsida) hängt upp advents stjärna, ljusgardin i sovrummet - älskar den!  Satt upp den slingan på balkongen (gran imitation med lysen i) rensat ölandstoken och draperat den med ljusnät. Jag har duschat lite blommor. Min orkidé hade en nytt skott Yeeeay! Gått tre promenader med hundarna (är ju hundvakt) Handlat, bl.a ny ljus rundel som nu är uppsatt i köket och ska nu fixa mat, tänkte ge mig på att göra egen bearnaise sås till oxfile. Åhh det är sömnlös i Seattle  nu ...men jag vill ju se Så mycket bättre. Oj vad jag surrar. Nu mot köket! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-30 07:41 #89 av: Skorpion76

God morgonförsta advent.

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-30 10:51 #90 av: [Kathja]1

Det samma till dig! Här är det en blås-dag, i alla fall ute. Inne är det mysigt. Sitter i soffan och njuter av en stilla morgon. Te, lite filurande och meditation. Bra start på dagen. Tänkte fortsätta i samma tempo hela dagen. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-30 11:07 #91 av: Skorpion76

Jag fick Gunde-abstinens i morse! Jag var bara tvungen att titta på ett klipp som jag har sett hundra gånger.
Gunde Svan - Mums! Gos-Gunde!
https://www.youtube.com/watch?v=AdE6LQg3-Ew

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-30 11:13 #92 av: MissInAction

God morgon och trevlig första Advent på er! KramasStjärnor

Jag kan kanppt tro det! Det är rätt så mulet men jag ser en SOL som kämpar för att bryta igenom KärSolser liksom konturerna av den och det är ljusare än det har varit på veckor!! Hjärta

Det här ser jag om jag öppnar fönstret och tittar in mot stan Glad
Japp, det är ständig trafik Lipar

Nu har solen lyckats bryta igenom! Yay!! Kramas
Ska torka håret och ta på lite smink och sen bege mig ut!!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-30 12:17 #93 av: Skorpion76

Jag ska också  ge mig ut och ta en promenad.

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-30 13:07 #94 av: MissInAction

Hm det är förvirrande, det här med bildspel. Möjligen är soffbilden med två gånger Skrattar
Lite olika vinklar på lägenheten! Som ni ser så har jag fortfarande lite grejer framme och jag hoppas kunna gömma undan allt snart.. i början på december kommer Kadri hem, hon som jag hyr lägenheten av, och hämtar sina grejer, så då ska det bli mer plats i garderoberna. 
Och haha, ni ser min stoooora säng... med mitt enkelsängs-täcke Gapskrattar
Älskar sängen!! Så skön och perfekt på alla sätt. 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-30 14:06 #95 av: [Kathja]1

Det ser jätte kul fint ut. Lagom på alla sätt och vis. ♡

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-30 14:30 #96 av: Otroulig

Söt lägenhet! Tummen upp. Du får skaffa två täcken - det har jag, två dunisar mmm gosigt.

Jag mediterade en sväng, åhh så skönt det är att försvinna iväg in i en annan dimension. La mig en sväng och hamnade i dröm stadiet och det är så coolt att jag är så medveten när jag drömmer, hur jag ser symboler och även i drömmen aktivt säger åt mig själv att släppa saker. 

Sen hittade jag en underbar vibb om jobbet. Shit så skön, det känns nu verkligen som jag är där jag ska vara. En underbar gemensamhet och skapande kraft. 

Vi har sol idag Sol. Jag har promenerat med jyckarna. Ska ut en sväng igen. Nu lyser solen in och det blir ett fantastiskt vackert sken i mitt oreanga rum Hjärta jag tar mig en kopp kaffe och saffransbröd. Lite advents känsla.  

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-11-30 15:26 #97 av: Skorpion76

Det var tur att jag var ute och gick när jag var det. Nu är himlen svart.

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-30 19:23 #98 av: MissInAction

Åh saffransbröd!! ♥
Har sett lussekatter i butik men de såg så fruktansvärt torra ut Tyst
När jag får tag i saffran och har köpt vetemjöl så ska jag göra egna! 
Sen har jag ju tänkt göra pepparkakor också.. hmm blir nog intressant.. ingen att bjuda direkt ju Skämtar

Jag var ute i flera timmar och ojojoj käre värld vad den här staden är sagolikt vacker!! KärHjärtaSolStjärnor 
Tio minuter bort har jag Gamla stan och Toompea, som är en jättefin utsiktplats med Alexander Nevsky-katedralen och en massa andra vackra, äldre byggnader. Och utsikten... både in mot stan och ut mot hamnen ♥ Dit kom jag lagom till solnedgången idag.

Hm jag undrar om den här länken fungerar för de som inte har Facebook, det är mitt Tallinn-album:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152140249880124.1073741829.603760123&type=1&l=6c4cd04671

Ikväll är det ju gruppmeditation och jag tänkte vara med. Vet inte än hur jag ska göra men eventuellt ligger jag i ett bad då Kärjag längtar verkligen efter ett bad!! Och nyss var jag så trött, men nu sitter jag och myser med Blossa glögg och estniska pepparkakor, sååå gott! Hjärta Så jag orkar kanske hänga kvar några timmar till Skämtar
Och så har jag börjat lyssna på julmusik!!! KramasKär

Och ja, föräldrarna lämnade faktiskt ett extra täcke här när de åkte! Bara det att jag har inte matchande påslakan Galenoch det känns lite... onödigt när man sover själv.. eller jag tänker mest att det blir extra tvätt Tysthar så dålig torkställning.. haha... får plats ett lakan på den. Meeen... feng shui-tänk.. två täcken eller ett stort är nog bättre än ett litet Skrattar

KRAM till er alla! Blomma


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-11-30 19:40 #99 av: Skorpion76

God kväll på spalten!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-11-30 21:33 #100 av: [Kathja]1

Det är härligt att höra hur kär du är i din nya stad MissI! 👍💋

God kväll på dig själv Skorpion! Här har vi krupit upp i soffan, knät fullt av sovande hundar och Love Actually på tv. Jag bara ÄLSKAR den filmen!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-11-30 21:53 #101 av: MissInAction

Love Actually tänker jag se också när det närmar sig Jul!! Ett måste! Hjärta
Den brukar alltid visas på svensk TV, får se hur det är här i Estland. Om jag kopplar in tv'n igen.. hehe.. 

Haha! Jaa jag är så himla kär SkrattarKramasKär
Och nu tackar jag för ännu en underbar och vacker dag och önskar godnatt MåneKramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-01 06:52 #102 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-01 07:05 #103 av: Otroulig

God morgon Skorpionen.

Idag blev den en annan morgon promenad. Gick till kyrkogården iförd pannlampa, haha, jag missade stigen innan jag slog på den. Det är pappas födelsedag och jag lovade mamma att tända ett ljus på graven (hon är på resa) Jag är tacksam för alla som ligger där på samma plats, mormor, morfar och fina pappsen. Men dom är ju med mig i allra högsta grad. Särskilt pappa kommer i mina drömmar med råd och visheter. 

Så nu skickar jag tacksamhet och kärlek till honom, tack för allt Hjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-01 07:34 #104 av: SHIAWASE

Godmorgon på er!!! God eftermiddag på mig!

Sitter på tåget på väg hem efter tolkuppdrag, dagens jobb inkluderade en affärslunch,, WOW! MÄTT!

Tempura lunch i privat rum så att säga,, vi var 5 personer,, i ett rum som består av en counter som vi sitter vid, och en privat kock som lagar tempura (japansk friterad mat) i mängder, av bästa bästa råvaror,, så nu kan jag knappt gå,,,, vad en sådan lunch kostar har jag ingen aning om ,,,,, flera sådana jobb tack! haha

Nu är jag ju såååå sömnig också,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-01 07:38 #105 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-01 12:12 #106 av: szirius

#103 åh, jag har också födelsedagsmake i huset idag SkämtarBallong

# 104 åååh, har ätit sån middag på yasuragi 2 ggr, med egen kock o man pekar vad man vill ha o så fixas det på plats, man sitter runt kocken liksom. Gott!Kär

#105 lite sent att säga godmorgon, säger goddag då Lipar

Sitter vid sprakande spis med sovande kisse i knät, kan nästan inte bli bättre än såHjärta. Ute har vi spöregn idag.

Och SÅKLART blev klockan 12.12

Anmäl
2014-12-01 14:54 #107 av: Skorpion76

God eftermiddag!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-01 18:25 #108 av: rore

Springer förbi som hastigast o vinkar.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-12-01 18:34 #109 av: [Kathja]1

Hej och hå i tråden! Idag har jag haft en dag som har gått i ett rasande tempo, vi har många klienter inne nu vilket gör att det finns att göra. Men självklart är det lugnt och fint. Det är ju vad jag brukar beställa innan jag ska jobba - ett pass som går fort och lätt med många glada skratt och gott om tid att dricka te. Skrattar

Just nu gör jag min favorit syssla... (NOT)... skriver månadsrapporter. Det en sammanfattning av varje klient, jag skriver på mina fyra, av vad de har gjort under månaden, hur det har gått för dem och vad vi planerar inför nästa månad. Mycket ordbajsande blir det då det kanske inte alltid händer så mycket med dem. De skyndar ofta långsamt och förändringar är ju inte som ska hastas fram.

Skorpion - Du har hållit igång tråden bra ser jag. Vad bra! Vad har du gjort idag då?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-02 09:34 #110 av: rore

Åhh..vill också ha en sprakande spis och en kisse på magen som värmer och kurrar gott.
Så här i förkylningstider tycker jag den tanken är så go och lockande.

Nå ja..drömma går ju :)

Ligger under täcket o inväntar orken för att gå till apoteket.

Fin dag med er.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-12-02 09:42 #111 av: Otroulig

Vila och krya på dig Rore ❤️❤️❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-02 09:46 #112 av: rore

Tack Otroulig! Det gör jag.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-12-02 12:39 #113 av: szirius

# 110 drömmar kan gå i uppfyllelse darlingKär, för bara 4 år sedan var detta min dröm också o då hade jag varken kamin eller kattSkämtar

KattMånekrrr, krrr,krrrHjärta

Anmäl
2014-12-02 19:58 #114 av: Skorpion76

#109 Tack för att du tycker det!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-02 23:50 #115 av: SHIAWASE

God morgon på er!!! Här i Japan strålar solen, fantastiskt höstväder och gott morgonkaffe!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-03 07:02 #116 av: Otroulig

God eftermiddag på dig Shia.

Haha lustigt att det dykt upp lite "att stå trygg i sig själv och inte såra andra" tema. Fick just ett sms av en kvinna som vill vara jättegullig mot mig, planerar någon aktivitet typ julmarknad nästa lördag och sedan utgång på kvällen. Och jag känner bara nääääää.  VILL INTE tillbringa dagen på en julmarknad.  Hahaha, tack vare er härinne så gick jag inte igång mer än så. Det är ju ingen big deal. Men märker att här ligger en hel del skam och skuld. Så jag ska stå för min känsla så småningom och tacka nej på ett vänligt sätt. 

Nej nu måste jag till jobbet.

 Ha en magisk dag med mirakel, alla fina Stjärnor

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-03 13:57 #117 av: Skorpion76

Tjenare!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-04 06:42 #118 av: SHIAWASE

Hej på er!!!! Här är det KALLT idag,,, det var inte så kallt i morse när jag åkte hemifrån, men NU!!! brrrr regn och kallt,,,

Idag är jag tv korrespondent,,haha,,, är i Akihabara (Tokyos Anmie, manga mecka) och gör reportage , på svenska,,haha,, ska sändas i japansk tv, ,,, med textning då,, min svenska blir nog lite onaturlig ibland, ,, måste fräscha upp den lite,,,haha

Kul är det i alla fall, men man blir TRÖTT,,,,,  Ny erfarenhet, att prata med en kamera och ha folk som stannar och tittar,,,  vi kommer att hålla på till typ nio eller tio ikväll,,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-04 07:17 #119 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-04 07:57 #120 av: [Kathja]1

God morgon Skorpion, och alla andra! Jag har just påbörjat min långledighet, njuter för fullt. Ska iväg och besiktiga bilen idag, ingen av oss tycker att det är super kul så vi turas om. Jag har självklart bestämt att bilen kommer att glida igenom galant! Vår pärla. Hjärta

Sedan ska jag till systemet och handla glögg. Mmmm ser fram emot när jag är hemma igen. Dreglar Blir spännande att se vad de har hittat på för roliga sorter till i år. Funderar

Avnjuter mitt te, lucka 4 i min te-adventskalender, ett grönt citrus-te vid namn Citrus-kungen. Fina grejer! 

Drömde inget vidare i natt. Träffade på gamla vänner, eller de var nog mest vänner med min förra man, men i alla fall. Det var iof okej, men sedan skulle jag fixa mat åt ett gäng som skulle komma och jag var på ett j-a humör. Ingen fick hjälpa till och alla skulle i och pilla. Sedan visade det sig att jag hade lagat frukost till typ 5 personer och de som välde in i huset såg ut som de vore redo för en gala middag och de var säkert hundra personer. Där vaknade jag och var kvar i irritationskänslan över att inte få vara ifred, att alla skulle i och pilla. Arg

Men nu efter en liten tur i skogen börjar det släppa, lite mer te och så meditation så är jag på banan igen. Ha det bäst alla fina! Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-04 08:25 #121 av: Otroulig

Kathja, min första tanke på din dröm. Man kan hjälpas åt, man kan be om hjälp;) kram till dig och njuuuut av återfunnen känsla och ha en härlig dag. Min bil blir omhändertagen på service idag. Den blir ompysslad❤️ Det känns bra, det är den värd som ställer upp på mig i vått och torrt. Min fina, söta bil ❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-04 08:26 #122 av: Otroulig

By the way Blossas 2014 lavendel är god :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-04 09:04 #123 av: [Kathja]1

Mmmm, de säger det. Får skylla på att jag är allt för mycket av en Vattuman för att syssla med sådant som att be om hjälp. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-04 09:07 #124 av: Otroulig

Själv har jag blivit skit bra på det. Häromdagen ad jag tom en kille på macken om hjälp att skruva bort antennen! Stolt! ( sen klarade han inte heller av det, men det är ju en annan femma)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-04 09:30 #125 av: SHIAWASE

Åh, riktig glögg,, har finns bara IKEA glögg och den är ju inte lika bra som Blossa,,, har inte ens köpt någon ännu, en liten paus i filmandet,,,, trött i fötter och trött i ögon,,och hela jag,, ,,,men sedan är det bara några timmar kvar!! Men jag klagar inte! det är ju sådana här uppdrag som jag tycker om!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-04 12:59 #126 av: MissInAction

Har jag sagt att jag älskar min arbetsplats? Jag älskar min arbetsplats. Nu in och jobba igen :)


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-04 14:09 #127 av: szirius

jag kokar min egen glögg med rödvin o kryddor. Dricker inte precis några mängder utan en liten kopp att smutta på mest för att man blir så skönt varm, men föredrar mandlarna o russinenSkrattar

Här har vi soooool idag o riktigt varmt, fåglarna kvittrade glatt när jag var ute, fick nästan vårkänslorTyst. Dags för en kopp eftermiddagskaffe innan em-passet drar igång! Ikväll ska jag baka!

Anmäl
2014-12-04 14:39 #128 av: SHIAWASE

Oj vilken dag,,, sitter på tåget hem, har ont i fötterna,,, reporter jobbar jättekul , men tröttsamt!!!! Men kul som sagt,,,, precis ådömt här som jag önskat mig!!:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-04 15:05 #129 av: Skorpion76

Ikväll blir det julfest på skolan!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-04 15:09 #130 av: [Kathja]1

Det låter roligt Skorpion! Vad pluggar du får något, eller du kanske jobbar där?  Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-04 15:23 #131 av: Skorpion76

Jag pluggar svenska för att förbättra mitt skrivande!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-04 23:04 #132 av: MissInAction

Mamma vill hjälpa mig med en ny dator! KramasHjärtaPokalSol

Vi pratade ikväll och hon frågade hur det har gått med datorn. Jag berättade. Och jag säger också att jag klarar mig. Faktiskt!

Men! Åh så skönt!! HjärtaRegnbågeCoolKärSkrattar

Så tacksam!!
Och hon sa att det är så skönt att se och höra att jag är så glad och mår så bra nu. Hon är så glad för min skull och tycker det känns så skönt. Och ja... jag ÄR lycklig!! 

Idag fick jag första lönen också!! Bara för knappt en halv månad, men ändå. Aktivitetsstöd från Sverige för november med. Så. Åh....  exet ska hjälpa mig att hitta en lämplig laptop att beställa. 

Och nu ska jag sova, alldeles för sent. Ska upp om mindre än 7 timmar Skrattar

Kram alla Kramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-04 23:48 #133 av: SHIAWASE

God morgon på er!!!! MissI ,, Ny dator!!! kul!  Här skiner solen idag igen,,, känns skönt efter gårdagens kyla och regne,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-05 06:41 #134 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-05 08:02 #135 av: [Kathja]1

Intressant det där med datorer och mobiler för tillfället... Många som måste skaffa nya som att gamla sätt att kommunicera är förbi och nu behövs det nytt. Om ni förstår vad jag menar.

Jag sitter här med mitt te och försöker att vakna, har sovit dåligt och mest varit arg och stressad i mina drömmar. Vaknade dock till ett härligt kärleksfull medelande från sonen borta i Australien. Det är lycka!

Nu får det bli mer te och sedan "morgon gympa" så jag kommer igång.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-05 13:54 #136 av: Skorpion76

Jag får också arga och stressande drömmar ibland och som innebär at jag pratar och skriker i sömnen. Inte kul alls!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-05 17:40 #137 av: Otroulig

Halloj i tråden!

Den IRL sociala helgen börjar straxt men ville poppa in och säga hej innan. Jag har lite julkänslor, det var ett tag sen. Det luktar hyacint i lägenheten, och idag kom det lite snö. Mysigt! Jag har köpt fina middags presenter, till ikväll vackra amaryllisar som snitt blommor och till i morgon en underbar gran älg, som påminde om värdarnas hund Skrattar

Livet leker, jag känner mig lugn och harmonisk. Ha en härlig fredag!!!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-05 20:36 #138 av: Skorpion76

Nu säger jag god natt!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-05 21:15 #139 av: MissInAction

Natti natt Skorpion Kramas

Vad härligt med julkänslor, Otroulig!! Hjärta De kommer ju lite som de vill ju, så man får njuta av dem när de kommer, tycker jag! Vissa år nu i vuxen ålder har jag inte haft någon julkänsla alls, och det har känts helt tomt och jättedeppigt Förskräckt

Jag kom hem för en timme sen, strax efter 21. Gick från jobbet vid 17.30 så jag har tillbringat några timmar i ett köpcentrum. Gillar att utforska Skämtaroch så är det skönt att se saker och insupa atmosfär och omgivning, och sen komma hem och vara sådär härligt trött KramasHjärta

Köpte detta ikväll på The Body Shop. En juldoft, vanilla brulee. Jag älskar vaniljdofter och denna var så underbar. Och jag behövde nån slags body butter för jag får otroligt torr hud på vintern och nu idag kliade det såpass illa på mina ben att jag i förmiddags övervägde att gå hem från jobbet. Meeeen det blev bättre!
Gillar den här boxen också för den bidrar till hjälp till mindre bemedlade barn, för utbildning! 

Sen tog jag ut lite kontanter för jag tänkte gå på julbazaar i St Mikaelskyrkan imorgon, det är en "svensk" kyrka, så jag hoppas träffa lite svensktalande där och hitta lite julsaker KärHjärta och det ligger inte långt härifrån heller, 10 minuter promenad in mot gamla stan. 
Jag bad uttagsautomaten att få se saldot på skärmen, och blev så full i skratt att jag bad om en utskrivt. Disponibelt belopp 1111.12€ Skrattar Det var många ettor!! Haha... sååå... kul, tycker jag!

Nu sitter jag i soffan och chillar... lugnt och tyst med bara lilla laptopen på, och den har jag i knät. Det finns som sagt ingenting inlagt på den, förutom några bilder som jag nu förde över. Kan lyssna på spotify och skulle kunna kolla netflix, om det inte laggar... lååångsam dator. Kramas
Och åh, det är VARMT här i lägenheten också för första gången! Varmt ute med, men nu är elementen varmare än de var tidigare. Vet inte alls varför, men på söndag kommer tjejen som jag hyr lägenheten av förbi och hämtar sina saker, så får prata lite med henne då Glad

Jag kan förstå er mammalycka tror jag, fast från "andra hållet" då. Min mamma är en sån som alltid har månat om, och oroat sig, för andra. Och särskilt sina barn... vi är ju alla vuxna nu men hon har alltid ställt upp och velat hjälpa till så gott hon kan. Och bryr sig. Och hon säger varje gång vi pratar nu hur glad hon är att höra att jag mår bra och är glad nu. Jag vet att hon känner sig tryggare nu Hjärta

Stor kram på er alla fina KramasBlommaHjärtaSolStjärnor


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-06 07:36 #140 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-06 22:14 #141 av: MissInAction

Tittar bara in här och lämnar en låt som jag tycker jättemycket om Hjärta
Hoppas att ni alla har det bra Kramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-07 06:41 #142 av: Skorpion76

Glad andra advent!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-07 13:32 #143 av: MissInAction

Ja trevlig andra Advent på er KramasStjärnor

Åh jag är lite velig idag. Känner mest för att vara eremit och sitta hemma. Vill prata/chatta men känner samtidigt lite ökad irritation rent allmänt.. så är nog bäst om jag undviker sociala kontakter. Sov till 11 och låg kvar i sängen nästan ytterligare en timme. Vid 18 kommer lägenhetsägarinnan och ska hämta sina saker, så då får jag träffa henne också Glad men utöver det vet jag inte... skulle kunna läsa men vet inte om jag får ro till det? Har ladda ner lite tv-serieavsnitt eftersom jag inte har något på laptopen, allt ligger ju på stationära som inte låter mig komma in i Windows. Så jag kanske kollar lite serier. Funderar på att kanske gå på bio innan hon kommer, men kanske bäst att ta det lugnt bara! Kan ta en kort promenad nu så jag får lite dagsljus innan det blir mörkt Glad

Kram på er Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-07 13:37 #144 av: MissInAction

Just ja! Glömde ju berätta att jag hittade min favoritbutik igår Skrattar Den heter Universum och har prylar från Indien och Bali! KärHjärtaKramas fatta vilken lycka!! Partajar
Enda kruxet är väl att det ligger ute i ett GIGANTISKT (jag skämtar inte) nyöppnat köpcentrum. Det tog mig seriöst över två timmar att komma igenom bottenplan.. då hade jag varit inne i de flesta skönhetsbutiker och lite andra.. jisses!! Jag var helt slut. Och sen gick jag upp på övervåningen, som ju var lika stort... plågade mig igenom för att jag ville se vad som fanns, så jag vet Galen och så jäkla hungrig jag var. 
Men! Finns några roliga butiker där, och egentligen nog allt man kan önska sig om man är på shoppinghumör. Samt en ENORM (saknar superlativ) matbutik som jag inte orkade kolla in, jag gick bara in för att köpa cola och en banan Gapskrattar

Bland mina drömresemål så finns ju Bali och Indien, så naturligtvis tycker jag detta är jättekul Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-07 14:06 #145 av: Älvan

MissI

Härliga resemål att längta till! :) Jag kan rekommendera norra Bali med svart sand och varma källor. Lite som paradiset! Indien är ju helt fantastiskt med sina kontraster. Var och reste runt i en månad länge sen 1998. Har säkert förändrats mycket.

Du verkar ha det bra i ditt nya hem. Drt glädjer mig!

Anmäl
2014-12-07 15:27 #146 av: Otroulig

Halloj, äntligen hemma. Åh vad jag gillar min småstad med lite folk och småvägar som jag hittar och känner till. Jag virrade bort mig totalt i Stockholm och hamnade i stadsdelar jag inte alls skulle vara i. Men kom fram till slut och hade det trevligt. Sov lite oroligt och sen idag har jag hunnit med en annan vän i Stockholms trakten och det var spännande för batteriet höll på att ta slut i mobilen. Snacka om att jag skapat ett behov av den. Utan telefon med karta och GPS så känner jag mig vilse! Men det gick bra, min vän mötte upp och jag fick se deras fina nya hus.
Men som sagt, jag är ingen storstads älskare och det är skönt att ha betat av dessa besök. Hehe, nu är det deras tur att komma till mig och jag slipper Stockholm en tid framöver :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-07 20:43 #147 av: Skorpion76

God kväll!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-08 21:20 #148 av: Otroulig

God kväll Glad en dag sent Skorpionen.

Lustigt det här hur humöret kan svänga under dag. Idag startade jag verkligen med tacksamhet, jag tackade för allt möjligt. I bilen till jobbet så körde jag lite Hoponopono och sa " Jag älskar dig" till en hel hög med människor, mina medtrafikanter och allt möjligt. Men själva sköna känslan kom först på eftermiddagen - då kom känslan av lätthet, flyt, allt är bra. Hehe, bland tar det tydligen lite tid Skämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-09 08:57 #149 av: Älvan

Underbar dag och en gårdag fylld med mirakler! Underbart att vara med min andra hälft. Han börjar minnas mig nu. Sakta, men säkert. Hans överjag jobbar hårt för att hjälpa honom minnas. Syncroniciteterna och symbolerna är så många. Vi insåg igår att vi varit nästan på samma plats och med en dags mellanrum fotograferat ett starkt symboliskt djur. Mitt enda foto av djur. Första gången för båda att se ett sådant djur. Vi jämförde bilder och det är samma ovanliga. Och med q dags mellanrum. Och som dök upp i hans dröm för någon v sen och han hade stort behov att berätta och förstå det han drömt. Det var då vi fattade detta med att samma djur var på varsinna mobiltelefoner. Det är så vackert på så många plan.

Han ser hemma hos mig bilder han noterat tidigare i livet som betyder mycket. Dvs ex mina tavlor o konst. När jag ser hans konst är det bilder jag sett så många gånger innan vi träffades.

Livet är magiskt.

Anmäl
2014-12-09 15:30 #150 av: Skorpion76

Hej! Idag ska jag träffa min kontaktperson.

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-09 18:22 #151 av: Älvan

Halloooo är det nån därute? Tyst här. Ni kanske har fullt upp med jul?

Anmäl
2014-12-09 19:44 #152 av: Otroulig

Sitter och väntar på att pastan ska koka klart. Hem sent från jobbet.
Lyckades skapa lite kontraster på jobbet och det ena gav det andra ;)
Så tokigt det kan bli när man tillåter sig att hamna i fel vibb! HURRA! Första gången jag kan skriva vibb från telefonen. Tjoho!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-09 20:09 #153 av: Otroulig

Nuså, har jag fått lite mat i mig.

Älvan, jag är lite nyfiken - hur träffade du din hälft? Orsaken till att jag frågar är att jag känner mig ju helt off till nät dejting och gillade det där att ni varit på samma plats med någon dags mellanrum. För jag tror att ska man träffas så gör man det.  Gud eller Universum eller vad man nu vill kalla det - ser till så att man "råkar" hamna på samma ställe, funkar det inte på en gång så får man fler chanser. 

Jag har ingen lust att leta - vill bara luta mig tillbaka och fundera på annat och njuta under tiden Cool

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-09 20:51 #154 av: MissInAction

Hahaha vad kul, jag tänkte precis fråga samma sak idag, Otroulig! Jag är också nyfiken på hur Älvan träffade denna man SkrattarPartajar

Ja inte ska vi leta!! Abraham har ju sagt det säkert mer än en gång - you can never find something that is lost - och letar man, ja då signalerar det ju att något fattas/saknas! Cool
Däremot kan man ju fönstershoppa och se vad man gillar GapskrattarKärDreglar

Skorpion, vad brukar du hitta på med din kontaktperson? Jag har haft två olika såna, ett tag... funkade inte särskilt bra för mig Galen det är dock längesen nu. 

Kom hem för drygt en halvtimme sen. Håller på att fixa med lite svenska bank/skattepapper och sen ska jag ta en dusch - upptäckte att mina nya stretchjeans har torrfällt på mina ben!! FörskräcktOch sen hoppa i säng.

Tänk, till helgen är det Lucia!! StjärnorHjärtaKramas
Jag har tänkt gå till svenska St Mikaelskyrkan och titta på luciatåg där!! Åh.. tänk att det finns Lucia i Estland med!

Och wow vilken lycka!!!!!! Ikväll hittade jag äntligen LAX, fryst!!! Två-pack så ingen jätteförpackning... rätt så dyrt med jämfört med i Sverige. Men det är lax i portionsförpackning, yay!! PartajarKramasPokal


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-09 21:03 #155 av: Otroulig

Grattis Missi! 

Ja huva vad tiden går  - jösses nu kom jag på - jag ska ju surfa och leta julklappar till fadderbarnet! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-09 21:16 #156 av: szirius

Åh. Lucia i kyrkan, finns väl inget vackrareKär, jo möjligen pluttisarna på förskolan med snor som rinner o kronan på sniskan o ingen kan hela texten men sjunger hööögt o glatt när refrängen kommerKärSkrattar

o jag har en hel drös med musik att leta upp o ladda hem...mitt inte alls så förstabästagillasysselsättning precis ....hade ju bestämt tisdagkväll, attansOskyldig

Anmäl
2014-12-09 21:22 #157 av: [Kathja]1

Det är lite roligt det där med att inse att man varit på samma ställe men inte träffats förrän det är dags. Jag och min man har flera sådana gemensamma punkter då vi varit på samma ställe, känt samma människor och liknande men aldrig träffats. Och tur är det för att vi träffats då hade det nog slutat i katastrof.  Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-09 21:30 #158 av: Otroulig

Ja, jag har också hört om par som bott grannar - men sedan träffats 30 år efter. Lite intressant. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-09 22:14 #159 av: MissInAction

Hm och jag och Johan bodde ju 5 minuter från varandra i 8 år utan att känna till den andres existens. Så hittar vi varann när jag ska sticka utomlands Gapskrattar
Man kan inte annat än skratta åt det...

Lucia i kyrkan är så fint Hjärtadet är en av årets höjdpunkter tycker jag. Körsång ska det vara, traditionellt, med så lite "konstigheter" som möjligt Skrattar jag är ju så svag för körsång och stämmor!! Kär

Nu sova, godnatt på er KramasSomnar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-09 22:15 #160 av: Älvan

Kathja
Visst är det tur man inte träffats innan. Både han o jag har haft en snabb och stor andlig utveckling under senaste åren. Båda rensat skit och kommit i kontakt med oss själva. Vårat I am.

När jag är med honom är jag verkligen I am.

Otroulig vi träffades på betalnätdejtingsida. ;) :) Han skrev på det sättet som jag själv kunde skrivit. Han säger att min presentation var den absolut bästa han läst. Där jag lyckades få med humor och allvar och ytterligare flera djup. :)

Jag träffa han inte där. Jag träffade honom för alltid. Jag har sett hans verklighet med mina ögon och upplevt liknande saker. Han har sett med mina ögon och jag är säkert att längtan till den natur som jag och han sett här förde hit honom från mycket långt borta.

Syncroniciteterna fullkomligt haglar över oss nu.

Anmäl
2014-12-09 22:59 #161 av: Älvan

Jag menar att jag hoppas att hans längtan att möta mig gjorde att han reste så långt. Jag är ju också inflyttad. 😊

Anmäl
2014-12-10 05:23 #162 av: [::Vera::]

Vackert Älvan!

Anmäl
2014-12-10 06:52 #163 av: Otroulig

God morgon!

En verkligen GOD morgon. Vaknade redan klockan fem på ett fantastiskt humör! Vilken bonus Partajar bara att mjölka den känslan och fortsätta och förstärka den känslan.  Det blåser här och regnar. Mysigt med frukost med tända ljus. 

DET vill jag vara idag, ett strålande ljus för alla jag möter! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-10 07:32 #164 av: MissInAction

Kramas Älvan

Otroulig, det är du alltid för mig KramasSol

Själv sitter jag nu och käkar frukost och lyssnar på P4 Uppland.. känns lite som "hemma" trots allt Lipar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-10 07:55 #165 av: [Kathja]1

Jag vaknade av nödig hund, Holger är en aning bubblig i magen idag. SkämsNu ligger han i soffan bredvid mig och jädrans vad det låter om honom, det är bubbel och knorr hela tiden. Stackars plutten! Snöblandat regn var vad han jagade ut mig till i morse vid sjusnåret. Men jag är ju fortfarande ledig så nu blir det te, tända ljus och lite meditation tror jag. Dags att skapa dagens vibb. Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-10 11:46 #166 av: szirius

här fick jag tag i röjarvibben, fick godkänt att slänga allt jag ville i verktygsskrubben, så här fylls sopsäckarKär, till ljudet av olika affirmationsvideos, haha! LiparGalen Det är lätt att släppa taget ( heeejdå krukor med sprickor som jag sparat i evigheter med tanken att göra mosiak nån dag) , allt som behövs kommer lätt till mig ( heeeejdå rostiga skruvmejslar, det räcker med 1 av varje o om jag behöver så kan jag köpa en ny) osv osv. VågPartajarStjärnor

spara på 8 skokartonger, why? bra att ha, bra att ha...hmmm nog för att jag pysslar rätt mkt men jag behöver skärpa mig på denna frontOskyldigTummen upp

dricker grönt te så jag kissar en gång i timmen, är sugen , gissar att kroppen behöver det idag, jag lyssnar o följer med!

Anmäl
2014-12-10 12:13 #167 av: Älvan

Otroulig
Jag känner att jag behöver påminna dig om vad abraham hela tiden tjatar om genom Hicks; Låt din önskan vara fri. Stoppa inte in dina egna föreställningar och bestäm inte HUR din önskan ska levereras. Då stoppar du in motstånd. Låt universum bestämma HUR din önskan kommer till dig. Var fördomslös. Det viktiga är ju ATT din önskan uppfylls. Inte på vilket sätt den levereras.

Appropå nätdejting och motstånd.

Just saying. ;) :)

Anmäl
2014-12-10 12:17 #168 av: Älvan

Vill tipsa om gratis 21 dagars meditation på spotyfy. Första dan "om" som man mediterar högt. Vibrationerna påverkar kroppen. Jag grät idag för detta kändes så rätt. Det är ju flera som provat denna meditationstyp här.

http://open.spotify.com/user/jaanamatto/playlist/57gecrvRnbeTOQWzi6JJOS

Anmäl
2014-12-10 13:17 #169 av: Otroulig

Nä men det är ju det jag gör:) överallt så säger folk åt mig att " nätet är dagens sätt att träffa partners" och jag känner bara NÄE. Om jag känner ett motstånd så är det ju inte rätt för mig, så jag struntar i det. Eller hur menar du? Att jag ska vara öppen för det? Tvinga mig själv? No way. Haha.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-10 13:25 #170 av: Älvan

Otroulig
Alla väljer vi vår egen väg. Ingen är bättre eller sämre. Ibland när man har ett starkt motstånd mot något behöver man titta närmare in i sig själv varför man har det. Det kan vara den starkaste fingervisning om att någon aspekt man behöver jobba på. Man väljer naturligtvis om man vill det eller inte. Det kan finnas ett skäl till att din omgivning "tjatar" om detta. För du själv skapar ju din omgivning som hela tiden tjatar om samma sak med nätdejting. Basics in LOA min vän. ;)

Jag säger detta till dig så tydligt jag kan, men med stor kärlek.

Anmäl
2014-12-10 21:21 #171 av: Otroulig

Tack Älvan,

Jag gick igång på ditt inlägg och undrade lite varför (att det ligger hos mig förstod jag ju Skämtar) så jag började fundera om jag kände likadant när min vän för tredje gången föreslog nätdejting (trots att jag förklarat hur jag kände inför det)  det gjorde jag, så plockade jag fram känslan och insåg att jag kände så väl igen den, att jag ska förklara mig, att det är nåt fel på mig, MEN så kom jag på det! Jag hade ju en insikt för några veckor sen och det var samma känsla. Att jag går emot något som är Mitt Sanna ,gör att jag känner det där motståndet, det blir ett ÄNNU större motstånd när tror jag att jag måste förklara mig för att  jag inte "är normal" .

Så YES, nätdejting ÄR inget för mig nu. Punkt. Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-10 21:27 #172 av: SHIAWASE

Godmorgon på er här sitter jag på ett tv hus , hat varit uppe I 25timmar just nu,två timmar till här , vi följer Nobelbanketten,

När jag är klar hör ska jag iväg till domstolen för tolkning:) tänk vad man kan!!!

Ha en barkväll och natt alla!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-10 21:35 #173 av: Otroulig

Heja, Heja Shia!!!Ninja kör så det ryker! Andas och ät och drick ordentligt bara. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-10 22:35 #174 av: szirius

# 173 en barkvällGapskrattarjootackSkämtar

#171 ja ja ja! Lyssnade på Abe idag, det var ett tag sedan, o där togs det upp att offkänslan kommer ju när vi kämpar emot något i stället för att acceptera, om det inte känns bra så är vi utanför alignment o i ditt fall blir det när du känner att andra anser att du borde, eller att du själv tror att du borde göra nåt som du faktiskt inte vill. Men landa i att du inte vill o sviff, du mår bra, tillbaks i alignment. Mjölka din feelgood , det är det enda du ska göra, resten unfoldar sig självHjärta

Anmäl
2014-12-11 06:42 #175 av: Otroulig

Precis Sziriuz, det var så tydligt. Swich ändrades mitt mående och min känsla när jag bara accepterade.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-11 08:44 #176 av: [Kathja]1

#174 Tack för den påminnelse! 😗💞

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-11 13:21 #177 av: szirius

HjärtaHjärtaStjärnorRegnbågeSpökeNinjaGris

Anmäl
2014-12-11 16:08 #178 av: Skorpion76

Det första begriper jag. Det är doggy style som man brukar kalla positionen, men n'r de står med bakändarna emot varandra hänger jag inte med.
https://www.youtube.com/watch?v=at8OnT3nftc

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-11 20:54 #179 av: MissInAction

Nu vete fasen vad som hände... jag hade skrivit här och sen klistrat in nedan, och plötsligt så försvann texten här uppe Förskräckt
Jag skrev iaf att jag inte tänker titta på videon nu för det bara laggar på min bärbara just nu! 
Och sen skrev jag att jag är singel igen  efter ett beslut som jag tänkt länge på och ikväll tog jag alltså tag i det. Man måste vara ärlig med sina känslor och mot sina medmänniskor. 

Klistrar in texten som jag delade på Facebook ikväll, ifall någon vill läsa.

I övrigt mår jag bra! Och jag hoppas att ni andra också gör det Kramas

Hehe... just det.. om någon vill fira jul eller nyår i Tallinn i år så finns det centralt boende SkämtarSkrattarbara att hojta!! Partajar

I am back in single mode. Feels good and the right thing to do, so don't worry  I am so so happy that I moved to Tallinn and I will focus on me and getting to know the city and the country, and on my job. I'm actually kinda busy 

So I would post some photo with a quote saying something like "The heart wants what the heart wants". But since my computer died, I'm on an antique laptop with no files saved, so it's just this plain text 
It's true though. You cannot tell the heart what to do, what to feel or not to feel. And when it speaks to you, you should listen 
Which is what I have learned to do. Which is why I am here.

Moving to a new city is big and moving to a new country is huge. You don't understand the language and immediately, grocery shopping and eating outside your home becomes a challenge 
You are sort of disconnected from people and society as you don't reed or hear as much as everyone else and you don't know a soul.

And this is still one of the best things I have done, for ME. Who knows where I am in a year from now? Maybe here, maybe in Sweden or maybe Malta or somewhere completely different? It doesn't matter though - what does matter is that I do what feels best, all the time.

If you have read this far, you deserve a *warm hug* and I love you for caring 
And I want to finish by saying... follow your dreams 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-11 22:26 #180 av: Otroulig

Tänk Miss om du hade läst detta, det du skrivit,  för två år sen!! Jag är så glad och tacksam att jag får vara med om din resa genom livet HjärtaKramas

Be och du ska få. Jag har tydligen bett om socialt liv, för även denna helg är det fullt av sånt. Temat blev "äta ute" . Jahapp, jag tackar och tar emot. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-12 07:33 #181 av: MissInAction

Hahaha! Ja jissses, vem kunde ha trott det... eller för ett år sen Förskräckt
Var väl januari-februari förra året som det började vända. Mycket tack vara mitt tacksamhetsfokus och mycket också tack vare M Hjärta

Ja men visst har du gjort det!! Och du har noll blockeringar när det gäller socialt liv iaf Skämtarkul!! Har du några tips? Hehe...

Härmed önskar jag mig sociala aktiviteter och nya, härliga bekantskaper! Sol

Ska borsta tänderna och bege mig iväg till jobbet. Tänk att det redan är fredag!! Består veckorna numera bara av måndagar och fredagar eller? Förskräckt
Och helgerna är alldeles för korta... hehe... 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-12 14:57 #182 av: Skorpion76

Hej hej!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-12 23:37 #183 av: MissInAction

Hej hej! Skrattar

Åh jag blev tårögd ikväll då jag såg det här! Hjärtajag är ju så känslosam när jag ser sånt här men kanske särskilt nu när jag själv utvandrat. Tänk att det finns människor där ute i olika länder, som valt att lära sig svenska språket och är intresserade av Sverige KramasRegnbågeSolHjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-13 08:27 #184 av: Skorpion76

Wow, vad fint det var!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-13 10:04 #185 av: Älvan

Fin lucia till er!♡

http://fascinately.com/feel-good/2014/12/incredible-performance-of-angels-we-have-heard-on-high-will-give-you-chills/

Anmäl
2014-12-13 10:56 #186 av: Skorpion76

De var också riktigt fint!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-13 11:55 #187 av: Otroulig

God förmiddag, just ja Lucia idag. Haha, hade glömt det. Men ute är det vitt idag och solen har tittat fram, härligt!! 

Jag trodde ju att jag skulle äta ute igår, men så var det inte alls, blev bjuden på middag hemma hos mina vänner - skönt det, hunden kunde följa med och jag fick gosa lite med hästarna. 

Jag har lite ont i skallen idag, det blev en del vin, portvin och grejer Oskyldig. Så nu ska jag nog ta mig ett bad och sen se om inspirationen att handla julklappar infinner sig. Annars får dagen utveckla sig till det bästa på annat sätt. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-13 12:18 #188 av: Skorpion76

Gunde kan ta mig tusan få mig att skratta ihjäl mig! N'r han skulle möta Tomas Gustafsson stoppade han skridskorna i ugnen ör att värma dem så att de skulle passa hans fötter! När jag såg det trodde jag att jag skulle trilla av stolen jag satt på!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-13 23:18 #189 av: MissInAction

Någon medis som har lust att lägga upp en tråd om Gruppmeditation till imorgon? KramasFörlägen

Åh hur kan man vara så trött?? Sov 9.5 timme igår natt, gick upp 11 imorse och nu är det midnatt och jag håller på att somna. 

Hm lyssnade nyss på den här. Man är i ett tillstånd utanför medvetandet när man sover och ju mer in alignment vi är, desto mindre sömn behöver vi.

Så då kan man fråga sig vad som pågår med mig nu den här hösten..? Förskräckt
Är jag så ur alignment? Eller något annat? Funderar Expansion kanske?

Ja nu ska jag iaf gå och borsta tänderna och sen hoppa i säng. Känns som jag varit uppe i minst ett dygn. Fattar inte! Kanske är det gråa vädret? Har inte varit allt för mycket sol den senaste månaden. Eller så är jag ovan att ha långa dagar. Eller mycket intryck. 
Får se om jag kan lyckas hålla mig hemma imorgon utan att gå ut? Haha... jag misstänker att jag inte kan. Vill alltid gå ut någon vända åtminstone! Sen har jag inte tagit mig till havet/stranden en endaste gång sedan jag flyttade hit! Och det var såååå fint där i somras. Nu är det nog mest kallt och så, men det är nog jättefint vid solnedgång en klar vinterdag Hjärta Sen är det ju många stadsdelar som jag inte sett ännu också. Och zoo och museer och och och och och Får idéKämparPustarSkrattarKär


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-13 23:23 #190 av: [Kathja]1

Det är nog bara allt det nya som gör dig trött MissI, det är ju ganska vanligt. Bara att flyta med och sova. Det går ju över.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 00:20 #191 av: Otroulig

Jösses, vilken fantastisk middag jag ätit i kväll på den franska restaurangen i min lilla stad. Har tappat räkningen på rätter, med njöt i fulla drag. Den ena smaken efter den andra, 7 rätter tror jag vi kom upp i. Mitt i alltihop dyker det upp ett litet lucia tåg Hjärta allt avstannar och folk sjunger med och applådera, en fantastisk kväll. Den började med värsta julafton också - blev överröst av presenter, vackra färglada tunikor till sommardagar, underbara kryddor, två franska ugnsformar, en ljus lykta. Ja det var som julafton för mig idag Hjärta somnar mätt, lycklig och tacksam. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-14 04:57 #192 av: SHIAWASE

Hej på er!!!! jag har haft en maratonvecka,,,, som inte är helt slut ännu, men just nu pausar jag,,,,,

Maratonvecka med minimal sömn, men jag mår BRA!!!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-14 11:01 #193 av: gardit

Jag vill bara önske er alla en trevlig 3:e advent och hoppas att julstämningen börjar komma fram🎅
Tack för en härlig och uppmuntrande stämning i detta fokus.💞

Anmäl
2014-12-14 11:27 #194 av: Skorpion76

Hej på er! Vad sugen jag blir på att starta en egen klottertråd. Det verkar så spännande, men för att kunna det måste man ha en egen sajt och det har jag inte! Det är inte så lätt att starta egna sajter eftersom alla ämnen verkar vara upptagna redan!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-14 12:02 #195 av: [Kathja]1

Du kan väl starta en egen klottertråd på vilken sajt som helst. Klottra på du! 😄

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 12:10 #196 av: Otroulig

God förmiddag, jag blir rörd till tårar hela tiden Storgråter nyss kom ett litet luciatåg till grannen (det är rätt lyhört här) och de sjöng så fint de små knattarna. Jag ser klipp på FB med en apa som blir utsläppt i djungeln efter fångenskap, jag läser en massa fina inlägg och tårarna rinner. Härligt!! 

Igår var en städdag och idag går jag runt och njuter av mitt fina rena hem. Solen skiner och jag har njutit av en morgonpromenad i det vackra vädret.  

Nu var det det här med julklapparna då... fortfarande inte riktigt sugen..MEN då kom jag på - att jag kan faktiskt beställa på nätet Tummen upp på ungarnas önskelistor finns rätt mycket nät önskningar. Perfekt ju!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-14 12:20 #197 av: szirius

Otroulig, har vi missat nån födelsedag eller fick du presenter mest bara för att du är så amazingHjärta? Lät uuunderbart med fina tunikor o grejer till hemmetKramas! O 7 rätter! Oj, var de lite mindre då? Vi åt ju också ute, indiskt som det ofta blir Kär, o vi tog fördrink, förrätt o varmrätt med varsin stor stark o sen var vi så mätta så vi rullade tillbaks. Tänker alltid att jag ska äta dessert oxå men när man kommit dit är jag full i magen! Tapasrestauranger är bra för mig, när man kan beställa många små rätter, då kan man provsmaka massor utan att bli för mättTummen upp.

Missi, tror inte att du ska analysera ditt sömnbehov, följ bara med, kroppen vet vad den behöver och inget är fel. Kan bli en " grej" annars att klara sig på lite sömn o tönka att man är i alignment eller off hit o dit. So what, kroppen är fantastisk, den säger att du behöver ladda batterierna, sömn är stärkande, helande, bra. Sen kommer en annan period o du får mer energi igen. Det kan som du säger vara mkt inre jobb, drömarbete, bearbetning, allt är som det skaaaKramas

Anmäl
2014-12-14 12:22 #198 av: [Kathja]1

Jag roar mig med att skriva slutrapporter och äta Remi, är lite väl mycket av båda sorterna för att jag ska vara helt nöjd. Är trött som ett as, har jobbat på jädrar denna helgen och jag hoppas innerligt att städivern sitter i till jag kommer hem för där är inte städat på ett bra tag.

Men trots trötthet, slutrapporter och ett lätt illamående av lite för många kakor är livet allt förbannat trevligt. Myser och njuter av känslan av att må bra helt enkelt.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 12:33 #199 av: MissInAction

Om jag inte missminner mig så fyller Otroulig år i slutet på maj... typ 21 eller nåt.. hehe.. har för mig det är samma dag eller möjligen dagen före, som jag berättade för Marko att jag var kär i honom Förlägen

Men det låter helt underbart, Otroulig!! Hjärta njuuuuut!! Och sa du inte för ett tag sedan att känslor börjar att kännas starkare igen? Du har ju kommit långt i detta att öppna upp ditt hjärta igen Kramas

Haha, jag vaknade rätt mycket imorse (lät bli att ställa klockan) bland annat var jag vaken en bra stund runt halv sju.... då hade jag ju sovit fem timmar. Tänkte att det var lite komiskt, tyckte någon att jag skulle klara mig på SÅ lite sömn helt plötsligt?  Gapskrattar men jag somnade om.. många gånger.... låg till efter 11! Så skönt. Har en latdag än så länge. Men jag ser att solen tränger fram lite bland molnen så jag kanske ska se om jag hinner ut innan solnedgång. Men först ska jag få i mig frukost!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-14 13:49 #200 av: szirius

åka o köpa gran nu eller inte....det är frågan...Oskyldig...önskar mig ny julbelysning till granen, vi har haft färgglad som sonen valde för några år sedan, men nu är det min tur att välja tycker jagFår idéSkämtar, jag vill ha varmt ljus, vit men åt gula hållet,  inte den kalla vita som nästan känns blå. Och gärna en sån med mååånga små små lampor så det liksom glimmar om hela granenStjärnorHjärta. Så- önskan sänd o släpptBallong

ska iaf baka en ny sats lussebullar med vitchoklad i idag, åååå, ljuvliga adventtid, vad jag älskar denna tid. O sprak i brasan. Me loooveHjärta

Anmäl
2014-12-14 13:51 #201 av: Otroulig

#197 Hihi, bara för att jag är AMAZIIING Skämtar och att jag varit kattvakt. Jag kan väl tycka att det var lite väl överdådigt, bara dom där formarna är svindyra. Middagen vet jag inte vad den kostade, fina viner ingick i deras dryckes paket. Ja det var verkligen en riktig njutning.  Men jag tar ju bara emot överflödet Cool jag har ju blivit bra på det! Missi du var nära! Den 19Maj. 

Det här med sömn, jag tror det är som Szirius säger - det är bara att flyta med, låt kroppen bestämma och det som Kathja säger - du suuuuuger ju in intryck så det ska väl landa och sorteras i sömnen. 

Kathja, du kanske möts av ett välstädat hem? DET vore väl en bra önskan? 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-14 14:13 #202 av: szirius

hahaha, ja Kathja do it! Jag har funderat på det här med fönstren,,,eeeeh., har ju faktiskt putsat OVANLIGT många för att vara jag....tänkte en stund att jag kan leja bort det...men sen äh va fasen, snart är det vår, jag tar dem då - HUR positiv ÄR jag inte PartajarGapskrattar

Anmäl
2014-12-14 17:26 #203 av: [Kathja]1

Ha ha, jag har svårare att tro att det ska ske än något annat tror jag. Men jag provat.

Tänk vad härligt att komma hem och det är städat och fint. Tack för att jag kommer hem till ett nystädat hem. 💜

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 17:31 #204 av: Skorpion76

#195 Jag har försökt starta klottetrådar, men de har misslyckats och att bli sajtvärd är krångligt. Här har jag en klottertråd som ingen ännu har sett eller svarat i:
http://ensamhet.ifokus.se/discussions/544892968e0e747adc0419c7-klottertrad-1?4d71250db9cb462141048586-1

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-14 18:05 #205 av: [Kathja]1

Men se så bra Skorpion! Hoppas att det nu blir mycket klottrat i din tråd.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 20:32 #206 av: szirius

Apropå roliga nummer - idag är det 14-13-12 yey!Stjärnor

Anmäl
2014-12-14 20:34 #207 av: [Kathja]1

Eller inte riktigt... Idag är det 14-12-14 CoolMen det är också lite roligt! Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-14 20:52 #208 av: ollivoll

Hihi kunde inte låta bli och fnissa lite åt det sista i all välmening☺️

Anmäl
2014-12-14 20:54 #209 av: ollivoll

Idag har jag försökt på med healing på mig själv, funkar väl sådär, men jag är bättre på reikie, så jag gör det i stället då. Lite reikie innan jul kan väl aldrig bli fel😊

Anmäl
2014-12-14 20:59 #210 av: Skorpion76

#205 Fast ännu har ingen sett och svarat i den!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-14 21:39 #211 av: SHIAWASE

Godmorgon på er!!!!

Skorpionen!  Klottra på härinne istället! 

Här forsar tiden fram, men den här veckan kanske det blir lite lugnare, så att jag kan börja städa upp och fixa lite ,,,, något större julfirande har vi ju inte, då hela familjen är upptagna, men något ska jag väl kunna få till!

Ha en bra kväll alla!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-14 22:17 #212 av: MissInAction

Hahaha szirius... är du två dagar efter oss andra? GapskrattarKramas men hur som helst, båda är roliga! Och jag har sett 22:22 två kvällar i rad nu. Såg ju det jätteofta i våras Hjärta

Oh apropå saker jag ser... de senaste dagarna har jag sett såååå många limousiner. Flera om dagen. Bland annat en Hummer limo Dreglar
Antar att det är vanligare med limousiner i huvudstäder än i vanliga städer, men det är ändå extremt mycket den här veckan jämfört med tidigare. Bara en reflektion!!

Nu ska jag hoppa i säng och få en välbehövlig dos sömn innan det är dags för en ny arbetsvecka Skrattar Oh herregud, det är en och en halv vecka kvar till jul!! Dvs jag jobbar bara drygt en vecka till, halvdag den 23:e och sen ledigt PartajarKramasKär
Oh jag beställer soliga klara och LAGOM vintriga dagar till julledigheten. Och glädje och gemenskap och kärlek, tack! SkrattarHjärta

Natti natt alla och KRAM på er KramasGäspar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-15 00:22 #213 av: szirius

hahaha, jaaa ni ser ju hur vill jag ärGalenSkrattar, jag såg det bara på FB o liksom, jamen coool, men det var väl inlagt för 2 dagar sen då, haha, jag reagerade inte ensLipar

Anmäl
2014-12-15 19:50 #214 av: Otroulig

Tjolahopp!!!

Jag har suttit och sjungit ..eller kanske ylat på vägen hem. Jag hittar på lite texter som passar - bl.a hittade jag på en liten zamba variant av Ara Kara mantrat, satt där och gungade i bilen Lyssnar på musik

Jag hade lite oflyt på jobbet och så hör jag mig själv säga " åhh vad det går dåligt för mig" FörskräcktTyst precis tvärtemot allt vad jag lärt mig. Så jag vände det snabbt haha.  Många såna här konstateranden går av bara farten. 

Vi har säckar...och jag menar verkligen säckar med godis på jobbet. Jag går där och nallar hela tiden Glad. Jag kanske fick en socker chock i bilen hem. 

I vilket fall så mår jag toppen i alla fall. 

Jag bestämde igår att jag skulle vilja ha 10000. Bara så där lite extra. Idag dök det upp att jag inte utnyttjat mitt friskvårdsbidrag. Så då är det bara 8000 kvar Cool

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-15 21:27 #215 av: szirius

Haha, Otroulig, du har ju redan överflödsflowet öppet, vetskap om att du är rik, så självklart går det enkelt för digLiparKramas Jisses, 10 000 låter nice. och 100 000....och  1 000 000...och VågGapskrattar

Säckar med godisFörskräcktwhy? varför inte fruktbord ?

...o alla dessa julbord...tycker att det känns extremt...för mig är frosseri en syndTystäta tills man mår illa, bli tjock, o sen klaga på det, istället för att fördela jämnt på jorden...meh, vilken gnällis som dök upp i mig, hej hej, I´m sorry, please  forgive me, thank you, I love youGapskrattar

OBS! Kräket var INTE riktat till dig OtrouligKär, det bara flög ur mig, har tänkt på dubbelmoralen i att det å ena sidan inte anses finnas pengar att hjälpa fler hungriga hemlösa, för att i nästa sekund  bjuda på säckar med godis o julbord på kommuner och företag för hutlösa priser där folk bara frossar och föräter sigFunderar. Min mening. Så.Tyst

All is fine, all is fine, lalalala

Anmäl
2014-12-16 07:02 #216 av: Otroulig

Jag måste stolt berätta vad min fina syster dotter bl.a önskat sig i julklapp: 250 kr till Musikhjälpen, djurhjälpen eller djurskyddet. Hon är 11❤️.
Så visst finns det äkta "jul känslor"

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-16 07:42 #217 av: [::Vera::]

Jag mår dåligt av julklappshysteri. Men nu vet jag så många som två teknikföretag som väljer att ge pengarna till välgörenhetsorganisationer istället för julklappar till sina tusentals anställda. Det känns helt rätt! Lönnfeta slipsnissar behöver inte dessa...och inte jag heller...Så känner jag!

Anmäl
2014-12-16 07:57 #218 av: Älvan

Jag gör som förberedelae till julen meditation och mentala förberedelser för pånyttfödelsen. Det är en så vacker symbol hur Gud/guiden/etc kommer till världen som ett naket sårbart barn totalt beroende av sin omgivning. Full av tillit. Det är en möjlighet till samma sak för alla som vill. På sätt och vis föds vi alla på nytt i varje nu. Man kan göra det i tillit. Och i kärlek för allt.
Jag har seddan barn haft en otrolig motvilja mot julen. Någonstans djupt inne finns en förväntan gömd. En sårbarhet över att ha önskningar. Där man kan bli besviken. Gång på gång. Jag gräver fram sårbarheten och plockar upp förväntan. Sen marinerar jag förväntan i kärlek och tillit. Jag föds åter som ett naket barn. Nu är det jag som med hjälp av alla goda krafter ger barnet näring och kärlek.

I år skalar jag av alla lager av julen för att försöka nå kärnan. Utan förutfattade meningar och andras förväntningar.

Anmäl
2014-12-16 08:19 #219 av: Otroulig

Vera, det verkar som de flesta företagen jag kommit i kontakt med gör det.
Älvan, marinera på :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-16 08:33 #220 av: [::Vera::]

Jag förväntar mig ingen förändring i jul. Det är ingen avsaknad av julklappar och god mat, men en avsaknad av gemenskap, ett utanförskap och en känsla av ensamhet mitt ibland familj. Dock förväntas att jag visar uppskattning för det som inte i mina ögon är värt något, det förväntas av mig ytlighet och roliga påhitt. Jag förväntas vara glad singel bland lyckliga familjer med barn. Jag förväntas vara som de vill. Allt annat är en besvikelse och skadar dem. Vilket alltid är av största vikt! Om det inte vore en besvikelse i deras ögon så skulle jag välja fysisk ensamhet på jul. För det skulle göra minst ont. Hur en illusion kan göra ont vet jag ej.
Flytt av fokus... byta fokus. Gör så gott jag kan och det är några dagar kvar till jul.

Anmäl
2014-12-16 08:38 #221 av: [::Vera::]

Det gör mig glad att höra, Otroulig!

Anmäl
2014-12-16 08:50 #222 av: [::Vera::]

Älvan, det är nog så...Att jag kan välja på nytt. Ändå är det inte lätt att tro att bara kärlek till mig själv kan förändra.
Som barn vara sårbar och beroende, ett hjärta som tillslut brister. Det gör det inte enkelt att födas ur askan av det. Men tror att du kan :)

Anmäl
2014-12-16 09:48 #223 av: [Kathja]1

Vera förväntar du dig inga förändringar så blir det heller inga. Förvänta dig det bästa, förvänta dig att känna tillit, tillförsikt,  harmoni och kärlek. Förvänta dig att må bra, att glida fram i livet på rosa fluff. Våg Be och du ska få. Förvänta dig och det kommer att ske. Något annat är inte möjligt. Gud vill dig väl och hela skapelsen finns för dig. Släpp motståndet, lyfta armarna mot skyn och säg oooohhhiiiii! Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-12-16 11:24 #224 av: szirius

# 220 kan man få adoptera dig eller? Här får du plats, vi skapar vår egna gemenskapKramas.

Anmäl
2014-12-16 12:43 #225 av: [::Vera::]

#223 Kathja. Visst är det svårt att möta människor just där dom är och inte där man själv är. Jag har haft förväntningar det kan jag lova dig, utan att behöva bevisa det. Jag vet mitt hjärtas önskning... och det är definitivt varken ont för mig själv/andra eller disharmoni.

#224 Ja det får du...Skrattar. Kram

Anmäl
2014-12-16 13:48 #226 av: Älvan

Vera
Jag sitter ensam utan barnen som e hos pappan. Min mamma surar och vägrar bjuda in så jag kan fira med henne, pappa, syster och min systerdotter.

Jag sitter ensam. Och jag tänker njuta av det. Punkt slut. Jag tror meditation och kyrkobesök kommer göra min julhelg perfekt! Jag ska låtsas vara buddhistmunk och sen tänker jag äta janson i mitt eget sällskap.

Vi är många som inte firar disneyjul. Men jag tänker ta kommandot över min jul och skita i alla negativa minnen så gott jag kan!

Anmäl
2014-12-16 14:04 #227 av: ollivoll

Öhrk, tänk jag då, som rensat ut allting vad materiella ting heter i mitt hem. Tror ni jag spyr på julen. Nepp, förra året blev det stop. Jag vägrade spendera en enda traditonell jul till med familjen. Inget mer julpynt, inga mer julklappar, ingen mer Kalle ankas julafton. Jag älskaaaaar att bara ha det lugnt och skönt och ingen mera julstress😄 Visserligen köper jag trisslotter till familjen, så något får dom ändå😊 men övrigt har jag julen som en helt vanlig dag.

Anmäl
2014-12-16 16:24 #228 av: Skorpion76

#227 Vilken cool avatar du har!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-16 18:21 #229 av: ollivoll

Skorpion, visst är den fin😀 jag tycker den är så talande i det enkla. Frihet, lekfullhet, glädje

Anmäl
2014-12-16 18:57 #230 av: Otroulig

Vera, nu finns det säkert många anledningar till hur du upplever julen. Men jag tänker att jag är också ensam singel och har alltid varit det i min familj med ungar och par. Jag kanske har glömt bort - men jag kan inte komma ihåg att jag känt ett utanförskap.. Men som sagt - du kan kanske inte vara dig själv. Kramas

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-16 22:26 #231 av: MissInAction

Hm en känsla av utanförskap har jag brukat känna särskilt starkt i stunder då jag är omringad av människor, alltså mitt i en gemenskap. Eller det beror väl på hur man definierar gemenskap då Funderarmen typ som kalas, släktträffar, fester...
Däremot på jul så har jag alltid brukat fira med min familj. 

I år blir det ju inte så eftersom jag är i Tallinn Hjärtaoch det är något nytt. Jag kommer säkert att sakna dem på julafton och så, om jag inte magiskt lyckas komma hem! Men tack och lov så finns Skype!
Ibland är det dags för egna, nya traditioner. Det finns något vackert och kraftfullt i det också - att skapa något eget. För när något är otillgängligt eller gör att vi känner oss olyckliga, så kanske det är värt att fundera på - att istället skapa något nytt för sig själv Kramas

Vi verkar vara flera här som kommer fira jul "själva" i år. Kom ihåg då att vi är alltid En och vi är aldrig längre bort än i tanken Kramas

Jag har regn mot fönstren och det är snart dags för mig att hoppa isäng. Ska till jobbet lite tidigare imorgon, vi ska få flytta till ett annat rum! Tydligen ett rum med andra människor i dessutom, som inte tillhör mitt projekt (Nissan) så det ska bli intressant. 
Natti natt, kram på er alla Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-16 22:33 #232 av: Otroulig

Bra där tänkt Missi, skapa nya traditioner, vilken frihet!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-17 01:11 #233 av: SHIAWASE

Ja jag har ju inte firat svensk jul på 25 år så,,,i många år har jag i alla fall fixat svenskt julbord, julgran och julklappar,, På senaste åren varierar det, beroende på hur mycket jag har att göra jobbvis alltså. I år blir det nog ännu enklare jag har inte ens fått upp något julpynt ännu,, har ju haft maratonschema,, men ska försöka få till något den här veckan,,

Men jag tycker att julen är HELT ok att fira traditionell, med mat och pynt och klappar och allt!! Det är också HELT ok att vara ensam, eller att välja bort den.

Att man känner sig ensam under julen är ju för att man har föreställningar inpräntade att allt måste vara på ett visst sätt, annars kan man inte vara lycklig.

Jag  har skalat bort allt sådant tack vare att jag har bott utanför Sverige så länge.

Det är inte bara julen. Svenskar tror att man inte kan må bra om man inte har 5 veckors semester varje år , eller har ledigt lördag , söndag.  Jag har inte haft en dags lledighet på flera år, men mår ypperligt!!haha

Svenskar tror att man inte kan må bra om man inte är mamma ledig, eller att barnen mår dåligt av att börja på dagis  vid några månaders ålder. Absolut inte,,, vi mår hur bra som helst,,

Osv. osv.  Jag har HUR många exempel som helst,,,, jag har skalat av ett och ett i taget,,, tills jag insåg vad allt egentligen handlar om , och det var ju då jag mötte AH!! Där alla mina insikter stod nedskrivna``

Så det handlar bara om att ändra ens egna belief vanor, så att säga.

Och Vera, om du vill vara själv, VAR själv, du behöver inte göra någon till lags på något sätt. Blir de besvikna så är det deras problem.

Eller så väljer du att fira tillsammans med dem, med tar tillbaka makten över till egna välmående.

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-17 06:56 #234 av: Skorpion76

God morgon!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-17 08:27 #235 av: szirius

WORD Shia!SkrattarSkämtarAtt det handlar om föreställningar. Skärskådar man sina känslor så kan man oftast komma fram till att man tex inte är nedstämd för att man känner sig ensam , utan för att man så starkt bär  föreställningen att man ska vara social, att man är misslyckad om man inte ingår i en gemenskap etc etc. Men om man bara släpper alla föreställningar o känner efter, landar i sig själv, så kan man må toppenbra även med att vara själv!

Med semestern håller jag  med, har fått nya perspektiv på det och  ser verkligen att det är en stark föreställning i Sverige....medan jag insett hur man kan vila och vara ledig i timmar i stöten, inte nödvändigtvis veckorSkämtar, o hur frigörande det är att inte dela upp livet i jobb o ledig, utan att allt är ett enda flöde, ett LIVVåg

Anmäl
2014-12-17 08:38 #236 av: [::Vera::]

Otroulig. Skönt att du inte känt dig utanför:). Jag har levt väldigt nära inpå min familj i ett halvår nu. Det har varit påfrestande att åter i vuxen ålder känna mig som ett troll i familjen, samtidigt som jag skapar annat som jag gjort. Är trött. Men jag ska hitta tillbaka till flöde o tacksamhet. Min frustration kommer att lägga sig. Flyttar till mitt hem efter julafton. Innanför de väggarna kommer jag att starta om, känna mig fri. Den som försöker tränga sig på där, trakassera, förminska mig, ge mig skuldkänslor eller vill ha kontroll över mig kommer att bli utsparkad med arslet före!
Shia, så jag är på väg!

Älvan. Det är bra! Jag tänker också se till att njuta av jul...efter jul i mitt hem. Kom på att jag kan själv välja vilken dag julafton ska firas. Det blir omkring den 27e i år :)

Anmäl
2014-12-17 08:54 #237 av: [::Vera::]

Szirius
För min del så längtar jag efter närhet och gemenskap. Den känslan rakt av. Tycker om att känna det och saknar det, inte pga en föreställning eller att det förväntas, utan för att jag är på det viset.

Anmäl
2014-12-18 10:41 #238 av: MissInAction

En gemenskap kan jag också längta efter,att kunna umgås och samtala avslappnat och där alla ger varandra utmaningar och utrymme att växa :)

Jag tog tidig lunch idag... Känns som att hjärnan stängt av för länge sen och jag var vrålhungrig vid 11 :o
Väntar fortfarande på att få se en viss Glad person idag... snälla snälla Gud, låt mig få se honom och prata med honom ;)

Tänk att det redan är torsdag!! Och ganska ljust, inte helgrått idag, och fortfarande plusgrader.
Kram på er!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-18 11:45 #239 av: Otroulig

Vera, tänk vad härligt det kommer att bli med eget hem!! Jag förstår dig att du längtar efter frihet. Efter en semester med mamsen la jag mig ned och pussade på golvet i mitt hem av tacksamhet ;).

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-18 12:02 #240 av: MissInAction

Åh vad jag älskar A Note from The Universe ♥ och också dessa I believe God wants you to know... jag bara ler från öra till öra när jag läser dessa KramasHjärtaSol

Wouldn't you love it, Maria, if there were only 3 reasons that anything ever happened in time and space:

Because I love you...

Because you love them...

Because they love you...

Yeah, that was a trick question. There are only 3 reasons that anything ever happens.

I love you,
    The Universe

It's not knowing what the answer or solution is, Maria, but simply knowing that there is one, which brings it forth.

Of course, you knew that -
    The Universe

On this day of your life,

Maria, I believe God wants you to know... 

...that you are beautiful.
Yes, you. Look at yourself in the mirror. If
God has ever created anything in the universe
more beautiful than you, it is a secret. Because
nowhere can it be found.
 
You are a being of beauty. Share the beauty
of you today, and you will experience it!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-18 13:16 #241 av: Skorpion76

Hej hej!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-18 16:39 #242 av: MissInAction

Hej hej!
Och... nu går jag hem!! Min hjärna har inte fungerat sedan igår och idag har inte min handledare varit här och alla case har verkat minst dubbelt så krångliga som normalt Yrar

Dessutom så la jag mig hungrig igår, var vrålhungrig vid frukost idag, sen superhungrig vid 11 och sedan igen vid 15 och nu före 18 vrålhungrig igen. Vad händer??? FörskräcktFunderar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-18 17:10 #243 av: ollivoll

MissInAction, kan det va lite stressrelaterat? hinner du inte äta?

Anmäl
2014-12-18 20:18 #244 av: MissInAction

ollivoll Kramas
Jodå jag äter! Idag har jag ätit en massa gånger men det är som att näringen bara har pyst ut ur mina porer då jag blivit hungrig på en gång igen. Jag vete fasen vad det är, det där med hjärnan... skyller på att vi bytt rum och nuvarande rum är -5 om förra var +10! Poängmässigt alltså Skrattar
Kanske lite stress? I takt med att jag lär mig mer av mina arbetsuppgifter så kommer ju/tar jag ju på mig mera ansvar också. Och i och med det så känns det ibland som att jag ger mig ut på för djupt vatten och tycker det är svårt att fatta beslut.. och igår och idag har det till och med gått så långt att jag glömt bort och blandat ihop väldigt basic saker som jag lärde mig de första dagarna Skämsoch frågat mina kollegor en massa.
Plus att jag ringde upp en återförsäljare och rabblade upp ett motorhaveri som handlade om en HELT annan bil... vi blev båda förvirrade. Skönt man kan skratta åt det men det är ju pinsamt och känns inte bra alls! Har tagit massa småpauser idag utöver mina ordinarie raster. 

Nu hemma iaf och så skönt!! Funderar lite på att gå och lägga mig redan nu Förskräcktklockan är 21... men jag stannar nog en stund till. Varva ner lite med datorn.

Har fått paket från föräldrarna Kramas hahaha en Aladdin-ask GapskrattarPartajaroch en jättefin inomhus-ljusslinga Hjärtaoch två paket SAFFRAN!!! Yes äntligen kan jag baka lussekatter. Så det blir nog på lördag hoppas jag!

Alltså åh jag är fortfarande helt förälskad i Tallinn och så glad och tacksam att få vara här! Och SÅ otroligt tacksam mot Marko för det också! 
Vackra, vackra Tallinn. Så skönt att känna att jag är precis där jag ska vara just nu


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-18 20:39 #245 av: Otroulig

Halloj, idag lärde jag mig att affärerna stänger redan kl.19 - jag själv tyckte nog att 20 var en bra tid. Inget julklappshandlande idag heller. 

Missi, jag är ett slukhål, jag skulle kunna äta hur mycket som helst! Vet inte om det är allt godis på jobbet som ställer till det. Jag brukar ju aldrig äta godis. Tyvärr verkar jag bli kass i magen av allt snask så jag får nog hålla mig ifrån det i morgon, kramp i magen är mindre trevligt. 

En annan grej som också dykt upp är att jag vaknar till mitt i natten eller på morgon kvisten och känner mig olustig. Jag har inte drömt nåt speciellt vad jag vet utan vaknar och har liksom negativa vibbar. Väldigt konstigt Funderar så går jag upp och pinkar, dricker lite vatten - sen är allt lugnt igen. 

Jag drömmer en hel massa, mest om att jag skapar i det fysiska.  Härom natten gick jag med ett barn i handen och skapade fram vita duvor och en strand och allt möjligt. Sen skulle vi äta upp duvorna, men då protesterade jag i drömmen - så det blev inget av med det Galen 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-12-18 21:02 #246 av: MissInAction

Haha det där har jag tänkt på sedan jag flyttade hit. Här har ju affärerna öppet rätt länge och många säger att de stänger så tidigt i Sverige. Mataffärer här stänger tidigast 21.. 22 och 23 är vanligt och några har öppet dygnet runt. Stora köpcentrum har öppet till 21 varje dag etc. och ja, sen har vi alla alkoholaffärer.. jag har fortfarande inte vant mig vid det. 

Du har gjort det till en vana att gå upp också redan? Bara det kan ju bli en grej liksom... lite som att spåren finns kvar men det finns inget kvar att hämta, om du förstår? Funderar

Heh tycker det är lite lustigt att den enda julklapp jag köpt i år är till "secret santa" med kollegorna! 

Åh jag kom ju på en till sak som jag vill dela här inne Partajar jag har känt mig så jäkla snygg på sistone. Alltså kanonfigur! Kär Det vet jag ju att jag har. Och sen gick jag upp i vikt och kurvorna jämnade liksom ut sig så att säga Gapskrattarmen nu syns de mycket mer igen. Särskilt när jag har vissa kläder på mig. Klänningar och kjolar. Me like!! Käroch så har jag alltid gillat mina ben. Och nu när jag har en helkroppsspegel igen för första gången på över tio år så ser jag ju verkligen hur jag ser ut. Och jag märker att kläderna börjar sitta lösare OCH man börjar kunna se att jag har nyckelben igen SkrattarDET ni... ni som har varit mulliga vet vad jag pratar om - detta är lycka!

Och ja.. där kom den igen.. hungern! Jag käkade hamburgare för tre timmar sen och nu är jag alltså hungrig igen. Och har borstat tänderna. Hmmm. Nåja.. jag hoppas att imorgon är en mindre hungrig dag, annars blir det en låååång dag på jobbet Förskräckt

Har abstinens nu då jag fick se en viss person endast ett kort ögonblick idag på jobbet. Precis när jag skulle gå in i mitt teams arbetsrum (man håller upp passerkortet så att det piper till) så ser jag honom gå ut från det gemensamma köket och så vänder han sig om och tittar mot mig innan han går åt andra hållet... oooh fjärilarna virvlade till i magen och jag fick ett leende av honom KärFörlägen
Gah detta är så härligt men det är samtidigt ren tortyr! Dessutom hjälper det knappast min stackars brända hjärna att fokusera nu!

Får se om det hjälper mig att sova istället SkämtarGäspar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-12-18 21:47 #247 av: ollivoll

Haha härligt MissI, låter Bara hälsosamt det du skriver. Härligt med känslan av förälskepirringar i kroppen. Och alla är nybörjare från början när det gäller nytt jobb så inga konstigheter där heller, gött👍

Anmäl
2014-12-18 23:45 #248 av: SHIAWASE

Miss!  Snacka om highflying inlägg,,haha

Jag för min del äter mycket mindre nuförtiden, inte p g a någon speciell anledning, men jag är liksom inte sugen, och känner inte så mycket behov av att äta.  Sedan hade vi ju vårat event häromdagen, där var aven regissören till  ¨Inori" (Prayer) kolla gärna länken , http://tetsushiratori.razor.jp/pg222.html engelska sidan, fantastisk film LOA ut och in!!!  i alla fall så var han med på vårat event och pratade om sin nya film, om vår existens, och jord och miljö och mat . Fantastisk intressant person, och trevlig. Och han har gjort en tidigare film, som jag inte har sett ännu, men ska se om just mat, där han har intervjuat flera personer som inte äter, och genom detta har kroppens celler förändrats och sjukdomar har försvunnit etc. Och om man inte får näring utifrån så förändrar cellerna sig och skapar energi så man klarar sig. En kvinna i filmen har under 15 år bara druckit ett glas med grönsaksjuice  varje dag , samt vatten. 

Inte för att det är mitt mål,, det är trevligt att äta ,men vi behöver inte så mycket mat som vi tror ,, och det är intressant att jag märker att ju högre frekvens jag når desto mindre viktig blir maten,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-19 06:48 #249 av: Skorpion76

Min sista jobbardag innan jul!

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Autism, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2014-12-19 07:10 #250 av: SHIAWASE

Skönt med ledighet Skorpionen!!

Jag har tagit mig en sväng till Ikea, och köpt glögg, julskinka, gravad lax, tunnbröd och ljus!!! Så det blir nog lite jul här i huset iår också,,haha,, julklappar har jag ju inte fixat ännu,,,, men det blir nog också.

Problemet för oss är NÄR vi ska fira jul. barnen går i skolan till den 25e... 23e är helgdag , men mellan dottern har sportsclub aktiviteter( här har de sportklubb på skolan, så VARJE dag och VARJE lördag och söndag så tränar de eller har match, hon är med i basketklubben, och HELA lovet också för den delen) äldsta dottern är borta på något dansjobb,,, jag har tv inspelning hela den 24e,,, Inte lätt pusslande här inte,,haha Och sedan är det ett annat tv program som vill filma när hela familjen  är samlad,,,, hur nu det ska gå till,,,Funderar

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-12-19 11:11 #251 av: szirius

11.11!!!

Anmäl
2014-12-19 11:29 #252 av: [Kathja]1

Nu börjar det bli fullt här, så vi klottrar vidare i nästa tråd, den hittar du här. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.