Universum och andlighet

Bashar - Relationship

2014-08-06 20:54 #0 av: linnease

Så bra!! Hjärta

Anmäl
2014-08-06 21:15 #1 av: linnease

Den här var lite cool faktiskt.. Superaktuell för mig just nu. Jag tror den just fick mig att ändra mig från att försöka få all nya potentiella kärlekspartners att passa in i mallen av drömbilden jag har av en relation.. till att bara bli nyfiken och utforska vad just den HÄR relationen är här för! Väldigt cool!

Och fick mig att skriva lite grejor från hjärtat till den ena av mina båda män som börjar på M (så många M härinne nu!! Whatsup whith that?!?! MissI har ju haft två sista året med.. och Shia har en!! ),  för att se vad han tänker om det. Spännande värre.

Anmäl
2014-08-06 21:19 #2 av: linnease

Det borde kunna passa på svärmödrar med SkämtarHjärta

Anmäl
2014-08-06 21:24 #3 av: Theleonora

Oh, tack! Bra för mig med men den fick mig att känna mig misslyckad med D… Fick lite Kräks-känslor…. Mer att utforska med andra ord. Gah, blir så frustrerad att jag är så rädd för allt och alla. Är trött på detta och trött på isoleringen…. Gah, befria mig... 

Anmäl
2014-08-06 21:25 #4 av: Theleonora

Hihi, jag har också en M, men har motstånd till Met… 

Anmäl
2014-08-06 22:39 #5 av: linnease

Haha du med! Ja herregud sista veckan har varit enormt tuff för mig. Livrädd varje dag. Och nu med.. Men nu berättar jag det för båda mina M.. så känns bättre.. som att jag är på spåret och gör det jag är menad att göra just nu iaf.

Anmäl
2014-08-06 22:41 #6 av: linnease

Jag fastnar lätt i att tänka att jag måste reda ut allt själv! Och vibba upp mig hemma isolerad på mitt rum. Men den här inspirerade mig till att våga prata om det med de inblandade.. känns väldigt bra faktiskt! (På ett inspirerat sätt.. öppet och ärligt utan att skylla på nån.. bara berätta vad jag går igenom)

(Nu är ju de här två väldigt öppna och ärliga själva.. skulle kanske inte funka med nån som inte är det.. varje relation är ju där för olika saker som sagt)

Anmäl
2014-08-06 22:55 #7 av: Theleonora

Det låter jättebra Linn och helt rätt ju. Kommunikation är nyckeln. Borde ha kommunicerat mer men jag tar det härifrån. Problemet är när jag tror jag gjort nåt fel (hur vet jag det? Och enligt vem? Jag försöker ju alltid känna efter om andra tycker jag gjort fel eller ej) så straffar jag mig själv genom att isolera mig. Nu får det bli ändring på det. Behöver det inte längre i mitt liv, det var då. Nu kommunicerar jag. Kan mottagaren inte ta det är det inte mitt problem. Tack och hej till det tankemönstret, du har gjort ditt!

Anmäl
2014-08-06 23:04 #8 av: Theleonora

Wow, jag skrev till M nu så får vi se hur det tas :)

Anmäl
2014-08-06 23:40 #9 av: linnease

Spännande!!!! 

Anmäl
2014-08-07 01:56 #10 av: SHIAWASE

LInn,,, kanonbra!!!! Passar på mig också

och jag gapskrattade åt alla M ,,,,,haha

Att sätta relationen med sig själv först, att tillåta sig att vara sitt sanna jag,

viktigt.

Vi kan inte vara vårat sanna jag om vi är rädda,  eller bryr oss om vad omvärlden ska säga eller tycka. Men när vi verkligen är vårat sanna jag då strålar vi så mycket, så då kommer vi inte bry oss om, och vi blir inte heller föremål för händelser som vi var rädda att utlösa genom att agera sant mot sig själv.

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-08-07 02:30 #11 av: MissInAction

Åh jag måste nog lyssna på det här igen någon annan gång. Jag var så distraherad! Dels av det dåliga inburkade ljudet, det kändes som att lyssna på Darth Vader som ger relationsråd YrarGapskrattar och dels så förlorade jag mig i en bild.. Kär

Det jag fick med mig dock hittills är att det första och viktigaste förhållandet jag har, är med mig själv! Kramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-08-07 06:01 #12 av: linnease

Hahaha! Darth Vader's relationsråd kanske inte är de bästa..!!! :'D åh så kul.. :P

Anmäl
2014-08-07 09:07 #13 av: Älvan

Mitt M gjorde ju slut, men men. Jag är verkligen tacksam för den relationen för den hjälpte mig svinga mig upp till den nivån där jag är nu. Nöjd med min kropp, kan ta emot njutning o sex, kan älska mig själv ännu mer. Den relationen lät jag vara som den var utan förväntningar på utgången och utan att stoppa in relationen i ett fack! Så frigörande. Det som tyvärr hände var att han mellan varven analyserade och funderade hur relationen BORDE kännas/se ut. Det nyttiga var att jag i honom fick se hur jag hållit på i alla år istället för att leva genom hjärtat levde han periodvis genom hjärnan. Jag tror dessutom vi båda lärt oss våra lärdomar i den relationen så det är ok att han satte punkt så vi kan fortsätta utvecklas!

Det som är så cool är att man kan sända ut önskningar om ex stereo, sexerfarenheter eller saker man ska köpa. Om man är öppen kommer de i omständigheter och människor man inte kunnat tänka ut. Har insett att jag begränsar mina önskemål om jag bestämmer mig för med vem eller hur de ska komma.
Skaa kolla videon nu, men blev så inspirerad om linns berättelse om sina M! Du är så klok!

Anmäl
2014-08-07 09:22 #14 av: Älvan

Hahaaaa lyssnade och skrek högt; precis! Jag har ju redan skrivit det han sa i texten ovan!

Det viktigaste enl mig Bachar säger hela tiden är; do what exites you most in the moment with no expectations of the outcome! Yes! Do it till it dont exite you no more!

Det är så vi lever ut vår personlighet! Vi behöver inte planera så mycket! Det känns bra för mig. Jag gillar inte planering och har kännt mig "dålig" då jag har denna brist! Inser nu att det är en av mina absoluta tillgångar! Jag har kunnat byta karriärer och utbildningar mycket lättare än mina "förnuftiga" kompisar som jag sett upp till. I min punkt nu kan jag överblicka och se att alla mina erfarenheter samspelar i mig. De har alla kommit till nytta. Jag känner mig oerhört rik. Jag har en unik mix av erfarenheter och känslor som jag i mig kan skaka runt och göra något helt annat av. Det är expansion det! Vi har alla våran unika blandning och därmed är vi alla unika och vi är en. Inse vilken expansion vi kan uppleva när vi ser att vi även är alla människors tankar, erfarenheter och känslor!

Yes!

Anmäl
2014-08-07 12:09 #15 av: Älvan

Nu kom jag på att en nyM kom in i mitt liv. Exakt samma förnamn som förra M. Vad betyder det? Alla M? Jag tror ett litet hyss från andra skapande sidan. Vad tror ni? Kan vara att peka på relationen mellan mig o personerna m M.

Anmäl
2014-08-07 12:24 #16 av: MissInAction

HAHAHAHA jaaa what's up with all those M's?? GapskrattarPartajar
Så komiskt egentligen - till och med här är vi synkade! 

Alltså jag vet inte vad det är men jag känner lite motstånd till den där Bashar, lite som jag kände till Abraham innan jag tog till mig det de sa... först tyckte jag att hon kändes så super-gåpåig och amerikansk.. nu känner jag bara kärlek och klokhet ♥
Så kanske i små doser att det blir lättare!

Åh tack Älvan förresten! ♥ Just det du säger om att byta utbildning och så har jag alltid haft lätt för, och någonstans i mig har jag sett det som svaghet.. att jag inte vet vad jag vill. Som vissa som vet när de är 7 år vad de vill bli.. vadå.. jag vill ju göra ALLT! Galen Fast lite så är det ju. Jag behöver bestämma vad jag vill uppleva, vad jag vill känna!! Och DIT har jag kommit och börjat justera - det jag vill känna är joy, love and harmony. Främst. Klart jag fortfarande vill mycket men essensen i det jag vill är just dessa Hjärta Och det lyckades jag identifiera så sent som i våras, haha!

Det är ju verkligen så - vårt jobb är att känna vad vi vill uppleva, känslan av det vi vill ha, vara och göra! Och sedan är det Universums/Guds jobb att leverera och vad de använder för metoder, det är upp till dem! Och ofta blir det ju helt oväntat och så mycket bättre än vi tänkt! Kan också bli helt "fel" enligt vad vi tänkt och då är det väl någon vibb som krockar eller motstånd som vi har!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-08-07 12:30 #17 av: szirius

#0 Tack! Vilken bra!

#6 känner igen det där, men börjar långsamt lära mig.....hur bra hjälp jag kan få att ändra vibb genom att prata med andra, connecta, i stället för att grubbla runt i min egen hjärna bara. OJ, vad jag inser att jag är sån...att jag vill reda ut grejer själv...i stället för att prata ut...och att fortsätta prata i stället för att bli tyst o gå undan så fort det blir off..istället frö att lita på att man kan glida vidare och skifta igen...att liksom ta sig igenom passager tillsammans...som en resa...för det är ju så häftigt och givande när man gör det...

#7 ja, det där med, att jag isolerar mig som i nåt straff lite om jag tycker att jag gjort nåt, fastän jag verkligen ofta skiftar bara jag tar mig ut o träffar lite folk...och inser hur jag överdrivit ofta....behöver öva på att inte ta mig på för stort allvar, att bara skaka av mig o leva i nuet mer.

#10 "Vi kan inte vara vårat sanna jag om vi är rädda,  eller bryr oss om vad omvärlden ska säga eller tycka." Sant. Jag är periodvis rädd, och bryr mig om vissa, inte alls alla, många släpper jag men inte alla...så grejer kvar där att släppaBallong

Det HÄR fastnade för mig:

The purpose of ALL relationships, is to ALLOW everyone to discover how to be more of themselves, as they allow you to discover how you can be more of yourself

och

Use them to open doors...allow it to be what it IS, not what you expect....

Anmäl
2014-08-07 12:37 #18 av: Älvan

Men MissI
Tänk tanken; du har genom dina "avbrutna" (för mig numera fullföljda trots inte hela utbildningen blev klar) studier redan varit och ÄR där du vill vara! Detta är dina val. Din passion! Du har velat samla ihop din egen unika erfarenhet och det kunde du inte genom fullfölja. Du fick något mer. Du fick tvärvetenskap, expansion, unika möjligheter genom det skapande du redan gjort. Fattar du; det var ju exakt såhär du skulle göra för att nå dit du är idag. Annars hade du varit någon annanstans. Jag uppskattar din plastiska hjärna och dina erfarenheter. Jag har skapat dig in i mitt liv för att du är unik och fantastisk. Du kunde inte fatta det du fattar om du inte VALT att avbryta studier och karriärer.

Förstår du vilken kraft detta synsätt ger dig?

Jag har börjat förstå vidden i det smarta i mina byten av inriktningar! Take it to the highest exitement WITHOUT expectations of the outcome. And then when you done do that again in the moment and feel what exites you the most again, and again!

Då släpper du lös och lever hela din personlighet och expansion.

Detta betyder för vissa att inte plugga alls, plugga byta inriktning hela tiden, plugga o gå kvar 7 år på samma utbildning, ha samma jobb alltid, vara sjukskriven alltid osv

Förstår du MissI vad jag försöker säga? Med Bachar som inspiration för mig. Du skapar ju din inspiration varhelst du behagar. Kanske även i kommunikationen med mig. :) det är inte viktigt vem, om så utomjordingar, Gud, änglar eller troll som förmedlar inspiration. Det känns ju i kroppen när inspirationen kommer från källan! :)

Anmäl
2014-08-07 12:51 #19 av: linnease

Wooohooo vilka inlägg Älvan!! Jaaaaaaa!!!!! PartajarPartajarHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaKramasKramasKramasSkrattar

Anmäl
2014-08-07 12:58 #20 av: Älvan

Åh, linn blir så rörd av din kärlek! Tack vännen! Du är så unik för mig vännen!

Anmäl
2014-08-07 13:15 #21 av: MissInAction

Ja jag fattar, Älvan!!! Kramas
Haha det är klart att om jag hade varit någon annanstans så hade det också varit bra i och för sig! Fast nu är jag där jag är och med mina insikter och mina beliefs så är jag på precis rätt ställe ♥ 
Jag har lite vägar att utforska och blockeringar att hitta och lösa upp, det vet jag - men annars är allt som det ska SolHjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-08-07 13:35 #22 av: Älvan

Blev så inspirerad av insikter och inspiration. Häng på diskussionen där vänner! :)

Anmäl
2014-08-07 16:22 #23 av: [::Vera::]

Oj vilken energi här Glad. Bra inlägg! Har inte så mycket att tillägga tror jag. Det är bl a i kommunikationen med andra som jag lär mig saker om mig själv. Har ingen mall på hur just ett kärleksförhållande ska se ut... Det jag vill kunna förvänta mig är kärlek, att lära, expandera och uppleva det tillsammans. Mår inte bra av känslan att stå stilla, och sån har jag varit senaste halvan av mitt liv. Det har inte gått så himla bra... kanske beror på avsaknad av M Skrattar.

Kommunikationen med mig själv är viktig att den är bra och konstruktiv. Jag tror ju också att jag sänder ut mina tankar och känslor i det kollektiva medvetandets fält, där det fångas upp av andra. Även t ex förhållandet med en partner kan därför påverkas utan ord eller fysisk kontakt. Men att prata om det man upplever är alltid viktigt tror jag så länge som man kommer framåt och inte bara ältar.

Anmäl
2014-08-07 16:41 #24 av: Otroulig

Ja, min viktigaste relation är ju med ett M... Jag själv :D
Jag har idag tänkt en del på exet. Han har känts nära. När jag lyssnat på klippet så kommer ju känslan igen- jag vill ha en kärleksrelation för min egen expansion skull. Åhhh, jag vill växa och öppna upp mitt hjärta igen.
Sen när Bashar pratar om att vi ska göra det som får oss inspirerade... Då tänker jag att jag vet ju när jag var fylld av energi.... Och helt plötsligt är jag tillbaka i känslan jag hade för många år sen.. Hur kan nåt som var så bra bara försvinna ur mitt liv.... Fortfarande så kan den känslan komma tillbaka alltså. Vad i all sin dar ska det här vara bra för???
Inte så att jag är nedstämd eller bitter utan mest bara undrande.. Men det visar sig väl så småningom.
Lite OT men men.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-08-07 18:55 #26 av: linnease

Haha.. undrar om det finns ett A-forum och ett B-forum och ett...... och vi är på M-forumet! Skrattar

Hm Bashar säger ofta oxå take action på det du vill... Lyssnade på fler videos igår med honom. Och det kom till mig när nu jag läste ditt inlägg Otroulig. Take action på området! Vad som helst som du kan göra nu!! Skaffa ett konto på en dejtsida!! Så kanske du får bearbetat en massa motstånd som du har emot det, jag vet att du verkligen inte gillar att dejta.. tänk om det är just det motståndet som stoppar dig?

Anmäl
2014-08-07 18:57 #27 av: linnease

Denna tänkte jag på:

Förutom att det kanske inte är din excitement.. Hm. Men om du vill ha ett förhållande så måste det ju finnas NÅN excitement på det området som du kan göra nåt med, ta ett steg mot?

Anmäl
2014-08-07 22:53 #28 av: Otroulig

Fina Linn, jag ska nu lyssna på klippet.

Men jag undrar..om vi nu ska följa flödet..varför göra nåt som verkligen känns uppströms? För det gör dejting sidor för mig, jag blir lite illamående och får nästan ångest känslor…så nåt ligger kanske där. Just det här att leta, det känns så fel. Jag vill att det ska komma till mig. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-08-07 23:01 #29 av: Älvan

troulig
Lever man i flödet kommer saker. Om motstånd inte. Om man bestämt hur något ska komma är man begränsad och ger motstånd.

Anmäl
2014-08-07 23:30 #30 av: szirius

# 28 jag förstår precis vad du menar...samtidigt glimmar nåt till i mig, ..det där att man vill att det ska komma, att du har nog en viss syn på vad det betyder...så kanske du bara låst dig och inte ser att även en dejtingsida skulle kunna vara nåt enkelt, nåt som bara kommer. Lägg in ett kort o en beskrivning o låt sen andra höra av sig. De får leta upp dig, därCool. Om dejtingsidor dyker upp i ditt flöde, kanske du kan ändra vibb o se det som tecken, inte som motstånd. Just detta är exempel , men förstår du hur jag menar? Att hitta känslan av nyfikenhet o förundran för grejer i stället.

Det behöver ju inte vara ens intuition som gör att saker känns uppströms, utan att det finns en blockering i det temat....att man låst sig, inte är flexibel...wow fick en bild nu...hur det ju BLIR uppströms för att vi simmar emot strömmen...vi skapar själv motståndet...genom att ändra inställning, så svänger vårt fokus och vi hamnar medströms o kan flyta med.

Även änglar kommer med detta budskap, att vi människor kan vara så tröga, de ger oss budskap och fingervisningar o lotsar oss till människor och möten - men vi är ofta så blinda att vi inte AGERAR på det vi får, för vi vill att allt ska lösas helt utan action. Handling behöver komma in, på nåt sätt, vilket sker av vår fria vilja. Självklart inte offstream, men som Bashar oxå nämner här - att hitta det som får oss inspirerade och börja agera där, det är syftet. Så alltså, testa att hoppa på grejer som du är nyfiken på, där det skapas möten..kanske kurser, kanske dans? Bara NÅT. Du har ju testat nu att vänta på att nån ska dyka upp...och du är expert på att må bra i ditt eget sällskap o du har skapat ett härligt liv på alla andra plan....så kanske du ska göra nåt lte annorlunda? OCH, det viktiga, med en helt öppen attityd, att det som blir det blir, oavsett vilka nya relationer som ev skapas, bara ha KUL med det, wohoooo, jag önskar dig ju massa kärlekKär

Anmäl
2014-08-08 00:11 #31 av: Otroulig

❤️ Puss Szirius. Ja helt klart känner jag att jag måste börja agera på nåt plan. Just nu känns det som att hela jag fastnat. Jag vill ju vara kreativ och energifullt igen.
Den här dating diskussionen får mig att bli fem, trulig med armarna i kors. Så jag tror jag ska börja i någon helt annan ände, haha.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-08-08 00:18 #32 av: szirius

#31 ja gör det! Njut av din hund o wrooma runt i din coola bil o njut av att vara en foxy lady!

Jag kollade förresten på "Under toscanas sol" idag, för att du nämnt den, och oj vad jag grät mkt...så mkt fint o kärlek o allt...o passionKär....och jag tänkte att hon var duGlad

Anmäl
2014-08-08 00:22 #33 av: Älvan

Nej nej Otroulig! Du ska omfamna den truliga femåring du hittat! Det är detta motstånd du sökt. Undersök och frigör! Detta är en gåva att hitta sin motståndsknut!!! Grattis till ditt fynd!

Anmäl
2014-08-08 02:25 #34 av: MissInAction

Kalla det något annat än dejting!! Cool Kalla det socialisera? Upptäcka och lära känna människor? För alla är ju först och främst människor, eller hur? Sen gör vi bedömningen själva om någon är en potentiell partner eller inte.

Tror förresten att det kan ligga något i det Älvan säger. Bekräfta den där trulig och berätta att du ser den delen av dig och att den är okej. Och att du nu väljer en annan väg Kramas

Åh ja den filmen är underbar!! Nog dags att se den igen nu Hjärta Eller inte precis nu, men snart.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-08-08 02:45 #35 av: SHIAWASE

Intressant,,,, diskussion om dejting sidan,,,, Du vet ju själv bäst Otroulig,, MEN

jag tycker om det här att det är viktigt att sluta fega, att bryta barriärer, och ge sig hän liksom,,, Detta är ju mitt tema också nu,, och det är härligt,,, att bara släppa på rädslor , blockeringar, osäkerhet eller vad det kan vara, och vi har ju varit inne på det i flera diskussioner här,,, 2014 på väg mot 2015,, det är enorma skiftningar på gång, med för att hänga med i dessa måste vi ta och skala av oss några skal till, för att komma till vår inre kärna,,, där vi lever i total frihet!!!

Vad det är vi behöver skala av, det märker vi när vi har nära kontakt med oss själva, så att vi kan skilja på om det är att följa vår inre vägledning eller om det är en blockering som hindrar oss från att agera,,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-08-08 08:47 #36 av: [Kathja]1

Det kan vara svårt det där att identifiera att motstånd. Är det något som ska undvikas eller förändras? Känslan är ju ganska lika. Men just detta att samma sak dyker upp i olika sammanhang brukar jag ta som ett tecken på att detta är ett motstånd/blockering som ska lösas upp för att färden nedströms ska gå smidigare. Annars riskerar vi att undvika "allt" och fastna i ett hörn någon stans. Vi behöver ju göra något annorlunda för att få annorlunda.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-08-08 11:56 #37 av: Otroulig

Hmm, ni ger mig mycket att fundera på.
Jag tror att jag blir fem för att jag blir åtsagd att agera. Att göra något som jag känner ett motstånd mot. Vad är då motståndet? Rädsla förmodligen.
Samtidigt så känner jag att jag inte vill agera om jag inte känner att jag är uppbackad inifrån. Visst en rädsla att överbrygga är ju helt ok, det kan få vara lite pirrigt läskigt.
Jag började fundera på om jag bara skulle gå med på någon sida bara för att bryta mot mina mönster. Men inser nu att det inte är rätt väg att gå. Sziriuz väg känns rätt, jag måste få fram glädjen i ämnet " att möta män med ett öppet hjärta" att våga börja flirta lite lätt, att våga prata med okända män. Jag tror det är vägen att gå.
Att få fram glädjen i mötet med mannen. Jag har tappat bort det, allt som jag lärde mig har nog skymts av sorgen, det har blivit en sorgkant på allt som har med mina drömmar att göra.
Där är en sak till. Jag har ju väldigt detaljerat kommit fram till vad jag vill ha i mitt liv. Ett liv på landet, med ett stort sockelmurat växthus, en varm man som är bonde och som jag arbetar tillsammans med.
Detta har vuxit fram under flera år. Som Älvan säger - begränsar det mig? Tanken slår mig samtidigt som något inom mig säger " ge aldrig upp din dröm" det är ju varit inne på förut. Jag VET hur mitt växthus ska se ut, det känns helt fel att kompromissa och bygga nåt mindre enklare, det känns som att svika mig själv.
Men kanske att mina drömmar låser mig... Usch blev ledsen nu. Avbrott för lite böl, rensning i ledningarna. Kram alla fina som orkar läsa allt osammanhängande

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-08-08 12:26 #38 av: Älvan

Otroulig
Menade att du ju begränsar dig när du säger; "jag vill att mannen kommer till mig utan min ansträngning" (min tolkning av vad du säger) vad är viktigast? Älskad av en man eller sättet han kommer till dig på???? Tror du minskar dina möjligheter här.

Jag kan ha fel. Vill hjälpa dig bolla tankar. :)

Anmäl
2014-08-08 12:38 #39 av: Otroulig

Sättet han kommer på... Han får komma hur han vill. Jag möter mängder av män på jobbet, men det finns inte nån som väckt någon attraktion hos mig jag har mött massa nya människor på alla hundkurser. Jag är rätt öppen där, det enda sättet jag ogillar är dating sidor. Så varför i allsin dar ska jag agera i nåt jag känner mig obekväm i.
I gråten nyss dök det upp, jag vet vad jag vill, det finns därute, varför kommer det inte till mig och det jag var ledsen över var att det var för att jag inte var värd mina drömmar... Alltså sitter det någonstans en gammal gömd värdering i mig att jag inte är värd att få det jag verkligen vill ha.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-08-08 12:45 #40 av: Älvan

Otrolig
Skit i dejtingsajterna o ta ett glas champange o fira din insikt. Du känner dig ovärdig. Jag veeeet så väl hur det känns. Känner ju så nu. (Kolla papperskorgen :) )

Men vi är ju som du i huvudet vet alla älskvärda. Jag älskar tex dig. Exakt så som du är och faktiskt precis därför! :)

Anmäl
2014-08-08 12:55 #41 av: [Kathja]1

Jag tror att det oftast är där det brister, vi tvivlar på att vi är värda det bästa. Och våra drömmar är ju det vi ser som det bästa för oss - och där fastnat vi. Jag har ju detta meddelande pengar som "min grej".

Men jag tror, precis som du Otroulig att vi mår bäst av att drömma stort och inte tulla på det. Men samtidigt vara medveten om vad det är vi egentligen önskar - vilken är känslan och upplevelsen. För att vi ska kunna identifiera det i det som redan är.

För mig handlar det till exempel om FRIHET. Så nu ser jag friheten i det jag har, tom i mina nya byxor. ;-)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-08-08 14:34 #42 av: szirius

Fina Otroliga du, det är ju där spärren sitter för de flesta om man går till botten, att inte tro eller lita på att man är värdig sina drömmar, att få vara i det man mår bra avHjärta.

Kanske backa lite nu bara...foka på allt fantastiskt du HAR skapat i ditt liv...njut av det...Drink och komma ihåg att sanningen är känslan, inte vad vi HAR utan hur vi känner...backa och minns allt du vet...du kan må bra NU, du behöver egentligen ingenting för att nå den känslan , för den finns alltid inom dig.

Ja, Kathja, FRIHETSBRALLOR -jag har ett helt gäng liknande byxor: svarta, lila, turkosa, ceriserosa, röda och vitaSkrattar Hittade på second hand  för en minislant! Inte makens favoriter här hellerSkämtar- men huvudsaken jag trivs och det gör jagLipar

Anmäl
2014-08-08 15:28 #43 av: MissInAction

Haha såna där kläder är ju inte männens favoriter (på er) just för att de döljer era vackra kroppar - ni berövar dem deras ögongodis SkämtarPussmun

Otroulig Kramas
Jag skulle vilja säga exakt det som szirius säger i #42, så klockrent! Särskilt mittenstycket ♥

Kompromissa aldrig med dina drömmar och önskningar! De är dina och du kan förverkliga varenda en - och det vet du. Och som vi alltid säger, det enda du behöver bry dig om är att må bra i nuet och av det du har och är, samt njuta av essensen av det du vill ha in i ditt liv. Det är den du vill uppleva. Annars kan du ju ha vilken man som helst och vilket växthus som helst, men är det inte rätt känsla så gör det dig ändå inte lycklig! 
Och om du känner att du vill ta till (inspirerad) handling - börja förändra ditt liv i riktning mot det du vill ha? Jag vet inte hur du kan gör rent praktiskt, men det går säkert att göra förändringar både i hemmet och i rutiner och i tankar.. vilka du pratar med och vad du pratar om, vilka tidningar/böcker du läser, vad du lägger pengarna på. 
För jag tänker att om min största dröm just nu är att åka till ett ashram i Indien, som en del i min andliga resa.. så inbillar jag mig (men kan ha fel) att jag saktar ner processen enormt om jag lever mitt liv i stor kontrast till det och inte på något sätt inkluderar ashramlivet eller Indien i mitt liv. Och...

Framför allt - att städa upp vibben. Om du som du säger har en sorgkant och kanske motstånd så är ju vibben blandad och då blir det kringelkrokar och omvägar. Och det har ingenting med ditt värde att göra eller att du inte kan få precis allt det du någonsin kan drömma om! Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-08-08 16:15 #44 av: [::Vera::]

Otroulig

Jag vet hur du ogillar prat om datingsidor. Men jag kan verkligen relatera för jag avskyr själv (fortfarande) just datingsidor. Har inte gått in djupare på varför. Jag kanske gillar att träffa människor irl för mycket bara. Det kan även vara så enkelt.

Men jag tänker på hur jag själv har känt. Kanske tror du kanske innerst inne att det faktiskt "borde" vara en stor chans att på just det viset hitta en partner. Är du rädd för den efterföljande känslan som skulle kunna komma, att det är "kört" om det visar sig att du inte blir funnen av din man på datingsiter? Jag bara spånar nu, för du verkar ju öppen och träffar människor, hundkurser osv.

Jag har ju har ju varken facebook, instagram, bloggar inte, twittrar inte, inga selfies. Har aldrig varit aktiv på något forum eller något annat socialt nätverk på nätet...innan jag träffade er :). Inte ens LinkedIn som man "borde" för att samla en massa "viktiga" arbetsrelaterade kontakter. Är helt Offline. Haha. Jag hittar inget stimulerande i det, snarare en stress och det har fungerat utmärkt utan. Faktumet att jag inte längre TROR att jag behöver detta har fått mig att ändra inställning, och kan se på det mer positivt för dem som tycker att det här är bra saker. Men jag har fortfarande själv inget stort sug efter det.

Jag hittade Ifokus i feb i år men kände då ett stort motstånd till att ens skriva något alls. Det var min rädsla för att känna mig ännu mer ensam mitt ibland alla människor på nätet, där alla möjligheter verkligen skulle kunna finnas. Kände mig verkligen helt ensam! Jag var rädd, men det här visade sig ju vara en otroligt bra grej för mig. :)

Jag tycker att det är ett bra tips att dricka champagne och fira insikter som du faktiskt har. Du är så medveten och klok. Kanske låta det vara som det är, men ändå vara lite nyfiken, och agera på minsta vägledning som du får? Jag gjorde ju så nyss när jag körde en sväng oplanerat, och fick syn på skylten och gick in i kyrkan trots massivt motstånd. Jag kände motstridighet i känslan.

Kanske är det så att du sviker dig själv genom att hålla så hårt fast vid en så preciserad dröm? Om du ger upp drömmen så kanske samma dröm dyker upp igen, eller en liknande, eller en helt olik. Jag fastnade ju själv i en dröm om att föda egna barn innan 35-40 och dessutom att ha någon vid min sida att uppleva detta tillsammans med. Det orsakade delvis att jag stannade i förhållandet just i början trots att det inte kändes bra. Jag var 34 och tänkte, nu eller aldrig. This is IT. Min dröm och begränsning gjorde att jag svek mig själv. Det var inte enbart därför, men jag tror att min önskan om barn just då var väldigt stark.

Jag bara spånar, hoppas att det är ok. Tvivla inte på din värdighet bara!

Oj vad jag minns saker om mig själv nu när jag skriver till dig. Jag har aldrig begränsat mig på så vis att jag måste ha en kvinna som partner. Går sällan på gayklubbar t ex. Det blir som det blir... Jag hamnar där det känns bra..när jag är mig själv dvs. Men jag är kanske lite jobbig att ha en relation med för en person med dålig tillit, eftersom jag upplevs vara öppen för allt och är väldigt öppen med vad jag tänker och känner. Det kan säkert verka svävande och otryggt, och nära partners utan bra självkänsla kan känna sig rädda och bli misstänksamma för att jag inte ska vara lojal (Det är så trots att jag är otroligt tydlig, ger komplimanger, uppskattning och generös med kärlek. Märkligt..?). Vilket blir helt fel - för det är när jag inte blir begränsad eller begränsar mig som jag trivs jättebra i sällskapet och kan stanna för evigt som det känns när det är så. Jag får utrymmet att vara jag och expandera. Jag behöver ju verkligen balans, harmoni och trygghet OCH det är precis det som jag känner när jag får space att röra mig och tänka fritt.

... Oj, tack Otroulig för det här! :) Massor med kramar till dig.

Anmäl
2014-08-08 16:53 #45 av: SHIAWASE

Oj Liv,, vad härligt du skriver!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-08-08 16:57 #46 av: [Kathja]1

Apropå dejting sidor så hängde jag på några när jag var nyskild, det var ju så praktik att kunna flörta trots att jag satt hemma med barnen. Och kära vänner vilja karlar jag mötte där! Den ena mer udda än den andra, men det var roligt så länge det varade. Men jag ville ju absolut INTE ha någon relation så det var ju helt i sin ordning att de var udda. :-D

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.