LoA - Personligt

En insikt

2014-05-27 12:29 #0 av: [luneri]

Jag har funderat lite nu det senaste. 

Det här med att man ska tänka positivt, det är ju jätteviktigt för ens egna hälsa. Och med LOA i tankarna och allt måbra-prat om att man ska övertala sig själv om att man ska uppskatta allt man har omkring sig. det är verkligen sant, men samtidigt, det går inte att tvinga fram det upplever jag. Det försökte jag med ett tag, sen så blev det nog bara att jag la ner det. Jag hade en period som allt bara var dåligt. kanske inte allt, men mycket och då upplevs det mesta som dåligt fastän det kanske inte är så dåligt som man upplever det. Jag försökte då säga till mig själv allt jag uppskattade i min vardag, men det försvann på något sätt lika snabbt som jag tänkte det. Jag kunde helt enkelt inte ta till mig det. 

På något sätt slutade jag fokusera på det. det skedde några förändringar i mitt liv, nya bekantskaper osv. Nu när jag tänker tillbaka på den tiden har mitt tänkande verkligen förändrats. Jag behöver inte tvinga mig själv att tänka på allt jag uppskattar, det kommer av sig själv, den glada känslan i mig finns för det mesta kvar.

Vad jag kom fram till är helt enkelt att det har väldigt stor betydelse vad man har för omgivning omkring sig. Förr var det mycket negativ energi omkring mig, och det var ständigt det i fokus från en del av de jag umgicks med. Så det viktiga är nog, iaf för min del vilken omgivning man har och om den tar mer energi än vad den ger är det bättre att göra en förändring. Nu behöver jag inte tänka på allt jag uppskattar utan det kommer av sig själv också tack vare än bättre tillvaro och positivare syn :) Men kanske det ändå gjorde mig medveten att även tänka på sådant som jag är tacksam över :) 

Min lärdom är att om något inte känns bra, eller det är något man mår dåligt över behövs något förändras för bättre blir det aldrig. 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2014-05-27 12:54 #1 av: szirius

Glad

Förändra, lämna eller acceptera situationen, allt annat är vansinne, tror jag Eckart Tolle skrivitSkämtar

Låter toppen att du hittat en bättre omgivning, visst smittar det av sig och blir en god cirkel att umgås med människor med härliga energierTummen upp, som du skriver, det går av sig självt att uppskatta livet då...och när man gör det, har man enklare att hitta saker att uppskatta, för att det redan "rullar" .Våg

Jag håller absolut med dig om att det inte går att tvinga sig själv att tänka positivt eller försöka uppskatta saker när man är helt off...det blir ofta bara värre, för då känner man sig dessutom Looser som inte ens kan vara tacksam. Öht ska inget kännas som tvång, för då låser vi oss ofta automatiskt. 

"På något sätt slutade jag fokusera på det"

Där har du det! Tummen upp

Anmäl
2014-05-27 13:54 #2 av: SHIAWASE

haha, Szirius,, jag är ju ingen Tolle-fan,, med precis dessa ord (inte samma ord, men samma betydelse) har jag nog använt mig i många år,, alltså långt innan jag visste att det fanns något som kallasdes LoA!!

 

Luneri,, Det intressenta är ju att du satte ju igång något där med ditt tänkt, och det ledde till att nya personer kom in i ditt liv, där allt är mer naturligt och du mår bättre!!

Så i och med att du kände att det inte kändes rätt att uppskatta dagliga händelser, och la ner det, så skickade du ju ut en önskan om förändring, och i och med den önskan ändrade du din vibb och

Be så ska du få!!!

och du fick!!!
härligt!Hjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-05-27 17:22 #3 av: MissInAction

Oh ja!! Håller med er allihop! Skrattar
Och våra omgivningar manifesterar vi alldeles själva också, så helt klart verkar det som att du hittade nyckeln då du släppte fokus... på nåt sätt släppte du säkert på motståndet i och med det, och tillät den förändring som du behövde! Kramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-06-18 11:13 #4 av: [luneri]

Nu har jag inte varit inne här på ett tag... Men det är sant det ni säger :) 

Det måste vara så att jag släppte taget om det. När man önskar någonting så är det bästa att egentligen inte tänka på det mer och gå vidare. Det är då de största förändringarna sker har jag märkt. Jag brukar vara så spänd och tänka på det jag önskar för mycket precis som att jag är rädd att jag inte kommer få det annars. Kanske har jag lärt mig släppa taget :) 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2014-06-18 11:53 #5 av: [Saz]

Måste verkligen hålla med om detta.

Jag hade ju en kille jag var helt nerkärad i men fick inte riktigt den responsen jag ville ha. Tillslut lyckades jag släppa honom och gå vidare. Kanske inte glömma honom helt, men släppte de besatta tankarna.. och detta är tyvärr inget man kan styra över själv, dom bara försvinner när man ersatt dom med någon/något annat.

Det tog ca en månad och han hör av sig givetvis, när jag verkligen hade släppt honom helt. Tankarna hamnade där direkt igen.
Nu har det varit lite upp å ner och till å från, men jag är fortfarande väldigt "besatt" av honom och upplever att ju mer jag tänker på att jag vill träffa honom och ha honom nära mig ju längre bort försvinner han Arg

Så sjukt det där, men det GÅR VERKLIGEN INTE ATT SLÄPPA MÄNNISKAN UR TANKARNA!!! Storgråter

Anmäl
2014-06-18 15:10 #6 av: tjohosan

Oja ! Omgivningen påverkar en jättemycket ! :) bra att du är positiv

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.