OT - Off Topic

Hjälp till avslappning

2014-04-16 07:29 #0 av: MissInAction

Tänkte att här kan vi slänga in musik, videos och annat som kan vara till hjälp vid avslappning och meditation t.ex. Glad

Det här fungerar naturligtvis även utmärkt i smartphones ♥
Du väljer vilken typ av ljud du vill ha, exempelvis en sprakande brasa, vågor, regn, syrsor.. och väljer volym på varje. Underbart, tycker jag!! 
http://asoftmurmur.com/

En till brasa, som även blir som en skärmsläckare
http://brasan.nu/Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-04-16 08:43 #1 av: SHIAWASE

haha Miss, brasan är ju kul,,, I tv-programmet som jag är med i, så var det Norge som var "huvudperson" för ett tag sedan, då tog man upp ett norskt tv-program där man visar en brasa i 12 timmar i sträck, och det programmet har höga tittarsiffror!!haha
Japanerna förstår ju nada ,,hur kan en brasa i tv locka så många tittare,,haha

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-04-16 10:15 #2 av: szirius

#1 det finns ju dvd-er att köpa med en film på en levande brasa, som var storsäljare nån jul, det ger säkert stämning med spraket o flimret på en storskärm Glad, för alla som bor i lägenhet tex och inte har den äkta varan ( vilket alla alla gånger är vår bästa investering, vilken lycka med en liten kaminHjärta, värme och stämning på vintrarnaKramas


Vi har syrs-sång så det räcker och blir överTyst. Oftast tycker jag bara det är myyysigt, men ibland blir det lite väl oväsen...

Anmäl
2014-04-16 10:19 #3 av: SHIAWASE

Ja Szirius, vi har ockskså naturlig syrs-sång, som kan bli till oväsen ibland, men oftast tycker jag om den,,, syrsor hör till sommaren,,,, men när de sätter sig på myggnätet mitt i natten,, så kan det bli ett väldigt väsen``

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-04-16 19:57 #4 av: Håbe

Förra sommaren när vi hade vår inomhuscamping ( vi sov i koja i vardagsrummet, vi plockade pinnar till ved som vi la i grillen och sen fick alla trä sin korv på pinne och grilla den) då hade vi just en sån skiva på med en brasa som stod och brann på tvn hela natten. Hur mysigt som helst och nästan som på riktigt. Man slapp sitta eldvakt dessutom Skrattar.

Anmäl
2014-04-17 14:02 #5 av: satsuke


Hehe annat än brasa då, för mig är öppna spisen fantastisk på hösten och vintern men nu på våren och sommaren känner jag inte för att tända den riktigt...  - är det någon som vet något om guidade meditationer av Kelly Howell? De verkar intressanta, skulle vara kul att höra om någon har testat dem eller köpt någon från hemsidan. Vilken ska man välja liksom.

Jag hittade några exempel på youtube, lyssnade på en (bifogar här) och gillade hennes röst men jag vet inte om bakgrundsljuden tilltalade mig riktigt, de var lite påträngande. Men det kan ju också bero på att det inte är original på youtube utan nån som har lagt upp där med oklar kvalitet.

Hursomhelst fick jag klart positiva vibbar av den. Gillar guidade meditationer men då måste rösten, det de säger och bakgrundsljuden passa mig. Flera gånger har jag börjat lyssna på någon och stängt av efter några sekunder för att rösten är fel.

 

 

Anmäl
2014-04-17 14:17 #6 av: SHIAWASE

Satsuke, jag har lyssnat lite på henne, är inte mycket för guidade meditationer men hennes tiiltalade mig, men ändå så har det inte blivit av att av med meditation till henne,,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-04-17 20:48 #7 av: [Kathja]1

Jag har oxå lyssnat på henne, gillar de flesta, finns ju ett gäng. Men jag håller med om att de måste låta och kännas rätt.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.