LoA-generellt

En liten kul sak som hände

2014-04-12 13:20 #0 av: ollivoll

Kom att tänka på en liten kul sak som hände mig några dagar sen.
Jag jobbade hos en familj på kaptensgatan och skulle färdigställa jobbet hos dom denna dagen. I pakeringsautomaten togs bara emot mynt och jag hade bara mynt fram till kl 15.10. Annars brukar jag vara van vid 16.30. Men tänkte inte mera på det.
Väl inne i lägenheten glömde jag bort min pakeringstid. Jag tog god tid på mig att göra färdigt saker och ting. Stressade inte över huvudet taget. När jag var färdig, städade jag ur och tog alla saker ner till porten och det var mycke saker som skulle tillbaka till firman. Så jag fick gå flera omgångar upp och ner för trapporna till porten för att sen gå fram och tillbaka från porten till bilen, och skuffa in materialen pö om pö. Jag kommer då plötsligt ihåg att jag hade ju bara pakering fram till 15.10 och kom på att jag inte en endaste gång kollat vad klockan var. Men, tänkte jag, får jag böter så får jag, kan inget göra jag har inga flera mynt, så brydde mig inte om att kolla klockan utan fortsatte pendlandet i god takt. Till slut när sista materialet var inskjutet och jag satte mig i bilen och startade motorn såg jag att klockan var exakt 15.10. På pricken:))
Hihi tyckte det var en kul sak att skriva om:))

Anmäl
2014-04-12 15:28 #1 av: MissInAction

Haha! Vilket härligt flow i vardagen, ollivoll! SkrattarPartajar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-04-12 19:00 #2 av: [Kathja]1

Så bra blir det när man släpper önskan och inte börjar att noja sig. Kul!Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.