Drömmar och insikter

En Dröm om LoA

2014-04-04 09:43 #0 av: Krissegy

Hej alla!

Jag hade en väldigt intressant dröm som faktiskt handlade om LoA. Jag var utomhus o funderade på varför min ekonomi inte va så bra som jag önskade, och då kollade en kompis till mig ut från ett hus och ropade. Jag vet, ta en katalog o kolla igenom den. Hitta de du vill ha, och fokusera på det.

Och jag svarade, du menar med tankar. Hon nickade o då sa jag, ja för tankar har vibrationer. Och hon nickade o skrattade o ja haha va lycklig att jag förstod.

En riktigt bra dröm, väldigt inspirerande!

Min fråga: Betydde drömmen något speciellt?

Kram

Anmäl
2014-04-04 09:48 #1 av: Theleonora

Hm, jag skulle säga att drömmen betyder att synintryck ska fokusera på brist (dvs det du inte har) istället tänka på det du vill ha, känna det och sen släppa det till universums postorder att ta hand om! Och ha tillit!!

Din kompis representerar en del av dig!

Anmäl
2014-04-04 10:45 #2 av: [Kathja]1

Låter som att du ska dagdrömma lite mer bara. Härlig dröm!!! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-04-04 19:02 #3 av: Otroulig

Perfekt dröm,  din kompis som är en del av dig - fattar det här och vill visa dig att du ska gå den här vägen. Jag har också fått en del drömmar med just budskap om att vi kan skapa så otroligt mycket med våra vibrationer.

Vibba på Krissegy! Partajar Dagdröm mer om det du VILL ha! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-04-05 09:46 #4 av: Krissegy

Hej alla! 

Tack för era svar! Gud vad underbart, nu fattar jag drömmen xD Så min kompis var en del av mig som ville "informera" mig. Vad underbart att universum o allt fungerar på ett sånt fulländat o perfekt sätt!

Era svar gjorde min dag, jag har flow idag xDTack hörrni!

Kram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.