Universum och andlighet

Pantern Diablo blir Spirit ♥ Underbar video

2014-03-25 20:57 #0 av: MissInAction

Ett tips, jag skulle nästan vilja säga uppmaning... se den här! Det är så värt det HjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaHjärtaKramas

Helt underbar video och ett så otroligt viktigt budskap. Hur en panter förvandlas från att ha varit ett morrande, fräsande "monster" nästan, till en helt fantastiskt lugn och trygg majestätisk katt... med hjälp av kommunikation och att människorna runt omkring förändrar sin syn på och sina tankar om djuret, och inte minst så får han byta namn från Diablo till Spirit ♥

Kanske ha en näsduk nära till hands.. jag grät ♥Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-03-25 21:15 #1 av: Otroulig

Hjärta

Fascinerande - så tror en del att djur inte har någon själ...

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-03-25 21:43 #2 av: Melissa V

Väldigt intressant. Tänkte först att detta var väl inget att lipa över tills jag kom till mitten och där bölade man som en bebis haha. 

Två oberoende personer har sagt jag är väldigt öppen för kommunikation till djuren, att jag hör vad de säger men att jag inte lärt mig att lyssna ordentligt. Helt glömt av de tills nu, och har nog tyvärr också blivit en tråkig vuxen som inte tror på "magi" efter att man umgås och lever med sånna, men kanske ska ta upp de igen. Nånstans finns det ju och nånstans tror jag fortfarande på det. 
Numera hör jag inget, som om man stängt av helt. Inte ens min egna hund och det gör en också sorgsen. Känner mig smått dum att ens skriva det här att man tror på sånt. Måste lära mig att släppa de först tror jag. 

Där allt som har med motorer är samlat
http://bilslakt.se/Forum


Anmäl
2014-03-25 22:06 #3 av: Otroulig

Tror på nåt sätt att vi är lite låsta i vår människo prat, att det hindrar oss - jag kan inte heller snacka med min jycke - men vi förstår varandra hyggligt ändå Glad. Jag har hört att djuren mer tänker i bilder.

Det verkar ju som att den här djursjälen var väldigt högt utvecklad. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-03-25 22:40 #4 av: Melissa V

ja inte snacka med ord såklart, de menade jag inte

Där allt som har med motorer är samlat
http://bilslakt.se/Forum


Anmäl
2014-03-26 00:09 #5 av: MissInAction

Inte ska du känna dig dum, Melissa! Det är ju helt naturligt att kommunicera ♥
Jag har också kommunicerat med vissa hästar, katter och hundar, och just i form av bilder och känslor då. Dock inte så detaljerat och konkret som Anna i videon Glad
Tycker det är en så fin historia och så tänkvärt. 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-03-26 19:24 #6 av: linnease

Fiiint!! HjärtaHjärta

Åh jag kan se liknande saker på stallet redan.. Två olika "chefer" som jobbar olika dagar, med lite olika vibbar.. ena är mer avslappnad med hästarna, andra är mer inne på säkerhetstänk och hur man kan bli skadad och hur man måste göra för att vara på säkra sidan liksom.. Och jag ser/känner hur hästarna var hur lugna som helst och bara chillade när vi släppte ut dem på morgonen med ena tjejen, och mer stissiga med andra. Små gradskillnader, men ändå.. så coolt. Inte direkt kommunikation som här men ändå. 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.