Universum och andlighet

Vilka vi är - wow! ♥

2014-02-28 10:11 #0 av: linnease

Wow, hittade en video av en person som är helt ny för mig, som uttrycker PRECIS min egen förståelse av vilka vi är!! Såå fantastiskt att höra någon annan berätta precis vad jag själv känner, förstår, ÄR! Som Abe +Bashar+Aaron Connection+lite andra här och där + JAG!! Det här är jag, vänner!! KramasHjärtaHjärta

Anmäl
2014-02-28 10:18 #1 av: Otroulig

ojoj. spännande - så kul - ska kolla i kväll!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-02-28 17:44 #2 av: Otroulig

Härligt!

Det är ju egentligen precis vad Neal säger. Fast han uttrycker det i att det är Gud som vill uppleva alla dimensioner- alla känslor - alla uttryck. Det här var för mig att befästa det jag redan vet ..fast jag fick lite ny dimension på det. Jag fick en frihets känsla.

 Som att - jag ska göra det jag ska göra, jag är unik och kan skapa mitt unika underbara liv. Det är mitt jobb. Fantastiskt, det släppte faktiskt som en liten sten och börda från mina axlar. Jag behöver ingenting, bara jag är jag. Det kommer att återspegla en perfekt "bergstopp" . Jag behöver inga karmaläxor, jag behöver inte rädda världen - jag är redan en del av den. Ojoj, det jag måste nog smälta detta lite. 

Tack Linn Pussmun


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-02-28 18:05 #3 av: linnease

Ja jag med, sån känsla av frihet fick jag, wow HjärtaKramasSol Ja precis, Neale oxå ja! Han trycker ju verkligen på hur vi är här för att uppleva oss själva och skapa oss själva igen i nästa mest fantastiska version vi kan komma på, igen och igen :) :)

Kul att du oxå gillade den Otroulig! HjärtaKramas

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.