Inspiration & Inspiratörer

Den Helige Anden

2014-01-20 03:24 #0 av: iMrtin

Brukar ni höra Gud när ni mediterar

Min upplevelse är att Den heliga anden hjälper mig att komma i ett zen-tillstånd och då kan jag höra eller snarare känna vår kommunikation i hjärtat.

Vet ni någon metod där man kan testa om det är den man är i kontakt med? 

Anmäl
2014-01-20 05:53 #1 av: ollivoll

Hej
Låter som du kommit i kontakt med din inre guide:) kolla upp vad som beskrivs i 20-stegs programmet om det kan låta bekant. Det är visserligen en kurs men det låter som du hittat din på egen hand:)
http://www.finndittinre.se/

Anmäl
2014-01-20 06:42 #2 av: SHIAWASE

Hej iMarin !

Jag använder mig inte av begreppet den Helige Anden, utan andra termer, men om du mediterar och det känns bra så betyder det som ollivoll säger att du har kopplat till ditt högre Jag, källan tänker jag. Eller vilket begrepp du nu vill använda.

Jag tänker som så att känns det bra så är det bra, du har med andra ord kopplat upp till bra energi, till bra vibrationer!!

Eftersom du pratar om Heliga Anden, så kanske du har helt annat synsätt på detta, så bortse iså fall från min kommentar``

Kommer säkert flera som har bättre inputs när det gäller detta!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-20 19:17 #3 av: iMrtin

Han säger sig själv vara utsänd av Gud och vara Helig ande i treenigheten.

Man ska testa om det är Den helige anden står det i bibeln och jag har hittat om hur man kan göra här: http://www.gty.org/Resources/Questions/QA147

Exalts the true Christ
Opposes Satan's interests
Points people to the Scriptures
Elevates truth
Results in love for God and others.

check på allihop :)

Anmäl
2014-01-20 19:31 #4 av: linnease

Bra att du hittade det du letade efter!! Hjärta 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.