Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Klotterplank

Klotterplank 23

2014-01-02 00:02 #0 av: [Kathja]1

Dags för ännu en Klottertråd. I dessa trådar hittar du allt och inget, stort och smått - vardagsbetraktelser och livsavgörande insikter om vart annat. Skrattar

Den förra tråden hittar du här.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-02 00:23 #1 av: SHIAWASE

Godmorgon pa er!!

Idag blir det en jobbdag, och sedan ikvall aker vi till SPA:et~~~
Har ar det ju helgdag till och med i morgon,, sa det ar mycket slappande,

Ha en bra dag alla!Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 00:33 #2 av: Cahira

Skönt med ny tråd! :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-02 00:39 #3 av: SHIAWASE

Ja eller hur Cahira,,,, Blomma Harinne fyller vi pa klotterplanket sa snabbt~~sa det blir saaa langtSol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 06:52 #4 av: Otroulig

God morgon, pigg som en lärka så här på morgonkvisten. Har sovit gott. Nu blir det jobb två dagar, lite mjukstart.
Ha en härlig....torsdag är det va?? Fortfarande dagvill, haha.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-02 07:37 #5 av: [Kathja]1

God morgon - en annan är lite mindre pigg. Blev väckt klockan sju av hunden som var i nöd, tänkt att det var lika bra att gå upp har ju lite att stå i idag. Så nu sitter jag här i min soffa och startar upp dagen på sedvanligt vis med en kopp te, mitt lila klotljus brinner så fint i min gammalmormors gamla ljusstake, det är tyst i huset och hunden ifråga har nu somnat om på hallmattan. Filurar på livet, Gud och utformningen av den nya sajten. 

Känner mig lite upp och ner idag men tror att det är lite kvarhängande frustration från igår Arg - jag vill så ha ALLA svar när jag hamnar i en diskussion kring ett ämne jag brinner för. Eller kanske inte alla svar,Förlägen man jag vill ha braiga argument för det jag tror på. Ibland kan jag bli för luddig och känslosam. Så det får bli till att plugga lita fakta tror jag. Får idé


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-02 07:51 #6 av: SHIAWASE

godeftermiddag!! Jag pausar lite nu, har suttit och jobbat hela dagen,,,

ska ivag och bada om en stund~~

Jag ar helt ointresserad av att diskutera med folk som har annan asikt ( nar det galler livsaskadning,,) ,,, men det kanske inte ar sadan diskussion som du menar Kahtja? , utan mer sadana som vi har harinne?m,,, Vi funderar lite olika, har olika synsatt, men anda lika,, Sadana diskussioner och pratstunder ar fantastiska!!! Nar man kanner att man bara expanderar genom att utbyta asikter, skapa nya synvinklar, fa mer och ny information etcSol

Hoppas pa flera sadana moten detta ar,,,~~~ eller vet att det blir fler av det

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 08:04 #7 av: [Kathja]1

Jag menar diskussioner som den jag hade med min man igår. Vi snackade reinkarnation - jag tror han tror inte. Och han tror inte för att det inte står i Bibeln. Hans tro börjar i Bibeln och sedan applicerar han det i sitt liv, medan jag (såklart!) är helt tvärt om. Jag lever, klurar och kommer fram till saker och sedan hittar jag alltid belägg för det i Bibeln.

I en sådan diskussion hade det varit nice att bara kunna säga att i bla-bla-bla står det att. Fast egentligen är det inget större problem, jag är jag och han är han. Med hans hjälp lär jag mig att vara mer konkret när det behövs och han lär sig att öppna upp och krypa ur sin fyrkantiga värld. Så jag är ju tacksam över att med hans hjälp växa som människa.

Och nej - jag går inte heller in i diskussioner vanligtvis, det är bara med honom då och då när jag tappar bort att han är han och inte jag. Att han inte är där jag är - och kanske inte heller kommer att komma dit. När jag vill det för mycket. När jag önskar att jag kunde snacka med honom som med er. Trots att jag egentligen vet att våra samtal ger mig en massa - fast ibland blir jag galen i alla fall. Arg

DET var vad jag menade. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-02 08:20 #8 av: SHIAWASE

Dessa diskussioner ar sakert enormt givande for bada er!!!Hjärta

Att ha sadana diskussioner med nara och kara kan ofta vara valdigt bra och givande (om det ar nara och kara som respekterar varandra) ,,, for utgangspunkten ar ju att man vill motas pa samma vaglangd, och man AR ju pa samma vaglangd egentligen ( annars hade man ju inte varit tillsammans) MEN att ha olika synpunkter pa samma sak,, gor att bada tva utvecklas och expanderar sa mycket mera~~~ sa Tjohoo! for era diskussioner~~~

Vi kan ha dem ocksa ,,haha, inte saa mycket om andligt, men aven dar iblan, fast da hoppar jag nog oftast av,, vi har ju samma synsatt pa det andliga, men olika satt att narma oss livet~~~

Blomma

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 10:17 #9 av: mitt i livet

Andlighet och alltings varande är oändligt ,därför går det inte att diskutera i på det vanliga sättet. Att ta del av andras upplevda verklighet utan att själv känna motstånd är intressant, i bland kan det vara svårt att inte hävda sin egen ståndpunkt.

Den egna ståndpunkten är egentligen ointressant utom ibland när två personer har samma erfarenheter då kan man gemensamt hjälpa varandra till vidare erfarenheter.Det är inte fel att känna harmoni och ro i sig egen syn på andligheten. Man behöver inte hela tiden kämpa för att gå vidare. Ibland träffar man personer som ger en inkörsport till nya funderingar. Då är det samtal på samma nivå och inte diskussioner.
Jag har följt den här saiten ett tag men inte tidigare funnit anledning att skriva förrän nu, kanske beroende på att jag befinner mig i en rofylld period där tilliten till alltet har fått en stor betydelse.

Anmäl
2014-01-02 10:35 #10 av: Håbe

Diskussioner med en person som har en helt motsatt åsikt behöver ju inte handla om att man ska försöka övertyga den andra om att jag har rätt. När jag förklarar för någon annan hur jag tänker så gör det också tydligare för mig själv. Ibland behöver man höra sig sjäv säga saker högt för att kunna formulera sin tanke vidare. När någon annan försöker punktera mitt argument så behöver jag hitta andra vinklar, för mig själv, för att tydliggöra vad det egentligen är jag menar. Tror det är därför jag älskar att diskutera såna här saker (LoA, livet, döden, religion...). För det hjälper mig att möblera saker och ting på rätt plats så jag förstår det bättre. Sen får den andra tro och tänka som den vill. Det är inte viktigt.

Anmäl
2014-01-02 10:52 #11 av: SHIAWASE

I sadana har samtal ar val det vad som ar viktigt. Inte av vi diskuterar (forsoker argumentera for och emot nagot) utan att vi samtalar.

Kanner vi att vi far ut nagot av samtalet, da ar det ju jattebra !!

Man kanner ju nar man inte vill in i en diskussion, utan valjer att vara tyst, och bara vara askadare,, men sedan helt plotsligt kan det kannas givande , eller att man blir inspirerad till att uttrycka sig i ett samtal, precis som du, mitt i livet gjorde har idag och nu!! kul!

Ofta ar det ju sa att genom att uttrycka sig i ord och skrift, sa sorterar man sitt eget tankande, precis som Habe sager. Jag tror att de flesta har inne, har slutat ( om nagon av oss ens har forsokt) att forsoka overtyga nagon om nagot,, eller fora over sin overtygelse till nagon,,sadant kommer ju helt naturligt i moten mellan manniskor, och man marker nar en annan person "vill veta mera" " ar nyfiken" " har fragor etc.Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 10:53 #12 av: [Kathja]1

Väl skrivet Håbe! Så är det absolut  -det handlar inte om att övertyga eller sälja in sin grej - det handlar om att förklara så att någon annan förstår och kan ta in det man säger. Det handlar även om att i en diskussion hitta sin egen plattform och utgångspunkt i det som är.

När vi har sådana diskussioner får det mig att vilja veta mer, jag hittar nya texter, nya tänkare, nya tankar som lägger sig tillrätta som nya puzzelbitar i mitt livspuzzel. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-02 11:53 #13 av: mitt i livet

Det du skriver SHIAWASE stämmer helt med min erfarenhet.Att i mötet med andra människor märker man om det finns ett gensvar då fortsätter samtalet och kan vara givande för båda.Det finns säkert en sanning att vi möter dem vi behöver möta
Det får vi dagligen erfara, det är oerhört fantastiskt att det händer, bara vi är uppnmärksamma.

Till Kathja vill jag säga att för flera månader sedan fick du en fråga om hälsa från någon. Du svarade då med att rekommendera Boris Aranovich, det tog jag fasta på och har tagit del av det som passar mig. Jag är övertygad om att vi själva kan jobba för vårt kroppsliga välbefinnande utan att alltid lämna över den delen till sjukvården.

Anmäl
2014-01-02 12:05 #14 av: SHIAWASE

Ah sa intressant "mitt i livet" ~~~nu maste jag ju kolla upp Boris Aranovich ocksa:)))

Jag ar ju i och for sig ocksa overtygad om vi forandrar varat kroppsliga tillstand,, sakert MANGA som har haft "sjukdomar" och att de har forsvunnit, innan de ens har blivit diagonisterade~~~~

Sedan har ju sjukvarden en enormt VIKTIG uppgift, ~~~ (sa att ingen missuppfattar~~:))

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-02 12:31 #15 av: [Kathja]1

Vad roligt att höra "mitt i livet"! Och vad roligt att du kände att du ville visa dig lite här inne så vi kan få ta del av din historia. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-02 13:12 #16 av: szirius

Kom nyss med den FANTASTISKA idén att vi ska cykla till kusinerna....hur tänkte jag då?FunderarFryserGapskrattar

Lär ju ha noll flås efter dessa lugna veckorPustar.Och så direkt upp på cykel 30 minFörskräckt. Men det blir braTummen upp! Nu kommer jag inte undan heller, då de väntar på ossSkämtar.

Anmäl
2014-01-02 13:42 #17 av: linnease

Skrattar

Anmäl
2014-01-02 19:37 #18 av: szirius

Det gick bra, haha! Trögt dit men lätt hem! Mysigt att cykla hem i mörkret faktiskt, med lamporna på...Måne

o jag är rätt stolt som tackade nej till alla godsaker o höll min sockerdetoxPokal

Anmäl
2014-01-03 00:05 #19 av: SHIAWASE

Skont med cykeltur Szirius~~Sol

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-03 06:02 #20 av: SHIAWASE

Men hörrni!!! Titta,, jag kan ju ändra mitt tagentbord till svenska! Det har jag aldrig vetat ,,, i Word dokument har jag lyckats skriva, åäö med hjälp av Ctrl + a tex. Men nu när jag satt och skrev så dök det upp om jag ville ändra till svenskt, engelskt eller japanskt tangentbord, så jag ändrade och nu behöver jag inte använda Ctrl knappen!!! Hoppas bara att jag kan ändra tillbaka ocksåGlad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-03 06:37 #21 av: Otroulig

Men Hurra Shia! Hoppas att du kan ändra tillbaka lika lätt. Jag har inga större problem att läsa i normala fall - men lite lättare blir det ju Glad

Jag konstaterade igår att jag inte drömt på länge och bad att få lite drömmar. O Boy vad jag drömt i natt. 4-5 drömmar jag kommer ihåg, vaknade en gång sjöblöt. Men det har varit trevliga drömmar, många med män i, lite oskyldigt flörtande sådär. Trevligt! Och så lite mer ved drömmar…Sen drömde jag att jag sa hejdå till min fina vän och granne och det är ju så att han reser i morgon och för att jobba långt bort. Kommer att sakna hans närvaro i mitt liv. 


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-03 08:28 #22 av: [Kathja]1

Man vänjer sig ju! När dotter var hemma så skulle jag skiva något på hennes dator och hon hade ett engelskt tangentbord men inställt på svenska - var jobb datorn och de jobbar ju mot Skandinavien. Väldigt förvirrat! Det gällde att veta var grejerna brukade finnas - för knapparna stämde ju inte längre. Men det är ju såklart en träningssak. Mitt r har till exempel slutat att funka så varje gång jag ska skriva r så får det bli Ctrl+v. Nörd


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 10:53 #23 av: [Kathja]1

Idag känner jag mig som två  - ena stunden vill jag ligga på soffan och äta choklad hela dagen, sedan känner jag att jag kanske ska ta och lägga om kosten och bli lite nyttigare och ta och sätta mig och skriva lite. För att strax där på tänka att soffan och choklad känns inte helt fel idag. Pustar

Hitintills har det blivit soffan och ut med hundarna, ingen choklad - ingen mat allt faktiskt. Vet ju iaf inte vad jag vill ha idag. Galen Men något säger mig att idag är en sån där "mellan dag" som att stå på en tröskel och balansera - inte veta om man ska gå in eller ut.

Men det gör inget, för oavsett vad det blir av dagen så blir den bra för den är min. Skämtar 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 12:31 #24 av: [Kathja]1

Jag får väl fortsätta att prata för mig själv... Älsklingen är sjuk i en manlig förkylning så jag har bara hundarna att tala med. Det är roligt det där hur tankarna styr ens liv och hur viktigt det är att SLÄPPA TAGET.

Svamlade ju tidigare idag om att jag var helt upp och ner och inte han med i mina egna svängar. Så bestämde jag mig för att SKITA I DET och ligga på soffan och pösa hela dagen. VIPS så fann jag mig själv med att skriva för fullt! Har fått en hel del gjort på en timme så nu får det bli lite te.

Har även fått uppslag till två olika föreläsningar. Opa! Men nu lite te... Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 13:27 #25 av: Torahzen

Idag kände jag för att äta lax och sparris till lunch! Jag försöker lyssna på min kropp vad den vill ha. Hoppas att det innebär mindre socker framöver.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-03 13:44 #26 av: [Kathja]1

Jag känner oxå att jag är där i att äta på ett annat sätt än förr. Har fått kikärtor på hjärnan! Det är så gott och jag får ha dem ifred. Känner att jag har väldigt lite intresse för potatis-pasta-ris men socker-råttan har inte somnat in ännu. Men allt har sin tid. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 13:47 #27 av: SHIAWASE

Åh!!! lax och sparris!! låter ju fanastiskt gottGlad

håller med om matvanorna,, jag är en alläatare, hade en period för typ 20 år sedan då jag åt vegetariskt, men nu är jag som sagt allätare, MEN på sista tiden kräver jag grönsaker!!! köper kött för familjens skull (vet ju att de skulle klara sig utan, men de vill ha det) men har inget behov alls, fakutm är att jag har tappat intresset för mat överhuvudtaget,,har aldrig hänt tidigare i mitt liv , men just nu så verkar det vara så,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-03 14:00 #28 av: [Kathja]1

Där är jag med - är så trött på att tänka på mat, fixa mat och allt som har med mat att göra. Hade varit skönt att slippa äta just nu. Men när jag äter så är det gärna grönsaker/sallad och gärna med vit balsamvinäger på, eller smoothisar - och kött är oftast helt okej, om det är riktigt kött. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 14:02 #29 av: linnease

Spännande! Jag och min bästa LoA-filosofi-vän har plötsligt börjat lägga om kosten med. Han har alltid ätit typ korv och färdiglaga kycklingklubba och inte trott han ska bli mätt och kunna sova utan massa fett och kött. Nu blev vi plötsligt sugna på annan mat båda två. Började byta ut saker runt jul, och han har kört helt veggo hela veckan nu! Och lagat grejor han aldrig lagat förr, vi startade en inspirationsgrupp på två på FB och lägger in all ny mat vi kommer på. Typ bytt ut nästan allt bröd, all pasta, vitt ris lockar inte heller så mycket, och bara potatis i små mängder ihop med annat. Istället linser och quinoa och havregryn och spenat och lök o linfrön och grejor. Provat göra Szirius veggomoussaka båda två, så gott!!! Jag hade ätit för mycket linser ett tag iofs så jag hade skogschampinjoner i istället och åt svart quinoa till. Smaskens! 

Än så länge har jag ätit lite kött eller ett och annat ägg typ en gång varje dag, så mycket god skinka och anka kvar i kylen efter helgerna. Mer fokat på att inte äta socker och kaffe denna veckan, shit vilken abstinens jag haft i ett par dagar, blev nästan tokig de första två. Skulle sluta med te oxå, men drack lite igår och idag. Känner att kroppen inte gillar det så värst dock.. Måste köpa mer frysta jordgubbar till smoothies istället.

Idag blev jag sjukt sugen på att gå ut och gå riktigt långt och länge i skogen med, så skööönt! Ska ut nu!

Jo just, ätit SSRI sedan i höstas, men inte varit sugen på sistone, bara tagit en halv dos eller ingen alls vissa dagar. Och mår bara bättre. Cool. Så ska man ju inte "kunna" göra.. 

Jo!! Och så ville jag bara inte ha deo på mig i morse plötsligt! Så jag letade fram en sån där naturlig variant som i princip bara innehåller grejor man skulle kunna äta, körde den idag! Det funkade inte så bra för mig när jag köpte den förra våren, men känner på mig att den kommer funka utmärkt nu! Så shit, detox-strömmarna verkar jag följa i alla fall, är liksom på ren inspiration, inte tänkt ut nåt av det! Bara fått ett som oemotståndligt sug att göra just så.

Anmäl
2014-01-03 16:06 #30 av: szirius

Kul att så många skiftat i matenGlad Jag har ju lyssnat till kroppen i många år redan så för mig känns det inte "aha" direkt. Jag föredrar tom riktigt mörkt bröd framför vitt rent smakmässigt, bakar ofta med rågmjöl o massa solrosfrön, linfrön, sesamfrön o nötter i. GOTT! Pasta äter vi ytterst sällan...vi föredrar alla brunt ris eller vildris, vi äter vitt basmatiris ibland...ost däremot kan jag absolut inte låta bli...men tror att jag behöver det...

Januari brukar vara en soppmånad hos oss, starka soppor med chili o vitlök i, eller pepparrot mmm, bra för att hålla bort förkylningarna som brukar dugga tätt runtomkring denna månad. Och så hembakat bröd till, mer behövs inte.OCH skönt att köra på soppor då man kan vara lite less på att laga mat efter julstöket, man behöver inte tänka utan bara fnula ner vad man hittar.Tummen upp Ingen av oss är intresserade av mat nu heller,har nog också med hela december att göra då så mkt fokus är på mat o bak. Nu är det mer bara att man ska fylla på med lite näring, haha....möjligen att man gör nåt extra till helgen.

Apropå deo: Jag o maken använder typ aldrig deo...det är sant...o luktar inte...verkar vara en felvänd vanegrej för kroppenFunderar...använde deo i somras när jag jobbade och DÅ började jag lukta svettFörskräckt! smörjer mig sällan, utan droppar i olivolja o eterisk lavendel i badvattnet...använder inga ansiktkrämer, tvättar mig med tvål o vatten, har bra hy o blankt hår utan massa extrasuperdyra grejer....jag är GRYMT billig i drift för att vara kvinnaGapskrattar. Får ofta en smärre chock när jag ser hur andras badrum ser ut .

Däremot gillar jag lyxiga parfymerCool

Anmäl
2014-01-03 16:19 #31 av: Torahzen

Det blev fruktsallad till fika istället för saft och bulle - NÖJD!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-03 16:33 #32 av: szirius

Glömde att skriva om dagsläget. Igår em- efter cykelturen hem faktiskt - fick jag ett ryck och städade hela tvättstugan, sopade med salt och skurade tills det glänste! Och gnuggade ren källartrappen, vattnet blev helt SVART. Fy FASEN så skönt det kändes sen, jag svääävade!

Kände superpepp o tänkte fortsätta med verkstaden( OMG så mkt bråte därinne...det är en skrubb där allt hamnar så enkelt...krukor, gräsklippare, en trasig stol, färgburkar, penslar som inte kastats osv) och sen vidare till garaget...men....vi vaknade 12 - igen!FörskräcktUnder våra 15 år tillsammans så har maken sällan sovit mer än 6 h, han är en piggelin, medan han nu sovit 10-11 h på raken flera gånger dessa lediga dagar, spännande minst sagt! Och jag fortsatte vara TRÖTT, kom inte igång...cyklade iväg till posten o handlade lite sen hem o bara GÄÄÄSP. Jag intalar mig själv att vi sover för att hålla immunförsvaret starkt, för många släktingar har influensa men vi har klarat oss. Nåja, städningen finns kvarSkämtar

Vi såg en -enligt oss- grymt intressant film inattTummen upp, kan tänka mig att Linnease skulle gilla - cliffhanger på slutet som gör att man vill se om filmen! Om timetravel.  Heter: Donnie darko, från 2001 så inte ny.

Anmäl
2014-01-03 18:34 #33 av: Otroulig

Vad duktiga ni är! Jag kan känna mig lite trött på kött just nu, och ett svagt sug efter grönsaker, men pasta skulle jag aldrig kunna klara mig utan. Brukar alltid äta grovt bröd. Sen har det varit godis på jobbet nu, så då går jag där och nallar.Glad Däremot köper jag i stort sett aldrig godis själv. Men jag kan känna att hos mig så är det annat som skulle behöva försvinna i första hand om jag ska rena mig och det är ju snus och vin. Känner fortfarande att jag vill ha båda i mitt liv faktiskt. 

Det här med deo, jag har ju fått höra att just aluminium oxiden i deon (tror jag att det är) täpper till huden och hindrar det som kommer från lymfkörtlarna att andas ut. Jag har testat ett alternativ men tycker inte att det funkade så bra. En kvinna sa till mig att i början kan det lukta illa när man slutar - just för att det varit tilltäppt. 

Det var lite kaotiskt på jobbet - kände mig okunnig ( vilket jag i och för sig är på just det jag gör) men tog det lugnt och allt ordnade sig. Det var uppgifter som måste kom fram för bokslutet. Så det var lite stressigt med en deadline och filerna funkade inte som dom skulle..men har ju världens gulligaste medarbetare som stöttade mig. 

Men trots det så mår jag så himla bra!! Hamnar väldigt ofta i en ödmjuk, kärleksfull ömhets känsla. Som bara sköljer över mig. Och vilar fullständigt i tillit! Vilken härlig känsla!!

Snart ska jag kila över till fina grannarna, få mat och ta farväl av den ena. Wow!! Insåg just att hela min inställning till förlust har ändrats! YES!!! Han kommer att försvinna ur mitt liv (mer eller mindre för ett tag åtminstone) men jag har fullständig tillit till att allt är som det ska. Partajar TUT på mig 


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-03 20:37 #34 av: linnease

Kramas Finns det ingen applådsmiley?!

Anmäl
2014-01-03 20:43 #35 av: [Kathja]1

Det borde det finnas! Jag tycker att jag har haft koma-känsla hela dagen idag, och det var morgon helt nyss- men jag har fått skrivet en hel del. Känns bra, har gott om tid men det är ju lite som ska presteras. Nörd

Snackade just mat med Älsklingen och han lär inte nappa på vare sig veggo eller raw-food svängen men det finns ju annat, och det går ju att kombinera tänker jag. Ska absolut känna in mer vad jag vill ha. Just nyss ville jag ha chips! Skrattar Och DET är inte ofta, som tur var hade vi lite i en påse kvar från nyår. Tror att det är PMS-suget som har slagit till. Förlägen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-03 21:16 #36 av: linnease

Hehe.. jag har just ätit en del choklad och massa kakor och druckit en kopp kaffe. Var spännande, var gott, men inte lika galet sug som innan. Blev mest ännu mer sugen på frukt och fräsch o nyttig mat av det tror jag. Deo ja, det tror jag med Szirius. Vet ett par stycken som typ aldrig använder det och inte heller duschar varenda dag, men som luktar gott för det. 

Anmäl
2014-01-03 21:19 #37 av: Torahzen

Jag är allergisk mot många råa frukter och grönsaker så raw food och helvegetarisk går fetbort. Däremot kan jag äta mer vegetariskt och mer kravmärkt ( om det är jag som handlar och inte gubben)

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-03 23:14 #38 av: szirius

Jag är jättekänslig för "odörer" o känner direkt om nån annan eller jag själv luktar...folk kan lukta illa av stress har jag märktFår idé Och sonen OMG, han går in i pubertet nu med kvisslor o stinkande FOTSVETTTyst, tycker det luktar ostbågarKräks

När ska vi sniffa på varandra egentligen?? Jag luktar naturligt smultron om jag ska tro mina nära o käraGapskrattarFörlägen

Såg du mitt filmtips Linn?

Partajar på Otroulig!!!

Anmäl
2014-01-04 00:33 #39 av: linnease

Åh, filmtipset ja! Måste spana in!

Ja varför kan vi inte liksom gilla hur vi luktar? Skumt. Som hundar verkar göra, sniffa varann lite här och där.. Skrattar

Hm, allergier.. Jag har ganska länge haft på känn att just typ rawfood är lösningen på allergier! Ekologisk, obesprutad, så nära naturen-mat som möjligt. Vet inte helt varför, bara sån stark känsla av det. I kombination med saker jag sett och hört antar jag. Sen är ju frågan hur man ska gå över till det om man nu är allergisk isf. Äta det man kan till en början antar jag? Läste om nån som inte tålde äpple, men om han tog bara en lite bit och tuggade supernoga gick det hur bra som helst. Kanske går att skifta över supersakta? Kokta grönsaker och tillagad frukt i övergångsfasen med? Bara spånar..

Ska bli spännande med min vän, skiftar mat nu och har en del småallergier fortfarande, även om en hel del som t.ex. pollenallergi varje vår och en del frukter bara har försvunnit sedan han började med LoA och lyssna på sig själv mer. 

Anmäl
2014-01-04 00:34 #40 av: SHIAWASE

haha!!!! mycket doftpratBlomma och matKärIntressant!!!

Som med allt annat så nöjer jag med mig att göra precis som jag känner. Jag skulle alltså aldrig bestämma mig för att sluta med något, eller lägga om kost ,, utan jag äter det som känns bra just nu helt enkelt,, enklast eftersom man då slipper massa tankar som skapar motstånd och kapar av  flödetSol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-04 00:38 #41 av: linnease

Så sant Shia.. Haha. Men är man redan helt screwed up som jag som läst alldeles för mycket om hur nyttiga och onyttiga olika saker är, och hamnade i hälsokostträsket innan jag hittade LoA så får man visst gå lite krokvägar ibland för att hitta den vibben Skrattar

Anmäl
2014-01-04 00:59 #42 av: Cahira

På tal om dofter.. Det bästa jag vet är att borra ned näsan i nacken eller på huvudet på min tik (hund) och bara sniiiiiffa in hennes doft! Kär Jag får aldrig nog! 

Och hundtass-svett luktar popcorn. True story. :3

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-04 01:04 #43 av: Aleya

Arbetet jag har gjort idag är jag mycket nöjd med.

Men senare blev allt kaos. Många känslor som far i mitt huvud. Gråter

Inte dåliga, dom är underbara. Men känns som att jag är kättad av osynliga bojor från det förflutna. Gråter

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Medarbetare för Julen

Anmäl
2014-01-04 06:16 #44 av: SHIAWASE

Aleya,,, trevligt att vara nöjd med arbetetHjärta

Och känslor, det ar vad vi är , känslorna är vår vägvisare, genom att titta på känslorna så vet vi var vi står ,, och vad vi vibrerar```

Tänkte också berätta för er att vårat aktivitetsindex är bättre än någonsin!!Blomma kuul!

och också roligt med så många nya som skriver härDrink

Co Creation & Expansion!!! TjohooPokalBallong

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-04 08:51 #45 av: [Kathja]1

Chaira - Förstår precis vad du menar. Vi har tre hundar och alla luktar olika, Holger vår amstaff har just den doften. Den är rogivande, vi brukar säga att man skulle kunna samla den på burk och sälja till människor istället för anti-depp. Tummen upp

Mat ja... jag tänker som du Shia - tar det jag är sugen på, men har inte riktigt kommit till att jag alltid har HEMMA det jag är sugen på. Vet inte riktigt hur det ska lösas då vi bor mitt i skogen. Åker inte gärna drygt 2 mil enkel väg för att jag just nu vill ha avokado. Galen

Idag ville jag visst inte ha te! Jag dricker en hel del te, gillar att sitta och mysa med te, speciellt såhär på morgonen. Men idag frågade jag mig själv vad jag ville ha och jag ville inte ha te - jag ville ha ett glas vatten. Vet inte om jag håller med om att jag ville ha vatten och inget te, men ska jag nu hålla mig ur vägen för mig själv är det kanske bra att jag gör som jag säger. Yrar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 10:40 #46 av: Torahzen

Jag gillar att sniffa på min 5-åriga dotter. Mmmm! Vill bara vara henne näraFörlägen Hjärta

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-04 10:47 #47 av: SHIAWASE

hah Torah,, jag sniffar på min 6åring (tangenten för komma tecken är någonannanstans nu när jag skriver på svenska och jag orkar inte leta rätt på den,) vi sover tillsammans och har det jättemysigt,, de två äldsta har sovit själva sedan de var 2 år typ,,haha,,, och minstingen har eget rum, men det känns bra att sova tillsammans , tycker vi två i alla fallHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-04 10:51 #48 av: [Kathja]1

På ett svenskt tangentbord så har du nedersta raden höger sida: 

b n m , . -  

Om det kan vara till någon hjälp. Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 10:59 #49 av: SHIAWASE


OK!!! Jag skriver ju blindskrift(heter det så,,, alltså skriva utan att titta, har ju växlat till japanskt tangentbord,,)

ska nu prova bnm,.-  JAAA det fungerade !!! och plus vart finns nu det``

bokstäverna är på samma ställen, det är bara alla dessa tecken som har flyttat på sig, ,haha!!

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-04 11:05 #50 av: [Kathja]1

Längst upp där du har siffrorna - samma som ? 

Så här ser det ut...du får en bild.Skrattar

(bilden är från Wikipedia)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 13:36 #51 av: Otroulig

Hej i planket!

Det är grått, grått, grått idag. Sitter här med en balja kaffe med varm mjölk, med tända ljus och myser. Har tagit en prommis med hunden, käkat frukost, lagt lite pusselbitar. Resten av dagen ska jag skrota runt och städa tror jag. Slänga lite, bädda rent, dammsuga. 

Tycker att det är lite fascinerande med pussel. Jag är super långsam! Syrran la det här pusslet på ett dygn, jag har hållt på en vecka. Men tillfredsställelsen när jag hittar en bit som passar njuter jag verkligen av! Det känns väldigt bra. Snacka om att foka på rätt inser jag just Tummen upp. LOA i ett nötskal. Att mjölka känslan, ropa YES när man helt plötsligt hittar rätt bit. Istället för att irritera sig för alla bitar som man inte hittar. 

Sen känns det lite symboliskt, livets pussel liksom. Njuta medans jag håller på HjärtaHjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-04 13:55 #52 av: SHIAWASE

Åh! Tack Kathja,, nu har jag ju svenska tangentbordet framför mig! Att jag inte tänkte på Wikipedia,,haha

Gick ju ekonomisk på gymnasiet, och på "den tiden" fick man ju lära sig att skriva på maskin,,haha,,, så snabb är jag i alla fall,,Nu ska jag fräscha upp svenska tangentbordet lite!!!

Otroulig,, mys på dig !!!

Jag har precis haft ett trevligt samtal med min lilla mamma via skype,,,, och efter det en dundersammandrabbning med min mellis!!!

Samtidigt som minsta försöker medla och tala om för mig att jag behöver behålla mitt " varma fina hjärta"-,,,,

jag svarar att jag har aldrig haft ett varmare hjärta , men just nu behöver hon få höra det hon får höra från mig,,,, allt kommer från kärlek, det är hårda , starka ord,,, sen är det upp till henne hur hon kommer att hantera dessa ordHjärtaJust nu är det inte kramar som bör delas ut,,haha

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-04 14:01 #53 av: szirius

Känns verkligen som att du är i nytt superflow Otroulig, dina inlägg strålarStjärnor

Min energi dök upp igen igårkväll, vad härligt! Jag hade på Abe i bakgrunden - bästa peppet ju!- och röjde i källaren så att jag blev helt svettig. Yes! Kom på att nåt inom mig medvetet stökar till emellanåtLipar -för att den här känslan av att det blir en så STOR förändring när man städar, är så himla tillfredsställande! Att se tydliga resultat på före o efter!

Fick ihop 4 sopsäckar med glas o burkar till återvinningen Tummen upp( har ställt ner dem pö om pö i påsar bara) . Kollade in i garaget, helsvart golv med massa grus, helt naturligt för ett garagegolv liksomSkämtarmen jag började sopa och OMG, det blev en hel påse full med sand, sen skurade jag 3 varv med grönsåpa - nu doftar garaget GOTT haha. Lär ju hålla nån veckaGalen, men skitsamma det var grymt skönt och jag var på high flying när jag gjorde detPartajar. Rensa ute- rensa inne, nån nytta gör det definitivt.

Vi skulle egentligen iväg idag för att låna en bil, men det blev ändrade planer så nu blir det en hemmadag! Tyckte inte att det kändes jobbigt att vi skulle åka iväg, men nu när vi vet att vi ska bara vara hemma känns det supersköntBlomma. Mysbrallor o kofta på.

Jag har tagit fram några tidningar, tänkte klippa ut bilder och ord och göra en visionboard, när andan faller på.

Har googlat o fått massa inspiration att vara kreativ i huset- nu igen, haha - fick sån lust att måla blått i taket och ha små lampor som stjärnor, såg urmysigt ut! Och en inbyggd säng med tyggardiner runtom o massa stora härliga kuddar. Och såg supergulliga pallar som var gjorda som flugsvampar- roliga till trädgården! Göra som en liten Hobbitvärld. Jag är ju toksugen på att göra en riktig träkoja också, en superfin med trappa o bågformade fönster o allt...ah vilken dröm!

OJ, vad härligt det här är! Att känna LUST o ha fantasi, det kliar i fingrarna o det känns underbart att veta att man kan pyssla på med allt möjligt. Kreativitet är kanske mitt favoritordHjärta

Här blir en 80-tals klassiker ikväll, flygande jacob med banan o jordnötter. Mina 3 detoxdagar är avklarade, gick hur bra som helst. Inte sugen på sött öht! Ikväll blir det däremot popcorn och en öl tror jag bestämtCool

Anmäl
2014-01-04 14:42 #54 av: [Kathja]1

Åh Shia! Maskinskrivning, det hade vi på högstadiet. Vi skulle lära oss touch-metoden med Florence Karlsson (hon såg ut som namnet låter). Vi fick ha en skärm framför skrivmaskinen så att vi inte skulle se tangentbordet utan lära oss att skriva utan att titta. Det gick ju sådär bra. Sedan gick jag vårdlinjen-Hs och där fick vi lära oss annat. nyttigt. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 15:10 #55 av: linnease

Haha.. maskinskrivning på mellanstadiet ja! Jag tyckte det verkade så himla onödigt, jag tänkte ju inte bli sekreterare direkt.. Tänk vad lite man visste! Önskar fortfarande jag kunde skriva utan att titta på tangentbordet. Oskyldig  Skulle kanske tagit lektionerna på allvar..

Anmäl
2014-01-04 15:18 #56 av: [Kathja]1

Det går att lära sig utan lektioner i skolan... Fast jag måste allt tjuvkika lite då och då, tror jag iaf... Var tvungen att kolla och jag får aäga att det går ganska bra utan att titta efter, eller vad sger du? Skämtar Två fel är ju okej! Det är visst med detta som med det mesta annat, jag (vi) kan mer än vad vi tror. Skrattar

Själv sitter jag och myser, sovande hundar över allt - fastnade i gnosticism. Väldigt intressant! Lyssnar just nu på en religionshistorisk dokumentär. Tummen upp Älsklingen är på ett spännande jobb-möte och jag njuter av egentid. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 16:51 #57 av: Otroulig

Har dammsugit, skakat mattor och torkat golv. Gjort rent i röran under diskbänken. Det känns bra. Det luktar nyskurat mmmm.
Vet inte hur resten av dagen, kvällen eller helgen ser ut. Har faktiskt börjat kolla lite på tv på sistone. Har väl haft väldigt mycket tid, helt enkelt. Kanske finns nån bra film, ja just ja Notebook skulle gå idag. Hurra!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-04 16:55 #58 av: Otroulig

Har dammsugit, skakat mattor och torkat golv. Gjort rent i röran under diskbänken. Det känns bra. Det luktar nyskurat mmmm.
Vet inte hur resten av dagen, kvällen eller helgen ser ut. Har faktiskt börjat kolla lite på tv på sistone. Har väl haft väldigt mycket tid, helt enkelt. Kanske finns nån bra film, ja just ja Notebook skulle gå idag. Hurra!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-04 17:13 #59 av: szirius

ojoj, det kan blir för mkt av det goda...fastnade på en DIY-sida med MILJONERS kreativa idéer....o tappade helt lustenFörskräckt. Det smög sig visst in nån himla prestationsfilur i mig...vill göra aaaallt....o då gick det från lust till betungande- heppFår idé! Det kom också in bristtankar...skulle GÄRNA lysa upp hela trädgården med fina lampor...fast själva lamporna är inte precis gratis...Tyst

Det fanns oxå massa fina "gör om din t-shirt/ sy en kjol" -tips o insåg att jag klär mig så tråkigt! Jag vill ha mer stora blommor i håret, scarfar, mer mönster, våga ha eget konstigt!  Ja! Det får ingå i min 2014 -here I come: roligare kläderTummen upp. Jag HAR ju en hel del i mina lådor, det är bara ren vana att man drar på sig samma kläder.

Ok! Tada! Sådär , nu fick jag genast en nytändning - här ska plockas fram kulkläder!Partajar

Anmäl
2014-01-04 19:54 #60 av: [Kathja]1

Själv har jag fastnat i skrivandet - har skrivit så jag har fått ont i huvudet. Men nu får det vara nog för idag... Det är iaf tanken. Älsklingen har varit iväg och jobbat idag så nu är vi nog lika mosiga i huvudet. Så dags att dra igång en ny serie - hoppas att den är bra. Hittade en fantasy historia i lagom många delar, nu återstår att se om den faller oss i smaken. Men det lär den göra jag vet ju vad jag beställde av universum. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-04 20:08 #61 av: Cahira

SHIAWASE: Jag skriver i blindo jag med, fast amerikanskt tangentbord. :) Tack och lov vet jag utantill vart alla knappar är, men för att göra < och > måste jag växla till engelskt tangentbord och tillbaka igen. 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-04 21:34 #62 av: Torahzen

Ikväll blev det en smoothie - jag har inte gjort någon på evigheter! Lillan tyckte det var ganska gott,hon vill prova igen iaf.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-06 18:07 #63 av: linnease

Gud, jag är tokrastlös! Eller, pendlar, mellan inspiration och rastlös, på sekunder o minuter fram och tillbaka. Så fort jag inte har nån idé eller nåt driv eller nåt att göra som går framåt framåt framåt så blir jag det. Hm. Var hittar man mittpunkten? Nån slags frid, vila? Bara vara utan att behöva ha nåt att göra? Går det?

Anmäl
2014-01-06 18:18 #64 av: Theleonora

Linn, du kan få matrixa mig om du vill. Mår uselt och är fast i offerträsket på en massa olika fronter. Gah. Bah. Wah. ❤️ 😉

Anmäl
2014-01-06 18:31 #65 av: Torahzen

Jag har en bra dag! Något nytt är på gång... Jag hoppas att återkomma med detaljer snart....Cool

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-06 18:34 #66 av: linnease

Spännande Tora!

Thea, läste du i bikttråden?

Anmäl
2014-01-06 18:41 #67 av: [Kathja]1

Det där känner jag igen Linn! Men jag hittade balans idag genom att maraton titta på Walking Dead och sticka lite. Idag kände jag inte alls för att göra något kreativt. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-06 18:51 #68 av: linnease

Serier är bra! Hm, sticka låter skönt o mysigt på nåt vis. 

Jag hoppar fram o tillbaka mellan saker som en tok, kolla serie i två minuter o blir rastlös :)  Gick en promenad, kändes ganska bra. Nu ska jag prova att foka på Thea! ^^

Anmäl
2014-01-06 18:53 #69 av: Theleonora

Ja Linn! Läste och tack för tipset. Men är på sånt humör just nu att jag bara vill ha en Quick fix. En knapp eller nåt liknande, det pågår ett inte kaos så det är säkert en del som händer och en massa motstånd därav kaoset. Borde väl gå över :S

Anmäl
2014-01-06 19:01 #70 av: [Kathja]1

Jag fick för mig att jag skulle lära mig virka mormors-rutor. Galen Jag är absolut ingen pyssel eller handarbets människa. Brukar ha en stickning på gång för på hösten när det är mörk och jag gärna fastnar inne är det nice att ha något att pilla med... Men jag blir i princip aldrig färdig med något! Looser

Fast egentligen vill jag bara trippa på matrix grejer som Linn kallar dem. Flyga högt, möta er alla, känna min storhet. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-06 19:38 #71 av: linnease

Trippa på Kathja!! Coachade just Thea på fb-chatten, så givande o så kul, jag flyger av sånt med ^^

Du kan Matrixa mig med min rastlöshet om du vill?

Anmäl
2014-01-06 19:42 #72 av: linnease

Åh, och jobb! JAg vill coacha, göra det här, är så kul. Men får inte starta eget för försörjningsstödsreglerna. Och t.o.m göra det gratis är jag rädda att de ska ha invändningar mot på nå vis.. Hm.

Ska jag ta ett annat jobb bara för jag måste? Känns så fel, det är det här jag vill göra? Funderar

Anmäl
2014-01-06 19:43 #73 av: linnease

Där är rastlösheten!! Kliar i mig att komma ut i verkligheten och få jobba med det här! Cool. Men "verkligheten" säger att jag inte får starta företag och jag måste söka jobb på de 25% jag är arbetsför som jag kanske inte vill ha eller passar till istället. Hm

Och jag vill fasen ha mer pengar snabbare än den här sjukskrivning-försörjningsstöd-söka jobb-får inte starta eget-planen känns som den kommer ge på länge med.

Anmäl
2014-01-06 20:30 #74 av: [Kathja]1

Linn - Hur funkar det om du använder de där tjänsterna som "anställer" dig per uppdrag?Får idé Ett sk egenanställningsföretag som detta? Där är du ju anställd för varje uppdrag du har, men driver inget bolag. Funderar

Jag skuttar in i meckar lite med dig senare ikväll, nu har vi bibelstudie-stund. Du får gärna se om du kan lossa lite på mitt driv om du har lust, eller vad du nu hittar att stöka med. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-06 20:37 #75 av: linnease

Låg just och klurade på det. Är nåt med att inte får agera som självständig uppdragstagare.. hm nån sån regel för hur det ser ut mer än om man är anställd tror jag. Hm! Fast det kanske bara är för A-kassan förresten! Kanske inte är samma regler för försörjningsstöd (har ju ingen a-kassa)! Måste jag kolla. Det vore ju guld!! 

Anmäl
2014-01-06 20:38 #76 av: linnease

Åh ja kul förresten!! Ok, då ska jag kolla på dig med Kramas

Anmäl
2014-01-06 21:01 #77 av: [Kathja]1

Kramas Slänger mig in och "kollar läget" och ser om jag hittar något att Matrixa med Linn, innan jag ska kolla fler avsnitt av Walking Dead.Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-06 21:22 #78 av: linnease

Kul! Jag gjorde just dig, du har meddelande på FB Glad

Anmäl
2014-01-06 21:47 #79 av: [Kathja]1

Kramas Tänk vad vi (alla) kan! Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-06 22:38 #80 av: Otroulig

Men Linn, det kan ju faktiskt vara så att du hittar ett super bra jobb på 25% som faktiskt ligger i linje med dettaTummen upp

Hur gick det med den där intervjun på siten?

Jag har just utsett min granne till min PT. Han sa att mina promenader med jycken var fullt tillräckligt Cool och han är ju brandman, tränar mycket, så han borde ju veta!!

Är nöjd för jag har gjort världens godaste grönsakslasagne med chevre sås. Den kommer nog att räcka hela veckan som matlåda. Har kastat 4 kassar i återvinnings stationen…. Jag brukar ju säga att jag inte är rädd längre - men där på baksidan av OK upptäckte jag efter ett tag att det stod en äldre prydlig man och lyste och grävde med ficklampa…jag fick tunghäfta. Kunde ju frågat om han letade efter nåt. Men blev så förvånad. Fick lite bråttom därifrån…

I morgon är det dags med rutiner igen. Lite skönt tycker jag. Nu önskar jag mig antingen härliga flygdrömmar med enhörningar och änglar eller nån dröm som ger mig klara tecken på vad all denna ved och pinnar betyder.

Sov gott!GäsparSomnar Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-06 22:54 #81 av: Håbe

Sov gott!
Jag ber om kontakt med de tre änglarna som Szirius såg när jag drömmer inatt. Jag ber dem om hjälp att förstå vad det är jag behöver förstå för att komma vidare. För att bli den allra bästa versionen av mig.

Anmäl
2014-01-06 23:09 #82 av: linnease

Otroulig, ja, det vore så fint det med. Kul med en organisation och människor omkring sig. Jag får väl chilla lite på saken som vanligt.. Det där företaget har inte hört av sig igen, jag svarade på mailet med lite frågor och sa att jag inte kände mig helt säker på om jag fixar det på telefon, men att jag gärna provar att göra ett arbetsprov ändå. Det kanske var osmart, hm.

Bra PT! Tummen upp

Anmäl
2014-01-07 00:07 #83 av: SHIAWASE

Oj vad mycket klotter!! Har inte så mycket att säga men kikar in och säger god morgon i alla fall!!Hjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-07 09:38 #84 av: rore

Godmorgon på er!Hjärta

Jag har en sån där morgon när det är nått på insidan som möblerar om, men vet inte riktigt vad det är?

Förvirrande och aningen tålamodsprövande.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-07 12:33 #85 av: linnease

Insåg just hur glad och tacksam jag är att ni finns här inne!!! Tack.Hjärta Och massor av kärlek till er allihop!! Kramas

Anmäl
2014-01-07 13:21 #86 av: szirius

Första tråden jag tittar in i, säger hej! Jag och maken fortsätter SOVAFörskräckt Vi "skulle bara" dra oss en halvtimme efter frukosten o vaknade 12. Jag är övertygad om att vi behöver det...det var bara inte riktigt planerat i fysiska tidsplanet där saker ska ordnasSkämtar, så det blev lite stirrigt ett tag, några totala OFF-minuter, men nu har jag lugnat mig, jag hinner. Lägger om planer för idag till i morrn, det blir lite förskjutet men helt ok.

Har så mkt att göra, men det känns KUL. Känner att det bara är en tidfråga innan jag får superinspiration och då brukar jag kunna planera klart hela terminen på några dagarTummen uppHar ju redan gjort grovmall men nu börjar pillandet och då behövs inspirationStjärnor, o den kommer bara när jag är high flying, så det är ju det som gäller, hitta må bra-känslor!

Jag har fler grupper i årTummen upp, men färre i varje grupp så det blir mer jobb ...men ändå KUL, det finns fördelar med små grupper oxå, det blir mer personligt. Foka på det, släpp allt annat!

Linn, känner så igen mig i det där sekundsnabba skiftandet....från högt högt till dyyyyk till högt högt till dyyyyk....skrev det i nån tråd....bungeyjump sa OtrouligSkrattar

Önskar mig mer balans....definitivt, det är självklart härligt när man stiger, men de här dipparna är energikrävande...där jag är nu är perfekt, lagom, pirr inför att jobba o greja men inte hyper o inte oro heller.Anmäl
2014-01-07 13:54 #87 av: SHIAWASE

god kväll på er!! Har i dag haft en trevlig jobbdag,,,intressant utbildningsdag, med inspirerande människorGlad

Imorgon börjar skolan, så åter till vardagenBlomma

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-07 13:58 #88 av: szirius

Här är skolan igång redan, sen igår!

Aaaah, så många trådar nu, här vill jag ju sitta o läsa igenom varenda en i lugn och ro!Dreglar

Kanske ikväll...

Anmäl
2014-01-07 17:21 #89 av: LoAEmma

Hejsvejs! Hittade till den här tjejen häromdagen, en riktig guldkälla för Loa!
Hoppas ni mår bra härinne :)

Tjing!

http://www.deliberatereceiving.com

Anmäl
2014-01-08 11:43 #90 av: SHIAWASE

Hej på er alla finaSol

Igår hade jag en kanondag, och idag också efter några insikter i morseBallong

På måndag (det är helgdag här då) kommer det att hållas

"Crystal Bowl Session" i vår dojo. (Sök på crystal bowl chanting etc, om ni är intresserade) Det är inte vi som håller detta, utan en vän till min man, hon tycker att det är sådan fantastisk energi i vår dojo (som ju är fylld med bästa kristallerna) så hon vill använda den då och då att hålla dessa samlingar. Jag kommer att vara med första gången nu på måndag!!
Spännande!

Ska se till att vara med på grupp meditationen på morgonkvisten, så blir det kanske en heldag av healing och fantastiska energier!!Sol

Gårdagen var också mycket intressant!  Vara med i projekt med utbildningsdagar för olika företag ,, detta är helt "oandligt" MEN, samtidigt inte,, känns det som,, personerna bakom detta program,, ligger nog i samma linje som vi, men det är rent businessorienterat,, utbilda stora företag, för att visa hur man kan ändra fokusering och vinst i företaget genom att acceptera och uppskatta och utveckla diversity. Personlig utveckling inom företaget typ,,, Jag kommer att delta i dessa utbildningsdagar som assistant typ( eftersom de är inriktade på internationella företag som verkar globalt)

En liten dagsrapport från migBallong

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-08 11:52 #91 av: szirius

Du gör så himla många roliga o spännande saker, ShiaStjärnor! Kul att få höraGlad. Själv sitter jag i letar balettmusik...ett evighetsgöraGäspar, jag vet ju vad jag vill ha...skriver ner idéer samtidigt...många lösa trådar som ska bli nåt...det ska nog falla samman till slutTummen upp

Jag kan vara en sån uppskjutare, tar tag i grejer precis i tidTyst, å andra sidan verkar det ju funka för mig, jag hinner ju alltidLipar

Anmäl
2014-01-08 17:03 #92 av: szirius

Har suttit o jobbat o jobbat o jobbat, känns inte som om jag fått nåt vettigt gjort ändå...sablars...och ute är det MÖRKT, skulle det inte vända nu? HohooooSol , var är du? Det känns som om klockan skulle kunna vara 21, jag är redo för te  kvällsmacka o filmMåne, men nähäääädu, klockan är inte ens 17 o hela "kvällspasset" väntar...Gäspar

OinspireradIllamående. Saknar makenHjärta.

Nä - bara att knöla av sig från stolen där ena skinkan somnat, få liv i kroppen o pallra mig ner!


Anmäl
2014-01-08 20:38 #93 av: Otroulig

Shia, vad spännande grejer. Crystal Bowl session, jag var tvungen att goggla lite och det var vad jag trodde. Maffiga ljud dom där skålarna kan åstadkomma.

Szirius - dt blir ljusare! Flera minuter per dag! Men håller med dig, här har det varit grågrågrågrå i flera veckor. På lördag ska det bli sol och jag läääängtar. 

Idag undrar jag vad som hände. Först fick jag ett ryck och köpte två par dyra skor, typ MBT (måste rekommendera dom, har varit fantastiskt för mitt knä tror jag) sen när jag åkte hem så gjorde jag två mindre bra omkörningar…så där så att bilister blinkade med hellyset… skäms liteSkäms. Det brukar jag inte göra.  Vare sig köra vårdslöst eller skämmas Skämtar

NU har jag i alla fall lagt klart pusslet. Det verkliga/ fysiska. Så nu ska det ner i kartongen så jag kan använda matbordet igen. 

Nu ska jag planera en canvas tavla. Vet inte om jag nämnt det. En kompis tar en massa fina bilder och jag blev fullständigt förälskad i ett med fåglar en tidig morgon som fångas i flykten över dimmig vass. Så nu ska jag kolla hur det kommer att se ut och beställa nånstans. Spenderbyxorna har kommit på tydligen Cool.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-08 20:59 #94 av: linnease

Det är kul att spendera!! Igår var jag och mamma iväg och handlade grejor till mig och lägenheten, fyllde en hel kundvagn med grytor o kastruller o osthyvlar och rivjärn o vattenkokare och mattor o prylar, och sen till mataffären och fyllde en hel kundvagn med mat med, så kul! Sällan man handlar så mycket på en gång. 

Idag har jag flyttat in! Tjohoo! Känns så fantastiskt bra!!! Shit, så mcket plats här! Bara grejen att kunna ha alla kläderna utspridda i garderober med total överblick och SE vad sjutton jag har, fantastiskt SkrattarPartajar

Måste nog börja yoga, har så mycket öppen yta över, så fritt och bra det känns! SolRegnbågeHjärta Inte haft så här mycket helt egen space på .... eh nånsin förresten? Hihi! Partajar 

Anmäl
2014-01-08 21:01 #95 av: Torahzen

Härligt Linn! Underbart med "egen kuppe"!!!!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-08 21:07 #96 av: [Kathja]1

Jag blir helt lycklig av att läsa om din lycka Linn! ♡

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-08 21:58 #97 av: Otroulig

Åh var härligt Linn! 

Så härligt med eget space!Kramas

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-08 22:01 #98 av: linnease

Tack tjejer KramasHjärtaHjärta Ja, så glad o harmonisk o förväntansfull på en gång idag

Anmäl
2014-01-08 22:01 #99 av: Theleonora

Åh vad härligt Linn!!! Snart vet jag hur du känner det Hjärta 

Anmäl
2014-01-08 22:05 #100 av: linnease

Ja du flyttar imorgon väl? Häftigt, precis samtidigt

Anmäl
2014-01-08 23:14 #101 av: SHIAWASE

Kul med flytt Linn! och Thea ocksåBlomma Det är alltid härligt med nya starter, man får inspiration till allt liksomGlad

Här blir det en vanlig lugn dag idag med undanstök av jobb, kallt blir det tydligen (är kallt nu också),,, kanske snö till kvällen,,,Fryser

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-08 23:22 #102 av: Otroulig

God morgon Shia, uppe tidigt idag tror jag. :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-08 23:31 #103 av: SHIAWASE

Blomma Klockan är halv åtta nu,, så inte så tidigtSol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-08 23:39 #104 av: Otroulig

Oj, jag ska upp om sex timmar!! Dags att Nanna kudden. Ha en skön dag!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-08 23:45 #105 av: linnease

Gomorron Shia! God natt Otroulig! GladSolMåne

Anmäl
2014-01-08 23:52 #106 av: SHIAWASE

Kramas

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-09 13:15 #107 av: szirius

Wow, så härligt det låter Linn - blir så glad för din skullKramas! Känns typ som första gången man flyttade hemifrån - haha- samma pirr och frihetskänsla, sitt EGNA liksomSkrattar

Nu har jag lovat att steka pannkakor, det var länge sen. Med hemmagjord jordgubbssyltKärAnmäl
2014-01-09 14:54 #108 av: linnease

Haha, ja precis samma!! Till och med bott hemma hos mamma och varit tonåring ett halvår nu ju :)

Mm gott..

Anmäl
2014-01-09 15:00 #109 av: [Kathja]1

Pannkakor låter gott, men vi har bara havremjölk hemma, undra om det går att göra på det... Funderar Får googla på saken! Men först ska jag ut i regnet en sväng. Regnar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-09 21:36 #110 av: Otroulig

En annan blev bjuden på isterband och stuva potatis. Ister band förresten..vilket konstigt ord. Ister i band?? Det måste vara innan man uppfann ordet korv, kanske Glad

Gott var det i alla fall, med inlagda rödbetor och nyheten Dijon senap till - har en svåger som älskar dijon senap och faktiskt till denna rätt passar den.

Det blev en promenad i regnet också dit och hem och sen handla mat och nu är det dags att gå och lägga sig snart. 

Jag har haft en bra dag. Hemresan gick i ett flöde utan galna omkörning - bara harmoniska förare Skämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-09 21:42 #111 av: [Kathja]1

Det gillar jag! Isterband det är fina grejer det. Själv slängde jag för första gången ihop keso-plättar, sådana där lchf grejer. Vart ju sugen på pannkakor, men mjölken var slut men keso hade jag. Blev riktigt gott! 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-10 12:14 #112 av: szirius

Isterband tyckte jag om när jag var liten...har inte stött ihop med dem sedan dess men kan förnimma lukten...

Ny dag, ännu en regnig enRegnar, det går det medGlad. Man får väl tralla lite " I´m siiiiinging in the raiiiiiiin"...Lyssnar på musik

Jag fick börja morgonen med att duscha en totalt lerig katt som kom in, han hade stora klumpar i pälsen. Självklart skakade han på sig när han var blöt o innan jag var klar med honom, så sen fick jag skura hela badrummet från bruna prickarGapskrattar. Jag vaknade iaf om man säger såSkämtar. Nu ligger han och sover på elementetHjärta

Har ännu inte kommit igång riktigt, jag önskar att jag ska synka till tiden så att jag är idérik redan på morgonkvisten - vakna med ett skutt o börja projekt liksomTummen upp...det var ju ett tag sen jag kände såGäsparGapskrattar

Fick iaf ett ryck innan middagen igår och städade ur mat/städskafferiet( man kan gå in i det, vi har städprylar på ena sidan o konserver etc på andra) . Skönt att få det gjortPokal, nu är det bara golvet kvar därinne.

Kvällen är ännu oskriven, får se vad det blir. Musik kanske? I helgen blir jag sportänka.

Känns hela tiden som om jag vill sova allra helst...Oskyldig

Anmäl
2014-01-10 15:08 #113 av: SHIAWASE

Snart God Natt för migMåne

Trevlig och lugn dag, med diverse insikter,,

Isterband,,, wow!!! Undrar hur många år sedan det var,,Hjärta Men kommer ihåg att jag tyckte rätt så mycket om det,, smaken kan jag fortfarande komma ihågSol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-10 15:47 #114 av: linnease

Ååååh verkar som M ska fixa en superfin speldator som jag kan ha! Yay! Vi satt uppe till halv fyra inatt på Skype och kollade runt på komponenter och hur man kan bygga ihop en fin! Bästa!!  KramasHjärtaHjärtaHjärta

Lite trött idag.. :)

Wlaking Dead dyker upp överallt sista veckan, och den finns på Netflix, och alla verkar tycka den är så bra, verkar som jag mäste börja kolla också då.. Skrattar

Anmäl
2014-01-10 16:48 #115 av: szirius

Shia, dela delaKramas! # NYFIKENLipar# ( i låst såklart, om du vill. Älskar att läsa andras insikterStjärnor)

Linn, du är en hejare på att hitta hjälpsamt folk runt dig, må jag då sägaTummen upp. Fasen, jag vill oxå chilla sådär o bara släppa in fulla shoppingvagnar o datorerSkrattar

Anmäl
2014-01-10 18:07 #116 av: SHIAWASE

Walking dead inget för mig , har sett något avsnitt , men usch:( insikter. , har så mycket som är på väg men som inte har tagit form i ord ännu !!! Kommer så småningom:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-10 18:54 #117 av: Otroulig

Walking Dead…ere nån slags zombie film eller?? Jag är fortfarande inte ett dugg road av filmer med våld eller nego vibbar. Det går bara bort.

Sitter här med tänd brasa, lite bubbel och njuter. Har sett fram emot att sitta här med er Hjärta och läsa dagens inlägg. 

Idag och i morgon är månen i oxens tecken (tillika mitt) och då står njutning på schemat. Relalalalaxa och njut av sköna, goda och vackra saker. Precis vad jag gör …är så nöjd Cool


Har flytten gått hos dig Linn, är du i nya lyan? Samma Thea?

Shia, känner också som att det ligger där..på tungan likson. Insikter som jag på nåt plan förstått - men dom har inte riktigt mognat i mitt medvetande ego på nåt vis.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-10 20:21 #118 av: linnease

Kramas Chilla verkar funka! ^^

Jaaa nya lägenheten, så bra! Ska gå på loppis imorrn med mamma och se om jag hittar nåt, kul. Kul att inte ha några grejor alls och få skaffa/släppa in allt! (hade en säng och lite köksprylar, plus mina kläder och sportgrejor typ)

Zombier ja.. bara tittat på ett halvt avsnitt hittills, inte så mycket fokus på själva zombierna och på skräck och sånt vad det verkar hittills, mer hur huvudpersonerna reagerar, känns ganska realistiskt faktiskt! Gillar den so far.

Jag kollade på en zombiefilm som var riktigt mysig för ett tag sen!! Om nån vill se en mysig kärleksfilm som råkar ha en zombie som ena huvudpersonen, se den. Lite Romeo och Julia fast zombie och frisk. Warm Bodies, http://www.imdb.com/title/tt1588173/ 


Anmäl
2014-01-10 22:34 #119 av: [Kathja]1

Linn - kolla den bara om du har tid att FET FASTNA! Jag tyckte inte om den först, den är lite seg första avsnitten men nu har vi fastnat totalt. Har kollat hela 3 säsonger sedan i förra veckan. Jag drömmer om zombies!

Men nu är jag på jobbet, och här finns det många "galningar" men några zombies har vi inte för tillfället. OCh det är ju bra för det brukar innebära att någon har petat i sig något de inte borde. Arg

Kvällen har iaf gått super fort och det var allt lite skönt att komma hemifrån en liten vända, har varit lite upp och ner senaste veckan. Men nu ska det allt vara dags för upp-upp-upp.

Har börjat att köra övningen jag lade in från A.H i en annan tråd, jobbar "duktigt" med mina veckoläxor i en LoA-grupp jag kom med i och i morse fick jag healing av Sanna (Drömtida) - så lossnar det inte nu så lossnar det väl aldrig.Galen Som jag skrev i "förlåt-tråden" dags att be om hjälp och ta emot den, är liksom bara det kvar att göra känns det som. Våg

Är bara att inse att jag inte kan allt, ännu. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-10 22:43 #120 av: Minney

Vad skönt det var att förlåta sig själv i förlåtatråden! Var så störd över mig själv när jag kom hem från en jobbgrej. Gjorde en presentation som gick hur bra som helst, tyckte det var kul, jag njöt när jag gjorde den.

Sedan drar då bekräftelsereacet igång. Känner i hela mig hur jag samtidigt som allt berömmet kommer till mig förminskar mig själv eftersom den här glädjen jag kände övergår till att bara vänta på att andra ska säga att jag är bra!! Visst - det är ju roligt att få uppskattning och jag har inget emot att jag blir glad för det, men jag blir ju konstigt nog mindre i mig själv för att tankarna och känslorna bara skriker efter mer bekräftelse. Den där glädjen är borta. Då blir jag så sur på mig själv. 

Har nu förlåtit mig för det och accepterar att det var så det var. Vill vända mina tankar, kämpade liksom emot dem under tiden, men ni brukar ju här prata om att man inte ska kämpa? Kan konstatera att mitt kämpande inte gav något som helst inombords resultat... 

Anmäl
2014-01-10 22:55 #121 av: linnease

Haha, tre säsonger sen förra veckan?!?! Måste vara bra då!! Pussar Jag har bara kommit 54 minuter in i första avsnittet än så länge, spännande att se då! (nä jag är inte så snabb, kollar en liten bit i taget o fixar mdet annat emellan)

Anmäl
2014-01-11 16:53 #122 av: Otroulig

Oj, det känns som det händer grejer här..i mitt inre. 

Först var jag med i en distanshealing och fick meddelandet att "Nu är det dags att ta fram nyckeln och låsa upp mitt hjärta" Sen läste jag  ett inlägg av Rore där hon pratar om att det kan vara jobbigt med känslor och det bränner fortfarande i hjärtchackrat efter att ha läst det. 

Idag känns det som att jag bara ska sitta här med tända ljus och bara vara.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-11 16:59 #123 av: linnease

HjärtaHjärtaHjärtaHjärta

Anmäl
2014-01-11 17:03 #124 av: szirius

Det är den 11:e idag...11:or är intensiva....själv känner jag mig gråtig och glad på samma gång...trött men ändå pigg...

Att bara sitta med tända ljus lät vilsamt OtrouligHjärta

Anmäl
2014-01-11 17:03 #125 av: Otroulig

Kär Linn

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-12 10:17 #126 av: rore

God morgon!

Sitter här med färgning i håret. Behöver stärka upp de små grå som så fint och utan möda förökar sig.

Solen letar sig fram emellanåt och det ser ut att kunna bli ett härligt väder om än lite kyligt. -11 grader *brr*

Ska slå på kaffebryggaren och smutta på kaffe.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-12 10:41 #127 av: Otroulig

God morgon!

En skön morgon att vakna till !! 

Håret ja, det är grått här med, jag kör slingor istället, för att piffa till det grå. Det är dags igen för ett besök hos min duktiga vän Frisören, skulle bokat tid i fredags, men vi båda glömde bort det. 

I går mådde jag lite kass rent fysiskt. Hade ont i huvudet och mådde lite småilla. Fick för mig att det var någon slags rensnings process och i natt har drömt att jag tvättat och städat - nu mår jag bra och är tillbaka i mitt vanliga jag. Sköööönt!!

Sitter också här med en latte och funderar på att ta mig ett bad. Morgon promenaden var frisk, luften hög och jag kunde t.om se blå himmel, Hurra!!

Idag är det nog läge att skiva den nya önske listan som jag sen ska vara tacksam över, se tråden "För att jag mår bra - övning" För idag mår jag bra och har möjlighet att borsta upp mig ändå mer. Regnbåge


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-12 18:59 #128 av: szirius

En annan boostar ju upp sig, fast det lät ju spännande att borsta upp sig som OtrouligSkrattarLipar

Idag har jag varit i "doing mood", har fått massor gjort och landar precis NUU med svampomelett i köket efter rännande hela dagen/eftermiddagen. Igårkväll fick jag ett ryck och möblerade om i köketTummen upp, inte färdigt än, bla behöver jag hitta en skarvsladd så att jag kan ha kylen där jag vill. Det blev iaf ett LYFT, så nu sitter jag i ett nytt hörn o skriverBlomma


Anmäl
2014-01-12 19:04 #129 av: linnease

Cool! Jag med fixar idag igen, sköönt! Rygskottet verkar mycket bättre, bara jag inte sitter ner för länge. Vilket innebär att jag måste stå upp oc gå runt och göra grejor, haha. Gick en skön långpromenad i snöyran här när jag vaknade, och hem och lagade god varm soppa till lunch. Sen fixat, diskat och packat upp grejor, fick saker levererade av mor med make och nu har jag beställt datorn!!!! Yay! Kommer kanske hinna hit i tid till födelsedagen till och med KramasPresentTårta (fyller på söndag)

Anmäl
2014-01-12 19:28 #130 av: Otroulig

Borsta upp mig Skrattar det blev väl lite automat stavning där tror jag.

Hurra! Mina hortensior som står och vintervilar i källaren har fått nya skott. Hoppas den stora blir lika fin som förra året.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-12 19:35 #131 av: szirius

Åååååh, så fin! Vill haaa! SKA ha till sommarenLipar Vill köpa en hortensiabuske, en pionbuske och fler syrenträdSolLÄNGTAR!!!


Anmäl
2014-01-12 20:09 #132 av: Otroulig

Linn apropå ryggskott, sök på ryggskott på youtube så får du finfina övningar att göra Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-12 20:50 #133 av: linnease

Åh tack Otroulig! Tror inte jag behöver ens! Googlade lite imorse o kom fram till att det inte var nåt fel på ryggen, bara inte böja den framåt på ett tag. Nu känns den nästan helt bra igen, bara för jag slutade oroa mig och började röra på mig igen. Så cool!

Anmäl
2014-01-12 20:53 #134 av: szirius

# 133 du blev rädd för nåt..nån gammal tanke säkert som ploppade upp o blev ett ryggskott...du har lyckats släppa den, ändra vibb o ryggen läker snabbare än snabbt - såklart liksomTummen upp

Anmäl
2014-01-12 21:01 #135 av: linnease

Ja.. ryggskottet kom för mamma och make är så himla snabba ibland, det skulle flyttas innan jag ens hade vaknat den dan så jag stressade på mig lite och var inte i fas.. :) Och första grejen jag försökte lyfta ur ett hörn på en garderob var supertung, knakade till bara. Sen blev jag orolig, var läskigt med ryggskott, aldrig haft förr. Men när oron släppte imorse så lagade det sig ja!!!

Anmäl
2014-01-12 23:00 #136 av: Cahira

Har mensvärk och kunde inte bry mig mindre.. har ju världens sötaste parvel som sällskap. Kär Han är galet efterlängtad, hämtade honom igår. Har velat ha en chinese crested hur många år som helst. Känns så overkligt och såå bra!

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-12 23:08 #137 av: szirius

#136 KärKärKär

Anmäl
2014-01-12 23:16 #138 av: Otroulig

Vilken lite sötning Cahira!! Han kan ju ligga på din mage:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-12 23:28 #139 av: linnease

Så fin!

Anmäl
2014-01-12 23:30 #140 av: Cahira

#138 Precis vad han gör :) Eller, emellanåt iallafall.. när han inte springer runt som en speedad ekorre SkrattarHjärta

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-13 00:08 #141 av: SHIAWASE

Godmorgon!!!

Missade meditationen imorse, som vanligt,,men ni verkade ha en finfin upplevelseGladJag hade en bra dag igår, det var en eldningscermoni, ungefär som majbrasa, man eldar upp nyårsdekorationskransar och lite annat, en Shinto präst utför en ceremoni och välsignar in året, sedan grillar man klibbiga riskakor och äter dem med azukibön soppa mmSol

Idag är det helg dag här så det bli Crystal Bowl healing nu på förmiddagen !!

Ha en bra dag alla när ni vaknar.

Och Cahira vilken söting!!!Kär

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-13 00:28 #142 av: Cahira

#141 väldigt söt ja, är så kär Hjärta

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2014-01-13 04:47 #143 av: SHIAWASE

Crystal Bowl Healing session var fantastisk! Blomma

Fantstiskt renande, och fantastiskt ljud, och energi~~~

Rekommenderas verkligen, om det finns någon i din närhet som gör sådant!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-13 07:28 #144 av: [Kathja]1

Cahira- Så otroligt söt! Nu längtar jag ännu mer efter att få komma hem efter helgens jobbande och krypa upp i soffan med hundar och Älskling. DET är livskvalitet det.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-13 13:20 #145 av: szirius

Idag strålande sooool -wow vilken energi solen kan geSol!

7.00 tände jag ljus o mediterade påföljt av lite yoga. Sen var jag på topp! Dammsugade nere, har putsat 3 fönster, hittat förlängningssladd o flyttat kylen, haft en privatlektion, lagat lunch, mailat, pratat med syrran, nu en liten paus, ska nog göra kaffe! Jobb i em, känns braaa, åååh, vad jag längtat efter min gula varma vänKramasSol

Shia, har varit på det en gång...om du menar "skålar som sjunger" , väldigt kraftfullt, man känner vibrationerna rent fysiskt i kroppen. Jag har en sån cd-skiva också, som jag mediterar till ibland...men mkt mkt bättre live såklart!


Anmäl
2014-01-13 13:49 #146 av: SHIAWASE

Precis Szirius,, en ENORM kraft och vibration,,WOW,, Och underbart att lyssna till också,  vid första ljudet så sprakade jag till från topp till tå, alla chakran vidöppna typHjärta Härligt också att detta pågår i vår dojo,,Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-13 20:40 #147 av: Otroulig

Oj Szirius, vilken effektiv dag!

Jag inser att jag lite fastnar i prestations ångest. Faktiskt. Jag får lov att erkänna att jag tror att jag bara är värd att älskas (av andra och mig själv) när jag är duktig….antingen att skapa något kreativt, eller att vara huslig, typ städa, tvätta osv. Eller om jag är kompetent och skicklig i mitt yrkes liv….

Ja rackarns!!!! Vilken insikt! Passar hemma på insikts tråden. 

Det är ju där det är motstånd! 

Jag har ju längtat efter att komma in i ett kreativt flöde, men det tar stopp. Jag får inte kraft att träna eller aktivera mig och på mitt jobb har jag hamnat i en position där jag är nybörjare och i skuggan av drivande människor som har en egen agenda….

Jag har ju blivit bra på att acceptera och älska mig själv - men nu går vi in i finliret.

Vad tror ni? Låter inte det logiskt…hahaha, jag vet att jag inte ska tänka logiskt men, men...

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-13 21:07 #148 av: szirius

Det är ju väldigt vanligt det där OtrouligHjärta, tror bara att de flesta inte är medvetna om detStjärnor...dvs vilken underliggande bild man har om hur man "bör" vara för att vara en älskvärd människa....för mig sitter det mer i mitt mående än i prestation...att jag är värd att älskas när jag är glad, uppåt, härlig, positiv....inte så mkt annarsFunderar

Det kommer att komma fina du...bara chilla och hitta grejer som känns roliga, så kommer nog kreativiteten o inspirationen att kommaGlad - ELLER så gör du som jag gjorde i helgen - jag blev LESS helt enkelt och bestämde mig för att börja möblera, jag var off då men skiftade direkt när jag väl BÖRJADESkrattar. Ibland kan man få testa först, innan känslan uppstår...göra det man BRUKAR göra när man mår bra....så kan känslan komma...


Anmäl
2014-01-13 21:09 #149 av: [Kathja]1

Nej du ska inte, så jag kan tänka logiskt åt dig. Och JO det gör det. Skämtar Fast det är nog något som ligger i luften, eller så drar jag bara till mig "förstoppade" människor just nu. Funderar Men det är bara att andas och följa Guds fingervisningar om vad det är vi ska fila på för tillfället. Våg 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-13 21:11 #150 av: linnease

Prestation, shit ja.. Så fort jag ens kommer i närheten börjar det ta emot SkrattarSoverGäspar  Jag gillar så mycket bättre att bara flyta runt och vara och uppleva och följa flödet KramasHjärta

Lyckades just klämma ut två jobbansökningar för jag tror det blir enklast så totalt, men nu får det vara nog för idag!!

Shia, verkar cool! Lyssnade på FB, mäktigt om man är en match till det

Anmäl
2014-01-13 21:16 #151 av: szirius

Själv är jag kvar lite i det mysiga julstökskänslan i köket - jag är här hela kvällarna - och gillar detGlad! Jag har väl aldrig tidigare tyckt att det är en bra idé att börja laga gryta vid 20-tidenGalen, och lika bra att göra en soppa när jag ändå håller påFörskräckt men nu minsann! Och himla skönt, för då finns det mat klart i morgon, för vid lunch har jag sällan lust att laga mat...

Aaah, jag gillar de nya energierna detta år hittillsTummen uppPartajar

Jag är kvar i nån BILD av att jag är seg och inte får saker gjorda, men sen när jag tänker tillbaks på dagarna så ser jag ju hur jag verkligen är på g nuBallong. Sover bättre, är piggare, får för mig att skura ur kylskåpet o såna där grejer, bara av farten, haha. Feng shuiig utan att ens tänka på det, inget jag "bestämt" utan det bara sker. Mindre motstånd helt enkelt. YES!Sol Hittills mest bara hemmafix, men jag bygger tillit över att jag KAN, så ska jag nog våga mig ut mer och mer och skapa mer av mina drömmar....

Anmäl
2014-01-13 21:30 #152 av: Otroulig

Efter att ha lyssnat på Gabriels 2014 forecast så kändes det så förtröstansfullt. Just det här att JA jag har faktiskt ändrat mig, CoolPartajar och att hela jorden är insvept av högre vibbar som gör att ALLA påverkas. Låter ju kanon ju!

Jag får ju ofta rys-lyckovibbar nu för tiden, helt utan anledning. Jag kan inte identifiera någon tanke bakom. Blir bara överskölj Våg kanske kan häröra från detta?? Funderar egentligen spelar det ju ingen roll. Jag är tacksam över dessa vågor. Känns bra Skrattar 

Det kan ju också vara så att dom rys-lyckovibbarna kommer lättare när man konstant ligger i den övre delen av känslostegen. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-14 10:53 #153 av: Otroulig

Åhh mina vänner, vad jag virvlar omkring i energier just nu.
Det kommer upp situationer som vanligtvis, historiskt sett gav mig skuld känslor, känsla av otillräcklighet, känsla av att vara värdelös.
Jag dippar in i dom och tar mig upp igen.

Jag tar mig upp genom att intala mig själv.

Jag är inte mitt jobb
Jag är inte min prestation
Det är okej att vara nybörjare
Det är okej att göra saker andra retar sig på
Man kan inte vara alla till lags
Det är ok att göra fel

Onekligen är det en massa saker som kommer upp till ytan nu.

Försöker flyta på korken

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-14 11:41 #154 av: Torahzen

Härligt!

Jag mår också bra idag! Jag har gjort det jag tänkt att jag skulle göra och det är så skönt med energin och tillfredsställelsen just att det är KLART!

Snart ska jag på ett inspirerande miljö-möte. Tjingeling!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-14 12:16 #155 av: SHIAWASE

Härligt med må-bra stunderHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-14 12:36 #156 av: Otroulig

Det var lustigt att du tolkade mig så Tora, hehe.
Du verkar vara i farten nu Tora, roligt!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-14 12:45 #157 av: SHIAWASE

Haha!!! Otroulig,,, precis vad jag tänkte,, var tvungen att gå tillbaka och läsa ovan inlägg flera gånger för att hitta något , må bra, MEN blev så uppiggad av Toras inlägg,,, så jag la in en kommentar även fast jag inte fattade mer än att Fina Tora själv mår toppen idagHjärtaHjärtaHjärtaHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-14 14:26 #158 av: szirius

Haha, detsamma tänkte jag- Torah tolkar det utifrån hur hon själv mårKramas

Bra jobbat Otroulig, tänk vilken skillnad ändå, vad medveten du är nu - beröm dig för det oavsettBlomma

Här blev det en liten dipp-förmiddag ( kroppsliga symptom-oroTyst) men vände det med 2 sidors pepp-skrivande och en rask promenad i Sol

Har en lång jobbkväll ikväll, eller till 20, brukar inte jobba så länge men det blir braaa!Känns lite pirrigt med en vuxengrupp igen, har ju haft endast barn o ungdomar i ett år nu...

Anmäl
2014-01-14 15:39 #159 av: [Kathja]1

Jag hade bestämt mig för att idag ligga på soffan och pösa då jag var trött som ett as. Vilar huvudet i handenMen det var verkligen inte meningen att jag skulle göra det! När jag väl kände efter så var jag sugen på att röja lite, så nu står det ett gäng med säckar som ska till tippen inom kort. Tummen uppKunde konstatera att sist jag hade ett röj-ryck var i samma veva som jag rensade i gammal skit i mamma-relationen. Då gick jag från mamma- till hus- till kreativitet. Nu har det gått från gårdagens insikt och rensning till huset och sedan till... Ja vi får väl se. Funderar

Skönt även att Älsklingen har haft ett ryck så nu är det fint på utsidan också och han har varit flitig i telefon idag. Men nu får det nog bli soffan...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-14 19:46 #160 av: Otroulig

Härligt Kathja att du i det fysiska befäster det inre arbetet. 

Önskar jag kommit dit. 

Dagen har varit intressant, samtidigt som det är lite irriterande. Mina dipp tankar tog överhanden och det handlar om så klart om gamla rädslor. Att vara inkompetent, lat och äcklig. Det är faktiskt lite skrattretande att se sina tankar komma och etablera sig i mig. Jag känner ju så väl igen dom, gamla bekantskaper. Och trots att jag vet att jag inte ska fastna i dom så gör jag på nåt vis det ändå….. Fast jag är medveten om det. 

Sen tycker jag att det även är fascinerande att inse att jag manifesterar fram situationer som triggar dessa tankar också. 

Jaja, this too shall pass. Tänk vad härligt att det är en dag i morgon också! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-14 21:36 #161 av: Torahzen

Hi, hi! Jag jag erkänner att jag läste inlägget lite snabbt och tolkade det som jag kände mig - på topp! Våg Det bjuder jag på Tummen upp

Idag är det också bra, om än lite fladdrande tankar. Idag kände jag mig oväntat nöjd med min arbetsprestation. Jag bestämde mig för att göra några saker och gjorde dem. Känner mig så nöjd! Oftast så kommer det annat emellan (tex min egna tankar) att jag inte hinner färdigt, men det gjorde jag idag!

Jag har blivit bättre på att lyssna objektivt på mina tankar och byta till bättre tankar när de börjar fladdra iväg.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-15 06:52 #162 av: Otroulig

Kabom! Där landade jag i mig själv igen. Åh så skönt!!

Insåg helt plötsligt att jag gjort som många av er andra gjort till och från-varit ute och irrat lite utanför mig själv - men nu i morse så hamnade jag i mig själv igen, i min egen kraft, i min egen tillit till min egen kraft. ÅÅhh så skönt. HjärtaHjärtaVågRegnbåge


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-15 10:33 #163 av: rore

Kabom även här!!

Långsam inflygning mmm så kan det vara innan insikterna kan landa. Har gått omkring med en ny form av inre tomhet som hjärnan och tankarna inte förmått att rucka på.

Otålighet, rastlöshet och viss irritation har ju funnits förståssArgäven lite maktlöshet och Storgråter i detta vacum, som så ofta bjuder på en stillhet som min hjärna får spatt avFunderar.

Satt och skrev i morse och insåg att tomhetens egentliga uppgift kanske ändå är att komma i fatt och se igenom mina egna invanda tanke konstruktioner.RegnbågeSol

Och att den inre tomheten faktiskt bjuder på nya möjligheter. När jag vågar släppa på gammal invand skuld och skam. När de invanda reaktionerna inte springer iväg och faktiskt ute blir.

Ja då så anstränger sig skallen till millibäng för att sätta in sina attityder,, och när det inte funkar känns det ganska så trist och innehållslös. För det händer ju inget. Det blir så tyst och stillaTyst

Så nu släpps det  iväg här BallongBallongBallong

Fin dag med er allaHjärta


 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-15 11:06 #164 av: szirius

Har sovit GOTT inatt! Som en stock, somnat glad, vaknat glad. Huvudet känns tomt på tankar, himla skönt att bara VARA utan minsta grubbel, helt tyst, lugnt...BlommaRegnbåge

Dock har jag då sällan skådat tommare kyl o skafferiGapskrattar, nåja knäckebröd m ghee o te utan varken honung eller mjölk gick det medLipar. Har inte med julen att göra faktiskt, utan ren lathet att inte ha varit iväg och handlatOskyldig. Idag blir det handlingTummen upp!

Solen är åter någonstans bakom gråa moln, så idag får vi lysa själva...fördelen är att jag inte ser de återstående fönstrens behov att putsas lika välLipar


Anmäl
2014-01-15 11:26 #165 av: SHIAWASE

Hej Svejs på er!!!

Nu blev jag ju så där riktigt glad idag!!!

Omslaget till min bok håller på att designas nu!! Och de vill ha in lite svensk översättning av texten på omslaget ( för syns skull,, Sverige är ett BRA märke),, har översatt, men jag vill ju ha en BRA svenska,, finurliga meningar,, så jag mailade en vän till mig som är författare(svensk) så fixar till texterna, och hon kommer också ut med sin senaste bok snart!! Yes! Jättekul att höra ( tycker nämligen om hennes böcker,,,,skönlitteratur ) härligt när det börjar röra sig hör och där,,, Jättekul med hennes bok!!! (gör reklam här när den kommer ut, )

För övrigt har jag en dotter med influensa hemma (minsta)

Äldsta har ju inträdesprov nu i slutet av månaden, så hon pluggar ( till gymnasiet)

Och mellisen är som vanligt upp och ner , arg och kärleksfull,,haha

I April så börjar minsta lågstadiet, mellisen högstadiet, största gymnasiet,,,

Kallt har det varit idag,, inte mycket till sol,,

var i väg till domstolen för överklagandet på domen i den rättegång jag tolkade i , i höstas,,, undrar om det blir någon ändring av dom,,,


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-15 12:11 #166 av: [Kathja]1

Slinker in och kollar läget. Har haft värdering på vårt hus idag, nu ska jag BE och tänka glada tankar. Annars njuter jag av solen och av min man som är hur flitig som helst, tror bestämt att hans kork har släppt. Njuter av hans flow medan jag själv mest är trött och PMS-ig. Känner att jag är inne i en lossna-period, insikter som flyter till ytan, saker som ska inses och släppas. Känns skönt på alla sätt, vilar i ett lugn. Men som sagt trött som attan. Har mitt kortaste jobb-pass denna veckan och jobbar med bäste kollegan så det kommer att bli nice. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-15 12:16 #167 av: SHIAWASE

haha, Kathja,,, läste "njuter av in man som är hur FLINTIG som helst" fick inte ihop det med att hans kork har släppt,,
läste naturligtvis om,,,,haha

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-15 22:00 #168 av: [Kathja]1

Han är allt lite flintig oxå, så helt fel var du inte. Fast det syns bara när han slarvar med att raka sig. Tyst

Nu sitter jag på jobbet måttligt motiverad, letar bilder till headern till den nya sajten. Oh my GOD vad det finns (för) mycket att välja på. Vill ju att den ska kännas rätt. Känns annars skönt att ha kommit in i göra mood - har ett lass som ska till tippen när jag är hemma igen. Och fredag när jag går av ska jag åka och köpa mig lite garn och en virknål för jag känner för att vara kreativ! Och det händer inte ofta. Har bestämt mig för att lära mig virka mormors-rutor, det känns som ett lagom stort projekt. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-15 22:06 #169 av: Otroulig

Där var ju nån Kär !! Skulle just skriva Halllååå var är ni alla - men Kathja dök upp.

Szirius sitter väl och lägger in sin fina sång antar jagSkämtar

Fick min tavla idag Glad som jag beställt - men köpte den omonterad..varför fattar jag inte - men skulle visst det. Har varit hos syrran och letat häftpistol men dom hittade den först nu, efter att jag åkt därifrån, så jag får hålla mig till tåls till i morgon.

Ser fram emot i morgon - fick en längtan efter en massage genomgång igår och skickade sms och naturligtvis så fick min massör återbud Cool så jag fick en tid i morgon - en hel timme Tummen upp, det ska bli såååå skönt. Hon kör med laser också och min kropp gillar verkligen den. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-15 22:15 #170 av: [Kathja]1

Det  låter inte helt fel. Jag har en sån där udda känsla i kroppen, har haft det i några dagar. Som att det händer en massa långt där inne men jag kan inte få grepp om det. Men jag tänker att det nog reder sig själv. Vill det ge sig till känna så gör det väl det.

Hittade idag ett sådant lugn som jag inte har haft innan. Ett allt ÄR bra. Känner mig ganska neutral men lugn. Oxå en udda känsla. Ny. Spännande. Skulle bara vilja krypa upp i soffan, tända ljus och känna på den. Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-15 22:23 #171 av: Otroulig

Din beskrivning låter likt så som Rore beskrev härom veckan..

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-15 22:52 #172 av: [Kathja]1

Sant! Det kanske smittar. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-15 23:40 #173 av: SHIAWASE

God morgon på erSol Här skiner solen idag!

Otroulig vill gärna se ett foto på den nya tavlan!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-16 06:51 #174 av: Otroulig

Det kommer, måste montera först. Sen ska den hängas upp. Det finns några få tillfällen när jag saknar en partner, när man hänger upp tavlor är en sån.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-16 07:36 #175 av: SHIAWASE

Hej på er !!!

Min kusin la upp några sååååå finfina foton på min mellan dotter på FB!!!

TACK(ska nog skriva i tacksamhetstråden)

Just nu är det typ hela havet stormar för jämnan,, men så bra att jag fick se dessa bilder för det är ju så hon är ,,, nu är hon en hormonstyfon i puberteten,,haha!!! Tack,, Och just relaterat till det så fanns Miss och Otrouligs delande om att vi har ett val, vi kan välja att fylla med positiva eller negativa tankar och föreställningar!!!


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-16 07:54 #176 av: SHIAWASE

Jag lägger in bilden här, för nu är denna fantastiska själ ett ILSKET MONSTER,,haha, mest varje dag,, bilden taget 2005,, hon var då 3 år,, idag, 12 på sitt trettonde, med pubertetshormoner som forsar i en fart som jag inte riktigt vet hur jag ska parera,,haha,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-16 11:14 #177 av: Torahzen

Åh så härligt liten tjej!

Jag hade ett bra möte idag. Först var jag lite orolig för en miss som blivit på jobbet som jag var delaktig i. Men det vara inte bara jag och fokus blev på en lösning. Jag peppade mig hela vägen till jobbet - och se så härligt det kan gå! Jag är så glá - gillar Loa

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-16 12:13 #178 av: linnease

#176 Perfekt Kramas  Practice seeing who she really is!

Tora, fiint!! Kramas

Anmäl
2014-01-16 19:15 #179 av: [Kathja]1

Shia  - ibland kan det vara väl underhållande att ha barn! Men jag kom att tänka på något som vi påminner oss om på jobbet allt som oftast - om det är så här svårt att stå brevid en människa tänk då hur det är att vara den personen. Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-16 19:20 #180 av: Theleonora

Det är fullmåne ikväll! Så nu tror jag jag börjar förstå mitt mående :S

Anmäl
2014-01-16 22:16 #181 av: Otroulig

Shia, jag log med hela ansiktet när jag såg bilden och läste din text. 

Hur du står med fötterna fast förankrade i jorden och kärleken och svajar i vindarna som detta lilla "monster" skapar just nu. Jag var själv ett monster, stackars mamma vad hon fick ta mycket skitHjärtaHjärta

Väldigt fin bild, är din kusin fotograf?

Och #179 ja jag mådde skit. Fattar inte hur vissa kan säga att de vill återuppleva sina tonår, aldrig i livet säger jag.

Jag har fått en underbar massage idag. Jag älskar verkligen hur min kropp reagerar på behandling. Det är som att trycka på knappar bara. Jag kommer in och är som en fiolsträng och sen släpper det ena efter det andra. Hade en otrolig häftig upplevelse hur det hettade, och värmen spred sig och låste upp blockeringar. Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-16 23:31 #182 av: SHIAWASE

Godmorgon på erSol

ja,, barn,, vad vi lär oss av demBallong Jag hade ju också mycket ilska inom mig  så  jag försöker att komma ihåg,,Skämtar och som sagt se henne för den hon verkligen är ,

Otroulig,, min kusin arbetar inte som fotograf, men skulle nog kunnaBlomma

Idag är det jobb ,, samt tid med influensasjuka minstingen,,Hjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-17 07:41 #183 av: szirius

God morgon, oj vilken natt. Har fått sitta upp med 3 kuddar bakom o har snutit slut på en toarulle...det är inte täppt o tjockt utan bara helt rinnigt  ( haha ursäkta för ev känsliga läsare). Halsont, tryck i bihålorna o feber på det. Omöjligt att sova så jag ska kolla på serier nu o chilla. 

Barnen, di barna ja...allas våra läromästareHjärta...såg ett föredrag från TED som en tolvåring höll....om hur vi vuxna krånglar till det... vi förstår inte att vi får de bästa svaren när vi frågar vad barn vill bli när de blir stora:" jag vill bli lycklig! Eller jag vill fortsätta vara lycklig!" Och de uttrycker de genom att nämna saker som finns i deras lyckovibb (fotbollsproffs,jobba med hästar)


Anmäl
2014-01-17 08:33 #184 av: rore

Godmorgon i tråden!

Krya på dig szirius.

Fantastiskt underbar bild på din flicka. Shia!

Åhh, äntligen fick jag tummen ur och letade fram en gammal axelsson katalog som jag sparat på mig i något år nu. Där i finns fina mjuka yoga övningar för ryggen.

Stel och spänd som en fiolsträng i kroppen är jag ju så jag fick några fnitter anfall. Jösses, tur att ingen sågLipar. Och det blir så härligt skön känsla i kroppen efteråt.HjärtaFlödes kändes direkt efteråt.

Hur har jag kunnat försaka detta? Ska se till att det blir en fast rutin varje ledig morgon. *nickar ivrigt och glatt* VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-17 08:40 #185 av: Torahzen

Jag kände på morgonen att jag ältade en sak från igår. En kollega sa en sak om mig, vad hörde jag inte riktigt, till en annan kollega. Typiskt snack bakom ryggen. försöker släppa det så här kommer ett filmklipp som piggar upp:

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-17 10:19 #186 av: szirius

Jaa Rore, bästa starten på dagen att töja lite försiktigtSol. Det finns ju massor med videos på youtube som man kan följa lätt oxå...ett tips baraGladTycker själv att det är så enkelt o bra, när jag bara vill "följa med" utan att tänka. Idag blir det dock 0 rörelse, bara vila!

Nu har jag kollat på Belinda Olssons första avsnitt om feminismen och sen debatt om det på aftonbladet play. Känslosamt.

Känner lite sorgligt att nånstans har det ju gått totalt fel när tjejer/kvinnor svarar nej på frågan om de är feminister. För mig är ju grundbetydelsen jämställdhet och lika betalt för lika arbete...och vem vill inte ha detFunderar, men så många förknippar ordet med saker de själva inte tycker känns viktiga, eftersom media lyfter upp

Wow klockan är bara 10Tummen upp...3 h till innan sonen stormar in...känns lyxigt att kunna krya på sig i sängen för sig självRegnbåge

Anmäl
2014-01-17 12:54 #187 av: szirius

Theleonora - kollade nu vad gris står för:

Det finns alltid möjlighet till förbättring. Var vid gott mod och ge inte upp - det finns alltid en lösning.

Tummen upp

Anmäl
2014-01-17 15:20 #188 av: [Kathja]1

Slinker in lite raskt och vinkar glatt! Ska åka tillbaka till jobbet om 10 minuter. Be så ska du få...jobba extra och få några tusen mer i lönekuvertet. Missade nog att be om pengar utan extra jobb. SkämtarMen tackar och tar emot. Trött som ett as men vad gör väl det där livet är gott att leva - bara sådär helt utan anledning.

ha en super duper kväll alla fina! Själv ska jag röja bland ett gäng pundare som visst lyckades ta återfall efter att jag gick i morse. Är det fredag så är det.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-17 15:32 #189 av: linnease

Här verkar vara röjardag idag, Kathjas jobb o Szirius dröm, kul Skrattar Jag röjer i mitt badsum, inte lika spännande kanske,,

Anmäl
2014-01-17 16:47 #190 av: szirius

jag röjer med snor jagGapskrattar, kollar Down Town Abbey o smålumrar mellan varven...

Anmäl
2014-01-17 18:56 #191 av: linnease

Oooh allt flyter på så bra nuförtiden.. jag bara släpper grejor och allt levereras till min dörr. Nu senast målarfärg och två snygga manliga hyresvärdar som knallade runt och fixade massa grejor.. Shit jag har visst saknat lite män i min värd KärSkrattar

Anmäl
2014-01-18 00:26 #192 av: SHIAWASE

Kikar in och säger god morgon!!Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-18 10:26 #193 av: szirius

Jag medSol! Har hostat mig hes inatt, blir en lugn dag idag...diskade undan i köket o blev typ svimfärdig så jag är inte redo för nåt som kräver att man är på benen ännu...

Maken jobbar, sonen kollar på film nere..han ska till kompis efter lunch...blir många timmar att slå ihjäl...grejen är att jag inte kan sova, fastän jag är så hängig, vore ju underbart och läkande att bara sova bort en dag...

Hoppas ni andra är pigga o glada o får en trevlig lördagKramas

Anmäl
2014-01-18 10:31 #194 av: Otroulig

God morgon här med och Sol

Linn mmmm, dom e fina män Kär. Blev nu sugen på att ha nån härlig en att klämma på lite Skämtar

Hade en bra dag igår, kom igång där. Har varit lite sugen att gå ut på stan och igår blev jag inbjuden att följa med ut och käka på puben ikväll. Tack

Sen kom jag igång, köpte destvatten och gjorde första islyktan - keativitet. Tack

Sen satt jag och undrade vad i alla sin dar jag skulle äta till middag igår - hade ingen inspiration. Då kom ett sms och jag blev bjuden på mat. Tack.

Nu är det straxt dags för sökträning med jycken- skönt att vara ute lite. Sen hoppas jag att jag kan montera ihop tavlan. Återkommer i såna fall med bild Skrattar


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-18 12:27 #195 av: linnease

Linn mmmm, dom e fina män Kär. Blev nu sugen på att ha nån härlig en att klämma på lite Skämtar

Mhm!! Jag med!! Kramas

Härligt att va kreativ o fixa o greja Otroulig

Krya på dig Szirius!! 

Anmäl
2014-01-18 12:34 #196 av: linnease

Hmmm jag vet inte vad jag ska göra idag.. Bara drälla runt och vibba lite kanske. Alltså tjejer, jag har hittat det nu! Hur man visualiserar för att hitta känslan, hitta det man vill ha och samtidigt släpper det fritt, så det är bara 100% pure vibration och inget motstånd. Shit, och momentet bygger för varje dag, snart kommer det hända grejor med mig! Inga halvgrejor längre, bara 100% vortex!!!! Hittade det i förrgår, visualiserade en massa i förrgår och igår och i morse, och saker har redan börjat skifta! Så cool, FINALLY!!!!!!!!!!

Som att jag knutit ihop säcken och fått ihop alla delarna KramasHjärta Paradoxen i att styra och släppa taget samtidigt.

Anmäl
2014-01-18 13:45 #197 av: Otroulig

HÄRLIGT Linn!!! Kramas

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-18 13:48 #198 av: linnease

KramasHjärta

Anmäl
2014-01-18 13:50 #199 av: Otroulig

Jag känner att jag måste vibba upp mig själv, tack för peppen Linn Kär

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-18 15:20 #200 av: szirius

#196 PartajarStjärnorVågKramasHjärta!!!

Paradoxen i att styra och släppa taget samtidigt.

jaaaaaa, den ja!Får idéFunderarOskyldig

Själv hamnade jag en stund i " tycka synd om mig själv" tidigare idag, men det visslade förbi rätt snabbtGlad

Kan känna en viss frustration över alla "clogged pipes" som behöver rengöras....och insikten att ALLT handlar om fokus...och jag som är så rörig för att kunna hålla fokus stadigtGalen

Abe säger ju att vi är så lata på att hålla fokus...stämmer på mig...att vi helt enkelt är för tillåtande att inte må bra! Så är jag rätt mkt, att jag ba  "jaja...", i stället för att vara mer hängiven och ENTUSIASTISK i att skapa bästa måendet jag kan - hela tiden!

Anmäl
2014-01-18 15:30 #201 av: [Kathja]1

Nice Linn! Är oxå sugen på att bara skapa, stort, smått - men medvetet. Fast just nu är jag bara trött, skönt trött, mosig i huvudet trött och väldigt nöjd. Fick ju åka tillbaka till jobbet i går då de hade snurrat till sig lite bland pojkarna, deras resa är ju inte helt rak. Men nu är jag hemma i soffan. Skönt mosig nedkrupen under mys-täcket med sovande hundar över allt. Harmoni på hög nivå. Nu blir det en ny miniserie och lite te...


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-18 16:13 #202 av: Theleonora

Härligt Linn! Vill ocksåååååå Hjärta


Anmäl
2014-01-18 21:51 #203 av: linnease

GladGladGladHjärtaHjärtaHjärta

Började packa upp grejorna till datorn idag. Guud, hamnade in i off-vibbar igen. Rädd att ha sönder grejor, har inga pengar för att ersätta nåt. Jaja.. Jag har ju flow och oändligheten ju!

Anmäl
2014-01-18 21:57 #204 av: szirius

men lägg AAAV Linnease, haha, du kan ju bara trolla med knäna så får du 18 nya datorer ditskickade, färdigmonterade o uppsatta surroundteknikgrejs av 2-3 snygga tekniker, som frågar om du inte vill följa med till Bahamas o surfa en månad eller 3- de betalar alltPartajarGapskrattar

Anmäl
2014-01-18 22:00 #205 av: szirius

Jag är HELT fri från näsdropp o hosta iaf - tjohoooooo, det vände på några timmar....trycket i huvudet borta....det vände av ett Abe -citat faktisktFår idé

Så lätt kan det gåLipar

ska väl inte ropa hej än.....jo förressten HEEEEEEEEJ!!!!Gapskrattar

Anmäl
2014-01-18 22:56 #206 av: Otroulig

Heeej, och kram på dig!!
Det sprutar positiv energi om dig :) me like, puss❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-19 11:01 #207 av: linnease

#204 Hahahahaha! :D :D Bästa svaret, hahaha.. och det är ju dessutom helt sant ju ^^ ^^ :P

Anmäl
2014-01-19 11:06 #208 av: linnease

Men, varför försvann halva inlägget? Åh jag försökte göra massa hjärtan med mindre än tecken precis där.. jaha. Massa hjärtan! ^^ skönt att du är frisk från förkylningen o på superhumör igen Szirius ^^ :) :) Kraaaaam!

Anmäl
2014-01-19 11:42 #209 av: szirius

Jippieee - vaknade helt snuvfri - så sköntStjärnor! Ingen hosta heller men fortfarande hes. Och fortfarande inte minsta sugen på kaffeFunderarOch noll inspiration att laga mat..men det kommer kanske...

Har suttit o hämtat hem olika bråkövningar (i matte alltsåSkrattar) till sonen, vi ska traggla lite idag då han har stort prov i morrn. 

Regn här idag...så lite seeeegt,stillsam söndag...make borta på match. Men jag är less på att sega nu, vill hitta lite inspiration att sätta igång och är på god väg. 

Funderar på att kanske fortsätta med min visionboard, började för nån vecka sedan, sen blev det liggande. Har klippt ut fina bilder o ord o pepp!

Min resetarm fortsätter att dra i mig, är så sugen på storslagen natur...enorma vattenfall...turkosa hav...höga BERG! -kollade på en serie om fjällfolk i Norge, alltså ååååå så vackert! Vi har ju pratat om att åka till Transylvanien o vandra, är mer sugen än nånsin. Och fota! Hoppas hoppas hoppas att det blir av snaaaaart...Våg


  Har lust att få in lite mer HUMOR här hemma, roliga kort o citat....påminna mig om att livet är en lek liksomSkämtar

Den här tror jag att jag ska ha i köketLipar


Anmäl
2014-01-19 20:18 #210 av: [Kathja]1

Idag har jag lyckats att halka av banan så det tjongar om det. Bajs på det! Är fortfarande kvar i jobbet, vet att jag ska "chefa" i mon, förutom att sköta mitt vanliga jobb och hålla en föreläsning. Stressar lite kring hur jag ska få ihop det. Vilket är galet för det kommer att gå galant.

Men tror att det bara är som så att jag har jobbat lite väl mycket och balanserat mig lite dåligt. Sov middag i 1,5 timme idag och nu är jag trött igen. Tur att jag går av för att vara långledig på onsdag morgon. Fick ju healing av Sanna förra fredagen, och sedan dess har jag varit trött - hade nog behövt att sova mig igenom denna veckan men tajmade det dåligt med att gå in i jobb perioden samma dag. Dålig planering.Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-19 20:30 #211 av: szirius

KathjaKramas vi räknar bara ett två tre så är du på banan igen, i balans o finemangTummen upp, allt är som det skaVåg- kom ihåg att du manifesterat extra cash, tjingeling, så enkla pengarPokal!

Själv roar jag mig med att skriva en lååång önskelista, haha, väldigt roligt eftersom jag inte riktigt vet vem jag ska få presenterna av, men det löser sig nog på nåt sätt!Skrattar

Är sugen på att fila lite på det yttreFörlägen, vill gå till frisör, fixa naglar, en ny mascara, vill prova linser...i vanliga fall brukar den lusten komma först på våren, men nu är jag tidig.

Oj, snart dags för meditation! Undrans om det finns nåt varmvatten kvar....tror det får bli ett " torrt" möte ikvällHjärta

Anmäl
2014-01-19 20:40 #212 av: [Kathja]1

Ja vet vännen! Behövde bara gnälla lite, blev så paff bara  -är ju väldigt sällan det händer nu för tiden. Ska bara foka till NUET så är det lugnt, men kände inte riktigt för att göra något åt det. Kanske behöver vara lite taggad (och taggig) inför i morgon... Arg

Skriva önskelista var bra, det ska jag göra med - behöver både en ny elvisp och en vattenkokare då de båda två har gett upp livet efter lång och trogen tjänst. Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-19 20:47 #213 av: Otroulig

Har mediterat tidigare idag, det känns som att jag mest flummar runt när jag är ledig. Men det är väl som det ska. Vi ses snart därute ❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-19 21:01 #214 av: szirius

# 213 det känns som att jag mest flummar runt när jag är ledig.

Kan man ha det bättre? GapskrattarRegnbågeBallong

Jag önskar mig en ny liten mjölkvisp - så lyxigt att skumma mjölken till lattenBlomma.

Kanske ingen av er har socker i kaffet...är ju själv inte så sötsliskig av mig, men just kaffet har varit svårt...nu har jag börjat ha honung i kaffet! Lite annan smak, men heelt okGlad Och känns toppen att slopa det där vita giftet som bara gör att jag far ännu mer karusellGalen

Anmäl
2014-01-19 23:19 #215 av: linnease

Wow Szirius, vilken underbart skön vibb du är på idag!! Tjohoo!!!SolSolSol

Önskelista lät rätt just nu förresten, det ska jag oxå göra tror jag. Jag fick en ny vän i födelsedagspresent!!! Grannen tvärsöver knackade på (alltså tvärsöver som i tvärsöver trappuppgången, hon bor 2 meter bort :D) i eftermiddag. Vi stötte på varann i morse för första gågen, men jag hade brått ner till bilen och hann inte heja ordentligt. Hon var supermysig, ung tjej runt 20 nånting, bjöd in mig att kolla på farmen, blev kvar länge och pratade massa, fnittrade och skrattade hur mycket som helst och jämförde våra erfarenheter av våra ganska så egna hyresvärdar, hade jättekul! 

Och hennes lägenhet är som min fast spegelvänd, fick så mycket ideer av vad hon hade för grejor och möbler o färger och inredning därinne, supermysigt var det och mass i min stil. Så nu skriva upp allt jag vill ha låter som en skön ide just nu, få ut allt ur huvudet med så det inte känns som jag måste komma ihåg det. Glömde helt meditationen men jag var på rätt ställe, helt i flow Kramas

Anmäl
2014-01-20 07:05 #216 av: Torahzen

Du verkar ha kommit rätt nu Linn!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-20 09:51 #217 av: linnease

Ja ^^

Anmäl
2014-01-20 12:22 #218 av: szirius

Hej hej alla fina, jag glider vidare på nån " jag har ingen aning om nånting men det är bra som det är och det löser sig ju alltid"Våg. Har jobbinspiration just nu - himla skönt! Bara forsar ur mig.

Är så nöjd med min ommöblering oxåPartajar Trivs toppen i detta hörn i köket...o jag tycker att det är hemtrevligt att sitta här när kylen brummar o diskmaskinen står påSkrattar.

Tror det är dags att klippa av navelsträngen till min lillkilleOskyldig, jisses, idag kommer han inte hem förrän 18- och jag tycker det känns läääänggeeeee...

Insåg igårkväll att jag har mer kontrollbehov än jag anat, vad gäller vissa grejer. Ska ju ha lite tjejparty här i helgen, men en av dem får ingen barnvakt så hennes barn följer med. Går ju bra såklart. Men helt plötsligt blev det...helt annorlunda än jag planerat o det stör mig avsevärt...Galen...det är ju bara att skratta lite åt sig självOskyldig

Kul att du trivs så bra Linn o har en bra granneTummen upp

Anmäl
2014-01-20 13:13 #219 av: Otroulig

Det är så härligt att läsa din inlägg de sista dagarna Szirius!! Du strålar !

Själv befinner jag mig i ganska låga energier. Vet inte varför... Men det går ju över - jag vet ju det.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-20 19:12 #220 av: [Kathja]1

Så var denna dagen snart gjort. Har gått i ett rasande tempo och kanon såklart. Fattar inte varför jag skulle virra bort mig så igår. FunderarHar jobbat som ett as OCH haft super-roligt där emellan. Känner mig sådär nöjd med allt. Skönt att vara åter i den känslan. Bara 1,5 dygn sedan hem, och då har jag varit på jobbet i sex dagar (OCH nätter) av sju, - så det ska bli skönt att vara lite långledig.

Mysigt att läsa om allt najs som dyker upp hos er, sköna vibbar och mycket positivt, just som livet ska vara.Våg 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-21 07:01 #221 av: Otroulig

God morgon alla fina!

Efter en liten dipp igår så är jag nu tillbaka. Det går upp och ned. Jag är så ovan vid ned bara Skämtar.

Ha en härlig dag alla. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-21 07:41 #222 av: rore

God morgon i tråden!

Har suttit och läst igenom trådar här inne nu på morgonen och känner mig alldeles vimmelkantig av ord och känslor som dykt upp och ner igen.VågSolRegnbåge

Är det möjligt att läsa med hela kroppenFunderar? Ja, så känns det i alla fall.


 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-21 08:07 #223 av: Torahzen

Jag känner mig nere när jag vaknade i morse. Igår också. Jag kommer inte ihåg vad jag har drömt. Nåja, jag ska lyssna på härlig musik så går det över. Oj, dags att åka på jobbet!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2014-01-21 12:55 #224 av: szirius

Jag fortsätter att må braaa - mest hela tiden, rätt stabil - och det är ju ovanligt för MIGGapskrattarPartajar

Skickar lite extra " allt är braaa" till er allaKramas


Anmäl
2014-01-21 17:12 #225 av: MissInAction

Det enda jag ser på Facebook nu på alla olika sidor som brukar dela bilder och statusar - handlar om hur man ska följa sina drömmar och att allt som man kan föreställa sig är möljigt!! Blir helt pirrig!! Jag vet inte vad som väntar men jag älskar den här känslan!!GalenSkrattarHjärtaMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-21 18:56 #226 av: MissInAction

Fick för mig att jag skulle dra ett kort ur The Law of Attraction Cards (The Teachings of Abraham) och det blev detta:

My Manifesting Thoughts Are Buffered by Time

Your Earth is a nice environment for fine-tuning your knowledge, for here your thoughts do not translate into instant equivalents - your thoughts are governed by a buffer or time... If you were instantly manifesting, you would be spending more time trying to fix your mistakes than you would in creating what you want

Tummen upp
Tack så innerligt för att jag inte får allt jag önskar mig på en gång!! Tack för att det finns tid så att jag hinner bli redo att ta emot mina önskningar innan de når mig! Hjärta

Hihi, platsar nästan i tacksamhetstråden kanske.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-21 20:11 #227 av: linnease

HjärtaHjärtaKramasKramasPartajarPartajarPresentPresentVågVågTårtaTårtaRegnbågeRegnbågeStjärnorStjärnor

Härligt!!!!!!

Szirius, har du skrivit din önskelista? Funderar på min idag :)

Anmäl
2014-01-21 20:36 #228 av: szirius

# 227 Japp- och 2 har redan gått i uppfyllelseSkrattarPartajarCoolPokal

Och joo, jag är ödmjuk o tacksam- samtidigtLiparSkämtar

Insåg idag också att jag ju nu får 10 massage, hurray...var på första idag, jätteduktig tjejTummen uppInte precis av en anledning som jag hade räknat medTyst, men what the . Lite finjustering såOskyldig

Min laptop surrar nu för tiden... undrans om en sån ska med på listan...mjoo varför inteFörlägen För att jag VÄRDERAR ett välfungerande redskap för att kunna ha kontakt med alla via cyber, yeyPartajar


Anmäl
2014-01-21 21:09 #229 av: linnease

Åååååh vilken skön vibb du har!!!! KramasHjärtaPokal

Åh ja just det, värdera! Har skrivit upp massa inredningsgrejor och hus och sånt på min lista, jag VÄRDERAR verkligen ett hem där jag supertrivs och mår riktigt bra och som känns precis som jag Sol

Fina soffor, möbler, bord, byråer, speglar, massor av gardiner, prydnadssaker. Stoooor TV, playstation, kinect, ett eget stort hus med M, stora fönster, natur utanför, rävar och kaniner och hjortar PresentPresentPresentPartajarRegnbågeSolStjärnorSol

Anmäl
2014-01-21 21:27 #230 av: Otroulig

MEN vad bra att ni skrev om önskelistor! Jag har ju en julklapp att plocka ut - har över 60 grejer att välja mellan på nätetSkrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-21 21:53 #231 av: szirius

#229 aaaaa, jaaa, nice! Jag har redan allt det där materiella, lycka för det, rävar o kaniner oxå ibland, men hjortarna stannar i skogenSkrattar.....jag önskar resor år 2014Regnbåge


ooo pakeeeeeeet OtrouligPresent! Har en vän som sagt att hon har en julklapp till mig som hon inte skickat än, hihi. Och jag är ju lika glad varenda dag åt att det ska komma ett paket med böcker till mig! Mina egna första Hicks-böcker, tjohooo!

Ja, jag är så skön så skönKär. Me like myself just nu, kanske den enkla förklaringen...som ringar på vattnet....trevligt att känna sig underbar faktiskt, bara sådär utan anledning, jag är mig själv så det kan ju inte vara annat än toppen liksom.

Maken skrattar åt mig nu för han säger att jag sitter och ler med mungiporna uppe vid öronen när jag sitter här vid datorn- såhärGlad

Nu dags för myyysDrinkMåneVinkar

Anmäl
2014-01-21 22:43 #232 av: Otroulig

Wow, vilken flow jag kom i!! Har suttit på FB och planerat fest för gamla jobbet. Ringt och fått tag på en lagom stor, trevlig lokal genom kontakter, kom på att det finns pengar undanstoppade. Snacka om att universum samarbetar! Och mitt i detta så får jag så roliga kommentarer från andra gamla arbetskolleger på FB. Jösses! Fatta att den arbetsplatsen nästan var som detta forum. Vilket flöde, vilken kraft!

HjärtaBombVåg

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-22 00:09 #233 av: linnease

HjärtaKramasKramasSolRegnbåge

Anmäl
2014-01-22 08:59 #234 av: [elmaek]

Idag är jag nervös. Mellan 15-16 ringer min läkare och meddelar läget om min livmoder som fått sig en cellförändring. Dock är cellförändringen låg men mitt hpv-virus är väldigt högt. Jag är väldigt nervös... ska bli skönt med en lunch med min vän innan dock, kanske kan slappna av lite då!

Anmäl
2014-01-22 11:40 #235 av: [Kathja]1

Det kan jag förstå Elmeak, att vänta brukar vara det jobbigaste. Sänder dig en mängd kärlek och positiva tankar vännen. Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-22 13:10 #236 av: SHIAWASE

elmeakHjärtaKramasKramasStjärnor

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-22 13:35 #237 av: szirius

Kramar ElmeakHjärtaKramas! Har flera vänner som haft det men det har varit helt ofarligt...förstår dock att det är nervöst.

Jag har liksom fredag idag...Galen...och noll koll på tid...befinner mig i nåt flygande, flödande underligt tillståndRegnbåge

Anmäl
2014-01-22 15:17 #238 av: [elmaek]

Tack alla! HjärtaKramas Det blir en operation för min del, ta bort en del av livmoderstappen helt enkelt. Usch!

Anmäl
2014-01-22 15:28 #239 av: SHIAWASE

KramasHjärta Kram på dig elmaekHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-22 15:42 #240 av: [Kathja]1

Det gjorde jag för många år sedan, kan säga att jag sörjde den ett tag. Det hade jag inte räknat med, var ju ändå en liten del av mig som jag aldrig hade sett så jag hade inte tänkt på att det kunde bli så. Men förutom det så har jag aldrig haft något större problem av det, förutom då jag ska byta spiralen. Pustar

Hoppas att jag inte blev för privat nu! TystSkämtarFörlägen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-22 15:52 #241 av: [elmaek]

#239 Tack Hjärta

#240 Haha, det är lugnt :) :) Skönt att det inte gett dig några större problem!

Anmäl
2014-01-22 22:03 #242 av: [Kathja]1

Vilken mysig dag jag har haft idag! Nöjd med min insats på jobbet kom jag hem i morse, landade med en duns efter att ha ventilerat de senaste dagarna på jobbet. Middags-vila, ut i skogen med hundarna - och sedan iväg på Alpha-kurs. För er som inte vet vad det är så är det en kurs i kristendom kan man väl säga. Det var jag, Älsklingen och ett gäng pensionärer. Men så mysigt vi hade. Gissa vilka som höll låda? Tyst

Vi blev uppdelade i två grupper och vi hamnade i olika sedan skulle vi diskutera att litet föredrag som vi hade hört om Jesus - jag var tyst läääänge för jag tänkte att de andra skulle komma igång, men det gjorde de inte förrän jag drog igång. GalenMen det var så roligt att få igång de gamla gubbarna och höra dem reflektera över treenigheten, sin väg till tro, avsaknaden av tillfällen att prata tro och reinkarnation - och en hel del annat. Väldigt stimulerande iaf. Jag gillar ju att hålla låda. Skämtar


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-22 22:22 #243 av: szirius

Jag kan se dig med pensionärernaGapskrattarTummen upp

Anmäl
2014-01-22 22:31 #244 av: [Kathja]1

Visst är jag flexibel! Hänger med kriminella adhd-snubbar innan frukost och delar kvällsvard med Halländska pensionärer. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-23 01:24 #245 av: Otroulig

God natt alla fina!

Elmaek Kramas 

Hihi Kathja, ja sannerligen.

Jag har haft en intressant kväll. Hade lite knip i magen så jag la mig och vilade efter jobbet och somnade Somnar, vaknade efter tre timmar och kände mig fortfarande sömnig, men tog en prommis med hunden, lagade mat och så ner i bingen igen. Och jösses vad jag skapat momentum nu ett par timmar, finfina grejer och så mycket kärlek så jag är alldeles lycklig HjärtaRegnbågeHjärta

Linn gjorde nåt liknande läste jag häromdagen Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-23 08:24 #246 av: [elmaek]

#245 Kramas

Anmäl
2014-01-23 09:10 #247 av: rore

Hej och godmorgon i tråden!

Här snöar det! skönt att sitta inne och smutta på kaffet och läsa trådarna. Även om jag känner mig alldeles mörbultad av alla spännande inlägg. 

*L* Inombords sker det ommöblering av känslor/tankar som legat i dvala, så nu är jag vaken och förvirrad. Härligt!Hjärta

Kände här för några dagar sen att : GUD såå tråkig jag ärFörskräckt. I jämförelse med andra.Skäms

Jag gör ju aldrig någontingFörskräckt. *som alla andra gör*

Bio, teater, fester, mm.

Men så insåg jag att hallå!!

Det är helt okay! Jag gör ju ändå det JAG VILLHjärta

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-23 09:18 #248 av: [Kathja]1

Hi alla fina! Känner mig lite jet-lagga idag, men snart är jag på banan igen. Idag ska jag till jobbet (igen!!!) fast på APT denna gången, men sedan har jag en vecka som i nuläget är som ett oskrivet blad. DET känns skönt! Det lär bli en del av filosoferande och njutande av livet. Cool

rore  -det där är ju det viktigaste, att sluta jämföra sig med andra och hitta sin väg. Heja dig! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-23 09:21 #249 av: rore

Hehe,  Kathja!

ja visst är det så. Blev själv ganska paff hur den tanken påverkade mig för en kort stund.

Men nu så är jag på banan igen, fast jag åkte ju aldrig riktigt av den , bara slirade till liteBlinkar

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-23 19:16 #250 av: MissInAction

Åhh, det är en relativt ny kvinna på "dagis" som det visat sig sysslar med reiki! Skrattar Hjärta
Och hon ska göra lite reiki på mig imorgon. Vi hade sagt idag men vi glömde bort. 

Båda mina föräldrar har ju gått reiki-utbildning och jag har fått reiki av både dem och av två andra personer förut Glad
Fast jag vet inte om hon kommer att känna själv var hon ska fokusera, eller om jag kommer få komma med önskemål. Och om jag får komma med önskemål så vet jag inte vad jag ska be om... vet ni?? FörskräcktSkrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-23 19:37 #251 av: Otroulig

Miss, har aldrig fått Reiki, men har du inget du kommer på, så går nog healingen till där det behövs tänker jag.

Jag bara ÄR de sista dagarna. Här skrivs det hejvilt, men jag känner inget engagemang för att hänga på. Läser och tycker lite stilla, men känner ingen lust att hänga på. Jag känner mig iakttagande. 

Försöker att komma ihåg att plocka fram förälskelse känslan några gånger per dag. Det går bra! PussmunHjärta Tänk vilken bonus att kunna gå runt och vara lite kär utan att ha ett objekt i närheten Cool

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-23 21:15 #252 av: MissInAction

Hahaha! Otroulig - du kan ju vara förälskad i dig själv SkrattarKär Det blir jag ibland!

Och ja, hon lär nog känna av. Det blir varmt eller kallt eller liksom pirrar i hennes händer.
Grejen är att jag har väl rätt mycket som jag skulle kunna tänka mig att fokusera på, gäller bara att välja "rätt" Lipar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-23 21:29 #253 av: szirius

Haha, jag tror att jag oxå går omkring o är lite självkär, jag tänker vad lycklig min man är som har en så härlig fruKärLiparoch blir å glad över detGapskrattar! Jag är ju väldigt lycklig som har en så härlig man ocksåHjärta, så det är inte det...jag uppskattar bara mig själv mer än tidigareGlad

Wow, jag fortsätter på min high flyingVåg, har nu googlat recept inför helgens kalas...kom på att jag har en oanvänd glassmaskin ståendeFår idé, har inte känts så intressant eller lockande... men nu ska jag prova med lite roliga smaksättningar tror jagTummen upp

Husmorstips som jag fick idag o som funkade ypperligt: diska vin o champagneglas med lite ättika i vattnet så blir de skimrande och utan ränder när de torkar


Anmäl
2014-01-23 21:35 #254 av: Otroulig

Det är ju lite coolt det där med förälskelse känslan.

Allt är ju energi.

 För jag upplever att egentligen så är det bara en spegling av min egen kärlek. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka det. Det jag känner är ju min EGEN kärlek - trots att jag riktar den mot någon annan. Det finns ju en person som lockar fram dom. Som är en katalysator. Och i bästa fall så är de bra speglar - det går in i dom, igenom och tillbaka. Så du får tillbaka det du skickat in.

Som en bra elektrisk ledare. 

Det gäller att hitta en bra ledare av din energi, som leder just din energi  på ett utmärkt sätt.Funderar

Och hihi, de funkar ju säkert på alla känslor - bara olika våglängder av energi. Så därför kan man säkert bli skogstokig på enerigerna som kommer tillbaka när man är en bitch Skrattar

 


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-23 21:57 #255 av: szirius

Ja precis, så är det ju.  Skrev det i nån tråd, hur "kul" jag kan ha åt olika vänner som dejtar " åååå han är PRECIS om migKär!!!"

HahahaGapskrattar

Anmäl
2014-01-23 22:01 #256 av: szirius

En vän till mig nämnde hur min make är ovanlig, som bejakar mig så nu i mitt " jag testar att uttrycka min ilska" , han tycker att jag är stark, häftig, underbar, sexig när jag är argLipar. Hon pluggar psykologi o sa att just kvinnors ilska brukar vara nåt män är rädda för och därför skämtar bort med "kvinnoskämt" typ kring hur knäppa vi är när vi har pms o så. Hur som, det fick mig att vara ännu mer tacksam i hur han tillåter mig, verkligen på alla plan, att utvecklas, och bekräftar mig i det. Vilken spegelHjärta

Anmäl
2014-01-24 08:30 #257 av: rore

Fantastisk spegling Szirius och modigt!Hjärta

Hej på er alla!

Nu har jag semester i 14 dar. *njut faktorn på bara tanken är härlig*

Nää, ska inte ut och resa, ska inte göra någonting särskilt avancerat bara ta hand om mig och vara och vila och göra det jag känner för.Glad

Känner mig riktigt nöjd att jag tog fasta på den känslan och gjorde som

mitt inre föreslog.

Ökenvandringen i mig har funnit sin oas för tillfället. Regnbåge

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-24 19:12 #258 av: Otroulig

Szirius, jag tycker vi gör en klon av din man så kan du skicka hit honom Skämtar han verkar helt underbar Hjärta.

Rore, vilken bra ide! HUR många gör det? Ja haha, jag hoppas det är fler som lyssnar på sitt inre än som tar semester bara för att VARA och vila. Det verkar nästan tabu. Mkt bra lyssnande där Tummen upp

Jag har precis sjunkit ned i soffan. Några vänner skulle ut och käka - men jag kände verkligen bara för att sjunka ned här i mitt eget sällskap,just nu med tända ljus, en pilsner och lite chips. Sen ska jag laga i ordning lite mat så småningom.

Jag fick ett lustigt uppdrag på jobbet - att översätta en teknisk status rapport på jobbet. Det är Uber chefen i USA som ska ha den. Jag insåg rätt snabbt att mina översättningar måste granskas…hittills har jag skrivit om sucked up hoses och balls goes right thru Skrattar. Jag hann inte klart trots övertid så jag har tagit på mig att plita vidare i helgen. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-24 19:51 #259 av: MissInAction

#258
Hahahaha! Balls goes right thru!! GapskrattarDet viktiga är ju att man har roligt, eller hur? Skämtar Hojta om du vill ha feedback! 

Jag fick ju reiki idag på förmiddagen, en halvtimme satt jag. Hon höll alltså sina händer i några olika positioner på mitt ansikte och huvud. Hon kände direkt att jag var mottaglig. Hon har reikat två gånger på en annan kvinna på "dagis", och tyckte att hon var mottaglig - men jag var ännu mer mottaglig. Och det är säkert för att jag har fått healing av mina föräldrar och några andra, så jag har det redan i mig och är öppen för det.

Hon kände också att jag var mer öppen överlag på höger sida, och något sluten på vänster. Jag kan inte riktigt komma på vad det kan bero på. Opererat vänstra ögat när jag var 19, en skeloperation. Men har inte haft några problem. 
Hade problem med ömma axlar i tonåren, tror det var båda men kanske mer på höger.. inte vänster. 

Vet verkligen inte vad det kan tyda på, skulle vara intressant att komma på FunderarGlad

Och det kändes vid några positioner som att hon drog mitt huvud uppåt och som att halsen sträcktes, men hennes händer var stilla och utan tryck. Coolt! Vi sa att det är nog gamla och/eller dåliga energier som går ur mig!

Och hon tyckte att det kändes väldigt bra. Att jag kände som en väldigt positiv och godhjärtad person. Hon kände inget negativt alls! HjärtaSolMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-24 20:06 #260 av: linnease

SolKramasHjärta

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.