Inspiration & Inspiratörer

Abe om motstånd

2014-01-01 18:55 #0 av: szirius

Det här var intressant!  Att det inte är så att man har byggt upp olika mkt motstånd, utan det är samma motstånd alla har, skillnaden är bara att vissa återupptar den dag efter dag, så att den lever vidare! Kan man bara bryta vanan en enda morgon och sen inte ta upp den igen så försvinner motståndet. Det behöver inte ta tid! Antingen har man motstånd eller så har man inte det. Inget nytt, men det blev tydligt för mig av detta bildspråk:

Det räcker med att man lägger dit en liten sten i ett rör så stoppas vattenflödet. Lägg inte dit den och det flödar. Det är dock en vanesak att man hela tiden lägger dit den där lilla stenen, kanske direkt när man vaknar, eller senare under dagen. Dvs en känsla eller tanke vi har, som motsätter det naturliga flödetVåg. Uppgiften blir alltså att fatta vad det är för liten sten man lägger dit, och välja att sluta göra det.

 Jag har nog snarare haft en bild att jag byggt en hög hög mur av motstånd som jag nu ska behöva knacka ner lite i taget under massa massa tidPustar , men den bilden "river jag" gladeligenCool. Jag behöver bara hitta vad det är för liten sten jag envisas med att ploppa ner i röret och helt sonika sluta med det.

Tada - så ENKELT!!Skämtar

Anmäl
2014-01-01 20:43 #1 av: Otroulig

Ja, det är ju så finurligt!

Så egentligen behöver vi inte gräva i mönster och gammalt skit utan kan helt enkelt bara sluta med det vi håller på med (skapa motstånd) 

Lite fascinerande för en analys fantast! 

Vi är så inpräntade att vi behöver jobba och analysera och förstå, istället för att bara välja en annan vägVåg

Jösses vad vi krånglar till det Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-01 20:56 #2 av: [Kathja]1

Nu får det vara slut krånglat! Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.