Trender och tidsanda

Summering av 2013

2013-12-26 12:08 #0 av: Otroulig

Jag tog dig på orden Kathja och tog mig några minuter att tänka över vad som hänt 2013.Skämtar

Är det någon mer som vill summera - så är det bara att fylla på Skrattar

Det känns bra att titta tillbaka, testa får ni se.

Det är ju lätt att tycka att inget händer - men när jag ser på mitt 2013 så inser jag Jösses vad det hänt grejer!!

Jag satte ned foten i början på året - sa stop nu räcker det och hoppade fritt fall utan fallskärm. Jag fick ta emot så mycket kärlek från så många.HjärtaHjärta

Massor med möjligheter har presenterats för mig och jag har lärt mig att vara flexibel. Det största som hänt mig är nog faktiskt att jag lärt mig att känna total tillit! Att saker kanske inte blir som man tror - men det är helt i sin ordning ändå. Allt löser sig. 

Jag har fått känna mycket hopp och pirr om framtiden och det är jag tacksam över. 

Jag kan känna att jag inte varit så snäll mot min kropp det här året...så jag önskar att jag börjar känna vördnad inför min kropp och att det återföds en glädje i att ta hand om den. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-26 12:14 #1 av: linnease

Åh kul. Jag har varit lite sugen på att fylla i den där summeringen som någon tipsade om här för ett par veckor sen.. Ska leta fram den tråden och putta den tror jag. Bra mellandagspyssel.

Anmäl
2013-12-26 13:02 #2 av: [Kathja]1

Jag kan ibland känna att det händer ju inget! men så tittar jag tillbaka och inser att SHIT vad jag har fixat och donat. Året har gått i rensandets tema  - många blockeringar har rensats bort, gammal skit har städats bort både i det inre och det yttre. Jag har hittat en bra balans i inre-yttre, i andligt-mänskligt. Jag har hittat vad jag vill göra och hur jag vill göra det. Min naturliga mående-nivå är så mycket högre nu än för ett år sedan.

Så även om det inte har hänt något i det yttre, sånt där som vem som helst kan se så har det hänt en massa viktigt och bra detta året. Ser med spänning fram emot 2014!


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-26 13:26 #3 av: SHIAWASE

haha, otroulig,, vad som har hant 2014???!!!Ska du redan summerihop det aret:)

Jag tanker tillbaka lite da och da,, sarskilt nar det kanns som om det star stilla,, och da inser man att det hander massor av saker!!!

Sa justdarfor ar det ju saaa viktigt att vi ar har och nu,,, att vi inser att det ar JUST NU som ALLT HANDER!!! Det finns inget annat en NU!!~~~

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-12-26 13:58 #4 av: Otroulig

HAHA Gapskrattar oj då. Näe repris behöver jagi inte ha - ändrar raskt!!!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-26 19:08 #5 av: szirius

Jag scrollade på min FB och blev alldeles fylld av kärlek...wow...mitt liv!Hjärta Det är bra att påminna sig om alla bra stunder man haft...och som sagt, man minns att det VISST hänt MASSOR!! Tänk vad man förminskar sig själv och sitt växande iblandGalen. Bara att jämföra hur jag mådde förra året den här tiden och nu! STOR skillnad. Jag har varit försiktig och trevande , nu har jag börjat våga drömma, ha tro och visioner om att det går att förändras, alltså VERKLIGEN -både inuti och det yttre livetStjärnor

Det största som hänt mig är nog faktiskt att jag lärt mig att känna total tillit! Att saker kanske inte blir som man tror - men det är helt i sin ordning ändå. Allt löser sig. 

Den kan jag också hänga med påTummen upp. Den känslan uppstod 2012, men har fördjupats detta årVåg.

Jag behöver ta mig tid att sätta mig ner o fundera mer på året som varit...får se om jag delar eller gör det för mig själv...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.