LoA-generellt

Ta bort smärta

2013-11-25 20:10 #0 av: Piixy

hej

funkar det att använda LoA på fysisk smärta? Isf hur gör jag :D

Tack på förhand.

Anmäl
2013-11-25 20:55 #1 av: Otroulig

Ja det har fungerat för mig i alla fall. Sen kan man säkert lösa det på olika sätt.

Mitt sätt var helt enkelt NÄ nu skiter jag i mitt knä (hade artros, menisk och ledbandskador) jag slutade träna som var rekommenderat. 

Efter några månader så upptäckte jag helt plötsligt att jag kunde gå flera kilometer utan att smärtan kom.

Så det jag gjorde var att ta bort fokuset på smärtan helt enkelt. Det du fokuserar på får du mer av stämde bra i mitt fall Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-25 21:29 #2 av: Piixy

Aa okej ska prova :D en följd fråga, om jag fokuserar på någonting väldigt mycket spelar det någon roll vad jag känner?

Anmäl
2013-11-25 21:46 #3 av: Otroulig

Absolut! Känslan är det viktigaste. Du kan fokusera hur mycket som helst - ta i från tårna men det fungerar inte då. Det ska vara lätt, kännas enkelt, roligt, skönt.

Det är därför vi surrar så mycket om energier här - för känslor är energier. Jag puttade upp tråden Känslo stegen till dig.  Där får du en liten beskrivning. Ofta kan man inte gå direkt från botten till toppen utan man får ta små steg och bygga upp känslan. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-25 23:30 #4 av: SHIAWASE

Jag har ocksa tagit bort smarta pa samma satt som Otroulig, och aven da gjort andningsovningar, meditationsovningar, dar jag later ljuset floda inom mig och dar jag oppnar upp for energiflodet Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-26 07:32 #5 av: Piixy

#3 Jag ska titta på känslostegen Tack :D så det är bara när jag känner glädje som något dras till mig? 

#4 Det tänker jag också prova att sitta och meditera, fast har tappat mycket på senaste tiden. Är kanske dags och börja igen :D

Anmäl
2013-11-26 07:44 #6 av: SHIAWASE

Man drar saker till sig HELA tiden:)

Attraktionslagen, verkar vara sig vi ar medvetna om det eller inte.

MEN om vi ar medvetna om den, och uppmarksammar vara kanslor, borjar styra varat fokus, vara tankar och darmed vara kanslor, sa kan vi lattare navigera livet at det hall vi onskarSol

Kanner vi ilska, bitterhet etc. sa drar vi till oss handelser som ligger i samma frekvens. Men det ar vi medvetna om det sa kan vi se relativt objektivt pa en sadan handelse, och uppskatta vagvisaren vi far om att vi kan styra var tillvaro sjalva,,, och det borjar med att vara medveten om kanslor och tankar:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-26 08:11 #7 av: [Kathja]1

Vet inte om du har hör talas om en man vid Boris Aranovich, hans hemsida har du här. Han har iaf skrivit flera böcker på ämnet. Bor du i Stochkholms krokarna så vet jag att han håller föreläsningar ofta, finns även det på hemsidan. Han snackar iaf om vikten av tanke-andning-och-vatten som en väg till hälsa. Intressant tycker iaf jag. Har försökt få min man att haka på eftersom han har värk, men vi är inte där ännu. 


HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.