Manifesteringar

Äntligen flyt

2013-11-23 09:35 #0 av: Sameli

Hejsan alla LOA här inne Vinkar

Ville bara hälsa att erat "peptalk" förut angående arbete/jobb har gett utdelning.

Jag har sökt såå många jobb och utan resultat men nu har jag faktiskt fått ett extrajobb nästa vecka. Det mest fantastiska är att jag inte ens har sökt det jobbet. Jobbet kom till mig Våg

Jag hoppas att detta får hela processen i rullning och att det är en start på ett heltidsarbete, även om inte inom detta företag, så att jag i alla fall kan göra mig av med rädslorna för att inte få jobb och bara fokusera på det positiva.

 

Anmäl
2013-11-23 10:00 #1 av: SHIAWASE

Sameli!
Vad roligt!! Grattis~~~ Blomma Visst ar det en underbar kansla nar man kanner att man sjalv faktiskt attraherade en situation tack vare att man lyckades vanda kanslan!!!

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-23 10:01 #2 av: [Kathja]1

Grattis Sameli! Så roligt. Med ett fokus på tacksamhet så är det självklart att det kommer att komma mer jobb, nu vet du ju hur du kan göra för att styra ditt liv mot det du vill. Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-23 10:05 #3 av: Otroulig

Hurra BallongBlomma

Grattis!

Det är ju det som är grejen - det behöver inte vara svårt Glad. Perfekt att ödsla tacksamhet över detta som Kathja säger - då kommer det mera.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-23 16:08 #4 av: Lunaliahundar


:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.