Trender och tidsanda

Atlantiskoderna

2013-11-12 09:01 #0 av: [Kathja]1

Som några av er vet så var jag, och Tora, iväg i går på DNA-aktivering med Zoe (det var så coolt!!!). Vissa delar av det här finns på youtube, så känner du dig dragen till detta, inte av nyfikenhet utan för att du känner att det slår an en stäng i dig. Något säger dig att du ska ta emot denna gåva, ja då hittar du första videon här nedan.


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-12 12:58 #1 av: Torahzen

Jag har alltid varit fascinerad av Atlantis. Jag ska definitivt läsa in mig på detta och se filmklippet.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-11-12 15:23 #2 av: [Kathja]1

Det var väl därför som du var där igår, själv har jag aldrig varit intresserad av Atlantis. Men jag ska kanske läsa in mig, om det nu har med mig att göra. Funderar

Jag blir lite otålig, ville ju veta på vilket sätt detta kommer att påverka mig ju! Men vem vet det kanske inte kommer att märkas så mycket...fast jag vill nog tro att det kommer att göra skillnad, speciellt med tanke på hur det kändes igår. Oskyldig

Hur är det med dina fingrar Tora?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-12 15:57 #3 av: Torahzen

Igår kl 01.11 vaknade jag av att det stack i fingrarna och små sår på fingertopparna. Jag har haft detta förrut, det kommer i skov. Efter DNA aktiveringen känns det lite bättre, men det ömmar att skriva på tangentbordet idag med.

Zoë pratade om nycklar och jag undrar också vilken nyckel jag kanske har fått eller ska få och vad jag ska göra med den. Jag har bett om tydligt svar men inte fått något än. Jag vaknade flera gånger inatt. Jag var stressad över att jag skulle missa något/försova mig. Jag vaknade flera klockslag som jag inte kommer ihåg nu, men det var typ 03.03 och 04.04.

Idag är jag trött och nöjd. Jag går och småler. Tänker "mina kollegor skulle bara veta vad jag gjorde igår" .

Jag hörde förresten flera låtar i bilen på vägen hem. Det var Regn hos mig med Orup och en textrad var typ "en gåva från Gud". De andra låtarna har jag redan glömt. Funderar

 Dagen yogi-te hade budskap Fear less - love more.  Det passar bra in på mig nu... Skrattar

Lite yr har jag varit idag. Det har nog med aktiveringen att göra.
 

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-11-12 16:01 #4 av: [Kathja]1

Visst är det spännande! Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-12 19:55 #5 av: Otroulig

Atlantis kan jag känna fascination och igenkänning av, men det här kändes lite småskumt för mig, slutade vid video del två för det var hack i ljudet. Jag får se om jag får nån känsla av att vilja fortsätta.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-12 20:03 #6 av: [Kathja]1

Jag har inte tagit till mig dem själv, känner att jag just nu är mer än nöjd med det jag fick igår!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-12 20:27 #7 av: szirius

Jag kanske ändrar mig men just nu känner jag att...det som ska aktiveras det aktiveras ändå...allt handlar ju i grunden om att vara i vortex och är man där så finns inget annat än flöde...så det är där jag lägger mitt fokus. Att hoppa upp på high flying disks, vara i kärlek så stor tid jag bara kan och må bra, resten följer sig självklartVåg

Vissa hittar in i vortex via vissa grejer, tex den här aktiveringen, andra hittar in med andra medel...allt är som det ska...

Faran är ju när man vill påpeka att det bara finns ett rätt sätt...och att de som gör annorlunda gör fel. Menar inte att nån påpekat det nu...och har inte ens klickat på länken...men känner att det här finns i luften hos så många olika alternativa vägar...och det gör mig sååå tröttGäspar...gå vidare liksom...släpp den där begränsningen...vi är alla gudomliga varelser och ALLT som får oss att känna, vara i och verka i kärlek är en sann väg. AMEN PÅ DET!

Anmäl
2013-11-12 20:43 #8 av: Otroulig

Jag måste erkänna att jag får lite små ångest när det pratas om att man har en uppgift. Har nåt gammalt minne över att jag skulle ha ansvaret över nåt stort och jag fegade ur, fick inte fram min kraft pg.a rädsla. Jag svek en massa människor. hmm lite intressant faktiskt, det känns som en mildare version av det på jobbet nu ibland. 

Och det lustiga är ju att jag mest vill sätta mig under ett träd och borra ned fötterna i mossan. Tror inte jag har nåt större mission att göra i det här livet. Jag kan gå runt och sprida kärlek javisst, men känner inte behov att något mission. Funderar Som du t.ex Kathja. Vet att Szirius pratat lite om sånt också..

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-12 23:01 #9 av: [Kathja]1

För min del får jag säga att känslan igår var VÄLDIGT mycket mer än att vara i Vortex. Jag fattar fortfarande inte varför jag skulle dit, men ska man följa sin inre röst så ska man. Och min "uppgift" har jag ju vetat om ett tag nu så det är inget nytt, kan inte tro annat än att gårdagen händer ihop med det jag redan visste. Men som vanligt så ger det sig med tiden. Och just nu känner jag mig allt annat än redo, mest nojig då det kommer till just det där.

Vem vet jag kanske skiter i min uppgift och gör något annat...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-13 12:39 #10 av: Torahzen

Jag tittade på youtube filmerna igår. Jag började inte fladdra med ögonlocken. Får se om något gick in. Det pirrade i några chakran iaf.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-11-13 12:58 #11 av: [Kathja]1

Jag kollade inte in alla, bara de första två, men jag fladdrade för fullt, men som sagt så tror jag att det där får vara så länge... Har nog med att styra mig och allt som är redan nu. Galen

Allt har sin tid.. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-14 12:57 #12 av: Torahzen

IDAG började det fladdra i ögonlocken. Jag stt på möte och kände att det började rycka i ögonlocken. Sedan gick det över. Men nu på lunchen när jag gick på lunchpromenad så började det igen och jag lät dem fladdra. Jag mötte inte så många och det är lita blåsigt idag så om någon fladdrar så är det inte så konstigt.

Jag har tittat lite mer på filmen och ögonlocken fladdrar igen. Spännande! Kathja känner du några efterverkningar?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-11-14 15:04 #13 av: ollivoll

Hej: ) kollade på youtube om antlantiskoden. Skulle någon vilja förklara lite kortfattat vad detta blinkande med ögonen ska leda till? Försökte hitta förklaring på nätet men fick inte upp något bra.

Anmäl
2013-11-14 18:44 #14 av: [Kathja]1

Jag känner mig mest trött, och så har det varit mycket "snack i mitt huvud". Mer än vanligt. GalenOch så har bitar börjat falla på plats, nya idéer som dyker upp och nya människor som är inne på min linje.

Ollivoll - här har du lite mer info. Kortfattat kan jag iaf säga att innan man släckte ner Atlantis så hade ett antal människor fått i uppgift att även släcka ner stora delar av människornas DNA, det är vad vetenskapsmän kalla "skräp-dna" med andra ord delar av vårt dna som vi inte använder. Och inte heller kan använda. De där videorna är för dem som känner sig dragna till dem, och de öppnar upp delar av dessa nedstängda dna bitar.

 

 


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-14 18:53 #15 av: linnease

Låter spännande! Provade en stund o önskade att jag kunde hänga med på den vågen, lät coolt. Älskar Sci-Fi, vore coolt att hamna mitt i nåt på riktigt liksom SkrattarMen jag var nog inte riktigt där. 

Anmäl
2013-11-14 19:00 #16 av: szirius

jag blev ju också nyfiken, kunde inte låta bli att kolla på förstaLipar. Jag tycker att hela hennes ansiktsform förändras...nästan läskigt...ögpnen också...tänkte alien...och ja, hon säger ju själv att hon är från en annan planet, såSkrattar

Men blev rädd ärligt talat (skydd?) ....det ska ju handla om kärlek och öppenhet men fick en blixtkänsla om hjärntvättning liksom....Galen

Mina ögon fladdrade inte ett dugg, men jag började tona automatiskt....men sen blev jag rastlös efter ungefär 9 min. Ska fladdret betyda att man "tar emot"?  I så fall ska jag göra annat än detta, helt klartSkämtar

Fast...mina händer har hettat hela natten, röda längs kanten...och idag vaknade jag ju med feber...så int vetjaFunderar

Anmäl
2013-11-14 19:07 #17 av: [Kathja]1

Vet faktiskt inte om ögonen på något sätt "måste" fladdra på en själv, hon sa ju något om att man kanske efter en stund inte klarar av att titta henne i ögonen så jag tänker att det borde vara lugnt oavsett vad som händer. Men som sagt jag gissar bara för fullt.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-14 19:25 #18 av: linnease

Jag tänkte det är typ som en binär kod helt enkelt, ettor och nollor.. eller morse :) Kanske mer avancerad, kan ju blunda olika långt med. Fast det var ju inte superbra upplösning, svårt att se riktigt.

Fast, vibben och vad man själv gör och tar in av det är ju viktigast som alltid

Anmäl
2013-11-14 19:58 #19 av: Otroulig

Du och jag Szirius reagerade ungefär på samma sätt.Skrattar 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-14 21:28 #20 av: Theleonora

Här är en som inte vågar titta. Tycker det låter lite läskigt hela grejen. Har fullt upp med 3 doser healing denna vecka som det är ;)

Anmäl
2013-11-14 22:02 #21 av: [Kathja]1

Känner man att man är dragen till det där ska man göra det -  annars inte! Som med allt annat, låt känslan styra. Känns det rätt så är det rätt.

Men Thea, överdosera inte healing! Du behöver landa mellan varje gång.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-15 00:05 #22 av: SHIAWASE

Jag kollade pa klippet, men inget som jag kanner mig dragen till.

Fast jag ar ju samtidigt nyfiken av mig, sa jag googlade runt lite anda:)
Daremot, sa har jag ju kommit i kontakt med Atlantis och Lemuria tidigare, och namnde det nagonstans tidigare nar jag skrev om kristaller.

Lemuria kristallerna, har ju record-keeper dvs. de innehaller information fran den tiden, som man lagrade i kristallerna, och de forandras ocksa hela tiden,,,,,


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-15 00:17 #23 av: SHIAWASE


http://serenityexpressions.com/atlantis.php

En intressnat lank med info om atlantis och aven kristallernas funktion.

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-15 09:25 #24 av: Torahzen

Intressant! Jag har bara skummat lite, får läsa ordentligt när jag har tid.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.