LoA-generellt

Auktioner för...eller emot...

2013-10-08 07:13 #0 av: [Kathja]1

Vi har ju varit inne och studsat i ämnet förrut men det blev aktuellt för min del idag eftersom det visst är en "gå inte in på FB dag idag". Vad jag har förstått så vill man med det visa sitt missnöje kring hur FB hanterat den sk Bajsmannen (gulligt namn, får mig att tänka på snubben som gjorde en guldkopia av sin egen bajskorv och sålde den som konst Galen)

En auktion för att få FB att öppna ögonen, borde ju funka, men en auktion MOT Bajsmannen ger honom bara mer energi. En rosabandet vecka MOT bröstcancer borde ju göra att cancern frodas ännu mer, osv.

Att demostrera för daghem åt alla - okej. Att demonstrera mot höjda skatter - inte lika lyckat.

Men oavsett om FB auktionen är FÖR eller EMOT så lär den där Bajsmannen förtsätta så mycket uppärksamhet och ENERGI som han får! SkrattarTyst


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-08 08:48 #1 av: SHIAWASE

haha,, har ingen aning om vad detta handlar om ,

MEN,, haller helt med dig.

Darfor nar man pratar om aktioner MOT nagot, mot mobbning, mot krig, etc. sa sager jag alltid att vi maste vanda pa det,,

For fred!ok, For acceptans etc.

 

Valdigt viktigt det dar hur man valjer ord, nar man vill verka for nagot som man tycker ar bra

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-10-08 11:41 #2 av: szirius

Håller med totalt! Man märker ju själv i sina energier, HUR tydligt som helst tycker iaf jag, hur man blir spänd, arg, upprörd, känner orättvisa, dvs bara massa skitkänslor när man läser inlägg som har med sånt att göra. Så jag bara klickar vidare...Tyst Har därför ingen aning om vem bajsmannen är, hahaSkrattar, men jag minns att det fanns nån "bajamannen" som badade i bajamajor på festivaler när jag var ungGalen

Viljan är god hos de flesta, de "vill göra en skillnad", men att gå i motangrepp, demonstrera med ljudligt missnöje är att använda helt fel energi. " Det du fokuserar på växer".

Så: FÖR saker - jaaaa! Hjärta


Anmäl
2013-10-08 11:47 #3 av: Otroulig

Helt med på er linje :)
Genom att lägga mer energi på de saker man INTE vill ha i sitt liv och agerar i mot aktioner så får det tyvärr motsatt effekt.

Lite intressant att inte fler kommit på detta.
Samtidigt så hmm, att visa vad man inte vill ha kan ju vara bra. Då tänker jag t.ex att skriva på nån lista på FB eller IRL. Thats it, att lägga sin röst, sen släppa.

Men tänker på aktionen Neal hade för några veckor sen. En världslig meditation om hur lösningen med Syrien skulle lösas på fredlig väg. DET är den vägen man ska gå.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-08 12:30 #4 av: linnease

När du var ung?! Meh, du är ju ung Szirius!

Anmäl
2013-10-08 12:35 #5 av: szirius

#4 haha, jaa det är jag faktiskt! Lipar Skriver så lite på skämt men ska kanske sluta med det...hehe...när jag var TONÅRING menade jagSkämtar

Anmäl
2013-10-09 20:25 #6 av: Torahzen

Jag håller med. Svårigheten kan dock vara att det inte alltid finns en självklar motsats. Mot mobbing - för vänskap, eller ?!


♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-10 00:15 #7 av: SHIAWASE

Nej precis,, dar maste man bli lite uppfinningsrik, kanske hitta lite nya begrepp till och med.

Nar det galler mobbning,,, har ni nagra ideer? 

Det handlar ju om att acceptera varandra,, acceptera och uppskatta mangfalden,, mer det an att ga ut att man ska vara van med alla, for man kommer aldrig kunna bli kompis med alla, man kommer aldrig kunna tycka om alla, men man kan ju anda acceptera varandra, respektera och lata alla fa vara som de ar, uppskatta mangfalden.

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-10-10 08:29 #8 av: [Kathja]1

"För respekt" För kärlek" "För acceptans" "För lika värde" - Kanske?

Auktionen Vi är alla En! Eller auktionen Du är en annan Jag! Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.