Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
LoA - Personligt

Våra (nattliga) drömmar del 3

2013-06-27 13:08 #0 av: SHIAWASE

Drommar!! vad betyder de for oss??

Ibland kommer vi hag dem, ibland inte~~

Men det kan vara intressant att vara mer uppmarksamma pa vara drommar, kanske vill de saga oss nagot??

Har inne har vi manga duktiga " dromtolkare" ~~

Vad vill din drom egentligen tala om for dig?

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-06-29 09:07 #1 av: Håbe

Jag tycker det här med drömmar är lite klurigt. Kan man verkligen ta allt man drömmer på allvar eller är det mesta bara ett samlat hopkok av ens fantasi och intryck man fått?
Jag drömmer så otroligt intensivt just nu. Är det ett tecken på att jag har för mycket i skallen just nu helt enkelt?
Samtidigt har jag inatt drömt två väldigt intressanta drömmar. I den ena mindes jag plötsligt namn och gatuadressen till en person, en före detta pojkväns mamma, som jag bara hade kontakt med några månader men som betydde väldigt mycket för mig. Hon hjälpte mig med en viss sak och var ett otroligt stöd. Sen har åren gått, 17, och jag har tänkt att jag skulle ha velat skicka några rader till henne. Men jag kom inte ihåg hennes efternamn eller gatuadress. Har försökt googla på alla möjliga detaljer utan resultat. Så plötsligt inatt så bara "pling!" jag vet vad hon heter. OCH var hon bor.

Någon gång under natten drömde jag också att jag var arg, upprörd, irriterad över att jag inte fick några tydliga signaler, tecken från någon hjälpare eller skyddsängel. Jag är helt klart inte em av dem som ser sånt som inte andra ser. Har ett minne av att jag säger något i stil med "varför kan du inte visa dig på ett sätt jag förstår? Jag är ju inte så bra på det. Varför kan du inte vara så tydlig att jag inte kan missförstå det? Varför kan andra få så tydlig kontakt med sina hjälpare och inte jag? Jag vet inte ens vad du heter!"
Så får jag ett helt tydligt svar "jag heter Matthias" och då vaknade jag för jag var så säker på att det här får jag inte glömma bort. Det var till och med helt tydligt att det ska stavas så där. Med två T och sen H.

Och då kommer ju skeptikern fram. Ska man verkligen ta precis allt man drömmer på allvar?

Anmäl
2013-06-29 09:25 #2 av: [Kathja]1

Om du med det menar om du behöver förstå och analysera allt så nej det tror jag inte. Men allt du drömmer har med dig att göra så dina drömmar är en del av dig, de speglar ditt inre. Vissa drömmar är ju mer "ytliga" till sin karaktär tycker jag. Ibland kan man tex drömma om en film man såg innan man somnade.

Men de där två drömmarna är ju super starka! Att få svar på en önskan om ett namn och/eller adress på det sättet är ju väldigt praktiskt. Vi kan skrota Eniro. Skämtar

Och det är tydligt att du vill ha en kommunikation med din/dina hjälpare och nu fick du t.o.m dennes namn.

Super coolt!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 09:49 #3 av: Håbe

Ja det känns riktigt coolt Cool.

Men min tanke var mer en tvivlan på att det verkligen stämmer. Lite fånigt att börja prata med en Matthias som inte finns. Tänk om den heter något helt annat till och med? Att koka ihop fantasifulla historier är en av mina starka sidor. Jag är en jäkel på att berätta sagor för ungarna på jobbet. Det händer att personalen stannar upp och fastnar de också Skrattar. Så hur kan jag tro på att inte det här också var något jag hittade på?

Fast det var lite häftigt att det var så säkert med stavningen. Jag skulle stava det Mattias om jag fått välja. Det känns mer naturligt för mig. Men det var helt fel kände jag. Det måste vara Matthias.

Anmäl
2013-06-29 10:10 #4 av: SHIAWASE

wow!!!superintressant Habe!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-06-29 10:13 #5 av: [Kathja]1

Klart att han finns och han är din. Tänk på en annan som snackar med en dansande björn som heter Egon! GalenTyst

I drömmen hittar du inte på, det gör du bara när du är vaken. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 13:43 #6 av: Otroulig

WOW Håbe!!
Så där känner ju jag oxå ibland, att jag önskar mig en säker bild på mina hjälpare. Om det kommer så där klockrent så har du kontakt.

Jag tror att en del av det vi drömmer helt enkelt ät en bearbetning av de intryck vi fått under dagen, ibland kan även dessa intryck blanda sig in i de talande drömmarna.
Så därför är det inte så lätt alla gånger och därför så är det alltid drömmaren som bäst gör sin tolkning.

Att du drömmer mycket betyder att du " jobbar" med dig själv på ett annat plan. Det händer förmodligen otroligt mycket hos dig just nu. Och vi vet ju att så är fallet:) det känns som att du tagit ett mega kliv- och då ska ju alla nivåer i dig justera sig. Omedvetet, undermedvetet, övermedvetet.

Själv kan jag i drömmarna verkligen känna av min manliga guide, hmm har nog flera hjälpare, ibland är det pappa som är där men det finns en annan man oxå. Men inga namn:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-06-29 14:21 #7 av: [Kathja]1

Jag drömmer fortfarande en massa, de är som filmer. Nämnde tidigare att jag vid flera tillfällen har drömt om mina gamla gymnasievänner och har funderat lite på vad det kan stå för. Funderar

Dels är dessa kvinnor de enda som jag har haft en vänninerelation med, dels hänger de ihop med min före detta man... Kanske ska jag ta itu med något som har med honom att göra. Eller så har jag en inre längtan efter vänninegemenskap. Eller både och. Funderar


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 14:44 #8 av: Håbe

Ha ha, Kathja, jämfört med Egon och Stig så är det nog ganska "normalt" med min Matthias trots allt Gapskrattar. Undrar vem han är? Fick ingen känsla av någon björn eller sköldpadda eller så i alla fall. Min känsla är att han har människoform.

Och Otroulig, din tolkning av mitt drömmande känns också vettig. Det blir ju lite bakvänt att nu när allt känns lugnt och stabilt, båda fötterna tryggt nerkörda i jorden, så sätter mitt undermedvetna igång och jobbar på högvarv och det känns lite jobbigt. Fysiskt jobbigt alltså. Jag blir jättetrött av det. Man kunde ju tycka att även drömmarna borde vara rosa, fluffiga moln eller så, men å andra sidan är det logiskt att det är när man är i balans som man kan orka med att ta nya ostadiga kliv ut på okänd mark. När allt är tungt och svårt så skulle man ju inte orka med att hantera det.

Spännande är det i alla fall. Hoppas på att få lite närmare kontakt med Matthias framöver, nu när jag äntligen kunde höra honom. Han har säkert signalerat med blåljus och sirener hela tiden, men har man vaxproppar i öronen så har man Skrattar.

Anmäl
2013-06-29 15:17 #9 av: [Kathja]1

Fast det är logiskt Håbe, innan hade du inte lyssnat. Allt har sin tid vet du. Jag har ju haft fullt snurr på mina drömmar efter att jag knackat på rensa-DNA-EFT och Hoppilånghopp-EFT - man behöver få bort blockeringarna innan det undermedvetna kan göra sig hört ordentligt tänker jag.  

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 15:57 #10 av: Håbe

Jag vet att allt är logiskt och att allt har sin tid. Men nu är ju jag en person med ett litet yttepytte uns av kontrollbehov....Lipar.

Anmäl
2013-06-29 17:09 #11 av: [Kathja]1

...och då är det bara en sak som gäller... Andas! Och träna på att SLÄPPA TAGET. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 18:07 #12 av: Håbe

Du påstår alltså att världen inte slutar att snurra bara för att jag inte håller koll på den? Förskräckt

Anmäl
2013-06-29 18:35 #13 av: [Kathja]1

Japp! Den slutade inte att snurra när jag slutade att ha koll på den, och jag kan ju inte tro att du är viktigare än mig, hi hi. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 18:54 #14 av: Håbe

Tjaa, om man lägger upp det på det viset...Skrattar.

Anmäl
2013-06-29 18:58 #15 av: [Kathja]1

Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-30 18:32 #16 av: crinalina

Haha vad roliga ni är! Skrattar

Jag fick ju kontakt med mina änglar för några månader sedan, men jag fick aldrig någon känsla av namn. Så för några veckor sedan så frågade jag rakt ut vad min starkaste ängel har för namn, men jag fick inget svar. Nähe, tänkte jag, jag får väl vänta någon dag och fråga igen. Så småningom så lyssnar jag väl. Efter ett par dagar så var jag tvungen att börja skratta. Då hade namnet Gabriel dykt upp säkert 20 gånger på olika sätt, i olika sammanhang och på olika ställen. Det som till slut fick mig att fatta var när jag råkade läsa något om att Gabriel är skribenternas/författarnas skyddsängel, då tänkte jag att jag skulle vilja ha Gabriel som min skyddsängel, och det var då jag insåg att han har försökt tala om för mig de senaste dagarna att det är just så det är. Haha Ibland är det första man är blind på ögat. Lipar

Anmäl
2013-06-30 19:33 #17 av: Otroulig

:) min med❤
Det har jag fått till mig, men det känns som att det finns någon mer aktiv, kanske i Gabriels ängla armé tänker jag mig, eller en annan guide helt enkelt.
Vet inte varför, men för mig kändes det som " ärke ängel till lilla mig" För mig känns det som att visst, han finns säkert där, men vill ha en liten mer Svensson guide. Haha töntigt jag vet! Men å andra sidan känner jag att det spelar ingen roll egentligen:) känner ju en närvaro och då får han heta/ vara vem han vill :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-04 10:46 #18 av: [Kathja]1

Jag drömmer så mycket nu för tiden så att jag skulle kunna skriva i dagar om det. I natt drömde jag bland annat att jag skulle checka ut från ett hotell, väl inne på rummet där jag skulle plocka ihop mina grejer blev jag kissenödig så jag satte mig på toan och började kissa. Men det gick inte att kissa i toan utan det skvätte överallt! Skvätte flera meter ut från toan, trots att jag satte handen för som stänkskydd.

När jag var klar så tänkte jag att jag kan ju inte lämna det så här utan jag får skölja av golvet (och mig) som tur var fanns det en slang i rummet (toan stod i det enda rummet som var) så jag började skölja av allt. Det var vatten på hela golvet, sägen, på böcker...ja över allt. Till slut så stod jag i vatten. Då upptäcker jag att någon har glömt en soppåse (inga äckliga sopor, mest gamla papper odyl) under en bänk och jag vet att jag tänker att det var slarvigt av de som städar att inte ta bort soppåsen. Så vaknade jag.

Har klurat lite på den och har kommit fram till att det kan vara som så att jag nu har släppt på alla känslor (kissandet och vattnet) men att det någonstans finns en påse med "skit" som jag behöver bli av med. Vad tror ni?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-04 12:36 #19 av: Otroulig

Mm, om nu urin är gamla spänningar/känslor. Så kommer de ur dig rätt okontrollerat, du försöker städa bort dom - men det verkar som att det inte finns någon brunn, de har ingenstans att ta vägen?

Jag fick lite känslan av att du fått ur dig en massa känslor och spänningar du har hanterat dessa (spolat) - men på nåt vis så återstår hopsamlingen, vet inte vad för ord jag är ute efter, summering, sammanfattning. Ja lite städning kanske..men soporna var ju t.om ihopsamlade - så likadant där. Det är bara att bära ut dom i soptunnan.

Glad


 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-04 13:58 #20 av: [Kathja]1

Hittade förklaringen hos Urban, han säger att "Att kissa betyder att släppa på en känslomässig anspänning" - så jag utgick ifrån det. Och det fanns en brunn i rummet, för när jag stod där och spolade för fullt så rann vattnet ner i en golvbrunn i ena hörnan.

Känns iaf som att det på något sätt var en utrensning, och kanske är det som du säger att det är något som ska kastas, rimmar ju ganska väl med min känsla för drömmen. Skrattar

Ska ut med soporna nu... Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-09 07:11 #21 av: Otroulig

Bad om hjälp med drömmar inatt. 

Drömde att det var krig, jag och några andra var i ett hus, typ torp på landet, de andra två en man och en kvinna gav sig iväg på nåt uppdrag och jag skulle låsa, för att hindra att fienden kom in. Tappade nyckeln, irrar  lite (precis som jag gjorde igår IRL..nyckeln hade glidit ur fickan mitt på grus planen) men just att jag skulle låsa, stänga igen. Sen skulle jag ge mig ut själv i kriget, lite riskabelt, men jag brydde mig inte. Jag var modig, nästan lite respektlös.

Först tänkte jag att det var helt jobb relaterat...det kändes så i drömmen, att jag ska låsa och göra det säkert så att vår kund inte kan komma och hitta kryphål. Eller att vi ska vara säkra och trygga. Men nu i efterhand...så vetifåglarna om det handlar om det...

Vad vill jag stänga in, som ingen kan komma åt...Mig själv? Eller är det nyckeln som är viktig. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-09 07:30 #22 av: [Kathja]1

Jag fastnade i att det var ett litet torp, har du förminskat dig själv? Eller var det kanske ett litet mysigt hemtrevligt torp så det mer är ditt allra innersta på något sätt? Funderar

Min spontana är att det är mycket utanför dig (kriget) som händer, du vill skydda dig själv (låsa ditt hus) men att du inte är rädd, det är mer det att du inte riktigt vet hur du ska få till det (tappar och letar efter nyckeln). Det viktiga är iaf att du är modig, detta är inga problem och det vet du. Om allt sedan handlar om jobbet eller ej det vet jag inte, men egentligen spelar det kanske mindre roll för det handlar iaf om DIG. Hjärta

Du får väl be om en fortsättning. Somnar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-09 08:34 #23 av: Theleonora

Vad var det du skulle låsa inne i torpet?! Vad är det inom dig du skyddar och som du inte vill/vågar/är redo att ta fram än?! Tänker att det är det du vill skydda som gör att du inte vågar se det och gå vidare. Be att få veta och be om mod.

Anmäl
2013-07-09 10:25 #24 av: Otroulig

Tack snälla, ja jag tror att det mysiga torpet är jag, just nu känner jag mig inte som ett palats direkt.... Men tror att det faktiskt är bra att jag låser för att rädda min självkänsla , mitt inre - för just nu skulle det kunna vara väldigt lätt att känna mig helt värdelös! Det är viktigt att jag inte låter kriget gå in i mig.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-11 10:29 #25 av: rore

#21 Otroulig!
Instängningen och nyckeln är lika viktiga,, för när vi låser in oss så gör vi ju det av en anledning. Vi vill skydda oss. Vårt ömtåliga inre jag som bär på känslorna som många av oss är rädda för att blottlägga. För vi känner oss nakna och sköra,,,,,

Nyckeln till våra låsningar bär vi på själva,, ibland glömmer vi bort att det är så. Vi tappar bort lösningen på problemet och söker utanför oss själva eller så stänger vi dörren och isolerar oss från eventuell smärta,,,,Vi kliver ur palatset som står till allas insyn och stiger in i vårt ombonade lilla torp.

När vi väl vågar visa oss själva och andra vad/vem vi egentligen är, trots att vi känner oss sköra och nakna och sårbara,, det är då som den sanna styrkan stiger inombords.....Hjärta

Lite tankar som din dröm väckte inom mig.

 

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-07-11 11:12 #26 av: Otroulig

Mmm, det lustiga är ju att jag i denna och även drömmar från i natt ( då var det råttor som kröp och sprang överallt) är att jag är helt orädd. Jag tom reflekterar över det i drömmen att jag inte låter rädslan eller obehaget hindra mig.... Hmm, jag kanske inte ska vara rädd för att göra fel utan bara ånga på här på jobbet. För vad gäller mitt känsloliv/ relationer så händer ju inget, det känns bara lugnt och tryggt.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-11 13:01 #27 av: linnease

"Jag tom reflekterar över det i drömmen att jag inte låter rädslan eller obehaget hindra mig.... "

Hmmm.. om du reflekterar så, fanns det ändå där på nån nivå då? 

Anmäl
2013-07-11 13:18 #28 av: rore

Jag vet inte Otroulig.....om det är mig du menar?. :)

Finns det nått i min text som ger genklang inom dig? Annars släpp det.

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-07-11 13:58 #29 av: Otroulig


Ja Rore, det var lite tankar jag fick ifrån ditt svar...

Nu är det ju så att här släpps minsann inget!! Skrattar

Här funderas det av alla fina inputs som kommer.

För det känns ju lite motsägningsfullt att å ena sidan låsa mitt trygga lilla torp å andra sidan ge mig ut i krigszonen, eller rått invasionen.

Fast det behöver det kanske inte göra....hmmm. Funderar vidare och spara drömmenFunderar

 Linn, det är faktiskt ofta så i drömmarna att jag kan kliva ur själva drömskeendet och reflektera på en mer obejtiv nivå. Jag tolkar drömmen redan i drömmen. Glad

 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-11 19:01 #30 av: [Kathja]1

Härligt att höra Otroulig, för det gör jag också, tolkar mina drömmar medan jag drömmer. SomnarFunderarYrarSomnar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-12 08:32 #31 av: rore

#29 Skrattar

"För det känns ju lite motsägningsfullt att å ena sidan låsa mitt trygga lilla torp å andra sidan ge mig ut i krigszonen, eller rått invasionen."

Förlåt det är absolut inte meningen att narras nuFörlägen,, men jag fick sången "lilla snigel" i mitt huvud när jag läste dina rader,, Det är ju precis som Livet i sig självt på nått vis,, vi ger oss ut i livet öppet sökande och tappra i mod och sinne,, och sen har vi möjligheten att dra oss in i vårt skal för vila och återhämtning. Phu vilken tur med dessa fantastiska möjligheter,,,,,,Kramas

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-07-12 09:42 #32 av: Otroulig

Fniss❤, haha, jaa, nu förstår jag din känsla.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-12 11:18 #33 av: [Kathja]1

Jag tycker inte alls att det säger emot varandra, hur skulle det se ut ifall vi gick i krig med våra hjärtan blottade? Funderar Integritet är alltid viktigt, det är inte det samma som att stänga av, det handlar mer om att måna om sig själv. Och vi ska ju vara Egon. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-12 11:38 #34 av: Otroulig

Näe, precis:)
Trooor jag funkar ok på jobban.
Undrar hur det är i relationen till mannen? " lilla snigel....😉"

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-12 12:54 #35 av: [Kathja]1

Hmmm, ja det verkar ju som att det mesta handlar om dig och manliga relationer så det är ju logiskt att det följer den tråden, tills du har lärt dig det du ska lära dig. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-12 13:16 #36 av: Otroulig

Hm, hur menar du " verkar" ... Tjatar jag eller?;)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-12 16:13 #37 av: [Kathja]1

Inte då! Menar bara att flera av dina drömmar och det som händer IRL tycks hänga ihop med det. Kär

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-12 18:13 #38 av: Otroulig

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-14 13:28 #39 av: [Kathja]1

Nattens dröm... Fortsätter på temat stress. Galen

Drömmer att jag är på jobbet och har fullt upp med att dela ut fickpengar till grabbarna, samtidigt som vi får ett gäng nya klienter som ska tas om hand. Då en av killarna kommer in för att få sina pengar så inser jag att han är ordentligt påtänd, men jag tänker att jag delar ut pengarna först så tar jag itu med honom sedan. Så kommer mig chef och frågar om jag har kommit ihåg att köpa mer pajer till middagen eftersom vi inte har så det räcker. Jag frågar då om han inte kan be någon annan, men nej det är jag som ska fixa det (också). Då ifrågasätter jag om mat ska komma före psykiskt välbefinnande och då för jag till svar att det ska det göra.

Sagt och gjort jag rusar iväg för att ordna med detta och springer längs med ett par hus med lgh som är byggda som gårdar på rad. När jag har sprungit förbi tre stycken så inser jag att jag inte längre kommer ihåg varför jag springer dit. Jag stannar då och vänder tillbaka och tänker att jag kommer nog på det... Efter att ha sprungit förbi två gårdar så kommer jag på att jag ju skulle hämta nyckeln till bilen där borta och då vänder jag igen, och där vaknar jag. Pust!

Eftersom jag inte har drömt stressdrömmar på väldigt länge och eftersom jag har bett om tydlig vägledning i vad jag ska göra nu så tänker jag att det finns ett budskap i allt detta, men stresskänslan den gav tar över då jag ska tänka på drömmen ifråga så jag snurrar bara in mig. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-14 13:34 #40 av: rore

Kathja! En liten undran bara.....

Har du trillat utanför dig själv i någon situation nu? i drömmen gör du som du blir tillsagd... du delar ut belöning till andra... och du glömmer bort vad du egentligen skulle hämta....

Nyckeln till din bil... ditt färdmedel..... ?

Kram

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-07-14 13:43 #41 av: Otroulig

Hehe, den sista delen av drömmen skulle kunna var ett klipp från mitt verkliga liv. Kan irra så ibland.

En liten reflektion: Du delar ut pengar sen kommer din chef och vill att du ska köpa paj, du frågar om mat skall komma före det psykiska välbefinnandet...menar du att pengar ger ett psykiskt välbefinnande..eller finns det något i dröm följden jag missar? För det tyckte jag var lite intressant, pengar = psykiskt välbefinnande alltså Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-14 15:24 #42 av: [Kathja]1

Otroulig - Jag menar att jag borde gå och ta hand om den påtända killen innan jag fixar mat, tror inte alls att det hade med pengarna att göra för de fixar jag klart med. I alla fall känns det så. Men tar man återafall (eller om man missbrukar) mår man inte bra, m.a.o det psykiska välbefinnandet svajar.

Rore - ja du, just nu är hela jag upp och ner tror jag. Men jag kan inte riktigt fatta varför, annat än att jag har räknat med att kunna säga upp mig från jobbet nu i juli och så kom det en fnurra på tråden som skulle se till att det gick att förverkliga. Är just för tillfället ganska långt ifrån det som brukar vara jag, är väldigt mycket i det yttre, tränar som en tok, städar, fixar och donar och planerar mitt företagande genom att ordna med föreläsningar och powerpoint´s till de samma. Jag som brukar vara harmoni, kärlek och tillit. Men jag har tänkt att jag behöver vara i ditt yttre ett tag, man kanske har jag tänkt fel och det är därför jag nu är upp och ner. Funderar Fast just nu mår jag bra när jag håller igång, kanske ska hålla igång och fixa och dona mer. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-14 15:59 #43 av: Otroulig

Ok då fattar jag.

Du kanske ska springa runt, till slut kommer du på lösningen, vad det är du ska göra. Hmm du kanske skall backa tillbaks? Tänker på att du gjorde så i drömmen, och som vi alla kanske gör när vi glömt vad det var vi skulle göra, man går tillbaka och oftast kommer man på vad det var man var på väg att hämta eller göra....

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-18 09:20 #44 av: [Kathja]1

Fick lite hjälp med den där drömmen av Urban så den klarnade. Var visst lite galet ute. Paj står för andlig spis, och påtänd kan vara hormoner, att leta efter en nyckeln till en bil är att leta efter vägen till harmoni i familjen. Att dela ut pengar är att dela ut mänskliga värden, något som får andra att må bra och lyfta. Att springa är stress, vägar är våra livs vägar och att vända om är att göra en helomvändning i livet. 

Och med tanke på att jag just den veckan var ett PMS-monster från hell, som mådde lite som jag gjorde för tio år sedan och helt hade tappat bort vad som var värdefullt i min relation, vad jag ska fokusera på - så stämde den ju klockrent. 

I natt drömde jag om skor. Fick ett par hemmagjorda skor, sneda vinda och liksom täljda av trä, av en snubbe som jobbade på ett ställe där jag visst skulle jobba. Själv sprang jag runt i ett par väldigt höga, glansiga (såg dyra ut) pumps. Jag som inte kan gå i högklackat! Men jag tänkte att ska man nu ha dessa hemmagjorda skorna då man jobbar här så får jag väl använda dem. Men jag han bara gå ett steg så var den vänstra skon trasig. Den gick av i hälen. Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-18 11:03 #45 av: Otroulig


Det här med bil, att det skulle stå för familj - det kan i varje fall inte jag känna passar för mig. Eftersom jag inte har någon. För mig (som drömt oerhört mycket bildrömmar) så står det för min resa genom livet - hur jag tar mig fram, men det är ju jag det Glad

Roligt att kunna koppla din dröm till din situation just då, fantastiskt när man får kvitto på att drömmarna verkligen visar vad vi behöver!

Skor verkar det oxå finnas olika sätt att se på.

Att man "går i någons skor" är ju att uppleva det en annan människas resa.

Du har ett par fina dyra pumps som du byter ut "för att det ska vara så" det visar sig sen att det inte rätt för dig, de håller inte.

Hur kände du för pumpsen? Kände du dig fin eller obekväm?

Tycker lite att det är ett tema i dina drömmar att du gör som andra säger åt dig, eller att du agerar som du tror att andra förväntar sig...å andra sidan kanske det är bra att låta sig ledas och följa med i flödet...Funderar

 

 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-18 13:02 #46 av: [Kathja]1

Jag känner mig väldigt fin i mina skor! Själv känner jag ofta att mina drömmar, så även i denna, är en bekräftelse på att jag vandrar min väg, men jag är öppen och villig att prova annat. Känner aldrig något motstånd inför det utan mer ett "jaha då testar jag detta så får vi se".

Är spännande iaf för alla mina drömmar är nu för tiden väldigt tydliga, och olika.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-18 13:33 #47 av: Otroulig

Trevligt med tydliga drömmar Glad

Själv förstår jag ingenting Galenhar fått ett nytt tema verkar det som bebisar..

Jag ser en ettåring som sväljer en rosa tårtspade, munnen är tvungen att vidgas som i en tecknad film för att det ska gå ned, sen förvandlas den till tre slipsar i mönstrat gul och orange färgat lite glänsande tyg Funderarde kommer på nåt vis ut genom magen...

Formen på tårtspaden och slipsarna är lika (även om slipsarna ligger fint ihoprullade)

Nästa natt drömmer jag att jag är i en butik och har betalat, sen ska expiditen göra makeup på mig (det är det jag har betalt för tydligen) hon är väldigt osäker och får ringa och fråga någon hela tiden, det tar jätte lång tid (tolkar det som jag på jobbet hehe) jag tappar tålamodet och vill avbryta och få pengarna tillbaka, men då blir dom sura och vill inte gå med på det. Jag går därifrån vidare i butiken och tänker att tja jag kanske ska sno nåt som kompensation i stället. Får reda på att en kvinna är ute efter mig, hon ska döda mig. Jag är i sällskap med en annan kvinna, hon har precis fött ett barn, men vi är tvunga att lämna bort bebisen för att jag är jagad och måste skyddas. Jag ska vara med Bush och rysslands president...(tänker att bättre säkerhet kan man ju inte få)

 Dröm nr ett ser jag som att någon slags transformation sker.

Dröm nr två veti sjutton, något skall dö i mig, jag är tvungen att lämna något som just fötts, jag är beskyddad.

Kanske surfar för mycket på arbetstid så jag blir uppsagd...hehe..måste jobba nu Skrattar 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-18 13:53 #48 av: SHIAWASE

haha!! Otroulig, vilka drommar!!!!

Jag kommer ju inte ihag mina, mer an att jag pa sista tiden har stress-drommar,, och det vet jag ju orsaken till,,, Det ar helt enkelt den sressfaktorn som fotfarande finns kvar,, jobb som ar forsenat, som jag inte hinner med etc..

Men jag  kommer aldrig ihag sdana detaljer,,, kul!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-07-22 09:23 #49 av: Valdy


Hej

Jag hade en dröm inatt som jag funderar lite på...

Jag och maken fick möjlighet att ta över en gammal, gammal hund, en stövartik. Grå runt nosen, supersnäll och gosig. Men då svärmor är allergisk så tänkte jag bygga en liten hundgård bakom huset så man var nära hunden och kunde ta bra hand om henne då hon var i slutet av sitt liv. Men maken bestämde, pga hans mors allergi att bygga ca 200m i från huset och det var iofs en jättestor och superfin rastgård men långt ifrån huset och han tänkte att hunden skulle vara där dygnet runt och det var inte min plan.... Väldigt många personer var med och hjälpte oss att bygga men det kändes inte rätt för mig. Rastgården hann inte bli klar innan jag vaknade....

 

Nån som har nån tolkning? Låser jag in delar utav mig själv pga yttre omständigheter eller människor?

 

 

Anmäl
2013-07-22 12:29 #50 av: Otroulig


Hej,

Kan det vara så att en manliga sida av dig själv distanserar sig?

Just att rastgården byggdes på avstånd. Jag tänker att hunden var  supersnäll och gosig, dessa egenskaper kanske? 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-22 12:32 #51 av: Valdy


Att jag försöker vara mindre snäll och gosig? För det kan nog stämma då jag försker gå mer på vad jag själv vill och inte bara säga ja till vad alla andra säger..

Men i drömmen ville jag inte att rastgården skulle byggas där men sa aldrig till om det,vågade inte...Kan det vara att jag inte ännu är redo att verkligen stå för vad jag vill utan fortfarande bryr mig för mycket om vad andra vill?

Anmäl
2013-07-22 18:58 #52 av: Theleonora

Kathja, vem är den här Urban? Drömtydare? Behöver hjälp med en dröm som jag inte riktigt kan skriva ut här.

Anmäl
2013-07-22 20:15 #53 av: [Kathja]1

Du hittar honom här, på hans sida Drömtydningen.se.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-22 20:27 #54 av: Theleonora

Tack!

Anmäl
2013-07-22 20:41 #55 av: Otroulig

ValdyHjärta Det är alla människors rätt att säga vad de står för och vill.

Det gäller bara att våga och att göra det när man är lugn och i harmoni.

I drömmen ville du ju framföra din åsikt men gjorde det inte - och det resulterade i att hunden fick en isolerad plats.

Jag skulle ha tolkat det precis tvärt om - att du skulle framfört din åsikt.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-23 08:24 #56 av: Valdy


Tack, Otroulig!

Anmäl
2013-07-26 11:27 #57 av: Lannelia

Jag hade en otroligt härlig dröm för några nätter sedan, där jag drömde att jag befann mig på en strand ute vid havet. Ute i sommarnatten då det är ljust även på nätterna här uppe i norr.
Jag och exet gick längs stranden och så tänkte jag när jag tittade upp mot månen på himlen; vilket konstigt moln.... det måste vara en sandstorm på väg hit?
Jag hann inte mer än tänka det så kom det beiga molnet och svepte över oss.
När jag tittade efter såg jag att det var beiga tussar som vimlade omkring runt mig. Jag kunde inte se något annat än dessa ludd omkring mig. Plötsligt började jag sväva, jag kände hur min kropp lyftes upp och mina fötter lättade från marken. Jag lät det lyfta mig, jag litade på det o visste att jag kunde känna mig trygg i det. Så jag lutade mig bakåt och tillät mig sväva iväg bland dessa gudomliga tussar! Och vilken känsla!!! Det kändes som känslan av total frihet och tillit!! Jag har aldrig känt det så stark och tydligt i hela mitt liv, som då. Jag var ett med mig själv och universum och jag minns det så starkt, känslan... som också fanns kvar när jag vaknade var helt fantastisk! Jag längtar tillbaka.. till att sväva omkring viktlös och trygg bland dessa beiga ludd haha;)
Detta var en helt harmonisk dröm bortom vad jag nånsin kunnat föreställa mig att de skulle kunna kännas!!
Jag minns också att jag för en sekund blev orolig när jag tänkte att jag kanske kunde hamna i vattnet och drunkna, och när jag tänkte det så lutades min kropp över i dykningsposition och det blev mörkare framför mig, men jag fokuserade på den härliga känslan o då slutade det och jag var lika lugn och trygg igen... :p

Anmäl
2013-07-26 14:00 #58 av: Otroulig

Vilken fantastisk dröm!!!
Vilken gåva❤ den får du plocka fram, när tilliten inte är så stark.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-30 18:49 #59 av: Mirjah

Vilken härlig tråd! Som en dröm...! Skämtar

Jag vill gärna tro att drömmar ska förmedla något, försöker lära mig symboler och vilken känsla jag har vid uppvaknandet osv. Har ett rikt drömliv, både om natten och dagen, hehe.. Ibland är jag en hoppjerka mellan olika platser och scenarion och ibland drömmer jag med fortlöpande handling.

I natt drömde jag att jag skulle uppträda på melodifestivalen! Tillsammans med Tommy Körberg och en annan kvinna (okänd för mig). Jag var hela tiden på väg, tidsmässigt och geografiskt mot uppträdandet som för mig var helt absurt! Jag kan ju inte sjunga! Kunde inte texten till låten heller! Men hela tiden mot uppträdandet.. Mot flygplatsen osv. jag bönade och bad att de skulle ta min dotter i stället, hon har ju ändå potential..

Vaknade dock innan det var dags ;)

Det intressanta var att jag vaknade till flera ggr under natten, men återkom alltid till där drömmen slutade. kanske får sjunga i natt då.


Anmäl
2013-07-30 21:30 #60 av: [Kathja]1

Nattens mardröm har fortsatt att dyka upp under dagen så nu delar jag den med er så får vi se vad ni tror om det. "Historien" i sig är på inget sett läskig men kära vänner vad jag reagerade! Har inte gråtit så på jag vet inte när. StorgråterTur jag har världens bästa Älskling som hjälpte mig att landa efter detta. Hjärta

Jag har inte drömt mardrömmar sedan jag var liten, men i natt hade jag en riktigt ruggig en. Jag kan inte se att det har hänt något i mitt yttre, så det måste vara något som har med mitt inre att göra tänker jag...

Jag drömmer om ett barn (barnet ser könslöst ut, men känns som en flicka), kanske 4-5 år, barnen är så glad för att denne håller på att skriva en bok. Ungen skuttar runt framför en parkerad bil. Jag säger till barnet att inte berätta för "henne" om boken, hon ska inte veta. Nästa klipp så sitter i bilen, ungen bak på vänster sida och jag i passagerarstolen fram, inga fler är i bilen, den står fortfarande stilla. Barnen är nu mindre, kanske 2-3 år och denne har underliga ögon, det ser ut som att ögonen är sådana där glaskulor som man spelar med och jag tänker att man har utfört experiment på denne. Åter igen säger jag till barnen att vara tyst så att inte "hon" får reda på det (om boken) - då dyker "hon" upp och pressar in ansiktet i rutan där barnet sitter så det bucklar in efter ansiktet och vi förstår att "hon" redan vet allt, att "hon" alltid vet allt om allt. Där vaknar jag i panik, gråter och för till slut ur mig att "hon" vet allt redan, att man inte kan dölja något för "henne" - och varje gång jag säger de orden så drar gråten och rädslan igång. Babblar en massa annat också, eftersom jag drömde en del annat innan, men det känns som att detta är budskapet - men jag fattar inte vad det innebär. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-30 21:55 #61 av: Otroulig

När en dröm är så stark, så funderar jag i land på om det kan vara ett gammalt minne Kathja.
Men om det nu skulle symbolisera något, så vem är "hon" den elaka skrämmande, onda (?) kvinnan, som inte ska få reda på de barnsliga konstnärliga skapande frön som är skapade? Vad ska hon göra? Förstöra dom?
Finns det en sån kvinna i dig?
Eller kan någon i din närhet påverka dig så mycket så att din dröm förstörs? Som du omedvetet har en rädsla för att hon ska förstöra din dröm?

Tänker lite på din intervju, finns det någons reaktioner på artikeln som du är orolig för?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-30 22:15 #62 av: Torahzen

En bil brukar symbolisera dig. Står den still för att det känns som om du står still? Ingen som kör/styr ditt liv? Måste du titta bakåt till din barndom för att kunna ta ratten och köra mot framtiden? Fanns det någon motsvarande "hon" i din barndom?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-30 23:00 #63 av: [Kathja]1

Om jag det visste! Och varför nu?

Grejen är att "hon" inte var skrämmande, elak eller ond, inte alls, det var något annat som gav reaktionen. Det fanns inget hot. Men om man tänker att bilar symboliserar ens liv och hur det ter sig, och "hon" inte bara tittar in genom rutan utan att "hennes" ansikte gör ett avtryck, som att "hon" är i bilen men ändå inte. Och sedan känns det rätt att hela tiden skriva "hon" och inte bara hon, som att det egentligen är en hen. Det handalar mer om att hen (lättare att skriva) vet allt redan, det går inte att gömma sig.

Jag vill inte att barnet (jag?) ska skapa sitt (mitt?) liv sin (min?) väg på det sättet, utan tänker att om barnet inte gör det så kommer det inte att bli, men hen vet redan allt - barnet kommer inte undan. Det som ska göras måste göras...

Kanske försöker jag att undkomma mitt öde av rädsla, men hen vet allt så det går inte att komma undan - det som ska ske kommer att ske oavsett om jag vill/vägar eller ej. Hur lät det? Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 06:26 #64 av: Otroulig

Jaha, hen var inte läskig, trodde ju det eftersom du var så rädd och ledsen.
Jaa, om din tolkning känns rätt så kan jag förstå att du ju nu är i en sist där det kanske kommer upp rädslor. Du har ju ett kall vännen❤är det inte så;) och trots att du vet det så kan det ju finnas rädslor inför det. Att känna att man har ett kall kan säkert kännas underbart men även betungande och ansvarsfullt ??

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-31 08:05 #65 av: [Kathja]1

Är ju lätt att tro att hen var ond/läskig, men det var det som var så hemskt just att jag blev så j-a rädd trots att det inte gick att "se" varför.

Klurade vidare lite till, det hände även en annan grej i går som går i linje med det du säger så jag tror faktiskt att det handlar om det. Får lätt "panik" då jag IRL tänker vissa tankar om vad jag ska göra, saker som allt pekar på... Brukar trösta mig med att allt har sin tid och att det kommer att ge sig. Men där kommer gärna tankar om att "hur ska jag kunna", "men varför jag" och att det är lite förmätet att tänka att jag ska. Tack fina du för att jag fick bolla lite, för jag fattade verkligen ingenting. Och då det kommer till drömmar har jag ingen "nytta" av Älskligen, han brukar bara säga till mig att inte överanalysera. TystGalen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 08:16 #66 av: Torahzen

Tänk som Skorpan när han ska hopp ut genom fönstret till Nagiala (eller var det Nagilima?):

"Jag är rädd men jag gör det ändå, för jag vill inte vara en liten lort"

Acceptera att du är rädd, men lita på att du kan hantera din rädsla och gör det oundvikliga

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-31 08:22 #67 av: [Kathja]1

Tack fina du, det kommer att bli gjort, när tiden är inne. Vissa saker går inte att komma undan. Är jus spännande också, speciellt eftersom när jag (vi) på ett förnuftsplan tänker på saken så känns det som att det aldrig kommer att gå - men känslan säger att det kommer att göra det.  Så det är bara att glida med. Gör det så gott jag kan. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 08:29 #68 av: Torahzen

Precis!

Jag velar fortfarande hit och dit angående nytt jobb, men nu känner jag mig mer säker. Klart jag ska söka nytt jobb! De rädlsor jag har kan jag hantera. Skulle det bli fel jobb så får jagväl byta igen. Vi verkar ha lite samma situation, rädd för det nya, tryggt med det gamla, fast vi vill så gärna göra något annat än vad vi gör idag!

Jag får passa på att citera Ronja rövardotter också:

Hit med lite farligheter!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-31 08:44 #69 av: [Kathja]1

Heja dig Tora! Full fart framåt. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 08:51 #70 av: Torahzen

Japp, nu är det dags!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-31 08:57 #71 av: [Kathja]1

Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 20:20 #72 av: crinalina

Jag var ju där när det gäller just jobb, för inte så länge sedan. Då dök jag huvudstupa in i mina tankar och känslor kring ett nytt jobb och rensade rejält. Och det ledde till ett fantastiskt kliv i min utveckling och vem jag är som person, och lossade en himlans massa spärrar som stoppade min yttre utveckling. Och det i sin tur ledde ju till detta jobb som jag nu har och som jag fullkomligen älskar varenda del av. Att vi har asaroligt på jobbet är ju ett enormt plus dessutom. Idag skrattade vi så tårarna sprutade på oss, på min avdelning. 

När jag bestämde mig för att dyka huvudstupa in så var det ett medvetet val jag gjorde, och jag gjorde det med vissheten och tryggheten att allting som kommer utav det kan bara leda till någonting ännu bättre än det jag redan hade. Jag kände verkligen att jag inte hade någonting att förlora. Jag stressade inte heller utan lät det ta precis den tid det tog, jag mig trygg och säker i att så länge jag njöt av där jag var samtidigt som jag dykt in i det jag behövde dyka in i så gick det hela tiden åt ett håll, och tiden det kunde ta var totalt oväsentlig. 

Var sak har ju sin tid, men det betyder inte att man ska sitta oaktiv och vänta. Njut av dagen du har, men dyk in i dig själv för att lösa upp knutarna som håller dig tillbaka. Även fast man inte tror att man har knutar så finns det enkelt sätt att se om man har det eller inte. Är du där du vill vara? Om du inte är det beror det på att något stoppar dig, då är det läge att dyka in i det. 

Anmäl
2013-07-31 20:34 #73 av: [Kathja]1

Jag antar att det är mig du talar till och jag kan lova dig att jag inte vill vara i det jag uppenbarligen är på väg in i ännu! Jag är långt ifrån redo för det. MEN jag vet att Gud inte väljer de som är redo, han gör dem han väljer redo, när tiden är. Så jag fortsätter med det jag gör, och har gjort en lång tid nu, att lära mig allt jag kan om det som tydligen är mitt uppdrag. Så tack för råden, men jag är just där jag vill vara just nu. Är bara någon annan som uppenbarligen anser att jag ska vara någon annan stans. TystFörskräcktHjärtaVågSol

Eller så talade du kanske till Tora? TystJa då fick du var jag är på köpet. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 21:02 #74 av: crinalina

Jag vände mig rent allmänt till er båda, och andra, men ingen av er specifikt. Men jag undrar varför du tror, eller du skriver vet, att Gud inte väljer de som är redo? Varför skulle Gud göra någon redo? Det är ju vi själva som gör oss själva redo, det är ju vi som styr och har kontrollen över våra liv. LoA styr inte oss, och det styrs inte av oss, LoA bara reagerar på oss. Det har jag förstått det som att du har ansett också. Men som du skriver nu så har du ju ingenting att säga till om själv utan då är det Gud som styr. Eller har jag helt missförstått dig förut? 

Är det kanske så att du helt plötsligt gömmer dig bakom det för att du är rädd för vad som är på väg? Det jag insåg var just att jag var rädd utan att jag hade haft en aning om det innan jag insåg det. Våra omedvetna tankar och känslor är ju enorma, och de är ju just omedvetna, och det spelar ingen roll hur mycket vi ibland tror att vi vet var vi står, ibland har vi helt fel i det. 

Att du inte känner dig redo är ju en känsla som du själv skapar som egentligen inte har någonting alls att göra med om du verkligen är redo eller inte. Vi är alltid redo för det som kommer vår väg. Ingenting kommer vår väg om vi inte är på samma frekvens som det. Frågan är varför du sätter gränsen för dig själv att du inte är redo? 

Anmäl
2013-07-31 22:56 #75 av: [Kathja]1

Jag har lärt mig att om ett och ett inte blir två så har jag nog missuppfattat något. Med det vill jag ha sagt att du ha missuppfattat mig nu, vilket kanske inte är så underligt eftersom du inte ser på Gud som jag gör, och för att förstå behöver du förstå vad jag menar, inte vad det betyder för dig.

Självklart är det jag som styr, med det jag skrev menade jag ju att man kan/behöver inte vänta tills man är redo det är bara att hoppa, resten löser dig. Eller som jag ser det resten löser Gud, och med det menar jag att det kommer att dyka upp människor, kunskap, situationer osv som är till gagn för det som ska göras. Om man sedan ser det som att Gud ordnar med det eller Universum eller jag - det är för mig skit samma eftersom det är samma sak. Gud är inget utanför mig, Gud är jag. Men eftersom det som ska göras i aldra högsta grad har med Gud att göra så valde jag att uttrycka mig som jag gjorde, därför att just det där är något som står i Bibeln.

Men visst ha du rätt i att vi är redo för det som kommer i vår väg just NU, men jag snackar om vad som kommer i min väg i mon och det är jag inte redo för förrän i mon. Men självklart är jag rädd, tacka f-n för det, jag ska grunda en tro, en församling och där i förmedla Guds budskap. Det är inte kattskit. Men dag för dag, nu för nu får jag till mig bitar som jag behöver, men ännu har jag inte allt och därför är det inte dags att verkställa just det, det är dags att verkställa det som kommer i min väg NU. Och därav allt har sin tid, för det har det. Alltid.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-31 22:57 #76 av: szirius

Att du inte känner dig redo är ju en känsla som du själv skapar som egentligen inte har någonting alls att göra med om du verkligen är redo eller inte. Vi är alltid redo för det som kommer vår väg. Ingenting kommer vår väg om vi inte är på samma frekvens som det. Frågan är varför du sätter gränsen för dig själv att du inte är redo? 

Hmm, här känner jag att jag ser på saken något annorlunda. Att känna att man inte är redo kan ju också vara att man har självinsikt och i kontakt med sin intuition. Om man KÄNNER, på djupet, vad det betyder att allt har sin tid, så kan man samarbeta med det. Man SKA inte alltid kasta sig huvudstupa rakt in i grejer, det handlar inte om att man stoppar sig för att man är rädd, utan för att man känner att tiden inte är nuGlad.


Anmäl
2013-07-31 22:59 #77 av: [Kathja]1

Amen till det Szirius! HjärtaVar det jag försökte att förklara, men kanske krånglade jag bara till det? Tyst

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-01 03:36 #78 av: SHIAWASE

Jag tanker att det kan vara bade och. Eftersom detta ar dromtraden, och din drom Kathja, kandes som om det fanns radslor inblandade,,, sa kan jag tanka mig att det ledde till en sadan tolkningGlad

Att vi alltid ar redo for det som kommer i var vag haller jag med om. Och nar nagot inte "uppfylls" sa beror det pa att vi inte ar redo annu. Dvs. vi kan VETA vad det ar vi ska gora ( som du Kathja) men vi ar fortfarande inte framme dar. Anledningen att vi inte ar framme kan da vara radslor, andra blockeringar, vi kan omedvetet bromsa oss sjalva eller sa behover mer forberedelse.  Det ar ju olika. Sa nar vi hoppar, tar action sa AR vi redo,,,, och aven om det ser ut som om vi tar en "chansning" sa gor vi inte det utan vi har jobbat upp var frekvens sa att vi matchar och kan hoppa, det var ju precis det som du Crina gjorde. Du upptackte att det fanns radslor dar genom detta justerade du din frekvens och allt klaffade. Det ar ju det som allt handlar om att bygga upp en sjalvkannedom, sa att vi kan upptacka VAD det ar som ar bromsar,, ar det for att tiden inte ar inne helt enkelt, att vi behover lara oss mera, att vi maste justera var frekvens sa att vi moter ratt personer, etcetc. och vanta in ratt tid,, eller ar det sa att vi faktiskt har radslor och blockeringar  som vi genom att bli medvetna om kan losa upp, och darigenom faktiskt medvetet "skynda pa processen". 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-01 07:29 #79 av: [Kathja]1

Visst är det väl så, men som jag sa  - självklart är jag rädd. Men jag är inte heller redo, jag behöver hitta mina svar inom vissa delar innan jag kan dela dem med andra. Jag kan inte snacka Bibeln om jag inte själv vet vart jag står i allt, och det är mycket som står i den boken.Galen Och jag vet nog allt vad det är jag har att jobba med, jag ska känna mig värdig att axla detta uppdrag, men eftersom jag behöver ha mer "fakta på fötterna" så är det ingen drådska att jobba på med den känslan, utan det är jag helt övertygad om kommer att ge med sig, värre än så är det inte.Cool

Men det är helt lugnt för mig, jag har ingen längtan efter att det ska vara annorunda än vad det är just nu. Däremot kan jag se att jag får tydligare och tydligare tecken på vart jag är på väg, som den här drömmen uppenbarligen var. Och det känns tryggt, det kan inte bara vara jag som inbillar mig allt, det är min väg. Typ. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-01 07:55 #80 av: SHIAWASE

Ja det later ju underbart!! Det ar ju ocksa sa jag tanker,, att da ar du helt enkelt inte redo, sa det ar ingenting som blockerar dig, utan bara att du njuter av farden liksomGlad For mig ar det ju mycket ocksa sa,, tex. med min bok<,, nar den nu kommer haha, (i slutet av Oktober verkar vara definitiva datumet ) Jag skrev mitt forsta utkast for tio ar sedan,,,, och tog action da,, men inget hande, och det var ju for att jag helt enkelt inte var redo. Innehallet nu ar ju HELT annorlunda,,, Sa jag VISSTE da att jag skulle skriva,, men jag hade inte tillracklig insikt for att gora det,, och nu har jag anvant dessa tio ar till att forbereda mig,, och jag har ju redan bok nr. 2 och 3 i huvudet :)  Sa man kan VETA vart man ar pa vag, men samtidigt ocksa veta att det behovs mera innan man nar dit,,, och da ar det ju bara att njuta av farden:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-01 17:32 #81 av: [Kathja]1

Det är underbart och spännande och skrämmande ibland.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-01 21:34 #82 av: Otroulig

#59 Tänker lite som så att stå på scenen är att stå upp inför andra, att ta plats, att visa sig. Kanske att du är på väg mot något sånt?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-02 14:01 #83 av: Mirjah

#82 vet inte om jag är på väg mot att ta plats, visa mig på något medvetet sätt inom den närmaste framtiden, är inte typen. Men borde ta mer plats av just den anledningen. Gillar tolkningen otrouligt mycket! Tack! :)

Anmäl
2013-08-02 14:26 #84 av: SHIAWASE

Ah vad bra att du Otroulig kommenterade Mirjahs inlagg:) vi andra svavade ju ut i en annan diskussion,, och jag ar ju ingen dromtolkareHjärtaOch Mirjah! Otorulig ar ju dromtolkningsexperten harinne:)hihi ,,,,

den som vantar lange....:) sagar man ju,,

Var inte radd for att ta plats!!!! Du ar vard all plats du kan ta!!!Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-03 11:23 #85 av: Otroulig

ojojoj, ja ni har ju läst om min JAHA upplevelse och först tvekade jag om jag skulle skriva här - det blir lite...hrmm..personligt men va f...

Själva upplevelsen alltså - för er som inte läst Dagens insikt, är att jag verkligen förstått att i drömmen är jag i kontakt och guidad av min inre visdom. 

Sen förstår jag nog till största delen vad drömmen handlar om, men har ännu inte gått in iden totalt, så here we go, jag tolkar lite efter hand, hehe.

Drömmen börjar med att jag tillbringat en natt med min fd klass kompis ni vet bonden som jag sökte jobb hos. Det här var dagen efter och ni vet i limbo känslan, ska det bli nåt eller inte. Lite så där osäkert, oskuldsfullt. Vi träffas och jag är hemma hos honom, det visar sig att han fyller år (en av mina vänner fyller år idag) jag skojar lite om min ovetskap/ glömska inför de andra och låtsas skämmas lite ( stämmer lite med min egen utveckling, tycker inte att många sociala traditioner är så viktiga längre och glömmer bort - men inser att jag måste be m ursäkt för att det är inte "hyfs" )  

(oj..inser att det här kommer att bli långt.....)

Jag träffar hans familj och mamma och vill hjälpa till i fest för beredelserna ( vill vara med i gemenskap igen, trevlig känsla!) jag ska hjälpa hans mamma att bära ved, hon har en halv kubbe som hon vill ha hjälp med, men den är så  lätt, så lätt så jag tar den på ryggen - sen ska jag genom någon slags passage...lite skumt..hon kan gå igenom, det är som en slags dörr med en stege av trä, stegen är halvtrasiga, och sen ska man genom en port... det är trångt, jag får knappt genom huvudet, får ta av mig glasögonen för att tränga igenom huvudet(hur fasiken ska hela jag komma igenom Får idé ojoj, nu kommer en koppling - en födsel - ett annat liv...jösses, det här blir bara starkare och starkare!! jahaja) jag kommer i alla fall igenom och ut i en hage med hästar (nu är det en ny dröm...hästar har varit lite ett tema i mina drömmar och tror jag står för kvinnlig kraft, sexuell samt kärlek, intimitet) Jag ska leda in en häst i en hage och stänga med trådar, en kvinna har problem med ett föl och jag går till henne för att hjälpa till, Nu är jag JAG, Gud Guide eller vad ni vill. Full av kärlek, lugn, tålamod och klokhet. Kvinnan är lite otålig och fölet är stressad och räd,  det står en vagn ivägen för fölet, så när fölet ska backa in så blir den trängd. Jag säger åt kvinnan att jag håller fölet och hon flyttar vagnen. Fölet blir lungt och vi kan stänga hagen.

Jag pratar med fölet som är en kvinna som är jag (!!!!Cool) vi går in i hagen som är som en del av en hamn, det är väldigt lite gräs och man går på gamla murar och sen är det passager, avgrunder emellan. Det är väldigt lite bete ( eftersom det är en häst jag pratar med hahaha vilken symbolik det är här, så är det alltså näring och då tror jag andlig näring vi pratar om)  så kommer det inte räcka för henne att klara sig på så jag måste visa henne hur hon tryggt hoppar över murarna/dikena/avgrunderna så att hon kommer åt andra ytor och utökar sitt betes område. 

På något vis blir detta en njutning - rent sensuell och när jag lär henne njuter vi båda två - vi kysser varandra (fast ändå inte, för det är på en högre nivå och här kommer bondkompisen in på nåt vis) men det känns som läppar och tunga, försiktigt. Ja det hela slutar med att jag vaknar i en orgasm GapskrattarTystFörlägen

Ja ni!! Den här drömmen innnehåller så mycket så jag förstår nog inte allt än - men här ska tas mod och hoppas över gränser för att utvidga mitt område och sen ska det njuuuuuutas!!!!


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-03 11:56 #86 av: [Kathja]1

Wow (igen!) snacka om att du inte kan växa i det sammahanget där du är utan måste ta dig vidare för att utvecklas - och när du hamnar i ditt (rätta) sammanhang då kommer det att hända grejer. Skämtar Vackert vännen. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-15 11:03 #87 av: Mirjah

#59

*host host* här kommer lilla jag igen... :P

Jag har nog inte greppat drömmens betydelse riktigt. Från Tommy Körberg då, till Lennart Jähkel och i morse Toni Holgersson? All handling utspelar sig i mitt föräldrahem. Kök = transformation Sovrum = död och pånyttfödelse?

Anmäl
2013-08-15 11:16 #88 av: [Kathja]1

Mirjah - Vad står dessa män för hos dig? Vad står musik, kändisskap och vad du nu kan förknippa med dessa herrar för enligt dig?

Vill du blir sedd? Känner du dig osynlig på något sätt?

Vad hände i köket? Vad jag har förstått så ser man köket som husets hjärta, med andra ord saker som händer i köket handlar om saker som händer i ditt livs centrum. Funderar

Sovrum...återhämtning, vila, sex, förnyelse, lugn...Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-15 11:18 #89 av: linnease

Hmmm.... det är dags att göra nåt helt nytt? Nåt du inte tror att du kan? Och på en stor eller proffsig nivå liksom, eller större än du tror du skulle kunna (alla kändisar). Nytt kapitel i livet på gång?

Bara spånar.. Men det känns bra SkrattarKramas

Anmäl
2013-08-15 11:22 #90 av: Otroulig

Det här med att du är i ditt föräldrahem känner jag igen - jag har varit där allt som oftast de senaste åren.

Jag tror för min egen del att det är gamla mönster, värderingar eller tankar som sitter kvar. Som jag fått från just min uppväxt. Som nu dykt upp i drömmarna för att jag ska se dom.Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-15 11:24 #91 av: [Kathja]1

Jag drömmer mycket om hus för tillfället. Det är stora, fina hus med många rum, högt i tak och fina möbler, jag hittar nya korridorer som leder till nya rum och där möter jag spännande människor mest varje natt. Kissar också en hel del, hi hi. Men det lär ju vara att man lättar på känslor och jag får allt säga att jag för varje "kiss-dröm" känner mig lättare och mer nöjd och lycklig. Känns som bra drömmar i alla fall. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-15 14:07 #92 av: szirius

Jag är rätt ojämn just nu, ojordad, har haft såna här perioder förut, att jag svävar iväg och är på magiska platser, som i himlen när jag drömmer och sen PANG så vaknar jag och kroppen känns fruktansvärt tung och otymplig, tungt att behöva andas, svårt att ha en fysisk kropp,tungt att ha jordiska uppgifter, det tar hela morgonen innan jag kan "acceptera" att jaha, jag är ju här, på jorden...det tar tid innan jag kan hitta nåt kul med det liksomTyst...det är som om mina olika kroppar tar ofantlig tid på sig innan de flyter in i varandra igen vid uppvaknandet...ofta blir det en sån chock så jag behöver gråta en skvätt innan jag kommer upp. Är oändligt tacksam över en förstående och underbar make som låter mig hålla påGalen, han vet vid det här laget hur snabbt jag svänger .

Nu har jag tvättat och lagat mat och ska baka innan vi åker iväg till släktingar, maken tar siesta och sonen är hos kompis.

Anmäl
2013-08-15 15:08 #93 av: Otroulig

Åh Kathja det låter ju strålande!!
Min sista hus dröm började med en stor byggarbetsplats som krympte och blev till ett litet skjul :( jag skulle inte vara där, fick inte synas. Sprängde dörrarna och plockade upp det trasiga låset. Jag skulle inte lämna några spår. Skuld fanns med här. Sen skulle jag med ett tåg..... Hmm jag har varit lite ledsen över drömmen...vill ju inte krympa till ett litet skjul... Men tänker sen på min förra dröm. Att jag ska hoppa över gränser. Skjulet sprängde jag ju med min kroppstyngd.
Men VART ska jag hoppa då?? Jag fattar inte.

Szirius, fantastiskt att du är så medveten om de olika världarna!
Kan tänka mig att det blir kontraster.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-15 15:11 #94 av: [Kathja]1

Läste just att det är starka svängningar under 22 juni - 22 september, är man "öppen" så innehåller denna period mycket kontrater - upp och ner om vartannat med andra ord. Och DET har vi nog märkt flera av oss. Galen

Men det är lite skönt att läsa/höra att man inte helt har tappat det, utan bara känner in vad som händer runt oss. Oskyldig

Är bara att hänga med... Våg


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-15 15:19 #95 av: linnease

Hmm.. jag håller på att integrera de båda världarna till ett, icke-fysisk och fysisk. Kan inte riktigt förklara det, men jag känner att jag ÄR frekvenser, vibbar, energi, HÄR I den fysiska världen. Eller den fysiska världen är vibbar och energi. Varit som två separata innan mera, nu börjar de bli samma, jag är oändlig och HÄR. Känslan är lite som Matrixfilmerna.. Kan gå in i koden bakom och bygga om den liksom ,fattar ni hur jag menar? Och vilken frihet. Lika fri här som när jag visualiserar och drömmer. Kanske det du vill göra Szirius, sluta separera dom? För de kan vara, de är samma!

Pratade med Surfsnubben om det med, han var den som nämnde Matrix, kände typ så nu med, börjar få ihop världarna. Är sjukt coolt och känns som en helt ny värld. 

Anmäl
2013-08-15 15:29 #96 av: Otroulig

Coolt Linn!!! Jag läser ju "Fältet" nu och trots att det går trögt så känns det som att det är den jaha upplevelsen jag väntar på!!
Hur vi faktiskt är en del och samverkar med Alltet. Och kan man komma dit att man tom medvetet kan påverka energierna på rätt sätt...då finns det inga gränser för vad vi kan uppnå.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-15 15:36 #97 av: [Kathja]1

Coolt Linn! Då var jag inte helt fel ute. CoolDet där skulle jag också vilja kunna, låter ju super fräckt. Själv är jag (nog) VÄLDIGT förankrad i att vara människa. Kommer inte riktigt loss. LiparPustar

Får nog be om hjälp på vägen... En spark i baken så jag lossnar. Stjärnor


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-15 21:46 #98 av: Mirjah

#88 ja, vad står alla dessa män för? För mig personligen är det bara Toni Holgersson jag genuint lyssnar på, han berör. Tommy Körberg väcker ingenting inombords, tycker nog mer om honom som skådis. Lennart jähkel är en bra skådis, norrlänning liksom jag...

#89 Linnease! Jag blir glad inombords av din tolkning. Spännande! :)

#90 Gamla värderingar och tankar, jomenvisst. Har precis satt i gång en process där jag synar mina tankar och liksom... Tänker om! På LoA-vis!

Nu ska jag slå igen mina blå. Återkommer om det skulle dyka upp ytterligare en kändis. En snygging? Kanske jag också får en sån där orgasmdröm...... :P

Anmäl
2013-08-15 22:21 #99 av: szirius

# 94 ooooo, längtar till 23 septemberLipar!!!! SkrattarNä, skämt och sido, dessa starka energier har jag personligen känt sen 2006 så jag borde ju ha vant mig och lärt mig sitta på korken o bara flyta medVåg, men viss tjurskallighet gör det lite mer....spännande? Tyst

#95  LÄÄÄR mig Linn! Bygger mig gärna en frisk kropp med balanserade hormonerCool!Och jaaaa jag vill gärna integrera alltihopaSkämtar. Det är svårt att förklara...det är som att jag glömmer att jag har en kropp när jag vaknar och den känns så tung, det finns en sån längtan till det där lätta icke fysiska tillståndet....så får jag ruska om mig varenda morgon och födas på nytt. Lite inkarnationsövningar skulle en antroposof råda mig tillSkämtarEller äta köttTystKräks


Anmäl
2013-08-15 22:26 #100 av: [Kathja]1

Tycker att det är spännande det där att "ni" är mer ande än kropp, men jag är nog glad att jag är kropp med ande tror jag. Känns lättare på något sätt. Helt utan att veta. Fast mer begränsande också e klart. Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-16 10:35 #101 av: linnease

Asså Szirius.. det måste va nåt du fått om bakfoten det här att du längtar ur kroppen. Abe: "If you knew how much you wanted to be IN these bodies, you wouldn't be trying so hard to get out of them!" Hört dem säga massa gånger om folk som vill uppleva typ out of body experiences, eller det icke-fysiska generellt, eller upplevelser eller drömmar där man flyger t.o.m, eller förstå universun och det icke-fysiska alldeles för mycket. Vi är ju här för att vi vill vara HÄR, i de här kropparna! Detta är ju fett leading edge of the universe! Det coolaste o fetaste som vi nånsin hittat på!
Så, du måste varit född med DEN känslan, men SEN nånstans, hände nånting som du inte gillade och fick dig att börja ogilla att ha en kropp. Men det är ju bara att va ur Vortex, ur fas, inte att det faktiskt ska eller behöver kännas så eller att du hellre inte vill ha nån kropp. Det måste va nåt sätt du tänker om det eller nåt som spökar.

Alltså jag menar, fick känslan, att nåt med att tänka så, att du aldrig känt dig hemma i en kropp, att du tror att det känns bättre utan eller typ så, är kontraproduktivt, leded i fel riktning, ger dig fel ledtrådar liksom. Du VILL va här! Du ÄLSKAR att ha en kropp och leka i den här fysiska världen! Det är det sjuke grymmaste coolaste o bästa känslan som finns!! Hur skulle det kännas? :)

Anmäl
2013-08-16 10:39 #102 av: [Kathja]1

Du är så vis Linn. Hjärta Men det är väl så att vi glömmer vad vi egentligen är. Att vårt ursprung är ANDE och att vi har, just som du säger, VALT att vara här i detta nu, på jorden som människa. Vi hade lika gärna kunna välja att inte vara det. Det är nog bra att påminna sig om ibland.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-16 10:40 #103 av: linnease

Alltså.. kroppen kan kännas så sjukt lätt så det känns som man kan flyga eller att man svävar, eller som man kan springa tusen mil! Eller så kan man va typ helt omedveten om den, man bara är och gör spännande grejor och är helt inne i det man gör. Vad händer om du inte tänker på kroppen alls utan på roliga saker du vill göra?

Anmäl
2013-08-16 13:25 #104 av: Otroulig

Linn❤❤❤ du är definitivt tillbaka på banan och det gläder mig:)

Själv är jag på andra änden av energin du förmedlar. Sover mest.
Inatt drömde jag att jag hade super långt hår. Ända ned till fötterna. Och det var tungt! Men snyggt, det var viktigt att andra tyckte att det var snyggt. Hmm jag som slutat bry mig i vad andra tycker....trodde jag.
Hår kan stå för kraft...har jag för mig. Ska kolla lite.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-16 13:49 #105 av: Torahzen

Simson hade kraften i håret...

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-08-16 13:57 #106 av: linnease

Åh såg inte att du skrivit emellan Kathja, surfar på mobilen, lite segare. Ja precis! Tror många vill hitta gyllene snittet just nu, vara oändlig och fri och kunna styra dit man vill och vet om och va uppkopplad, OCH vara här och inne i det fysiska! Aaron connection pratar om det, vara helt synkad med mind, body and soul är som det bästa som finns ^^ och jag fattar äntligen vad de menar :D Matrix liksom!! Fast jag är väldigt fysisk!

Tack Otroulig, jaa skönt! Tog mig i krager för tre fyra dar sen och bestämde mig för att bara leta efter, tänka på dom positiva aspekterna av saker :). Var hårt jobb från totala botten, men det funkar tamigf*n. ;) Som Abe (igen) säger, we love you very much, but you are lazy focusers...

Anmäl
2013-08-16 14:13 #107 av: linnease

Det känske är såhär man vill känna sig i kroppen.. ^^

http://www.leenks.com/gallery2157.htm

Anmäl
2013-08-16 14:24 #108 av: SHIAWASE

Ja !! Harligt att lasa dina visa och inspirerande ord igen Linn,, sa skriv!!! Vi ar manga som vill lasa~~~~Hjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-16 16:59 #109 av: [Kathja]1

Linn - vilka UNDERBARA bilder!!! Tummen uppPussmun

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-16 18:23 #110 av: linnease

KramasHjärta

Anmäl
2013-08-16 20:09 #111 av: Mirjah

#107 Härliga foton! Vilken energi! :)

Anmäl
2013-08-17 00:00 #112 av: SHIAWASE

Verkligen harliga bilder!!~~

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-17 06:08 #113 av: undrarens

#107 ger en hopp och glädje mer sånt mer..Skrattar

those young and creative and free and open for adventures.

skulle behövas lite såna glädje frihetsskutt  då man ex kommer ut ifrån ica eller konsum.Skrattar.

tänk om nån vågade de^^.

vilken total glädje och frihet bilderna ger enSkrattar. (men liteTyst muskelverk skulle man nog också känna avSkrattar).

en stor sak att vara tacksam över att vi alla fick se/uppleva detta vi som inte hade sett dessa och för den delen är det nog eviga bilder för alla.

va spännande värld om hela världen vore så oftareHjärta 

ps  får en annan bild av hur man kan inta för känsloläge inför snöskottningen i vinter då man såg snöskottningsbilden(give the snow a kick...)Ler ds

Anmäl
2013-08-17 08:57 #114 av: [Kathja]1

Undraren - Snöskottning är super bra! Inte bara som träning för kroppen. Funkar fint att föreställa sig hur man skottar pengar, eller skottar bort hinder i livet. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-17 12:08 #115 av: szirius

Linn, håller fullständigt med digGlad Jag vet mkt väl att det är den största gåvan att få vara inkarnerad i en kropp, att det är det största man kan vara med om och att det är menat att det ska vara såRegnbåge. Det är därför jag älskar att dansa!!! ( och annat fysiskt arbete...eeehLiparKär) Det är helt och hållet en obalans i mig när jag upplever det som jag gjort nu ( inte i morse Partajar) . Det är en förvrängd tanke att " längta hem" för jag är hemma här och nu. Jag har ingen önskan att hitta trancetillstånd att kunna sväva och leva på luft, det är inte vad våra kroppar ska göra dessa liv, eller...kanske...men utan att vi då ska behöva lämna alla relationer och leva eremitliv för att klara av det.

Gyllene snittet lät niceRegnbåge...jag känner så väl att allt är ett i mig, VILL vara det, försöker visa mig vägar hela tiden,  att min fysiska kropp behöver vara i balans för att jag ska må psykiskt bra, att mina hormoner och tankemönster och känslor flyter fritt när jag känner mig påfylld av fysisk träning, näringsrik kost, närhet, bra sömn, vackra omgivningar och fylld av kärlek. Och att det strejkar lite såfort jag äter för mkt "skitmat"...och jag upplever det inte som att det bara är en idé i mig, att jag lärt mig vad som är "fel" mat så att jag då automatiskt reagerar så. Det ÄR en annan energi i färsk sallad och en kanelbulle. Jag äter vad jag har lust med utan att skapa dåligt samvete, men jag märker att det finns grejer jag mår bättre och sämre av.Precis lika klart som att det finns TANKAR jag mår bättre och sämre av att tänka! Och KÄNSLOR jag mår bättre eller sämre av att känna! Egentligen är det så enkelt, ändå håller vi på, vi människor, hahaha, vi är så roliga!Galen

we love you very much, but you are lazy focusers... Oskyldig

#103 som du själv vet så pendlar vi....Skämtarvad skulle du svara dig själv för sisådär en månad sedan, där du var DÅ? Smärtkroppen och egot kan skrika högt, då är det bara att AAANDAAAS, skapa nya banor, om och om igen tills man hittar det positiva fokuset igen och kan släppa. Det är just den biten jag försöker hitta in i igen, att göra saker så att jag glömmer allt annat....börjar få upp rullet igen....tror jag...små inspirationsblixtar här och där...äh, en stund i taget iaf. Är mest TRÖTTSoverSov 10 h inatt! Men jag har jobbat 150% hela sommaren, jag är grym och anser mig ha all rätt att sova nu.Får idé

Anmäl
2013-08-17 17:04 #116 av: [Kathja]1

Jag drömmer fortfarande att jag kissar.VågTyst Knackar på att tillåta flödet (in) på dagen och kissar ner mig på natten. Hi hi, tur att det inte är tvärt om. GalenSer det iaf som positivt och har hittat tillbaka till SHIT vad livet är UNDERBART igen. Känns ju helt okej. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-17 17:19 #117 av: Otroulig

Haha, utrensning pågår eller??
Jag hade själv en toaperiod men då var inte själva kisseriet det viktigaste utan det var toan, det var stopp, eller toan var så alla kunde se osv.
Hur ser det ut runtikring kisseriet? Kanske kan vara nån ledtråd?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-17 17:58 #118 av: [Kathja]1

Absolut en utrensning på gång. Började med en insikt i förra veckan som har blivit några fler. Så det är nog bara som så att jag nu blir av med resterna. Är positiva drömmar, trevliga känslor och mest ett konstaterande varje gång det händer i drömmen att "ja ha, nu igen, där ser man mer som ska ut" - typ. Aldrig panik, eller pinsamt, utan bara samma lättnadskänsla som det blir IRL då man är sådär super nödig och äntligen får kissa. PustarLite som att jag har gjort jobbet när jag är vaken och så avslutar jag det på natten. Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-17 19:20 #119 av: Otroulig

Effektivt arbete!
Jag tror ju att det händer massor under sömnen.
Pokal till dig❤

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-17 20:17 #120 av: [Kathja]1


Pokaltill mig Skämtar - till oss alla! Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-19 07:01 #121 av: Otroulig

Hoppsan vad jag var pigg då helt plösligt:)
Nu är det fjärde drömmen med samma detalj, jag har svårt att stänga ytterdörren, den vill inte gå igen, jag får ta tag flera gånger och slå hårdare och hårdare.
I natt kom jag springande naken från min systers hus, det är bara tre hus bort till min mamma, så jag tänkte äh, det är ingen som hinner se mig och gör dom det så är det väl inte hela världen. Jag sprang fort och en bil hann åka förbi, de stannade när jag var på väg upp på mammas uppfart och började backa, jag smet in genom källardörren (som är den vi i familjen alltid använder) mamma var på insidan, hon undrade vad de ville i bilen ? Äh, de skulle väl ta kort på mig, sa jag. Min tanke var att det var väl inte varje dag man såg någon som näckade springandes över gatan.
Försökte att stänga dörren, fick slå flera gånger.

När jag tänker efter så har en dörr dröm till varit hemma i mitt föräldra hem. Men denna gång den officiella entré dörren. Denna gång var jag mer förbannad och otålig för att den inte gic igen.

Tänker att huset är jag, dörren öppningen mot världen, jag vill stänga den, sluta om mig, men det går inte så bra.
Läcker jag energi kanske?

I det verkliga livet så är jag ju mycket själv.
kanske att jag omedvetet isolerar mig?
Stänger om mig..

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-19 10:26 #122 av: [Kathja]1

Intressant dröm Otroulig, själv har jag bara drömt om serien Heroes hela natten. Som du säger hus är ju du och det är "huvud-dörren" du inte kan stänga. Men är det dörren alla använder eller dörren familjen använder? Vem vill du stänga ute? Sedan kommer ju varför...

Du har ju stängt in dig i ditt hus förut vad jag minns. Men stänga in eller stänga ute kan ju se lika dant ut tänker jag. Funderar


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-01 15:32 #123 av: Otroulig

Nu blir jag glad om jag kan få lite bollning igen. För den här drömmen känner jag ju verkligen att den vill säga mig nåt om min passivitet.


Jag har hand om en katt. Först tycker jag att den är bortskämd och försöker tukta den så att den inte är i sängen (hade hand om en hund för någon vecka sen som gärna ville vara i sängen, vi hade en liten uppgörelse om det) Men sen kommer en annan katt,( mörk med lite prickar på sig, som ett tyg, finns ingen sån färg på katter..) den närmar sig "min katt" och börjar få kroppskontakt, den vill min katt illa, jag blir handlingsförlamad, jag borde dra isär dom, men jag är så seg, jag funderar t.om på att bita den onda katten, den onda katten börjar nästan äta på min katt.  Så vaknar jag.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-01 15:51 #124 av: [Kathja]1

Helt spontant (utan att veta vad katt står för...) så får jag upp att båda katterna är du, den lilla som vill vara i sängen är du nu och den prickiga, den som ser ut som något som inte finns är ditt inre jag, är ditt "dröm jag".

Du själv är yttre omständigheter... Att se en katt och konstatera att den ser ut som något som inte finns tänker jag på något sätt hänger ihop med drömmar som inte helt och fullt är förankrade i ditt jag. Du är den ""bortskämda" katten som det yttre försöker att styra, men det når inte helt fram. Den gör som den vill. Saker i ditt yttre är oroliga, eller du är orolig för (?) hur den bortskämda ska klara sig mot/med/som katten som ser ut som något som inte finns. Hur ditt "nu-jag" ska klara sig som ditt "dröm-jag".

Oj det blev snurrigt, eller? Lät klarare i mitt huvud...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-01 16:46 #125 av: Otroulig

Galen jag får nog flytta in i ditt huvud Kathja...hehe. Men en tanke kom ju in i drömmen - lite som att det kanske inte är meningen att jag SKA ingripa..att allt ska få ha sin gång - även om den lilla katten blir uppäten...

Om nu svart katten är mitt dröm jag dvs mitt JAG..är jag inte förankrad i mitt JAG?Funderar ja alltså det är jag ju kanske inte i vaket tillstånd, men i drömmen borde jag ju ha kontakt med mitt JAG...

Men du menar att jag är rädd för mitt dröm-jag? Att den ska döda mitt nu jag? 

Hmm just nu känns det väldigt rörigt. För just den här förlamande känslan, att vara så seg och handlingsförlamad är så jobbig. Så frågan är väl egentligen ska jag agera eller inte? Är det agera jag behöver eller låta allt ha sin gång....

Jösses vad det snurrar nu. Galen

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-01 17:03 #126 av: [Kathja]1

Om jag säger så här istället, kan det som så att du inte helt har släppt att du måste GÖRA något för att få ditt drömliv, för att du ska vara dig själv, det den där som inte är som alla andra utan som bara är sig själv?

Rädd tror jag inte, utan mer just känslan av att göra istället för att vara. Låt katterna vara och de kommer att bli vänner, den udda katten KAN vara ett med den bortskämda katten. Typ.

Jag tänker att känslan av att vara förlamad kommer sig av att du tror att du ska göra, när det egentligen handlar om att bli vän med att vara.

Eller så har jag stått på huvudet i vår brunn för mycket för att få ordning på det... GalenOch då är det tur att vi är fler här inne! Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-01 19:34 #127 av: undrarens

om jag får säga av mina erfarenheter så känns katter (drömt själv flera ggr om dom och sällan har det sen vart nåt positivt den dan efter som hänt) och jag tror personligen att det var det symboliska för att man drömde om katter den natten innan.

 dvs inget bra att drömma om jag menar då som rent  generellt tecken.


i de böcker jag har läst om är drömmar om katter ett allmänt oturligt tecken som kan tyda på förrräderi ,svek bland dem man litar på.


att döda katten i drömmen brukar kunna tyda på att man hindrar dina ovänner från deras syfte.


 om man lyckas jaga bort dom(katt/ katter) i drömmen, det brukar tolkas som plötsligt tursamma tecken.


hur det då är sen under den vanliga vardagen då man är vaken och  man möter katter låter jag vara osagt...   

men de är vad jag tolkar i Hjärta , jag  menar andra  har kanske har andra erfarenheter.

Anmäl
2013-09-01 20:16 #128 av: Otroulig

Tack undraren. Jag tror att det vi ser i drömmar är bilder eller egenskaper som speglar sidor av oss. Sen finns det ju massor med symbolik i drömmar. En del tror man är "värdsliga" och ligger gömt i något slags gemensamt medvetande. Men jag tror att man alltid ska börja utgå ifrån sig själv och känslan i drömmen.

Jag vet att katter även kan tolkas som en symbol för mamma. Men jag tror faktiskt att Kathja är helt rätt ute. 

För det var ju faktiskt en släng av den känslan jag fick. Att TÄNK om jag verkligen inte behövde göra något... Det finns ju fler än Håbe med kontroll behov här i gänget. Cool

Vilken tur att jag kört med den guidade Faith meditationen då Skämtar Tack snälla söta KathjaHjärta 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-01 20:47 #129 av: [Kathja]1

Så lite så. Puss på dig gumman. Kär

Och det ÄR svårt att inte trilla in i GÖRA tillståndet, men då kan man alltid göra annat. Som röjja i ett förråd, eller hänga upp nya gardiner, sådan som får en att må bra. Alltid sådan som får en att må bra. Jag trillar också in i känslan av att saker inte lossnar för att jag gör fel grejer, trots att jag ju egentligen vet att jag bara ska följa flödet. Våg Vi trillar nog dit på det där lite då och då alla här inne. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-06 23:07 #130 av: Theleonora

Hur var det nu med bajs i drömmar? Det är väl bra? En natt vaknade jag av att jag trodde jag höll på att bajsa på riktigt men insåg att det var en dröm :S

En annan gång bajsade jag också men då var jag så duktig så jag städade upp allt. Hm, funderar på om det inte är att jag gör av med skit?

En annan natt hade jag en lite läskig dröm, först satt jag och pillade på mina ben och försökte få ut en hårstrå som hade växt inåt/under huden. Sen blev det bara större och större hårstrån jag var tvungen att ta ut på ena benet och sen till slut var det som att det var en reptilsvans jag drog ut med en tång ,fick slita ganska mycket men fick ut den :).

Anmäl
2013-09-07 10:38 #131 av: Otroulig

Oj Theo, ja om jag fått de drömmarna så skulle helt klart se dom som att jag håller på att göra mig av med skit. I båda drömmarna är du också aktiv och får ut skiten själv PokalBallongTårta Hurra för dig Partajar SÅ känner jag när jag läser ovan !!!!Hjärta

Härliga tider strålande tider Theleonora!!! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-07 11:26 #132 av: SHIAWASE

haha,, Tur att vi ar dromtolkaren Otroulig harinne~~~~ later ju underbart Theo (BRA forkortning dar otroulig:))

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-09-07 12:10 #133 av: Theleonora

Men åh, vad härligt att få bekräftelse på det jag själv trodde. Kan säga att jag har haft en väldigt omtumlande tid nu ett tag och hoppas hoppas på att skiten är borta nu :).
Ja, härlig förkortning, Theo är bra :) ❤

Anmäl
2013-09-07 21:11 #134 av: Torahzen

Thea, bättre?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-08 01:04 #135 av: Theleonora

Hm, ja, Thea kanske är feminint och Theo maskulint. :)

Anmäl
2013-09-08 13:01 #136 av: Torahzen

The-a?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-09 20:14 #137 av: Otroulig

Nu kom jag äntligen ihåg en dröm, första på flera dar..och den här var lite skum. Jag bad om drömmar om vägledning hur jag skulle agera för att komma vidare och då fick jag denna. 

Jag står utanför mitt mitt hus och pratar med grannar, det går en å mellan våra hus och dom har hittat en hund som gått vilse. Helt plötsligt sitter den framför mina fötter, det är en liten hund, typ Chihuahua, och han pratar med mig, han är vilse och han fryser. Han förvandlas till en gammal vän (som förut var mig väldigt nära) Han visste att han bodde i stan och jag försökte ställa ledande frågor som skulle ge ledtrådar. Till slut säger jag åt honom " Du vet att du går i sömnen va?" Han hade inte skor, han var barfota. Sen blev han George Cloney Dreglar - i samband med det fick jag känslan av att livet kunde delas upp i sektioner...


Weird...är jag vilse?Lever jag som jag går i sömnen (ja faktiskt känns det så, jag lever inte upp till min fulla potential) 

Men det känns som att den där ån var viktigt..vatten = känslor, å= i rörelse? 

Nu ställer jag ju lite frågor till mig själv här - för det verkar ju vara det jag ska göra. Förstår ju inte vad det ska leda till...men, men...

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-09 22:18 #138 av: Otroulig

Jag funderar på själv här, hunden är ju jag, jag har tagit mig över ån, fryser och känner mig vilsen. ( jag har ju haft en sån period)
Min vän var den som ledde mig in på den andliga vägen- en period av sökande, jag ställer mig olika frågor, sen kommer George, hehe.
Jag tror faktiskt att drömmen vill säga mig att jag gått igenom perioder - allt har sin tid, transformationen kommer när den ska... Jag har gjort det förut och gör det hela tiden. Livet är ju som spiral❤

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-09 22:27 #139 av: Theleonora

Åh så bra att du kom på det själv :). Läste den men har haft en tuff dag idag, många svängar fram och tillbaka, så jag kunde inte fokusera alls. 

Hade kanske förvirrat dig också, jag tänkte mig hunden som en livskamrat men du vet ju bäst, det är din dröm. 

Att hunden är vilse och frusen; just att den är frusen kan ju betyda att du har stängt av känslorna? Kanske pga att du var vilsen. 

Tror som du skriver att du har genomgått en förvandling och snart är du "George" eller snart har du "George" ;).

Anmäl
2013-09-09 22:48 #140 av: Otroulig

Ja precis Thea;) frusna känslor och gå i sömnen, har stängt av. Det lustiga är att jag gått igenom ungefär samma faser tidigare i livet.
Men "George" ska det bli spännande att träffa:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-10 15:36 #141 av: Theleonora

Otroulig, jag upplever också att jag går igenom samma faser hela tiden. Men jag märker att det går djupare för varje gång och att energinivån höjs nåt så otroligt varje gång. Så det är bara att vila i att all is well och att allt sker i rätt tid.
Passade på att slå upp ordet Thea på Wiki:
In Greek mythology, Theia "goddess" or "divine" (sometimes written Thea or Thia), also called Euryphaessa "wide-shining," was a Titan. The name Theia alone means simply, "goddess"; Theia Euryphaessa (Θεία Εὐρυφάεσσα) brings overtones of extent (εὐρύς, eurys, "wide", root: εὐρυ-/εὐρε-) and brightness (φάος, phaos, "light", root: φαεσ-).

Jag är nöjd!! ❤

Anmäl
2013-09-10 15:44 #142 av: Torahzen

Thea it is!

Nu ska ni få höra om min märkliga dröm inatt:

I natt drömde jag att jag var i Paris och åkte Metro (tunnelbana) Det såg inte ut som när jag var där. Det var ganska glest med folk, det var sent på kvällen, närmare midnatt. Jag såg en man/varelse närma sig mig. Han sa: undvik 6 november! Mannen hade en och en halv arm. Dvs ena armen slutade vid armbågen. Han hade också en benprotes som jag såg tydligt då han hade shorts. Protesen var ett järnrör mellan knä och fot med sko.

Jag gick lite vidare på stationen, bort från mannen som följde efter lite på avstånd och kom till en bro. Då kom en hel drös med liknande gubbar mend 1,5 arm och benprotes i shorts!!!

Nästa del i drömmen var att vi var många svenskar på besök i Paris och vid letade efter våra barn. Alla var lugna, inte oroliga utan lite mer spända inför att våra barn var själv där någonstans och så klämde vi in oss i typ en volvo med två baksäten. vi var säkert 10 personer i bilen. En ropade att där bor jag  och pekade på ett gult och blå randigt hus, randigt horisontellt. En annan svarade att så där vill inte mn fru bo, vi bor högt upp så vi har utsikt.

Vad tror ni om detta? Tidigare drömde jag om undvik 9.15. Nu gäller det 6 november. Varför var det så många med 1,5 arm i shorts och benprotes?!? Funderar

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-10 20:55 #143 av: szirius

Armar och händer symboliserar ju hur vi tar oss AN livet...och ben hur vi tar oss FRAM i livet...känns det som att livet haltar lite? Känner du dig oförmögen att vara den famn du skulle vilja vara för andra? Känsla av att vara stympad..vad står det för dig?

Talen kan ju vara så himla mkt. Man kan snöa in sig totalt om man vill analysera det rent numerologiskt, men jag tänker mer att det är det där hotet som handlar om nåt. Vad är det inom dig som skapar hotfulla situationer? Vad hotar du sig själv med?

(Svårt att undvika ett datum liksom...det kommer ju ändåSkrattar)Anmäl
2013-09-10 21:19 #144 av: Otroulig

Thora, först tänker jag att om man är nere i tunnelbanor eller under mark så är man i ens undermedvetna och utforskar. Tänker lite som Szirius om mannen/männen, hmm lite lustigt att det bara var män.  De är handikappade. Är din manliga sida handikappad?

Tja angående datum..skulle väl kanske vara lite försiktig den dagen om det var jag. Men jag har för mig att jag oxå fått datum i drömmar och det har inte hänt nåt. 

Det jag tänker lite på med huset om det var min dröm, ett hus som är så utmärkande får en kommentar om sig - men inte för att det ser utmärkande ut...nu kanske det inte var konstigt - alla hus kanske såg ut sådär. Men min tanke går lite som så : Var fördomsfri, du har ingen om hur andra människor tänker eller tycker.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-12 08:58 #145 av: Torahzen

Tack för era svar. Jag tror det är så att mina manliga sidor känner sig begränsade. Jag får ingen riktig känsla av vad husen i drömmen stod för, men det får väl ge sig i en annan dröm!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-20 13:30 #146 av: rore


Drömde i går natt att jag satt som passagerare i en bil,, föraren var en kvinna som jag inte alls känner, men som jag kände mig trygg med. I baksätet satt min gamla skolkamrat, som också för övrigt är min arb, kollega och på passagerar sidan satt jag.

 

Samtalet kretsade om att ge mer,, än vad "man" harFörskräcktVilket kändes fullständigt naturligt i drömmen. Men som mitt vakna förstånd opponerar sig emot eftersom mitt vakna jag associerar med pengarSkäms.

Rätt var det var så befann vi oss i en samling av folk. Där någon fullständigt länsade min väska. Endast tyget fanns kvar som innehåll och jag blev orolig eftersom mitt körkort försvann,, för hur skulle jag nu identifiera mig?

Känns som det finns viktiga små budskap till mig här,,,,

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-09-20 14:38 #147 av: Otroulig

Du är ju så klok Rore, så du känner säkert själv vad drömmen vill säga. Men jag skulle nog fundera på om det finns risk att jag ger bort all min energi till andra så det inte blir någon kvar till mig själv.
Det kan ju också ha en djupare innebörd.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-25 16:00 #148 av: Torahzen

I natt drömde jag att jag var hos min mans familj i Japan. (min man IRL är inte japan, han är urviking). Han var som var min man i drömmen var inte med. Familjen var väldigt artig och visade mig runt och jag visste att de skulle visa mig något som jag redan visste. Fast de visste inte att jag inte visste.

En svägerska visade mig deras hus. Svärmor började tvätta fönster så jag skulle vara hjälpsam så jag började putsa och dammtorka en bokhylla. En svåger visade mig runt och visade mig ett moln som var väldigt fyrkantigt. Jag tyckte det var underligt.  Av någon anledning noterade jag att jag tyckte att alla vara långa, männen var längre än mig.

Svärfar satte sig i en grön soffa, med handen på ryggstödet och klappade uppmuntrande på soffan att jag skulle sätta mig bredvid honom. Jag satte mig. Jag vet inte om det var nu i drömmen som han pekade på en stjärna på himlen som syntes på dagen, att det var där jag kom ifrån. Jag vet inte om det var "det" jag redan visste, om ni förstår.

Det är mycket Japan nu också... vad tror ni att detta betyder?

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-25 16:28 #149 av: rore


Tack Otroulig!

Glömde fullständigt av att kommentera Generad. Kan vara så att denna drömmen talar om att jag inte behöver "visa" vem jag Är,, att de yttre sakerna är just bara yttre,, och inget egentligt innehåll. Kanske kliva fram mer,,,liksom tillåta mig vara mig *hujedanmig*

Jag knuffas in i olika situationer där det sker mer och merFunderar

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-09-25 21:38 #150 av: Otroulig

Jadu Thora, den var inte lätt. 

Vad symboliserar Japan för dig?

Överlag tycker jag drömmen handlar mycket om ödmjukhet och hjälpsamhet. Grönt=hjärtats färg tänker jag också. (min alldeles egen tolkning, tänker på hjärtchakrat) Att männen var långa..kanske betyder att de är "stora" människor. 

Sen har vi himlen, dels molnet på himlen som var fyrkantigt samt stjärnan. Har letat lite men inte hittat någon bra symbolisk förklaring. Men frihet kanske, eller universum eller Gud helt enkelt. Lite lustigt att molnet var fyrkantigt. Allt är kanske inte som du tror??

En mkt trevlig dröm. Kanske visar dig dina fina egenskaper Hjärta


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-25 21:49 #151 av: Otroulig

Själv bad jag verkligen om en dröm igår. Ofta vaknar jag då ganska tidigt, förmodligen i den första drömcykeln. 

I min dröm var det lite party, rätt stökigt med mycket prat och skratt, går och hämtar min plånbok och handlar lite och kommer tillbaka och sätter mig i en soffa. En äldre man pratar på men blir hindrad av hans fru som är en gammal konservativ surtant. En annan man kommer och ger en hint om att vi tagit deras plats i soffan så vi går därifrån. 

(tänker att jag har en del att jobba på mitt sätt emot andra här hrmm, surkärring vill man ju inte vara Skämtar)

Sen träffar jag en gammal kompis som är likgiltig - tänker att hon kanske är sur för att jag var avvaktande mot henne förra gången.

Fattar inte riktigt vad allt betyder - för samtidigt känns det rätt bra att inte ta illa vid sig och ta åt mig bli - jag mest iaktar och går vidare..

Men kanske återigen att jag ska öppna upp lite mer mot mina medmänniskor. Fick låten "Heart of Stone" med Cheer på hjärnan i  morse. 

 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-25 22:51 #152 av: Torahzen

Det kändes som en bra dröm. Jag skrev att molnet var kantigt. Jag kan utveckla det till att det nästan såg ut som siffran fem, liggandes. Jag ska be om att få drömma fortsättningen i natt. Gäspar

Japan står nog för äventyr för mig, lite mystik. Jag tittar mycket på TV-serien Heroes just nu där en kille Hiro, är från Japan. Shia bor ju också där och har en massa insikter på gång och flow. 

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-26 06:38 #153 av: SHIAWASE

Harlig med japan Torah:)

Jag har dromt sa mycke de sista dagarna sa jag ar ju nastan alldeles vimsig nar jag vaknar,,haha,, lagger ju inte mina drommar pa minnet,, fast dessa har varit klara precis nar jag har vaknat, oehort intensiva,, och fyllda av sa mycket handelser som hoppar hit och dit..

Ar nog lankat med min onskan att ha overflod av tid,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-09-26 21:16 #154 av: szirius

Jag drömde inatt att det inte gick att stänga garagedörren( är i källaren, det undermedvetna)  och jag var SVINFÖRBANNADArg, bankade och slog så att den till slut gick AV- tjena! Blev då helst förstörd - för det skulle ju snöa in (det var vinter i drömmen) och bli kallt i hela husetStorgråter. Försökte laga med några plankor men det gick inte alls. Provade att haspa upp den på utsidan men då blev dörren för kort. Arg på maken var jag ocksåArg, tyckte att det var hans fel av nån underlig anledning

Anar ju nu vad budskapet var: det funkar inte att pressa fram nåt med ilska som kraftOskyldig

Anmäl
2013-09-26 21:51 #155 av: Torahzen

Inatt drömde jag att jag fått cancerdiagnos men inte vilken sorts cancer eller var den satt. Jag mådde bra. Min kompis A sa detta till min kompis B som avled i cancer i lördags. B sa att det var ju inte bra och jag måste kolla upp detta. Jag hade inte träffat någon läkare i drömmen så hur det hade gått till vet jag inte.

Nästa drömdel vara att jag såg en man inspärrad i ett rum. Det var 1700-tals miljö och han hade kläder i sammetsblått och guldbrokad. Mörkbrunt långt lockigt hår och hatt. Han satt och skrev med en stor lila fjäderpenna. Han satt så jag bara såg honom snett bakifrån. först såg det ut som en mekanisk docka som rörde sig ryckigt fram och tillbaka, sedan anade jag ett ansikte med skäggstubb. Han satt vid ett ekskrivbord och ett skåp bredvid. Bakom honom låg en halmmadrass på golvet med brunt underlakan. Två smala fönster och stenväggar, ett tänt ljus. Jag verkade vara osynlig för jag följde en dam som öppnade en blekblå-grå träpanelad vägg och bakom detta låg rummet. Jag tänkte Jaha, var det här han var.

Det var mycket detaljer i denna dröm. Bejakar jag inte min manliga sida? Ska jag skriva av mig?

Första drömmen hajade jag till av. Jag ska läsa på om cancer och passa på att vara med i ett forskningsförsök där jag får en genomgång av leverfunktion m.m. En grundligare hälsoundersökning helt enkelt.

Era Tankar?


♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-26 22:13 #156 av: Otroulig

Thora, jag vet inte... men ibland drömmer vi ju minnen..mina brukar vara detaljrika. 

Den första drömmen kanske bara är en bearbetning av det vakna livet.


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-26 22:22 #157 av: Torahzen

Du menar att jag bearbetar sorgen att B har gått bort? Varför har då jag cancer i drömmen? Jag ser inte heller hans ansikte så tydligt men jag hör hans röst och ser på hans kroppsspråk att det är han.

Ju mer jag tänker på det så liknar mannen Kapten Krook fast utan krok och att hans kläder var blåa. Vad betyder kapten Krook för mig? Fantasin är inlåst? Tänka, tänka efter, känna, känna efter... 

Ber om en ny dröm inatt Pratar i nattmössan

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-01 22:07 #158 av: Otroulig

HA! Jag måste ju berätta om min dröm. Shia synd att du inte ser svensk TV för det gör detta lite roligt Skämtar

Jag delar säng med Ernst Kirchsteiger ! Gapskrattar(ingen jag känner mig speciellt attraherad av men, men) Han sover över hos mig, till en början håller vi om varandra, det är mysigt, sen kör han någon slags akupressur på mig och jag börjar få en ångestkänsla och kroppen reagerar, men han håller om mig och jag andas igenom detta...(VAA jag läser detta nu, skrev det i halv koma, men det var ju det jag gjorde när jag vaknade!!) Nåväl sen ville han ha ett täcke emellan oss för det var så varmt. Vi sov och vaknade tidigt, det var ett himla liv utanför. Det var två katter i ett träd utanför mitt fönsteroch ett gäng från ett katthem fångade andra katter i burar på gatan.

Plöstligt var mamma med i drömmen. Jag och jycken brottades, jag bet honom i halsen. Vi struntade i att klockan bara var halv fem så vi gick upp och skulle göra frukost. Men först skulle Ernst fixa min ekhäck (?) , det var meningen att den skulle blomma. Han skulle klippa ned den - men var tvungen att åka iväg och handla några grejer.

Sen vaknade jag med ångest och var rädd.

Skum dröm Funderar fast rolig i efter hand. Tyckte inte att den var otäck när jag drömde..så jag förstår inte riktigt....

Men NU måste jag ut med hunden och sen ner i sängen. 


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-01 22:28 #159 av: Torahzen

Jag drömde för några nätter sedan om Robert Redford och rödbetor. Det vara ingen positiv dröm. Jag kom inte ihåg så mycket mer. Robert var snygg på sin tid och har åldrats hyfsat men jag tror inte det var det som drömmen gick ut på...

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-02 06:51 #160 av: Otroulig

Nä Thora, igår kom jag på att Ernst står för kreativitet, skapande och säkert ömsint känslighet. Så jag tror att det är det jag ska omfamna.
Jag har även fått andra signaler på det via mitt Tarot korts mail ❤️
Så vad står Robert Redford för? För dig.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-02 07:54 #161 av: rore


Verkar som om jag har kommit in i en riktig dröm period igen,,, Tar gärna emot lite input...

Jag var ute och gick när jag plötsligt stod framför en riktig stor snöhög, nästan som ett snö berg.

Jag frös inte. Kände ingen kyla. Men jag var så frågande till den, Var kom den ifrån? Jag ´hade aldrig sett den tidigare.. Jag vände mig om och såg mig omkring och när jag vände mig tillbaka till snöberget hade det förändrats.

Det var nu omgjort till en gigantisk snöborg med höga is mura. Omöjlig att gå igenom eller runt. Där var en man med ett litet barn på 3-4 år, som byggt om snöberget till detta snö och is fort. Jag stod där undrande och såg på medan han arbetade vidare.

I nästa sekvens utav drömmen går jag på en slätt. Inga träd, inga buskar. Inget alls att gömma sig i.Jag ser ingen alls under en lång stund. Men jag har ett osynligt sällskap med på min färd. Jag är ensam men ändå inte. Från ingenstans så står det en gigantisk långhårig tjur framför mig och betar. Han skiftar i rödbrun och guld i sin päls. Han lyfter upp sitt enorma huvud och ser på mig under lugg. Den fuktiga rosa nosen vädrar in mig.

 

Rädslan griper tag i mig. Min osynliga med resenär säger till mig att lägga mig ner på gräset och ligga stilla. Vad som än händer. Hela mitt inre är ett inferno av rädda känslor. Men jag gör ändå som h*n säger och hoppas på att det enorma djuret ska gå sin väg.

Så blir det inte.

Djuret kommer långsamt emot mig. För varje steg den tar vibrerar marken under mig när klövarna tar i backen. Allt signalerar fara!

Jag ligger stilla. Försöker andas ut skräcken som fyller mig. Djurets närvaro alldeles intill får luften att spraka av elektricitet. det formligen sprakar om dess styrka.

Han lägger sitt stora huvud mot min vänstra sida mellan midjan och höften och intensiteten i den beröringen gör att jag tror att den mosar hela mitt jag,,Där vaknar jag med en stark känsla av : Nu dör jag.

*pust*

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-10-02 09:59 #162 av: rore


Att Dö Är att lämna plats för nytt.

Isberget kanske symboliserar mitt jobbiga förflutna, som jag fryste ner. Insåg aldrig hur stort eller hur mycket det faktiskt påverkade mig,,,?

Slätten och närvaron,,, Där finns inga hinder. Bara plan mark. När fara uppstår/ när livet känns hotat finns inga gömställen kvar.

Att bli kvar, att stanna upp, lägga sig ner _ släppa försvaren/ att möta det som är. Även när rädslan blir som störst.

Andas/ känna/ acceptera.

Allt är precis som det skaBlomma

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-10-02 10:27 #163 av: [Kathja]1

Åh vilken underbar dröm Rore! Skulle nog tolka den som dig. Snön som blir en snöborg är ditt förflutna, de murar du har byggt upp och all gammal "skit" du har sparat på. Du kan inte te dig in så du kan lika gärna förlika dig med att den står där, se den för vad den är - något som har varit, men även ett ställe som du (faktiskt) inte behöver bry dig om.

Du väljer istället at vandra vidare till slätten, där kan du inte gömma dig- till skillnad mot i snöborgen! Du är naken/utlämnad men inte ensam för du har din osynliga ledsagare (Gud, andar, änglar osv) - du behöver inte vara rädd, bara du stillar dig och andas och ÄR så kommer du att se att det som först känns skrämmande faktiskt inte vill dig illa.

Underbart vacker och talande. Hjärta 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-02 10:45 #164 av: rore


Tack Kathja! Tar det till mig. ... Ny öppnandet på nått visKramas

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-10-02 10:57 #165 av: Torahzen

Rore, du och Kathja har redan kommit på det. Vatten är känslor och snö är en form av vatten. Dina känslor har avskärmat dig, men det är dags att möta känslorna som dina hinder kan upplösas. Du är inte ensam, du är beskyddad.

som Skorpan i börderna Lejonhjärta säger: Jag är rädd men jag vill inte vara nån liten lort så jag gör det ändå (eller hur han nu formulerade det)

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-02 12:41 #166 av: szirius

Underbar dröm Rore! StjärnorKramas

Tjur finns inte med i min djurbokFunderar, Oxe säger " DU är viktigast. Ge dig själv det du önskar"Hjärta

Jag har drömt att jag både ridit på en björn och en älg - så magiska drömmar! Hoppat upp på dem fast jag först varit rädd. Det är verkligen häftigt att ha dessa nära möten med djur i drömmarSol. Kan riktigt känna hur tjuren kommer och luktar på dig. Att dö i drömmar är ju ett "släpp av kontroll".Ballong

Jag minns nu att jag drömde att jag låg och gosade med en hel hög små pandabebisar inatt, ooooh de var så finaStjärnor

Måste kolla! : Din inre frid skapar yttre frid. Slut fred med dig själv och skapa världsfred. I det lilla skapas det stora.

HjärtaHjärtaHjärta


Anmäl
2013-10-17 09:42 #167 av: [Kathja]1

Tänkte att jag skulle dela med mig av min galna natt... GalenSomnarYrar

Först har jag en sekvens då vi ska anordna en fest, eller bara gå på restaurang, det är lite snurrigt. Det handlar iaf om mat, MYCKET mat och många människor. Men några som framträder starkt är min före detta svärmor och en barndomsvän från gymnasiet. Och grejen är att dessa två har ploppat upp i mina drömmar under en period. Ex svärmor gärna då det handlar om mat, och barndomsvännen (som jag träffar ibland) mest då det handlar om bilar och att ta sig någon stans. Men denna gången var de iaf med i min matdröm. Det händer inte så mycket mer än att det är snurrigt och mycket mat.

Nästa sekvens då är jag iväg med någon för att leta efter en katt som har kommit bort. Vi spekulerar ifall katten är död eller kanske ligger och har fått ungar. Så hittar vi något som ena stunden påminner om en säng, men nästa om en skräphög och där får vi för oss att gräva. Jag gräver bland bråten/tyget och är rädd att hitta en död katt. Plötsligt ser jag ett stort öga titta på mig, ett glansigt blått (dött) öga. Jag drar tillbaka handen, men inser sedan att jag måste fortsätta så vi får svar. Så jag gräver vidare men lite vid sidan om ögat. Där hittar jag en delfin-bebis! Den plockar jag upp och när jag har den (får för mig att det är en hanne) i min famn så lyfter jag på blicken och då står vi på ett ställe där det är säkert 3-4 STORA simbassänger. Vi pratar om delfinen och vad vi ska göra med den konstaterar även att ögat hör till delfinens nu döda mamma så det lämnar vi därhän. Sedan bär jag runt på delfinen hela den drömsekvensen. Jag lindar in den i en mörkblå frottéhandduk, och plötsligt börjar den att prata. Den säger sitt namn, men det kom jag inte ihåg när jag vaknade, och den härmar mina ord.

Sedan är jag plötsligt vid en flod, där växer mängder med stora träd och mitt i floden finns en landremsa, på denna remsan ligger det en båt typ en ark. På var sida av arken står två olika lag och de paddlar, eller kanske mer puttar, båten framåt. det är tungt (den ligger ju på marken!) och de får hela tiden ta bort träd som är i vägen och då sågar de ut båtens form så att de precis kan ta sig igenom. Och det snurrigaste av allt är att de två lagen beter sig som att de tävlar mot varandra, men de står på samma båt.


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 10:03 #168 av: Otroulig

Oj! Jösses vad du drömmer:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-17 11:38 #169 av: [Kathja]1

Eller hur! Det är ju helt galet. GalenDelfinen känner jag att jag behöver få kläm på eftersom den hänger kvar så starkt, och så detta att jag drömmer om ex svärmor och mat allt som oftast, och min barndomsvän och bilar. Får fråga Urban. Får idé

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 12:22 #170 av: Torahzen

Är delfinen din bäbis, ditt projekt som du ska sjösätta i någon bassäng? Det verkar finnas 3-4 olika vägar för dig nu, eller olika parallella spår.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-17 12:30 #171 av: [Kathja]1

Intressant tanke, men jag släpper inte i den utan väljer att bära runt på den och då börjar den att prata... Funderar Ska jag då släppa i den eller fyller det en funktion att avvakta och ta del av att den pratar? Om du fattar...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 12:35 #172 av: Torahzen

Du kanske ska se vad idén/projektet/delfinen ger dig för nya idéer som du ska ta ställning till. SEN kan du sjösätta.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-17 13:04 #173 av: [Kathja]1

Är ju faktiskt där jag är på sätt och vis, eftersom inspirationen tröt så har det i väntan på den ploppat upp nya idéer. Tack för hjälpen, igen.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 13:42 #174 av: Torahzen

Vassego!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-17 14:06 #175 av: Otroulig

Hihi, tänker på båten som är lite trög att få framåt,och som har två olika lag, tänker lite som så att lagen kan vara " Gud inriktat eller inte Gud inriktat" egentligen spelar det ingen roll för det du ska förmedla är detsamma. ❤️
Om du hade släppt i bäbis delfinen så hade du ju inte fått den nära kontakten..

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-17 15:20 #176 av: szirius

Tror att delfinens budskap är att släppa in mer lek i livet, men är inte hundra...har inte boken tillgänglig just nu. Hade en period då jag drömde flera nätter i rad att jag simmade med delfinerHjärta

Min tanke: i stället för att fråga Urban : Prova att meditera och möt delfinbebisen igen o lyssna till vad den har att säga- kanske är det ännu en guide du mött?Glad

Anmäl
2013-10-17 15:23 #177 av: szirius

Själv var jag i vår gamla lägenhet inatt. Det var disk överallt, mjölgegga i diskhon, mjölk i besticklådan och jag fick ett sånt total knäck, jag kastade sönder allt i köket, skrek tills jag tappade rösten och ramlade ihop i ett mörkt badrum och tänkte nu dör jagFunderar

När jag vaknade tänkte jag att det var skönt att få ur sig lite Skrattar

Anmäl
2013-10-17 15:41 #178 av: [Kathja]1

Åh ni visa kvinnor, vad skulle jag ha gjort utan er?!? KramasHjärtaPussmun

Har absolut tänkt att få mer info kring delfinen, har en hel hög med guider nu men är fortfarande kass på att använda dem, vet inte riktigt hur jag ska göra, men varför inte en delfin i gänget. Börjar ju likna ett helt zoo! Ska kolla vad delfiner står för...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 15:46 #179 av: [Kathja]1

Hittade detta om delfiner:

Dolphin/Porpoise's Wisdom Includes:

 • Knowledge of the sea
 • Patron of sailors
 • Change
 • Wisdom
 • Balance
 • Harmony
 • Communication skills
 • Freedom
 • Trust
 • Understanding the power of rhythm in your life
 • Use of breath to release intense emotions
 • Water element magick

Vattenbiten kan jag klara mig utan med, förändring, balans, vishet, kommunikation, tillit, frihet, att förstå livets rytm DET kan jag relatera till.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-17 17:51 #180 av: Otroulig

Praktiskt att få bryt i drömmarna så man slipper i det vakna livet Szirius. 

Vet inte vad jag håller på med om nätterna - ofta är det listor med sorteringar och organiserande, se mönster osv. Vet inte om det bara är bearbetning från jobbet eller att jag håller på med någon slags organisering i mitt undermedvetna.

Drömde även att jag var på kalas i en källare, mina fd svärföräldrar hade fest, hon hade gjort små vita dukar som någon slags bordsplacering eller inbjudan och jag visste hur/var hon hade fått tag på dom,jag pratade aldrig med dom och exet var frånvarande på festen.  Sen höll jag och min syster på att rädda kattungar in i ett litet hus... Fattar inte faktiskt. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-24 06:41 #181 av: Otroulig

OK, Kathja du drömde ju oxå om mat, jag har fått ett nytt tema.

Just mat. Två nätter i rad har jag drömt att jag står vid en buffé, i går var det kö och det låg t.om ett litet levande lamm på bordet, oj det lät morbidt när jag skrev här, men känslan var mer gullig. Inatt var det fisk buffé, det var två menyer, en med lax och bearnaise sås och en med en massa andra fiskar. Väldigt detaljerat. Jag kommer liksom aldrig till själva ätandet utan vaknar efter att jag står där och väljer.

Hur ska man tolka det?? 

Mat, har jag läst nånstans att det kan tolkas som föda - typ andlig föda..och en annan variant jag själv har klurat på - Livet är en buffé jag kan få allt jag vill, att det är det drömmen vill säga mig, Bara att välja! Allt finns där i överflöd!

Vad tror ni??

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-24 07:28 #182 av: [Kathja]1

Låter väl vettigt. Tummen upp

Jag drömmer fortfarande om mat, gjorde det senast i går kväll. Men det är ofta kalas och större grejer som jag ska annordna. Jag har klurat mycket på om ja ska lägga mer tid på mitt andliga eller vad handlar det egentligen om. Men nu när jag skulle svara här så slog det mig...

Kan det vara som så att eftersom jag i alla mina matdrömmar fixar med mat till en massa andra så är det vad det handlar om - jag ska fixa med andlig spis åt andra. Och då uppenbarligen mer än nu eftersom jag får det bankat in i huvudet. Galen

Vad tror ni? Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-24 10:59 #183 av: Otroulig

Ok nu har jag googlat :)

________________________

Generally speaking, food in dream usually refers to food for thoughts, ideas, new beliefs, etc. They are ideas you take in and digest mentally.

__________________________

Buffet – The dreams suggest personal longing for basic needs. One often dreams of abundance when deprived. The food might reflect actual hunger in response to dieting, for example or the food could symbolize something less tangible, such as hunger for knowledge or security.

_________________________

I believe that the buffets represent things that feed you spiritually, emotionally and physically.

__________________________________

To dream of being at a buffet, can have two meanings. If you dream of eating delicious foods an having a great time with friends there, happiness and personal gains are signified. However, if you can't get what you want, or you and/or others overload your plates, this suggests that you need more fulfillment and/or spirituality in your life. You are lacking in some way related to either friendship, love or pleasure.

__________________________

Ok för mig tror jag det handlar om basala behov: trygghet, kärlek gemenskap - ja ni vet ju ;) Och att jag i första drömmen fick stå på kö, nästa dröm hade jag precis bestämt mig vad jag ville ha. Så så småning om så är det väl dags att börja käka Skrattar 

Och Kathja jag tror du är HELT rätt  - mer handvisning!

Vi arbetar ju med lite olika ämnes områden - så alltså betyder maten olika saker tänker jag.

 

 

 


 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-24 18:41 #184 av: [Kathja]1

Det var när jag insåg att jag aldrig äter själv i mina drömmar som den tanken slog mig. Jag ordnar alltid mat åt andra. Jag ska ge dem "mat".

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-24 19:01 #185 av: szirius

jag tänker på mat som i NÄRING...

Anmäl
2013-10-25 08:02 #186 av: Theleonora

Inatt drömde jag om flygplan. Att jag skulle med ett plan, sprang genom hela Arlanda till terminal 2, komiskt. Sen i nästa scen är jag i ett plan och vi ska köra fram till ett annat plan, noterar att vi är sena fast ändå inte siffrorna på biljetten stämmer inte med att vi skulle vara sena. Åker runt med det ena planet på marken i jakt efter planet som ska lyfta. Kommer fram och jag får lite panik, eftersom det visar sig att piloten? inte packat ner mitt bagage i det här flyget, fast hon var osäker. Så jag stod där och velade om jag skulle med nästa plan som gick om 1,5 h (osäkert om det var med eller utan bagage) el om jag skulle chansa och ta denna. Sen till nästa krux, jag var tvungen att ta trappor ned till en källare för att komma till det plan som skulle lyfta.
Hm, får mig att tänka att det kanske är nåt bagage kvar att hantera innan jag kan lyfta. Så jag ber Gud/universum om hjälp med att se mitt bagage/min rädsla klart och tydligt och släppa det!! Tack!!
Eller vad tror ni?

Anmäl
2013-10-26 13:09 #187 av: Otroulig

En liten tanke som slår mig, varför skiter du inte i bagaget? 

Allting löser sig ju, jag har erfarenheter av att förlora bagage på resor och ALLT löser sig. Nu drar jag paralleller här. Bagaget står ju naturligtvis för ditt "emotionella" bagage Skämtar men det har du ju fattat redan - men likväl, i verkliga livet hade jag aldrig tvekat att hoppa på ett flyg även om jag visste att det fanns en risk att mitt bagage skulle komma bort. 


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-26 13:14 #188 av: Theleonora

Åh du har så rätt och det vet jag ju. Skit i bagaget, hur svårt ska det vara liksom!!?? Det har ju inte gynnat mig hittills, men jag vet att det kommer av en rädsla att om jag släpper det dåliga så kommer jag att råka ut för det igen. Men så länge jag håller det färskt i minnet så är jag på min vakt. Logiskt? Nja, kanske för en person med mycket rädslor... 

Tillit är ett annat bra ord. Kom precis fram till det (igen och igen) i samtal med en vän. Att det ska vara så svårt trots att man blir bevisad heeeela tiden. Verkligen exakt hela tiden! SÅ jag ber till mitt kära inre barn, släpp alla rädslor, jag är med dig och jag älskar dig. Inget ont kommer hända för allt är av kärlek! Hjärta

Jag vill släppa! Jag släpper! Jag är fri!!! Jag flyger!!

Anmäl
2013-10-28 18:20 #189 av: [Kathja]1

Kanske dags att titta på dina fötter och var du står istället för var du kommer ifrån Thea. Sluta snurra efter vart du ska eller vart du har varit och hitta ditt nu.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-28 19:41 #190 av: Håbe

Kom på att jag till och med drömde arga, farliga drömmar i natt. Jag och två vänner (som jag inte känner i verkligheten) blev överfallna och nedslagna av någon sorts maffia-psykopat-kung. Sån där som man ser på tv, som bara viftar med lillfingret utan att röra en min och så kommer hans hejdukar och slår någon stackare i småbitar. Vi låg medvetslösa och inlindade i svarta filtar eller svarta sopsäckar. Som kålmaskar på marken. Det konstiga var att jag såg det utifrån, som en film. Jag var alltså inte inne i mig själv i drömmen. Den ena tjejen blev beordrad att slänga oss två andra över kanten till ett stup. Hon grät och ville inte men vågade inte säga emot. Så hon släpade iväg den andra tjejen och knuffade henne över kanten. Den som var jag, som inte såg ut som jag men det var jag, vaknade till och förstod att jag måste försöka ta mig därifrån så när de tittade på medan den andra tjejen åkte utför stupet så smet jag iväg. Vi var på mina barns gamla förskolegård. Där finns en skog som jag sprang in i. Skurken och hans gäng upptäckte det och började leta efter mig. Gården är inte jättestor så jag förstod att de skulle hitta mig ganska snabbt. Måste ta mig bort till grinden och det snabbt. Klarar det och öppnar grinden och springer ut men kommer på att de kommer fortsätta jaga mig så jag lämnar grinden öppen och går tillbaks in till skogen och gömmer mig med hopp om att de ska tänka att jag sprungit ut när de ser den öppna grinden. Då kan jag ta mig tillbaks åt andra hållet och gå ut genom grinden på andra sidan. Inne på lilla småbarnsgården, där stupet var, där jag hade flytt ifrån. Måste försöka få med mig den andra tjejen också. Skurkgänget sprang ut genom grinden som jag öppnat och då vaknade jag. 

Så den här dagens ilska och dåliga vibbar började ju redan i natt. Kanske har med den där stormen att göra som sagt?


Anmäl
2013-10-29 09:49 #191 av: Otroulig

Jag har också drömt en våldsam dröm inatt Håbe, jag var pruttfull och kunde inte styra min kropp, så jag hamnade på vägen och försökte krypa därifrån. Men kunde inte, en bil kom och jag räddade mig genom att krypa mot brofästet. Bilen tuschade mig och krockade med stolpen.
Lite som du Håbe, på väg att dö, men klarar mig.
Sen kom min mamma och hjälpte mig, jag hade fått fastsytt en påse med dragkedja inne i kinden, praktiskt då kunde man enkelt ta DNA prov??

Undrar vad såna drömmar betyder? Nåt är vi rädda för?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-29 09:59 #192 av: Torahzen

Läskig dröm! Dö betyder förvandling, att något slutar och något annat börjar. Men det är något mer. Kanske någon annan kommer på det.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-29 14:11 #193 av: Håbe

Det borde ju vara skillnad i betydelse på hur man dör också. I båda våra drömmar handlade det ju om hot och rädsla. Att behöva fly för att skydda sig själv.

Det mest intressanta i min dröm, och mest annorlunda för mig, var att drömma i det formatet. Att se alltihop utifrån. Som en film och att en person är jag. Det är huvudpersonen. Hennes (min) rädsla och panik var min men jag var inte inne i den kroppen. Hon såg inte heller ut som jag. hon var mycket yngre. Snygg. Precis som en Hollywoodfilm där stjärnorna är stöpta i mer eller mindre samma form. Men hon VAR jag. Just det tyckte jag var ganska skumt.

Anmäl
2013-10-29 18:42 #194 av: Otroulig

Jag tyckte det var coolt ja! 

Kan du inte ha varit i ditt högre, klokare jag och iaktagit dig själv? 

Man säger ju att drömmarna är meddelanden från oss själva. Jag har ju drömt liknande att jag t.om pratat med mig själv. Vad tänkte iakttagaren? Hade hen några tankar om händelseförloppet? Dom kanske kan vara pusselbitar. 

 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-29 19:43 #195 av: Håbe

Jag tror den iakttagande jag bara var väldigt koncentrerad på att drömpersonens jag måste fly. Som när man ser en skräckfilm och bara vill skrika "titta bakom dig!" För att man ser farorna som den personen inte kan se. Det var sorg och skräck över kompisen som blev tvungen att döda vår andra kompis och sorg också över att förlora den andra. Men också skuld över att jag lämnade den första tjejen kvar tillsammans med skurkarna. Ville ju ta mig tillbaks och hämta henne också.

Jag tycker att känslorna var väldigt mycket skräck och panik blandat med lugn och strategiskt tänkande. Analys och snabba beslut i samma veva.

Anmäl
2013-10-29 19:58 #196 av: Otroulig

Hmm, vet inte om det hjälper men kanske att du ska se dom här kvinnorna som sidor hos dig?
Eller så var det bara en stress dröm ( drog hon till med i brist på bättre:) )

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-10-29 20:46 #197 av: Håbe

Ja, ibland kanske en dröm bara är en dröm helt enkelt.

Anmäl
2013-11-01 15:41 #198 av: [Kathja]1

Drömmer sjukt mycket och i natt dök min delfinbebis upp igen, denna gången såg hen lite mer ut som ett foster i formen men det var min delfin det visste jag. Men denna gången var hen inlindad i en ljusblå filt, förra gången var den mörkblå. Och hen sa till mig att "ta" på människor så jag började att göra korstecken i pannan på folk jag mötte och när jag hade gjort det så lade jag handen på deras hjärta och kände hur mitt hjärta fyllde deras. Vissa av dem bara log och andra fick starka känslor. Var en cool dröm, en sådan som hänger kvar. Men jag drömde även att jag körde bil, ibland så körde jag, ibland så åkte jag med, det har jag gjort två nätter på raken och det är super snurrigt. Så det händer nog mycket här i mitt lilla jag.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-06 08:21 #199 av: [Kathja]1

Fortsätter att drömma MÄNGDER. I morse vaknade jag tidigt i ett tillstånd av utmattning och förvirring. Kan nog ana vad drömmen vill mig, men hu det var svettigt.

Först drömde jag att jag skulle fixa mat till folk, men den räckte inte så jag fick höfta ihop något.

Sedan drömde jag att jag jobbade på en restaurang, skulle hjälpa några vänner. Jag var själv och stället var super stort, först såg det litet och mysigt ut, men då jag kom till det jag trodde var slutet av lokalen så vad det bara en vinkel och det var en bit till som var jätte stor. Och vid alla bord satt det människor. Några var klara och skulle beställa kaffe eller drink, några ville bara betala och några skulle beställa. Jag fick skriva ner allt skulle ha och försökte att vara rationell och ta flera bord på en gång så jag skulle slippa springa fram och åter, men det snurrade bara till det hela. Sedan hade jag glömt ta med mig pengarna så jag fick rusa bort till baren för att hämta dem, väl där tänkte jag att jag slänger iväg deras beställningar under tiden men då hittade jag inte lappen jag hade skrivit på. Blev så frustrerad att jag deklarerade högt att jag aldrig skulle jobba som servitris mer! Men barpersonalen bara log och sa att det löser sig bara du får kläm på det.

Det är mycket MAT i mina drömmar, och alltid jag som ska utfodra andra. Tror väl att min svajande mellan de två spåren i mitt liv ger mig dessa drömmar, eller vad tror ni?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-06 08:38 #200 av: Otroulig

Jag tror att drömmen säger, allt fixar sig, du vill så mycket och fastnar i frustrationen av att vilja. Fina Kathja, det räcker med att bara vara du❤️ Dela med dig av det du har, resten fixar sig. Brödet och fiskarna du vet;)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-06 08:48 #201 av: [Kathja]1

Visst vet jag, men ibland drar egot iväg med mig. Får bli mer meditation tror jag. Slarvar fortfarande med det. FörlägenFast jag vet bättre. Men så mycket som jag drömmer på det temat är det TYDLIGT att jag ska stanna och andas - och som du säger - bara vara jag. Tysta tvivlet om att det inte ska vara bra nog.Tyst

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-08 09:35 #202 av: rore


I natt så drömde jag något som fick mig att vakna helt otroligt jätte rädd i hela kroppen. Jag undrar jag vad den drömmen symboliserar. Kan ju kanske hjälpa att skriva ner den här. Få se om budskapet klarnar.

Det fanns ett rum på övervåningen i det hus som jag bodde i. Där upptäckte jag en vattenpöl under en ner trillad Tv apparat.

Jag torkade upp vattnet. Tyckte att det var konstigt att det fanns vatten just där. Lämnade kvar Tv:n som den låg.

Och lämnade rummet.

I bakhuvudet så tänkte jag att det nog inte var så bra att kontakten fortfarande satt i uttaget. Men jag gjorde ingenting åt det.

Dagarna gick och vattnet återkom som en pöl under Tv:n och varje gång torkade jag upp det.

Utan att dra ur kontakten.

Plötsligt en solig dag kom mina syskon på besök och då fick jag bråttom upp i rummet. Min näst yngsta bror följde med för att hjälpa mig.

För nu var det verkligen bråttom att få ur Tv:n.

Inne i rummet sprakade elektriciteten i flera kontakter. Vi drog ut den ena efter den andra. Sladdarna hade på nått märkligt vis förökat sig och det slog ut gnistor ur eluttagen..

Trät på golvet var murket pgav vätan. Tv:n själv antände och vi drog ut den på balkongen.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jag förstår ju att rummet på övervåningen är ett skrymsle inom mig själv.

Vattnet symboliserar känslorna inom mig.

Den obrukbara Tv:n (?)

Upptorkandet,,, ahhh. Jag har nått inom som jag bara kikar halvdant på. Nått som jag inte riktigt velat ta tag i.

Tv:n kan ju vara en symbol för yttre påverkan från media och andra. Olika stationer/ människor. Dags att sluta ta in allt för mycket av vad andra tycker/tänker/känner/ osv.

Den sprakande elektriciteten kanske är en symbol för min egen kraft och visar att jag lagt den på fel ställen och om jag fortsätter med det så kortsluts jag.

xxxxxxxxxxxxxxxx

Tar gärna emot andras tankar om denna dröm.

 

 

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-11-08 10:54 #203 av: Otroulig

Intressant! En undran: varför blev det bråttom när gästerna kom?
Du ignorerade det när det bara var du i huset, men när andra kom in i bilden DÅ blev det bråttom? Eller fattade jag fel?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-08 10:57 #204 av: rore


Nää, du fattar helt rätt OtrouligOberörd

Det blev nog bråttom eftersom jag någonstans förstod att det var farligt och att de kunde bli skadade, tror jag i alla fall. HmmFunderar

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2013-11-08 18:07 #205 av: Otroulig

Mmm och då tänker jag lite som så: Är inte DU viktig? 

Tanken som kommer är lite..Ta hand om dig och dina "tankar, känslor, som läcker" för när du väl ska ta tag i dom när det gäller - så kommer det att bli mycket mer dramatiskt. Nåt sånt. Sen vad TV: står för vetisjutton. Och kontakten...Ibland leker ju vårt högre jag med oss, kontakten med en person?

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-08 18:34 #206 av: [Kathja]1

Jag glömde ju att berätta att om jag härom natten var mattelärare hade jag i natt avancerat till rektor. Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-08 18:51 #207 av: Otroulig

Du avancerar Kathja Skämtar Mer ansvar, huvudansvarig t.om Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-08 19:02 #208 av: [Kathja]1

Eller hur! Det gick ganska bra oxå. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-09 13:45 #209 av: szirius

Huj, vad jag drömt inatt. Inga mysiga drömmar. Blev tvungen att sälja huset...ren ångest i drömmen, usch....sen var vi hos släktingar där jag av nån anledning skulle hålla ordning på 3 stora säckar som var fyllda med möss och råttor...alltså hundratals....men de började rymma...och jag kunde inte släppa en säck för att ta hand om de andra så jag blev sittandes och såg hur de kröp iväg i hela rummet...och då kom det även kackerlackor krypandes uppför benet ( släpp det förflutna)som jag inte kunde vifta bort.


Anmäl
2013-11-13 09:55 #210 av: [Kathja]1

Kära vänner vad jag har drömt i natt! Där fanns allt ifrån hundar och en hackspett stor som en pingvin till en kung som skulle dö och Björn Skifs som talade om meningen med livet. Men tydligast av allt var att jag talade i telefon! Jag har så ofta drömt att jag ska ringa men ALDRIG kunna få till det. I natt kom jag fram, helt utan problem. Kollade upp vad telefoner står för och hittade hos Urban att det handlar om andlig kontakt... Kan ju tro att något har lossnat nu då. Cool

Hade varit intressant att hitta vad en väldigt stor hackspett som står utanför ett fönster och vill ha uppmärksamhet innebär, för han stod där när jag var i telefon. Funderar

Solöga (Djurens språk) säger iaf att en hackspett säger - Ha mod att gå vidare. Bryt med ditt gamla liv. Din gåva är livskvalitet.

Min chef ringde just när jag skrev detta och frågade om jag kunde tänka mig att börja jobba dagtid, svaret var ju såklart NEJ! men det fick mig att fundera på om det är dags att gå vidare mot annat nu... Får väl se vad veckan ger mer för gåvor. Jag är öppen och tar emot i tacksamhet. Våg

 

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-13 10:39 #211 av: Otroulig

Snacka om synkronisitet!!
Jaha betyder telefoner andlig kontakt. Jag hade en period när jag jämt pratade i telefon för några år sen, intressant.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-13 13:43 #212 av: szirius

Inatt har jag drömt att jag var riktigt, riktigt elak mot min syster först...iskall när hon grät, jag sa att hon var ynklig, svag, patetisk...

Och sen bröt jag mig in på en skola på kvällen och tänkte sno massa materialFörskräckt, men blev påkommen då en lärare satt kvar i ett klassrum...

Jag läser ju om att omfamna skuggorna nu, som hamnar om att allt man stör sig på hos andra, finns inom en på något plan och behöver bejakas för att kunna transformeras.....så elak och tjuvaktig, jahajaa, det är bara att hitta i mig och krama omSkrattar

Vaknade f. ö 5.22 i morse och nepp...kunde inte somna om....Gäspar


Anmäl
2013-11-13 14:28 #213 av: [Kathja]1

Jag vaknade klockan 5.55 i morse, då hade vi alla svimmat av i soffan. Men vi somnade om på två sekunder när vi kom i säng, var efter det jag drömde mina snurriga drömmar. Det är ju galet vad det är mycket snurr just nu! Men galet på ett bra sätt, och spännande. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-14 06:58 #214 av: Otroulig

Oj, jag har ju inte kommit ihåg mina drömmar den senaste tiden, men i natt har jag drömt som bara den.

Jag t.om tolkade drömmarna i ett halv vaket tillstånd och vaknade för att jag skrattade högt åt symboliken i dom. Tyvärr kommer jag inte ihåg just den sekvensen, det har ju varit käckt.

Den enda dröm jag lyckades fånga helt i min bok innan dom försvann ur medvetandet var följande.

Jag är tillsammans med min fd vän (svägerska) och ska besöka min fd svärmor. Det känns som en bra vibb mellan oss (vi har inte setts på flera år) Hennes mamma är inte hemma och jag sätter igång och städar. Det roliga är att i huset har dom gräsmatta, så jag klipper den med gräsklippare, får köra flera gånger för det är långt, sen torkar jag och städar och vill göra fint. När sen väl svärmor kommer blir jag så glad att se henne - men hon är helt nollställd, jag ville ju göra henne glad genom städningen men hon kommenterar det inte, hon är engagerad i att hennes väninna spillt vin på sig. Mitt ex går förbi och låtsas inte se mig. Jag blir inte ledsen eller nedstämd av deras reaktion. När jag ska gå så hittar jag tre st par skor som ligger i hallen som är mina, jag tar med dom och min tanken är att det blir mer ordning - mindre bråte i hallen. 

Vet faktiskt inte om drömmer ska säga mig nåt eller att det helt enkelt är en process dröm - har ju städat i hallen. Rensat upp.  

Sen hade jag en dröm om att en man (som i verkliga livet är god) som försökte våldta mig på ett kontor och jag lyckades fly.  

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-17 11:48 #215 av: Theleonora

Oj vad jag drömde imorse. Drömde att jag hade köpt mig en sprillans ny lyxbil och skulle åka och hämta den. Min bror var med på ett hörn och även min mamma. Kommer inte ihåg deras roller exakt, men de var med i min dröm. Det märkliga med drömmen var att jag hela tiden glömde saker jag skulle ha med mig nu när jag skulle hämta bilen. Först glömde jag att ha med mig nyckeln och sen glömde jag legitimationen så då skulle jag upp för en hiss upp till våning 117 (ung) men jag var osäker på om jag var inne i rätt hus. För alla husen såg likadana ut. Men jag gick in i ett hus och försökte åka upp. Kommer inte ihåg vilken våning jag stannade på för jag blev osäker. Och då var det någon som hade gjort om den våningen och försvårat för mig att ta mig därifrån. Fick iaf hjälp med det av min bror, tror jag det var. Men där vaknade jag. En del delar i drömmen var ganska sega också och jag märkte hur mitt ego gjorde mig trött och seg och försökte bromsa processen. En annan jobbig sak i drömmen var en skrämmande röst som sa att om du nu lyckas förändra ditt liv så kommer prövningarna bara bli svårare så var försiktig med vad du önskar dig, ta dig inte till nästa steg. Högst obehagligt. Vad tror ni att det var? Mitt ego?

Jag menar här har jag kämpat mig till den punkt att jag ska iväg i min lyxbil och så är det någon som försöker skrämmas. Iofs har det ju alltid varit så. Jag kommer ihåg när jag var liten har jag aldrig förstått folk som jag har berättat mina drömmar för, när de säger att det där är omöjligt, det där kommer aldrig gå. Och efter ett tag så blir det ju den visan som körs i huvet när det är tillräckligt många som säger det. Det kanske är det som är insikten iofs, att det är det som har hindrat mig hittills, alla "haters" ;). Det var väl där jag tappade mitt mod och min kämparanda. Känns som att det är dagens kontemplationsämne. Så fort jag stillar mig trillar det in en massa insikter. Tack gode Gud!!

Anmäl
2013-11-17 12:26 #216 av: Otroulig

Inte bara att du ska få din lyxbil - att åka hiss kan även betyda att ta sig högre upp i medvetandet. Tycker det var härligt att din bror hjälpte till, din lilla process har gjort verkan Hjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-17 12:45 #217 av: Theleonora

Ska bli spännande det här. Han ska komma och hälsa på idag :)

Anmäl
2013-11-17 14:51 #218 av: ulraxe

Jag kommer inte ihåg så många av mina drömmar.men de jag kommer ihåg WOW alltså..de sitter kvar i minnet för alltid.kommer ihåg drömmar i från när jag var barn fortfarande. Glad

Har mött och fått vägledning av min guide i ett rum fyllt av glittrande saker såg ut som kristaller/diamanter.bl.a UNDERBAR och lärorik dröm

men den senaste drömmen jag hade var lite väl otäck,tyckte jag.men antar att vissa lär vara det för att ,man ska minnas dom.

Drömmen: Jag tyckte att det var ngt som var på min axel på samma ställe som mitt Bh-band sitter.Så jag trodde först att det var det, så jag kollade efter,men märkte att det fortsatte ner under tröjan.Så jag lyfte på tröjan och där såg jag till min fasa att en stor orm bitit sig fast på min vänstra sida av magen.

Jag fick panik och drog bort den så fort jag bara kunde.den gapade emot mig med munnen fylld av mitt blod.Tog lång tid innan jag vågade släppa ner den så den kunde ringla bort.Var rädd att den skulle bita mig igen. Sedan när jag släppt den så vaknade jag.

Kollade runt lite på vissa sidor.Fick fram att både orm och blod kan stå för livskraft/energi. Och med tanke på min låga energi och höstdepressions artade humör just nu.så tolkade jag det som att ngt suger energi av mig utan att jag ens lagt märke till vad det varit.Och att jag lära ta bort den energitjuven för att må bra igen. Så nu har jag rannsakat mig själv och mitt liv IGEN pga det.Pustar

Nu försöker jag göra sånt jag FÅR massa  positiv energi av istället.


Anmäl
2013-11-21 12:52 #219 av: [Kathja]1

Ulraxe - hade helt missat ditt inlägg. Sorry! Utan att ha koll på vad ormar och blod står för så hade jag också gissat på en tolkning åt det hållet. Men här inne är det Otroulig som är vårt drömtydarproffs.

Själv har jag senaste veckan drömt att jag nästan åkt fast. Jag är ute och kör bil, kör som en galning men har stenkoll på framfarten. En drömmen där slår ljuset plötsligt om till rött och jag får tvärnita och lyckas stanna precis på linjen. Bredvid trafikljuset står det en polis.

Den andra drömmen där kör jag också som en galning, men jag har åter igen stenkoll. Plötsligt så är det en vägspärr/kontroll och de viftar in en massa bilar - men mig struntar de i.

Båda gångerna så är polisen lite lätt leende då de får syn på mig, för de får de. De ser mig, att jag kör som en tok, men de släpper förbi mig - eller låter mig hållas. Jag vet ju vad "köra bil" är men får inte riktigt klarhet i vad jag klarar mig undan med, och är det något jag gör fel som ska göras annorlunda eller bara det att jag gör för mycket, eller för fort? Eller annat? Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-21 21:35 #220 av: Otroulig

Ulraxe - jag har oxå missat ditt inlägg Galen

Ormar verkar kunna stå för mycket symboler, läkande (lite långsökt tycker jag, men det är ju en orm slingrandes på apotekets gamla symbol) det kan även betyda transformation tror jag jag - att den ömsar skinn. Men det känns som att din egen tolkning att det handlar om livskraft är mer rätt. 

Vänster sida är ju den kvinnliga sidan också. 

En liten undran - du tänkte aldrig på att den sprutat in gift? I min logiska värld skulle jag varit rädd för det. I drömmarnas värld är det ju inte alltid logiskt. 

Jag tycker att din tanke om att göra positiva saker är bra. Och se framför allt till att du tar bort saker i ditt eget liv som tar energi. Ibland behöver man prioritera bort vissa saker.

-----

Kathja - det här med poliser är intressant. För de kan betyda så olika beroende vad du själv har för inställning till dom.

Trygghet, säkerhet.

Gräns vaktade, lagens förlängda arm.

Det kändes mer som att du bröt mot gränser - lagar - vad som är socialt accepterat??

Sen går det ju fort..är du lite vårdslös? Har du för bråttom? eller har du bara kul kanske SkrattarSpelar pajas

Det kanske går fort nu..även om du inte tycker det...och det är ok. Överheten ser det och ler Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-21 23:35 #221 av: [Kathja]1

Det knasiga är att jag själv tycker att jag har STANNAT och är FAST. Har värsta dippen just nu. TystHar varit bombad sedan dna-aktiveringen, as-trött och allmänt off. Men, men allt har sin tid men just nu trillar jag lätt in i PANIK-jag-kommer-aldrig-att-komma-vidare-känslor. Tur jag har min Älskling som balanserar mig bra i allt snurr. Kramas

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-22 06:59 #222 av: Otroulig

Det kanske är så att du VILL forcera. Men du vet ju så väl att det bara är att vara.
Det har ju bara gått någon vecka va?
Andas❤️
All är som det ska
Kram

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-22 08:13 #223 av: ulraxe

 #219 och #220 Jag kke är lite osynlig i forumen,men ska ändra på det nu Skämtar

 Otroulig fick en aha-upplevelse nyss när jag läste ditt inlägg.Tack Hjärta

Eftersom det kändes som att ormen sög ur min livskraft(inte sprutade in ngt gift) på vänster sida.Alltså min kvinnliga sida. Så slog det mig helt plötsligt att det är mkt möjligt att det är DET som suger ur energi.Gamla saker från förr som fortfarande ligger och suger energi.och eftersom jag inte märkte ormen på ett tag så kan jag tänka att den snott en del energi ett bra tagFunderar

Har ju varit med om en del saker i mitt liv som har gjort att jag har gömt min kvinnlighet och inte stått upp för mig själv som kvinna osv.

Yippie nu har jag lärt mig ännu en sak om mig själv idag.*Lycka*

HjärtaAnmäl
2013-11-22 08:48 #224 av: [Kathja]1

Det är säkert så Otroulig, men känslan kommer inte ur senaste veckan det handlar om annat med, men inom samma område. Det är bara att ANDAS och VARA. Vilket passar bra då hela mitt jag just nu är helt OFF så något annat får jag inte till just nu.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-22 09:55 #225 av: Otroulig

#223 välkommen in i Gudinnornas skara:)
Plocka fram Gudinnan i dig❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-22 10:23 #226 av: ulraxe

Tack  Otroulig.Glad

Plockar gärna fram gudinnan i mig,om jag vet hur.

Hon har gömt sig den lilla rackarnSkämtar

Anmäl
2013-11-22 10:50 #227 av: [Kathja]1

Då önskar vi henne välkommen fram! SkrattarBlommaBallongDrinkHjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-22 10:56 #228 av: ulraxe

Skrattar haha hon tackar allra blygast, Kathja-R Hjärta

Anmäl
2013-11-22 16:37 #229 av: szirius

#221 KathjaKramas

Det har som sagt bara gått en vecka eller så...det är ju ingentingSkämtar. Men det känns mkt för att du är van att må bra mest hela tiden.

Jag tänker att du helt enkelt samlat på dig så himla mkt kunskap och vetskap nu och är redo att "prova det" när det verkligen gäller, dvs HUR kan du hitta kärnan när ditt humör spelar spratt med dig? HUR hittar du lugnet när du är uppvarvad? Det går ju bara att öva på om man hamnar "off" , eller hurSkämtar?  Prova om dina egna råd funkar. Det är lätt att ge råd när man själv bara flyter ovanpå allt, men när man ramlar ner och får en kallsup, så är man ju liksom på NOLL, just där och då och kan bara ta ett steg i taget.

  Detta pratar Abe om också, att bara se allt som chanser, inte att ständigt vara på en high flying disc för det kan vi inte , och ska inte heller för då slutar vi att utvecklas, men att BLI EN MÄSTARE PÅ ATT KOMMA UPP på discen igen!


Anmäl
2013-11-28 11:21 #230 av: szirius

Inatt har både jag o maken drömt mardrömmar. Maken drömde att han råkade döda en person, det var inte meningen, fast han var ond. Han var efterlyst och jagad, fick gömma sig. På natten gick han till den mördade personens hus och drog upp buskar som också var ondaGalen och då drogs han in i huset av en mörk kraft, då vaknade han och var riktigt uppskrämd.

Jag drömde att maken gav sonen en hundvalp i födelsedagspresent, fast vi kommit överens om att INTE ha hund...jag kände mig så överkörd så jag började gråta Storgråter. Sen förvandlades hunden till en apa, en gulfärgad med långa armar...och det visade sig att vi redan hade en svart apa som bodde på balkongen. Galen Kände att det höll på att förvandlas till ett zoo här hemma, jag var så uppriven och ARG på maken, så jag började googla lägenheter i SverigeTyst

Apan säger att vi ska ge tid och utrymme åt kärleken...


Anmäl
2013-11-29 19:43 #231 av: Otroulig

Verkar som förlåtelse, kärlek och ödmjukhet är nåt ni ska fokusera på Skämtar

Mina drömmar då - jag gillar verkligen den nya tonen i mina drömmar.

Dröm nr. 1. Mitt ex (som tidigare nonchalerat mig och varit kall i drömmarna) är nu avspänd, försiktigt trevlig, han har flyttat och söker kontakt. Det tolkar jag som att jag helt försonats med den relationen (vilket jag TYCKER att jag gjort .....men det undermedvetna säger väl sanningen...)

Dröm nr 2. Jag går på en pir, jag har en grej i händerna att fånga vinden med som drar mig framåt/ ett typ av segel helt enkelt. En man dyker upp på sidan, han har samma fast mindre. Vi börjar prata lite - sen fortsätter han. Jag tänker: Bra där - jag är öppen och nya saker kommer till mig. 

Mannen stannar och kommer tillbaka, vi pratar mera,han kommer därifrån vi är - (jag är på turist besök eller nåt liknande) - vi pratar och kommer till bryggans slut. Det finns ett staket som man kanske kan använda och klättra på för att komma på fast mark. Jag har varit där förut. Jag har klättrat men misslyckats. Jag ler och säger att jag släpper mannen före - han bor ju i denna stad och borde veta hur han tar sig över. Han försöker men hamnar i vattnet. Jag orkar inte ens försöka, förbereder mig för att det ska vara kallt i vattnet - och hoppar i. Men det är skönt! Vattnet är varmt och klart. Vi pratar och simmar fram - vi kommer till en bassäng där en gammal skolkompis är - mannen visar sig vara hennes bror...

Creeepy...inser jag nu,  det jag skrev i morse när jag vaknade får en annan klang nu.....ni som vet min story. 

Jaja- det blir som det blir. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-30 23:27 #232 av: LeS-

Hej!

Jag undrar om det finns någon här som kan hjälpa mig att tyda en sak som återkommer alltid i mina drömmar med mitt ex.

Själva handlingen i drömmer är alltid olika, det kan vara att vi umgås, går till tillställningar, umgås med våra familjer eller tex har sex. Men i 85% av fallen så är mitt ex även min manliga kusin på samma gång.

Det är väldigt obehagligt eftersom min kusin och jag är jämngamla och uppväxta tillsammans, vi är som syskon. Min kärlek för honom är som en bror.

I drömmer känner jag mig förvirrad och äcklad över att jag är tillsammans med min kusin som samtidigt är en man som jag älskar dvs mitt ex, jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta och jag accepterar det men mår dåligt av tanken.

Detta drömde jag även när jag och mitt ex var tillsammans.

Skulle nån vilja förklara för mig varför jag drömmer detta?


Vänligen, Lesley

Anmäl
2013-12-01 10:45 #233 av: Otroulig

Hej Les,

I drömmarna så är det ofta så att personer man drömmer om mixas av olika personer - byter identitet osv. 

Jag har lärt mig att alla personer du drömmer om är sidor hos dig själv som du ska se. Drömmer man om en man så är det kanske sina manliga sidor man ska se på. 

Är du äcklad i drömmen oxå - eller blir du det när du vaknar?

Hmm, fick bara en tanke - du älskar din kusin och du älskade ditt ex - om du nu blir äcklad i drömmen? Kan det vara så att du ska se på din inställning till sex/kärlek/relationen till mannen? 

Intressant det här för jag är ju oxå inne i en period när jag drömmer varje natt om mina ex. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-01 13:43 #234 av: LeS-

#233
Hej!
Nja jag är inte äcklad när jag vaknar, endast i drömmen.
Ja det stämmer att jag älskar min kusin(som en bror) men jag älskar även mitt ex fortfarande. Om det nu kan ha någon betydelse.

Jag känner att mitt ex och jag klickade så himla bra även som vänner, inte bara på ett romantiskt plan. Hans och mitt förhållande påminde en del om mitt och min kusins förhållande när vi växte upp.
Det var samma typ av humör och vi hade alltid lika kul. Tänkte lika och vi hade en djupare connection på det viset att vi båda visste vad den andra tänkte och vi kunde oftast avsluta varandras meningar.
Sättet som min kusin skojade på liknade sättet som mitt ex skojade på.
Så våra förhållande var rätt lika om man tänker på den vänskapliga bite.

Hur menar du att jag ska se på min inställning till sex/kärlek/relation till mannen?

Tack för att du bollar ideer med mig :)

Anmäl
2013-12-01 15:05 #235 av: Otroulig

Ok, då kan det ju vara därför dom identiteterna flyter ihop.
Min tanke var att nåt är det ju med dessa män, båda har du haft en stark relation till. Båda har varit kärleksfulla men en har du haft ett förhållande med. I drömmarna kan det ju hända ologiska saker som man INTE får ångest över. Utan snarare kan man få det när man vaknar. Så därför är det ju den känslan som vill säga dig nåt tänker jag.
Att du vaknar och känner obehag av att du haft en intim relation med din kusin, det är ju inte konstigt. Men just att du får det i drömmen...då brukar ju såna moraliska aspekter vara borta.
Jag menar så himla hemskt vore det väl inte att ha sex med sin kusin om man älskar honom? Om det varit en ful gubbe hade det ju varit logiskt;)
Så det känns som att det ligger nåt här, just i relationen till mannen tänkte jag och ditt sätt att se på relationer och sex. Men det var mest ett skott från höften, jag spånar mest bara :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-03 07:01 #236 av: Otroulig

Hade en lustig dröm inatt.

Bilar för mig betyder ju hur jag tar mig fram i livet. I natt åkte jag med två vänner - jag satt i baksätet. Grejen var att deras bil kunde köras åt båda hållen, det var motor och ratt ibägge ändar (det går tåg utanför mitt jobb som har har två vagnar med lok del i varje ände vet inte om det är det som spökar)  Den ena änden var inte körd på länge så motorn var lite rasslig till en början. De höll på att renovera sin affärs lokal - hade börjat riva en tegelvägg, men inte slutfört, typiskt dom tänkte jag i drömmen / haha det är ju en av mina små egenheter att inte slutföra Skrattar.

Men bilen..betyder det flexibilitet, att det är flera vägar möjliga? Att jag inte kör är jag inte så orolig över. Jag känner att det enda sätt jag kan påverka vissa delar av mitt liv är just att bara vara, sitta på en stol och må bra så att säga Skämtar

Har fortfarande inte fått nåt kontrakt framför näsan och mina medarbetare frågar mig varje dag. Nej säger jag och ler. Cool

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-03 08:05 #237 av: Håbe

Hade en sån konstig dröm i natt. Men väldigt stark. Jag hade känslan i drömmen att det här är viktigt, jag måste komma ihåg det när jag vaknar.

Jag har ju en längtan efter att meditera. Ett sug eller behov... Men jag får liksom inte till det. Jag klarar liksom inte av att gå ner i varv. Men i drömmen får jag plötsligt en insikt, känsla av att jag måste. Att det är viktigt. Jag kommer att få svaret på något. Något stort. Så jag sätter mig och blundar och ganska snabbt kommet som ett intensivt brus, som en sprakande tv-skärm som söker efter en kanal eller mottagning. Även i drömmen blir jag så där påtagligt uppe i varv så jag blir rädd att tappa bort det som händer. Ingen avslappning alls längre. Men ändå börjar en bild ta form. Som miljoner små pixlar som snurrar omkring och sakta börjar lägga sig på plats så en bild träder fram. Och här är jag på helspänn. Det får helt enkelt inte försvinna för det är superviktigt. Det är svaret på ALLT. Fram kommer bilden av en bok och jag vet att typ hela mitt liv hänger på att jag kan läsa rubriken. Det är som att det är svaret på livets gåta eller så. Och jag läser och läser men det är som att jag inte kan tyda texten först och jag blir jättestressad. Jag får ju helt enkelt bara inte förlora det här tillfället. Det är som att jag bara ser delar av texten. Inte hela på en gång. Och i drömmen visste jag att jag måste komma ihåg ordet när jag vaknar. Så småningom kan jag läsa hela ordet men jag tappar bort det ur minnet och jag känner att jag är på väg att vakna. Måste snabbt tillbaks igen. Lyckas "ställa in skärpan" igen och får fram ordet. Måste komma ihåg det. Viktigt. Men ändå är jag inte helt hundra på att jag har det helt rätt. Men första delen är upp det vet jag säkert. Uppsyn eller uppseende är ordet. Inom samma område i alla fall. Sen släppte jag taget och vaknade. Men det där ordet som var så viktigt känns helt ologiskt. Det ringer inga klockor alls. Varför var det så nödvändigt att kommaihåg det?

Anmäl
2013-12-03 08:24 #238 av: [Kathja]1

Vet inte om jag kanske skulle ha lagt denna i "tecken" tråden istället... Drömde en hel del i natt, men starkast var att jag drömde om en stor lysande gul 4a till tonerna av Phil Collins "Take me home". Helt gelet, eller inte. Jag har nämligen en likadan 4a som bakgrund på min mobil efter att jag fick tipset att summan av ens nummer ska vara 8a om man vll optimera att dra till sig jobb. Oskyldig

Take that look of worry 
I'm an ordinary man 
They don't tell me nothing 
So I find out what I can 
There's a fire that's been burning 
Right outside my door 
I can't see but I feel it 
And it helps to keep me warm 
So I, I don't mind 
No I, I don't mind 

Seems so long I've been waiting 
Still don't know what for 
There's no point escaping 
I don't worry anymore 
I can't come out to find you 
I don't like to go outside 
They can't turn off my feelings 
Like they're turning off a light 
But I, I don't mind 
No I, I don't mind 
Oh I, I don't mind 
No I, I don't mind 

So take, take me home 
Cos I don't remember 
Take, take me home 
'Cause I don't remember 
Take, take me home 
'Cause I don't remember 
Take, take me home, oh lord 
'Cause I've been a prisoner all my life 
And I can say to you 

Take that look of worry, mine's an ordinary life 
Working when it's daylight 
And sleeping when it's night 
I've got no far horizons 
I don't wish upon a star 
They don't think that I listen 
Oh but I know who they are 
And I, I don't mind 
No I, I don't mind 
Oh I, I don't mind 
No I, I don't mind 

So take, take me home 
'Cause I don't remember 
Take, take me home 
'Cause I don't remember 
Take, take me home 
'Cause I don't remember 
Take, take me home, oh lord 
Well I've been a prisoner all my life 
And I can say to you 

But I don't remember 
Take, take me home

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-03 08:30 #239 av: [Kathja]1

Oj ilken stark dröm Håbe! Men tyda drömmar är jag sådär bra på, överlåter de till dem som kan. Oskyldig

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-03 21:56 #240 av: Otroulig

Ja det var en stark dröm Håbe. Kanske dags att försöka med lite meditation igen Skämtar Du får fixa nån fin hörna i ditt nya vackra hus!

Intressant att du läste på en bok = det kopplar jag ihop med kunskap. DU får nog suga lite på ordet. Be att få fortsättning någon annan kväll. En liten förtydling. Jag har drömt liknande fast inte alls så starkt. Skrev ned drömmen i alla fall - vilket jag rekommenderar - så kan du kika på den senare. 

Annars har jag nog inte så mycket att bidra med. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-04 02:42 #241 av: J-Artur-K

Drömmar kan ju ha mycket budskap i sig. Vi människor är ju djupast i vårat undermedvetna när vi sover så är mest tillgänglig för att få information då ifrån universum. Men vi kan även åka iväg på astral resa i drömmar. Om man är med om att göra en astral resa i en dröm som man kommer ihåg så kommer man känna att det är väldigt speciellt o om man kommer förstå att det är en astral resa om man vet vad en astral resa är för något. Är väldigt djupa känslor i en astral resa. Glad

Vi människor har ju en fysisk kropp men även en astral kropp (ande kropp) Den astrala kroppen kan vi fara vart vi vill med och även i drömmar kan vi kan vi åka iväg på en astral resa. Då använder vi den astrala kroppens sinnen så vi känner som att vi är där i verkligheten på grund av att vi är där i verkligheten men med våran astrala kropp. Glad

Så om ni skulle drömma o allt känns som det är på riktigt i känslor o så. Då kan det mycket väl vara en astral resa ni varit på Glad man känner stor skillnad på en dröm och en astral resa i en dröm i min åsikt, Glad

Så i drömmar kan det hända rätt mycket Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-12-04 06:40 #242 av: Otroulig

Intressant J-Artur-K. 

Vad tror du om att en astral resa kan ske till tidigare liv? 

Jag har vaknat av så starka drömmar och varit otröstlig, drömmarna har varit oerhört verkliga. Tänker som så att själen vill hela gammal skräp och tar en tur i gamla minnen för att städa upp.


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-04 13:59 #243 av: J-Artur-K

#242

 Man kan ju göra astral resa tillbaka till tidigare liv också. Jag vet av en som gjort det och gjorde en resa till personens vägledares tid så dom träffa varandra under tiden vägledare levde. Personen gjorde illa sig lite gran vi kan lotsas att det var en sten kommer inte ihåg exakt hur det var. Men personen kom tillbaka med ett märke där personen gjorde illa sig under resan. Det är rätt intressant. 

Jag själv har hamnat i Atlantis staden som är under vatten nu och kunga riket Camelot där King Arthur regerade. Atlantis var som ettt sago ställe o man fick känslan av att här har jag varit förut. I camelot så såg jag camelot slottet och hamna på camelots gator o träffa trollkarlen Merlin. När jag träffa han fick jag känslan att han har jag träffat förut. 

Det roliga i det hela är att en duktig andlig person som lär ut sina förmågor till andra (Jag har aldrig gått utbildning eller liknande hos henne men kom i kontakt med henne o bolla lite med henne för var något som jag själv trodde om en ärkeängel som jag har till min hjälp som en annan sade tvärt om  om. Jag visste att hon visste mycket om ärkeänglar så valde att fråga henne så på det visset kom vi i kontakt med varandra hon sade samma som jag trodde så då förstod jag att jag hade jag tolkat rätt och inte tolkat det fel. Jag är en sökare så jag vill ha fram korrekt information) Vi fortsatte att diskutera men jag nämnde aldrig något om Atlantis och hade inte varit i camelot då men hon sade att hon trodde att jag hade haft ett tidigare liv i Atlantis och Camelot. Om det stämmer som jag själv även tror så har jag gjort en astral resa till tidigare liv men är inget jag kan veta säkert men är det jag tror Glad


Så det du nämner så kan det vara man ska alltid i min åsikt lita på sina känslor. Du får känslan av att det kom för att du ska städa upp det förflutna. Så kan det vara för att genom att man ser det som har hänt i det förflutna så vet man själv vad som har hänt och kan släppa det. Glad

Ny dag nya möjligheter
Anmäl
2013-12-04 14:08 #244 av: [Kathja]1

Åh vad spännande! Tack för att du delar "Artur". Tummen upp

Jag behöver lite hjälp... Vad i hela friden kan tånaglar stå för?!?? Jag har nu vid ett flertal tillfällen drömt att jag har klippt min stortånagel fel, den är sned men ingen skada - och i natt drömde jag att jag hade dragit av nageln, samma bit som man brukar klippa bort men jag hade dragit bort den. Det brukar vara vänster fot om det nu spelar roll. Jag känner att det är en så udda grej att drömma, iaf för mig, att det måste betyda något. Men vad? Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-04 14:33 #245 av: SHIAWASE

Jaa, intressant~~~Artur,,

Vi har ju varit inne pa bade Antlantis och Lemuria har,,,hmmmm

haha!! Kathja,, jag maste ju skratta,,, tanaglar~~~haha

(Sakert kan det ha en betydelse , sa det ar inte det jag skrattar at,,, men for den "oinvigde" sa maste det ju lata helt knasigt,,, FAST det ar ju inget vi bryr oss om~~~Kär

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-12-04 15:07 #246 av: szirius

Astralresor har jag minnen av, en gång i tonåren drömde jag att jag flög till en kompis i en annan stad, mitt i natten och ställde mig utanför hennes fönster o kikade in, men där stod en dubbelsäng...sen flög jag hem igen. När jag berättade det för henne blir hon skiträdd, haha, för hon hade nyss bytt rum med sina föräldrar! Så jag var därSkämtar

Jag har också varit uppe och gått i huset och försökt tända lampan i köket, men handen har bara glidit rakt genom väggen...som om jag var ett spöke...provat att gå rakt genom dörren och hamnat ute på farstubron...Galen

Inatt drömde jag lite liknande Håbes dröm, det var en ängel som talade med mig och upprepade att det var mkt viktig information hon skulle ge mig, det var viktigt att jag mindes allt hon sa så jag skrev och skrev en lång lista medan hon talade...hon var så vacker och kärleksfullHjärta...men minns inte ett SKIT av det när jag vaknade!

Finns väl nedskrivet inom mig nånstans får man hoppasLiparPå en undermedveten nivå där den gör sitt just nu.

Känner att jag gör ett helande jobb nu...det pirrar och surrar på hjässan, i fötterna och händerna....jag följer medVåg


Anmäl
2013-12-04 15:15 #247 av: SHIAWASE

Vad som jag kande igen av Habes "drom" var surrandet,, jag har upplevt det en del ganger i meditation,, en gang nar jag inte visste om jag var vaken eller inte, men jag satt pa en stol sa jag sov inte,, MEN jag hade detta starka, starka vibrerande ljudet i orat,,, sedan lamnade jag kroppen, och flog ut  men bara runt i lagenheten,,

Har aven haft samma vibrerande ljud en annan gang ( tror jag skrev om det ar ) (och nagra andra ganger ocksa) men har inte lamnat kroppen, men blivit ett med ljuset, typ~~~~

Saaa, Jag tror att du Habe ,,,,,,var fullstandigt uppkopplad dar  med dig sjalv,,~~~~

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-12-04 19:08 #248 av: Otroulig

Vad lustigt Kathja - jag drömde om naglar häromnatten - men filade dom bara och var tvungen att gå i och goggla.

Det jag kom fram till då (om jag kommer ihåg rätt) var att naglar stod för skydd, av känslor t.ex. Men hade för mig att det var nåt speciellt med tå naglar - då gogglade jag och hittade detta Haha tror du gillar det

To dream that you see your toe nail shows that you have experienced a chronic stage in your life and you will shortly be overwhelmed with happiness, while at the same time your deepest thoughts will be realized by others. If you dream of cutting your toe nails, this shows that someone is likely to give you a command that will improve your lifestyle. You should probably follow it.

Jag kan känna att just det här med skydd låter rimligt och om det är fötterna - så är det ju hur man tar sig fram, tårna styr ju och balanserar, tänker jag. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-04 19:12 #249 av: Otroulig

Spännande förresten med alla coola astral resor ni gjort! Kan inte säga att jag upplevt nåt sånt. Däremot som sagt har jag bearbetat en hel del "gammalt" där drömmen varit en ledtråd i bearbetningen. Som lett vidare till en massa saker. 

Haha Szirius - känner igen det där - att bara glömma bort. Men det finns nog nånstans sparat tror jag. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-04 21:31 #250 av: Håbe

Ha ha, Szirius- våra hjälpare, änglar, guider har inget lätt jobb tror jag. Hur tydlig ska man behöva vara liksom? Jag får det skrivet på en bok och du får en lång lista. Men kom vi ihåg vad det stod? Näpp! :-)

Ska be om fortsättning på min dröm. Den berörde mig väldigt starkt. Vill gärna komma tillbaks dit igen.

Anmäl
2013-12-04 23:34 #251 av: [Kathja]1

Men tack för den! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-06 10:03 #252 av: Lannelia

Jag drömde inatt att jag lyckades övertala själen som varit i en hund som just dött att komma tillbaka och fortsätta leva i sin kropp igen! Jag hade alltså förmågan att låta mitt medvetande kliva in i det ickefysiska och kommunicera med de som befann sig där!! Det var hur coolt som helst!!! Det går inte förklara hur det såg ut där det var så vackert fast jag egentligen inte såg nåt, så gjorde jag ändå det? Det var väldigt ljust och man kunde se/känna energierna som rörde sig där.. Det var en plats med så mycket kärlek o harmoni, de var helt otroligt hur härligt det var att "gå in" där.
Det roliga är att jag har faktiskt haft en önskan om att kunna göra just detta så tycker de är rätt coolt att de var precis vad jag fick göra i drömmen!!!😊

Anmäl
2013-12-06 10:54 #253 av: szirius

Ah, denna tråden påminner mig om att be om drömmar innan jag somnar! Jag tycker om såna andliga drömmar Lannelia, som känns coola och intressanta - så fler såna tack!Tummen upp

Anmäl
2013-12-06 11:52 #254 av: Otroulig

Häftigt Lannelia!!
Spännande hur vårt medvetande blir fritt när vi sover!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-07 12:48 #255 av: szirius

Inatt hade jag ett sånt där utbrott igen! Min kraft satt i rösten, å när jag vrålade så ramlade grejer ner från skåpen, jag byggde liksom en tornado med min röst som snurrade i huset! Upplevelen var : häftigt att jag har denna förmåga - men vad knäppt av mig att använda den till att förstöra mina egna grejer!Som ett smäck va?Skämtar

Sen var jag på yogakurs, jag kom sent o alla hade redan börjat, jag fick krypa omkring och leta efter min yogamatta, som jag tillslut hittad ihoprullad under ett bord och den var alldeles skitig och hålig...

Det fanns bara plats längst fram vid läraren som var nån slags manlig guru...så ville han använda mig i en övning och så började han hela mig- och det var en riktigt stark upplevelse! Jag var liksom medveten i drömmen om hela situationen som varit här hemma, att jag var uppvarvad och splittrad i tankarna..så jag fokuserade på att få hjälp med det....och kände hur tankarna sögs ihop och åkte tillbaks in i huvudet och genom kroppen och ner genom fötterna...det var surr o durr o ljud....sen lyftes jag upp en bit från golvet och ljuset skiftade i blått, grönt och lila...sockerdricka i hela kroppen... sen vaknade jag! Och kände att det verkligen varit nån kraft i rummetRegnbåge...iiii, får gåshud när jag skriver det nuGladStjärnor

När jag vaknade på morgonen så kände jag mig  dödssjuk, noll kraft i kroppen. Kände att jag behövde göra guidade meditationer, fortsätta på temat..hade tänkt göra en 20 min, men hittade en 35 min och sen en 20 min o sen en till! SEN var jag redo att kliva upp.

Är fortfarande lite tagen av drömmen.

Jag tycker om såna andliga drömmar Lannelia, som känns coola och intressanta - så fler såna tack!Tummen upp

Be och du skall få!SkrattarAnmäl
2013-12-07 14:16 #256 av: Otroulig

Härligt Szirius!

OK - då ber jag om samma sak.

Vad härligt det vore med en riktigt andlig dröm där jag kommer i kontakt med universums visa kraft och intelligens som hjälper mig att hela mig själv. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-07 19:22 #257 av: Lannelia

Haha szirius vad häftigt!! :D!!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.