Inspiration & Inspiratörer

Att tro på det man gör

2013-04-29 21:28 #0 av: [luneri]

Jag vill fråga er om ni känner till Yohio? Jag frågar därför att han är en av de som verkligen gått sin egen väg och tror på det han gör. Jag tycker det är så intressant och inspirerande med sådana personer och måste ha en väldigt stark tro på sig själv.


Så, det är bara att tro på det man själv verkligen känner för och våga! Av att döma av andra personer som gjort så har de lyckats med framgång :) 


Det är inspirerande med personer som verkligen går sin egen väg och ville därför ta upp detta som en inspiration att våga tro på sig själv. 

 Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-04-30 07:41 #1 av: [Kathja]1

När du går dig egen väg så går du med dig själv, med ditt inre, ditt högre jag och din livsuppgift - när du gör det så blir det alltid bra.  Och inspiration till att göra det, trots att det borde vara det naturliga och självklara, behöver nog många av oss. Vi är duktiga på att låta rädslorna styra, och de där "vad ska andra tycka" tankarna.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.