Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

Önskeask

2013-02-24 00:28 #0 av: [luneri]

Jag läste i boken "Be så ska du få" och där gav de som tips att ha en önskeask (det hette något annat liknande, men minns inte exakt hur hur de benämnde asken). Tanken är att klippa ut bilder ur tidningar och dylikt på sådant man önskar sig i sitt liv, och som man lägger i asken. 

Jag tycker det är en jättebra och rolig idé så jag har klippt ut massa bilder ur mina gamla sparade tidningar. Nu väntar jag bara på att det ska komma till mig. Glad

Jag kan verkligen rekommendera detta för det är jätteroligt, det känns spännande och positivt. Glad

Det har i sin tur fått mig att tänka till lite extra på det jag vill ha, och som i sin tur har sporrat mig att ta initiativ till förändring som jag kanske annars hade dragit ut på, eftersom jag annars är expert på att lägga uppgifter åt sidan för att göra det senare. 

Förresten den asken jag använder till detta fick jag i julklapp och har funderat länge på vad jag ska använda asken till, men nu vet jag, och kanske var det, det egentliga syften för asken. 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-02-24 02:23 #1 av: MissInAction

Vilken fin idé! Glad Det blir ju lite som en vision board, fast i låd-form!

Har läst om samma sak i någon av Rhonda Byrnes böcker också, om det nu var The Secret eller The Power. 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-26 21:45 #2 av: [luneri]

Ja precis! Det är som att alla drömmar är samlade i lådan som en skattkista nästan. 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-02-26 21:53 #3 av: szirius

Det påminner om tipset som någon annan ( sorry minns inte vemOskyldig) kom med: att samla bilder på datorn eller sin telefon som man tittar på varje dag. Jag har gjort en sån mapp, som jag fyller på hela tiden med fina grejer jag önskar mig, både känslomässigt och mer fysiskt. Och vissa kan jag "bocka för" då de slagit inTummen uppJag kollar inte varje dag men då och då scrollar jag igenom dem med ett leende på läpparna.

Jag har döpt min mapp till "TACK!"Glad

Anmäl
2013-02-26 23:22 #4 av: Lannelia

Bra tips Luneri! Glad Jag älskar lekarna i "Be så ska du få"!!Glad

Jag har också en digital mapp, på ett usb, med sånt jag önskar mig. Som jag uppdaterar och gottar mig i emellanåt Skrattar


Anmäl
2013-02-27 10:05 #5 av: [luneri]

#3 Det var också en bra ide! Mobilen har man alltid med sig också :) 

Det blir roligt sedan när jag får bocka av det jag önskat mig, frågan är om jag borde plocka ut bilderna i lådan eller låta de vara kvar. Eller så kan man lägga dem i en annan ask där uppfyllda önskningar hamnar.

Ja, de har jättebra tips där, jag har inte läst igenom alla än, jag tar gärna tid på mig för att kunna ta in allt. Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.