Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Manifesteringar

Dagliga Manifestationer 3

2013-02-13 20:51 #0 av: crinalina

Vi manifesterar ju allt i våra liv, men ibland så är vi mer medvetna om det. I den här tråden kan vi dela med oss av våra dagliga, stora som små, manifestationer. 

Vad har du manifesterat idag? 

Här hittar du Dagliga manifestationer 2

Anmäl
2013-02-15 20:42 #1 av: crinalina

Dagens roligaste manifestation var när jag skulle fixa mig några minipizzor som min kvällsmat. Jag trodde att det var 3 stycken kvar i ett paket, vilket kändes perfekt. Det visade sig att det var 4 stycken kvar och naturligtvis så tänkte jag att jag tar alla. In i ugnen och sen ut när de var klara. Så skulle jag flytta över dem till en tallrik, men hoppsan oj då, flög i golvet. Upp och ner. Så ner i soporna med den, och jag fick de 3 stycken som jag kände var perfekta från början. Tack tack! Skrattar

Anmäl
2013-02-16 22:00 #2 av: linnease

Haha!

Anmäl
2013-02-16 22:47 #3 av: szirius

Jag trodde att det kom en oväntad gäst, men jaja, det här gick ju också braSkrattar

Mäh! Nu blev jag sugen på pizza!!! Fast jag tycker hemmagjord är godast. Med pizabotten med hälften fullkornsmjöl. Faktiskt godare än helt vitt. Och sen kör jag typ grekisk salladstil på: MASSOR med rödlök, fetaost och svarta oliver. Gaaaah, det blir nog pizza i morrn!Glad

Anmäl
2013-02-17 00:30 #4 av: SHIAWASE

Idag ar det sondag,, jag ska snart satta mig framforn datorn och jobba!! Solen skiner , allt ar bra, jag AR karlek lycka , harmoni och omtanke:)

Skriver i manifestationstraden, for att det kanns bra~~
Jag har legat nu pa morgonen och skapat lokalen for min^^ sa den ar manifesterad !! 

"Shiawase Lounge" ~~ Som vi ska oppna i lokalen bredvid var dojoGlad

Det ar tre vaggar som jag vill helmala,, tva vaggar i olika grona nyanser och en vagg i gul. Golvet ska vara tra,, lite morkt, breda traplankor.

Jag kommer att ha ett koksdel dar ocksa,, med en counter man kan sitta vd,,, Dar kommer att finnas tillgang till kaffe och te,, lagg en slant i en burk,, kanner jag eller nagon annan or att baka sa kanske det finns en kaka ocksa!

Nar man kommer in i lokalen, sa till hoger kommer det att finnas en liten "kontorshorna"

till vanster ar sitt-hornan, med nagra harliga fatoljer, soffa och bord

vid vanstra vagg sidan,, star hyllor, eller montrar fyllda med kristaller, och stenar av alla slag, dessa ar till forsaljning

Hit till denna lounge kan folk slinka in ,, bara for att pausa, ta en kaffe, kopa kristaller,, eller for att ta del i ett samtal,, enskilt eller i grupp .... En oas av harmoni och balans,,,, ett stalle dar man kan balansera sig sjalv,,

Detta ar vad jag har skapat nu pa morgonkvisten!!!

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-17 01:23 #5 av: Otroulig

Det ser härligt och inbjudande ut!!
Perfekt❤

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-17 01:35 #6 av: MissInAction

Åh dit vill jag gå, Shia! ♥Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-17 01:42 #7 av: SHIAWASE

Eller hur???  Ni ar saaa valkomnaBallong
En oppen spis skulle jag ju vilja ha ocksa,,,,hmmmm sag nagon for ett tag sedan som man kan ha i lagenheter,, nagon slags nyuppfinning!!:) Ska ta och leta efter det:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-17 04:51 #8 av: linnease

mmm, oppen spis pa det? jag kommer!!

Anmäl
2013-02-17 06:46 #9 av: SHIAWASE

Har ar link till oppna spisen,, nar jag renoverar om lagenheten, ska jag ocksa satta in en sadan:)Glad
http://www.ecosmartfire.com/

 

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-18 16:32 #10 av: Alexandraea

Detta blev ett väldigt långt inlägg trots att jag försökt att korta ner det så att ni ska orka ta er igenom hela haha.  Ni kan slänga in en kaffe- och toa-paus någonstans i mitten om ni känner att ni behöver det. Skämtar

Crinalina fick mig precis att inse att jag totalt glömt bort att berätta om min dejtingmanifestation för några veckor sedan. Får skylla på att de håller på att renovera vår lägenhet och vi levt i ett mindre kaos den senaste tiden så jag har varit lite disträ. Yrar Jag har i alla fall lyckats manifesterat hela två fantastiska killar att dejta i mitt liv just nu. (Varför ska man nöja sig med en när man kan ha dubbelt så roligt med två? Skämtar )

Några av mina önskningar inför det nya året var fler real life vänner med samma syn på livet som jag plus att jag ville dejta någon som inte nödvändigtvis behövde vara så seriöst men jag vill ha något passionerat och som gjorde mig glad.  Jag har haft en friends with benefits relation med en kille under hösten och vi har alltid jättekul tillsammans, men jag har ändå saknat något i den relationen, en gnista, en känsla av passion.

Så en natt när jag var på väg hem från jobbet (jobbar kvällar på en restaurang) så kommer en kille upp till mig och frågar efter vägen. Han var rätt nyinflyttad visade det sig och hade nu gått vilse på vägen hem efter en utekväll. Vi skulle åt samma håll visade det sig också, han bor bara några gator från mig så vi gjorde sällskap. När vi skulle skiljas åt så frågade han efter mitt nummer och om jag ville gå ut och äta lunch nästa dag. I vanliga fall så är jag inte alls speciellt intresserad när någon random kille kommer fram till en på gatan, speciellt för att det händer så ofta här nere. Det är jättevanligt att killar (i alla åldrar) ropar efter tjejer på gatan och kommer fram och försöker ragga upp en oavsett tidpunkt på dygnet. Är man ensam tjej så är man öppet mål i princip. Men med honom kändes det så naturligt att vi skulle ses igen. 

Nästa dag gick vi ut och åt lunch och det visade sig att vi har jättemycket gemensamt, bland annat en LoA-syn på livet, även fast han inte visste att det kallas just LoA, men han tror på energier och att det man skickar ut får man tillbaka etc.

Så i alla fall för att göra en lång historia kort vi har dejtat i ett par veckor nu och allt är precis som jag önskade, väldigt passionerat och det känns som att vi har någon form av själsig koppling till varandra som att vi känner varandra sedan tidigare livstider och har längtat efter att få mötas i en kroppslig skepnad igen... Jag ska inte gå in på detaljer här om sexet Lipar men jag har aldrig upplevt det så intensivt och en sådan connection förut. Det är nästan beroendeframkallande, haha!

Så i alla fall, vi dejtar men vi är inte tillsammans utan är fria att träffa andra också. Jag dejtar fortfarande min friends with benefits-kille från i höstas då den relationen också ger mig något som jag vill ha just nu. Vi är jättebra vänner och det är alltid så avslappat och kul när vi ses. Vi har samma humor och vi accepterar varandra precis som vi är. Han är en sån person som  jag kan berätta vad som helst för och han skulle aldrig döma mig för det.

För första gången i mitt liv känner jag att jag kan dejta och ha kul utan att överanalysera förhållandet och undra vart det ska leda utan bara njuta av vad det är just för stunden och det känns helt fantastiskt. Yay! 

Kär

Anmäl
2013-02-18 17:08 #11 av: crinalina

Underbart Alex! Visst är det väl fantastiskt att vi får precis vad vi önskar oss, bara vi har rätt vibration! Grattis! Och tack för att du delar med dig, och uppdaterar oss! Pussar

Anmäl
2013-02-18 17:14 #12 av: szirius

Härlig läsning AlexHjärtaPartajarDrink

Anmäl
2013-02-18 18:04 #13 av: Alexandraea

Ja det är så häftigt när man inser att man har lyckats manifesterat något specifikt som man önskat sig. Skrattar

Anmäl
2013-02-18 18:21 #14 av: crinalina

Det är en av de bästa känslorna som finns. Cool

Anmäl
2013-02-18 21:54 #15 av: Otroulig

Härligt Alex!! Lev och Njut!!!!😃😃😘

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-18 23:19 #16 av: SHIAWASE

Alex,,, underbart!!!Kär

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-19 12:04 #17 av: [luneri]

#10 Det var väldigt intressant och inspirerande att läsa din manifestation! Tack för att du delar med dig Glad

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-02-19 13:00 #18 av: Alexandraea

Tack fina ni!KärSkrattar

Anmäl
2013-02-21 11:48 #19 av: MathildaF

Härlig manifestation Alexandrea:)
Min manifestation idag känns knappt värd att skriva om efter jag läst din men gör de ändå;) haha.
Har lite ont om pengar just nu och skulle åka och färga och plocka brynen. Ibland brukar jag färga fransarna också men det kostar ju mer. I alla fall så har jag gått till samma salong och fixat detta i typ 10 år så ibland då och då så ger hon mig ett billigare pris. Hon kan ibland färga och plocka brynen och fransarna för samma pris som om hon bara fixat ögonbrynen på mig. Men ibland är det hennes dotter som jobbet och de har aldrig hänt att hon gett mig billigare pris.
I alla fall så skulle jag dit idag och bestämde mig för att bara göra brynen för 150 kr då jag känner jag måste hålla lite i pengarna. Men precis innan jag gick dit så fick jag för mig att jag ska färga fransarna också även om det blir dyrara. Jag känner mig mycket fräschare när fransarna blir färgade och jag tänkte att de få bli lite dyrare än jag tänkt, pengar får lösa sig på annat sätt. När jag kom till salongen så var de dottern dom skulle fixa brynen och nät jag skulle betala så sa hon: Äh jag tar bara 150 kr för idag. Det var ändå inte så mycket att plocka på brynen så drar av lite på priset. Snacka om att jag blev glad:) Det blev exakt den summa. Jag tänkt slösa från början:D

Anmäl
2013-02-21 11:52 #20 av: SHIAWASE

Mathilda! Underbar manifestation! Det ar dessa vardagsmanifestationer som ar sa peppande!!!Vinkar

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-21 12:29 #21 av: MissInAction

Alltid lika inspirerande att läsa i den här tråden! :-)


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-21 13:47 #22 av: szirius

#19 alla såna manifestationer är ju underbara!

Jag kom att tänka på att när man hittade ett mynt på backen sa alltid mormor "det är början på en miljon!" och det där har jag tagit efter och alltid sagt, även till sonen. Det härliga med barn är ju att deras öppenhet och förundran är så himla levande och naturlig, så det verkligen ÄR så, han blir skitglad och ba " början på en MILJOOON mamma!"Partajar Han kan mkt väl manifestera till sig en miljon om han kan behålla den naturliga, sprudlande övertygelsenGlad Och jag blir smittad och påmind om att jaa, det är så det ÄR.

Anmäl
2013-02-21 15:53 #23 av: MathildaF

Ja viss är de:) Tänk om man kunde tänka så avslappnat om allt. Man hade ju fått exakt vad man vill! :D

Anmäl
2013-02-21 18:48 #24 av: linnease

#10, 19, 22 - HjärtaHjärtaSolRegnbågeSkrattar

Ah later haaaarligt Alexandraea

Anmäl
2013-02-21 20:01 #25 av: crinalina

Jag manifesterade att börja jobba lite senare idag. Normalt sett så börjar jag kl 10, men de senaste två morgnarna innan har jag sovit länge och det har varit så skönt. Jag har verkligen känt att det har gjort nytta för mig. Så jag kände att det skulle vara skönt att slippa stressa upp på morgnarna och få sova lite till om jag känner för det. Samtidigt har jag ju också börjat skifta mitt fokus mot någonting nytt och ännu bättre än det jobb jag har just nu. 

Iaf så fick jag ett mess igår där chefen sa att jag inte behövde komma in förrän kl 11 istället för 10 idag. Tack så mycket! Min kropp mår så mycket bättre den tiden än en timme tidigare. 

Jag lyckades också med en häftig, och skumt rolig, manifestation. 

Jag åker buss in till jobbet. Den går strax efter 9 på morgnarna, och vår mäklare, som vi hyr lägenheten via, åker med samma buss varje morgon. Den sista tiden har även en tjej från Karibien åkt med den bussen på torsdagar. (En manifestation jag gjorde för att jag tyckte att min mäklare var för negativ men jag gillar henne också för hon kan vara rolig, så jag ville ha någon positiv inblandning också). Iaf så åker vi med 9-bussen varje morgon jag ska till jobbet. Men idag så började jag ju en timme senare och jag kände i morse att det var synd att jag inte skulle få träffa dem då jag behövde en liten skjuts in i rätt humör eftersom sambon varit magsjuk och hållt mig vaken större delen av natten. 

Och tror ni inte att båda två satt på 10-bussen i morse!! Jag bara stirrade på dem och började titta på min klocka för jag trodde först att jag tagit fel på tiden och var på 9-bussen. De började skratta åt mig för jag måste ha sett mycket förvirrad och förvånad ut. Det visade sig att den Karibiska tjejen hade försovit sig och missat den tidigare bussen, och mäklaren hade haft ett möte här i området där vi bor innan hon skulle in till kontoret. Så vi var alla på samma buss, trots att det var en timme senare än normalt. 

Det var nog en av de roligaste och mest skumma manifestationer jag erfarit hitills. Och den gjorde ju sitt jobb. Vi skrattade hela vägen in till stan och där har jag stannat hela dagen. Gapskrattar

Anmäl
2013-02-21 23:03 #26 av: MissInAction

#25
Bra gjort! Skrattar 

Idag har vi varit till ikea. Både jag och sambon har handlat massor. Och jag lyckades manifestera att de sängkläder som jag sett ut och suktat efter inte fanns i min färg!! Arg Ville ha lila. Nu fick jag ta brunt. Ingen dum färg, det heller, men lila hade varit toppen!! ♥ Det får bli lila nästa gång. Det skulle komma in 70 st om en och en halv vecka...


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-22 01:29 #27 av: Alexandraea

Hehe, MathildaF klart din manifestation var värd att nämnas! Alla manifestationer, stora som små, är fantastiska! Glad


Anmäl
2013-02-23 07:24 #28 av: SHIAWASE

Tjohoo!!!

Ni som har last i insiktstraden om min kommunikation med mitt JAG i gar,, forstar tjohoandet:)

Idag ar det lordag, minsta dottern ar pa dagis,, de tva andra ar hemma, jag jobbar i massor, huset ser ut som en rora.

MEN jag bryr mig inte,, ar pa topphumor, men har suttit framfor datorn sedan tidigt i morse... Jag har inte bett nagon om nagonting, och har inte tankt att gora et och kanner mig pa hur bra humor som helst.

Snart maste jag pausa for att rensa hjarnan sa da tankte jag stada upp lite.
SAAA helt plotslgt sa satter min aldsta dotter igang att dammsuga !!! bara sa dar.... Annars ar det inte ofta som det hander utan att jag ber om det forst !!!BlommaPussmun 

Trevligt! och tack sager jag:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-23 20:40 #29 av: crinalina

Haha, jag lyckades med en manifestation idag som tydligt visade hur det kan gå. 

Häromdagen så upptäckte jag att jag hade lite pyspunka på sulan på min ena jobbsko, sådär så det pyser när man sätter ner foten. Jag nämnde det på jobbet som att jag hade "flat tire" på skon. Vi har ju ingen bil så jag tänkte inte mer på det. Däremot så åker jag ju buss till och från jobbet, och i morse halvvägs till stan så smäller det till bak i bussen, Högt som attan, och jodå, visst var det punka på ena bakdäcket. Haha, men eftersom jag bara skrattade och tog det med ro (istället för att stressa upp mig) så var det inte värre än att han iaf kunde fortsätta köra tills vi var inne i stan. så jag förlorade ingen tid. Gapskrattar

Anmäl
2013-02-24 02:49 #30 av: szirius

Jag fick ju en bukett vid föreställningen för 2 veckor sedan, den har hållit sig nästan till nu ( plockat bort vissna blommor eftersom) och jag tänkte " det skulle vara trevligt att alltid ha en såhär STOR lyxig blombukett hemma.

Tadaa, ikväll fick jag en jättefin bukett, av självaste borgmästarenSkämtarnär jag dansade. Det fick jag inte ifjol...

Detta är nu det NORMALA för mig. Att alltid få fina blombuketterBlomma

Anmäl
2013-02-24 05:51 #31 av: linnease

Ah fint! Jag fick en fin pa alla hjartans dag, har hallt sig tills nu, ska se om jag kan fa en till med ^_^

Anmäl
2013-02-24 13:52 #32 av: szirius

WOHOOOOO, världens manifestation damp ner i min mail nyss! Men får skriva den i låsta " hemma hos oss" tråden i ställetTårtaPartajarPresent

Anmäl
2013-02-25 21:57 #33 av: Lannelia

DrinkRegnbågeCool

OH YES!! Nu har det hänt!! Jag har manifesterat min DRÖMLÄGENHET !!Hjärta SÅ underbart HjärtaKär

Inflyttningsfest om ca en och en halv månad! Ni är såå varmt välkomna! HjärtaDrinkBallongSkrattar 

Anmäl
2013-02-25 22:18 #34 av: Otroulig

HURRA!!!! GRATTIS!!!!!
"PIJONG" det var champagne korken😃😃😃
( mina smilisar från Iphonen blir nog knäppa)
💥💥👍❤❤🌹🎉🎈🍸🎂

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-25 22:30 #35 av: SHIAWASE

Lannelia!!!!

GrattisBallongKulDrink!!!  Bilr nyfiken pa hur den ser utGlad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-02-25 22:40 #36 av: crinalina

GRATTIS Lannelia!! Så underbart roligt! Jag manifesterade min drömlägenhet för snart ett år sedan och det är fortfarande sååå underbart och härligt när jag minns hur det gick till! Tack för inbjudan! Jag tvivlar dock på att jag är i dina trakter just då. Haha Men ha så otroligt roligt! BallongDrinkPresent

Anmäl
2013-02-25 23:21 #37 av: MissInAction

Wohooo grattis Lannelia! SkrattarPartajar Drink
En DRÖMLÄGENHET är definitivt värt att fira!!

Vart bor du då? Skämtar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-25 23:28 #38 av: [Kathja]1

Grattis! Oihooo!!! Drink Partajar Skrattar 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-02-26 21:13 #39 av: szirius

En kul grej idag :

Jag visste att det någonstans i närheten finns en stor boskapshjord med ungerska kor (vita med stoora böjda horn) vi har åkt förbi nån gång, men jag mindes inte vart och jag har inte hittat dem igen (massor av småvägar här ute på landet). Har tänkt att det är en rolig grej att kunna visa svenska besökare, för de är så fina och lite exotiskaGlad

Idag lyckades jag köra vilseLyssnar på musik fastän jag kört dit jag skulle MÅÅNGA gånger. Och hamnade såklart där kossorna finns! Så nu vet jag var de ärTummen upp! OCH de hade massa fina kalvar - naaaaawHjärta


Anmäl
2013-02-26 23:06 #40 av: Lannelia

(Tack tack allehopa!!HjärtaSkrattar)

Anmäl
2013-02-27 16:55 #41 av: Håbe


Szirius, hittar du tillbaks dit nu då? Problemet med att åka fel är ju liksom att man inte hittar dit Skrattar.

 

Anmäl
2013-02-27 17:01 #42 av: szirius

#41 jodå, jag hittade ju ut igen och minns hur jag ska köra nuSkämtar

Anmäl
2013-02-27 19:19 #43 av: MissInAction

Fiiiiiiina kossor! Hjärta


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-03-05 10:03 #44 av: Otroulig

En mindre bra manifestation.
Igår tog jag upp problemet att vara lite för rak och ärlig i sina kommentarer i en tråd.
Mitt förhållande till min mamma just nu är att jag känner mig neddragen i energi av henne och undviker hennes kontakt.
Nu i morse kom hon förbi jobbet och ville bjuda på mat på onsdag och ta hand om hunden.
" Jag längtar efter dig" sa hon. Mitt svar " jag längtar inte efter dig..." Var kanske inte så kärleksfullt att svara...;)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-05 10:26 #45 av: [Kathja]1

Oups! Skäms

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-05 20:51 #46 av: Håbe

I helgen var vi ute och tog en långpromenad med barnen, som knorrade och klagade högljutt första 25 minuterna. Sen började de koppla av och jag tror att de trivdes ganska bra. Det var mysigt att bara gå tillsammans, de gjorde små avstickare då och då när de upptäckte något intressant och vi pratade och umgicks utan massa tjafs och tjat.  Sa till min man att "det här skulle jag kunna tänka mig att göra på semestern!" Åka iväg någonstans där det är nära till naturen och inte ha massa aktiviteter utan bara packa ryggsäcken på morgonen och gå ut och vandra några timmar. Vara tillsammans, i lugn och ro och bara VARA.

Så sa min man att de ju har stugor i Sälen som man kan hyra genom hans jobb. De har flera runt om i landet men även utomlands. Man får anmäla intresse och så lottar de ut stugorna. För två år sen fick vi en vecka på Öland i jättelyxigt hus för nästan inga pengar alls. Tyvärr hade anmälningsdatumet passerat redan och vi hade ju bestämt att inte åka någonstans i sommar efter som vi åker till Spanien i maj. Så får jag ett meddelande från min man idag "att det fanns en stuga över i Lindvallen i juli så nu har jag bokat den till oss..." Så en vecka i mysig timmerstuga, precis vid fjället, gott om vandringsleder och möjlighet att hyra kanot eller roddbåt för fiske. Bara 2100:- Det här ska bli såååå intressant och annorlunda mot allt vad vi brukar göra. Ska bli väldigt nyttigt för den här familjen att inte vara så himla aktiverade hela tiden.

Anmäl
2013-03-05 21:47 #47 av: szirius

Kallad till intervju i SverigePartajar. Känner mig så lugn. Är redan i känslan ATT jag fått sommarjobb, ska bl. a prata med sonens fröken i morgon och se ifall jag behöver ta ledigt inför resanSkämtar

Anmäl
2013-03-05 21:50 #48 av: [Kathja]1

Tummen uppSkrattarPussmun

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-05 22:01 #49 av: MissInAction

Vad kul, Håbe! Låter jättemysigt tycker jag med att bara planera för dagen, precis vad man känner för Skrattar

Lindvallen är jättefint ♥ Det är ju mina hemtrakter ju. Om ni kör förbi Limedsforsen 3 mil söder om Sälen, så kan ni tänka på mig Skrattar

De har så mycket aktiviteter där uppe även på sommaren, om man skulle vilja! Turridning också!Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-03-05 22:04 #50 av: SHIAWASE

Habe !! Later fantastiskt!!! NATUR!! !YESGlad

Och Szirius ,, saaa spannande!!! Mycket intervjuer dessa dagar harinne!!!

Snacka om synkning:)  Visst har du fatt det!!! Pussar

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-05 23:39 #51 av: Otroulig

KUL Szirius!!
Det känns som din resa kommer att bli bra, nya erfarenheter❤

Håbe, det låter så sköööönt, en semester helt i min smak:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-06 09:11 #52 av: Lannelia

Håbe och Szirius det låter ju underbart!!!Tummen uppKramasPartajar


Anmäl
2013-03-06 14:44 #53 av: szirius

Såg just ett Hicks-klipp och blev alldeles prillig av glädje! Det var en truckförare som sagt upp sig efter många års tjänst då jobbet blivit för stressigt och han kände att han ville ha mer tid till golf, men visste inte hur han skulle ta nästa kliv. Han fick beskriva vad det var han älskade med att köra truck och han beskrev friheten att vara på vägarna, se vackra landskap osv. Han fick svaret " Du är redan där! Och Jerry vill prata med dig efter showen. Vi har sökt dig, en person som vet vad vi håller på med, , som hittar på vägarna, som vet vad det är att befinna sig i vortex och som vill köra vår buss."

JUUUUBEL.

I eftertexterna stod att han nu jobbar åt dem och har även mkt tid över till golfen.Hjärta Ooooh, jag får gåshud igen.  Ljuvlig manifestation.


#46 HÅBE! Underbart med familjesemester i naturen! Det kommer bli toppen. Vi har tältat några dagar varje sommar vilket är perfekt för sonen...det tar ungefär en dag av gruff och gnäll över tråkigt, ingen dator etc etc. Sen börjar han pula på.Och blir sååå lugn!

Anmäl
2013-03-06 15:18 #54 av: Otroulig

Szirius vilken häftig story!
Det liknade ju den känslan och upplevelsen jag har haft!!! Det är bara slutklämmen som saknas!:)
Tack den kändes bra !

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-06 17:46 #55 av: [Kathja]1

Slutklämmen ja... Det gäller att ANDAS, tänka på annat och se till att ha roligt. Det är vad jag försöker göra iaf. Så får den komma när den kommer, allt har sin tid. Lipar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-06 22:07 #56 av: SHIAWASE

Ja Szirius! (kommenterade ju detta igar juFunderar)
Jag har hort det klippet nagon gang ocksa,, och det ar ju just sa det fungerar!!! Universum levererar till oss pa de mest finurliga och fantastiska satt!!!

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-06 22:15 #57 av: SHIAWASE

Det pratades lite om blockeringar pa ett annat stalle har inne.
Igar sa var jag jatteforkyld, tappt och rinnande nasa,, hes,, etc. Stallde in min Karate Exercise klass pa formiddagen, var anda tvungen(?) att jobba undan lite tillsammans med min kara van datorn,,, Under dagens gang sa flot jobb pa valdigt bra,, och jag upptackte att jag befann mig i en harlig kansla,, sa stabil,, inte upprymd eller sa ,, utan bara LUGN, STABIL ,, och sa borjar det under dagen flyga forbi massor av "meddelande" som handlar lite om jobb och min installning etc. Precis nar jag inser att jag maste tacka nej till vissa saker for att tillata utrymme av nya saker (forenklad version av "meddelandena" ) sa tackar jag nej till en sak, och precis efterat sa kommer ett mail med en annan sak (ett uppdrag som jag gillar,,)
Sa holl det pa under dagens gang ,,, och sa upptacker jag nar jag ska ga och lagga mig,, att forkylningen i princip ar borta,,, vaknade nu pa morgonen,, och det finns inget tecken kvar pa nagon forkylningGlad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-06 22:19 #58 av: Otroulig

Fantastiskt Shia vad du är på spåret! !!
Du är min idol!! ❤❤🌹

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-06 23:50 #59 av: SHIAWASE

Pussmun

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-07 12:06 #60 av: szirius

#57Hjärtammmm, tillit att släppa det man inte vill ha för att göra rum för det man vill ha. Låter ju alltid så självklart och enkelt, men det är så lätt att stoppa upp ändå...och lika underbart är det varje gång man "kommer in på spåret igen" och man minns, att såhär enkelt kan det faktiskt vara!

Sol

Anmäl
2013-03-07 20:02 #61 av: Lannelia

Haha ja alltså vilken rolig dag jag har haft idag...

Imorse satt jag och funderade för mig själv hur jag skulle dela upp mina göromål och ärenden för att hinna med allting innan helgen.. Jag tänkte att det skulle vara skönt att få tag på posten idag som skulle hämtas hos exet, men, jag skulle ju måsta vara hemma före kl tre för då behövde mamma bilen till jobbet. Hm.. Äh, det löser sig tänkte jag!

Jag körde till syrran och därifrån tog vi hennes bil till stallet.

Jag hade en alldeles underbar känsla/upplevelse i stallet idag, jag var helt i synk. Det var magiskt hur allting bara flöt på, jag och hästen var ett, inte bara när jag satt upp, utan hela tiden! 

Syrran lyckades ta några fina bilder på mig och hästen ocksåKär

Magic!Hjärta Regnbåge

Hur som, väl hemma hos syrran igen så inser jag ju att jag har glömt bilnycklarna i stallet.. Jag ringer mamma och säger som det är, jag kommer inte hinna hem i tid. (Det ordnade sig för henne på annat vis).

Syrran for på jobbet och jag fick låna hennes bil för att åka tillbaka stallet, och då kändes det som ett passade tillfälle att ta en liten omväg och svänga förbi exet för att hämta posten också Skrattar tihi

Anmäl
2013-03-07 20:22 #62 av: Otroulig

Lannelia, visst är det härligt när man bara flyter med, saker händer som man inte räknat med och sen ser man hur allt löser sig på alla sätt! Härligt!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-07 20:40 #63 av: [Kathja]1

Jag fick mig idag en chef-fri-dag. När jag jobbade innan min långledighet, för två veckor sedan, så såg jag att chefen skulle vara borta hela förra veckan, då jag var ledig, och så tänkte jag att det hade varit nice att få en chef-fri vecka. När jag så gör mitt första dagpass efter det, vilket är idag, så är hon borta hela dagen. Hej och hå vad roligt vi har haft! (givetvis har vi jobbat oxå...Skämtar)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-11 20:38 #64 av: Håbe

Har lite halvdåligt samvete för dagens tydligaste manifestation.

Förra veckan bokade vi med en av sonens kompisar att han skulle följa med oss hem idag. Jag är inte jätteglad i att få med mig extrabarn efter jobbet. Jag är trött i öronen som det är ändå. Men jag kan ju inte säga nej bara för att... Så A skulle följa med hem idag, vilket jag helt glömt bort och sonen har inte sagt något om det heller. Så kom jag på det på em. -"Ååååh nej! Visst ja! Suck, jag som är så himla trött." Nåja, nu är det bestämt i alla fall och det är bara att bita ihop och göra det bästa av det. Det blir ju bra oftast när man väl är hemma. .....men det vore såååå himla skönt om kompisen var sjuk.....fast då skulle ju hans mamma ha hört av sig så det är han så klart inte...

Så kommer jag till skolan och personalen kommer fram och säger "A skulle visst följa med er hem, men hans mamma var just här och hämtade honom. Han hade plötsligt börjat må illa och precis när hans mamma kom så började han kräkas..." Skäms

Det var inte riktigt så jag menade! Jag tänkte mer att han skulle ligga hemma med lite feber eller så. Eller kanske att de skulle ha glömt bort det och han redan var hämtad när jag kom. Typ...

Anmäl
2013-03-11 20:48 #65 av: [Kathja]1

Hi hi, lite roligt faktiskt. Bra jobbat Håbe. (även om det är synd om killen e klart...)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-11 20:56 #66 av: Otroulig

Hehe, det är andra gången minst. Men du KAN inte manifestera nåt till någon annan, som de inte skulle ha, så allt är som det ska!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-11 21:04 #67 av: Håbe

Ja, jag lyckades ju önska min kollega sjukskriven hur länge som helst kändes det som Skäms. Tydligen är jag bra på just det. Ha ha, som en sån där voodoohäxa som drar sjukdomar över folk Skrattar. Ska försöka få till det lika bra med snälla saker. Det går inte lika lätt av någon anledning.

Anmäl
2013-03-11 21:14 #68 av: Otroulig

Fast det kanske är snälla saker?
Dom kanske behövde vara hemma.
Som jag, nu t. ex, jag är sjuk, men jag tror helt klart att det är meningen:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-12 00:43 #69 av: MissInAction

Haha ja det verkar lite halvtaskigt faktiskt Skrattar men självklart är det ju inte ditt fel att han blev dålig! 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-03-12 18:43 #70 av: [Kathja]1

Vissa saker man manifesterar hade man kanske kunnat vara utan...

Vi hade en kille på jobbet som skrev ut sig för att han inte fixade att hantera "suget", så han dundrade ut på stan och drygt en vecka senare hittade de honom död. När vi fick reda på det for ju, såklart, tanken genom huvudet att "hoppas att jag INTE jobbar då hans pappa kommer för att hämta hans saker" genom huvudet. Och GIVETVIS, jag inte bara jobbade utan får ta hand om honom oxå. PUST vad 1,5 timmars sorgesamtal tar på krafterna, är helt slut. Yrar

Men han var nöjd, och chefen var nöjd och jag är oxå nöjd med min insats.Regnbåge

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-12 19:33 #71 av: Otroulig


Tragiskt hur unga människor väljer fel väg. Blomma

Tror att du säkert gav en massa fint till pappan. Så det kanske var en manifestering där en högre energi lade till ordet inte,

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-12 21:24 #72 av: [Kathja]1

Tänkte vidare på den där manifesteringen och kunde konstatera att det även var svar på min önskan om att kunna bidra och göra skillnad - så jag klagar inte. Men trött blev jag och det är jag fortfarande. Men vad gör väl det, jag går av i morgon bitti och sedan är jag ledig i två veckor. Gött e det! Ska ta vara på tiden och planera lite tror jag... Måste ju lyssna på Stig...Får idé

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-12 22:42 #73 av: SHIAWASE

Ledig i tva veckor!! Later ju absolut wondeful!!

Ar saker pa att du Kathja var den basta som kunde prata med pappan och att du hjalpe honom valdigt mycketHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-12 22:45 #74 av: [Kathja]1

Japp, jag har ju ett bra schema så jag ska vara långledig enligt det vilket innebär 9 dagar ledigt, men så tog jag semester på helgen i nästa vecka och vips vart det 2 veckor med tid för annat. Som att prata med Stig...

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-03-19 12:16 #75 av: Alexandraea

Jag jobbar extra som privatlärare i engelska och imorse när jag skulle förbereda dagens lektion så tänkte jag att det vore kul med lite fler elever eftersom jag tycker det är så kul att undervisa. Tänkte även; vad lustigt det vore om jag nu får ett mail från min agency med förslag om nya elever bara för att jag önskade det. Jag fortsatte att förbereda min lektion och tänkte inte mer på det. Gissa om jag skrattade högt när det 20 min senare poppar upp ett mail från min agentur som undrar om jag kan ta tre nya elever! Yay!
Tänk om mina miljoner kunde manifesteras lika snabbt och enkelt! 😜

Anmäl
2013-03-19 13:24 #76 av: SHIAWASE

Harligt Alex!!! Glad Jag vet,, den dar tanken med miljonerna brukar jag ocksa ha,, att det ska ta langre tid an alla de andra fantastiska manifestatonerna man gorLipar Mina ar ju pa ingaende,, ~~~~~ Men nar och hur :::: JA det ar ju bara att overlamna till UniversumHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-03-25 20:13 #77 av: Otroulig

grrr väldigt snabb manifestering, skrev en ny tråd och sen ringde min operatör ( som jag inte är helt nöjd) jag gnällde på uppkopplingen och vad händer när jag ska posta?? Jag blir utslängd Djävlas haha kan jag gott ha Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-03-29 18:08 #78 av: [Kathja]1

Idag fick jag till bästa manifesteringen. Stog och lagade mat och lyssnade på musik som fick mig att tänka på min äldsta dotter som bor i Scottland. Känner hur mycket jag vill träffa henne, vi har inte träffats på ett år. En halvimme senare går jag in på FB och då hade hon 15 minuter tidigare skrivit att hon kommer hem siste maj. Yey!!!!!!!!!!!! *glad mamma*

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-05 12:06 #79 av: [Kathja]1

Idag manifesterade jag en ruta till framdörren på bilen vi har fått låna. Vi står utan egen bil just för tillfället men fick ju låna svärfars så de åkte till Spanien i en månad och lagom till de kom hem så skulle svärsonen ta fram sin sommarbil så nu har vi hans vinterbil, en gammal Volvo. Två dagar innan vi skulle hämta den så slog någon in två rutor på förarsidan. Har därför kört runt med en plastbit som ruta i några dagar.

Igår sa mannen att vi måste fixa en ny ruta (självklart!) och jag sa det ordnar sig... Idag ringde en kollega och undrade om vi ville ha en ruta för han hade hittat en. Yes! Tack för den och inget skulle han ha för den heller.  Livet är gott att leva. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-05 13:33 #80 av: SHIAWASE

Underbart Kathja!!! Blomma

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-04-06 19:03 #81 av: crinalina

Dagens manifestation är hörlurar! Förra sommaren hittade jag ett par hörlurar som är perfekta när man är ute och går eller springer. De sitter liksom fast runt/ovanpå öronen  (tänk er som en blue-tooth). Jag hittade dem i en liten prylbutik, vi kallar denna typ av för kinabutik då det är kineser som äger dem. De har alla möjliga attiraljer i dem: kläder, köksredskap, målargrejer, förbrukningsvaror, pennor, block, leksaker, stearinljus, gardiner, verktyg osv osv osv. Dessa butiker finns lite överallt och de har en del saker samma och en del olika. Tyvärr så gick mina hörlurar sönder för några månader sedan och jag har inte lyckats hitta liknande igen. 

Igår så tänkte jag att idag så ska jag gå in i samma butik igen, där jag hittade dem senast, eftersom jag ändå går förbi där, för att köpa nya hörlurar vare sig de har de jag vill ha eller inte. Jag har varit in där flera gånger sedan jag köpte dem och kollat men de har inte haft dem. Så idag så när jag gick förbi butiken så gick jag först förbi för jag var lite sen att möta min son, men så kände jag att jag skulle gå in iaf så då gjorde jag det. Och visst hade de dem. Inte exakt likadana men liknande! Så jag köpte två par. De kostar ju ändå bara 2 euro per par. Jag skulle nog ha köpt flera så har jag ett tag. Kanske går dit på måndag och köper ett par stycken till. :D Glad

Anmäl
2013-04-08 12:07 #82 av: [Kathja]1

Jag har manifesterat mig en ny dator. Min förra hade tappat sitt r och det var så knöligt att hela tiden behöva klippa in ett då man skrev, jag önskade även en dator med bättre webb-cam så jag iaf inte kunde skylla på det när jag inte la upp så käcka videor på youtube. Så skulle dottern och hennes pojkvän städa och slänga grejer, däribland hans gamla dator, och då fick jag den. En rejäl en med bra tangentbord, snabb, bra minne OCH vettig kamera. Och efter att min älskling hade städat i den och installerat Windows 8 så funkar den fin fint. Så tack för den.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-10 18:50 #83 av: Sugarcream

Åhh...Loa levererar postivitet efter positivitet i mitt liv :) Känner sån enorm tacksamhet över vad jag fått på senare dagar/veckor. :) Bla så har jag fått ett fler arbetstimmar på jobbet varje månad from nu = mycket mer pengar = bra med pengar för att både spara och slösa. Jag känner mig så rik även om jag har en sk normal summa röra mig med. Men det är bla tack vare att jag känt mig så rik som jag fått fler timmar. För även när jag jobbade mindre tänkte och kände jag att jag kommer ha bra med pengar. Och nu kommer de. Känner hela tiden jag kan köpa det jag vill. Riktigt skön känsla.

Sen så har jag tänkt att jag önskar att jag hade en pojkvän som vore kock eller som iaf vore lika intresserad av mat och bakning som jag...Och min sk "drömkille"...har jag alltid sagt ska vara mörkhårig, brunögd och lång. Jag faller inte alls för "korta" killar. Jag är själv 1,72 och vill killen ska va iaf minst 1,80 men gärna mer. Tycker det är så snyggt med långa män.
Så vad händer...jo av en "slump" blir jag i sista stund bjuden på en bröllopsfest som jag först inte var bjuden på...men blev samma kväll. Och jag ville dit redan innan jag blev bjuden men kände det var ok att jag inte blev för jag skulle ändå jobba. (Men slutade i ok tid för kunna åka dit efter). Där är då en kille som stämmer på detta ovan. Vi pratar inte så mkt den kvällen. Men en dag senare hör han av sig. Och igår kom han hem till mig och vi pratade nonstop i 12 timmar...om allt och inget. Han tom fick sova över hos mig, på soffan såklart ;). Jag älskar detta jag får vara med om. Jag kan säga att efter så kort tid har jag redan "fallit" för honom. Han är lite sådär "smågalen" och rolig som jag gillar...Vi har en del gemensamt. Det tråkiga är att han bara är här på besök. För att han skulle på bröllopet. Han bor utomlands annars...inte så långt från Sverige men han jobbar utomlands. Jag vill så så så gärna ha kvar denna kille i mitt liv öven fast han bor utomlands. Jag vill så så så gärna träffa honom många gånger till. Hur ska jag tänka för att det ska förbli positivt? Jag försöker tänka att det blir som det blir som det är meningen att bli. Att oavsett vilket så klarar jag mig bra ändå.

Anmäl
2013-04-10 19:01 #84 av: crinalina

Vad underbart och härligt, Sugar! 

Och du tänker helt rätt, hur det än blir så är det rätt. Och vad bra att du fått fler timmar = mer pengar för du kan du ju spara så du kan åka och hälsa på honom där han bor. Fundera inte så mycket på det där med att han bor utomlands utan håll ditt fokus på känslan av er två när ni sitter där och pratar och skrattar. Var man bor kan man ändra på. Vi människor är flyttbara. Bra va? Glad

Anmäl
2013-04-10 19:09 #85 av: Sugarcream

Ja som tur är vi det :) Han sa att han tröttnat på landet där han bor och att Sverige hade han kunnat tänka sig flytta till...Vet inte hur pass seriös han var med det...
Det blir bra oavsett...Men kan inte låta bli "oroa" mig och tänka på om vi kommer höras när han åker. Vet det är fel tänka så så ska sluta. Han har iaf hört av sig flera gånger idag när jag var på jobbet och skrivit fina sms...Så han kanske känner samma som jag?! :)

Anmäl
2013-04-10 19:28 #86 av: crinalina

Du vet om han känner samma som du gör, eller hur? Glad Sluta fundera och flyt med. Ha kul med det, dröm dig bort och njut av att ha ett intresse för någon. Det är ju underbara känslor att ha! Skrattar

Anmäl
2013-04-10 19:30 #87 av: Otroulig


Roligt Sugarcream!!SkrattarGRATTIS!!

En härlig lovestory!Hjärta Precis vad jag vill höra! Njut!! Var glad, lev så mycket som möjligt i nuet.

Försök att släng oro och tvivel överbord. Och tanken "oavsett vilket så klarar jag mig bra ändå" är kanon bra. Men framför allt njuuuuut! 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-04-10 20:49 #88 av: linnease

Ååååh, låter så härligt Sugarcream!!!Hjärta

Anmäl
2013-04-10 22:22 #89 av: [luneri]

Vad roligt att höra om din manifestation Sugarcream! 

Jag har märkt att jag manifesterat jobb på mitt jobb där jag extrajobbar. Jag trivs superbra där, så det är verkligen roligt att det blivit så, för det var ju vad jag ville :) 

En annan lite rolig manifestation, inte så jättebetydelsefull egentligen, men jag och min syster var i en skoaffär och jag hittade boots som jag blev stormförtjust i, men de kostade alldeles för mycket, och de pengarna vill jag inte lägga ut. Jag sa till min syster att när de skorna hamnar på rea så köper jag dem, de kommer säkert kosta 500 eller så, men inte mindre tror jag inte. Och vad händer, jo tre dagar senare när jag tittar i butiken finns de på rea för 499 kr! Nu är jag osäker på om jag ska köpa dem eller inte eftersom det ändå är en del pengar, samtidigt som jag har gått och blivit förtjust i andra skor som jag inte kan slita mina tankar från (Skor är en av de sakerna jag verkligen tycker om :P ). 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-04-10 22:29 #90 av: crinalina

luneri, du kanske ska manifestera ett jobb i en skoaffär? Då får man ofta rabatt på skorna man köper. Jag jobbade i en skobutik i två år, det var ett av de roligaste jobb jag har haft, och jisses vad skor jag hade. haha Skrattar


Anmäl
2013-04-10 23:08 #91 av: SHIAWASE

Sugarcream!!!

Underbar manifestation! Sager som de ovriga,,, va kvar i kanslanHjärta

Jag manifesterade ju till mig en man som jag INTE ville ha(haha),, nar jag manifesterade till mig min man sedan 20 ar tillbaka, men det visade sig ju vara en jag ville ha,Förlägen fast jag inte visste det da, eftersom jag var sa fokuserad pa "absolut INTE" en japan bland annat och lite andra egenskaper^^ Sol 

Luneri ! Skor! Nu sa har nar varmen kommer ar det ju kul med skor och klader!! Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-04-11 17:49 #92 av: [luneri]

#90 Åh, det hade jag gärna velat! Jag sökte jobb i skobutiker då jag sökte jobb, men jag fick tyvärr inte de jobben. Det kan jag tänka mig, vad roligt det måste ha vart! :)

#91 Vad lustigt, kanske var det ditt inre som talade och som styrde i den situationen då när du träffade honom :)  

Ja visst är det! När jag var i Japan hade jag redan bestämt mig för att shoppa mycket eftersom det finns så stort utbud där, och jag kom hem med bland annat 4 par nya skor, men jag var tvungen att slänga de jag hade med mig dit. Reorna i Japan är verkligen bra reor. Fanns mycket fint till bra pris. 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-04-12 13:10 #93 av: Sugarcream

Det är en riktigt härlig känsla :) Och hur det än blir njuter jag av att känna som jag gör...och hoppas känslan består :) Fjärilar i magen och vi har inte gjort mer än att hejkramas o pratat och varit på utflykt, lagat mat samt så har jag fått fina underbara rosor av honom. Mitt hjärta smällte :) Vad är det med kvinnor och blommor alltså? :) Lästa någonstans att kvinnor mår bra av att få blommor. Men såå fin gest att ge. Tänk att det kan få en må så bra :) Mer romantik åt folket :)

Anmäl
2013-04-12 20:12 #94 av: crinalina

Som jag berättade i en annan tråd igår så hade jag ett inspirerande och intressant samtal i går morse på mitt morgonfik med en man som tänker ganska lika som vi om livet. Han håller på att skriva en bok och frågade om jag ville läsa ett par kapitel ur den, vilket jag ju väldigt gärna vill. Eftersom vi båda brukar vara på det fiket de morgnar jag är där så förstod jag att han skulle vara där även idag, och med gårdagens givande samtal, och att han ville ge mig kapitlen, så kände att chansen var mycket stor att det skulle bli ännu ett samtal idag. Men jag kände att jag inte ville det, jag ville sitta där i lugn och ro och läsa på min Kindle. Först så kände jag stressen och oron stiga i mig, men sedan skrattade jag åt mig själv och tänkte att jag VET ju att det blir som jag känner. Så jag kände tillit till det och släppte tanken på det. När jag så kliver in på fiket så sitter han där med någon och pratar, jag säger hej och han säger att han har något till mig och att han kommer över med det innan jag går. Jag beställde mitt kaffe, satte mig, började läsa och han kommer och ger mig de 10 första kapitlen av boken i en fin liten plastficka, och sen går han tillbaka till sitt bord. Jag kom på att jag inte hade tackat honom för att jag får äran att läsa det han skrivit, jag vet ju hur svårt det är att låta någon annan läsa det man skriver, jag sände dock ut ett tyst tack, och såklart så innan han gick så vände sig om och tittade på mig och mimade ett tack till mig, och jag mimade ett tack tillbaka till honom. 

Anmäl
2013-04-13 15:07 #95 av: Otroulig


Hjärta

Härligt att läsa Crina. Så spännande att se vad detta kommer att leda till Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-04-15 13:35 #96 av: [Kathja]1

Snacka om att man får det man ber om...

Efter att jag har jobbat ett pass brukar jag alltid sova en stund för att inte vara så bomban. Idag skulle sotaren komma mellan 8-11 och sedan skulle vi på business-möte direkt efter det, m.a.o. ingen tid att sova. Och sova är bra annars brukar jag vara helt seg hela den dagen, har ju ändå varit på jobbet i 65 timmar.

Men sotaren kom inte alls och mötet blev framskjutet till klockan två, så sova hade jag gott och väl hunnit - om jag nu hade vetat. Så tack för att jag fick möjligheten, även om jag inte tog den. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-15 14:39 #97 av: [luneri]

När jag gick till bussen tänkte jag att jag ska inte ha metro idag när jag såg metropersonen som delade ut tidningarna, men hon var så snabb att ge mig en så jag hann inte uppfatta något annat och dessutom fick jag ett prov på energidryckspulver man häller i vatten av henne. Det var ju perfekt en sådan här dag när jag var på väg till skolan för att skriva tenta. Jag blev inte ett dugg trött i huvudet under hela tentan! 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-04-15 17:15 #98 av: crinalina

Jag manifesterade organisk kokosnötsolja idag. Eller jag har den inte än, men jag får den levererad till jobbet på torsdag. 

Igår läste jag nämligen på om naturliga solskyddsråvaror och kokosolja är den i särklass bästa kom jag fram till. Så jag tänkte att idag efter jobbet jobbade två timmar extra idag) så skulle jag gå till den asiatiska matbutiken inne i stan och kolla om dem har någon. Helst så vill jag ha organisk. Iaf så frågar jag min chef om han hade en aning om var man köpa det och det enda han kunde komma på, förutom den asiatiska butiken, är en hälsomatsbutik. Killen som jobbar där kommer in till oss och äter tisdagar och torsdagar varje vecka, alltså inte idag. Jag tänkte att jag får ta mig tid att gå dit efter jobbet på torsdag om jag inte hittar det idag. 

Jag visste inte exakt hur länge jag skulle jobba, jag började kl 12 och det kunde bli allt mellan 1 och 3 timmar. Jag tänkte för mig själv att jag ville sluta strax innan 14. När klockan så var 13.55 var jag fortfarande kvar, väntandes på att kollegan skulle komma tillbaka och byta av mig igen, och då tänkte jag att det finns väl en anledning till det. Det är bara att vänta och se. Och 5 minuter senare så kommer killen på hälsobutiken in för att äta, fast det är måndag. Jag frågade om de har kokosolja och visst har de det, organisk dessutom. Till ett bra pris också. Och han ska ta med det in på torsdag. Perfekt! 

Jag gick trots detta till den asiatiska butiken för jag behövde andra saker därifrån och de hade det där också, billigare men inte organisk. Jag köpte en sådan bara för att, så jag kan börja att vänja in kroppen och huden med det redan imorgon. 

Anmäl
2013-04-16 07:42 #99 av: [Kathja]1

Insåg igår att jag hade lite rädslor kring att lyckas att jobba bort, och givetvis var den första videon på youtube en video på ämnet, och självklart var den med min favvis EF- kvinna från Australien. Så TACK!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-25 00:29 #100 av: szirius

Det här är så hääääärligt så jag vill dela med mig.

Fick ju musikinspiration igårkväll och höll på halva natten och även idag. Det var bra länge sedan nu.

Fick sedan, som av en händelseSkämtar en förfrågan på fb från basisten i bandet som jag hoppar in o sjunger i ibland, om jag inte ville hålla en akustisk konsert, bara jag och mitt piano alltså. Aaaaaah! Fick så mkt beröm från honom så maken trodde att han var full när han skrevSkrattar

Drog ett änglakort , fick : Ideas and inspiration

" pay attention to new thoughts and ideas that come to you, they are seeds of magnificent co-creation with God. The angels ask you to follow the ideas you recently received. These thoughts are the answers to your prayers for guidance."

Jahaja, nu blir det mer musik, mina kära!Sol

Har MASSOR att jobba med på den fronten med min självkänsla - men det är bara att hoppa!

Anmäl
2013-04-25 07:45 #101 av: [Kathja]1

Yes! Den ska ju ligga i Glada Nyheter tråden ju!!! Tummen upp Du får knacka på "jag är värd framgång" så ska du se att det blir så bra så.Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-25 07:58 #102 av: Otroulig

JAA Szirius!!!!
Lade inte du upp någon video med en kvinna som sjöng med bara ett piano som komp för en tid sen ?
Kul kul kul och framför allt, jag blir glad för att fler får tillgång till fantastiska du!!!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-04-25 08:56 #103 av: SHIAWASE

Jaaa Szirius!!! Harligt ~~~~~Pussmun en verkligt Glad NyhetSkämtar

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-04-25 19:50 #104 av: crinalina

Underbart, underbara, fantastiska szirius! Nu vet du ju vad du ska syssla med i sommar också! SkämtarHjärta

Kathja! Tack för länken, har tänkt att jag ska knacka på den när du har nämnt den förut, men inte kommit ihåg att leta reda på den. Tänkte att den dyker upp när det är dags, och det är det tydligen nu! GladHjärta

Anmäl
2013-04-25 20:19 #105 av: [Kathja]1

Det gör det ju alltid Crinalina. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-25 22:23 #106 av: szirius

puh, den här får jag nog knacka 100 ggr om dagen tror jagTyst

Tack Kathja!Blomma

Anmäl
2013-04-26 08:44 #107 av: [Kathja]1

Varsågod! Första gången så körde jag bara början, typ halva, flera gånger på raken, sedan resten. Väntade m.a.o med att köra den positiva rundan tills känslorna hade lagt sig. Yrar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-28 12:11 #108 av: Otroulig

Asså NU måste jag fråga!!

Jag började göra den här tappingen och det känns som att jag sitter och  intalar mej en massa lögner i början. Det känns HELT FEL!. Det KÄNNS som att jag fyller på mig själv med nya lögner...Hela min kropp skriker det är inte sant!

Ska jag då tolka det som att jag verkligen inte har några problem med att lyckas? Det här är precis samma känsla jag fick när det var den här veckan av sessioner. Att jag ger mig själv NYA felaktiga bilder av mig själv. 

Eller är det så att det ligger ett djupt motstånd att erkänna att jag inte vill lyckas...


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-04-28 12:28 #109 av: [Kathja]1

Jag skulle nog strunta i att knacka på just det. Alla har ju inte problem med allt, och tur är ju det. Det gäller att känna på motståndet, kommer det av att här finns det något att jobba med, eller kommer det av att detta har jag inge problem med. Du borde känna det så du ställer frågan som ger dig svaret på var på en skala från 1-10 du befinner dig i innan du knackar.

Jag provar gärna vägledda EFT rundor, gör det mycket mer än på frihand, men känner jag att detta känns fel så struntar jag i det. Är det ett område där jag VET att jag behöver rensa så letar jag reda på en som passar mig bättre.


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-28 12:57 #110 av: Otroulig

Tack!! Jag ska lita på mig själv:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-04-28 13:38 #111 av: [Kathja]1

Alltid. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-04-28 17:46 #112 av: szirius

Förstår vad du menar Otroulig, jag upplever samma sak ibland, att de DÄR negativa tankarna har jag faktiskt inteFår idé

Vet inte om man kanske kan  "spola fram" då och bara tappa den positiva rundan...Funderar

Eller som Kathja skriver, hitta nåt annat som känns bättreGlad

Anmäl
2013-05-05 20:45 #113 av: [Kathja]1

Idag skuttade jag glatt runt på GeKås för en kortlek. Vi handlar varje helg på GeKås till behandlingshemmet där jag jobbar, typ mat och städgrejer och annat smått och gott som går åt. Killarna behövde ha nya kortlekar men när vi var färdiga så hade vi glömt dem och ingen av oss visste var de fanns eller orkade gå och leta. Så jag bestämde att vi struntar i det, ordnar sig alltid, och efter att ha har sagt det så vänder jag på huvudet och får syn på ett ställ med KORTLEKAR, bland husgeråd och annat krafs. Tack för den! Tummen uppSkrattar

Liten men lika glädjande för det. Blomma

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-12 16:08 #114 av: [luneri]

Igår gick jag på en spelning helt själv. Jag har tvekat om jag skulle gå eftersom jag inte ville gå själv och jag känner ingen som vill se bandet. Jag beslutade mig för att gå iome att jag gillar bandet och skulle ångra mig annars. Jag var själv, men det gjorde inte så mycket eftersom jag var där för musiken och visst hade det vart kul att träffa annat folk under tiden. Senare under kvällen umgicks jag med några andra där och hade riktigt kul, och framträdandet var också bra. Så jag är verkligen glad att jag gick och manifesterade allt detta. 

#113 jag var också i Ge-kås för några dagar sen :) Vad stort det blivit där nu. Vad roligt att ni hittade en kortlek tillslut:) 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-05-13 05:47 #115 av: [Kathja]1

Kan inte annat än le åt min senaste manifestation (kan dock säga att alla inte är lika glada över den, hi hi).

Jag hade ledig helg och så hör chefen av sig och undrar om jag kan komma in extra som igår söndag eftersom våra grabbar hade plockat in droger och var flera av dem lagom goa. Jag brukar alltid säga nej, men igår kändes det som ett JA, så det fick det bli.

Väl på plats fick jag styra lite i det hela och så drog vi igång en koll av alla killarnas rum... Vi sparade den vi anade låg bakom allt till sist och jag och kollegan som gjorde det jobbet (han är oxå LoA fan) gick in med inställningen att vi skulle hitta något (m.a.o vi letade inte Skämtar) - men nix vi gick bet. Funderar

Då bestämde vi oss för att visitera honom, blev ett j-a liv men vi gick bet där oxå. ArgNågon timme senare går jag in i köket (ligger i ett annat hus) för att lämna disk från en kille som sitter avskild. Väl där hör jag hur några är i matsalsdelen och jag får bara för mig att jag ska lyssna... Har aldrig hänt förut tror jag. Men jag tassar fram så jag hör. Då är det killen som vi anade ligger bakom skiten som sitter och snackar affärer med en annan kille. Så BINGO där fick jag honom. (Kan tillägga att idag åker han ut Skrattar)

Sedan skulle jag lägga mig för natten men eftersom jag var extra kunde jag inte ha vårt rum utan skulle ta ett på våning 2 så vi var en per våning. Kollade in de lediga klientrummen och valde det som kändes bäst. Precis när jag har hoppat i säng hör jag så någon på utsidan (vid den tiden ska alla sova och dörrarna är låsta) så jag släcker min lampa och öppnar fönstret lite mer och ser då hur någon går runt hörnan. Ringer ner till kollegan och han går ut och BINGO där fick vi dem igen.

Så idag har jag att göra med utskrivningar men det ska bli ett sant nöje. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-14 19:57 #116 av: Torahzen

Jag har fått en gratis massage för att jag köper Linas matkasse. NÖJD! Jag ser verkligen framemot lite knådning och bara bli ompysslad...

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-05-15 09:24 #117 av: SHIAWASE

Jag vet ju att saker ar pa gang,,, och forsoker landa i nuet under tiden~~

Igar skrev jag ett blogginlagg,,, dar jag redogjorde klart och tydligt vilka mina tre visioner ar:

1. Satta igang mitt Shiawase Project (Med QoL (Quality Of Life) markning)

2. Nytt media for kvinnor (web, tidskrift, tv etc)

3. Good News tv-program

 

STORA saker~~~ Jag har skrivit presentationer for nr. 1 och 2. och har delat ut ibland till manniskor jag traffat som jag kanner har nagot ~~

Det behovs FORETAG, MEDIA och PENGAR!!! till detta..

Naval,, jag skrev att detta ar min vision, och att jag nu vantar pa ratta moten, med ratta personer~

Sa idag ringde en person (en som jag har gett min presentation till for over ett halvar sedan) hon har traffat intressanta foretagare och mediapersoner som ar intresserade av mitt projekt (hon ar en driftig kvinna som har sina egna projekt),,och undrar om vi kan traffas?!! Hon pratade just med dessa personer om mig och mitt projekt igar, och bestamde sig for att kontakta mig,  och DAREFTER laste hon min blogg och sag att jag hade skrivit om det,,, Hon blev forvanad over timingen,, men det blir ju inte jag~~haha

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-05-15 10:15 #118 av: Otroulig

Fasiken va bra!! Just det här att klart och tydligt redogöra för vad man vill ha, utan en massa känslor tror jag på!!!
Spännande Shia!!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-05-15 14:47 #119 av: [Kathja]1

Så spännande! Ser fram emot att höra fortsättningen. Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-15 21:40 #120 av: szirius

Shia!StjärnorStjärnor Du är en stjärna!Hjärta

Anmäl
2013-05-27 10:54 #121 av: Otroulig

Just nu monteras det ett nytt utkast (utvändig utekran) på mitt lilla hus.

Jag har önskat mig ett sådant länge, i det tysta. Sen för några månader sen så berättade min granne att han frågat hyresvärden om vi kunde få det.....jag tittade bara på honom och skrattade, tackade honom för det oerhört självklara. Det går ju lite fortare om man verkligen frågar rätt ut. Så nu är det snart på plats och jag kan t.om installera självbevattning till alla mina ute krukor, om jag vill (ännu en liten dröm)!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-05-27 13:23 #122 av: linnease

Snackade med N igår om vad han är sugen på at göra härnäst, typ Hawaii i vinter och vara i nån miljö med mer spirituella/LoA-människor, kanske nåt slags retreat, o kanske jobba med ljud/musik på events. (Och surf o skate o longboard såklart..) Och idag poppade det upp två länkar till liknande evenemang här, nu snart! Ena är en festival på Öland som börjar nästa vecka. Håller på att kollar på en film idag från förra årets festival. 

Så cool! Sånt tillfälle att kolla var man har sina vibbar och se vad jag är sugen på, mycket lockar, men massor av vibbar får jag typ pinsamt-ont-i-magen av.. Skrattar och nån slags.. hm... nu ska vi alla vara så himla kärleksfulla -vibb, som typ kyrkan eller sekter kan framkalla hos mig. Alla-ska-vara-perfekta-o-ekologiska-o-ha-konstiga-kläder-o-dansa-i-ring-vibbar-liksom..Skrattar

Fast filmen känns bättre än när jag först bara kollade bilder o info på sidan. Lite sugen på att åka faktiskt!! Massa nytt folk o massa workshops, kul! Och morgonyoga på stranden varje dag, bara det är ju fett värt det!

Anmäl
2013-05-27 14:07 #123 av: SHIAWASE

Haha Linn!

Alla-ska-vara-perfekta-o-ekologiska-o-ha-konstiga-kläder-o-dansa-i-ring
Forstar precis hur du kanner,,haha

Men du,, som jag sa forut sa ar du och aven N perekta tror for den har personen jag sa traffa snart (haha,, luddigt, va?? inget datum, men jag har datum med moten med personer som jobbar med honom sa det ar nog bara en tidsfraga)

naval,, han skapar ju projekt i olika lander, startar upp cafeer , restauranger, sa du kanske borde vara den ansvariga for ett Sverige projekt,, ett kafe i total Loa stil med musik, konst och events!!! Harligt:)

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-05-27 14:11 #124 av: linnease

Oj, N med?! Cool! Ja luddigt och spännande! SkrattarCool, LoA-kafe med musik o konst och events, låter super!! N jobbar ju med typ precis det, fast utan LoA!

Hm, ja, jag fick nog nog av att bara kolla på filmen tror jag.. Men det finns vibbar där som är nära nåt jag vill göra nåt med! Kul att spåna med sig själv.

Anmäl
2013-05-27 16:46 #125 av: szirius

Alla-ska-vara-perfekta-o-ekologiska-o-ha-konstiga-kläder-o-dansa-i-ring


Skrattar Fattar PRECIIIS! Kan hitta massor med kurser som låter spännande och mysiga...sen kollar jag på bilder från året innan och då bah..eh...neeeSkäms...precis det där, hålla händerna och dansa naken i månskenet. Det blir så...gränslöst ibland, GALET folk som dras till sånt här, hahahaLiparTyst

Anmäl
2013-05-27 17:08 #126 av: [Kathja]1

Kan inte annat än hålla med Linn att det ofta är allt för mycket eco-veggo-Indiska sjalar-trumresor-fjädrar i håret-dansa nakna i skogen -feeling över sånt där. Kräks Är därför jag har en idé om retreat UTAN flum. Skrattar

(ha ha, läste inte hela ditt inlägg Szirius, såg att du också såg "dem" som dansa nakna snubbar)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-27 17:23 #127 av: crinalina

Haha Kathja, försöker för allt jag är värd att få till det med ett LoA retreat utan flum och kan för allt i världen inte förstå hur det ska gå till! Hjärta På ett härligt och positivt sätt förstås! Skrattar

Anmäl
2013-05-27 17:28 #128 av: [Kathja]1

Det kan jag. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-27 18:23 #129 av: crinalina

Ja du kan ja, men alla är ju inte som du så genom dem kommer det säkert att bli flum. Om det inte bara ska vara du där vill säga. Skämtar

Anmäl
2013-05-27 18:36 #130 av: linnease

Jag är inne på mer "flumlöst" med..  :)  Nåt annat, nåt nytt.. inte klassiskt dansa naken i skogen till trummor. Typ samarbeta med coola riktigt framåttänkande företag, TED, kanske högskolor.. Kan inte förklara känslan riktigt. MindValley t.ex, grymt bra exempel på typen av energi..

Anmäl
2013-05-27 18:43 #131 av: crinalina

Jag har ju precis upptäckt Mindvalley! Hittade dit, eller de hittade mig, när jag gjorde the Gabriel Code testet. Tummen upp

Anmäl
2013-05-27 18:52 #132 av: linnease

Ja jag såg! Så coolt att det dykt upp igen, hittade dem för ett par år sen, företaget kändes lite annorlunda då men blev redan då tokinspirerad av dem. Nu verkar de ännu mer fokuserade på flow och kul och inspiration och glädje och såna grejor! Men ändå seriös business också. De har fattat liksom, och lever det!

Anmäl
2013-05-27 18:54 #133 av: [Kathja]1

Jag hänger faktiskt inte med hur du resonerar där Crinalina! Om jag ska ha ett retreat som är flumfritt, så innebär det ju att jag kommer att dra dit flumfria deltagare. FunderarFörutom att jag redan nu har träffat på ett antal som är helt flumfria men gärna skulle åka på retreat ifall de fick ha med mobilen, slappa dansa nakna och kunde äta grillat kött till middag. Typ. Så varför skulle det inte gå? Allt går ju med rätt tänk och rätt intention! Funderar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-27 18:56 #134 av: crinalina

Och coolt kontor har de också! Wow, liksom! Regnbåge Färglatt, lekfullt och seriöst på en och samma gång! Bara det är ju inspirerande. Skrattar

Anmäl
2013-05-28 22:34 #135 av: [luneri]

I helgen manifesterade jag precis vad jag ville. Det var inget jag funderat på särskilt mycket egentligen, men som jag vet att jag vill ha och känner det när jag tänker på vad jag vill. 


Jag och en kompis var ute på krogen, och vi brukar uppskatta att träffa nytt folk att umgås med. Det gjorde vi också, men en av de vi träffade insåg jag var riktigt rolig, och jag blev allt mer intresserad av honom. Han verkade tycka samma sak om mig, av att döma hur han betedde sig mot mig. Jag vet egentligen att det är en ytlig attraktionskänsla, men jag trivdes väldigt bra i hans sällskap, och jag hade verkligen på känn att vi skulle ha fortsatt kontakt efter kvällen. Men sen när vi väl skiljs åt, har vi varken bytt telefon nummer eller något annat. Jag trodde verkligen på det, men ändå blev det inte så, kanske var det jag som tvivlade, och jag tänker nu att om jag bara hade vågat fråga efter hans nummer hade det löst sig, men jag vågade inte... 

Det kändes verkligen sådär speciellt som det sällan gör, så jag vågar tro att det kanske går att få kontakt på något sätt ändå, eller så är det jag som fortfarande är naiv, men tro ska man alltid våga göra tycker jag :) 

Vilket fall som helst lyckades jag manifestera en underbar kväll, som jag hade önskat, men min önskan gick tyvärr inte hela vägen, men kanske det var meningen att det skulle bli så. 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-05-29 23:31 #136 av: Älvan


Jag manifesterar materiella saker just nu. Tror inte det är för att jag är jättematerealistisk utan för att "världsalltet" vill visa sin goda vilja just nu när jag inte mår så bra at jag ens orkar fundera ut mer viktiga saker än materiella... Ok, lite krångligt skrivet av mig, MEN;

Hittade idag ett par innomhustofflor i märket UGG för 100 kr (kostat ca 600) idag! De såg ut som det jag i min fantasi funderat ut , men aldrig sett! Skrattar Flipp-flopp med äkta fårpäls!Skrattar

Jag blev jätteglad och tacksam och samtidigt "sedd" av någon där uppe som tänker på att jag behöver något varmt och mjukt på fötterna!SkrattarHjärta

Såhär såg de ut fast blå;

HjärtaHjärtaHjärta

Anmäl
2013-05-30 08:28 #137 av: SHIAWASE

Alvan, vilka skona tofflor!!! harligt:)

 Och oj vad det borjar rulla snabbt!!! Yes!!! Underbart!! Inget pa ytan an sa lange,, haha,, men jag bara kanner!!! Fick hora idag igen att mitt Shiawase projekt ar fantastiskt! (av en potential samarbetspartner)~~och sa fort jag tanker pa det, sa svara mitt inre jag med en dusch over mig,, sa jag vet att det ar fantastiskt~~ det ar pa vagBlomma Och jag njuter av mitt busyiga liv! Men som sagt, jag har ju manifesterat mera FUN FACTORS,, sa min energi har hojts nagra steg~~och det kanns harligt!!

 


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-05-30 09:55 #138 av: Älvan

Kom på att jag inte bara manifesterar materiella ting! Jag hittade bara för några dagar sedan till Ifokus och redan nu har jag fått flera vänner och alla är så otroligt generösa här. Det är en så otroligt positiv anda här!

Jag har alltså bett om att få vänner som tror på saker utanför vetenskapens fyrkantiga värld och har är jag nu!

Jag är otroligt tacksam! Tack för att ni finns och tack att jag hittade er fantastiska människor!Hjärta

Kram

Anmäl
2013-05-30 10:35 #139 av: Otroulig

ShiaHjärta Sitter faktiskt här och är stolt och glad för att jag känner dig Skrattar och får vara med på din fantastiska resa! Ja, egentligen över alla här Pussar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-05-30 11:01 #140 av: linnease

Stjärnor Älvan!! KramasHjärta

Åh kul Shia! Jag med!! Nåt riktigt coolt är på G tror jag. Får småhintar, som när du skriver om ditt projekt, och folk som friendar mig på facebook nu är på samma vibb med. Idag en tjej jag träffade på en Abe-kryssning, som jag vet har massa spännande businessintentioner med helt i linje med lek och flow och play och universum och Abe Hjärta Och som har stora resurser att tillgå i det fysiska redan nu om jag inte minns fel!


Anmäl
2013-05-30 17:40 #141 av: [Kathja]1

Hur mycket Hjärtasom helst! Är för seg i huvudet för att skriva en massa, men oj så mycket Hjärtajag känner för er och livet just nu.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-05-30 19:26 #142 av: crinalina

HjärtaHjärtaHjärta

Anmäl
2013-05-30 19:38 #143 av: crinalina

Jag manifesterade ju the Gabriel Code, genom Shia, förra veckan. Ju mer jag läser på och lyssnar om det, desto mer kommer jag på som jag låter stoppa mig, som blockerar mig. Nuförtiden så räcker det ofta med att jag kommer på vad det är så kan jag släppa det direkt, jag behöver inte lägga ner tid och energi på att få bort det. Såååå skönt! 

I och med att jag visualiserar mer igen så kände jag igår att jag skulle vilja ha en ledd sådan där jag kan visualisera mina drömmar på ett bra sätt. Jag har inte hittat någon som jag känt har klickat för mig. 

Men så igår så hittade jag en på Mindvalley, som är uppföljning på en video jag såg för några dagar sedan. The 3 Most Important Questions som innehåller en övning om att hitta sina mål. Superskön och passar mig perfekt. Fast jag har inte hört hela förstås, inte i vaket tillstånd iaf, eftersom jag somnat halvvägs igenom. Anmäl
2013-05-30 19:58 #144 av: szirius

Jag skriver här innan, för att det ska bli kul att se vad som kommerSkämtar. Idag har jag rensat i hörnan för hjälpsamma vännerKramas ute i trädgården och planterat en liten fin tall i hörnetHjärta. Och så har jag rensat ogräs i hörnan för klarhet tillsammans med sonen, STOORA tistlarTystFår idéSol. Jag diggar ju feng shui och det brukar alltid rulla igång bollar efter rensning för mig...ibland tar det nån månad, och då har jag glömt det hela och blir påmindGlad. Så jag skriver det här för min egen skull också.Lipar

Anmäl
2013-05-31 00:22 #145 av: SHIAWASE

Crina! Jag sag den haromdagen! och skrev ocksa ett blogg inlagg om detta tema pa min blogg:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-05-31 11:39 #146 av: szirius

Linnease! Det är så COOL att du varit på en Abe-kryssning...googlade nån gång och såg priset på en sån kryssning...HEUREKA!Drink

Jag tänker mer och mer såhär: den här känslan vi så ofta får, mer och mer, att det är nåt stort på g, det pirrar, det är förväntan, det är glädje - den är ju GOD NOGStjärnorSolHjärta! Så jag känner att jag redan vunnit, bara av att få känna så! Vad som kommer, i själva verket sedan, är liksom grädde på moset, men KÄNSLAN, NUU, det är ju den som är grejen! ALLTID! Present

Anmäl
2013-05-31 12:14 #147 av: Otroulig

Ja TACK Szirius, jag behövde den påminnelsen igen!! Ni har fått mig i den NU HjärtaHjärtaHjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-05-31 13:27 #148 av: linnease

SkrattarSkrattarHjärta

Anmäl
2013-05-31 15:23 #149 av: [Kathja]1

Visst är det så! Det återkommer jag och min man ofta till just det att det är gott nog att må som om man vore rikast i hela världen, för då blir man ju det - känner jag mig rik så är jag rik, känner jag mig fri så är jag fri, känner jag mig lycklig så ÄR jag lycklig. Är alltid känslan som är det viktigaste. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-02 22:29 #150 av: szirius

Den här helgen har jag känt....vart är alla människor? "Jag vibbar gemenskap men det är alldeles tomt på folk och händelse". Drog ett ängla kort : TRUST. Ok, tillit, javisst, allt är som det ska.

Så jag bara VAR i det här. tralala liksom.

Och idag:PANG BOOM från alla håll, folk som ringer, bortbjudna både idag och nästa helg, flera grejer som händer i veckan, ja alltså: YES!Partajar

Anmäl
2013-06-02 22:53 #151 av: Otroulig

"Tralala liksom"❤❤❤❤

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-06-02 23:01 #152 av: Älvan


Läste om EFT här för första gången här på ifokus. Hade aldrig hört talas om det tidigare. Blev intresserad av att veta mer och igår kväll kände jag på mig att jag skulle kolla "Ljua sidan" ett kalendarium på nätet om olika aktiviteter. Där hittade jag det som fört mig dit; EFT utbildning nu på måndag dessutom gratis för sjuskrivna. Dessutom en tid som jag faktiskt kan gå. Anmälde mig direkt. Såklart fanns det plats kvar för mig!!!Skrattar

Jag säger bara; TACK!

Hjärta

Anmäl
2013-06-03 00:18 #153 av: linnease

Cool Älvan! Kul!! Hjärta

Anmäl
2013-06-03 08:15 #154 av: [Kathja]1

Strålande Älvan! Ser fram emot att höra vad du gillar det. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-03 22:07 #155 av: Älvan


Rapport från EFT-grupp;

Det var jätteplågsamt då de jobbiga känslorna kom upp ville jag fly därifrån eller krypa ur skinnet, MEN jag klarade  av att fortsätta och på slutet var jag mer avslappnad än när jag kom! SkrattarHjärta

Ikväll har jag haft mer energi än på länge och jag känner att detta är helt rätt för mig!!!!

Nu ska alla negativa cellminnen läkas på djupet!

JIPPIIII

TACK, TACK, TACK!

 

Anmäl
2013-06-03 22:09 #156 av: [Kathja]1

Vad härligt Älvan. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-04 00:44 #157 av: SHIAWASE

Alvan, det later ju fantastiskt!!Kär

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-06-04 12:06 #158 av: szirius

Härligt ÄlvanGlad. Det är så himla skönt när man inser det där, att man tror att om man biter ihop så orkar man, blir stark, men i själva verket är det så förlösande för kropp och själ att bara få ut skräpet och sen kommer ofta en enorm energikick efteråt! Tack för påminnelsen!Oskyldig

Anmäl
2013-06-04 13:28 #159 av: linnease

Kramas

Anmäl
2013-06-04 21:34 #160 av: crinalina

Dagens manifestering var väl inte helt lyckad, även fast den var det. 

Jag har ju Zumba på tisdagar och ikväll var sista "riktiga" gången, på söndag har vi avslutning och då ska vi köra nere på stranden och sen duscha där och gå vidare för att ta en öl och lite tapas. 

Iaf så behöver jag ju lägga in någon annan träning istället för Zumban och jag har känt att nu när jag har blivit av med en del av mitt överskottsfett så kanske jag skulle fokusera på lite mer styrka. Inte som inte styrka på gymmet utan mer som cirkelträning med hemmaövningar. Och det finns just cirkelträning på torsdagar som jag kan gå på, men av någon anledning så lockar det mig inte. 

Idag satt jag iaf och funderade på vad för övningar jag skulle kunna lägga in i ett eget program. Hur många övningar, vilka övningar, hur långa stationer, hur många varv osv osv. Jag funderade inte allvarligt över det utan det var mer i bakhuvudet, lite flyktigt sådär.

Iaf så gick jag till Zumban och fick veta att aulan som vi normalt är i skulle vara upptagen av ett akut möte så vi kunde inte köra någon Zumba utan skulle istället köra cirkelträning ute på baksidan. 

Jaha, besviken som jag var jag ju tvungen att erkänna för mig själv att ibland så går det snabbt att manifestera, fast man inte ens vet att man gör det. Men nu har jag ju fått lite tips och idéer om sommarens träning. 

Och jag ska dra med sonen i det dessutom. Vi kör igång imorgon. :D 

Anmäl
2013-06-15 22:30 #161 av: [Kathja]1

Fick idag till en super snabb anti-manifestering.

Sitter på jobbet, skönt nedsjunken i soffan efter middagen tillsammans med ett gäng av våra grabbar. De kollar film och så tycker någon att de ska kolla på senaste Iron Man filmen. Jag hinner tänka att då borde jag nog gå för den ska jag ju se med min man, de drar igång filmen och jag har inte hunnit få ändan ur soffan innan vi kan konstatera att filmen laggar så det går inte att se den. Tummen uppSkrattar

Tack för den och jag kunde sitta kvar.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 09:13 #162 av: [Kathja]1

Har inte bara manifesterat mer pengar utan även mer ledighet. Skrattar

Insåg när jag fick min lönespec att jag har semester som räcker läääääänge. Jag jobbar ju väldigt intensivt då jag jobbar, tex är jag 65 timmar på jobbet då jag jobbar helg. Men då de dra semester drar de 3 dagar för en jobb-helg. Allt för att de inte fick ordning på vilken semesterkvot vi skulle ha. Så tack för det! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-06-29 17:20 #163 av: [Kathja]1

Glömde ju att berätta att jag manifesterade nya utemöbler också! En gammal klasskompis till mig berättade på FB i fredags att hon hade hittat en teak-grupp som en nisse slängt i skogen bredvid hennes stuga. Jag vet att jag tänkte typ, vad nice att få nya utemöbler bara sådär, skulle också vilja ha nya. Våra är gamla, rangliga och avflagade och inte så sköna att sitta i.

Och samma dag kom Älsklingen hem från sina föräldrar i med sig hade han en rejäl, och snygg, teak-grupp med 6 stolar och ett bord.

Tack för den! Fort gick det också.  Tummen uppSkrattarHjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-09 22:13 #164 av: szirius

kände att jag ville smyga in o skriva om denna övermanifestation

.Lipar Jag bestämde mig nån gång i höstas att köpa ett nytt plagg i månaden (där räknas även trosor o strumpor in) då jag inte köpt mer än nåt klädesplagg per år under lååång tid. Men alltså...det bara rasar in kläder från alla hållVåg! Nyss fick jag en hel ikeakasse av min syster, vi har samma smak o det känns sååå kul med massa nytt! 

Så kul att känna mig lite finBlomma

Har fått låna en superfin stor kofta som jag STORMTRIVS i, så nu hoppas jag att det dimper ner en liknande eller att jag får ärva denOskyldig

Anmäl
2013-07-09 23:30 #165 av: SHIAWASE

Szirius!! Harligt med nya klader!!!  Regnbåge

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-07-15 19:26 #166 av: [Kathja]1

Fick mig en rejäl manifestering idag! Är på jobbet och killarna var så där underbart (NOT) påiga som de kan vara ibland, går in på kontoret och tänker att det hade varit skönt att slippa dem... En kvart senare får jag reda på att jag ska upp till en kille som vi har avskild för att vaka över honom, och där blev jag kvar i 4 timmar! Gick ju inte att gnälla över det, fick ju det jag ville. GalenTyst

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-23 02:44 #167 av: SHIAWASE

Skrattade lite igar,,,, ibland ar allt sa uppenbart!!!

Jag ar inte en sadan person som har favorit skadespelare, kandisar etc. Men det finns en skadespelare har i Japan som jag alltid har tyckt ar sa snygg. Jag tittar ju inte pa tv nufortiden, men haromdagen sa kom jag att tanka pa honom, och googlade lite pa honom,, och tankte , det vore ju kul om han kan komma som gast i nagot av de tv-program jag ar med i.

Igar kvall sitter jag i soffan med datorn, dottern kommer och satter pa tv:n, ett underhallningsprogram som jag aldrig brukar se pa,, och vem tror ni inte ar gast dar?! Den skadespelaren:)

Manifestationen har inte gatt sa langt sa att han ar gast i "mitt" program men anda! Bara sa dar ,, fokusera och det dyker upp!!

For tva ar sedan nar jag googlade pa mus, eftersom mina dottrar skulle ha muskostym i dansuppvisningen, sa sprang jag ju pa en dod mus mitt inne i stan.

Sa Google kanske ar vagen till snabb manifestation!:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-07-23 06:31 #168 av: Otroulig

Hihi, ok då ska jag vara lite mer försiktigt med vad jag googlar from nu.

TystSkämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-23 09:11 #169 av: [Kathja]1

Ibland går det fort! Hinner bara tänka att jag behöver stilla mig lite för att alla insikter blev till en flodvåg av VILL GÖRA NU, så får jag ett mejl med en länk och den leder till en skön meditation. Och vips hade jag landat lagom mycket. Tack för den.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-23 19:03 #170 av: crinalina

Och jag har manifesterat en gaykompis. Jag tänkte för mindre än ett par veckor sen, i samband med något som jag inte minns just nu, att det skulle vara kul att ha en riktig gaykompis. Jag vet egentligen inte varför, men jag kände iaf så. Och när jag började mitt nya jobb så var vi fem stycken som började samtidigt, varav en är kille och vi ska vara på samma avdelning. Idag efter jobbet så gick vi och tog en kaffe och då berättade han det som jag redan misstänkt, men inte tog för givet, att han är gay. Vi har ganska lika värderingar och samma typ av humor i mycket. Det är roligt att lära känna nytt folk. Skrattar

Anmäl
2013-07-23 19:20 #171 av: [Kathja]1

Kul Crina, men drog extra på smilbanden åt att du ville ha en RIKTIG gaykompis. Finns det oriktiga? Hi hi. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-23 19:22 #172 av: crinalina

Haha, hmmmm, vet inte varför jag skrev så, men det är nog för att tanken kommer från någon serie- eller filmkaraktär. Haha Tyst

Anmäl
2013-07-23 21:31 #173 av: Otroulig

Lustigt det där - jag är en fag hag Tystdvs har massor med manliga gay kompisar. Mina allra närmsta vänner bl.a......och alla är riktiga SkrattarGalenSkämtar

Kanske att de är ofarliga...fast å andra sidan har jag haft många manliga vänner överhuvudtaget... Kul med nya trevlig människor Crina!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-07-23 21:58 #174 av: Torahzen

Jag har manifesterat en ny cykel till lillan, hon har vuxit ur sin med stödhjul.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-25 09:04 #175 av: [Kathja]1

Trillade igår över en meditation på youtube som jag föll för, eller det var bara en försmak på den. Kände med en gång att DEN vill jag ha! Efter (väldigt) lite letande hittade jag den och en uppsjö av samma kvinna så nu har jag ett helt bibliotek med hennes meditationer. Det jag föll för var Brain Sync med Kelly Howell, det är meditationer, sublima budskap och brain sync på en mängd teman. Tack för den!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-07-30 21:40 #176 av: crinalina

Jag har, av en ännu oförstådd anledning, manifesterat till mig en väldans massa strul med min bank. Detta är inget nytt utan det har varit så i kanske ett och ett halvt år, men eftersom jag har använt mitt bankkonto väldigt lite (eftersom jag fick betalt i kontanter från förra jobbet) så har jag inte brytt mig så mycket. 

Nu får jag dock in min lön på kontot varenda månad, och det är bra lön dessutom, så nu är det ju av vikt att saker och ting fungerar. 

Detta har hänt de senaste två dagarna; jag fick in min första lön igår och gick förbi en bankomat, som tillhör min bank, igår morse på väg till jobbet. Bankomaten åt mitt kort. När jag kom till jobbet så kollade jag på min internetbank och kunde inte ens se kortet där. På lunchen gick jag till mitt bankkontor (ett annat än det som åt kortet) för att reda ut den saken. Där fick jag veta att hon kunde se kortet och att det var aktivt, och hon kunde inte förstå varför automaten tagit det. För att få tillbaka kortet så behövde jag dock gå till det kontoret där det åts upp, eller vänta en vecka tills det kom till dem. Jag valde att gå dit idag, men mer om det kommer snart. Jag passade också på att kolla vilket mobilnummer som är kopplat till min interbank då jag ändrade det för ett halvår sedan, men upptäckte för en månad sedan att det var det gamla som verkade vara kopplat. Detta behövs för att jag ska kunna utföra aktioner på interbanken. Hon kollade och det var det gamla som var registrerat, trots att jag ändrat det en gång. Jag bad henne också kolla vad det står för adress eftersom den inte hade ändrats efter första ändringen jag gjorde av den när vi flyttat förra året. Andra gången jag sa till om det var vid samma tillfälle som jag ändrade telefonnummer för ett halvår sedan. Det stod fortfarande den gamla adressen, så detta blev gång nummer tre jag ändrar den. Sedan så såg hon att min interbankstatus som att jag bara kan kolla saldo, men inte utföra aktioner där, och hon kunde se att det blivit ändrat till det, men hon förstod inte varför. Hon ändrade det och jag fick skriva på ett papper om det. Sådär ja, då behövde jag bara gå till det andra bankkontoret för att hämta mitt kort. Trodde jag ja. När jag kom hem och skulle använda interbanken så funkade det fortfarande inte, jag kan fortfarande bara se saldot och inte utföra några aktioner. 

Det gjorde jag idag på lunchen. Där visar det sig att kortet inte alls är aktivt utan tvärtom att det har blivit tillbakadraget. Jag fick också veta att jag måste beställa ett helt nytt vilket kommer att ta en vecka. Nu är det så att detta är inte första gången som detta har hänt mig, det hände första gången för ca ett och ett halvt år sedan. Då tyckte de att jag skulle betala en deposition på 65 euro för att få det nya kortet, men det vägrade jag så jag fick det ändå. Det var ju inte mitt fel, och även om det varit det så är det sanslöst. Han kollade upp interbanken och upptäckte att det inte går att ändra det. Han var som ett frågetecken eftersom han aldrig har upplevt detta förut. Han sa också att jag måste gå till mitt bankkontor (trots att det är samma bank) för att fixa detta. Att det är ett fel någonstans på hela min banksida och att det måste fixas innan det går att ändra min internetbank, och innan ett kort fungerar för mig igen. 

Jisses, tänk så mycket det krävs ibland innan man ska fatta att man ska byta bank!!! Hahahaha.  Galen Jag väntar in lite pengar nu i veckan, sen byter jag bank. Sambon ska prata med sin bank, som bara tar rekommenderade kunder, så det kanske är meningen att vi ska ha samma bank för framtida behov. 

Det här är spännande eftersom jag första gången i mitt liv kommer att ganska attraktiv för banker då jag kommer att tjäna bättre än genomsnittet. Detta innebär också att jag för första gången i mitt liv kommer att vara kreditvärdig och att jag i framtiden kommer att kunna ta lån om jag vill. DET är en känsla jag längtat efter i hela mitt liv!!! Mot nya marker! 

Anmäl
2013-07-30 22:19 #177 av: Torahzen

Heja Crina!

Jag och min gubbe ska också byta bank.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-07-30 22:27 #178 av: Theleonora

Härligt Crina! Jag funderade faktiskt också tidigare idag på att byta bank. Sånt krångel med att ha e-legitimation på min dator med den bank jag har nu... Jag tänker verkligen inte byta dator. Insåg också att min rådgivare har fått mig att tro att det är bättre ränta på ett av deras sparkonton med riktigt låg ränta. Och hon placerade mina pengar i det kontot... Har begärt att få en ny rådgivare och får inget svar... 

Har mailat med dem ikväll och får se vad resultatet blir. Om jag inte får nåt positivt svar imorgon byter jag också.

Anmäl
2013-07-31 20:36 #179 av: crinalina

Haha, ja vi har ju för vana att vara synkade här inne. Coolt att vi är det även när det gäller sådana praktiska saker. 

Jag kom på att det förmodligen ligger något på ett djupare plan i det hela för mig. Det handlar nog inte bara om att byta bank. Förra veckan så ringde jag till min svenska telefonbank. Jag har ju ett svenskt konto kvar eftersom jag får in lite pengar från en försäkring efter pappa en gång i kvartalet. Jag ringde för att flytta över lite pengar till min sons konto, och upptäckte att det dragits 25 kronor vid två olika tillfällen de senaste månaderna. Jag använder bara kontot för att få in dessa pengar och för att föra över dem till sonens konto. Jag frågade tjejen jag pratade med vad det var för något, och hon svarade att det var en av deras avgifter. Okej, sa jag, men varför har det dragits två gånger på så kort tid (en gång i april och en gång i juli), undrade jag då. Ja det förstod inte hon heller. Sen såg hon att det som det dragits för var någonting som man måste beställa. (Någon typ av sammanställan) Det är alltså ingenting som görs annars. Och hon kunde också se att jag inte har beställt någon sådan. Så hon förstod ingenting alls, men hon skickade iväg en begäran om utredning. Nu handlar det bara om 50 kr (och det är sååååå cooolt att jag verkligen känner att det är bara, för några år sedan hade det varit mycket pengar för mig, det är det inte idag) så jag tänker inte bråka om det. Får jag tillbaka dem så får jag det, om inte så är det så. Det kontot kommer jag iaf att avsluta så snart sista pengarna kommit in, om ca 3 månader tror jag. 

Så nu är frågan vad det är jag behöver lösa upp för knutar när det gäller banker och pengar. Det är ju bra om jag löst det innan jag börjar få in den ordentliga lönen. SkrattarVädrar pengar

Anmäl
2013-07-31 22:54 #180 av: Theleonora

Har inte ens funderat i tankar om vad man ska lära sig av detta, men det finns ju faktiskt en mening med allt. Så även detta. Bara det att deras program inte är kompatibelt med min dator, borde säga mig en del. Men jag märker av ett motstånd hos mitt ego vi får se när det kommer fram. 

Annars har jag mest inte bytt av trygghet, för att jag tycker att jag kan deras system. Det är enkelt och tryggt. Känner mig som en pensionär som inte orkar lära mig ny teknik ;): 

Men märker ju att det blir en konflikt (i paragraferna ovan) eftersom teknikerna inte går ihop...

Aja, får klura. Om du kommer på vad det är får du hojta till, Crina! Eller om nån annan ser nåt mönster :)

Anmäl
2013-08-01 17:50 #181 av: [Kathja]1

Dagens manifestation var att ingen av mina killar (på jobbet) ville tala med mig i enskilda samtal. Så går det när man börjar dagen med att uttrycka att idag vill jag sitta i ett förråd och sortera tvätt. Hi hi. Tack för det!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-02 17:51 #182 av: crinalina


Igår manifesterade jag fram en spikmatta. För bara några dagar sedan så tänkte jag att en spikmatta minsann skulle vara en bra grej för mig, och ännu bättre för min sambo. Igår på jobbet så dök det upp ett mail från vår chef att om vi ville ha en spikmatta så fanns det att hämta innanför entrén.

Vi ska ha en kick-off med jobbet om ungefär en månad men vi har bara fått veta datum för det. Under vårt avdelningsmöte tidigare i dag så berättade en av mina kollegor att förra året så var de ut på en jättestor katamaran och sen åt de en middag på en restaurang på stranden med fötterna nedgrävda i sanden. Jag sa att ååååh det vill jag också göra. En och en halv timme senare så hade vi stort personalmöte och då fick vi veta vad vi ska göra på kick-offen. Och naturligtvis så blir det en favorit i repris. Vi ska på lunch i en by uppe i bergen, sen blir det katamaran ut på Medelhavet och därefter middag i sanden. Yes!!

Anmäl
2013-08-03 00:56 #183 av: SHIAWASE

Harligt flyt du har Crina~~~~Hjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-03 06:18 #184 av: [Kathja]1

Det ÄR roligt att se hur lätt vissa saker är nu för tiden. Under intervjun i tisdags så vet jag att jag nämner att jag mest hjälper människor som hör av sig för att de har läst min blogg och så har de en personlig fråga. Brukar väl vara en i månaden kanske. Och så vet jag att jag med eftertryck sa att "detta (LoA) skulle jag vilja prata om hela tiden!!!". Och vad händer då? Jo, sju personer på 4 dagar hör av sig och vill ha lite tips och råd. Kan inte annat än skratta åt det och säga TACK.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-03 19:36 #185 av: [Kathja]1

Skrattade gott åt manifesteringen jag nyss fick till. Satt och slö lyssnade på American Idol och så dök där upp en nisse som väl kanske inte var i min smak och jag tänker, men snälla var tyst. Och där dog sändningen! Så tack för den. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-12 11:02 #186 av: [Kathja]1

Skrev på en annan sida att det idag är en maratontitta-på-tv-serier-dag, och någon timme senare trillar jag in på Öppna Arkivet som svt har. Jippi! Nu ska det kollas på gamla tv-serier, blev så till mig att jag hoppade i soffan. Och Älsklingen blev helt matt på mig när jag bombarderade honom med frågor om vilka serier han hade sett. SkrattarTyst

Tänk bara att kunna titta på Lackarlänga, Lära för livet och Spung. Eller Piplarsson, Babels hus eller...Partajar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-12 11:15 #187 av: Otroulig

Jaa, det hade varit perfa!
Såg en URgammal serie för ett tag sen " oskyldiga blå ögon" kan den ha hetar. om en tjej som hade blå linser och lurade " dumma män" haha den var verkligen ur töntig. men det tyckte man inte för 30 år sen.
Ligger med filt i soffan. Det visade sig att mitt nya abonnemang inte fungerade till 100 här. Huset befinner sig i nån liten skugga av något slag. Trodde Telias nät var bäst. Telefonen funkar ok men datorn är superseg.
Jag ska nog läsa istället:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-12 11:24 #188 av: [Kathja]1

Oh ja! Den minns jag, tittade med min mormor, tyckte att den var JÄTTE spännande. Får leta upp den med. Skrattar

edit  -Ärliga blå ögon hette den, och den gick inte att se där iaf. Tur det finns annat. Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-12 11:31 #189 av: Otroulig

JA ! Ärliga! Så var det!:) du missade inget hehe.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-08-12 11:47 #190 av: [Kathja]1

Fick googla på det, Google är bra. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-14 21:04 #191 av: crinalina

Jaa, jag har manifesterat att min andra systerson också kommer hit med resten av gänget. Det har egentligen varit mamma, syrran och syrrans yngsta som ska komma (nästa söndag!!), men de senaste dagar har jag känt starkt att det skulle vara så skoj om den stora grabben kom också. Och nu har jag precis fått veta att han gör det. Hjärta

Anmäl
2013-08-18 01:48 #192 av: spull

Den blå bilen..

Detta hände för en tid sen men kände nu att jag ville berätta. Det är inget märkvärdigt alls, men hursomhelst. Jag hade haft en toppendag (till skillnad från annars, är sjukskriven för depression), men var nu fylld av energi och umgåtts med kusinen. Tror vi pratade om bilar av nåt skäl, det bara blev så. Och så nämnde jag att jag så gärna ville ha en blåmetallic Chrysler PT Cruiser. Bilmodellen har jag drömt om i säkert 10 år.. 

Sen tog vi en promenad på kvällen med hennes hund. Jag kände mig glad och i balans och stark på nåt sätt. 

När vi kom runt ett gathörn fick jag för mig att titta på raden av parkerade bilar..och tro tusan att det stod just en sån blåmetallic cruiser rakt framför nosen på mig. 

Nu var det ju inte min bil, men det kändes ändå som att det var en upplevelse jag skapat själv, och kanske en påminnelse om att "Den är på väg!"?

Blev så glad, och vi fascinerades båda (hon tror också på LoA) av det.

Ska försöka ställa om mig själv och byta känsloläge här och försöka manifestera fram att antingen min nya ipad 4 börjar fungera som den ska (önskvärt) eller att det går på garantin och den byts ut utan krångel. Det blir en utmaning som heter duga! 

Anmäl
2013-08-18 08:59 #193 av: [Kathja]1

Visst är det coolt när man upptäcker att det man tänkte på står framför näsan på en, att man (faktiskt) med tanken kan skapa saker i sin verklighet. Och jag tycker att du ska satsa på en NY ipad, det är inte svårare än något annat. Bara att BE, TRO, släppa önskan fri och så TILLÅTA att den manifesteras. Och se till att njuta av livet och har så skoj det bara går förövrigt. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-18 09:30 #194 av: undrarens

ja tänk om man kunde manifestera det som verkligen vore bra för en i snudd på "evig" framtid(den tid man nu lever här på klotetLer).

jag menar dagsformen ändras ju ständigt like mkt som universum ändras runt en ständigt och jämt , som alltet ständigt förändras.

vi alla kanske är dömda på nåt sätt om man nu i framtiden tittar tillbaks i backspegeln vad man nu gjorde för manifesteringar gjorde för val.

ja jag vet inte vad man ska tro om sånt här.

inga bra tankar iafLedsen.

de spelar ju ingen roll tror jag om man i nuet BER om allt möjligt fast man uppehåller glädjen just i nuet (de är nog det viktigaste man har i livet att finna glädjen i nuet).

Man kanske BER om det som man inser i efterhand att de här va nog ingen hit och be om , då man fått klokare insikter.

kan tolkas som antiglädje men likväl en sannning även den fastän mörk.

nä usch för sånt här. hemska insikter, glädje är nog mkt bättreSkrattar

"if theeres a will" som de beskrivit mellan raderna lite överallt i ifokus trådar " theres a way" om än lite obegripligSkrattar.


Anmäl
2013-08-18 09:57 #195 av: [Kathja]1

Undrarens - Mitt råd till dig är att sluta tänka tankar som inte är bra för dig! Du kan skapa dig ett liv i harmoni, lycka och kärlek från idag och i all evighet. Men tror du inte på det utan fokuserar på sådant som får dig att må dåligt, eller "olyckan" i ditt liv så är det vad du kommer att hålla kvar där. 

Det du tänkte i går skapar det som är idag, men är du inte nöjd med det som är idag så tänk annat idag så får du annat i morgon.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-18 11:17 #196 av: undrarens

jo jag förstå innebörden av den sista meningen, men jag fokuserar inte på det dåliga de finns ju där även om man väljer glädje, de va så jag menade...

jaha vad va de här nu för tricksande, de man skapade igår skapar det som är i dag, skapas inte det mesta i nuet(beroende på ens dagsform)??

hur fridens kan jag veta vad jag önskar att skapa  i morgon, idag(vore bra iofsLer)?

finns ju oändliga möjligheter(för oss alla) däremellan menar jag bara.

jag är nog mer inne på att alltet, det enda, ettet är i ständig förändring varje dag(iaf för de som inser att de kan va  så...).

kan ju bli halvsvårt att förutse önskningarna för ens skapande dan innan om de nu händer mkt i ens vardag (dvs).

blir ju lättare om man inte har så komplicerad vardag beroende på vad man sysslar med/tar sig för om dagarna.

jag menar alla har vi ju olika mer eller mindre händelsefulla dagar.

och vad som styr att  de blir de  är nog lite slumpartat tycker jag mig känna av den tid man nu funnits till och tänkt(intressant egentligen var dom(tankar(hur dom uppstår) kommer ifrånSkrattar) på jorden.

jag menar de vet man ju i efterhand hur komplicerat ens vardag var blev då man ser i backspegeln. 

lite dit jag ville belysa, men de ger ju klen tröst iofs iaf för mig (och säkert miljontals andra) , vad vi nu alla  brottas med för hinder.

de låter verkligen poetiskt och vackertGlad(menar verkligen det):

"

Du kan skapa dig ett liv i harmoni, lycka och kärlek från idag och i all evighet"

såg mig i så fall hur fridens gör man de??...är ju högst individuellt beroende på vad man nu gör för val(som jag ser det).

jag menar vissa personer finner lycka i att livet  svänger mkt och ter sig väldans oharmoniskt och trivs med att livet är berg o dal (för de blir det hur man än tror att man kan motverka deCool). 

hur kul är ett harmoniskt(fast man vill eftersträva de) liv mkt(en relativ termGlad)...finns nog inte.

för mkt variabler som kan inträffa i ens liv för de.


och kärlek  de kan man ju finna överallt , för alla på jorden är ju inte oälskvärda jämt(tur är väl deHjärta för den skapelsen).

går ju i cykler sånt där då de är bättre och sämreFörlägen iaf min 

erfarenhet.

jo en annan sak de är jobbigt att umgås med folk som redan kan tänkas "veta" vad man nu tänker.Förskräckt

då är man ju på den "blinda" sida (mörka  sidan av vardagen  igen).

slåss mot demoner/änglar som redan känner på sig vad man ska ventilera om.

hur finner man harmoni i såna tankar...är fullt medveten om att detta inte är bra tankar men alla tänker nog så nån gång minst i livet.


Anmäl
2013-08-18 11:38 #197 av: [Kathja]1

Det jag menade med min kommentar är att du ofta skriver om ondska, och att vi inte har något val och annat som tycks tynga dig. Du kommenterar ofta att du inte vet hur du ska göra och vilka val som ger vad.

Om alla fokuserade på kärlek i detta nu så skulle det inte finnas något annat i världen. Svårare än så är det inte. Så om du bara fokuserar på att vara ditt bästa jag så gör du vad du kan och antagligen kommer du att då även inspirera andra att göra det samma. Och steg för steg når vi till total kärlek.

Och visst har du rätt i att allt finns i nuet, men du lägger grunden för ditt nästa nu genom hur du är i detta nu. Men för att det ska bli tydligare skrev jag igår- idag-imorgon - men allt som finns är Nu.

Allt du behöver veta är hur du vill KÄNNA sig, inget annat. Och det brukar inte vara så svårt. Du behöver inte detaljstyra ditt liv, bara bestämma hur du vill må och sedan utifrån det göra val som gör att du mår just så. Gör du det så kommer du att kunna bestämma idag hur ditt liv ska vara. Inte i detalj vad som ska ske, det vore ju trist, men du bestämmer känslan och det är det viktiga. Cool


 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-08-18 15:45 #198 av: undrarens

tack för de inspirerade orden från rad 5 t o m 9.

#197 jaha k du har tolkat de jag skrivit så k. nä jag vill mest bara belysa att baksidorna (jag gissar att det är de du menar med ondska) finns så att man inte blir förblindad är mest så mina tankesätt varit.

men vad jag läst och sett och funderat över vad du har skrivit och vad du står för och vara för sorts person , jag menar jag ser en massa(enligt min personliga mening) kompetens i dig och dina skriverier som jag inte sett hos andra personer jag stött på i mitt liv förr.

är ju man(män och kvinnor tänker olika så tror jag(min erfarenhet) som man bara får acceptera, jag menar vi har ju alla var och en olika mängd feminina/maskulina sidor i oss allihopa)

 Tummen uppGapskrattarför att vi alla är olika.

 jag har en helt annan bakgrund än dig, erfarenhetsområden, andra "kunskapsområden(fått insikt omkring(som jag tycker är insikt i min värld tills jag funnit nåt bättre att stå påCool)", och skulle gissa levt ett helt annat sorts  liv än vad du(jag menar nu rent objektivt) har levt (vi har ju alla sånt olika liv varje individ, syftar jag på då).

min poäng är att vi nog har olika utgångspunkter i hur vi argumenterar, men jag tycker samtidigt att de är intressant hur du beskriver de här med gud och tron runt ikring deTummen upp.

 jag nog läser lite mellan raderna om att du har läst och grunnat på detta mkt (om gud och hur de fungerar)och har omgivit dig med folk som liknande syn(mest troligt de som inte delar din syn, så är det ju för alla, jag menar man hittar ju inte jämt the right people 2 discuss big things) på vad du fått för insikter(tänkte då på de här med gud , ber du så får du  osv, du har ju skrivit så mkt bra överallt i en massa fokus-trådar(vad jag anser iaf i denna stund) ). 

kan ju inte referera allt ifrån vad du skrivit, men har greppat mkt av din kontenta med hur och vad du skriver om och känslan i ordvalen ).

har inte tänkt i dom banorna(förräns du och andra som skrivit här på ifokus om dessa förklaringsmodeller överallt, jag menar är väldigt bra då folk(i detta fall du och andra som utvecklat/besvarat ,gett råd osv  i diverse fokus-trådar) kan förklara nåt på någorlunda begripligt sätt). 

nä du kan nog  i din analys(av vissa saker) ha till viss del rätt ( de  tar jag till mig och funderar över)(att jag nu upplevs skriva kanske för mkt om ondska, inte min tanke, faktiskt då jag skrivit mkt, utan mest få reda ut frågetecken med andra som har kanske bättre förklaringsmodeller, vad de nu än må gälla för nåt):

jag menar de är ju specialister här på ifokus de märker man då man ser hur saker formuleras och tänks om.

mest därför man sökts sig hit för att få ahaupplevelser om att såhär kan saker tänkas hänga ihop.

man kanske inte får allt ifrån sin inre röst menar jag... dvs andra Hjärtaöppnande aspekter på problem/konstigheter man funderat över.

"

Det jag menade med min kommentar är att du ofta skriver om ondska, och att vi inte har något val och annat som tycks tynga dig. Du kommenterar ofta att du inte vet hur du ska göra och vilka val som ger vad. "

biten i det här som jag tycker är rätt så besvärligt är att ser fortfarande , kan inte bortse ifrån (de logiska i de man sett i backspegelntänket) då man nu levt sitt liv. 

de tynger mig att inte våga se fram emot nåt. 

1.de är ju ett enormt hinder mot att man inte har nåt val(då man ser tillbaks på vad man gjort eller inte gjort) egentligen, fast man jämt har val man kan göra. förstår du hur jag menar?

tanken gör ju att man fastnar där och inser att inget har nån som helst betydelse egentligen ,bara att man i sitt inre(om man fortfarande har hopp kvar om nåt, va de nu än må gälla) tycks finna mening i vad man gör.

2.man borde nog kanske va lite halvvild och inte tänka efter så mkt ibland de är kanske bästa vägen för en, då är man inne i flowetSkrattar.

dessa 2 sakerna är ju varandras motsatser men lika "sanna" på sitt vis men frågan blir ju i slutändan ens val man gör då man vet att båda "sätten" att förhålla sig till existerar.

dom som vill ha roligt väljer nog 2:an , men de finns banne mig starka saker också i 1:an om än dom är mkt jobbigare det faktum att man kanske inte har nåt egentligt val(vårat öde finns ju redan) om man tittar i backspegeln då man dött.

de här handlar inte om ondska eller nåt sånt utan mer otrevliga faktum som är svårt att rubba på.

men visst vi skriver ju om vårat öde så fort vi gör ett val, men om 30 år eller nåt (hugger bara till med en siffra) då man nu försvinner bort från jordytan(ids inte i denna tråd blanda in om de här om man nu tror på reinkarnation osv... kan bli hur långt som helst dåSkrattar) är ju det inskrivet för dom som vill läsa det om man nu var en betydelsefull person(men helt säkert vinklat av de efterlevande som tyckt till och sett de på annat sätt än då man levde, jag menar vem hinner skriva ner allt sånt i sitt liv om sitt liv, medans man finns här levandes...visst de är ju memoarer, men vem hinner med de och samtidigt ha ett annat yrkesliv familj , ska äta, sova, fundera, hem och barn, bekanta ,intressen, + allt oväntat som händer en som man inte räknat med ,sjukdomar, andra bakslag, ekonomiska hinder,drömmar om vad man vill förverkliga i sitt liv(Hjärta) är väl den största morotenFörskräckt, jag ville de och de och de var RegnbågeVågSolHjärta då man såg i backspegeln , listan går ju göras hur lång som helst (och vi alla har  ju bara 24 h Hyschar på varje dygnSkrattar).

nä får stoppa härGapskrattar och andasPustar.

hör gärna av vad ni anser.

Anmäl
2013-08-18 23:56 #199 av: SHIAWASE

Hej Undraren!!

som Kahtja sager, sa ar det var kansla, tankar just nu, som paverkar var morgondag:)

Och visst, sa sker det saker i livet som man kan se som negativt,, Men vi har alltid valet att andra tanke just kring dessa saker ocksa:) Det kan galla jobb, ekonomi , relationer etc.

Om vi medvetet vill forandra var tillvaro, sa kan vi da aktivt valja att skifta fokus, att inte se dessa saker som ett problem, utan som en chans att skapa en forandring. Befinner vi oss i ett stadium, dar vi inte kan titta pa dessa faktum utan att kanna uppgivenhet, hopploshet, eller vad det nu kan vara, da kan vi valja att INTE fokusera pa dessa, utan hitta sma gladjeamnen i vardagen som vi kan fokusera pa som far oss att ma battre!

Vi skapar var tillvaro, och ar vi inte nojda, sa maste vi helt enkelt skifta fokus, det ar dar varat "jobb" ligger.  VI kan ju ocksa valja att inte skifta fokus, utan bara fojla med , det ar fortfarande vi som ar skapare av vara liv da, men da skapar vi inaktivt, vi tar inte sjalva over kontrollen.

Nu ar det ju inte latt att hoppa fran uppgivenhet till sprudlande glad och forvantansfull,, Sa det ar viktigt att lata det ta tid, att vara snal mot sig sjalv, att acceptera att man har ups and downs, men forsoka undvika att grava ner sig for mycket.

Som jag ofta sager, att skriva har inne hjalper mycket! Genom att skriva sorterar man sina egna tankar och kanslor, man far feed-back , vissa saker kan man ta till sig och vissa inte,, det ar helt ok. Strunta i rad som inte kanns ratt just nu, ta till dig de som kanns ratt~~

Om man tittar tillbaka pa livet, sa ser man ju att aven de saker som var jobbiga har ju lett mig till den plats jag ar pa nu! Och oftast sa kan vi i efterhand t o m vara tacksamma for de saker vi har gatt igenom. De val vi gjorde tidigare i livet har skapat den vi ar i dag:) Uppskatta den du ar idag! Tyck om dig sjalv, och var snall mot dig sjalv:)


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-08-20 21:28 #200 av: Håbe

Ibland lyckas jag manifestera saker som jag själv blir alldeles paff av.

Dottern började första klass idag. Stor dag! Redan i slutet av förra terminen fick vi veta vem hennes lärare skulle bli. Ingen jag kände till så jag tittade i skolkatalogen och fick bara total motvilja. Helt oresonligt och ologiskt. Jag tyckte hon såg så sur och barsk ut. Men det var ett kort! Hon kunde ju ha lett på 8 andra bilder som togs den dagen men det blev den här som valdes. Inte en rättvis bedömning. Men jag har haft en olustkänsla i magen. Frågade sen dottern och några klasskompisar när de träffat henne hur de tyckte att hon var. "hon hade en sträng röst" Ok, hon kanske hade en hes eller skarp röst? Betyder inte att hon faktiskt är sträng eller hård. "hon sa att om vi är snälla mot henne så kommer hon vara snäll mot oss men om vi är dumma så kommer hon vara dum tillbaks" Va??? Så kan man väl inte säga till en grupp förväntansfulla 7-åringar? Men det är ju inte säkert att hon sa exakt så. Det kan ju vara det barnets tolkning. Hon kan ha sagt det med humor i rösten...men ändå. Jag har ju förmånen att ha en hel del gamla barn från förskolan, som fortfarande har småsyskon kvar. Två av dem hade haft den här läraren så jag frågade dem och deras familjer. "Jodå, hon är väl ok" "Hon är bra med de stökiga barnen, hon har disciplin" "Hon är sträng men det är ordning och reda i hennes klass".

Jag har verkligen känt sån motvilja. Jag gillar inte att en lärare beskrivs med ord som sträng, disciplin, ordning och reda" Det behövs också men det ska inte vara de orden som kommer först. Sonen har en lärare som är otroligt omtyckt. Hon är mjuk och varm. Klassen är så trevlig så vi får höra det jämt av alla människor som har med dem att göra och jag anser att det mycket är hennes förtjänst. Hon har också pli och ordning och reda men hon har det med kärlek och omtanke. Det är det man berättar först om henne.

Men jag har tänkt att jag kan ju inte döma den stackaren innan jag ens sett henne i verkligheten. Ge männskan en chans i all sin dar. Hon kanske är toppen!

Så kom vi till skolan idag. Högtidligt med upprop och så. Det är rektorn som tar emot och hälsar oss välkomna. Konstigt. Hon berättar att den lärare som skulle ha haft klassen har fått tjänst närmare hemmet. I stället kommer klassen att få en annan lärare N. Denna N var sonens fritidspersonal i tre år. Hon var otroligt omtyckt av barnen och de var jätteledsna när de fick veta att hon inte skulle följa med deras klass upp i trean utan stanna i fritidset med tvåorna istället. Jag visste inte att hon höll på att läsa till lärare. Men hon är tydligen nästan klar. Hon har de ämnena hon behöver för att undervisa första klass och är nästan klar med engelskan och SO:n. Bara teknik och naturvetenskapen fattas som hon ska göra nästa termin (hon läser på distans) + praktiken som inte är klar. Så plötsligt fick vi en ung tjej med engagemang och glädje i jobbet, som vi vet är väldigt omtyckt av barn och föräldrar. Som vi vet har jättebra hand med tex min adhd-kille. Hon förstår honom och ställer rätt krav på honom. Som står därframme i klassrummet och bara lyser av glädje över att få vara deras "fröken". Jag är verkligen så himla glad och dottern äskar redan sin nya fröken som är jättesnäll SkrattarSol

Anmäl
2013-08-20 21:31 #201 av: Torahzen

Tänk så bra det kan bli! En riktig solskenshistoria Sol

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-08-20 22:23 #202 av: [Kathja]1

Vilken lycka Håbe! Härligt både för dig och lill-snuttan. Själv har jag manifesterat allt ifrån björnbärsbuskar till Violetta flamman healing, och en hel del där emellan. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-22 08:33 #203 av: [Kathja]1

Tänk vad man kan uppnå med ett bra fokus!

Vi har ju tre hundar, en tik och två hanhundar - nu löper tiken och då blir det lite snurrigt. Vår schäfer tappar helt sans och balans - blir blind och döv och helt bombad. I förrgår höll jag på att få mig ett spel på honom, jag var trött och han sprang runt. Hans maniskhet brukar börja strax före löpet och hålla på till strax efter, till skillnad från Holger, Amstaffen, som är ganska lugn fram till höglöpet då han tappar det helt. Vi brukar lämna bort henne för att alla inte ska stressa ihjäl sig, men farmor och farfar har varit på Mallis denna veckan så han åker inte förrän idag. Till saken! (babbel majja)

Igår tänkte jag att jag får hitta på något annat, så jag började att kommentera varje sekund som Endor, Schäfern, var lugn och då halva dagen hade gått så var han lugnare! Och han sov hela kvällen och är lugn även nu på morgonen. Shit det är så coolt, han är som en annan hund.

Och jag är VÄLDIGT tacksam över det. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-22 10:15 #204 av: Otroulig

Min hundtränare kör ju stenhårt på konceptet, ignorera det icke önskvärda beteendet och belöna det önskade beteendet. Det kan ju inte bli så mycket mer LOA än det. Lägg fokus på det som är bra.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-22 10:39 #205 av: [Kathja]1

Sant, men att få en kåt hund att tagga ner det är inte dåligt! Bara genom fokus, för vi har sagt till honom lika mycket varje gång han har satt nosen i snippan på henne, eller snurrat runt för mycket. Så jag ändrade faktiskt bara det att jag påtalade högt i luften till familjen och Universum när han var lugn, honom talade jag inte till, Tystdå hade han ju kunna gå igång igen. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-22 11:41 #206 av: Otroulig

Aah, ok Glad enbart LOA ingen hund träning då. 

Skönt både för mig och jycken att slippa det där. Han ligger just nu på rygg och skrevar med sin kullösa påse HundPussmun


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-23 14:47 #207 av: Otroulig


HAA!

Här går det undan, för någon timme sen tänkte jag - det vore trevligt med ett kort från min Tarot sida, nu kom den.

Och för två minuter sen skrev jag "visst vore det härligt med tecken"

Jag måste få dela det som stårSkrattar 

Men återkommer när jag kommer hemHjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-23 18:27 #208 av: Otroulig

YES! Efter att jag skrivit detta: "Skulle det inte vara härligt att känna att ALLT är möjligt!" Jag bad t.om om en ketchup effekt och tecken på det. 

Så kom det här! 

The Ace of Wands

Hi Trulig. Today's card roars in with a creative force, Divine purpose, and pure ecstatic fervor! The Ace of Wands is the essences Goddess Shakti in all her splendor! This card represents creation, beginning, fortune, and adventure. Your wildest dreams manifesting, the seeds are planted, taking root, and growing, growing, growing!

The Hindu Goddess Shakti is responsible for creation, she is the embodiment of the primordial cosmic energy, She is the influx for change. She brings to you now along with the Ace of Wands, your highest Self in your purest form. She reminds you that you, too, have this power within you and you need only focus your attention. Get excited and let the balls start a rolling!

The Ace of Wands as depicted here in from artist Paul Edwards shows a Goddess of creation, with her hair of fire. Fire is the energy of creation. She holds in her hand her wand and with it she can do anything! She moves with the flow of the universe, and never worries about the outcome, but instead trust that all things will come to her for her greatest good! She is strong, fearless, and full of sexuality and beauty! She has unleashed the power of the kundalini! The life force energy that exists in us all! She is your reminder that you have this power, as well. Time to stand up and take control of who you are and why you are here!

You are an infinite Being... time to remember! This card comes to you to require you to tap into your creative juices and let them flow. There is no wrong way, we merely learn who we are and what works for us. However, in order to remember we must allow our Self to get big, bright, and shine! You are a wealth of creativity, what will you do with it all??

If your question is regarding love, the ace of wands lets you know that a new beginning is on the horizon. The love of your life is coming in full force. Are you ready? Are you clear about what you want and have you opened your life to letting it in? If you are in a relationship, this card speaks of a renewed passion, a transformation into pure love!

If your question today involves your career, the time could not be better. Go for it! You are in the flow and you are surrounded by the angels and the universe is working for you to help make it all come true! you will find the success, the fulfillment you are seeking.

I know for me this card came at the perfect time... they always do. I have felt as though I was at a crossroads, unsure which way to go. I knew in my heart what I want to do, and I knew what others expected me to do. I allowed doubt to let me think if I went with my heart, I might fail. But it is taking the risk, the jumping and letting the universe catch me that I find who I am, and what fun it is! What lovely fun! Find your Self and let the ace of wands excite you, ignite you with passion, and take you on the ride of your life!


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-23 18:29 #209 av: [Kathja]1

Amen - vilket underbart budskap! Vilken sida får du dem ifrån?

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-23 18:42 #210 av: Otroulig

Den där jag tipsade om tidigare, Lotus Tarot. Den kommer nån gång/ ibland två gånger i månaden. Man får registrera sig. Nånstans där på sidan och det är GRATIS Skrattar

http://www.free-tarot-reading.net/readings/login.php?ini=1


Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-23 18:47 #211 av: [Kathja]1

Thanx love! Själv får jag fina mejl från Universum, via TUT de brukar också vara nice, om än inte så långa som dina tarot-mejl.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-25 22:14 #212 av: gardit

1: igår trodde jag att jag blivit av med min plånbok med långa telefonsamtal till polisen och banken för förlustanmälan och spärr av kort. Fick samtidigt "besked" från änglarna att allt är väl, jag behöver träna upp min tillit.Tummen upp

Idag på förmiddagen ringde min kompis, plånboken låg i hennes bil - där hon letade NOGA igårSnopen

2: När jag kommer hem läste jag lite i Napoleon Hill "Tänk rätt bli framgångsrik" om att skaffa sig specialkunskap, bl.a. via korrespondenskurser (det är en bra, men gammal bok). Strax efteråt loggar jag in på FB bara för att hitta ett erbjudande om en distanskurs i just det ämnet som intresserar mig mest just nu - Änglar.

Eftersom alla mina kreditkort är spärrade just nu, så har jag en vecka att fundera och träna tillitBlinkar

Detta är helt klart häftigt!

Anmäl
2013-09-25 22:25 #213 av: Otroulig

Härligt Gardit!

Visst är det cool när man börjar leta efter nåt och får känslan av att man bara ska ta det lugnt, grejen kommer att komma fram. Det har hänt mig mycket på sistone. Tidigare har jag hetsat upp mig och blivit både irriterad och arg. Nu förtiden kan jag oxå ha tillit och släppa det. Och rätt snart efter det så dyker grejen upp. Härligt! VågRegnbåge

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-25 23:02 #214 av: [Kathja]1

Idag manifesterade jag Ingvar Kamprad! Vi hade ett businessmöte med några män med en massa bra affärsidéer men inte så mycket pengar, vi har en massa bra investeringsmöjligheter som ger vad de behöver. Så snackar vi om att man borde få ta på någon som gillar att tjäna pengar, och är beredd att satsa stora pengar... Jag tänker "typ Ingvar Kamprad" och 5 minuter senare så berättar han att känner...Ingvar Kamprad! Så han skulle ta ett snack med honom. Skit kul!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-26 06:47 #215 av: Otroulig

Tjoho, Ballong IKEA har ett länkat företag som bara sysslar med investeringar i spännande lovande företag. Dom köpte en gång upp kommer fasiken  inte ihåg vad de helter - Capella, Catella hmm. återkommer. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-26 08:29 #216 av: [Kathja]1

Jag vet, han har ju tjänat merparten av sina pengar på annat än bokhyllan Billy. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-26 10:00 #217 av: Otroulig

Var nog lite trött i morse, Catella köpte upp mitt gamla företag lät oss hämta oss och expandera och sålde oss sen till nuvarande koncern. Bästa ägarna ever. :)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-27 16:36 #218 av: szirius

Yes! Har varit sugen på en gammeldags "dörrklaff" till ytterdörren och sett i några inredningstidningar men alla butiker ligger i huvudstaden och de har dessutom varit rätt dyra. Och så går jag i min egen lilla värld, glad och på bra humör (såklart) - och vad får jag se , i en liten affär här i byn? En jättefin dörrklaff!  Hmm, undrar vilket pris....jättebillig! YES YES YES!

Utan motstånd så kommer allt till oss. Hallelujakänsla på den!Stjärnor

Hittade också en cykelkorg till inget pris alls, så den ska jag nog köpa mig nästa vecka.

Anmäl
2013-09-28 23:15 #219 av: linnease

Utan motstånd så kommer allt till oss. Stjärnor

Ja, dagens bästa tror jag. Kramas Det är där jag vill vara, den känslan är så skön, trygg, varm, magisk Hjärta  Och det är ju verkligen så!!!

Anmäl
2013-10-06 17:50 #220 av: gardit

Blommor!

Helt oväntat fick jag ett "presentkort" på valfria snittblommor! Nu står en vacker ros i en vas på bordetTummen upp Tack för det, och mer sån´t tack.

Har också fått en öppning till ny inkomst, extra eller huvudinkomst återstår att se.Vädrar pengarTack!

Anmäl
2013-10-06 18:35 #221 av: [Kathja]1

Idag manifesterade jag bla Bonde söker fru! Upptäckte i morse att årets säsong hade dragit igång och tänkte att jag får kolla på play eller börja kolla i veckan och strunta i de avsnitten jag hade missat, slänger mig så i soffan mitt på dagen och då visare de reprisen. Lätt som en plätt. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-08 20:24 #222 av: [Kathja]1

Det är härligt hur det ena ger det andra om man bara är öppen för det som sker... Hade ju en liten konflikt med min kära mamma härom veckan, ni som "hänger här" vet vad jag talar om. Jag tänkte för några dagar sedan att jag får väl ta och ringa henne, om inte annat för att hon fyller 70 år på söndag och det är ju bra om vi står på god fot innan så hon slipper noja över det.

Men så var det flera stycken runt mig som förlade sina telefoner (tror att jag nämnde det här inne) så många så jag började undra om det var ett "tecken". Det gjorde iaf att jag valde att dra på ringandet lite. I går städade jag ett rum efter en av våra killar som hade flyttat ut, rummet har stått ostädat i 2 veckor och egentligen städar vi rummen på helgerna men jag kände mig lite rastlös.

I detta rummet låg det iaf en bok, denna bok hette "Vet du vem du är? Enkel psykologi för vardagskristna" och det kan jag säga att det var inte vad jag hade trott att jag skulle hitta i det rummet.

Eftersom vi har det väldigt lugnt (tack för det!) så började jag läsa boken i går, men kom bara halvvägs och så la jag bort den för den var lite seg. Men idag var det något som gjorde att jag tog upp den igen för att läsa vidare...

Och då kom jag till kapitlet "Föräldrar och barn" och där var sida upp och sida ner med text som gav mig en ny syn på saker och ting, där var en liten käck övning som jag tog och gjorde och NU är jag redo att helt utan att dömma eller lasta ringa min lilla mamma. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-08 23:59 #223 av: SHIAWASE

Harligt Kathja! Nu blir man ju nyfiken pa innehallet ocksa?

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-10-09 07:23 #224 av: [Kathja]1

Det stod en massa (självklara) saker som jag behövde höra...Galen

  • Varje barn har ett, ofta stort, behov av att bli sedd och Älskad, men har föräldrarna själva ett litet känslomässigt överskott så blir barnets behov inte tillgodosett. Helt enkelt för att föräldrarna inte har förmågan. Det kommer att leda till att det alltid är en konflikt mellan barnet - de vuxna där.
  • Barnet behöver få bekräftat för sig själv att det är en autonom varelese, det får den genom "kan själv" och "nej" - testa vart gränsen går helt enkelt.
  • Barn behöver höra att de är älskade för vad de är inte vad de gör.
  • Ofta har vi en bild av våra föräldrar som inte stämmer med verkligheten, det är en "känslo-bild". Det är därför viktigt att ha ett uppklarat förhållande till sina föräldrar, annars kommer detta att skapa konflikter på ett eller annat sätt.

Sedan fanns där en övning där man skulle speca upp positivt och negativt inom områdena: (1) egenskaper man finner hos sina föräldrar och (2)värderingar/attityder/beteenden man fått från sina föräldrar. (3) Sedan skulle man titta på behovsbiten - finns det behov man känner att man inte har fått tillgodosett i föräldra-barn relationen? Hur tillgodoser man så dessa behov? Går det att finna ett mer "vuxet" förhållningssätt inför dessa behov? (4) OCh till sist  titta på vilka positiva respektive negativa känslor man har inför sina föräldrar.

När det är gjort är det dags att TACKA ocgh FÖRLÅTA. Tacka först Gud och dina föräldrar för allt som är och allt som har varit. Och förlåt sedan dem och dig själv för allt som är och allt som har varit.

-  Här får jag kanske säga att enligt boken skulle man tacka för det positiva och förlåta det negativa, men vi vet ju att allt bara är och vi får det vi behöver så jag tyckte att det kändes bättre. Skrattar

Och sedan gäller det att ha ett (mer) positivt fokus i fortsättningen. Tummen upp

Med andra ord, det handlar om att se att de gjorde vad de kunde göra, de har gjort sitt bästa och vad de än har gjort så har de gjort det av kärlek.

Så inget nytt under solen, men trots allt saker som vi i vårt lilla barn glömmer bort. GråterFörlägenOskyldigLiparSkrattarVåg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-29 07:28 #225 av: [Kathja]1

Hi hi, sitter och myser åt min senaste manifestring...

STRÖM! Det var ju lite blåsigt i natt i mina krokar, Hallands inland, och strömmen har gått nästan på i varje håla här omkring, men inte hos oss på jobbet här har den bara svajat lite. Satt här i går kväll och kände det som självklart att jag skulle få behålla strömmen eftersom ett hus fullt av adhd-gubbar inte funkar så bra utan ström. Har provat en annan gång och 1 timme var vad de killarna fixar, de har lite dålig förståelse för att det inte bara är att fixa och att man inte bara fattar att de ska ha strömmen tillbaka FÖRST av alla.Galen

Men som sagt, denna gången behöll vi den och jag tar på mig hela äran. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-04 23:04 #226 av: Otroulig

Hihi, sisådär ja! Då fick man klipptid i morgon då:) kl.10.00 passar fint. Jag åker till mötet vid 12.00.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-04 23:23 #227 av: SHIAWASE

Ah!!! trevligt med lite manifesationer~~~ Lycka till pa motet otroulig!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-19 12:39 #228 av: szirius

Hej hopp! Ska få jobba på LuciaGladVåg

Anmäl
2013-11-19 12:42 #229 av: SHIAWASE

Ahh!!! KUUUL!! vad ar det?? nagot svenskt arrangemang?? (Lucia,, menar jag, firar man det i ungern??eller ar det nagot lucia event som arrangeras av svenskar dar du ska jobba?)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-19 13:33 #230 av: szirius

yep, via svenska skolan. Hederligt luciatåg med sång o fika efteråt.

Anmäl
2013-11-19 15:10 #231 av: [Kathja]1

Vad kul Szirius! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-21 15:04 #232 av: Torahzen

Jag har manifesterat ett par hörlurar till jobbet så jag kan lyssna på fartig musik när jag jobbar. Just nu är det mycket Abba, Queen och Avicii. Lyssnar på musik

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-11-22 16:22 #233 av: szirius

Minns ni min IKEA-fantai, om att bjuda med 2 vänner o ha en heldag där o bjuda på restaurang o hela kittet, som inte blev av?

Igår kväll ringde en annan vän o frågade om jag ville följa med på IKEA idagSkrattar, hon och maken skulle dit. Jag kom precis hem efter en toppendag - och det var JAG som blev bjuden på restaurang av DEMSkrattar! Tack, tack!Hjärta

Det är ju bara ett bevis. På att släppa och tänka "det blev inte som jag tänkt, men nåt ÄNNU bättre är på väg"Partajar

Det är ju alldeles fantastiskt hur saker bara kan lösa sig på bästa sättStjärnor...som man inte kan räkna ut öht i förväg....utan bara följa med...Våg

Precis på väg ut ur bilen så ringer en vän och bjuder dit mig och sonen på fredagsmys, så vi ska strax traska iväg. Hurraaaa!!!!

Anmäl
2013-11-22 17:35 #234 av: Otroulig

Du är bra på det här SkrattarBallongPresent

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-11-22 23:37 #235 av: SHIAWASE

Later toppentoppen!! SziriusBallong

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-11-23 16:31 #236 av: Lunaliahundar

underbar tråd att läsa!

 

Idag har jag manifesterat lugn och ro...det blir lugn och ro hela helgen. Det var länge sedan. Jag är sååå glad och njuter! Har längtat så mycket efter en sådan här helg.

Jag badar...äter saker som är bra för mig att äta...badar igen....sjunger lite, tar en prommis med hundarna...äter mer saker som är bra för mig.

Jag förstår, bättre än förut, hur oerhört viktigt det är för mig att manifestera en och annan sådan här helg.

 

Kram på er!

Anmäl
2013-11-23 16:49 #237 av: [Kathja]1

Det är en viktig insikt Lunalia  -allt har sin tid, även att njuta och ta det lugnt. Det ät faktiskt det viktigaste vi har att göra eftersom det är då vi landar och kommer ikapp oss själva.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-11-26 11:48 #238 av: szirius

Hej hopp, jag ska få gå på musikal i helgenPartajar!

Det visar sig ju gång på gång på gång att manifesteringar funkar så enkelt om bara tanken slinker iväg utan att man sen hänger upp det på nåtGlad! Jag sa bara för nån vecka sedan att det var så länge sen jag var på musikal (5 år sedan), och vad kuuul det vore att göra nåt sånt snart igen. Inget " men vi har ju inte råd....det finns ingen möjlighet nu...". Inget sånt alls kom, utan bara en pling-känsla och släpp och bortglömt. Igår fick jag meddelande på FB att en extrabiljett var undanlagd till mig, sonen o svärmor från en bekant som tydligen har kontakter. Jippiiiie!Skrattar

Anmäl
2013-12-03 07:13 #239 av: SHIAWASE

sa latt, och anda inte,,,

Satt igar och funderade lite pa jobb,,, har haft en lugn period med oversattningsjobb nu! jattebra,, men blir det fooor lugnt sa,,, fast just nu ar jag orubblig i min harmoni.

Naval, jag funderade pa att jag ville ha mer oversattning fran japanska till svenska,, och att jag kanske borde ga in pa svenska overattningsbyraers hemsidor etc. och registrera mig,, Har far jag ju bara uppdrag fran svenska till japanska, och oftast sa vill de ju ha en native som gor det, etc. etc.

Detta var igar.

Idag fick jag ett uppdrag fran japanska till svenska!! Ett kort brev bara, men anda! bara sadar vips~~~

Och jag VET! Det var for jag slappte ivag och tanken efter att jag hade tankt denBallong

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-12-03 21:07 #240 av: Otroulig

Heja dig!

Jag var nog med om världens snabbast manifestering i fredags - glömde det. Vi hade fått bullar på ett informations möte på morgonen. Jag ääääälskar bullar, tårtor och bakelser helt klart överrklamerade med bullar - mums! 

Så på eftermiddagen sa jag - tänk, nu skulle man haft en av bullarna från i morse. 3 sekunder senare kommer en chef ned med de som var överblivet. Ibland hinner man inte ens släppa ballongen Skämtar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-12-03 21:24 #241 av: Torahzen

Ballong

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-12-03 22:00 #242 av: [Kathja]1

Szirius - Jag kan inte låta bli att skriva din manifestering... Du slapp ha svärmor på besök. Be och du ska få. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-12 07:28 #243 av: [Kathja]1

Be och du ska få...

Jag har tydligen önskat mig lugn och ro och egentid. I går när jag kom hem så drog Älskligen iväg till en vän i Göteborg över dagen så det blev 8 timmar bara jag och hundarna. Idag väckte vår gamla schäfer mig halv fem så det har blivit några timmar för mig själv nu på morgonen. Så det är ju bara att tacka för min egentid. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-14 10:06 #244 av: [Kathja]1

Snö! Jag har fixat snö. Skämtar Här har det regnat nonstop i evigheter. I fredags när jag var ute med vår gamla schäfer fick jag en depp över att han är just gammal och det slog mig att risken är ganska stor att detta är hans sista vinter. Och han älskar snö! Och i år har vi haft en dag med snö så här långt. Så jag stod ute i skogen, grinade lite och bad högt och ljudligt om SNÖ till Endor. Och i söndags började det att snöa! Tummen upp Så nu har han fått äta lite snöbollar och skutta runt så gott han nu orkar. Kramas

Så tack!!!! Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-14 11:54 #245 av: linnease

Här är massor med snö nu! Snöat i tre dagar, varit ute på långpromenad i snön två dagar i rad, ska ut nu med tänkte jag Hjärta

Inte läst denna tråden på länge, så kul det var. Och kom på att jag har manifesterat massor grejor på sistone, en lägenhet, pengar, en splitt ny värstingdator på ingång, massor av prylar till lägenheten, ett spel i julklapp innan jag ens visste jag skulle få en dator. En äldre dator med fin skärm som jag kan ha till till den nya. Regnar visst datorer här. Flytthjälp, möbler.. Allt har bara kommit till mig och landat i knät på allowing och let go och flow och kolla serier och vibba lite ^_^

HjärtaHjärtaRegnbågeStjärnorPresentKramasPresentStjärnorRegnbågeHjärtaHjärta

Anmäl
2014-01-14 12:39 #246 av: Otroulig

Heja dig Linn!!!❤️

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-22 21:48 #247 av: [Kathja]1

Jag skrev i förra veckan ner att jag önskade fler spännande och intressanta möten - det ha jag fått. Inte som jag hade tänkt dem men absolut givande! Så tack för det. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-28 00:49 #248 av: MissInAction

På "dagis" där jag är om dagarna är det väl ett 20-tal människor kanske en vanlig dag. De flesta dricker kaffe och det görs många kannor på en dag. Några dricker te. När jag kommer dit på morgonen så står oftast vattenkokaren tom och med sladden utdragen, så jag får fixa te själv. Ibland har det hänt att det varit varmt.

I morse så tänkte jag att åh kan de inte ha den servicen att det finns varmt tevatten kl 08??
Sen i nästa andetag tänkte jag att skulle det inte vara härligt om det fanns varmt tevatten här varje morgon när jag kommer! Skrattar

Och jag satte på vattnet och gick och satte mig vid bordet och glömde bort tevattnet. Sedan gick en man och fyllde på kaffe och frågade om han skulle hälla upp tevatten i min kopp, och tog den med sig till vårt bord. Nice! Cool
Sen efter lunch frågade en kvinna om hon skulle ta med sig min tekopp till bordet!

Det var ju inte exakt det jag bett om men jäkligt nära! PartajarMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-28 14:05 #249 av: Maria Katarina

Det här har jag inte manifesterat precis just idag men vill dela med mig om det i alla fall. Jag har redan länge önskat mig mer finansiell stabilitet. Jag tycker att jag har gjort allt rätt men ingenting kommer i min väg. För nån dag sedan så insåg jag hur det ligger till: jag har manifesterat det till min sambo!! Sedan jag börjat har han fått ett flertal löneförhöjningar och oväntade bonusar och jag vet inte vad. Och det leder ju faktiskt till finansiell stabilitet för mig också, har jag insett nu! Jag hade ju bara räknat med att pengarna skulle komma direkt i min egen ficka.. Skrattar Jag får väl formulera om mig litegrann nu! Lipar

Anmäl
2014-01-28 14:09 #250 av: SHIAWASE

Maria Katarina! Visst är det intressant att se hur saker och ting manifesteras , inte alltid på det sätt vi hade tänkt ossSkämtar

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-28 17:09 #251 av: MissInAction

Haha! Vad härligt #249 Gapskrattar
Där ser man hur mycket det hänger på känslan och vår vibration när vi skapar! Fast det kanske inte skadar att vara mer detaljerad i vissa fall också i sina önskningar LiparMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-28 17:36 #252 av: Theleonora

Wow Maria Katarina!!! Tack gör din manifestation!'!! Nu förstår jag varför allt jag vill ha manifesteras för andra. Jag har ända sen jag var liten tagit ansvar för andra, velat att dom ska må bra, så därför har jag skapat åt andra. Det jag inte visste var att jag själv blev uttömd på energi. Men nu vet jag och nu ska jag skapa annorlunda! Tack!!

Anmäl
2014-01-29 19:42 #253 av: [Kathja]1

Jag tycker att det är så coolt hur det helt plötsligt har börjat dyka upp människor med pengar i vårt liv. Folk vi minst anar hör av sig och berättar om pengar de har gömt i madrassen, eller dragit ihop på att daytrada. Osv osv  En miljon hit och en miljon dit. Tummen uppSkrattarVågHjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-30 10:37 #254 av: linnease

Ooooh!!! Braaa!!!! 

Anmäl
2014-01-30 11:00 #255 av: szirius

Direkta grejer kommer när det finns noll motstånd - check. Surfade runt på olika sidor o en liten tanke bara ploppade upp" länge sen man hörde nåt om Agneta Sjödin, undrar vad hon gör nu för tiden" o nästa sida jag gick in på, lite längre ner stod det om henne och nån bok hon skrivit, haha. Ganska VÄRDELÖS manifestationSkrattar, daaaahNörd, men jag övar, finsliparLipar


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.