Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

Dagens skratt

2012-12-06 20:18 #0 av: crinalina

Här kan vi skriva in vad som fått oss att skratta idag. För du har väl skrattat idag?

Ett gott skratt förlänger livet, det är ju välkänt. Men ett gott skratt försätter oss också i en bättre energi och känsla och hjälper oss nå våra mål. Förutom det så skapar det en väldig massa olika positiva fysiska och kemiska reaktioner i vår kropp och hjärna. Så skratta på! och dela med er!

En länk till något roligt, en historia, en händelse. Vad som helst som fått dig att skratta idag.

Skrattande

Anmäl
2012-12-06 20:26 #1 av: [Kathja]1

Idag har jag skrattat gott åt våra hundar som har jagat snöbollar och "simmat" i snön - en underbar syn!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-12-06 20:28 #2 av: crinalina

Jag gav mig själv ett gott skratt idag. Jag skulle sätta upp julgranen så vi kan klä den ikväll, men det gick inte och jag var säker på att det saknades en del. Pinnen på ena delen gick nämligen inte alls in i den del den skulle in i. Jag blev sur och arg och jag skrev ett meddelande till sambon och tyckte synd om mig själv. Jag skrev också ett meddelande till grannen som haft sin gran i vår källare och frågade om den saknade delen var där. Dessutom så gick jag och tittade på en ny gran utifall att vi inte skulle hitta delen eller kunna fixa den.

Efter min första irritation så insåg jag ju dock att allt blir till det bästa.

När sambon kom hem så tittade han på det och hur lätt som helst så gled pinnen in i den andra delen. Easy peasy liksom. Sambon bara tittade på och skakade på huvudet medan jag började asgarva åt min egen dumhet. Hur svårt kan det vara liksom?? hahahaa Skrattande

Anmäl
2012-12-06 21:00 #3 av: Håbe

Jag har ju ett jobb som bjuder på många skratt, varje dag. hur härligt som helst. Idag tex när vi frågade barnen vad de vill ha av tomten svarade A, 2,5 år, "en lök"

Anmäl
2012-12-06 21:43 #4 av: MissInAction

Jaa vilken rolig tråd! ♥

Förskolor bjuder verkligen på många skratt. Verkligen härligt!

Idag har jag skrattat åt något som är min humor Skrattande

Vad heter Finlands bästa bärplockare? Maskki Hallonen

Vad heter Finlands bästa lagerarbetare? Lasta Pallinen

Vad heter den franske paketbudet? K'Art Ong (med reservation för stavning Tungan ute)

Och sedan finns det en hel uppsjö av såna här grejer som sambon rabblat förut, men ingen av oss minns dem just nu.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-07 11:30 #5 av: målle

Hahaha mitt "dagens skratt" fick jag av Håbe's inlägg #3! Haha lillbarnen! De är ju för goa! Såntdär älskar jag att höra! Det är så kul att föra konversationer med barn i den åldern! "en lök" haha!

Anmäl
2012-12-07 12:37 #6 av: Stella_Polaris

Igår kväll skrattade jag åt två pyttesmå taxar, förmodligen en dvärgvariant, som lekte i snön. De såg ut som två vesslor som försvann ner i snödrivorna, stack upp huvudet här och där och sedan försvann de igen. Båda såg helt hysteriskt glada ut.

Hundar är verkligen som små glädjepaket.

Anmäl
2012-12-07 12:40 #7 av: Håbe

:-) hans mamma tyckte det var toppen. Billigt och bra :-D
Samma barn ska få syskon snart. "Vill du ha en lillebror eller lillasyster?"
-"jag vill ha makaroner och köttbullar".

Anmäl
2012-12-07 13:00 #8 av: MathildaF

Barn säger så roliga saker:) åkte pulka med min kompis och hennes flicka (5 år gammal) igår. När hon går uppför backen säger hon till sin mamma:
Tur att ingen är kvar i backen för nu fiste jag en prutt:)
Hahaha. Vi kunde inte sluta skratta!

Anmäl
2012-12-07 16:47 #9 av: MissInAction

Den här hade jag roligt åt i morse Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-07 17:07 #10 av: MissInAction

Fyller på med en till Oskyldig


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-09 16:11 #11 av: Håbe

Ett dagens skratt kan jag bjuda på . I alla fall har jag skrattat ganska gott (och familjen med).

Vi hade familjekalas för dottern idag och hon fick en liten blinkande glasängel av mormor. Tyvärr varnade ju inte mormor om att paketet var lite ömtåligt så ängeln åkte i golvet och gick sönder. Men inte värre än att det skulle gå att fixa med lite superlim......Suck!

Jag lovar att jag var försiktig men för att delarna skulle hinna fästa så måste jag ju hålla i dem en stund, och då fastnade ju fingrarna på ängeln i stället. Som tur var upptäckte jag ju det snabbt så jag hann dra bort fingrarna och byta grepp, men då fastnade andra handen i stället. Till slut var jag helt ihopklistrad på alla fingrarna utom lillfingrarna. Försökte bli av med det med diverse tillhyggen- tvål och vatten, rostlösningsmedel (man får ju pröva allt) 5-56, aceton, tändvätska. Jag gnuggade med scotch brite och upptäckte då att det sabla limmet inte stelnat helt varpå jag sen fick dra loss svampen och kvar hade jag ett gult skumgummilager fast på högerhandens alla fingrar Förvånad. Hade som en stenhård, hopskrumpnad platshinna på fingrarna. Lite panik. Kan man sjukanmäla sig pga klister på fingrarna? Jag fick försöka gnaga loss det. Fick bort små små bitar på vissa ställen där det var lite mer. Men jag har fortfarande en liten prick torkat klister på överläppen. Tur man snackar så mycket så det inte fick någon chans att fastna där i alla fall Cool.

Med hjälp av stålull har jag nu lyckats få bort det allra mesta. Bara lite på naglarna och längst ut på fingertopparna kvar. Men det tog nästan en timme.

Det jäkliga är att ängeln fortfarande inte är lagad.Skrattande

Anmäl
2012-12-09 16:15 #12 av: målle

Hahahaha! Riktigt roligt! Vilka bilder jag fick för mitt inre! Haha!

Anmäl
2012-12-09 18:40 #13 av: crinalina

Asgarv!! Åååh Håbe, tack för dagens skratt!! Skrattande

Anmäl
2012-12-09 19:19 #14 av: Håbe

Vassego Cool

Anmäl
2012-12-09 19:38 #15 av: MissInAction

Men, det enda jag skrattade åt var frågan om man kan sjukanmäla sig pga klister på fingrarna! Tungan ute resten tycker jag låter förargligt mest. Fast om du tog det så, så kan jag tänka mig att det hade varit roligt att se FlörtMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-09 19:48 #16 av: Otroulig

Jag ääääälskar när man kan skratta åt sig själv. Det är en väldigt fin egenskap, en av de bättre faktiskt!
Du skulle ha passat på att diska små grejer Håbe, med dina svamp beklädda fingertoppar, smågrejer med små skrymslen och vrår som är svåra att komma åt :)))))

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-12-09 19:57 #17 av: Håbe

Aaah! Varför tänkte jag inte på det???

Jag skrattade åt det för det var så himla dråpligt, och dumt. Särskilt med skumgummit Skrattande.

Anmäl
2012-12-09 20:04 #18 av: crinalina

Att skratta åt sig själv är inte bara en fin egenskap, det är också väldigt roligt att kunna skratta åt sig själv och sin egen dumhet. Som jag som inte kunde sätta ihop granen. Sambon tyckte jag var lite blåst och skakade på huvudet, jag tyckte jag var superblåst och började asgarva. Det är befriande att vara så frisinnad så man kan se det roliga i sina egna tabbar. Skrattande

Att kunna skratta åt andras tabbar är också befriande. Vi behöver inte vara så seriösa och allvarliga hela tiden. Vi är alla människor och vi gör alla misstag, de blir så mycket roliga och lättare att handskas med om man kan skratta åt dem. Skrattande

Anmäl
2012-12-09 21:39 #19 av: Theleonora

#3: asgarv "en lök" och sen "makaroner oc köttbullar", äter han inte tillräckligt på dagis!

Vet du, när jag såg att tråden hade uppdaterats idag önskade jag att det var du som hade uppdaterat med nåt om barn (relaterat till det iaf). Älskar barn, de är ju så underbara!! Tack för att du delar med dig. Jag brukar också skratta åt mig själv när jag gör sånt där.

Anmäl
2012-12-10 02:28 #20 av: SHIAWASE

haha Habe!!! Tack for allt skratt du bjuder pa! Underbar berattelse !!!Glad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-12-11 20:37 #21 av: Torahzen

Vi har en matta med världskartan. Idag sa lillan  4 år, att hon skulle till land nr 3, Grekland. Pappar leker me och säger att han ska till Brasilien, 4. Nä pappa Brasilien är nr tolv!

Vart får hon allt i från?!?! Skrattande

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-12-11 21:03 #22 av: Torahzen

Vi har en matta med världskartan. Idag sa lillan  4 år, att hon skulle till land nr 3, Grekland. Pappar leker me och säger att han ska till Brasilien, 4. Nä pappa Brasilien är nr tolv!

Vart får hon allt i från?!?! Skrattande

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-12-12 16:54 #23 av: MissInAction

Idag kl 12:12 skulle jag ju befinna mig i naturskyddsområdet här intill och dessutom i meditativt tillstånd. Men dålig planering medförde att jag gick ut genom dörren kl 12.02 och hann således inte alltför långt innan den tiden kom. Så jag stod och tittade på hur två vinthundar lekte i snön Glad

Sedan gick jag fel två gånger.. det var snödrivor längs vägen och oplogade vägar så jag var tvungen att ta en annan väg, men då bestämde jag mig för att det var nog inte meningen att jag skulle gå där jag hade tänkt idag. Tänkte då att nåja, om en timme så är klockan 12.12 i nästa tidszon, och då kommer jag befinna mig på en annan vacker plats!
Så jag gick istället in mot stan, det tar normalt en timme och 15-20 minuter. Ungefär tjugo minuters promenad gjorde jag genom stadsskogen, som är en helt fantastisk skog i Uppsala! Där är så lugnt och fridfullt och med all snö som dessutom agerar ljuddämpande var det helt magiskt. Och det snöade lätt.

Så vad gjorde jag då när klockan äntligen var 13.12? Satt och kissade i skogen!! Jag tar en medicin som har vattendrivande effekt och det var så påträngande att jag var tvungen att lufsa in i skogen och sätta mig under en stor gran.... finfin meditation va! Men jag får väl se det som att jag gödslade jorden med extra kärleksfull kväve och fosfor! FörvånadSkrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-12 16:59 #24 av: crinalina

Hahaha, underbart MissI! Det var väl meningen att det skulle bli så. Och klockan hinner ju fortfarande bli 12.12 någonstans i världen. Skrattande

Anmäl
2012-12-12 17:02 #25 av: MissInAction

Det var lite av ett antiklimax faktiskt! Men å andra sidan så vägde promenaden upp, särskilt i stadsskogen och sedan längs ån inne i stan. Kände kärleken inom mig igen och det var så skönt!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-12 20:48 #26 av: Torahzen

Jag som har chattat om detta, hade glömt att vi hade julbord idag 12.30. Så kl 12.12 satt jag i bilen på väg till julbord. Jag hörde i alla fall Michael Jackssons låt: a better place , for me and you and the entire human race.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-12-18 19:35 #27 av: MissInAction

Här var mitt dagens skratt Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-18 20:47 #28 av: Torahzen

Mijau! Tack den behövde jag just nu.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-12-18 21:36 #29 av: crinalina

Jag skrattar just nu mycket åt The Big Bang Theory. Jag älskar den serien och håller på att kolla mig igenom alla säsongerna just nu. Igår tittade jag på hela säsong 4. Hahahah Skrattande

Anmäl
2012-12-19 01:16 #30 av: szirius

älskar Big BangSkrattande

Anmäl
2012-12-19 11:56 #31 av: Stella_Polaris

MIA: nu har jag sett på kattklippet om och om igen och jag skrattar högt här. Tack! Katter är verkligen livets salt.

Anmäl
2012-12-19 12:47 #32 av: MissInAction

Katter är underbara! Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-19 14:41 #33 av: crinalina

Asgarvar här. Kollade på kattklippet och vid några tillfällen så hör man katter jama. Mina stora katt smyger nu runt i lägenheten och kollar vart det gömmer sig andra katter. Tungan ute

Anmäl
2012-12-19 15:01 #34 av: målle

Skäms verkar som jag är den enda här som inte alls gillar katter...?

Anmäl
2012-12-19 15:05 #35 av: crinalina

Det vet jag ingenting om målle, men personligen kan jag för allt i världen inte förstå hur man inte kan gilla katter. Få varelser har så mycket personliget som just katter. Tur att vi alla är olika! Tungan ute

Anmäl
2012-12-19 15:50 #36 av: målle

Haha ja det är tur vi är olika! Det är ju mycket snack om mångfald för tillfället haha.

Jag har gillat katter som yngre, hade katt då men nu på "äldre" dar tycker jag inte alls om de! Men men det behöver vi ju inte förstöra en fin tråd för, nu vet ni det! Skrattande

Anmäl
2012-12-19 16:54 #37 av: szirius

Jag la upp ett skitroligt kattklipp på FB, kolla där, för jag kan inte kopiera det hit. Har kollat flera ggr och skrattar varje gång, för att den är så knäpp. Och just för att det är som crinolina säger, de har ju såna personligheter, så det kan mkt väl vara så de "snackar" med varandra.

Jag önskar mig en liten katttjejbebis...ÄLSKAR katter. Fast resten av familjen tycker att det räcker med en katt...och maken tjatar ju om en hund, men jag är inte sugen på hund alls.

Här har man inte katter inne, så alla tycker att vi är galnaSkrattande. Man har inte ens hundarna inomhus, mer än om man bor i lägenhet eller har små "råtthundar" som jag kallar dem.

Anmäl
2012-12-19 17:18 #38 av: Theleonora

Jag ansluter mig till dig Målle, är absolut ingen kattmänniska. Däremot har jag varit sugen på att skaffa hund ett tag men får bli lite längre fram :)

Anmäl
2012-12-19 18:15 #39 av: Alexandraea

Jag håller med Crinalina och Szirius, är en katt-tant i själen, och min knäppa kisse får mig oftast att skratta högt. Häromdagen hörde jag ett konstigt svagt brummande komma från någonstans i lägenheten, jag trodde det var något rör det var fel på och gick fundersamt runt och letade efter källan till ljudet. Tills jag hittade katten, liggandes ihopkrupen på min säng, snarkandes och "mumlandes" i sömnen, det var alltså han som gjorde de mystiska brummande ljuden. Haha, så söt! Glad

Anmäl
2012-12-19 18:48 #40 av: Håbe

Jag är också kattmänniska. Hade 3 stycken när jag träffade min man. Jesper, Roger och Rutger hette dom :-) tyvärr är både jag och min man allergiska så de fick flytta hem till en släkting. Usch vad jag grät den dagen! Jag saknar verkligen att ha katt men det är bara att gilla läget.

Anmäl
2012-12-19 19:06 #41 av: MissInAction

Det finns allergivänliga katter!! Bland annat Sibirisk katt (de ser superfina ut ♥) och så någon fransk ras som börjar på f, men jag har glömt namnet, Maine Coon och så diverse korthåriga och nakenkatter, och säkert en hel drös till. Jag är inte insatt i raskatter Glad

Har också alltid älskat katt och haft katt då jag växte upp. Numera är jag också allergisk men vissa katter går bättre, och vissa miljöer. Det går t.ex. jättebra att jobba på katthemmet!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-19 19:23 #42 av: [Kathja]1

Jag är också kattmänniska men har gift mig med en hundmänniska så det blev tre hundar istället, men hade jag fått välja hade vi bara haft katt...

Idag har jag iaf fått MÅNGA skratt, min son kom hem idag efter nästan ett år i Autralien och han har humor den pojken. Njuter för fullt!!!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-12-19 19:41 #43 av: MissInAction

Hahahahaha, jag bara måste lägga in denna! En favorit som alltid får mig att skratta för den är så himla söt och dum Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-21 12:52 #44 av: MathildaF

Måste bjuda på en lite smårolig konversation mellan mig och en liten flicka:) Min syster har jobbat som au-pair i Köpenhamn åt en amerikansk familj. Vår familj fick jättebra kontakt med både mamman och barnen så än idag kommer barnen hit på sina lov och bor hos oss när mamman har mycket jobb.
I alla fall så var flickan kanske 4 år när vi hade denna konversation.
Vi befann oss i någon affär och jag antar hon blev trött av att vänta på min mamma och syster.

Flickan: Ehm Kajsa, are you allowed to carry things?
Jag: Yes I am
Flickan: Are you allowed to carry heavy things?
Jag: Yes
Flickan: Are you allowed to carry people?
Jag: Yes
Flickan: Can you carry me?

Hahaha. Så söt och Gud va jag skrattade. Hon smög in frågan så försiktigt, barn är ju inte dumma;)

Anmäl
2012-12-21 17:19 #45 av: Håbe

Ha ha, smart tjej :-)

Anmäl
2012-12-21 18:46 #46 av: szirius

# 43 de är SÅÅÅ smarta.

Sonen sa igår: mamma, du kan väl inte bli arg för nåt jag inte har gjort?

Näe.

Bra, för jag har inte gjort läxorna!Skrattande

Anmäl
2012-12-21 18:47 #47 av: målle

hahaha! Szirius! Härliga ungar!

Anmäl
2012-12-21 19:53 #48 av: MissInAction

#46
Hahaha! Smart Flört


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-21 19:58 #49 av: Otroulig

Haha Szirius, 😊och jag slår vad om att det inte gick att vara arg efter en sån kommentar!!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-12-21 20:09 #50 av: szirius

# 49 Jag blir inte arg för ogjorda läxor, det är han som i så fall får dåliga betygFlört.Han gör faktiskt alltid sina läxor, förr eller senare. Oftast senare, ibland när han äter frukost på morgonen innan skolanFlört

Däremot, så fort det är en tecknad bild på nån rasande figur som det brinner ur öronen på eller så, så säger han till maken: "det där är mamma när vi stökat ner huset, eller hur?" och han får medhållTungan uteOskyldig

 

 

Anmäl
2012-12-21 20:27 #51 av: Otroulig

VAA!! Hahaha, den sidan har du gömt för oss:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-12-21 21:15 #52 av: [Kathja]1

Där ser man Szirius, trodde du var så där mjuk och vän oavsett vad som hände. En kvinna med en ängels tålamod, trevligt att höra att även du är människa. Flört

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-12-21 22:12 #53 av: szirius

Men SKOJAR ni? Vad har ni fått den tron ifrån? Jag har ett himlans humör ska ni veta...ni behöver träffa mig IRL, mjuk och vän....I WISH hahahahaSkrattande Jag kan både gapa och skrika och tjura och sura....väldigt mänsklig i mitt ego med andra ordFlört

Tålamod är väl just vad jag saknar minstFörvånad...vilket jag möter som projektion i min otålige son, hehe....däremot är jag MEDVETEN om det, så att jag kan arbeta på den punkten...och säkerligen är det ju därför jag själv skriver så mkt om vikten av tålamod...inte för att jag själv besitter det, utan jag påminner mig själv...Flört

Anmäl
2012-12-21 22:29 #54 av: Otroulig

Näe nu får det bli Hawaii snart, för jag vill känna era vibbar på nära håll och KRAMAS:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-12-21 22:38 #55 av: MissInAction

Jaaa jag längtar till Hawaii! och goa drinkar med er!! SkrattandeCool


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-22 00:21 #56 av: SHIAWASE

Jaaa, Hawaii ar vad jag skulle behova!!! VERKLIGEN!

Overflod av pengar och tid, lagom med inspirerande jobb

ar ju mitt motto,,,

Tank att bara vara dar tillsammans,, vilket kvitter det blir!!

Tystnad , som vi pratade om i en annan trad,, kan vi ju ocksa hitta dar, om man tar en promenad och sitter sjalv (kan inte tanka att det ar tyst nar vi alla ar tillsammans, haha)

Slappna av, varme, hog energi, harmoni

god mat, god dryck,,

Det ar vad jag behover nu:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-12-22 11:58 #57 av: MissInAction

Fast tänk vad häftigt det skulle vara om vi alla satt tillsammans ute, tysta och enbart fokuserade på kärlek och harmoni!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-12-22 12:18 #58 av: Otroulig

Mmm, Miss. Känner känslan redan, vi sitter i en ring och bara flöööööödar❤❤
Vi kan ju kvittra ibland och flöda kärlek i tystnad ibland:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-12-22 21:15 #59 av: crinalina

Men ååååh vad Hawaii-vibbarna helt plötsligt känns som mycket starkare!! Jag tror nog att vi ska kunna klämma in både kvitter och tystnad om vartannat, blandat med paraplydrinkar, sol, bad, massage.

Wow! Vad stark känslan av oss sittandes tysta, hand i hand, i en ring omgivna av ett starkt fält av ljus och kärlek känns! Det närmar sig! ♥

Anmäl
2013-01-10 00:49 #60 av: MissInAction

Hehe, jag tittade in på min youtube-kanal och hittade det här som vi spelade in härom året! Hade rätt roligt åt det och det är fortfarande roligt att se Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-01-10 20:24 #61 av: MissInAction

Haha! Vilka reaktioner Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-01-10 20:51 #62 av: Otroulig

Miss, så där håller jag och jycken på varje dag, enda skillnaden är att vi leker och rätar jag på mig och ropar hit, så kommer han som ett skott. Det verkade inte riktigt som att den här matten/ hussen var lika leksugen. Verkade lite upprörd på slutet 😀

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-01-11 00:03 #63 av: MissInAction

Haha! Nädu den där gubben hade inte samma pli på vovven Tungan ute Nu har jag inte sett dem på över ett år, de kanske har flyttat. Men de var ofta ute och gick då, och hunden såg väldigt stark ut.. gubben bara följde med liksom SkrattandeMaria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-01-31 00:27 #64 av: MissInAction

Haha! Jag håller på att se om serien Firefly. En underbar, rolig serie, kan väl sammanfattas som sci-fi, komedi och drama med western-inslag. Rekommenderas varmt.
Hur som helst så är det två roliga scener i avsnittet jag såg nu senast Skrattande
Det här första är när River försöker "laga" predikantens Bibel, för att den "doesn't make sense".

Videon


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-01-31 00:30 #65 av: MissInAction

Här är den andra videon. Predikanten har vanligtvis håret bakåtkammat i en hästsvans. Tjejen är autistisk och har antagligen stora problem med att se honom på något annat sätt. Haha... roligt är det iaf Skrattande

Too much hair


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-12 23:05 #66 av: MissInAction

Hihi.... det här är min humor 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-13 13:39 #67 av: szirius

Vi har precis kollat klart på firefly och igår filmen Serenity - kul att du också sett den, för den är inte så vanlig tror jag....minst sagt udda tema...sci fi med cowboystil liksom

Anmäl
2013-02-13 14:53 #68 av: [Kathja]1

Såg denna på FB idag...

Om en hund vore din livsstilscoach,  skulle du kanske lära dig saker som dessa: 
■ När någon du älskar kommer hem, spring alltid och möt dem.
■ Låt alltid känslan av frisk luft och vinden mot ditt ansikte vara anledning nog för extatisk lycka. 
■ Bits inte när det räcker med att morra. 
■ Låt andra veta när de inkräktar på ditt område. 
■ Spring, hoppa och lek en stund varje dag. 
■ Ta en tupplur då och då, och sträck alltid på dig innan du stiger upp. 
■ Njut av uppmärksamhet och var inte rädd för andra människors beröring. 
■ Om det är varmt ute, pausa ibland och lägg dig ner på rygg i gräset. 
■ När du är glad, dansa runt och skaka på hela kroppen. 
■ Oavsett hur ofta du får skäll - tjura inte. Spring tillbaka på en gång och bli sams istället.

■ Njut av den enkla glädjen i en promenad. 
■ Var lojal. 
■ Låtsas aldrig vara något du inte är. 
■ Om det du vill ha ligger nedgrävt, gräv tills du hittar det. 
■ När någon har en dålig dag - var tyst, sätt dig nära och erbjud tröst genom att bara vara.

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-02-13 19:15 #69 av: MissInAction

Åh ja jag älskar Firefly och Serenity!  Har sett serien tre-fyra gånger och filmen tre gånger. Gillar särskilt tjejerna... River och Kaylee och Inara ♥ 
Och ja, sci-fi och typ western är inte helt fel! Och sen att det är så härlig humor!

Åh vilken gullig lista, Kathja! Många av de där sakerna skulle nog få många att må bättre varje dag 

 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-14 21:35 #70 av: linnease

Tack for tipsen om Firefly och Serenity!! Hittade dem mitt framfor nasan pa skrivbordet pa Marcs dator, haha Skrattar Extremt latt manifestation :) De har funnits dar och vantat pa mig i flera manader sakert!!

Bara kollat 10 minuter pa forsta pilotavsnittet (det som inte sandes pa TV antar jag far kolla pa bada :) ) sa inte kelt kansla for serien an, men ni som gillar de, kolla in Battlestar Galactica, valdigt valdigt bra, haller pa att kolla pa forsta sasongen av den. Hjärta

Anmäl
2013-02-15 00:00 #71 av: MissInAction

Haha kul, linnease! 
Jag hoppas du "kommer in i" det och gillar det också. Annars skulle du väl inte ha snubblat över dem på datorn.. hehe...

Tackar för tipset om Battlestar Galactica! ♥

Håller på att se om serien Ally McBeal nu, hahaha jisses, gillar den humorn 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-18 16:58 #72 av: Alexandraea

Den roligaste katt-videon nånsin. Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den. Skrattar


Anmäl
2013-02-18 19:00 #73 av: crinalina

Hahaha, underbar! Gapskrattar

Anmäl
2013-02-18 22:42 #74 av: Otroulig

Coola katter:))

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-21 01:46 #75 av: MissInAction

Hahahahahahahahahahaha! SkrattarDen här har jag sett ett par gånger nu och jag viker mig dubbel av skratt varje gång. Dels dialekten (jag är ju själv från Dalarna men det hörs inte på mig) och sen tycker jag det är så kul hur de gör videon Gapskrattar Storgråter Gapskrattar Galen

 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-27 21:03 #76 av: linnease

Den har var galet rolig idag.. Kanske bara for jag sjalv akt massa langdskidor och vet hur SUR jag skulle blivit forr i tiden om jag sabbade min tid sa har.. Skrattar

Anmäl
2013-02-28 01:22 #77 av: szirius

#76 hahaha, man kan ju inte låta bli att skratta fast det känns lite elakt. I mitten var det nästan lite läskigt, kändes som att folk gjorde illa sig när de åkte in i varandra. Och otroligt att inte fler skidor går av!!! Men det var uppenbarligen underhållande att stå just där och kolla....Oskyldig

Anmäl
2013-02-28 12:42 #78 av: MissInAction

#76
Hahah ja jag såg ungefär halva den videon, sedan hade jag fått nog av förnedring Lipar

Det är kul att se bilder från Risberg. Var ofta där på somrarna när jag var yngre, då min mamma ägde en sommarstuga i fäboden där. Nu har mina syskon tagit över den Glad ♥


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-28 18:43 #79 av: linnease

Mm, stuga dar later fantastiskt, bara ordet fäbod! ♥♥ Alskar gammel-Sverige!

Anmäl
2013-02-28 20:45 #80 av: MissInAction

Hihi, jaaa! Fäbodar är så vackra ♥
Samma här!
Är väldigt intresserad av kulturhistoria, gamla lämningar och historier om vad som hänt där, vilka som bott där osv. 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-28 21:10 #81 av: szirius

http://www.youtube.com/watch?v=GbycvPwr1Wg

Skrattar

Anmäl
2013-02-28 21:17 #82 av: MissInAction

#81
Hahahaha! Klockrent Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-02-28 22:51 #83 av: linnease

haha!! sa bra!

Anmäl
2013-03-02 12:04 #84 av: MissInAction

OooOooOOOoOOoohohohooo jag har skrattat så att jag har träningsvärk i gommen GapskrattarStorgråter Partajar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2013-09-19 21:04 #85 av: Håbe

Var tvungen att leta rätt på den här tråden.

Dagens bästa skratt på jobbet:

Flicka 3 år sitter i knät på vår manlige kollega. Mysstund. Hon lägger kinden mot hans en stund sen drar hon bort huvudet, spänner blicken i honom och säger "Kim, varför är inte du så där len och fin som de andra fröknarna?"Gapskrattar.

Dagens bästa skratt hemma:

Sonen: "Mamma, jag tror det åskar ute!"  *Lyssnande paus* "eller så är det Alex som tränar på sin trombon".

Anmäl
2013-09-19 21:10 #86 av: Otroulig

Åh jag älskar dina barn historier Hjärta

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-21 12:01 #87 av: szirius

Sonen 5 år svarar i telefonen.

"hej, jag har hört att din pappa fyller 100 år idag?" ( skämt, han fyller 35)

Helst seriöst: " Nä...han fyller 60!"

Anmäl
2014-09-28 14:20 #88 av: MissInAction

Åh jag har inget att bidra med just nu men hamnade här när jag sökte efter annat på sajten! Och skratt kan man ju inte få för mycket av! SkrattarKramas

Get happy!! ♥


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-10-19 00:26 #89 av: MissInAction

Åh herregud vad jag har skrattat mycket senaste knappa två månaderna! Gapskrattar

Men nu har jag skrattat så jag vikt mig dubbel åt Robert Gustafsson - den mannen är ju fenomenal KärGapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-10-19 00:30 #90 av: szirius

åh, mer skratt önskar jag, så skönt att skratta mktKramas

Anmäl
2014-12-29 00:05 #91 av: [::Vera::]

Smack the pony...Competition...Tänk att man ibland kan se liknelser i verkliga livet... på fullaste allvar! Tokigt hur människor håller på SkrattarHjärta.. Ja jag skrattar så jag viker mig dubbel just nu.

https://www.youtube.com/watch?v=3yw-3mkIVKM

Anmäl
2014-12-29 07:10 #92 av: Otroulig

Åh så skönt att slippa sånt där!! GapskrattarTyst eller finns det nåt sånt litet skräp kvar i mig Förskräckt huva hoppas inte. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-01-14 21:45 #93 av: MissInAction

Tänk att den här tråden är över två år gammal Förskräckt och skratt som är så förlösande och så helande!! Och som har förmågan att dra in oss rätt in i Vortex! SolHjärta

Hur som helst.. haha, jag hittade denna när jag kollade chatthistorik med mitt ex.. jag lekte med webbkameran i nya laptopen och massa inställningar som fanns, och så tog han en screenshot. Ser ut som en fransos säger han Gapskrattar

Så den bjuder jag på.. haha kanske bara är jag som tycker den är rolig GalenGapskrattar
Påminner mig lite om när jag lyckades få in en silly selfie av mig i en random tråd i höstas.... helt oavsiktligt och jag såg den bara om jag var inne via mobilen.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-14 21:46 #94 av: [Kathja]1

Ha ha, underbar! Tack för den. Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-14 21:50 #95 av: Otroulig

Skrattar, härligt!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-01-14 22:26 #96 av: [Kathja]1

.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-14 23:33 #97 av: SHIAWASE

Ja mera skratt!!!  Jag skrattar ju massor hela dagarna faktiskt,,,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2015-01-15 14:22 #98 av: [Kathja]1

Det blev snäppet roligare på engelska... Skrattar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-01-15 14:37 #99 av: Livscoachen

Har ni nåt tips på nån sån där riktigt rolig film som man bara inte kan låta bli att skratta åt? Var sugen på se nån rolig film:)

Anmäl
2015-01-15 14:41 #100 av: MissInAction

See no evil, hear no evil tycker jag är galet rolig Skrattartror den svenska titeln kan vara Hör upp blindstyre? En blind gubbe och en döv gubbe slår sig ihop... kan bara sluta i galenskap!

Gillar du fånig huumor? Svart huumor? Varm huumor?
Jag tycker ju att Wall-E är en av de härligaste filmerna som gjorts, den är både rolig och otroligt söt.

Och en annan favoritfilm som jag sett många gånger och skrattat lika gott åt varje gång, är Svart katt, vit katt (balkanfilm)... heeelt underbar, får gåshud bara av att tänka på den ♥ Och soundtracket är helt underbart med.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-15 14:59 #101 av: Livscoachen

Jag har faktiskt aldrig tänkt på vad för humor jag har, eller skillnaderna men jag har skrattat åt Adam Sandler, mr been o många andra med men de fanns inte på netflix nån av de där, men roliga filmer är verkligen kul att se! :)

Anmäl
2015-01-15 21:40 #102 av: MissInAction

Hm du skulle ju kunna prova att använda en proxy (som lurar sidan att tro att du surfar från ett annat land) och se om utbudet förändras om du väljer att du surfar från t.ex. USA Glad
Det finns nog olika proxy att välja på, ett enkelt är ett tillägg till Chrome, om du använder det.. Hola Better Internet heter det. 

Meeeen det var kanske lite väl OT och tråkigt för att vara i skrattråden TystGapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-21 22:07 #103 av: MissInAction

Åh jisses jag skrattar så jag kreverar åt den här SkrattarStorgråterGapskrattar

Så underbart!!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-25 15:30 #104 av: MissInAction

Hästfolk känner kanske igen sig Skämtar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-01-25 16:59 #105 av: Otroulig

Haha, jag väntade bara på att han skulle rulla sig Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-01-25 17:39 #106 av: MissInAction

Ja jag med Gapskrattardet var ju alltid det man fruktade när hästen började krafsa runt med hovarna i vatten eller lera och man satt på hästryggen!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-11 20:16 #107 av: MissInAction

Hahahahahahaha!! Åh vad jag skrattar åt den här katten. Så jääääääkla elak! GapskrattarSkrattarStorgråterGalenTyst


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-11 20:42 #108 av: Skogshumblan

Men hjälp, hur har jag kunnat missa denna underbara tråd? TACK för alla era goa bidrag!Hjärta

Anmäl
2015-02-11 20:57 #109 av: Otroulig

HAHAHA!!! Jösses vilken underbart elak katt!!! Helt underbart. Jag brukar inte skratta rätt ut men nu Gapskrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-12 20:13 #110 av: MissInAction

Mer katter bara för det GapskrattarKramasKatt


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-12 20:40 #111 av: Otroulig

Hahaha, Jyccken kom gläfsandes när han hörde mjauet Skrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-02-13 20:16 #112 av: szirius

hahhaa, har sett dessa, roliga! Med hästen kom jag att tänka på ett klipp som jag inte hittar nu! En häst som springer glatt o leker med sitt hästtäcke i hagen, kastar upp det i luften. Det roliga var texten till...typ  "hästfan visar tacksamhet för nya täcket för 1500 spänn......."  Gapskrattar

Anmäl
2015-02-14 16:02 #113 av: [JohnGiVarberg]

https://www.youtube.com/watch?v=vU2xeWzXvN4

Anmäl
2015-02-14 18:07 #114 av: szirius

:)

Anmäl
2015-02-21 23:29 #115 av: MissInAction

Ja djur är så underbara och komiska Skrattar

Här är fler härliga djur... katter ♥  helt vansinnigt roliga tycker jag just nu... vet inte om jag är trött eller bara glad, men jag skrattar så jag gråter GapskrattarStorgråter

Awkwardly Sitting Cats 


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-22 00:40 #116 av: Lejonhund

Nyligen satt upp gardin in till min sovalkov. Pudeln var allt annat än nöjd, den hänger ju mitt för hans favoritplats att sitta och stirra på mig tills jag vaknar ;)

Så fick den här menande blicken när jag slog upp ögonen på morgonen efter jag hängt upp dessa "dumma fula gardiner" (som pudeln hälsar att de ska benämnas).

Anmäl
2015-02-24 18:43 #117 av: MissInAction

Hahahahahaha SkrattarStorgråterGapskrattarjag skrattar så jag får ont i magen. Kan inte sluta titta Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-02-24 18:45 #118 av: Otroulig

Lilla plutten - det låter som ett elakt skratt Skrattar men jag tror att det är på gränsen till gråt, övertrött stackarn Kär

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-04-01 07:45 #119 av: MissInAction

Haha, hittade lite gammalt... en video från en ravefest där de har dubbat med musiken från Benny Hill Gapskrattar

Och.... Skrattar

TIPS FRÅN HÄLSOVÅRDSMYNDIGHETEN
Är du man och vill undvika fågelinfluensan? Undvik att ha sex med virrhönor, gamla skator och ruggugglor! Är du kvinna så undvik driftkuckus, muntergökar, mesar och sprättar! Skulle du ändå drabbas rekommenderas ett stort intag av lammkött.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-04-18 17:02 #120 av: MissInAction

Skulle nästan lägga den här i tråden med musik som får oss på instant high flying, för jag blir bara så GLAD av det här Skrattarmen man kan skratta åt det också!

Underbart, hahaha Gapskrattar
PartajarKramasLyssnar på musik

Fast jag vet inte om det är svenska, eller finska, eller bara påhittat?? Jag tycker jag hör vissa ord.. som brännvin i slutet Galen


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-04-25 23:14 #121 av: MissInAction

Inte haha-rolig kanske, förutom att jag skrattade gott vid några tillfällen Gapskrattarmen blir ju så glaaaaaaaaad av de söta små liven!! KärKramas


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-04-26 10:37 #122 av: Otroulig

Åh ja den var söt!!!Kär

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2015-05-16 22:34 #123 av: MissInAction

Åh jag har skrattat så skönt och tittat på det här videon flera gånger nu SkrattarStorgråterGapskrattarGapskrattarhan är ju bara bäst! Slutet Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-05-29 22:45 #124 av: MissInAction

Ahahaa den här gillar jag Skrattar

De har också använt sig av den här sketchen i en underbar animerad film som de gjort från ett av de mest populära dataspelen, Battlefield 2 Glad
Har för längesen tappat räkningen på hur många gånger jag sett den här videon, tycker den är så underbar! Men jag vet inte.. kanske man fattar mer om man har spelat den typen av spel Förlägen
Här är spel-videon
https://www.youtube.com/watch?v=f6B_7ZRSwWg


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-10-05 23:10 #125 av: MissInAction

Måste dela den här! Jag har tittat på den säkert 20 gånger sedan igår kväll StorgråterGapskrattarSkrattarGapskrattar Jag älskar André Wickström, tycker han är både rolig och snygg Skämtarsåg honom live på Norra Brunn för ca 10 år sen. 

Hur som helst. Denna är klockren och jag tycker det blir så komiskt, och det är ju så rätt! Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2015-10-06 18:23 #126 av: Torahzen

Tack, tack! SkämtarTummen upp

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2015-10-21 15:46 #127 av: sweetgum

Som fågelälskare gör den här videon mig riktigt glad

javascript:nicTemp();

Anmäl
2015-10-21 15:47 #128 av: sweetgum

Den här är kul också!

Anmäl
2015-10-23 20:37 #129 av: Otroulig

Haha våga vägra gå in i rädslan - välj annat Glad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.