Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

Retreats i Peru

2012-09-06 22:26 #0 av: MissInAction

Några av er har kanske sett att jag länkat till några videos från en australiensisk tjej som sedan ett år tillbaka bor i Peru. Hon har pratat lite löst om retreats i hennes trakter och nu finns informatiom om dem på hennes webbsida.
http://flowingspiritjourneys.com/journeys/peru/

Vill åka!! Åh vad jag vill! Och ja, det finns en sko som klämmer och den skon heter ekonomi. Meeen förr eller senare så ska jag!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-06 22:31 #1 av: LoAEmma

Tänkte idag att pengar är ju ändå bara siffror på en skärm! Inte så att det ligger en massa mynt i ett valv som är dina liksom. 
Borde va hyfsat enkelt att visualisera fram bättre ekonomi...

Anmäl
2012-09-06 22:45 #2 av: crinalina

MissInAction, då tycker jag att du ska bränna upp de där alldeles för små skorna och gå och köpa dig ett par som är myyyyyyyyyycket större istället!!

Anmäl
2012-09-06 23:26 #3 av: MissInAction

Vad kloka ni är, tjejer! :-D


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-06 23:27 #4 av: MissInAction

Men, försvann halva min kommentar?? Jag skrev iaf att jag ska varva ner lite och sova på saken!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-07 08:35 #5 av: [Evigheten]

Jag har märkt hur betydelsefullt det är att vara lycklig varje dag! Helt plötsligt rullar det in pengar från alla håll och kanter... och igår kände jag verkligen att det spelar ingen roll hur mkt jag saker eller så jag köper, pengahögen bara växer ändå!

Jag funderar på hur detta har hänt...och jag tror helt enkelt att det beror på min inställning till pengar har förändrats...jag tycker det är roligt att betala för saker, betala räkningar med! pengar är roligt! Glad och sen i kombination med att jag är lycklig!

Vi köper saker hela tiden när vi vill och pengarna bara växer ändå! okej, har inte kommit så långt att vi kan resa närsomhelst i världen när vi vill... men jag vet att det med är påväg! Jag vet inte när, jag vet inte hur,men det är den biten som är den roliga! så jag bara njuter av nuet och överlåter det till universumGlad

 

 

 

 

 

 

 

Anmäl
2012-09-07 11:29 #6 av: MissInAction

Leva i nuet, det har jag oftast inte varit bra på. Bara då jag var i stallet och med hästar - då var jag alltid i nuet! Men i övrigt har jag haft svårt med det, och jag har jobbat hårt med det på senare tid, så jag har blivit bättre. Helt klart höjer det livskvalitén om man kan det Glad

Jag har gjort så att jag försöker få så många räkningar som möjligt på autogiro, så slipper jag överhuvud tänka på just räkningarna. Men det är inga problem att betala dem. Däremot så är jag noga med att inte lägga räkningar i min ekonomiska hörna Flört
Funderar dock på om det är klokt att aloe vera-plantan står där? Eftersom den har taggar på sig... och taggar känns inte mysigt.. dessutom är det ju en ökenväxt, kan man säga, och öken = fattigt. Hmm måste nog tänka om! Men har ingen bättre plats.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-07 14:07 #7 av: [Evigheten]

Vad bra det blivit bättre då! Det är det som är så roligt att man kan bolla och påminna varandra och prata om allt inom LOA, för då utvecklas man och allt blir bara mer och mer naturligt, känner jag

Autogiro är bra, helst då man sparar lite tid på det!

 

 

 

 

 

Anmäl
2012-09-07 19:30 #8 av: crinalina

Och personligen så gillar jag inte alls autogiro eftersom det inte ger mig nöjet att faktiskt njuta av själva känslan att aktivt betala för något. Jag älskar nämligen att betala för saker för att det får mig att känna mig rik. Ju mer jag betalar desto rikare känner jag mig!

 

Anmäl
2012-09-08 00:56 #9 av: MissInAction

#8
Ja det håller jag faktiskt med dig om! Så det är lite både och för min del. Men jag tycker ändå det är smidigt. Och det är så mycket annat som jag lägger pengar på ändå så jag får ändå det nöjet Flört

En sak som oroar mig lite är vad min sambo skulle tycka om att jag stack iväg i en vecka eller två, till andra sidan jordklotet. Han tycker ju att det här med LoA verkar vara trams och hokus pokus, även om jag aldrig har försökt förklara för honom. Så jag vet inte ens om han vet vad det rör sig om, men jag har skickat länkar till honom i början av sommaren. Bara han inte tar det som att jaha, då beger hon sig ut på en resa som kommer förändra henne, och oss, så då är det väl kört. Men jag tänker hur som helst inte ta upp detta med honom förrän jag säkert vet att jag kan åka!


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-08 01:00 #10 av: SHIAWASE

MissInAction

En vecka eller tva ar ju ingenting!!!

Oroa dig inte for det! Det viktiga ar ju att du gor nagot som ar bra for DIG, det blir ju i slutanden bra for er bada!Kyss

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-09-08 01:13 #11 av: MissInAction

#10
Ja det är ju min förhoppning att han ska se det så Förvånad

Vad skönt att det var någon som svarade här direkt ikväll! Du sitter ju dessutom i en annan tidszon Glad
Nu är jag hemkommen från bio, har sett Hope Springs som hade biopremiär! Meryl Streep och Tommy Lee Jones <3 
Supertrött nu så nu ska jag sova, natti natt! Kyss


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-09-08 08:47 #12 av: [Kathja]1

Med risk att kanske låta lite "hård" så skulle jag vilja säga som så att om din kille inte vill ditt bästa, m.a.o låter dig göra det som får dig att må bra och växa som människa är han kanske inte den bästa för dig. Kärlek är att tillåta, kärlek är att växa - tillsammans men även var för sig.

Lev dit liv på det sättet som får dig att må bra så kommer resten att lösa sig oxå. Och utgå inte ifrån att han inte vill dig väl, utgå ifrån att han älskar dig och bara vill ditt bästa.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-08 11:02 #13 av: MissInAction

#12
Absolut, du har så rätt Kyss Och jag har tänkt i precis de banorna, jag med. När jag har blivit äldre - haha jag fyller 32 om några veckor så är väl inte antik, men ändå - så inser jag mer och mer vad som är viktigt och vad jag vill prioritera. Vad som är värt att lägga tid på och vad jag inte vill ha i mitt liv.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.