LoA-generellt

Hur vill du ha ditt liv?

2012-07-22 17:11 #0 av: [Evigheten]

Den frågan är bra att ställa sig själv, för du skapar din framtid just nu i detta ögonblick som du läser detta.

Det är vad du riktar dina tankar mot du får erfara mer i ditt liv. Tänker du mycket på det förflutna? nuet? eller framtiden? vad för tankar har du egentligen, positiva? negativa?

För många så känns livet bra och vill inte förändra något, då krävs det ingenting det är bara att fortsätta i ditt flow och tänka på det du har i ditt liv. Men vill du ha en förändring behöver du tänka på HUR vill du att din situation ska se ut, istället för hur den är.

Många ger den nuvarande situationen stor uppmärksamhet, tex ser bara räkningshögen och grubblar, känner ensamheten, saknad av olika slags relationer, vänner, kärleken. Detta gör att förändringar kommer väldigt långsamt eller inte alls..

Lösningen? JO för att uppnå en positiv förändring krävs det att bortse från hur saker och ting är just nu, lägg ingen fokus på hur andra ser på dig och lägg istället ner tid på hur Du vill att ditt liv ska se ut, oavsett vad andra tycker och tänker och vet om din situation just nu.

Ju längre du fokuserar på något desto starkare blir tanken på det, så tänker du enbart positiva tankar inom ett specifikt område i ditt liv då dyker de upp snabbt i ditt liv, och med den vetskapen är det ett nöje att veta att allt kan förändras till det positiva och allt börjar med en liten tanke, en tanke som ger fler liknande tankar och växer sig till en stor tanke som manifesterar i din verklighet för så fungerar lagen om attraktion.

Men! Känner du samtidigt tvivel eller rädsla för att önskan inte går i uppfyllelse då trampar önskan kvar på samma ställe den manifesteras inte. För hur kan man tilllaga maten i ugnen om man stänger på och av värmen hela tiden? det går inte. Samma sak gäller med tankarna, så tänk enbart positivt på din önskan, det spelar ingen roll hur ofta eller sällan du gör det huvudsaken är att NÄR du väl tänker på den ska den vara positiv.

Anmäl
2012-07-23 00:33 #1 av: SHIAWASE

Evigheten! Bra. Harligt att se vilken inspirationsspiral detta forum arGlad Det klickade visst till for manga av oss har,, att paminna oss sjalva om att leva i nuet, att vi skapar var framtid har och nu, men aven att inte fokusera pa verkligheten (om det inte kanns bra) utan pa den positiva kanslan.

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-07-23 11:24 #2 av: [Evigheten]

Ja jag satt och läste attraktionslagen med hicks och fick värsta inspiration att skriva ihop några raderTungan ute

mm precis den positiva känslan är det bästa och ibland krävs det att hitta sina blockeringar (som det finns en annan tråd om) för att kunna hitta den härliga känslan inom alla områden

snart är vi mästare allihoopa och lever det liv vi vill inom alla områden, bara vet det! Skrattande

 

 

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.