LoA-Tacksamhet och Uppskattning

Just idag så uppskattar jag.......

2012-07-21 19:21 #0 av: crinalina

Uppskattning! Viktigare än tacksamhet? Är det någonting annat än tacksamhet?

Jag tror att uppskattning innehåller en viss tacksamhet, men jag tror också att uppskattning är en lättare känsla att känna och att ta till sig. Att vara tacksam är ofta förknippat med någonting stort och för många även skuldkänslor.

Att uppskatta någonting är lätt och det ger en omedelbar reaktion i känslocentret. Prova så får ni känna själva.

Jag uppskattar alla på den här bloggen (eftersom ni får mig på rätt spår hela tiden och gör mig glad).

Jag uppskattar min underbara sambo (eftersom han älskar mig för den jag är).

Jag uppskattar aircon (eftersom kan kyla ner rummet när det är 30 grader varmt inomhus).

 

Så från tacksamhet bygger jag vidare på uppskattning. Hänger ni med mig på resan? Jag uppskattar sällskapet. Cool

Anmäl
2012-07-22 00:09 #1 av: SHIAWASE

Just idag uppskattar jag att Crinalina startade den har traden!! eftersom jag tankte pa samma sak angaende uppskattning igar!!

Sedan uppskattar jag ocksa dagens vader, regn, och under 30 grader!!! Det gor att jag kan sitta och jobba utan att kanna att varmen ar jobbig:(vi har ingen , eller anvander inte, var aircon...)

Jag uppskattar ocksa mig sjalv for att jag lyckas vanda kanslor, och vanda fokus pa tankar, och hitta nya vinklar hela tiden...och detta mycket pa grund av lasandet, och skrivandet pa detta forum. Sa jag uppskattar ju alla har och allt ni skriver!!

Jag uppskattar ocksa mitt morgonkaffe, eftersom det far mig att njuta av morgonstunden, och det far mig att piggna till:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-07-22 00:25 #2 av: [Kathja]1

Jag uppskattar väldigt mycket att komma hem! Och så uppskattar jag att må bra och att ha världens bästa man att gosa till det med när jag börjar bli trött.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-22 01:31 #3 av: linnease

Åh, jag hänger på! (Byter ord till gillar, passar mig ännu bättre)

Jag gillar min mamma!

Jag gillar min mormor och morfar!

Jag gillar min farmor o farfar!

Jag gillar farmors katt som hon hade när jag var liten!

Jag gillar plommonträd!

Jag gillar att kratta höstlöv med mormor och bli bjuden på havtornssaft!

Jag gilla att chilla i trädgården när mormor o mamma lagar mat och fixar kaffe och sånt! :D

Jag gillar att mamma och hennes nya man är så mysiga ihop och passar så bra!

Jag gillar Shusha! (kompis nya flickvän)

Jag gillar Vättern, så magisk vy från så många ställen!

Anmäl
2012-07-22 07:41 #4 av: [Evigheten]

Uppskattning är väldigt positivt med, men för mig är tacksamhet en ännu djupare känsla där kärleken bara sprider sig i kroppen, uppskattning skänker glädje absolut, bra tråd! men gillar även tacksamhetstråden!

 

det finns mkt jag uppskattar som mina barn tex =)

Anmäl
2012-07-22 10:25 #5 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att jag har bivit så bra på att bara vara, att slappa för att det är skönt och för att det gör mig gott - utan ett uns av dåligt samvete!  Annat var det för så heja mig. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-22 15:20 #6 av: LoAEmma

Ja för mig passar nog ordet uppskattning bättre än tacksamhet. Känns som något vördnadsfullt med tacksamhet, och ibland lite undergivet om någon förstår hur jag menar. 
Uppskattning känns mer som om att jag är på samma nivå som det/den jag uppskattar, tacksamhet känns som om jag är ett par pinnhål ner på något vis.

Idag uppskattar jag att jag är lite bakis så jag med gott samvete kan ligga i sängen hela dagen och mysa! (Där har vi också ett underbart exempel på att man skapar sin morgondag. Drack alkohol igår, har ont i huvudet idag...)

Anmäl
2012-07-22 15:27 #7 av: Håbe

Jag, som är ett riktigt betongbarn från början, uppskattar verkligen att kunna gå ut i min egen trädgård, plocka en skål full med vinbär och sen gå in och baka en härligt god kaka som vi mumsade på till eftermiddagsfikat.

Anmäl
2012-07-22 15:41 #8 av: målle

Jag uppskattar att min sambo tänker på mig och mitt välbefinnande och att han hjälper mig och inte stjälper mig i mitt val att äta och må bättre!

Och självklart uppskattar jag alla ER som kommer med bra och fina ord när man som mest behöver det!

Anmäl
2012-07-22 15:45 #9 av: crinalina

Idag uppskattar jag mörkret i mitt sovrum, lugnet i huset, tystnaden i lägenheten, och min lediga dag. Jag uppskattar att kunna fylla min dag med det som för stunden känns bäst och rätt för mig. Jag uppskattar min säng och jag uppskattar min sambo som uppmuntrar mig att vara den jag är. Jag uppskattar att allt hamnar i naturlig balans och harmoni så länge jag inte gör motstånd.Jag uppskattar att allt som är jag är där jag är idag, och jag uppskattar att allt som är jag är där jag är imorgon.

Anmäl
2012-07-22 19:00 #10 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att sitta i soffan och softa medan min underbara man står i köket och fixar friterad kyckling.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-22 19:56 #11 av: [Evigheten]

börjar en rolig serie nu klockan åtta Solsidan, det uppskattar jag ska bli skoj att se detGlad

Anmäl
2012-07-23 02:09 #12 av: linnease

..att jag chillade hela förmiddan tills jag blev utvilad.. och sen fick jag en gitarr!! :) mååånga timmar kul med den framöver..

(och jag uppskattar verkligen att M blev inspirerad av några gamla låtar jag spelade för honom från laptopen, började leta begagnade gitarrer online, hittade en kille som hade tre att sälja, körde oss dit, och betalade för den jag valde :) :)

OCH jag uppskattar verkligen att det var en ännnu bättre gitarr än jag vågat hoppas på att hitta begagnad online - det var preciiiiis en sån jag ville ha!)

Anmäl
2012-07-23 10:58 #13 av: MathildaF

Jag uppskattar det fina vädret så jag kan vara ute i solen och njuta:)
Jag uppskattar att jag kan motionera ute i naturen :)
Jag uppskattar mina fina vänner som gör mig glad:)
Jag uppskattar min sköna säng som jag sover bäst i:)
Jag uppskattar min familj som alltid finns där:)
Jag uppskattar att jag mår bättre och bättre för varje dag som går:)

Anmäl
2012-07-23 11:41 #14 av: målle

Idag uppskattar jag den lugna sköna ensamheten.

Sambon åkte till jobbet (semestern är slut) för ca en timme sedan och jag kan återgå till mina sköna, lediga bara-vara-hemma-dagar igen.

Anmäl
2012-07-23 12:03 #15 av: crinalina

Idag är uppskattar jag att mina dagar av extra arbete är över och jag kan återgå till den lugna sköna ensamheten. (stal dina ord där målle! hehe)

Jag uppskattar att bara vara på mina alldeles egna villkor, att göra vad jag vill göra när jag vill göra det. Jag uppskattar att jag kan skriva när jag vill, städa när jag vill (om jag vill och just nu vill jag ju ha rent och fint omkring mig) och jag kan kolla på serier eller filmer när jag vill, var jag vill.

Jag uppskattar att det är dåligt väder idag, det betyder molnigt och ca en minuts regnande, så jag med gott samvete kan vara inomhus hela dagen om jag vill.

Jag uppskattar att jag är ledig imorgon så att jag göra en del saker jag hade tänkt göra idag imorgon istället eftersom det passar mig bättre.

Jag uppskattar min harmoniska kropp.

Skrattande

Anmäl
2012-07-23 12:21 #16 av: målle

crinalina - du får stjäla hur många ord du vill! De är till låns, gratis! Skrattande

 

Anmäl
2012-07-23 15:57 #17 av: crinalina

Jag uppskattar nya insikter om vad jag vill göra, hur jag pengarna ska komma till mig.

Shiawase, jag har idag kommit fram till att jag vill göra det du gör. Översätta. Jag har gjort det lite förut när jag skrev för ett magasin och fick texter på både svenska, danska och norska som skulle översättas och redigaras till engelska. Det var en av mina favoritbitar med hela det jobbet. Jag har nu suttit och funderat och vridit och vänt på det och känt efter och jag har kommit fram till att jag inte hittar några som helst nackdelar med det. Jag får jobba hemifrån och styra min tid själv, jag får jobba med språk och jag får skriva (även om det är det andra redan skrivit), jag får lära mig nya saker och utvecklas intellektuellt, jag kan jobba sittandes vid ett bord, liggandes i sängen, eller tom på ett café ibland om jag vill det. Och jag får pengar för det. Det innehåller alla de ingredienser jag är ute efter med ett jobb, och du har viftat det framför min näsa i veckor nu. haha. Skrattande

Shiawase, jag uppskattar att du hjälpte mig in på rätt spår. Och jag uppskattar Irinas blogg (rosa glasögon) som har gett mig insikt efter insikt under bara några få dagar. Tack! ♥

Anmäl
2012-07-23 18:12 #18 av: LoAEmma

Ja att läsa Irinas blogg sådär i några dagar i rad gör en extremt peppad!!

Anmäl
2012-07-23 18:16 #19 av: crinalina

Jag skulle nog inte kalla det jag känner för peppad, peppad har jag varit länge. Men det satte saker i ett annat ljus, jag såg sånt jag redan visste från ett annat håll och det blev tydligare, klarare och enklare.

Vi har ju ofta en tendens att göra saker svårare än det behöver vara, istället för att göra det så enkelt som möjligt för oss.

Skrattande

Anmäl
2012-07-23 18:22 #20 av: LoAEmma

Ah, mitt ordval, jag blir väldigt peppad iallafall, sen om det ger några djupare insikter för mig vet jag inte...

Anmäl
2012-07-23 18:26 #21 av: crinalina

Ja, vi är ju alla olika och reagerar på olika sätt. Huvudsaken är ju att det känns rätt och bra.

Hur menar du då när du säger att du blir peppad, men inte är säker på om det ger djupare insikter?

Anmäl
2012-07-23 18:39 #22 av: LoAEmma

Jo jag tycker det är så roligt och intressant att läsa om, men jag vet inte om det sätter sig djupare in, så att man har med sig det sen menar jag. Eller om det mest passerar.

Jag är väldigt intresserad av LoA och dess effekter och jag studerar det på olika sätt, men jättetydliga resultat har jag inte fått av det.

Anmäl
2012-07-23 18:50 #23 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att jag i morse på vägen till jobbet fick till mig att "i detta nu mår jag otroligt bra".

Sedan kom jag till jobbet och här var halva gänget helt upp och ner, det har gått mycket oro, negativa känslor och ilska genom huset i omgångar under dagen. Men var gång jag har fått ta i detta, är ju mitt jobb, har jag tänkt att "i detta nu mår jag otroligt bra" - och då har allt bara lättat.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-23 19:12 #24 av: crinalina

LoAEmma, jag tror alldeles säkert att det sätter även djupare spår i dig, men kan det vara så att du inte riktigt vågar tro på det så du håller det lite på avstånd? Det är bara en gissning från min sida, men du läser mycket och du vet mycket men jag får lite känslan av du inte riktigt har känslan helt med dig ibland. Har jag helt fel i det? Bara en liten tanke jag fick...

Kathja-R, visst är det härligt och underbart när man får den känslan?!

Anmäl
2012-07-23 19:26 #25 av: [Kathja]1

LoAEmma - det där går nog ofta i steg, först blir man intresserad, läser en massa och provar lite, men man känner inte att WOW. Så en dag så trillar polletten ner och man fattar grejen, man känner skilnaden i känslan på ett helt annat sätt. Du brister i gråt av lycka utan att veta varför. Du vill jubla av glädje utan att det har hänt något speciellt. Du tar inte åt dig saker och ting på samma sätt längrem du kan behålla sitt lugn och ditt goda humör långt mycket bättre - osv, osv.

Efter det kommer det bara att trilla på, efter det kommer du att manifestera i mängder så länge som du stävar efter ett bra fokus och jobbar med dina blockeringar.

Så där var det för mig och sådär är det nog för de flesta. Tänk på fröt som ligger i marken utan att det händer något under lång tid, men om du har vattnat, gett det sol och näring så Poff! börjar det växa en dag. För då är det dax. Var sak har sin tid. Flört

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-23 20:55 #26 av: LoAEmma

Jag har ju "hållit på" med detta i ca fem år, nu har intresset ökat och jag har fått till mig mycket mera kunskap.
Men visst bor det en skeptiker i mig också. För stora, i mina ögon stora, mål ligger hela tiden framför mig utan att jag når ikapp känns det som.
Men lärt mig mycket om att chilla nu, vara glad och nöjd i nuet osv.

Jag kan det teoretiskt, och det ligger djupt förankrat i mina intressen och något jag alltid har med mig, men att få till det rent praktiskt, med känslan, är ju svårare.

Anmäl
2012-07-23 23:58 #27 av: SHIAWASE

Crinalina kul att du blev inspirerad!!

Oversatta ar bra,, for sa lange man har datorn med sig kan man jobba vart som helst!! Sa lange man passar deadlines, sa bestammer man helt sjalv:)

Nar vi har rest nagonstans, sa kan jag fortfarande jobba.

Nu nar du sager detta sa uppskattar jag mitt jobb annu mera, och kanner att jag kanske har glomt bort det lite TACK!! Forutom oversattningar, sa hjalper jag bl. a olika foretag med att kommunicera med utlandska kunder, aven sadant som jag bara gor fran datorn:) Och detta ar nagot som jag faktiskt har manifesterat, medvetet och omedvetet, eftersom jag for nagra ar sedan ville utoka mitt "egna" jobb, men eftersom jag instruerar traningar nastan varje kvall, samt barnen etc. sa har det varit svart for mig att aka ivag,,, och jobba. Sa da onskade jag mig jobb som jag kan jobba hemifran med!! Och pa sista tva aren sa okar allt sadant jobb bara mer och mer,,,, och jag har t o m glomt bort att det ar ju precis vad jag ville ha!!! TACK for den paminnelsen:) Mina jobb har liksom ocksa bara kommit til mig, utan att jag har aktivt sokt,, helt potsligt sa bara ringer nagon okand bara,,,,och sa fortsatter det.. TACK vad jag UPPSKATTAR UNIVERSUM!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-07-24 21:35 #28 av: crinalina

Just idag så uppskattar jag ännu en ledig dag, och ännu en imorgon. Det är så fantastiskt skönt att få råda över sina dagar helt själv.

Jag hade planerat att ta bussen in till stan idag för uträtta lite ärenden men jag kände inte alls för, men tänkte att det är ju skönt att få det gjort. Så jag valde ut kläder och var på väg men kom på att jag glömt solglasögonen så fick gå in och hämta dem igen, sen var jag på väg men kom på att jag glömt stänga en dörr som vi stänger för katterna när vi inte är hemma så jag fick gå in och stänga den, sen var jag på väg men kom på att jag skulle ta soporna med mig så jag fick gå in ytterligare en gång. Till slut kom jag iväg och i hissen så kände jag mig inte alls nöjd med mig själv och mitt klädval, det var inget fel på det men det kändes inte som jag just idag. Jag tänkte för mig själv att om det är meningen att jag ska stanna hemma idag så förstår jag varför jag glömde allt. Jag brukar inte göra det nämligen. Det stod redan en tjej och väntade på bussen, som ska komma ungefär 12 minuter över. Nu är ju det här Spanien så den kan komma 20-25 över likväl. När klockan var 32 minuter över så gav jag upp och gick hem igen. Istället så gick jag upp på taket och lade mig på solsängen och lyssnade på musik och låg och dansade där för mig själv och log och sa Tack för ytterligare en dag hemma. Cool

Anmäl
2012-07-24 21:53 #29 av: Håbe

Idag uppskattar jag många saker för vi har haft en mysig dag på Gröna lund. Men särskilt uppskattar jag min och dotterns mysstund medan vi väntade på killarna som köade till något vi inte ville åka. Hon har såna härliga uttryck ibland. "Mamma, jag vill sitta i ditt knä. Jag känner mig lite gosnödig." jag älskar det ordet. Det uppfann hon när hon var riktigt liten.

Sen blev jag glad (och full i skratt) av tillägget också. "Mamma, jag älskar dig jättemycket!....men inga fler pussar tack!"Skrattande

Anmäl
2012-07-24 23:19 #30 av: Sugarcream

Idag uppskattar jag att jag haft en fin dag med en underbar person. Och att jag fick den kramen jag manifesterat i en månad. Och den blev så bra.

Anmäl
2012-07-24 23:31 #31 av: SHIAWASE

Idag uppskattar jag en tidig morgon nar resten i huset ligger och sover... kl. ar 6,Morgonkaffe, morgonlasning, energipafyllnad.
Solen skiner, det ar redan narmare 30 grader, men fortfarande stilla, lugnt och skon,,, snart satter rullningen igang, och hettan blir mera pataglig,, sa Nu ar dagens NU,,, njuter innan nasta NU satter igang:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-07-25 00:20 #32 av: LoAEmma

Jag uppskattar just nu att jag ligger i sängen med värmedynan igång och min spinnande katt bredvid mig :-)
Det var kallt med klänning när solen gick ner! Men en eloge för att man försöker åtminstone.

Anmäl
2012-07-25 07:41 #33 av: [Kathja]1

Åååååååååååååååååååh vad jag uppskattar att jag får åka hem om en timme och fyrtio minuter. Då hag jag avverkat ett pass på 49 timmar och oj! vad jag ahr jobbat.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-25 09:13 #34 av: [Evigheten]

uppskattar verkligen den soliga dagen idag! så nu ska vi passa på att hänga på stranden och bara njutaCool

Anmäl
2012-07-25 09:18 #35 av: Håbe

Jag uppskattar att jag åter har fått ensamrätt på min säng. Inga barn i sängen på snart en vecka nu. Jag saknar förvisso att somna och vakna upp bredvid min dotters varma och gosiga kropp, men nu sover jag ostört och det gör antagligen hon också. Dessutom så är det kanske på tiden att få somna och vakna upp bredvid min mans varma och gosiga kropp istället Skrattande.

Anmäl
2012-07-25 14:18 #36 av: SHIAWASE

Just NU sa uppskattar jag UNIVERSUM !!! Ni far lasa min manifestationstrad for att forsta!!

Precis innan jag laste "manifestationsmailet" var jag SA IRRITERAD pa ALLA familemedlemmer,, eftersom ingen verkar fatta att jag har mycket att gora och skulle uppskatta lite hjalp, jag gick omkring som en bomb som kan explodera nar som helst, och ALLA kande av det ocksa,,,,, (Det ar ju inte deras problem att se till att ma bra,, jag vet ,,,,MEN) Och sen sa kommer det dar mailet fran Universum, och ALLT forsvann,,, Varfor ska jag lagga ner fokus och energi pa dem nar det ar sa mycket battre att fokusera pa mig!!! Vad gor det om jag tar hand och vardar mitt hem? JAg fokuserar pa mitt liv,, och vardar mig och mitt!! Sa kommer resten av familjen att fokusera pa sitt och varda sitt, och da finner vi sakert harmoni,,,

Sa jag UPPSKATTAR Universum for alla dessa paminnelser jag far , TACK

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-07-26 08:52 #37 av: [Kathja]1

Idag uppskattar jag kombinationen ledig dag och solsken - toppat med välfyllda matförrråd efter gårdagens storhandling. Och fler goda nyheter som visar vägen mot asa-rik! Flört

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-26 18:15 #38 av: LoAEmma

Uppskattar min kära vän M väldigt mycket idag! Hon får mig alltid på bra humör när jag är nere, även om hon först säger en sanningen utan omskrivningar :-D

Anmäl
2012-07-26 18:16 #39 av: [Evigheten]

jag tar med mitt ord tacksamhet iallafall för det handlar ändå inte om ord utan att man är glad över något så alla ord borde funka, känslan är desamma =)

är iallafall väldigt tacksam över ännu en solig härlig dag!! har ju inte varit så många soliga dagar här i sommar så uppskattar det tack tack tack Glad

 

 

Anmäl
2012-07-30 13:27 #40 av: MathildaF

Idag uppskattar jag att vädret inte är så fint, så att jag utan dåligt samvete kan ligga inne o läsa hela dagen.
Uppskattar också mina föräldrar extra mycket idag som hjälper mig när de behövs

Anmäl
2012-07-30 18:28 #41 av: crinalina

Jag uppskattar det här forumet, och mitt nya fokus. Jag uppskattar också att jag hittar mitt pass som just nu har gömt sig någonstans och leker kurragömma med mig! Jag uppskattar min lediga dag. Jag älskar mina lediga dagar!

 

Anmäl
2012-07-30 20:41 #42 av: [Kathja]1

Uppskattar alla tecken som Universum/Gud skickar mig. Är just nu invaderad av Kreta relaterade saker, nya uppdrag till mannens företag (folk jagar honóm för att han ska hjälpa dem!) samt Lexusar! Me like Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-31 15:42 #43 av: [Kathja]1

Uppskattar veckans första extra inkomst!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-07-31 23:19 #44 av: LoAEmma

Är glad och uppskattar att jag mår bättre idag!
Fast jag känner att förändring ruvar inombords...something good is coming along!!

Anmäl
2012-08-01 06:51 #45 av: SHIAWASE

Just idag uppskattar jag detta detta forum!! Jag uppskattar alla som ar med och inspirerar  de som skriver naturligtvis, men aven lasarna som bidrar till denna harliga energi!!

Tack var att jag borjade "skriva av mig" har, och borjade pa ett mera aktivt satt delta har, sa har jag vant pa sa manga kanslor, jag har lost upp sa mycket mostand (aven fast jag inte trodde att jag hade sa mycket:)) och befinner mig nu i ett fantastiskt tillstand. SA TACK allaGlad

Jag satte pa tv:n i morse for forsta gangen pa flera veckor,, och sag bilder fran OS,, hade helt glomt bort det,,(stangde av pa en gang,,, kandes inget intressant, haha) har inte tittat pa nyheter pa evigheter,,, Utan, jag har bara omgett mig med bra energi, mycket jobb, men annars kikat in har, skrivit , hallit mig sjalv pa en bra vibrationsniva... Min man har sina saker pa gang, och haller en valdigt hog vibrationsniva just nu (Tack for det ocksa),,, sa har hemma kanns energin harlig(hemmet ar ju FYLLT med kristaller ocksa,,,,,)... Med andra ord har jag nog bara tagit in positiv energi pa sista tiden, och det KANNS sa BRA!! For jag befinner mig nu valdigt mycket i flodet:) sa tack alla:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-01 10:40 #46 av: szirius

Idag uppskattar jag att det är augusti! Härlig månadKyss!

Anmäl
2012-08-01 10:51 #47 av: crinalina

Idag uppskattar jag ännu en ledig dag! Jag älskar verkligen mina lediga dagar! Skrattande

Anmäl
2012-08-01 14:22 #48 av: [Kathja]1

Jag uppskattar min man!

Jag mår lite kasst idag, virus på gång tror jag (men det ska jagas bort) - han frågar mig iaf hur det är, och tittar sedan på mig, lägger huvudet på sne och säger "jag vet vad det beror på... för lite kramar" - och sedan försvinner jag in i hans famn och där blir jag sående lääääänge. Trots att han eg skulle göra sig klar för att åka iväg på ett business-möte. Det är kärlek det och det uppskattas MYCKET!Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-01 14:26 #49 av: LoAEmma

Åhh underbart Kathja!!

Anmäl
2012-08-01 15:01 #50 av: målle

Åh Kathja vilken underbar man du har! Låter som jag är mot min sambo, hade önskat att min sambo var liiiiite lite mer som jag ibland, men han är mysig på sitt sätt och när han smeker mig över kinden känns det i hela kroppen! Kyss

Så jag uppskattar min sambos kärleksförklaringar, de är underbara!

Anmäl
2012-08-02 10:49 #51 av: [Kathja]1

Uppskattar att Universum/Gud fortsätter att skicka tecken på att jag är på banan. Livet blir så mycket lättare då! Tack för att jag alltid får det jag behöver när jag behöver det. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-02 11:33 #52 av: szirius

Idag uppskattar jag DET HÄRGlad:

Anmäl
2012-08-02 19:23 #53 av: crinalina

Idag uppskattar jag att jag har tyckt att det varit svalt när alla andra har tyckt att det har varit mycket mycket varmt. Jag uppskattar också, som alltid, min underbara fantastiska sambo som alltid ger mig pussar när han kommer och går, oavsett hur ofta han gör det.

Anmäl
2012-08-02 21:19 #54 av: MathildaF

Idag uppskattar jag att jag har haft möjlighet att umgås med fina vänner. Uppskattar också alla roliga nyheter jag få höra hela tiden, lycka!!

Anmäl
2012-08-02 23:23 #55 av: LoAEmma

....min katt, underbara gosiga Lovin som alltid sitter i hallen och väntar när jag kommer hem från jobbet, följer efter mig och vill stryka sig, ligga i knät och bli kliad och bara spinner! Han gör mig glad :)

Anmäl
2012-08-03 08:19 #56 av: SHIAWASE

Just idag uppskattar jag den har dagen!

Har varit inne i "stan" (Tokyo) pa auditionGlad (ni vet det dar erbjudandet jag manifesterade!!). Det gick bra , resulatet vet jag ju inte,, men nar det galler om att prata om kvinnor, jamstalldhet, svenska systemet sa ar jag ju jattebra pa det,eftersom jag kan och ar sa palast inom det!! Men  vi far se , det beror vad de vill ha for typ:)

Innan auditionen sa tog jag lunch,, tittade liksom inte pa skylten pa restaurange, men den sag trevlig ut (ater jamnt  japanskt sa jag brukar ofta ata pasta eller liknande nar jag ar ute,,, och den har sag sa ut) ,, Omraden, restauranger vid TV-stationer ar sofistikerad sa man kanner sig lite "rik" ocksa (haha) sa da ar det annu trevligare:)  Restaurangern var en organisk, vegetarisk restaurang med jattegod mat , (min kropp ledde mig alltsa dit!!!Tjhohoo)

Nu sitter jag pa tokyo station pa ett kafe, tankte jobba lite har (med en kall ol,,,som drickaFlört,, jag haller pa att flyta bort isvett namligen:)

Kanner mig nojd, uppskattar dagen och mig sjalv!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-04 17:31 #57 av: [Kathja]1

Jag uppskattar hemlängtan!

Är på jobbet hela helgen, och då menar jag HELA helgen från fredag em till måndag morgon. Och jag längtar hem! Men eftersom jag under så många år levde i ett förhållande där var minut hemifrån var en ren fröjd uppskattar jag att längta hem - hem till min älskade man och hem till vårt Hemma. Kyss

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-04 22:08 #58 av: Mirjah

Jag uppskattar att jag idag känner en enorm tacksamhet över allt jag och min man skapat tillsammans - allt från våra barn till den lummiga trädgården där vi satt och lyssnade på regndropparna som föll över brotaket... Det var en sådan våg av lycka jag överväldigades av. Naaajs.

Anmäl
2012-08-04 22:17 #59 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att det är lördag idag, trots att det känns som söndag, för tänk om det hade varit fredag! (jobbar fredag till måndag och läääääängtar hem!)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-04 22:42 #60 av: LoAEmma

Mirjah, låter som du har uppnått det jag drömmer om, härligt att få läsa det så jag vet att det är uppnåeligt :)

Jag uppskattar min väninna extra mycket idag som funnits med mig hela dagen via sms och stöttat och peppat när det helt plötsligt vände och blev en tuff dag! Hon är fantastisk ♥

 

Anmäl
2012-08-04 23:27 #61 av: Mirjah

Ja Emma, visst är jag alltid tacksam när jag parkerar bilen på gården efter en arbetsdag och kliver ut andas in den friska luften och möter vårt hem.. Men just ikväll när vi satt oss ner och strax innan bläddrat igenom fotoalbum från 2002 och framåt insåg hur enormt rika vi var! Att allt jag någonsin kommer att behöva finns här och nu och nu och nu och nu....

Men också hur man glömmer detta när man är stressad och befinner sig utanför vortex.

Tummen upp för din väninna Emma..! <3

Anmäl
2012-08-04 23:31 #62 av: LoAEmma

Låter verkligen underbart!!! VILL så mycket så att det verkar låsa sig för mig. Men så härligt att höra om andras framgångar och andras lycka :)

Ja, min väninna är grym!! Vi pratar väldigt mkt Loa också ♥

Anmäl
2012-08-05 08:00 #63 av: [Kathja]1

LoAEmma, det handlar om att just inse att oavsett hur det är i det yttre, har man allt man behöver nu! Just som Mirjah säger. Det är då man har "fattat grejen" med LoA, när man är lycklig oavsett allt i det yttre. Och när du väl är där, då kommer det yttre börja följa din inre stämning, och då händer det grejer.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-06 07:14 #64 av: SHIAWASE

Har tydligen missat dessa braiga inlägg,Mirjah,Emmaoch Kathjas sista som var klockrent 😊Jag uppskattar en dag utan jobb!jag vet inte när jag hade en dag off sist 🌺njuter av mulet väder ,bara trettio grader idag ,sitter i lekparken med min minsta, det är vi,syrsorna och min iPhone (det är därför alla prickar fungerar)njuter med andra ord av stunden och vet den känns så mycket starkare just för att jag harupplevt kontrasten av enormt mycket jobb på sistone😊tjohoo 👊säger jag😊för en härlig dag

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-06 11:41 #65 av: crinalina

Jag uppskattar att tack vare att vi har vår fina takterrass kan ha vänner över på grillat. (tre saker i en mening som vi inte kunde eller hade i vår förra lägenhet). Vi hade några av våra äldsta vänner här över på grillat igår kväll och det var helt underbart härligt och gott. Jag uppskattar att jag och min sambo är ett fantastiskt team när vi grillar. Jag förbereder perfekt och han grillar perfekt, vi hjälps åt att bära ner allting och jag städar upp i köket och han städar upp på taket. Allt är undanplockat och fint på ett litet kick. Jag uppskattar att vi har en sådan fin och lättsam rutin, det kan jag inte minnas att jag haft med någon förr.

Jag uppskattar min lediga dag, som vanligt, och jag uppskattar hur stark och frisk jag känner mig i kroppen sedan jag ändrade om mina matvanor.

Anmäl
2012-08-06 11:44 #66 av: Torahzen

Jag uppskattar min nya bärbara dator och att gubben och jag har städat i tvättstugan!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-06 22:13 #67 av: MathildaF

Jag uppskattar den sköna powerwalken ikväll som gick bra utan Några skoskav som ja alltid annars få!
Uppskattar alla trevliga människor som jag träffat idag:)

Anmäl
2012-08-06 22:36 #68 av: [Kathja]1

Jag uppskattar dagens gruppmanifestering och den insikt den ledde till. Uppskattar även att jag fått till mig mer att skriva idag. Tack för inspiration!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-06 22:39 #69 av: LoAEmma

Åh berätta i tråden Kathja!

Jag uppskattar att jag fått vara barnvakt till en söt liten femåring (som dessutom sa att jag "sjöng bäst" när vi åkte bil hihi) som nu ligger och sover så gott :)

Anmäl
2012-08-06 23:45 #70 av: Torahzen

Jag älskar Nallen Puh. Han är så klok för att vara en björn med en mycket liten hjärna.

För att kunna njuta av regnbågen måste man stå ut med lite regn och dis!

Nalle Puh

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-07 11:47 #71 av: målle

Nalle Puh lever ett riktigt LoA-liv! Skrattande Idag uppskattar jag en halregning slö och ledig tisdag, det blir träning, om jag vill, det blir städning, om jag vill. Jag uppskattar att jag kan välja vad jag vill göra!

Anmäl
2012-08-07 16:31 #72 av: MathildaF

Just idag uppskattar jag mina fina föräldrar som är på besök😃

Anmäl
2012-08-07 16:36 #73 av: SHIAWASE

Tack Torahzen for Nalle Puh!!! min favorit, klokast av allaGlad

Och malle!! harligt att alltid valja sjalv!!! Yeh!

 

Och MathildaF ha en trevlig dag med dina foraldrar, antar att du skriverr fran telefon eller ipad,,, for det verkar bara bli fyrkanter daFlört

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-07 16:40 #74 av: crinalina

Jag älskar också Nalle Puh, världens visaste björn!! Skrattande Så tack Torahzen för den!

Jag uppskattar ytterligare en dag av ledighet, och idag har jag verkligen bara varit. Stundvis har jag stängt av allt och bara legat. Jag kännre att jag är enormt trött och skulle behöva bara vara, sova när jag vill och så vidare. Någonting inom mig kämpar dock med att tillåta mig sova mitt på ljusa dagen när det är soligt och varmt ute. Imorgon ska jag ha strandchill med en väninna, Jag ska ligga på en solsäng hela dagen och vifta med fingrarna och få det jag vill ha serverat mig på sängen. DÅ ska jag bara vara! Cool

Anmäl
2012-08-07 18:10 #75 av: Håbe

Idag uppskattar jag att vi äntligen är klara med altanen. Inget finns där som inte ska vara där. Arbetsgrejor står på ena sidan lite undanskymt och på den sidan där bordet står finns bara saker för trivsel. Inga störande saker. Bara trevnad. Igår oljade vi trät och idag satt vi därute för första gången sen i midsommras tror jag. Nu var det vilsam, trevligt och doftade ljuvligt. Sommar! Då uppskattar jag verkligen att bo i hus.

Anmäl
2012-08-07 18:29 #76 av: [Evigheten]

Uppskattar den goda banana spliten och att jag kan  mysa resten av kvällen med några hicks videos, en härlig kväll Glad

Anmäl
2012-08-07 18:47 #77 av: LoAEmma

Håbe, vad glad jag blir för dig! Det går verkligen framåt!!

 

Själv är jag tacksam för att det känns bra i magen, "magkänslan" som vi stött och blött lite här känns BRA!

Nu blir det hemlagad pizza, sen kommer min pojkvän hit Kyss

Anmäl
2012-08-07 19:23 #78 av: crinalina

Jag uppskattar och älskar min underbara sambo så otroligt mycket. Han har alltid en kram och en puss att ge mig när jag vill ha en, oavsett hur trött, arg, irriterad eller upptagen han är.

Jag uppskattar de mysiga och härliga saker och stunder som ligger framför mig i veckan, jag njuter i nuet av att veta att det är på väg. Jag njuter i nuet av att vara trött, inte av brist på sömn eller av sjukdom, eller av att jag varit överaktiv. Jag njuter för att det ger mig en ledtråd om mig själv och hur jag spenderar min tid.

Anmäl
2012-08-07 22:02 #79 av: MathildaF

Shiawase ja skriver oftast från Mob ja:)

Anmäl
2012-08-08 08:35 #80 av: [Evigheten]

Uppskattar den härliga sömnen och den energigivande frukosten. Uppskattar mig själv, det finns bara en jag och jag trivs att vara mig själv och uppskattar den härliga friska luften och få höra fåglarna kvittra på morgonen så harmoniskt att höra dom påväg till bilen. Uppskattar att påväg hem fanns det en ledig tvätttid då vi behövde tvätta, såå bra GladGlad

Anmäl
2012-08-08 09:16 #81 av: Håbe

Uppskattar att vårt lilla kanindrama på morgonen löste sig till det bästa.

Familjens lilla bebis lyckades hitta ett hål och tog sig ut från altanen där jag släppt ut henne för hennes dagliga morgonjogg. Kom plötsligt på att jag inte sett henne på en stund och gick ut och insåg att hon var borta Förvånad. Hittade henne UNDER altanen där ingen människa kan ta sig in. Fort försöka räkna ut hur jag ska blockera så det enda stället hon tar sig ut på är mot vårt håll och inte in till grannen eller ut på gården. Försökte locka henne med lite vitkål och hon kom ju fram och sniffade lite på avstånd men vem bryr sig om vitkål när man har så mycket nya spännande saker att undersöka. Då kom sonen och undrade vad jag höll på med. När han fattade det så kom han utstörtande i bara kallingarna och skulle ha in kaninen NU. Jag tänkte att ska han vara med så får ju aldrig tag på henne (hon gillar inte att bli buren och det brukar vara svårt att få tag på henne när man måste) men jag kan ju inte säga till honom att han inte får hjälpa till heller. Jag gick in snabbt för att stänga av vattnet som stod på spisen och kokade och då hör jag "jag måste bära henne så här fast det är fel!" Går ut och får se ungen som bär kaninen, som en sprattlande trasdocka, innan han hivar in henne innanför staketet. Han lyckades få några rejäla rivsår på benet men är stolt som en tupp över dem. Normalt skulle han ha hojtat och svurit över den dumma kaninen men nu var han så lycklig över att han lyckades fånge in henne så han tycker nog att det är värsta krigsskadan som han måste visa upp för alla Skrattande. Och han har berättat, typ 100 gånger nu, att om det inte vore för honom så skulle vi inte haft någon kanin nu. Sötnosen! ♥♥♥

Kaninen som brukar vara ute och springa i timmar ligger därimot inne i buren och surar nu Skrattande.

Anmäl
2012-08-08 09:55 #82 av: crinalina

Trots att jag hade en mysig och lyxig stranddag planerad med en väninnna så är jag tacksam och uppskattar att himlen är alldeles molnig. Det ger mig nämligen tiden att fortsätta läsa boken som jag började läsa igår kväll och som jag bara har som pdf-fil på laptopen. Det är en än så länge mycket givande bok och jag kommer garanterat att återkomma om er till den. Så tack vare molnen så kommer jag idag att kunna tillbringa dagen med att läsa och skriva. Skrattande

Anmäl
2012-08-08 10:20 #83 av: [Kathja]1

Jag uppskattar mitt Nu. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-08 20:58 #84 av: LoAEmma

Jag uppskattar att min dag blev bra!

Anmäl
2012-08-08 21:05 #85 av: [Kathja]1

Jag uppskattar känslan när man hittar rätt, när man inser vad som fattas och vad man ska göra för att komma i harmoni igen.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-09 00:38 #86 av: SHIAWASE

Uppskattar annu en harlig morgon, och inspirerande morgonlasning, tack alla!Glad Ar fortfarande fascinerad over att jag inte har tittat pa tv pa sa manga veckor, inte sett nagot om OS, har ingen aning om vem  som har vunnit vad, har hallit mig helt borta fran politiktjafset (japan och politik,, det ni),,som jag annars brukar vara sa intresserad av.. Har inte last SvD pa natet heller !!!

Och jag tror att det var precis vad jag behovde,, Med andra ord, fokusera bara pa mig och mitt NU under en langre tid,, och helt automatiskt kom det,,TACK

Idag ska jag och barnen till stadens harliga pool !!! Sol , bad , ruschbanor, massor av olika pooler, skratt, lek, en harlig cykeltur dit, och en harlig cykeltur hem!!! Kram pa erGlad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-09 07:41 #87 av: [Evigheten]

Uppskattar att barnen överraskade mig imorseTungan ute dom hade klätt på sig, fixat håret och borstat tanden innan min väckarklocka ringde halv sju, oj oj händer roliga positiva saker när man är mitt i flowet av goda känslor, det uppskattar jag med =O)

 

Anmäl
2012-08-09 08:14 #88 av: MathildaF

Idag uppskattar jag det fina vädret med klarblå himmel:)
Uppskattar också alla bra svar man får från alla här inne om sina funderingar:)

Anmäl
2012-08-09 09:46 #89 av: målle

SHIAWASE - härligt det lät med vattenlandet! Åh vad jag vill åka till Japan! Det verkar finnas så mkt fint att se där! Mkt intressant! Haha OS förbannade jag innan det började men nu sitter jag här och glor, men bara friidrotten, det är riktigt kul med friidrott tycker jag, men fotboll, handboll, brottning, kanot etc etc kan jag vara utan! Skrattande

Evigheten - vad mysigt! Måste vara härligt att se barnen fixa sig själv och kan tänka de känner sig stolta när de överraskar mamma/pappa på det viset! Skrattande

Idag uppskattar jag att jag både tränade och städade igår - vilket betyder att jag idag kan sitta i lugn och ro och fixa med datorn och annat lugnt och skönt. Ska bara iväg och handla lite till middagen sedan, men det gör jag oftast med nöje! Skrattande

Anmäl
2012-08-09 11:15 #90 av: [Evigheten]

Ja det lät riktigt skoj det ni hittar på idag SHIAWASE, kul för erTungan ute

Ja det var riktigt roligt Målle! hihi småstolta jajemen de var var dom Cool

 

Anmäl
2012-08-09 11:33 #91 av: Torahzen

Jag uppskattar turen vi gjorde igår till badhuset. Idag uppskattar jag att jag nu har en stund för mig själv, snart ska på massage och att viverkligen är på G med vårt staket!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-09 12:12 #92 av: SHIAWASE

Hej, Hej!! Nu jag hemma fran varan dag:) skont, avslappnande,,,vi sticker nog dit(till poolen ) imorgon ocksa! Uppskattar en trevlig dag,,, harliga humoret var pa vag att vandas nar jag kom hem (och aldsta dottern och mannen inte ALLS hade stadat upp som jag hade " forvantat" mig,, jag stadade ju liksom hela huset imorse kl 7:00!!,, och hade lamnat en del som jag tog for givet att de skulle gora,,,,men icke..) MEN , sa tog jag och andades, kikade in har,, och nu ar jag ok:))) mitt problem ar jag och jag !!! och det uppskattar jag,, sa mycket lattare att bara koncentrera pa sig sjalv istallet pa vad alla andra gor och inte gorFlört Jag har ju haft en bra dag, blivit haligt solbrand och njutigt,, sa lite stok ska inte fa forstora det!!!  Sa jag uppskattar med andra ord mig sjalv,, som ar sa bra att hitta battre kanslor!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-10 11:23 #93 av: SHIAWASE

Wow!En fantastisk dag i poolparken och just idag så har själva parken som är gigantisk fantastisk kvällsöppet , klockan är halv sju fortfarande trettio grader, syrsorna låter och fantastisk härlig meditationsmusik ljuder över denna härliga omgivning med vatten , träd och grönt, jag är nog den enda här som befinner mig halvt i trans :)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-10 14:05 #94 av: målle

Men jag vill oxå vara där!! NUUU!

Anmäl
2012-08-10 14:30 #95 av: SHIAWASE

Ja , malle!! harligt har Glad Nu ar jag hemma,,efter en harlig dag och kvall,  och sitter pa min harliga balkong med syrsor, ca 28 grader, och min harliga kvallslasning (detta forum alltsaFlört) Sa det ar harligt har!! MEN underskatta INTE den svenska naturen och harligheten!!! for den ar ocksa harlig!! Tank vad jag kan langta efter den (observera INTE hemlangtan, men langtan och uppskattning av den svenska naturen som ar nagot helt fantastiskt!!!) SA NJUT av det du har ( aven om det inte ar lika varmt som vi har harFlört)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-10 16:05 #96 av: Håbe

Idag uppskattar jag att vi har haft en mysig dag tillsammans, min dotter och jag. Brorsan har varit på fotbollsskola hela veckan och jag frågade henne vad hon ville göra. Då önskade hon att vi skulle åka till simhallen bara hon och jag, så det gjorde vi.

Mysig och värdefull kvalitetstid tillsammans.

Hämtade sen en trött men nöjd son efter avslutning på fotbollsveckan. 30 timmar fotbollsträning på 5 dagar har tagit ut sin rätt. De avslutade det hela med ett stort vattenkrig och han är härligt trött nu.

Nu kan jag sitta här vid datorn och säcka ihop en stund med gott samvete Glad.

Anmäl
2012-08-10 16:08 #97 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att det har börjat ploppa upp något som kan tolkas som inspiration, nya idéer yr runt i skallen på mig.

Uppskattar också att min man tycks ha återvänt till livet efter en längre tids off-period.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-11 07:52 #98 av: SHIAWASE

Uppskattar en harligt och fridfull dag snart ett karatepass med kidsenGlad

 

Uppskattar ocksa vilken harligt vandning livet tar, bade for mig och min man , pa varsitt hall!! Olika hall, men dar vi korsar varandra emellanat:) Han har antligen hittat nagot som kanns ratt, som kommer att bli jattebra (forutom karaten da) ,,, for mig ar det inte sa mycket yttre,,, men alla mina redan odlade fron ar pa vag att spricka upp som ett fyrverkeriGlad

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-11 11:55 #99 av: målle

Idag uppskattar jag att jag fått sova bekvämt och ostört! Härlig känsla i kroppen när jag vaknade! I eftermiddag kommer sambon hem från jobb (stackaren har fått jobba 3 lördagar i rad nu sen han kom tillbaka från sin semester Rynkar på näsan) så är det när man är chef..lillmannen kommer han också! (han är så glad för han fått egen TV på sitt rum nu och förra helgen köpte vi en sittsäck och installerade Wii-spelet på hans rum, så nu kan sambon och jag få se våra program på TV fast lillmannen är hemma! DET uppskattas! Skrattande

 

Anmäl
2012-08-11 14:30 #100 av: [Kathja]1

Idag, och alla andra dagar, uppskattar jag att vara lycklig och väldigt nöjd med mitt liv som det är just nu.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-11 14:33 #101 av: målle

Idag uppskattar jag den friska, fräscha luften jag andas! ♥

Anmäl
2012-08-11 19:04 #102 av: crinalina

Idag uppskattar jag att jag bara har en dag kvar att jobba (måndag) innan jag får en plösligt ledighet på NIO!! hela dagar!!! Wooohooo!!! Jag uppskattar min insikt att det jag behöver mer än någonting annat är att känna passion för mig själv. Jag uppskattar att jag kombinera min nya insikt med min ledighet då jag kommer att göra en make over på mig själv. Fett ska bort, solbränna ska på, håret ska få ny färg, tänder ska blekas, muskler ska tonas! YEEEEEAAAAAHHHHH! Jag uppskattar min fantastiska och underbara man som är så otroligt bra på att både visa och tala om hur mycket han älskar mig. Varje dag, hela dagar! Och jag älskar varenda sekund av det! Skrattande

Anmäl
2012-08-11 20:25 #103 av: [Kathja]1

Uppskattar att jag har haft en kanon dag i dag!

Har softat med mannen. Lagom dos av utomhusaktiviteter, vilket har inneburit att han har jobbat i trädgården och jag har stått för underhållningen, lagom med soff-mys med film (Hunger Games - bra film), liten dos att nytta och så en dos av att bara vara. Nu ska jag avlsluta dagen med en film till och lite rabarberpaj - den äts med gott samvete och kommer att bidra till att min snygga kropp blir ännu snyggare.

Livet är gott att leva! Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-11 20:32 #104 av: målle

Mmmm och jag som inte ens tycker om rabarberpaj, men vad gott det lät! Jag har nu inte ätit ngr sötsaker överhuvudtaget på snart 6 veckor! Var på affären idag och funderade på att köpa lite mörk choklad om jag skulle vilja ha ikväll, men just då var jag ju inte sugen så varför köpa "om ifall att" ?? Nu är affären stängd så..jag har iaf inget sug efter det, visst hade det varit gott, men jag tänker inte äta ngt sånt förrän jag håller på att dö av längtan eller sug haha. Jag är så stolt över mig själv, och det är absolut inget förbud, jag bara testar mig själv och min självdisciplin och jag är duktig! Jag uppskattar då att jag gör detta för mig själv!

 

Anmäl
2012-08-11 21:16 #105 av: [Kathja]1

Jag ahr inga förbud alls då det kommer till mat, men jag ser till att känna efter ordentligt vad det är jag vill ha. Funkar fint för mig. Och pajen var god. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-11 21:53 #106 av: målle

Ja precis det där med att känna efter vad jag vill ha, vad är det jag är sugen på? OM jag ens är sugen på ngt, ibland kan sugen luras, suget efter ngt kan lätt dämpas med en kopp kaffe!

Kan tro pajen var god! var det såntdär gott hårt knäcktäcke på typ?

Anmäl
2012-08-11 22:59 #107 av: Torahzen

En underbar dag! Vi har varit på stan för att inhandla lite kläder, äta lunch ute, hem och sola, lillan badar i minipoolen, grillat till middag, en härlig kvällspromenad och mysa hemma!!!!!!!

!!!Livet är gott!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-11 23:59 #108 av: LoAEmma

Idag uppskattar jag den härliga gos-kram jag fick idag!!! ♥

Anmäl
2012-08-12 08:48 #109 av: Håbe

Idag uppskattar jag min allra sista lediga dag innan det är dags att börja jobba igen.

Jag uppskattar också att jag tycker så mycket om mitt jobb och mina kollegor (barn och vuxna) så att jag inte känner någon ångest för att semestern är slut. Det ska bli roligt att träffa alla igen.

Anmäl
2012-08-12 19:55 #110 av: crinalina

Idag uppskattar jag vår aircon, det är 40 graders tryckande värme och hemska varma vindar ute.

Jag uppskattar min underbara sambo som alltid lyssnar och låter mig få utlopp för mina känslor så jag kan landa ordentligt på jorden snabbt igen.

Jag uppskattar att jag istället för att ha kollat på filmen som jag tänkt kolla på igår istället kan kolla på den imorgon kväll och verkligen göra en kickstart på min ledigvecka.

Jag uppskattar insikter och jag uppskattar chill.

Jag uppskattar mina fantastiska och underbara katter som alltid får mig på bra humör och alltid ger mig kärlek i överflöd.

Jag uppskattar detta forum och den positiva, utvecklande och insiktsuppmuntrande energin som alla ni här sänder ut.

Anmäl
2012-08-14 09:51 #111 av: LoAEmma

Idag uppskattar jag att jag fick fira min kille imorse på födelsedagen tillsammans med hans dotter. Det blev paketöppning och lite senare tårta.
Nu uppskattar jag några sköna lediga timmar för mig själv innan jobbet börjar :-)

Anmäl
2012-08-14 12:28 #112 av: MathildaF

Idag uppskattar jag min sköna säng extra mycket, svårt att ta sig upp;) uppskattar också lugnet jag känner i hela kroppen:)

Anmäl
2012-08-14 12:46 #113 av: [Evigheten]

uppskattar att få ligga på balkongen och känna solens varma strålar, och bli lite brun med kanskeCool uppskattar att jag är mätt efter den goda lunchen lax hemlagad potatismos,sallad och remoluadsås mums för min mage och uppskattar att allt bara flyter på mer och mer, jag bara är, och är glad ocn njuter av varje dagGlad

 

Anmäl
2012-08-14 21:54 #114 av: MathildaF

Uppskattar att jag lyckades vända en dålig tanke/känsla på bara några minuter ikväll

Anmäl
2012-08-14 21:58 #115 av: Torahzen

Jag uppskattar kvällens promenadgenom skogen och en liten badsjö. Mmm, vad jag njöt!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-14 23:48 #116 av: LoAEmma

Jag uppskattar verkligen att min karl överraskade mig och stod och väntade när jag slutade jobba, bara för att säga gonatt och få en puss <3

Nu känns det som jag är i vortex :-)

Anmäl
2012-08-15 07:21 #117 av: [Kathja]1

Härligt LoAEmma!

Själv uppskattar jag, och ler fortfarande åt, kommentaren jag fick av en av våra killar på jobbet idag. Han har gjort sitt hos oss och ska vidare till nästa fas i livet så vi skulle säga hejdå - då tittar han på mig och funderar lite och så säger han "du är ganska klok för att vara så ung", hi hi. Den värmde! Både att jag är klok och ung (och ja, han vet hur gammal jag är Flört) Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-15 07:27 #118 av: SHIAWASE

Ah vad harligt! Kathja!! Trevligt med sadan uppskattning:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-15 07:30 #119 av: Håbe

Idag mår jag inte alls särskilt bra. Är inne på min 3:e dag på nystart av lchf. Eftersom jag är duktigt sockerberoende så reagerar min kropp starkt på avsaknaden av socker. Precis som vilken missbrukare som helst som blir av med sin drog. Jag är skakig och fumlig (får korrigera det jag skriver just nu hela tiden), kallsvettig och hjärnan känns trög och som i en burk. Det hade varit läge att stanna hemma från jobbet idag.

Vad gör jag i uppskattningsstråden då? Jo jag uppskattar allt det som händer i min kropp för det visar att jag är på rätt väg. Jag vet att dag 3 är tuff men det går över och snart kommer jag att må mycket bättre än vad jag gjort på länge. Jag uppskattar att jag har styrkan att ta mig igenom det fast min kropp bara skriker efter socker. Jag uppskattar att jag äntligen kommit till den punkt där min motivation och beslutsamhet är så stark att jag inte kommer att backa.

Anmäl
2012-08-15 08:03 #120 av: målle

Håbe - Way to go! Det är DU som bestämmer över och i din kropp, inte det fula äckliga sockermonstret! Skrattande

Anmäl
2012-08-15 10:56 #121 av: [Kathja]1

Håbe - jag tror att det skulle vara lättare för dig att sluta med sockret ifall du inte såg dig just som sockerberoende. Det sänder enbart signaler om att socker är något du dras till och något du mår dåligt av att vara utan. Genom att tänka annorlunda kring det så blir det lättare för dig.

Genom att se dig själv som "missbrukare" kan du inte vara annat än just missbrukare. Och det är väl inte det du vill vara?

Det handlar om att sluta att registrera det som är din verklighet och istället vara i det som är det du vill vara.

Jag har tex i princip hela mitt vuxna liv ätit godis i mängder. Dagarna utan godisintag är ganska lätträknade faktiskt. Men jag har aldrig sett mig som sockermissbrukare! Jag har nosat på termen men känt att nej, det är inte jag. Även om jag säkert har uppfyllt alla kriterierna!

Jag har tidigare försökt att hålla upp med godis - en tanke som väcker motstånd och jag har misslyckats! Jag har innan tänkt att "tar jag en bit kan jag inte sluta, äter tills jag mår illa" - och då har det varit så.

Nu när jag började i tanken, så har jag kunna lägga av tvärt - utan problem. Jag är inte ens sugen. Åt igår två dumlekolor jag fick av en av killarna på jobbet, åt dem för att jag var sugen där och då och kände att jag kunde äta dem med rätt känsla. Och jag nöjde mig med dem, jag rusade inte ut i köket för att trycka i mig en rulle Ballerina oxå. *stolt över mig själv*

Så mitt råd till dig, och alla andra är att tänk på hur du tänker på dig själv och saker i ditt liv. Bli medveten om vilka etiketter du sätter på dig själv, och välje dem som återspeglar det du vill uppnå i ditt liv.

 

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-15 11:21 #122 av: Torahzen

Bra råd Kathja.

Själv uppskattar jag att jag mår så bra idag. Känner mig slank och fräsch, utvilad och kreativ på jobbet.

YEAH FÖR MIG!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-15 11:57 #123 av: MathildaF

Uppskattar att jag känner mig utvilad idag:)

Anmäl
2012-08-15 12:44 #124 av: målle

Det suget jag kände för nektarinen igår var ett riktigt sug, ett sug jag inte ens känner över godis, kakor etc. Det bokstavligen vattnades i munnen på mig och jag tänker ha det som utgångspunkt för att "gradera" mitt sug, känner jag samma sug inför en chokladbit eller kanelbulle eller vad det nu kan tänkas vara så tänker jag äta det, men har jag inget större sug låter jag bli. Ibland kan man ju bli lurad och tro att man är sugen för man kanske egentligen är hungrig eller törstig. Jag brukar ta ett glas vatten eller tre när jag tror jag e sugen på ngt, och nu med lchf-kosten blir jag oftast sugen på mat ist för gotte, igår var jag tex jättesugen på leverpastej på kvällskvisten Skrattande

Så jag uppskattar att jag för var dag lär mig så mkt om mig själv!

Jag vill även uppskatta känslan (och hela alltet) i att få en ansiktsbehandling i 75 avslappnande härliga minuter (tills tömma porerna-momentet kommer, ajaj) men massagen de ger innan den härliga masken är SÅ avslappnande!

Anmäl
2012-08-15 15:41 #125 av: Håbe

Kathja-R- jag förstår hur du menar och jag ska helt klart tänka på det.

Samtidigt tycker jag inte att det enbart är negativt att komma till insikt om att sockret påverkar mig som det gör. För mig var det en väldigt stor lättnad när jag äntligen fick ord på vad det är som gör att jag inte klarat av att gå ner i vikt. Jag har ju tom opererat mig för det och väger idag 40 kg mindre än ursprungsläget. Jag har alltid haft lätt att gå ner i vikt tack och lov men jag har aldrig klarat av att vika av från den diet jag för tillfället prövat på. -39 kg med viktväktarna första försöket och sen blev det jul..... När jag förstår hur sockret påverkar min hjärna så vet jag hur jag ska hantera det. Lchf fungerar väldigt bra för mig. Jag slipper sockersuget och får ett mycket jämnare och stabilare humör. Jag känner verkligen att det är så här jag det är meningen att jag ska äta. Från början handlade bara om just vikt men efter ett tag insåg jag att jag hade slutat fokusera på vikten och själva måendet blev viktigare.

Jag tror (jag kanske har fel för att jag inte är LoA helt på spåret ännu Flört) att om jag släpper tanken på att min hjärna faktiskt inte hanterar socker så kommer jag ganska snabbt börja hitta ursäkter för att "unna" mig något. För de tankarna smyger sig på väldigt lätt. När jag började med lchf så var jag så himla stark i att jag ska INTE äta godis, kakor, glass... och jag var helt oberörd inför att barnen åt sånt mitt framför näsan på mig. Samtidigt fick jag ett ohejdat sug efter potatis istället. Som att hjärna försöker hitta kryphål för att komma åt sockret ändå. Och den biten behöver jag förstå och vara medveten om.

Däremot tänker jag att jag kanske inte ska fokusera så mycket på att jag inte ska äta socker för att jag inte tål det utan istället att jag väljer att äta det jag äter för att jag mår så bra av det. Att det jag väljer bort inte ska vara fokus utan det jag väljer till. För jag vill känna mig så i balans som jag gör när jag inte har ständiga sockersvängningar. Jag mår liksom bra i själen av lchf-kosten och skulle idag välja den även utan att vilja bli av med kilon. Är jag på rätt väg då?

Anmäl
2012-08-15 17:19 #126 av: [Kathja]1

Då är du på helt rätt väg! Du formulerade det så bra - "inte fokusera på det du väljer bort, utan på det du väljer til"l.

Det handlar inte om att inte ta till sig eller att inte förstå varför det är som det är, utan det handlar om hur man tänker kring det. Att se sig som beroende är för de flesta negativt, något man alltid får leva med, något som är svårt att bryta osv osv. Och i de tankarna/ordvalen gör man det svårare för sig själv än vad det behöver vara.

Prova dig fram inte bara i vad du kan äta utan även hur du tänker och därmed känner kring saker och ting - både kring det du stoppar i dig och kring vilka ord du väljer att använda.

 

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-15 17:53 #127 av: Håbe

Tack, då är jag med Skrattande

Anmäl
2012-08-15 19:47 #128 av: crinalina

Det där med att se sig själv som en missbrukare, även efter man brutit sig ur missbruket, har jag fått en annan syn på sen jag träffade min sambo. Han är ju nykter alkoholist (recovering alcoholic som det heter på engelska). När vi har pratat om sådana här saker, och om Anonyma Alkoholister som var den vägen han blev nykter och den vägen han fortsätter vara nykter, så har han förklarat att det enda sättet att fortsätta vara nykter är att vara medveten om att man har ett problem.

Detta går ju emot det som jag anser borde funka bättre, att fokusera på själva nykterheten. Men så enkelt är det ju inte, för många är detta ett fungerande koncept och ingen vet väl riktigt varför AA fungerar så bra som det gör för så många, men fungerar gör det. Men de allra flesta som blir nyktra fortsätter gå på möten för att de behöver det. De är fortfarande missbrukare. Om de skulle tillåta sig själva att släppa den tanken så skulle ingenting längre hindra dem från att tex ta ett glas vin, eller en öl.

Min sambo har tex aldrig någonsin förstått varför man tar bara ett glas vin till maten, eller går ut och dricker bara ett par öl. För honom så var det alltid bara en enda mening med att dricka, att bli så full som möjligt. Fullt ös medvetslös. Idag säger han helt ärligt att detta sätt att se på det hjälper honom att hålla sig nykter, för om han skulle börja tänka annorlunda så öppnas det upp ett sätt att dricka som han aldirg har provat.

Jag tror att när det gäller just missbruk och missbrukare så ska man nog inte mixtra ett koncept som fungerar för just den personen. För tänk om just det inte funkar att lära sig tänka om? Då kanske allt man redan byggt upp blir förstört. För många som tagit sig ifrån sitt missbruk så är nya och okända saker väldigt mycket mer skrämmande än det är för vanliga människor.

Om det däremot kommer någon helt ny som behöver bli fri från sitt missbruk så kan vårat sätt att tänka vara ett bra sätt att tänka på.

Skrattande

Anmäl
2012-08-15 20:42 #129 av: [Kathja]1

Och jag, som jobbar med missbrukare, kan ju då säga att det på det hela taget är ganska få av dem som passar för AA/NA stuket just för att de för all tid och evighet ser sig som missbrukare. De flesta tar sig ur det genom ett annat tänk kring sig själv och sitt missbruka.

Men som du säger så gäller det att hitta sin väg. Och det gäller, precis som med allt annat, att hitta det som får dig att må bra, avsett om det sedan är en sedan innan beprövad väg eller en helt otrampad. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-15 20:47 #130 av: crinalina

Ja, jag är ju övertygad om att det finns en massa olika sätt. Men jag menar att när man har hittat en väg som fungerar, och AA till exempel fungerar för väldigt många, så är det bättre att fortsätta på den vägen än att börja mixtra och prova andra sätt att tänka. Skrattande

Anmäl
2012-08-15 20:49 #131 av: [Kathja]1

Var ju det jag sa ju! Flört

Hitta det som funkar för dig och så kör på det så länge som det känns bra. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-15 20:53 #132 av: crinalina

Tungan ute

Anmäl
2012-08-15 21:18 #133 av: Håbe

Tack. Det var ungefär det där jag försökte få ihop .

Jag tror att jag alltid måste vara medveten om att den där lilla djävulen på axeln rätt som det är dyker upp och försöker lura mig på villovägar. Ibland är det väldigt tydligt hur jag på något konstigt vis börjar förhandla med mig själv om att ta bara en liten bit eller unna mig en chokladbit bara idag. Gör jag det så har jag, precis som du skrev om din man och alkohol, inget stopp. Då rensar jag skåpen på allt och sen är jag inne i det igen och det kan ta månader kanske tom år att komma tillbaks i rätt motivation igen. Sist nu så var det att jag åkte till Italien och man kan faktiskt inte vara i Italien och INTE äta pizza eller pasta, eller hur? Det har tagit 1 år och 3 månader att komma tillbaks hit där jag är nu. Med den där fulla övertygelsen om att nu kommer det gå bra. Jag vill verkligen det här. Och det är helt klart tack vare det här forumet som jag tillslut lyckades samla ihop energin och fokuset att tänka rätt kring HELA mig. Jag börjar komma in i en känsla att jag är värld att må bra och att jag faktiskt tror på att jag kommer att börja tycka ganska bra om mig själv så småning om. Och då kan jag ju inte behandla min kropp illa! Men jag behöver helt klart en och annan handfast knuff i rätt riktning CoolSkrattande. Det tackar jag alldeles väldigt mycket för.

Anmäl
2012-08-15 21:21 #134 av: [Kathja]1

Du tar hästkliv Håbe - heja dig! Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-19 00:59 #135 av: SHIAWASE

Idag uppskattar jag en sa fantastisk morgon,,, dar vadret ar stralande, och den enormt kvava och tryckande hettan har slappt nagot, i dag ar det fortfaranda trettio grader, men frisk och klar luft,, kaffe pa balkongen, syrsorna later, himlen ar bla och jag stralarFlört Uppskattar livet, och uppskattar den tillit jag har, och den tillit som styrks genom att alla fantastiska moten med olika manniskor jag har, uppskattar den starka kopplingen jag kanner till universum och mig sjalv,,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-19 19:51 #136 av: Sugarcream

Idag uppskattar jag denna fina helg jag haft med mina två närmsta vänner. Fest, skratt, alldeles för lite sömn och idag en härlig dag på favoritstranden (som jag manifesterat jag ville till) och första doppet för i år. :) o uppskattar det fina vädret vi haft idag, närmare 30 grader i Sverige, det händer inte ofta.

Anmäl
2012-08-19 21:15 #137 av: LoAEmma

Vilken drömhelg Sugarcream!

Anmäl
2012-08-20 09:16 #138 av: [Kathja]1

Uppskattar att kunna inspirera andra till att leva efter Medvetet Skapande - alltid roligt att kunna se förändringen hos andra. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-20 10:22 #139 av: Torahzen

Att jag mår så bra! Jag är på sprudlande humör och kommer att ha en rolig och effektiv dag på jobbet.

Och när jag kommer hem så kommer det att fortsätta. Jag uppskattar att vi redan bestämt vad vi ska äta till middag, fortsätta med staketbygget och mysa med Lillan. hon vill ha lite extra uppmärksamhet nu märker jag. Det är stor omställning att börja på dagis igen.

GLAD!!! Skrattande

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-20 10:51 #140 av: målle

Idag uppskattar jag om det skulle komma lite regn ikväll, det är så klibbigt och kvavt! Men jag uppskattar självklart detta fina varma väder oxå! Skrattande

Anmäl
2012-08-20 11:41 #141 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att det mer än vanligt trillar in pengar från oväntat håll.Jag t.o.m tackade nej till att jobba extra idag för att det krockade med annat och känslan sa mig att jag inte behöver de pengarna.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-20 18:31 #142 av: Sugarcream

Jag uppskattar att jag fått upp ögonen på LoA :) Ibland vill det inte riktigt gå som jag vill men ibland blir det precis som jag tänkt mig. Måste bli bättre på det. Håller på att lära mig styra mina tankar nu, på sådant jag vill (inte sådant jag inte vill). Och läser Rhonda Byrnes bok "kraften" för andra ggr. Måste säga att jag tycker den är bättre än "hemligheten". Men den är så bra och peppar en till positivt tänkande. Att man ska ge kärlek till det man vill ha. Och att negativitet inte är kärlek. Det känns lättare att vända sina känslor och tankar när man har det i bakhuvudet.

Anmäl
2012-08-20 19:37 #143 av: MathildaF

Uppskattar infallet jag fick av att jag ska klippa av mitt långa hår. Känns som en paige kommer pass mig bättre nu med alla förändringar som väntar framöver:) kanske låter töntigt men känns som att den nya frisyren kommer ge mig en liten skjuts framåt i mina önskningar:P

Anmäl
2012-08-21 11:57 #144 av: LoAEmma

Absolut, en ny frisyr kan få en att må jättebra! Man känner sig snygg och stark liksom :)

Anmäl
2012-08-21 13:20 #145 av: Torahzen

Jag uppskattar den sköna promenaden jag tog på lunchen, i en park med stora bokar. Jag satt en stund i skuga och läste lite andliga texter jag tagit med mig.

Aaaaaaah, så skönt!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-21 13:30 #146 av: målle

MathildaF - Jag klippte av mig mitt hår för ca en månad sedan, i en rätt kort page (ca 1 cm ovanför axlarna) och faktum är att jag nog vill ha det ÄNNU kortare! Skrattande Just då hade jag massor med nyvändningar, jag skaffade gymkort och klippte mig och det ångrar jag ABSOLUT inte!! So go for it!

Anmäl
2012-08-21 17:37 #147 av: MathildaF

Målle: Ja, det är kul med förändring. Känns som en nystart för mig nu:) Mitt hår hängde längre ner än brösten, min frisör vågade knappt klippa av de.haha. Det känns ovant men ångrar mig inte:) Ut med det gamla och in med det nya:P

Anmäl
2012-08-21 18:59 #148 av: målle

Och håret växer ju ut igen (om man nu skulle ångra sig iaf) så man har verkligen ingenting att förlora om man vill prova ngt nytt!

Anmäl
2012-08-22 13:34 #149 av: Torahzen

Jag är så glad att jag har sökt ett jobb jag gärna vill ha!!!! Jag bara väntar på deras inbjudan till intervju nästa vecka!!!!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-22 13:50 #150 av: SHIAWASE

Torahzen!  Vad harligt att hora!!! Inspired Action kallas det!!!  Ser fram emot att hora om intervjun,

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-08-22 14:57 #151 av: MathildaF

Just idag uppskattar jag alla komplimanger som jag fått för mitt hår:)))

Anmäl
2012-08-22 15:18 #152 av: [Kathja]1

Uppskattar att ha kommit hem efter en väldigt trevlig tripp till vänner uppe i Vara.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-22 15:38 #153 av: Torahzen

Tack, Shiawase!  Skrattande

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2012-08-22 16:15 #154 av: Håbe

Idag uppskattar jag bara att vara jag.

Jag har en fantastisk familj. En aningens spretig och bångstyrig men jag skulle inte vilja byta ut dem mot något.

Jag har ett hem som faktiskt är riktigt trivsamt numera.

Jag har ett jobb som jag älskar och som jag njuter av att gå till varje dag.

Jag känner mig i ro och balans med mig själv och omvärlden.

Det är riktigt trevligt att vara jag just nu Glad.

Anmäl
2012-08-22 17:00 #155 av: szirius

Idag uppskattar jag alla släktingar som tar hand om oss just nu. Lagad mat,hjälp med städ o disk, makens kusin har röjt i trädgården, sonens farbror har tagit sonen till stranden hela dagen.Tack,tack,tack!

 

Anmäl
2012-08-22 17:10 #156 av: [Kathja]1

Det är underbart att höra hur mycket kärlek det finns kring dig/er. Kyss

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-08-27 15:06 #157 av: crinalina

Jag uppskattar lugnet och harmonin jag känner inom mig. Det är en ultimat känsla och precis där jag vill vara resten av mitt liv. Tack! Skrattande

Anmäl
2012-08-27 19:22 #158 av: [Kathja]1

Jag uppskattar att jag har hittat tillbaka till drömmandet, känslan av att flyta bort medan jag kollar på LYXhotell, resor, kläder, inredning osv osv. Känslan av att vara där, här och nu. Me like!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-03 12:37 #159 av: SHIAWASE

Jag uppskttar dagens vader!!! Tjohoo!!t Forsta gangen pa manader som jag inte svettas!!!

Nu ar klockan halv atta pa kvallen, och det ar SVALA vindar,,, stangde till och med igen fonstret lite:)

Harligt,,,, Det ar ju fortfarande vid denna tidpunkt 25 grader, men luftfuktigheten ar sjunkit,,, sa det kanns underbart,

 

Alla medlemmar i familjen sitter och lerGlad och uppskattarKyss


Tack for alla kontraster i var tillvaro!!! TACK,, vader ar ju bara ett exempel,, men ett av de basta,, for det speglar av sig i livet:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-09-03 17:07 #160 av: crinalina

Shiawase!!! Det där är nästan exakt vad jag kom in här för att skriva!! hahaha

Jag uppskattar att temperaturen ute har sjunkit så jag kan vara på min fina takterrass i mer än en timme utan att dö av värmeslag. Idag tillbringade jag 2 härliga timmar där upp på min solsäng, läsandes. Under de senaste månaderna har det varit så varmt så jag fått tvinga mig att stanna där ens en timme under dagtid.

Jag är också tacksam för att nattens temperaturer har sjunkit så min sambo och jag kan börja sova i samma rum snart. Vi har sovit i olika rum i ett par månader för att det varit så varmt och fuktigt så man vrider och vänder på sig och vaknar hela tiden.

Vi har fortfarande 26 grader i skuggan, och 28 grader inomhus. Nästan så jag fryser.. Men härligt är det att man kan njuta av vädret ordentligt igen.

Jag älskar dock den extrema värmen på sitt också, men det räcker med ett par månader av den och i år har vi haft nästan fyra månader av den.

Anmäl
2012-09-03 21:42 #161 av: szirius

Ja, den kan jag hänga med påCool! Vi ligger på runt samma grader härFlört. Jag gillar ju värmen, men som sagt denna sommar har tagit rekordet, runt 30 stör mig inte längre men flera veckor runt 40 då blir det lite tungt.Hettan kom redan i maj hit och vi har fortfarande runt 30, men det går ner på nätterna nu.

SÅÅSkrattande - jag uppskattar att vindarna börjat svalka och att jag nu känner lite lätt bris från fönstrena som står öppnaKyss.

Anmäl
2012-09-03 22:13 #162 av: LoAEmma

Jag uppskattar att jag har haft en dag utan stora gråtattacker och att det känns lite lättare idag.

Anmäl
2012-09-04 08:01 #163 av: SHIAWASE

Idag sa uppskattar jag att jag hade over 600 lasare pa min blogg igar!! Tjohoo:::

Jag visste val att det var ratt timing nu,, det ar SA roligt att SKRIVA, och det ar SA roligt att folk laser och uppskattarLifeguard

Min forra blogg hade inte ens hundra laser per dag!!!  Sa inse vilken skiftning i vibration jag har gjort!!!Kyss

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-09-04 08:06 #164 av: SHIAWASE

Och som tillagg, min tidigare blogg hade jag i over tva ar,, en trogen men liten lasarskala...nu har jag haft uppehall sedan februari,,, sa kom INSPIRATIONEN, startade en helt NY blogg,,, och  efter 10 dagar eller sa ,, !!!! Det handlar inte om tid, inte om anstrangning det handlar bara om mig och MIG och MIN VIBRATION,,, Vad skickar jag ut for signaler???!!! Det ar vad det handlar om Kyss

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-09-04 21:36 #165 av: [Kathja]1

Just nu uppskattar jag nya insikter! Bit för bit faller på plats...

Uppkattar även nya möjligheter och erbjudanden!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-04 22:50 #166 av: Mirjah

Jag uppskattar glädjen jag känner i allt jag gör nu. Jag har längtat efter detta! Därför uppskattning. Och tacksamhet. ❤

Anmäl
2012-09-05 11:40 #167 av: crinalina

Just idag så uppskattar jag lugnet. Det är så skönt att bara vara. Jag sitter i soffan framför tv:n med laptopen i knät, en härlig kopp kaffe i min favortmugg och en god smörgås (hemmagjort lchf-bröd, hemmagjord citronmajonnäs, salami, ost, ägg och gurka), katterna ligger bredvid mig och sover, det är ganska molnigt utomhus och allt känns lugnt och härligt. Jag börjar landa i insikten om min framtid, och känner att det känns väldigt rätt för mig.

Anmäl
2012-09-05 11:51 #168 av: [Evigheten]

Det här kanske låter lite konstigtFlörtmen jag uppskattar min förkylning jag fått för då kan jag uppskatta att vara frisk ännu mer! när jag känt av en bit av motsatsen Tungan ute

 

 

Anmäl
2012-09-05 12:01 #169 av: målle

Jag uppskattar verkligen att jag har en "ledig" dag idag, utan möten, läkarbesök eller annat inbokat för jag är helt slut efter gårdagen! Jag är riktigt trött och hängig och jag saknar min sambo som jag inte sett sen de typ 5 minuterna vi sågs i måndags eftermiddag Rynkar på näsan Men jag uppskattar även att jag kan och ska mysa med honom när han kommer hem från jobbet i eftermiddag! Åh vad jag älskar honom! ♥

Anmäl
2012-09-05 13:04 #170 av: [Evigheten]

Vad mysigt Målle, ni är säkert jättesöta tillsammans med ♥ Glad

 

 

Anmäl
2012-09-05 14:51 #171 av: [Kathja]1

Uppskattar att sitta i soffan, mysa med Holger (hunden) och titta på Shirley Valentine - och känna hur nöjd jag är med att vara jag. Med att vara lika lycklig och nöjd oavsett om jag är hemma eller borta.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-05 15:50 #172 av: målle

Evigheten - hihi tack, jag tror faktiskt att vi är det Skrattande

Anmäl
2012-09-06 14:17 #173 av: [Kathja]1

Uppskattar ett mejl med en fråga jag fick idag. Det kom från en minst sagt udda kvinna, men jag känner att jag med spänning ser fram emot vad det ska komma ur det här. Något borde det ju vara då hon nu har hamnat i mitt liv.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-07 13:38 #174 av: [Kathja]1

Uppskattar det samtalet jag idag hade med en kvinna som ville förändra sitt liv med hjälp av Attraktionslagen. Vi hade så trevligt (oxå) att jag bjöd henne på fika om hon hade vägarna förbi, hi hi

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-09-07 16:49 #175 av: Otroulig

Jag uppskattar min härligt galna arbetskamrat som kommer och kramar mej och gnussar in sin kind mot min så jag luktar svagt manligt
av rakvatten flera timmar. Berättade för honom att jag tyckte om det. Tänk vad mysigt man kan ha det - bara man ber om det:)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-09-07 17:02 #176 av: MathildaF

Uppskattar att min 6 Tim långa bilresa hem gick bra:) fint väder och vacker natur:)
Uppskattar också att en tjej på kliniken jag behandlas på kom fram och presenterade sig och berättade vad hon tyckte om behandlingen och sina framsteg, känner mig mer pepp nu:)

Anmäl
2012-09-07 19:39 #177 av: crinalina

Jag uppskattar att jag har kommit på en jättebra idé om vad jag ska ge till min sambo som fyller 40 snart.

Vi har pratat om att åka till Italien så jag ska ge honom en resa dit i vår. Jag uppskattar att även om jag i dagsläget inte har pengarna till den saken så kommer allt att falla på plats när det blir dags, och jag ser fram emot det sååååå himla mycket redan.

Så när han fyller nästa månad ska jag ge honom ett litet lutande tornet i Pisa, en minipizza, en bok om Italien och annat smått jag kan komma på som är typiskt Italienskt. Vi kan inte åka förrän efter nyår eftersom han inte har fler semesterdagar att ta ut innan dess, och man vill ju inte åka dit på vintern (nej, inte ens när man bor i solen och värmen redan).

Jag uppskattar att jag känner mig så rik och så säker på att allt jag vill ha och göra kommer jag att få och göra när tiden är inne för det.

Anmäl
2012-09-12 17:56 #178 av: crinalina

Just idag så uppskattar jag nya insikter, nya metoder, alla ni på detta forum för er evigt flödande kärlek, era idéer och all inspiration, ledig dag, gosiga katter, smärtstillande tabletter, min laptop, internet, min fantastiska sambo och att jag hittat mitt pass.

Anmäl
2012-09-19 19:33 #179 av: MathildaF

Just idag uppskattar jag att jag lyckades vända min oroliga känsla till nåt bättre. Efter crinalinas råd i en annan tråd kunde jag släppa min oro och har nu tillbaka en bra och pirrig känsla magen!
Så uppskattar verkligen crinalinas svar:)

Anmäl
2012-09-19 19:42 #180 av: crinalina

Och jag uppskattar att jag fick chansen att råda, och att det uppskattas. Det är en win-win. Skrattande

 

Jag uppskattar också att jag har fått tillbaka min lust att blogga igen. Jag har haft en förmåga att ställa för höga krav på mig själv när det gälller mitt bloggande, så istället för att bara slappna av och låta det komma så har jag låst mig och inte bloggat alls. Men nu känner jag att lusten suger i mig. Jag har också påbörjat en svensk blogg, men den håller jag för mig själv tlls jag känner mig redo att släppa den för allmänt beskådande. Skrattande

Anmäl
2012-09-19 19:47 #181 av: MathildaF

Vad kul att du fått tillbaka lusten att blogga:) Hoppas man få läsa din svenska blogg en vacker dag:P

Anmäl
2012-09-19 19:49 #182 av: crinalina

Det kommer du få göra, måste bara bygga upp den lite mer först. Tills vidare så är du välkommen att kika på den engelska om du vill. Skrattande

Anmäl
2013-09-01 11:28 #183 av: gardit

Jag uppskattar rinnande rent vatten i kranen!

Två gånger senaste veckan har jag blivit påmind om att det inte är självklart. En läcka gjorde att vi hade väldigt dåligt tryck på jobbet en förmiddag i veckan, kollegorna fick panik när kaffeapparaten slutade fungera. Igår fick vi ett telefonsamtal om att vattnet här hemma skulle stängas av under en timma för att spola ledningar. 

Det löste sig dessa gånger, men tacksamheten är stor varje gång jag vrider på en kran!

Anmäl
2013-09-01 12:09 #184 av: SHIAWASE

OJ!! jag uppskattar ju dig gardit, som puttade upp den har traden!!! TackBlomma

Idag har jag varit med minsta dottern till stadens utomhuspool~~~ruschbanor och massor av pooler kul!!! Och jag uppskattar verkligen denna minisemster vi har haft idag~~~~ Och eftersom jag har legat i vattnet mest hela dagen sa uppskattar jag ocksa varmen~~~

OCH,,, precis nar vi cyklade hem, 10 meter fran hemmet, sa kom varldens regnskur,, ni vet sadant dar bara varsta explosionsregnskur,, och DET uppskattar jag ocksa,,, for nu har luften rensats och det ar lite svalare, OCH vi hann in utan att bli genomblota..

Sa jag uppskattar hela denna dag!!!Sol

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-09-02 16:22 #185 av: szirius

Jag uppskattar just denna stundenHjärta. Solen lyser in så att det är ett sådär hemtrevligt sken inomhus, har städat och det känns direkt i energierna - älskar plötsligt mitt HEMMA. Maken åkte precis iväg på träning med glatt humör och sonen har 2 kompisar här och de leker så FIINT, så vi bestämde att han och jag stannar hemma i stället för att åka in till stan. Rätt beslut! Lugn och frid. Jag blir glad in i själen över hans fina kompisar, glad att de vill komma hit, glad över att känna att vi fått till det himla bra runt sonen ändå, han växer upp i kärlek och trygghet och verkar nöjd här. Åh, nu skrattar de högt däruppe, de gör egna rap-låtarSkrattar. Jag uppskattar denna frihet...att ha tid, att kunna välja vad man vill göra, när man vill göra det. Att som nu inte behöva dra upp deras lek, utan bara lätt planera om. Det skapar sån harmoni. Jag inser att livet inte ser ut så för många som jag känner, utan där går allt i ett hela tiden och det finns inte plats att följa känslan och lusten.

Jag uppskattar ljuset! Nåt så otroligt. Inser varför min själ valt att ta sig hit ner.SolVåg


Anmäl
2013-09-06 22:18 #186 av: Håbe

Jag uppskattar känslan av att vara effektiv och aktiv. Det går ju faktiskt att använda kvällarna lite bättre än vad vi brukar. Det vore verkligen bra om vi kunde behålla lite av den här effektiviteten även efter flytten.

Anmäl
2013-09-07 20:55 #187 av: Skogshumblan

Just idag uppskattar jag mest det dygn jag tillbringade med den styrelse jag sitter med i. Fick insikter och svar på endel saker jag burit på och andra tillkom. Det är spännande att leva och se var man hamnar!

Anmäl
2013-09-24 16:25 #188 av: linnease

Hehe.. tog mig ungefär 6,5 timmar, men jag städade badrummet!!! Sjukt stolt! Skrattar

Anmäl
2013-09-24 16:27 #189 av: [Kathja]1

Heja dig, själv röjde jag hela nedervåningen på 20 minuter. Noga - nej, men nu är det lite renare iaf. SkämtarFick nämligen för mig att vi skulle få oväntat besök ikväll, så nu är jag iaf redo om ifall att.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-24 21:42 #190 av: szirius

Haha- kollektiva städenergier! Jag bara fick ett ryck och dammtorkade, dammsög och bäddade rent i sovrummet nu på kvällskvisten.  Och ställde in ljus. Kanske nåt undermedvetet där...hehe...KärPussmunPartajar

Anmäl
2013-09-24 22:02 #191 av: Otroulig

Bränna böcker räknas väl inte in i städ energier antar jag TystGalenCool

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-24 22:05 #192 av: szirius

#191 Johoooooodå - rensa i röran!

Men har du eldat böcker gumman?? Inte konstigt att du är lite svajig  - det är ju superstarka energier!StjärnorNinja

Jorda jorda...hitta spegelblank sjö och tomglo på en timme är Szirius lilla rådMåne

Anmäl
2013-09-24 22:13 #193 av: [Kathja]1

Sa ju att det var galet att elda dem! Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-24 22:35 #194 av: szirius

#193 Äsch då, allt är som det ska. Otroulig behövde denna energiboost...annars skulle hon ju inte ha gjort så. I trustBlomma

Gäller bara att "hålla sina hästar" då eldenergier kan bli okontrolleradeSol. Själv tror jag att jag skulle behöva bada konstant just nu....kanske bli en vattennymf ett par år...ligga i en tjärn o spela harpa...

Anmäl
2013-09-24 22:38 #195 av: Torahzen

Spelar du så sjunger jag med *plask, plask* SkämtarSkrattarVåg

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-24 22:45 #196 av: szirius

#195 TYSTA LUGNA plask i så fall...lugn o frid o harmoniiiii...och LUGN, sa jag det?Skämtar huu, ska jag alltså inte få vara ensam...# RÄDSLAN#Skrattar

Jooodå, du är välkommen ner i tjärnen. Pax att ha blå stjärt!


Anmäl
2013-09-24 22:52 #197 av: Otroulig

Men jösses vad är det jag har gjort??? 

Tänkte bara som så att jaha lite eld i öppna spisen vore trevligt, och här ligger dom här böckerna och skräpar. Plockad noga ut trillers med mord och död. De brann i brasan.

Jaja - det ska bli spännande det här. Ville ju ha lite ketchup effekt FörskräcktSkrattar

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-09-24 22:52 #198 av: Torahzen

OK, då har jag glitter-lila sjöjungfrustjärt! *snurrar lugnt i vattnet*

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-24 23:10 #199 av: [Kathja]1

Simma, nej tack, men jag kan sitta på en sten på stranden och stå för underhållningen. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-25 00:00 #200 av: SHIAWASE

haha, vilken virrvarr konversation ni harVåg 
jag uppskattar ett nystadat hem,, stadade ratt sa ordentligt igar,,, och jag verkar inte ha varit ensam om det,,~

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-09-25 00:10 #201 av: [Kathja]1

Visst är det underbart! Men de som mest hänger på andra sajter får väl en hjärnblödning. Men Shia - du är ju boss så du får styra oss, hi hi. Skrika lite OT på oss.Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-25 05:37 #202 av: SHIAWASE

haha precis,, nej du , har styrs ingenting!!! For det ar ju just genom detta flode av tankar, kanslor, och diskussioner, som svanger hit och dit och upp och ner, som vi far insikter som tar oss till hogre hojder!!Sol

Sa tank vad jag uppskattar att vi tillater flodet att forsa fram harinne, i olika riktningarVåg

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-09-25 08:52 #203 av: [Kathja]1

Precis som det ska vara, hur skulle det se ut att predika en sak och göra en annan. Apropå predikan och att vi iaf är OT slänger jag in en alternativ Fader Vår som jag trillade över idag. Tänkvärd minst sagt.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-25 11:34 #204 av: Torahzen

Det kändes verklighetsförankrad. Jag gillar det där med rosa fluff...

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-25 23:07 #205 av: [Kathja]1

Åh vad jag uppskattar LIVET och spännande möten. Skrattar

Tora - då får du en annan... Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-26 16:09 #206 av: Torahzen

En klassiker. Den fungerar också.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-09-26 19:23 #207 av: [Kathja]1

Lite fluffigare iaf. Skämtar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-26 19:46 #208 av: szirius

Jag förstod det som att Tora GILLADE den första. Eller ? Att du menade att du gillar vad som SÄGS om rosa fluff där, och inte att du gillar och vill ha rosa fluff...Funderar

Anmäl
2013-09-26 19:49 #209 av: [Kathja]1

Aha! Jag fattade det som att det efterfrågades mer fluff, så kan det gå. Galen

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-09-26 21:01 #210 av: Torahzen

Jag menar att den första är verklighetsbaserad på ett bra sätt, det var inte menat som ironi. Det var rakt på att vi har vår vardag med handla mat, laga mat, städa, jobba, jobba och alla val i det praktiska livet och känslolivet. Inte någon rosenskimrande fluffig gullig Gud på ett moln som ser ner på oss. Utan en naken och uppriktig bön till Gud.

Den "vanliga" fader Vår har jag omtolkat på sistone. Jag har varit för färgad av domedagspräster, men uppskattar den alltså nu.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-10-05 15:17 #211 av: linnease

Shit vad jag gillar Netflix just nu ^^  Gratis provmånad, kollade på hela Orange is the new Black, riktigt bra serie, sen lite annat, och nu

HjärtaHjärtaHjärtaPresentStjärnorRegnbågeTårtaFirefly!! TårtaRegnbågeStjärnorPresentHjärtaHjärtaHjärta


Sååå glad att jag aldrig sett den innan så jag kan se hela nu ^^ ♥♥♥♥ 

Anmäl
2013-10-05 15:23 #212 av: linnease

Oh, och jag uppskattar verkligen att Jan har en elgitarr med förstärkare, började morgonen med några feta riff, löjligt roligt med distad gitarr och hög volym Kramas

Och min fina lilla inspelningsmaskin, och låtarna jag håller på att spela in, och kaffe, och Marc, och mamma, och kanelbullens dag här i Hobbitland, och toblerone, och spenat, och världens mest perfekta danskurs, och bilderna jag fick igår, och min nya externa hårddisk, och Clas Ohlson, och drive-throughs, och superfina soliga höstvandringar ut på landet, och allt, liksom ^^

Anmäl
2013-10-05 15:37 #213 av: Skogshumblan

Idag är jag tacksam för något så banalt som att två nya böcker av den bokserie jag lyssnar på kommit ut. Trodde jag skulle få vänta till jul.

Men såklart är jag tacksam för allt det andra jag har, som inte är alla förunnat tyvärr.

Anmäl
2013-10-05 16:11 #214 av: [Kathja]1

Underbara fina Linn! Jag är tacksam över ditt inlägg. Hjärta

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-10-05 18:52 #215 av: linnease

HjärtaKramas

Anmäl
2013-12-01 17:36 #216 av: Lannelia

Jag uppskattar EFTn jag gjort idag, är så glad för att det finns! Det ger mig sån lättnad, öppnar blockeringar och tillåter flöde av energi genom min kropp och mitt sinne och höjer mig på ett sånt härligt sättHjärta

Jag uppskattar min hälsa, min kropp och mitt sinne och mitt öppna varma hjärta. Jag uppskattar min förmåga att komma med nya spännande ideér Kär

Jag uppskattar alla härliga människor jag möter och som jag har runt omkring mig, det värmer mitt hjärta så och fyller det med så mycket kärlek!Pussmun

Jag uppskattar busschaufförer, som jobbar dygnet runt så man kan åka dit man vill, när man vill. Det är nånting speciellt med att åka buss...så rofyllt och mysigt!Glad

Jag uppskattar alla goa och glada butiksbiträden! Som gärna hjälper till, inspirerar och co'crea-erar med en när man är ute o shoppar!Skrattar Så himla kul att skratta tillsammans och känna sig uppassad och omhändertagen!KärKramas

Jag uppskattar värmen inomhus och snön utomhus, mysigt att vara ute i snön och se hundarna busa och rejsa omkring i snö yret, och skönt att komma in i värmen sedan!Glad

Anmäl
2013-12-01 23:39 #217 av: SHIAWASE

Lannelia! underbart,,, kandes valdigt inspireradne med ditt inlagg fullt av positiv energiSol

Jag uppskattar morgonkaffe i lugn och ro.

Och oj vad jag uppskattar solen och vadret dessa dagar~

 

Jag uppskattar ocksa mig sjalvSolatt jag ar forankrad i tillit till mig sjalv och unviersum, att jag ar sa bra pa att njuta av bade det lilla och det stora! ~~

 


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-12-02 10:59 #218 av: szirius

Jag hänger med på ditt Shia:

Underbart, inspirerande inlägg Lannelia!Kramas

Jag är också tacksam för blå himmel, sol, kaffe, ett varmt hem, en katt som spinner, en stunds tystnad innan eftermiddagen rullar igång med full fart.

Ny månad! Med nya intentioner, nya möjligheter, nya möten, nya stunder av njutning...advent!!Hjärta

Anmäl
2013-12-12 01:17 #219 av: Lannelia

Idag uppskattar jag min fina familj. Att älska dom är bland det bästa jag vet💜!
Jag uppskattar deras värme och kärlek, deras omtänksamhet och deras humor, åh vad jag älskar att få skratta tillsammans med min familj:)
Deras leenden betyder så mycket för mig det lyser upp hela min värld och bringar sån värme och glädje inombords!:)

Jag uppskattar också min fina vovve som är helt fantastisk! Uppskattar hennes styrka både mentalt o fysiskt, hon är så himla cool vad hon än "utsätts" för. Tycker det är så kul att utvecklas tillammans med henne i träningen, och att använda hennes styrkor till något hon älskar!! Tillsammans är vi ett sånt starkt team o vi jobbar så lätt ihop vi har kommit så långt de är helt fantastiskt!! Ser fram emot fortsättningen på det!:))
Jag är så himla glad för hur bra det gick för oss idag när vi skulle öva starter i weight pull, min "lilla" vovve hon är bara såå grym!! Hon lär sig på 2 sekunder precis vad de är hon ska göra och hon ÄLSKAR verkligen att DRA!!! Det är helt fantastiskt att se henne jobba och att träna henne i detta känns bara som "waaow!!"! Jag är så tacksam, vilken otrolig hund jag har!:))

Anmäl
2013-12-13 09:51 #220 av: Cahira

Jag uppskattar att jag äntligen känner mig harmonisk i livet. Att jag bor i USA. Att jag får göra det jag älskar. Att Mike som jag bor med och jag är så himla bra vänner och har samma syn på livet och allt därkring. Att jag mår bra. Att internet finns så jag kan ha kontakt med alla möjliga människor. 

Men mest av allt uppskattar jag just nu att jag inte gav upp då det var jobbigt, och att se alla svenskar stiga upp nu, titta på klockan och inse att jag får gå och lägga mig. 

Jag har aldrig varit en morgonmänniska. Jag är glad att jag hittade hit och med det säger jag tack och godnatt. Hoppas ni alla får en underbar Lucia. :) 

Sajtvärd för Vallhundar, Pälsvård & Klickerträning
Medarbetare hos Hundar & Lantdjur. 

Anmäl
2013-12-13 10:03 #221 av: [Kathja]1

Sov gott! Somnar

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-12-15 17:20 #222 av: Lannelia

#220 Åh, att bo i USA låter häärligt!!Kär och allting annat också, en härlig lättnadskänsla i ditt inlägg Glad

 

Idag uppskattar jag mina fina vänner!!! En bunt öppna, sociala, härliga, omtänksamma, roliga människor att umgås medBlomma Hade en sån trevlig helg tillsammans med både gamla och nya vänner, riktigt kul!!!!!!!!Skrattar

Idag uppskattar jag kaffet på morgonen, min söta hund, min familj, Best Vines på Fejjan (jag o syrrans pojkvän fick oss ett par ordentliga gapskratt när vi satt o kollade vines idagGapskrattar).

 Idag uppskattar jag även att ha blivit bjuden på en gryyymt god middag och choklad på de! Helt underbart.HjärtaTack!

 

Anmäl
2013-12-15 17:30 #223 av: Otroulig

Idag uppskattar jag oxå min familj. Mina fina syskonbarn som fick mig att sitta och leka med lera i flera timmar igår. KUL! Timmarna bara flög iväg.

Tacksam att jag även är så FRIII så att när syrran ringde i morse 11.50  så fick jag inte ens ångest - utan tänkte bara: jaha jag behövde väl det då. (klockan i hallen ringde kl.09.00 så jag var tvungen att gå upp och stänga av den, tittade allvarligt på den och sa "skulle inte tro det" och la mig igen Skrattar)

Tacksam för att  syrran förslog att ta en julklapps runda, vi har haft mycket trevligt och flera uppslag har trillat på plats - så nu känns det lite klarare med alla julklappar.

Tacksam för att jag inte behöver tänka på vad jag har råd med. Oj vad det underlättar. Verkligen tacksam för det Hjärta  

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.