LoA-generellt

The Imagination of ourselves - David Icke

2012-05-23 14:10 #0 av: stillness

Vi är fantasin av oss jälva vad vi tror att vi är.

Väldigt bra video klipp med" David Icke" om Hur vi skapar vår egen verklighet sekund efter sekund baserat på vårt tro system/Tankar/känslor

 

:)

Anmäl
2012-05-23 18:51 #1 av: crinalina

Personligen så gillar jag inte alls att se det på det viset. Jag är en SKAPELSE av min fantasi, men det är helt och hållet min VERKLIGHET. Att se mig själv och min omgivning som en fantasi, som en dröm, är för mig någonting overkligt. Det gör mig deprimerad, orolig och ledsen att ingenting skulle vara verkligt. Jag är verklig, min värld är verklig och mina tankar och känslor är verkliga.

:D

Anmäl
2012-05-23 20:03 #2 av: målle

Jag har inte sett klippet ännu, får göra det imgn då bonussonen ska se Beyblade nu, men om det beskriver omgivningen som en fantasi kan inte jag heller hålla med Rynkar på näsan Jag ser det som du, crinalina, jag är ju fullt verklig, det vet jag! Och jag skapar min egen verklighet. Ska se klippet imgn och återkomma!

 

Anmäl
2012-05-23 23:55 #3 av: stillness

Det sägs att allt är Energi allting som universum är uppbyggt utav och detta börjar även vanliga mainstream forskare nu förstå.

Vi är denna Energi bakom vårt skal vi har nu i denna erfarenhet kallad Människa

se det som en rymddräkt, för att vara på månen tar vi på oss en rymdräkt så att vi kan vara i den verkligheten se oss omkring, Men vi är inte vår rymddräkt.

 

Anmäl
2012-05-24 01:19 #4 av: crinalina

Jo, vi vet att allt är energi. Det här är ju trots allt ett LoA forum. :-) Men det betyder inte att vi är fantasier och drömmer. Det ena har ingenting med det andra att göra. Allt material är energi och materia är påtagligt i de allra flesta fall. Fantasier är någonting overkligt, någonting som inte existerar. Drömmar är någonting som leder oss dit vi vill. Drömmar är inte fantasier, drömmar är ledsagning och mycket verkliga. :-)

Anmäl
2012-05-24 01:21 #5 av: crinalina

Vårt skal, som du skriver, är även det energi. Det är en del av dem vi är lika mycket som det som finns innanför. Allt runtomkring oss likaså. :-)

Anmäl
2012-05-24 11:06 #6 av: stillness

Ja det finns många tolkningar och perspektiv för att beskriva det stora oändliga som vi är del utav Gud/Kärlek/Universum/Energi/Intelligens

:)

Anmäl