Loa-Konkret(Metoder & Tekniker)

Att sträcka ut sig...bortom.

2011-07-13 20:57 #0 av: retep

Vi har pratat om hur vi genom meditation och olika tekniker kan transcendera och gå bortom vårt vardagliga yttre. Vi har sett att Lagen om Attraktion är en lag med djupa rötter i den naturliga lag som styr och reglerar hela skapelsen och våra liv. Vi har berört Karma och hur lagen om orsak och verkan integrerar med allt vi är och gör.

Vi har utbytt stimulerande samtal och inspirerat varandra till positiva tankeformer... och vi har pratat om Källan, om Kärlek, om Varande, och Det Rena Medvetandet, bortom det aktiva vardagslivet.

När vi i vår vardag lever med alla känslor och tankar, om oss själv och våra liv, om varandra, om samhället och tusen andra ting. Då tänker vi ofta oss bortom, till den tillvaro, det andliga liv vi gärna föreställer oss.

Säkert är det så att vi bara skulle vilja sätta oss ner och släppa allt…och få vara där i Varandet, i ljuset…eller ännu bättre, få ha det här med oss i vardagen…stillheten glädjen, insikterna, allt det…

Att sträcka ut sig… att fantisera, att föreställa sig, att uppmuntra och vidga ut sina tankar, sin känsla, sin intuitiva förnimmelse av lycka, är att levandegöra och skapa den.

Så tillåt dig att komma ihåg din bästa stund, dina härligaste minnen. Gå in i den upplevelse som expanderar din känsla av kärlek, närhet, av stillhet och lycka. Du vet att den finns där…Var Det nu än är…Det är Källan du kommer nära och kanske för ett ögonblick och mer är du Där.

 

Anmäl
2011-07-17 16:49 #1 av: [nidlo1]

Är himlen ett tillstånd, eller en Upplevelse i koppling till Källan?

Är det alltid så, och om det inte alltid är så hur är det då?

 

Anmäl
2011-07-17 18:30 #2 av: retep

Himmlen är inom och riket det du kan leva, om du är medveten om att de båda är Ett... att det är både och.

Anmäl
2011-07-18 00:22 #3 av: [nidlo1]

Är det då alltid ett upplevande, eller blir det någon gång endast ett varande i alltets kärna?

För sinnet kan inte låta bli att tycka att det verkar lite trist... :P Ett erfarande utan ett upplevande. Samtidigt verkar det lite jobbigt med ett evigt upplevande också. Kanske därför det är både och.

Något jag har frågat mig själv...

 

Anmäl
2011-07-29 16:20 #4 av: [Inavis]

Fina ord!

Tack för det :)

 

Anmäl
2012-07-31 17:28 #5 av: retep

En 🔑

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.