Annons:
Etikettom-law-of-attraction
Läst 20203 ggr
SHIAWASE
2014-01-13 06:08

Nyckeln till Attraktionslagen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Attraktionslagen är en naturlag som verkar ALLTID och STÄNDIGT. En naturlag är inget man kan välja att använda sig av eller inte. Den verkar alltid, nu i varje stund. Därför kan vi aldrig tvivla på den. MEN, vi kan lära oss att använda oss medvetet av den. Vi kan lära hos hur Attraktionslagen fungerar.

Eftersom attraktionslagen fungerar jämt, ständigt, nu, i varje ögonblick, så är det genom denna lag som våra liv som fysiska varelser formas.

Attraktionslagen har inget med att manifestera fysiska saker som pengar, hus, etc.  MEN när man medvetet börjar förstå hur lagen verkar, då kan man självklart medvetet attrahera fysiska manifestationer i tillvaron.

Meningen med att medvetet använda sig av attraktionslagen och skapa sitt liv enligt dess regler, att skapa en tillvaro där man kan skratta varje dag, är EXPANSION. Vi söker expansion, och att uppleva livet som det är att uppskatta och njuta av stund, att uppskatta kontraster som flyter in och ut, det leder till expansion. Skapa kontakt med ditt Jag, med Universum, öppna kanalen och tillåt expansionen.

Meningen med livet är att njuta.

Genom att förstå hur Universum fungerar, hur Attraktionslagen fungerar, hur Naturlagen fungerar, så öppnar vi upp för oss själva, vi kan koppla upp till vårat JAG, till den bit av oss som inte är fysisk. Och genom att koppla upp till vår icke-fysiska del, vårat JAG så skapar vi en kanal, en kanal som tillåter flödet. Inte flöde av fysiska rikedomar, utan flöde av universell kärlek, kraft och ljus.

När vi tar emot detta flöde, när vi tillåter detta flöde, så tar vi emot oss själva. Där möter vi vår själ, vårat jag, och där uppstår förståelse över hur attraktionslagen fungerar.

Först DÅ kan vi börja använda oss av den, när vi inser att det inte handlar om att manifestera en viss summa pengar, en bil , ett hus, utan att manifestera total uppkoppling till sig själv.

Livet är till för att njutas av!!!!

Så, självklart ska vi få njuta av materiella manifesteringar också. Dessa kommer till oss när vi har öppnat upp kanalen till oss själva. Med andra ord, INTE kanalen till någon manifesteringsmanual, utan kanalen till mitt JAG, till UNIVERSUM.

Där, tar vi sedan steget in till en annan värld. Där VETSKAPEN, inte troendet, utan VETSKAPEN existerar.

Där existerar fullständig tillit, fullständig VETSKAP. Nästa steg för oss är att förstå hur vi själva kan påverka vår vibration på det sätt vi önskar.

Vi lär oss om känslor, och tankar, vi öppnar upp och förstår hur vi kan styra dessa, hur vi kan navigera oss fram i vår fysiska tillvaro, hur vi kan frambringa kärleken och lyckan som brinner inuti oss, men som vi så lätt glömmer bort, eftersom vi ibland luras att tro att lyckan kommer utifrån, att den ges till oss från andra personer, från saker och materiella manifestationer.

Närmaste vägen till total lycka och kärlek kommer inifrån.

Koppla upp till dig själv, öppna upp kanalen mellan dig och DIG , mellan dig och UNIVERSUM, tillåt flödet.

Uppmärksamma känslor och tankar. Identifiera dem. Lär dig hur du ska navigera dig själv och din tillvaro.

Tacka dig själv. Trivs med dig själv. Uppskatta dig själv.

Det viktigaste du manifesterar under denna livstid är andra fysiska själar som dyker upp i din tillvaro. Med andra ord MÖTEN. Var tacksam och uppskatta de dagliga interaktioner som du har med andra människor. Dessa möten är bevis för hur attraktionslagen verkar, DU har manifesterat dessa.

Allt det du har önskat finns redan där och väntar på att du ska öppna dörren.

Nyckeln till dörren är kärleken till dig själv.

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Annons:
Otroulig
2014-01-13 06:52
#1

❤️❤️❤️Tack.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Minney
2014-01-13 10:43
#2

Tack för den texten. Den stärker och ger mig glädje idag❤

szirius
2014-01-13 13:23
#3

👍 Lägg den som artikel Shia, tycker jag🙂

SHIAWASE
2014-01-13 13:46
#4

Szirius, den ligger som artikel❤️Tack🤗

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

szirius
2014-01-13 15:37
#5

jaha😇🤪men så bra då😂

MissInAction
2014-01-13 16:57
#6

Hehe, lite orelaterat men jag kom att tänka på ett citat som jag sett ibland på Fejan. Det är oftast den sista nyckeln på nyckelknippan som passar - så ge inte upp! Nåt i den stilen.

Och den sista meningen är så viktig! När man älskar och uppskattar sig själv och vet att det spelar ingen som helst roll för mitt värde som person om jag gör och har det här och det här, jag är lika fantastisk oavsett. Och jag är värd det bästa. Och det bästa får jag också, bara jag är upplajnad.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Annons:
[Kathja]1
2014-01-13 19:45
#7

Amen!

Jag tror att vi ofta fastnar i TILLIT biten, att vi inte helt och fullt kan tro att skapelsen vill oss väl, att allt är skapat så att det vi sår är det vi får, så när vi bara slappnar av och flyter med så löser sig allt. Alltid. Det och att vi inte alltid har koll på vad det är i faktiskt "sår" med andra ord vad det är vi sänder ut.

mitt i livet
2014-01-14 08:38
#8

Shiawase! Vilket bra inlägg eller artikel-Det är precis detta som vi behöver höra om och om igen,särskilt de som har läst boken" the Sekret" som i mitt tycke är lite ytlig och förenklad. Vi behöver verkligen bli påmind om att sträva efter att hålla vår kanal inåt vidöppen för att hitta tilliten och kraften

SHIAWASE
2014-01-14 09:21
#9

Tack, tack alla,,,känner själv också att det är viktigt att återkomma till kärnan ,,,precis som du säger, mitt i livet, så känns det ibland som om LoA blir förenklad,, även om vi alla ( eller i alla fall jag😉) tycker gärna om saker och GULD,,haha,, 🌺Men  även vägen dit går genom vår inre kanal!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

szirius
2014-01-14 14:40
#10

Ja, det är verkligen intressant detta. Att så många fortsätter be om rikedom hos Abe oxå, och de blir så LESS, haha - " vi tänker INTE prata om pengar idag!!!" Att så många fortsätter att tro att en supervinst ska vara vägen till lycka, när det inte gör ett dugg skillnad om man inte ändrat sin vibb!  Utan komma tillbaks hela tiden till kärnan, till KÄNSLAN, -vad är det vi vill KÄNNA, hur är det vi vill MÅ? Och att välmåendet finner vi genom den inre kanalen.Alltid.🎈

[rore]
2014-01-15 10:45
#11

Tack Shia!❤️

Härlig artikel och känner igen mig i den delen där jag när jag hittade The secret,, och ville styra Universums väg åt mig🤐😊.

Fast det tog inte så lång tid innan jag insåg att det krävdes aningen mer än så.

Jag tvivlar absolut inte på LoA. För den är en realitet som jag lär mig av varje dag.

Även om det inte blir på pricken så som jag vill, så blir det nu för tiden så mycket bättre.❤️👍

[Kathja]1
2014-01-15 12:33
#12

Det är viktigt att inte missa att när man säger saker som att "allt har sin tid" innebär det att allt sker när vi är redo och att vara redo innebär att man har ett fritt flöde. Med andra ord inom vissa områden behöver vi först jobba bort blockeringar, eller så behöver vi jobba med vår attityd, eller anat som kan stoppa ett fritt flöde. 🌊

retep
2014-01-20 22:39
#13

Tack SHIAWASE! Blir så glad när jag läser, ser dig och upplever din närvaro 💞

Sanningen är en - De vise nämner den vid olika namn

Annons:
SHIAWASE
2014-01-20 23:23
#14

Tack Peter🌺

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

szirius
2014-01-21 13:03
#15

Jaaa, Shia, du är vår glimmande ✨ - du är GULDenergi för mig🤗

SHIAWASE
2014-01-21 22:54
#16

Oj då!!! Wow Tack☀️❤️

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

sweetgum
2014-10-07 17:03
#17

Tack Shia!  jag behövde läsa detta då jag har problem att ta mig till roten av attraktionslagen. jag har alltid varit sådan. Jag behöver se det lilla sandkornet som bygger upp dynerna innan jag förstår. Jag känner att jag fått för mycket info så nu känner jag mig mer tvivlande än innan. Det här känns som lite hjälp på vägen.

Medarbetare på Sydkorea iFokus

[Kathja]1
2014-10-07 17:47
#18

Det är vare sig konstigt eller svårt. Det vi sår får vi skörda och allt är energi ~ mer behöver vi inte förstå.

sweetgum
2014-10-07 18:11
#19

Tack Kathja, det är väl bara min naturvetare som kommer fram. Det kan aldrig vara så enkelt tror hon. Tvivlar automatiskt.

Medarbetare på Sydkorea iFokus

[Kathja]1
2014-10-07 19:09
#20

Men då passar väl "energibiten" dig bra? Lite kvantfysik livar ju alltid upp. 😎

Annons:
H-lena
2014-10-07 19:17
#21

#20 Vem sa kvantfysik? 😃 Har aldrig hört ett samband mellan den och LoA! Du får gärna utveckla eller länka om du vet någon sida där man kan läsa mer!


MissInAction
2014-10-07 19:25
#22

Oj det finns jättemycket!!
Hm då ska man hitta alla länkar också… 🤔

Nu har jag inte tittat på den här videon igen, men den ligger i mina youtube-favoriter och jag har sett den flera gånger förr så jag vågar nog rekommendera den 🙂

Och samma med det här blogginlägget, det ser väldigt bekant ut så jag bör ha läst det för några år sedan. Tycker att Irina är väldigt duktig på att förklara 😃
http://rosaglasogon.se/2011/07/06/vetenskapen-ger-ny-definition-pa-verkligheten/


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

[Kathja]1
2014-10-07 19:28
#23

Inte?!? MissI var snabbare än mig men vi har allt snackat kvantfysik här inne förut. Kolla på youtube där finns en hel del. Denna sidan är också läsvärd -  http://www.mindreality.com/

H-lena
2014-10-07 19:43
#24

Tack hörni! Jag har ju bara varit här i typ en vecka och inte kollat så mycket på gamla trådar och så, men blev absolut nyfiken. Så lustigt att kvantfysiken verkar kunna knyta ihop så många lösa trådar! Det gäller ju även det här med reinkarnation, har läst att kvantfysiken tillåter det. Spännande är det absolut!


sweetgum
2014-10-07 19:50
#25

Det är lite samma här H-lena. Jag började just idag kolla efter gamla trådar.

Det har jag inte tänkt på. Ska kolla upp det lite närmare. Tack!

Medarbetare på Sydkorea iFokus

szirius
2014-10-07 19:50
#26

vill tillägga att många missförstår LoA " vaddå, jag är ju snäll mot alla men får skit tillbaks, så LoA stämmer inte". Man behöver förstå att det finns bakomliggande orsaker till hur vi manifesterar allt runt oss, tex en stark grundtro i oss, som kan tycka sig vara ovärdig, är ofta ett stort hinder i att skapa de liv vi vill ha. Vi sänder ut, vi vibbar, vi är godhjärtade o hjälpsamma etc etc men i roten kan vi tro oss inte vara värdiga att ta emot…så det är därför det är så bra att hela tiden "fortbilda sig" i temat…för man lär sig hela tiden nya saker om sig själv och får syn på gamla tankemönster osv. Ofta fattas självkärlek, självacceptans, den biten är jätteviktig för att vi ska kunna släppa in gott i våra liv❤️

Otroulig
2014-10-07 20:17
#27

Japp! Sant där Szirius. Sorry Girls, vägen går genom "älska dig själv" 😉

Därför blir den här siten en blandning av personlig utveckling. …och en massa annat 🙂. Men det är det som är så bra - att kunna bolla med andra för att upptäcka de hinder som stoppar oss för att få det vi vill ha i våra liv.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Annons:
sweetgum
2014-10-07 20:24
#28

Den sista biten är tuff, men den är värd att jobba på. Tack för alla goda råd. 🤗

Medarbetare på Sydkorea iFokus

szirius
2014-10-07 20:27
#29

så glad att du är här sweetgum…o vilket nickname😍

sweetgum
2014-10-07 20:29
#30

aw tack 😊

Medarbetare på Sydkorea iFokus

SHIAWASE
2014-10-08 02:12
#31

Kul att gamla trådar kommer upp  och att de gör nytta!!! Härinne finns ju massor av "nyttigheter", så det är bara att leta rätt på någon vinkling som resonerar med en själv!!!   Kul också när det "trillar" in nya fina in hit!!! Kram på er!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

H-lena
2014-10-08 09:41
#32

Inlägget på rosaglasogon.se var ju helt fantastiskt! Jag som ändå har läst kvantfysik kunde inte komma på hur det kan påverka mitt sätt att tänka och agera, men efter att ha läst det inlägget så förstår jag på ett helt annat sätt. Otroligt! det gäller alltså att kollapsa vågfunktioner på ett fördelaktigt sätt, precis vad jag behövde höra (eftersom jag har känt mig lite skeptisk till hur allt det här med LoA hänger ihop)! 😉


[Kathja]1
2014-10-08 10:43
#33

Härligt att höra H-lena, puzzelbit för puzzelbit. 😎

MissInAction
2014-10-08 16:18
#34

Kollapsa vågfunktioner på ett fördelaktigt sätt? Jag kanske ska börja säga så när folk undrar vad LoA egentligen är? 😂


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Annons:
H-lena
2014-10-08 16:38
#35

Exakt! Äntligen en vetenskaplig förklaring!! Det gillar jag, att man faktiskt kan förklara det på ett vetenskapligt sätt.


MissInAction
2014-10-08 18:24
#36

Nu läste jag igenom Irinas blogginlägg igen - det kan man nog aldrig göra för få gånger 🤗
Och såg att jag hade kommenterat det för två år sen 😛

Gillar det här också. 
 Kvantmekanisk sammanflätning (kvantkorrelation): Om två eller fler partiklar är sammanflätade kommer ändringar av den ena av partiklarna omedelbart att medföra att egenskaperna för den andra partikeln ändras – oavsett det fysiska avståndet mellan dem

Det illustrerar så tydligt hur vi kan förändra vår verklighet och vår omgivning genom att byta ut och  justera våra tankar Glad
Lite som Abraham-Hicks ofta säger också… om vi förändrar vår vibrationella status, dvs vår attraktionspunkt.. så måste situationen det gäller också ändras. It is law ♥


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Sagaliten
2016-01-17 11:42
#37

Lite gammal tråd som jag lyfter pgq en fråga. Tacksam för all hjälp jag kan få. Kikar en del på föreläsningar med (Esther) Abraham Hicks och de menar att man ska skicka iväg sina önskningar som missiler och sen inte tänka mer på dem eller undra när det kommer. Sen slog det mig att jag i mitt attraktionslagsblock som jag nyss börjat med skriver jag är xxxxx eller har xxxxxx osv, men det kan jag skriva varje kväll, vad jag känner där och då att jag önskar mig. Och så föränderligt är inte livet att önskningarna förändras så mycket på så kort tid. Men OBS, det är absolut inte någon fokus på att det inte kommit än eller när det kommit utan är bara att jag glatt ligger och är där i tanken när jag skriver att jag är xxxx eller har xxxx Frågan är då om det blir kontraproduktivt? Ska man försöka att bara sända ut önskningen en gång eller kan man förstärka vibrationerna ytterligare genom att återupprepa önskan utan att ifrågasätta när var och hur. Är så mycket som ska komma till mig så måste ju se till att göra rätt ☺️

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

MissInAction
2016-01-17 22:16
#38

Sagaliten, hej 👋
Det räcker att sända ut önskan en gång. Det är nog absolut fördelaktigt att bara göra det en gång. Men de flesta av oss vill nog göra det igen och igen, för att vara säkra liksom… haha. Det som sedan hjälper oss bäst är att hitta saker som gör det lätt för oss att ta emot önskan, dvs. att så mycket som möjligt vara i den energin som det vi önskar oss har. Önskar jag mig ett kärleksförhållande så är det att hitta de känslorna.. att vara kär, känna sig lycklig, harmonisk, glad, "tvåsamhet" osv osv. vad det nu är man brukar känna. Och hitta till känslor av tacksamhet för det! I förväg! 😃


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Sagaliten
2016-01-17 22:42
#39

#38 Jag är bara glad om det räcker med en gång ☺️ Vill bara vara säker på att jag "gör rätt" om du förstår hur jag menar. Det är så pass nytt att det inte ännu hunnit bli någon vana och därmed inget mönster att bryta ännu. Jag ska bara fortsätta som jag levt innan, men vara lite något mer medveten om mina tankar. Tex så insåg jag ett tag efter separationen med mitt ex att det blev en självuppfyllande profetia. Jag var livrädd att bli bedragen och förväntade mig att han skulle göra det. Mina tidigare erfarenheter av folk i min omgivning visade att det var så killar var. Och pga min rädsla för att bli bedragen lovade han alltid dyrt och heligt att aldrig bedra mig När jag väl kom till insikten fick jag nästan dåligt samvete och tänkte att han hade nu knappast en chans. Både mina rankar och känslor + det de väckte hos honom. Inte konstigt att det slutade som det gjorde, Men sen jag lärt mig tänka om så har det gått bättre. Har inte brytt mig om kärlek direkt utan varit singel länge nu, men vet hur jag ska tänka när jag är redo. Nu har jag annat som har huvudfokus, däribland tillfrisknad 😊 Satsar till 110% på det. Inget att förlora och allt att vinna på det… Känns förbannat bra får jag säga Men då kanske en sån AoL-dagbok mer ska vara att man tittar på sina känslor och tankar och riktar dem rätt? Vad jag förstått av föredragen så handlar det väldigt mycket om att bli medveten om tankemönster och se till att de är rätt formulerade eller så. Tror jag har det "rätt" till merparten, men eftersom jah tex inte trott det var möjligt att tillämpa på genetiska sjukdomar så är det ett nytt fokus för mig när jag fick läs om att man kan förändra DNAt. Men det kommer gå som en dans att få in tankarna på den banan. Vill ju inget hellre så nu e det bara att försöka hitta samma vibrationer och lita på att det kommer. 😊

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Sagaliten
2016-01-18 16:53
#40

#22 vilket simpelt klipp, så lätt, men hade velat ha en 2a Bidde lite snopen när det bara slutade sådär 😄

Close your eyes, open your mind, and listen to your heart.  

Kika in på www.sagaliten.blogspot.se om ni vill följa min mediala utveckling och dess med och motgångar ☺️

Upp till toppen
Annons: