Om Law of Attraction

Nyckeln till Attraktionslagen

2014-01-13 06:08 #0 av: SHIAWASE

Attraktionslagen är en naturlag som verkar ALLTID och STÄNDIGT. En naturlag är inget man kan välja att använda sig av eller inte. Den verkar alltid, nu i varje stund. Därför kan vi aldrig tvivla på den. MEN, vi kan lära oss att använda oss medvetet av den. Vi kan lära hos hur Attraktionslagen fungerar.

Eftersom attraktionslagen fungerar jämt, ständigt, nu, i varje ögonblick, så är det genom denna lag som våra liv som fysiska varelser formas.

Attraktionslagen har inget med att manifestera fysiska saker som pengar, hus, etc.  MEN när man medvetet börjar förstå hur lagen verkar, då kan man självklart medvetet attrahera fysiska manifestationer i tillvaron.

Meningen med att medvetet använda sig av attraktionslagen och skapa sitt liv enligt dess regler, att skapa en tillvaro där man kan skratta varje dag, är EXPANSION. Vi söker expansion, och att uppleva livet som det är att uppskatta och njuta av stund, att uppskatta kontraster som flyter in och ut, det leder till expansion. Skapa kontakt med ditt Jag, med Universum, öppna kanalen och tillåt expansionen.

Meningen med livet är att njuta.

Genom att förstå hur Universum fungerar, hur Attraktionslagen fungerar, hur Naturlagen fungerar, så öppnar vi upp för oss själva, vi kan koppla upp till vårat JAG, till den bit av oss som inte är fysisk. Och genom att koppla upp till vår icke-fysiska del, vårat JAG så skapar vi en kanal, en kanal som tillåter flödet. Inte flöde av fysiska rikedomar, utan flöde av universell kärlek, kraft och ljus.

När vi tar emot detta flöde, när vi tillåter detta flöde, så tar vi emot oss själva. Där möter vi vår själ, vårat jag, och där uppstår förståelse över hur attraktionslagen fungerar.

Först DÅ kan vi börja använda oss av den, när vi inser att det inte handlar om att manifestera en viss summa pengar, en bil , ett hus, utan att manifestera total uppkoppling till sig själv.

Livet är till för att njutas av!!!!

Så, självklart ska vi få njuta av materiella manifesteringar också. Dessa kommer till oss när vi har öppnat upp kanalen till oss själva. Med andra ord, INTE kanalen till någon manifesteringsmanual, utan kanalen till mitt JAG, till UNIVERSUM.

Där, tar vi sedan steget in till en annan värld. Där VETSKAPEN, inte troendet, utan VETSKAPEN existerar.

Där existerar fullständig tillit, fullständig VETSKAP. Nästa steg för oss är att förstå hur vi själva kan påverka vår vibration på det sätt vi önskar.

Vi lär oss om känslor, och tankar, vi öppnar upp och förstår hur vi kan styra dessa, hur vi kan navigera oss fram i vår fysiska tillvaro, hur vi kan frambringa kärleken och lyckan som brinner inuti oss, men som vi så lätt glömmer bort, eftersom vi ibland luras att tro att lyckan kommer utifrån, att den ges till oss från andra personer, från saker och materiella manifestationer.

Närmaste vägen till total lycka och kärlek kommer inifrån.

Koppla upp till dig själv, öppna upp kanalen mellan dig och DIG , mellan dig och UNIVERSUM, tillåt flödet.

Uppmärksamma känslor och tankar. Identifiera dem. Lär dig hur du ska navigera dig själv och din tillvaro.

Tacka dig själv. Trivs med dig själv. Uppskatta dig själv.

Det viktigaste du manifesterar under denna livstid är andra fysiska själar som dyker upp i din tillvaro. Med andra ord MÖTEN. Var tacksam och uppskatta de dagliga interaktioner som du har med andra människor. Dessa möten är bevis för hur attraktionslagen verkar, DU har manifesterat dessa.

Allt det du har önskat finns redan där och väntar på att du ska öppna dörren.

Nyckeln till dörren är kärleken till dig själv.  

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-13 06:52 #1 av: Otroulig

❤️❤️❤️Tack.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-01-13 10:43 #2 av: Minney

Tack för den texten. Den stärker och ger mig glädje idag❤

Anmäl
2014-01-13 13:23 #3 av: szirius

Tummen upp Lägg den som artikel Shia, tycker jagGlad

Anmäl
2014-01-13 13:46 #4 av: SHIAWASE

Szirius, den ligger som artikelHjärtaTackKramas

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-13 15:37 #5 av: szirius

jahaOskyldigGalenmen så bra dåGapskrattar

Anmäl
2014-01-13 16:57 #6 av: MissInAction

Hehe, lite orelaterat men jag kom att tänka på ett citat som jag sett ibland på Fejan. Det är oftast den sista nyckeln på nyckelknippan som passar - så ge inte upp! Nåt i den stilen.

Och den sista meningen är så viktig! När man älskar och uppskattar sig själv och vet att det spelar ingen som helst roll för mitt värde som person om jag gör och har det här och det här, jag är lika fantastisk oavsett. Och jag är värd det bästa. Och det bästa får jag också, bara jag är upplajnad.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-01-13 19:45 #7 av: [Kathja]1

Amen!

Jag tror att vi ofta fastnar i TILLIT biten, att vi inte helt och fullt kan tro att skapelsen vill oss väl, att allt är skapat så att det vi sår är det vi får, så när vi bara slappnar av och flyter med så löser sig allt. Alltid. Det och att vi inte alltid har koll på vad det är i faktiskt "sår" med andra ord vad det är vi sänder ut.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-14 08:38 #8 av: mitt i livet

Shiawase! Vilket bra inlägg eller artikel-Det är precis detta som vi behöver höra om och om igen,särskilt de som har läst boken" the Sekret" som i mitt tycke är lite ytlig och förenklad. Vi behöver verkligen bli påmind om att sträva efter att hålla vår kanal inåt vidöppen för att hitta tilliten och kraften

Anmäl
2014-01-14 09:21 #9 av: SHIAWASE

Tack, tack alla,,,känner själv också att det är viktigt att återkomma till kärnan ,,,precis som du säger, mitt i livet, så känns det ibland som om LoA blir förenklad,, även om vi alla ( eller i alla fall jagSkämtar) tycker gärna om saker och GULD,,haha,, BlommaMen  även vägen dit går genom vår inre kanal!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-14 14:40 #10 av: szirius

Ja, det är verkligen intressant detta. Att så många fortsätter be om rikedom hos Abe oxå, och de blir så LESS, haha - " vi tänker INTE prata om pengar idag!!!" Att så många fortsätter att tro att en supervinst ska vara vägen till lycka, när det inte gör ett dugg skillnad om man inte ändrat sin vibb!  Utan komma tillbaks hela tiden till kärnan, till KÄNSLAN, -vad är det vi vill KÄNNA, hur är det vi vill MÅ? Och att välmåendet finner vi genom den inre kanalen.Alltid.Ballong

Anmäl
2014-01-15 10:45 #11 av: rore

Tack Shia!Hjärta

Härlig artikel och känner igen mig i den delen där jag när jag hittade The secret,, och ville styra Universums väg åt migTystFörlägen.

Fast det tog inte så lång tid innan jag insåg att det krävdes aningen mer än så.

Jag tvivlar absolut inte på LoA. För den är en realitet som jag lär mig av varje dag.

Även om det inte blir på pricken så som jag vill, så blir det nu för tiden så mycket bättre.HjärtaTummen upp

 VågDet förflutnas läxa. Blir framtidens lärdom Regnbåge 

 


Anmäl
2014-01-15 12:33 #12 av: [Kathja]1

Det är viktigt att inte missa att när man säger saker som att "allt har sin tid" innebär det att allt sker när vi är redo och att vara redo innebär att man har ett fritt flöde. Med andra ord inom vissa områden behöver vi först jobba bort blockeringar, eller så behöver vi jobba med vår attityd, eller anat som kan stoppa ett fritt flöde. Våg

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-01-20 22:39 #13 av: retep

Tack SHIAWASE! Blir så glad när jag läser, ser dig och upplever din närvaro

💞

Anmäl
2014-01-20 23:23 #14 av: SHIAWASE

Tack PeterBlomma

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-01-21 13:03 #15 av: szirius

Jaaa, Shia, du är vår glimmande Stjärnor - du är GULDenergi för migKramas
Anmäl
2014-01-21 22:54 #16 av: SHIAWASE

Oj då!!! Wow TackSolHjärta

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-10-07 17:03 #17 av: sweetgum

Tack Shia!  jag behövde läsa detta då jag har problem att ta mig till roten av attraktionslagen. jag har alltid varit sådan. Jag behöver se det lilla sandkornet som bygger upp dynerna innan jag förstår. Jag känner att jag fått för mycket info så nu känner jag mig mer tvivlande än innan. Det här känns som lite hjälp på vägen.

Anmäl
2014-10-07 17:47 #18 av: [Kathja]1

Det är vare sig konstigt eller svårt. Det vi sår får vi skörda och allt är energi ~ mer behöver vi inte förstå.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-10-07 18:11 #19 av: sweetgum

Tack Kathja, det är väl bara min naturvetare som kommer fram. Det kan aldrig vara så enkelt tror hon. Tvivlar automatiskt.

Anmäl
2014-10-07 19:09 #20 av: [Kathja]1

Men då passar väl "energibiten" dig bra? Lite kvantfysik livar ju alltid upp. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-10-07 19:17 #21 av: H-lena

#20 Vem sa kvantfysik? Skrattar Har aldrig hört ett samband mellan den och LoA! Du får gärna utveckla eller länka om du vet någon sida där man kan läsa mer!

Anmäl
2014-10-07 19:25 #22 av: MissInAction

Oj det finns jättemycket!!
Hm då ska man hitta alla länkar också... Funderar

Nu har jag inte tittat på den här videon igen, men den ligger i mina youtube-favoriter och jag har sett den flera gånger förr så jag vågar nog rekommendera den Glad

Och samma med det här blogginlägget, det ser väldigt bekant ut så jag bör ha läst det för några år sedan. Tycker att Irina är väldigt duktig på att förklara Skrattar
http://rosaglasogon.se/2011/07/06/vetenskapen-ger-ny-definition-pa-verkligheten/


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-10-07 19:28 #23 av: [Kathja]1

Inte?!? MissI var snabbare än mig men vi har allt snackat kvantfysik här inne förut. Kolla på youtube där finns en hel del. Denna sidan är också läsvärd -  http://www.mindreality.com/

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-10-07 19:43 #24 av: H-lena

Tack hörni! Jag har ju bara varit här i typ en vecka och inte kollat så mycket på gamla trådar och så, men blev absolut nyfiken. Så lustigt att kvantfysiken verkar kunna knyta ihop så många lösa trådar! Det gäller ju även det här med reinkarnation, har läst att kvantfysiken tillåter det. Spännande är det absolut!

Anmäl
2014-10-07 19:50 #25 av: sweetgum

Det är lite samma här H-lena. Jag började just idag kolla efter gamla trådar.

Det har jag inte tänkt på. Ska kolla upp det lite närmare. Tack!

Anmäl
2014-10-07 19:50 #26 av: szirius

vill tillägga att många missförstår LoA " vaddå, jag är ju snäll mot alla men får skit tillbaks, så LoA stämmer inte". Man behöver förstå att det finns bakomliggande orsaker till hur vi manifesterar allt runt oss, tex en stark grundtro i oss, som kan tycka sig vara ovärdig, är ofta ett stort hinder i att skapa de liv vi vill ha. Vi sänder ut, vi vibbar, vi är godhjärtade o hjälpsamma etc etc men i roten kan vi tro oss inte vara värdiga att ta emot...så det är därför det är så bra att hela tiden "fortbilda sig" i temat...för man lär sig hela tiden nya saker om sig själv och får syn på gamla tankemönster osv. Ofta fattas självkärlek, självacceptans, den biten är jätteviktig för att vi ska kunna släppa in gott i våra livHjärta

Anmäl
2014-10-07 20:17 #27 av: Otroulig

Japp! Sant där Szirius. Sorry Girls, vägen går genom "älska dig själv" Skämtar

Därför blir den här siten en blandning av personlig utveckling. ...och en massa annat Glad. Men det är det som är så bra - att kunna bolla med andra för att upptäcka de hinder som stoppar oss för att få det vi vill ha i våra liv. 

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-10-07 20:24 #28 av: sweetgum

Den sista biten är tuff, men den är värd att jobba på. Tack för alla goda råd. Kramas

Anmäl
2014-10-07 20:27 #29 av: szirius

så glad att du är här sweetgum...o vilket nicknameKär

Anmäl
2014-10-07 20:29 #30 av: sweetgum

aw tack Förlägen

Anmäl
2014-10-08 02:12 #31 av: SHIAWASE

Kul att gamla trådar kommer upp  och att de gör nytta!!! Härinne finns ju massor av "nyttigheter", så det är bara att leta rätt på någon vinkling som resonerar med en själv!!!   Kul också när det "trillar" in nya fina in hit!!! Kram på er!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2014-10-08 09:41 #32 av: H-lena

Inlägget på rosaglasogon.se var ju helt fantastiskt! Jag som ändå har läst kvantfysik kunde inte komma på hur det kan påverka mitt sätt att tänka och agera, men efter att ha läst det inlägget så förstår jag på ett helt annat sätt. Otroligt! det gäller alltså att kollapsa vågfunktioner på ett fördelaktigt sätt, precis vad jag behövde höra (eftersom jag har känt mig lite skeptisk till hur allt det här med LoA hänger ihop)! Skämtar

Anmäl
2014-10-08 10:43 #33 av: [Kathja]1

Härligt att höra H-lena, puzzelbit för puzzelbit. Cool

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-10-08 16:18 #34 av: MissInAction

Kollapsa vågfunktioner på ett fördelaktigt sätt? Jag kanske ska börja säga så när folk undrar vad LoA egentligen är? Gapskrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-10-08 16:38 #35 av: H-lena

Exakt! Äntligen en vetenskaplig förklaring!! Det gillar jag, att man faktiskt kan förklara det på ett vetenskapligt sätt.

Anmäl
2014-10-08 18:24 #36 av: MissInAction

Nu läste jag igenom Irinas blogginlägg igen - det kan man nog aldrig göra för få gånger Kramas
Och såg att jag hade kommenterat det för två år sen Lipar

Gillar det här också. 
 Kvantmekanisk sammanflätning (kvantkorrelation): Om två eller fler partiklar är sammanflätade kommer ändringar av den ena av partiklarna omedelbart att medföra att egenskaperna för den andra partikeln ändras – oavsett det fysiska avståndet mellan dem

Det illustrerar så tydligt hur vi kan förändra vår verklighet och vår omgivning genom att byta ut och  justera våra tankar Glad
Lite som Abraham-Hicks ofta säger också... om vi förändrar vår vibrationella status, dvs vår attraktionspunkt.. så måste situationen det gäller också ändras. It is law ♥


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2016-01-17 11:42 #37 av: Sagaliten

Lite gammal tråd som jag lyfter pgq en fråga. Tacksam för all hjälp jag kan få.

Kikar en del på föreläsningar med (Esther) Abraham Hicks och de menar att man ska skicka iväg sina önskningar som missiler och sen inte tänka mer på dem eller undra när det kommer.

Sen slog det mig att jag i mitt attraktionslagsblock som jag nyss börjat med skriver jag är xxxxx eller har xxxxxx osv, men det kan jag skriva varje kväll, vad jag känner där och då att jag önskar mig. Och så föränderligt är inte livet att önskningarna förändras så mycket på så kort tid.
Men OBS, det är absolut inte någon fokus på att det inte kommit än eller när det kommit utan är bara att jag glatt ligger och är där i tanken när jag skriver att jag är xxxx eller har xxxx

Frågan är då om det blir kontraproduktivt?
Ska man försöka att bara sända ut önskningen en gång eller kan man förstärka vibrationerna ytterligare genom att återupprepa önskan utan att ifrågasätta när var och hur.

Är så mycket som ska komma till mig så måste ju se till att göra rätt ☺️

Anmäl
2016-01-17 22:16 #38 av: MissInAction

Sagaliten, hej Vinkar
Det räcker att sända ut önskan en gång. Det är nog absolut fördelaktigt att bara göra det en gång. Men de flesta av oss vill nog göra det igen och igen, för att vara säkra liksom... haha. Det som sedan hjälper oss bäst är att hitta saker som gör det lätt för oss att ta emot önskan, dvs. att så mycket som möjligt vara i den energin som det vi önskar oss har. Önskar jag mig ett kärleksförhållande så är det att hitta de känslorna.. att vara kär, känna sig lycklig, harmonisk, glad, "tvåsamhet" osv osv. vad det nu är man brukar känna. Och hitta till känslor av tacksamhet för det! I förväg! Skrattar


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2016-01-17 22:42 #39 av: Sagaliten

#38 Jag är bara glad om det räcker med en gång ☺️
Vill bara vara säker på att jag "gör rätt" om du förstår hur jag menar. Det är så pass nytt att det inte ännu hunnit bli någon vana och därmed inget mönster att bryta ännu. Jag ska bara fortsätta som jag levt innan, men vara lite något mer medveten om mina tankar.

Tex så insåg jag ett tag efter separationen med mitt ex att det blev en självuppfyllande profetia. Jag var livrädd att bli bedragen och förväntade mig att han skulle göra det. Mina tidigare erfarenheter av folk i min omgivning visade att det var så killar var. Och pga min rädsla för att bli bedragen lovade han alltid dyrt och heligt att aldrig bedra mig
När jag väl kom till insikten fick jag nästan dåligt samvete och tänkte att han hade nu knappast en chans. Både mina rankar och känslor + det de väckte hos honom. Inte konstigt att det slutade som det gjorde,

Men sen jag lärt mig tänka om så har det gått bättre. Har inte brytt mig om kärlek direkt utan varit singel länge nu, men vet hur jag ska tänka när jag är redo.
Nu har jag annat som har huvudfokus, däribland tillfrisknad 😊 Satsar till 110% på det. Inget att förlora och allt att vinna på det...
Känns förbannat bra får jag säga

Men då kanske en sån AoL-dagbok mer ska vara att man tittar på sina känslor och tankar och riktar dem rätt? Vad jag förstått av föredragen så handlar det väldigt mycket om att bli medveten om tankemönster och se till att de är rätt formulerade eller så.
Tror jag har det "rätt" till merparten, men eftersom jah tex inte trott det var möjligt att tillämpa på genetiska sjukdomar så är det ett nytt fokus för mig när jag fick läs om att man kan förändra DNAt. Men det kommer gå som en dans att få in tankarna på den banan. Vill ju inget hellre så nu e det bara att försöka hitta samma vibrationer och lita på att det kommer. 😊

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.