Medvetandet

Vad är normalt för dig?

2012-10-30 17:16 #0 av: crinalina

När man tänker att någonting är svårt, eller att någonting är få förunnat, så gör man den saken till att inte höra till vardagen eller till att inte vara det normala. Så vad händer om man tänker om, lär om, och förändrar det man önskar sig från att vara något svåruppnåeligt till att vara något normalt i ens egen verklighet? Vad händer när man förändrar det normala i ens liv till att matcha det man önskar sig? Vad händer när det man önskar sig är det som är normalt i ens verklighet? För det är ju det man vill att det ska vara.

Vad är normalt för dig? Jag har tex insett att anledningen till att jag har ett fantastikst förhållande är att jag började se ett lyckligt, harmoniskt och respektfullt förhållande som något som är helt normalt, istället för något som är svårt att hitta. Jag började se bra killar som något som fanns överallt istället för något som är en raritet. Jag förändrade min syn på det som är normalt i min värld.

Hur gjorde jag då det? Jo, genom att jag först skiftade fokus från det negativa i min omgivning till det positiva, och jag började istället att uppmärksamma alla fina, långa och kärleksfulla förhållanden jag hade, och har, runt omkring mig. Och jag insåg att i min släkt så är långa och bra förhållanden det normala, tvärtemot vad jag gått runt och trott. Istället så har jag sett de få uppbrott som funnits där och tagit fasta på dem. Omedvetet naturligtvis.

Jag började också se att det är helt normalt att inte hitta sitt livs kärlek när man är över 30, tom när man är över 40. Två av de finaste och starkaste förhållandena i min nära familj och släkt startade när de var runt 40 år. Jag var inte för gammal än.

Så jag gick från att vara fokuserad på det dåliga i mina tidigare förhållanden och det dåliga med mina tidigare pojkvänner till att skifta fokus till det bra i dem, och i andra förhållanden runt omkring mig.

När jag såg dessa saker som en normalitet i livet så blev det också en normal sak i mitt liv. Det var i det läget jag upptäckte min sambo och vi har ett helt normalt alldeles underbart, kärleksfullt, respektfullt och fint förhållande.

Nästa bevis är mitt boende. Jag önskade mig en lägenhet med en stor takterras från kort efter jag flyttade ner hit till Medelhavet, men jag kände egentligen bara ett par som hade en så det var inte det normala ens här, där det faktiskt är normalt. Ända tills jag lärde känna fler som hade det. Då blev det helt plötsligt en normal sak att ha en takterrass, och kort därefter dök vår lägenhet upp och vi har en stor fin takterrass. Det blev en helt normal sak att ha en lägenhet med en takterrass. No biggie!

Men detta med att det jag vill ha ska vara en normalitet i mitt liv har jag aldrig riktigt insett förrän häromdagen. När poletten trillade så fick jag en ordentlig aha-upplevelse och vi älskar ju dem. De hör också till det normala i mitt liv.

Så vad försöker jag säga med detta? Jo, titta på era tankar och vad det är ni tänker som normalt i era liv, eller andras liv, och om det matchar era önskningar. Om det inte matchar era önskningar så är det en bra idé att försöka hitta saker som hjäler er att ändra på det som ni ser som normalt.

Ta att spela på ett lotteri som exempel. De flesta människor som spelar har inställningen att de ändå aldrig vinner. Och naturligtvis så vinner man ju ingenting då. Om man istället väljer att fokusera på alla de människor som faktiskt vinner. Att varje gång man spelar känna det som en självklarhet och något normalt och avdramatiserat att folk vinner en massa pengar på att spela på lotterier. För det är tusentals, miljontals med människor som vinner på olika lotterier i världen dagligen. Förmodligen fler än så. Det är normalt att vinna på lotterier. Det är inte någonting som är utöver det ovanliga utan det är normalt och sker för miljontals människor varje dag.

Eller som för mig som vill tjäna pengar och bli rik på att skriva. Det finns miljontals människor över hela världen som försörjer sig och blir rika på att skriva. Även om jag inte har någon i min omedelbara närhet som faller inom den kategorin. hahaha Där slog jag mig själv på fingrarna, jag har ju faktiskt någon i min absolut omedelbara närhet som jobbar som skribent, min sambo. Inte den typen av skribent som jag är men ändock så är hans jobb till stor del att skriva. Det är en normalitet i mitt liv att tjäna pengar på att skriva. haha

Jag vet att när det gäller förhållanden så var det till hjälp att titta på tex filmer och serier som gav en sådan positiv känsla om kärlek och förhållanden. Det försatte mig i känslan av det är det normala.

Så titta på era tankar om vad som är normalt, och sedan hittar ni inspiration till att förändra dem tankarna till det ni vill ska vara normalt i era liv. Det ska inte vara någon stor händelse att hitta sin drömpartner, sitt drömhem, sitt drömjobb osv. Det ska vara helt normalt. För det är ju så det är. I din verklighet ska det du önskar dig vara det normala. För du vill ju att det är normalt för dig i din framtid.

Anmäl
2012-10-30 18:38 #1 av: [Kathja]1

Bra påminnelse!

Att se saker om normala innebär ju att se att de är nåbara, när man ser dem som nåbara har man kommit förbi evenuella blockeringar och hinder och det är då det lossnar.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-30 18:51 #2 av: crinalina

Det som händer är att man avdramatiserar sin önskan så att den inte känns stor längre. Och precis som du säger så blir de nåbara. Jag tror också att när man normaliserar sin önskan på det viset så rundgår man eventuella blockeringar man har. Det tar liksom bort udden av dem. För om det man önskar är det normala så finns det ju ingenting som hindrar. Alla har ju en massa normala saker. Skrattande

Anmäl
2012-10-30 18:53 #3 av: [Kathja]1

Sant! Men det är fräckt att få det onormala och "onåbara" ibland oxå. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-30 18:55 #4 av: crinalina

Om du ser det som onåbart så når du det aldrig. Skrattande Det är själva ordets betydelse.

Anmäl
2012-10-30 18:57 #5 av: [Kathja]1

Därav "- - - " Flört

Onormala men långt ifrån onåbara. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-30 19:50 #6 av: crinalina

Personligen så är jag inte intresserad av något onormalt eller "onåbart", jag vill att allt jag vill ha är lättillgängligt. Det betyder ju inte att jag inte blir superglad och uppskattar när det kommer. Skrattande

Anmäl
2012-10-30 19:52 #7 av: [Kathja]1

Tror att du missförstod mig, men strunt samma. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-30 19:55 #8 av: crinalina

Nej då, det tror jag inte. Jag tror bara att vi väljer att se på det på olika vis. Skrattande

Anmäl
2012-10-30 20:13 #9 av: LoAEmma

Lugn nu flickor Flört

Anmäl
2012-10-30 20:28 #10 av: crinalina

haha, tack Emma, men vi är helt lugna. Skrattande

Anmäl
2012-10-30 20:28 #11 av: Otroulig

Tack, ja jag tror att det ligger mycket här för min egen del. Att jag önskar mig så högt och intensivt med sån längtan och då funkar det inte.
På sista tiden har jag ju avdramatiserat mina önskningar, det har skett lite automatiskt. Men vet inte om jag ser dem som normala eller självklara.
Ska raskt börja tänka så istället.
Tack

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-10-30 20:29 #12 av: crinalina

Googla och läs en massa om personer som har fått det du önskar dig, om du hittar filmer som ger en normal och bra känsla av personer som har det så funkar det kanonbra. Ja, allt som normaliserar det liksom. Skrattande

Anmäl
2012-10-30 20:33 #13 av: Otroulig

Haha jag får köpa tidningen Land då:))

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-10-30 21:01 #14 av: crinalina

Det är förresten normalt i min omgivning att man kan äta vad som helst, när helst man känner för det och fortfarande vara smärt och fin i kroppen. Det är en ny syn för mig. En skön syn. Både min sambo och min son är smala och kan äta vad de vill, mina närmsta vänner likadant. Det är helt enkelt det normala. Det är nu även det normala för mig, såklart! Skrattande

Anmäl
2012-10-30 21:20 #15 av: LoAEmma

Förresten såg jag den där filmen Crina, den var jättebra!!

Jag och killen brukar aldrig orka kolla klart utan spara halva filmen till dagen efter...men denna var det inget snack om att vi skulle titta klart på :D

Anmäl
2012-10-30 21:36 #16 av: crinalina

Vilken film menar du Emma? The Ultimate Gift?

Anmäl
2012-10-30 21:46 #17 av: LoAEmma

Jepp!

Anmäl
2012-10-30 23:05 #18 av: SHIAWASE

Bra skrivet Crinalina!

Jag har varit ratt sa bra tror jag att se allting som normalt och sjalvklart!((aven om det inte har funnits i min omgivning, eller om min omgivning inte har tyckt att det har varit normalt)  Aven nu pa sista tiden har jag ocksa andrat fokus runt de saker som har haft motstand till,, Precis sa som du beskriver,,, fast inte i dessa lattforstaeliga termerGlad Sa tack for

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-10-30 23:14 #19 av: MissInAction

Helt OT men... #13
Kul att du nämnde tidningen Land!! Vi brukade ha den när jag bodde hemma för evigheter sedan, och sedan har jag inte tänkt på den under alla dessa år, förrän härom dagen då jag sa till min sambo - kommer du ihåg tidningen Land? Undrar om den fortfarande finns.

Och nu är jag ju för hjärntvättad för att tro att det bara var ett lustigt sammanträffande!! Tungan ute

Fast seriöst - finns tidningen fortfarande? Förvånad


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-10-30 23:49 #20 av: LoAEmma

Absolut gör den det Miss!!

Anmäl
2012-10-31 09:35 #21 av: SHIAWASE

Crinalina!! Denna artikel har fastnat i mig,, och du har precis formulerat det som har funnits inom mig pa sista tiden. Sa nu har aven jag skrivit ett blogg inlagg om detta i min blogg,, tack for det!!!

Om du inte andrar normen vad som ar "normalt" "sjalvklart" sa kommer inget att andras i din fysiska tillvaro heller.

Om jag tex. tycker  att en "normal" lunch kostar 100 kr( har noll koll pa pengavarde i Sverige,,,) ,, Da tycker jag ju att den som ater en lunch for 500 kr ar jattelyxig,, kanske tycker jag t o m att det ar sloseri att ata en lunch for 500 kr. Det betyder att jag kommer nog aldrig att komma i den situationen dar jag utan att tanka pa det kan ata en lunch som kostar 500 kr. Daremot for den personen som ater lunch for 500 kr. For den personen ar ju det normalt,, sjalvklart, inget konstigt!! Med andra ord,,,se till att moblera om i vara " normala" "sjalvklara" normer och varderingar!!! Vad ar normalt och sjalvklart for mig? Jo, det som jag vill uppna ar normalt och sjalvklart,, jag kan inte na dit sa lange jag inte tycker att det ar normalt och sjalvklart!!!!

Sa tack Crinalina Kyss

 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-10-31 11:52 #22 av: szirius

Jag har en liiite annan upplevelse, men ändå går det lite hand i hand med detta. Det plingade till i skallen på mig häromdagen, att jag en tid har haft svårt att relatera till andra människor, kanske lite " ingen kan förstå hur det är gå igenom det jag går igenom" och i detta har jag skrivit in att "alla andra har förmågan att vara i vortex hela tiden, medan jag är så neggo", typ. Och den tanken gör ju inte precis att man mår bättreFlört. Jag insåg att jag skapat ett glapp mellan "mig och alla andra" - totalt i motsats till min kärnas känsla, att vi alla hör ihop.  Och därav på nåt sätt inte tillåtit mig att känna det jag känner och vara den jag är utan att döma mig själv för det. Men av EN ENDA TANKE så försvann detta obehagliga, skaviga. Och det var tanken " jag mår PRECIS SOM ALLA ANDRA".

Det spelar liksom ingen roll om det är sant, huvudsaken är att det funkar för mig, att jag kommer ur min egen negativa laddning kring mitt mående och vågar känna att jag är helt normalSkrattande. Och tadaa, så mår jag genast bättre.

Anmäl
2012-10-31 12:14 #23 av: [Kathja]1

Visst är det underbart hur så pass enkla meningar kan ändra på en känsla!

  • "Jag mår PRECIS SOM ALLA ANDRA".
  • Allt är bra
  • Allt Är och det är bra
  • I detta nu mår jag bra
  • osv osv

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-31 12:17 #24 av: SHIAWASE

Vad är normalt för mig?
40miljoner pengar är normalt för mig
Att köpa göra ge bort det jag vill är normalt för mig.
Att äta god mat är normalt för mig
Att dricka gott vin är normalt för mig
Att sitta vid havet är normalt för mig
Att ha MASSOR av energi och jobba på mina projekt är normalt för mig
Att skratta varje dag, varje stund är normalt för mig
Att kramas mycket är normalt för mig
Att bjuda vänner på god mat , antingen hemlagad eller ute är normalt för mig
Att bjuda mina fantastiska vänner till LoA retreat är normalt för mig
Att hoppa ur sängen av glädje är normalt för mig
Att somna med ett leende är normalt för mig
Att åka obehindrat mellan Japan och Sverige är normalt för mig
Att resa i businessklass är normalt för mig
Att köpa kläder när jag vill, vilka märken jag vill, vad jag vill är normalt för mig
Att uppskatta allt, alla i min omgivning är normalt för mig
Att älska är normalt för mig
Att ge är normalt för mig
Att vara uppskattad, älskad är normalt för mig
Att bara vara utan krav är normalt för mig
Att njuta är normalt för mig
Att ha den kropp jag önskar, att ha det jag önskar är normalt för mig
Att acceptera allt och all är normalt för mig
Att få vara den jag är , är normalt för mig
Att skratta, vara vacker, att le , att kramas, att älska,  DET är normalt för mig!!!!
Att ha en fantastisk bostad där jag bara känner att allt är härligt och underbart är normalt för mig!
Att laga god mat, att känna att jag har tid med det är normalt för mig
Att köpa bara de bästa råvaror, det är normalt för mig.
Att skapa mitt liv, det är normalt för mig
Att manifestera alla mina avsikter, det är normalt för mig
Att få träffa massor av underbara människor varje dag , det är normalt för mig
Att få resa, njuta, vara i Japan en viss tid av året, vara i Sverige en viss tid av året, vara på Hawaii eller någon annanstans en viss tid av året, DET är normalt för mig.
Att kunna bestämma nu, på sekunden, att jag flyger iväg någonstans just nu, det är normalt för mig.
Att min familj och jag är glada och nöjda med tillvaron , det är normalt för mig.
Att jag kan träffa min mamma eller familj i Sverige när jag vill , det är normalt för mig.
Att jag behåller min fysiska styrka, min slanka, fasta kropp,, Det är normalt för mig.
Att jag är JAG så länge jag är manifesterad i min fysiska kropp, DET ÄR NORMALT FÖR MIG!!!

TACK och TACK och TACK

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-10-31 12:28 #25 av: [Kathja]1

Tack fina du! Det där skriver jag under på. Här skapar vi bara NORMALA liv. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-31 16:08 #26 av: crinalina

Kärnan är ju just det att man ska normalisera sin önskan, avdramatisera det man vill ha, plocka ner det från att vara något man inte har till att vara något som är helt normalt att ha.

Jag har själv funderat mycket på just detta nu under de senaste dagarna. Vad ser jag som normalt? Och vad har jag gjort för att ändra fokus på vad som är normalt för de saker som har manifesterat? Det är den ändringen av mitt fokus som har varit kärnan till att saker jag velat ha i hela mitt liv till slut kom till mig.

Som min sambo och vårt perfekta förhållande till exempel, så fort jag flyttade mitt fokus från allt det negativa jag personligen erfarit och sett andra erfara med förhållanden till att se allt det positiva som jag personligen och andra erfarit med dem så fick jag min livslånga önskan om det.

Efter att ha önskat mig en takterrass i ett par år och letat efter det utan att hitta rätt så dök den upp när jag skiftade mitt fokus från att det var något särskilt och speciellt till att det var något helt normalt, men inte förrän då.

Nu har jag flyttat över mitt fokus när det gäller att vinna på lotteri, från att vara att det är få förunnat att vinna till att det är faktiskt helt normalt och flera miljoner människor som vinner på lotterier varje dag i världen. Det är en helt normal sak att vinna en massa pengar på lotto.

Det blir avdramatiserat, normaliserat och inget konstigt. Skrattande

Anmäl
2012-10-31 19:00 #27 av: [Kathja]1

För mig är det helt normalt att tillfällen kan dyka upp som kan komma att förändra ens liv helt och hållet - både då det kommer till relationer, ekonomi och annat. ALLT kan ske, ALLT är möjligt bara man TROR.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-31 19:11 #28 av: crinalina

Den är bra!! För mig är det helt normalt! Jag har ju förändrat mitt liv på det viset ett flertal gånger, och alltid till det bättre. Tack för den påminnelsen Kathja! Skrattande

Anmäl
2012-10-31 19:29 #29 av: [Kathja]1

Klart att det är normalt, vissa brukar säga att det där låter för bra för att vara sant och det håller jag inte med om. Allt kan ske, bara man tror.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-10-31 23:08 #30 av: Theleonora

Vet ni, jag insåg precis att det inte är så mycket som är normalt för mig. Jag insåg det när jag satt och kollade på kläder på en shoppingsida och jag såg en t-shirt som det stod "No pain, no gain" på. Det är så jag är uppväxt plus att jag har tagit upp en massa beteenden förknippade med en "medberoende"-personlighet som jag länkade till i en annan tråd. Så allt det där tillsammans har gjort att jag har hela tiden tänkt att jag måste kämpa för att få det jag vill och jag måste kämpa jättehårt för det här tänket är djupt inrotad i inte bara min familj utan det sträcker sig till mostrar mfl...

Men i takt med att jag börjar tycka om mig själv och accepterar mig själv så ska jag se saker och ting som mer normalt. För det som jag har gjort till nåt normalt har jag ju fått!! :)

Anmäl
2012-10-31 23:23 #31 av: SHIAWASE

Ja, kameleonten,,, jag riktigt kanner hur du kamparObestämd Men just nu forsoker nog ditt inre jag att slappa att sluta kampa,,, men eftersom ditt "lilla jag" fortfarande tror att du maste kampa sa blir det en konflikt:)

MEN, du ser,,, ju mer du tycker om dig sjalv, accepterar dig sjlv, sa kommer det att kannas normalt att du mar bra utan att kampa,, att du ar lycklig,, far det du onskar,,,, och da kommer du att kunna normalisera manga saker:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-10-31 23:30 #32 av: Theleonora

Åh tack Shia, för den insikten! Den här kampen pågår ju på ett djupare plan just nu och det är för att jag tror att jag måste kämpa. Och jag måste må dåligt (tack vare mitt kämpande) för om jag bara tar det med ro så får jag inget. Så det här lilla barnet sprattlar för fullt... Är helt utmattad idag, får se om jag orkar göra en till mediation innan jag somnar.

Anmäl
2012-11-01 07:19 #33 av: [Kathja]1

kameleonten - Det är underbart att se vilka steg du tar, hur insikterna bara dundrar in och hur du resonerar dig fram till nästa steg i processen Livet hela tiden. Heja dig!!! Kyss

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-01 07:38 #34 av: SHIAWASE

Ja visst ar det underbart,,, det ar det som ar det harliga med den har sidan,, hur fantastiskt alla kliver framat,,,, nar det satter fart sa bara forsar det framat!!!:) Det ar INGEN har inne som star stilla,,, och det ar sa inspirerande och larorikt att lasa om allas framsteg, och om hur alla tar sig igenom diverse kontraster!!:)

Kram pa er!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-01 14:51 #35 av: Otroulig

Hurra för dig Kameleonten !!!
Det är härligt att läsa om dina insikter.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-01 22:07 #36 av: [Evigheten]

Jag känner mig lite tyst här inne just nu...men det är en Riktigt bra tråd och kul att det går framåt för fler och fler här inne!

 

Anmäl
2012-11-01 22:24 #37 av: [Kathja]1

Det behöver man vara ibland Evigheten, det går ju i perioder - det är ju inte så att man MÅSTE PRESTERA man ska bara följa sin inre röst om vad som känns bra för stunden.

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-02 06:16 #38 av: [Evigheten]

Såå sant Glad

Anmäl
2012-11-02 19:35 #39 av: crinalina

Det slog mig precis också att om jag har en situation som jag inte gillar men inte heller kan förändra just här och nu så blir det lättare att vara i den om jag gör den situationen till normal.

Tex: Min kropp är normal, och jag älskar den just för att den är helt normal, oavsett hur den ser ut. Det tar inte bort från det faktum att det är normalt i min omgivning att kunna äta vad man vill och vara smal utan tvärtom så tar det bort en väldig massa stress. Min kropp är helt normal och den är det för att jag äter vad jag vill. Skrattande

Btw, så har jag inte fått det där heltidsjobbet som jag var inne på härom veckan, och det känns helt rätt. Jag insåg nämligen att jag inte alls vill ha det. Jag vill inte jobba heltid. Jag vill skriva och tjäna pengar på det, och om jag jobbar heltid så tar det bort min skrivtid helt. Det fungerar ju inte. Så det är normalt för mig att jobba deltid tills jag får in tillräckligt med pengar på att skriva för att kunna sluta där. Eller tills jag helt normalt, som mljontals andra i världen varje dag, vinner en massa pengar på lotteri. Det är också normalt att tjäna pengar på att skriva. Skrattande

Anmäl
2012-11-02 19:45 #40 av: [Kathja]1

Härligt att du kan på det själv, började tro att du hade fått solsting! Ingen borde jobba heltid enligt mig. Tungan ute

Man kan få pengar på många sätt! Här är en man som fick 3,2 miljoner för en död fisk han hittade.

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-02 19:51 #41 av: crinalina

Hahah, jag vet!! Universum visade mig tydligt också. Sonen skickade in en ansökan till samma ställe förra måndagen och fick tillbaka ett svar att de inte hade någon öppning redan på tisdag morgon. Jag skickade in min ansökan en timme efter han fått sitt svar. Och dag efter dag gick utan att jag fick något svar alls, vilket ju gav mig en tankeställare eftersom jag vet att Universum vet bättre än jag gör. haha Och du kom jag ju på att jag vill ju inte alls ha något jobb där. Och dagen efter jag insett det så fick ju jag samma besked som sonen fick. De behåller dock CV:n för framtida öppningar, men eftersom jag inte vill ha jobb där så kommer jag ju inte att få något erbjudande heller. Iaf inte förrän jag har börjat få in pengar på skrivandet så jag kan tacka nej till det. hahha

Tungan ute

Anmäl
2012-11-02 19:58 #42 av: [Kathja]1

Det kommer att lösa sig på bästa sätt! Det gör det om man bara tror.

Fortsatte att kolla historier med folk som blev rika utan att planera hur själva. Här är en man som hade en gammal tavla han trodde var värd några tusenlappar, den var värd 5-6 miljoner.

 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-02 20:07 #43 av: crinalina

Absolut, och det vet jag ju. Ibland blir man ju dock lite bortkollrad av tankar. Jag är nöjd och stortrivs precis där jag är. Skrattande

Anmäl
2012-11-05 17:05 #44 av: SHIAWASE

Idag har jag insett att jag har hojt ribban, utan att vetat om det och det kanns underbart.... Min harklippning idag alltsa,,, Jag strosade omrking dar i en harlig del av Tokyo,, trendigt, dyrt  och allt,,, och kande att det har ar normalt for mig,, klippte mig pa denna fantastiska salong, betalade ett pris som jag aldrig skulle kunna ha tankt mig for nagon manad sedan, och det kandes SAAA BRAA OCH SAAA normalt!!! Kande att nasta steg ar  att gora lite facial massage/treatement, etc.!!! Det ar totalt normalt att ta hand om mig sjalv!! kande jag , och jag har nog aldrig gjort det forut!!!  Sa underbart att kanna att jag har hojt ribban utan att jag har varit medveten om det!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-05 18:01 #45 av: [Evigheten]

Visst är det härligt när man kommit så långt att det blivit normalt! Jag märker väldigt tydligt när folk omkring mig säger, nämen det är så dyrt! och tycker jag ska hålla med. Men jag kan inte hålla med längre för nu är det helt normalt för mig att man kan köpa vad man vill. Dyrt? Vad e de Tungan ute

Men förut märkte jag aldrig det här. För då var jag på samma våglängd, och tänkte nog lika som dom.Men affirmationer och att jag stegvis ändrat synsättet på pengar och prylar har fått mig nu att känna att det är det normala.

Så allt går med tankens kraft, det är ett som är säkert Cool

Anmäl
2012-11-07 22:39 #46 av: crinalina

Jag ÄLSKAR att det känns så innerligt normalt för mig att skriva! Det känns ända in i min innersta kärna! Skrattande

Anmäl
2012-11-08 07:40 #47 av: SHIAWASE

SKynda dig att skriva Crinalina sa att vi far laaasa!!!Kyss

For mig ar ocksa skrivandet normalt,, och aven att synas och horas (haha) typ som pa tv. Har alltid sedan jag var yngre tyckt att det ar sjalvklart!!!

(Och ocksa sjalvklart att jag ska sta framfor folk och prata!)

Och i och med att jag tycker att det ar sjalvklart sa tycker ju mina dottrar det ocksa,,, sa pa sista tiden dyker det upp massa tv-grejor for dem ocksa. De dansar,, sa mellan dottern ar just nu pa ett tv-evenemang, och ska vara med i ett annat program ocksa,, och aldsta dottern gjorde forra manaden lite saker som backdancer till en artist och hon har fatt ett nytt erbjudande till en valdigt stor artist. Alla ar jatteglada for det,, men det ar ju liksom sa normalt och sjalvklart tycker vi ju ocksa!!

Min man ar TOTALT ointresserad av att synas pa det sattet,, sa han far ju heller inga sadana erbjudanden (hihi)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-08 09:16 #48 av: [Norpan88]

Tack för mycket bra inlägg! Glad

Taste and you will see that I am a good God. ps 34:8

Anmäl
2012-11-08 09:21 #49 av: [Kathja]1

Dubbelpost! (ifokus är ju helt kansigt idag!)

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-08 09:23 #50 av: [Kathja]1

Jag jobbar för tillfället med känslan av att det är normalt att vara skuldfri. Det känns verkligen bra och helt rätt och jag ser fram emot när brevbäraren slutat säga mig något annat med posten hon lämnar. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-08 19:13 #51 av: crinalina

Jag fick tanken idag att det är ju faktiskt helt normalt för mig att kunna köpa det jag vill ha och ända ha pengar till det jag behöver också, utan att behöva fundera. Den tanken är nog en av de skönaste tankarna jag har haft någon gång.

Det är normalt för mig att kunna köpa det jag vill ha och ha pengar kvar. Skrattande

Anmäl
2012-11-08 19:31 #52 av: [Kathja]1

Visst är det underbart när det är normalt! Jag insåg just det härom dagen. Jag har handlat det jag behöver sedan lön och inte en enda gång kollat saldot på kontot, skön känsla. Och känslan är att det finns pengar till det jag vill ha och göra - det är normalt.

Kunde t.o.m konstatera att med min nya inställning så är det som att samma mängd pengar faktiskt räcker längre! Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-08 20:00 #53 av: crinalina

Eller hur?! Det har jag också märkt. Och jag tappade halva min lön förra veckan men har ändå pengar kvar tills lön den här veckan, fast jag inte ens har funderat på det. Och förr brukade jag nästan vända eurona sista dagarna, och då var vi bara två människor i hemmet och katterna åt billig kattmat. Nu är vi tre människor och katterna får färsk mat. Och på lördag ska jag köpa en skrivare dessutom, för att jag vill ha en så jag kan edita och redigera det jag skriver ordentligt. Trots att jag inte får ut mer pengar...

Det finns liksom pengar till det jag både behöver och vill ha/göra. Det bara är så. Normale, som de säger i Under Toscanas Sol. Normale! Skrattande

Anmäl
2012-11-08 20:02 #54 av: [Kathja]1

Visst är det fräckt! Innan var mina pengar slut typ den 1e (får lön den 25e) och nu är det normalt att den räcker fram till nästa lön. Tack för det!

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-08 20:25 #55 av: [Evigheten]

Ja det är en riktigt härlig känsla! För jag vet hur det var att vända varje krona. Räkna varje matvara jag handlade och det var under normala levnadsnivån vi hade. Typ 1000kr till mat för en hel månad. Men nu vi har alltid pengar över vi kan köpa vilken mat vi vill. Kläder när vi vill och behöver, prylar vi behöver och ändå är det över! HappyGlad

 

Tankens kraft är verkligen kraftfull...

 

Anmäl
2012-11-08 20:54 #56 av: Otroulig

Att ha pengar som räcker och blir över det är normalt för mej. Det är himla härligt!
Men jag erkänner att jag tycker att det är normalt för mej att vara singel. Har ju varit det största delen av mitt 48 åriga liv.
Jag vill få fram känslan att det är normalt för mej att leva i ett kärleksfullt, respektfullt och givande förhållande.
Känner att jag nog låst mej lite, tror nog banne mej att jag är rädd att tappa kontrollen. Tror faktiskt att alla fina bilder igår satte igång nåt i mej, idag kände jag mej sårbar, jag tror att det är bra för mej. Måste våga lämna singeltryggheten, våga känna lite igen.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-08 21:11 #57 av: [Kathja]1

När det kommer till pengar är jag faktiskt mest förundrad över att samma mängd pengar räcker längre nu! Det är magiskt, men helt naturligt. Och jag har bara ändrat mitt sätt att tänka och känna kring pengar - annars handlar jag mer nu än innan. Hur det nu går ihop. Obestämd

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-08 21:16 #58 av: Otroulig

Haha, verkligen magiskt, du är en liten LOA troll konstnär. Tycker det är fantastiskt!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-08 21:37 #59 av: crinalina

Precis Kathja, det är så det är för mig också. Samma pengar, handlar mer och bättre varor men har mer över. Och det enda som jag ändrat på är hur jag tänker och känner för pengar. Guld i mun

 

Otroulig, jag har ju alltid varit en förhållandemänniska, med kortare singelperioder emellan (dock alltid med någon i siktet), men jag behövde vända och ändra på mina tankar och erfarenheter av förhållanden. Det jag gjorde var att jag såg filmer som förmedlade en positiv känsla för respektfulla förhållanden. Framförallt så tittade jag om och om igen på två filmer, The Holiday och Love Actually, men även andra liknande filmer. Tex Must Love Dogs.

The Holiday handlar om två olika tjejer som har förhållandeproblem och en dag bara följer sin inre känsla och inspiration och byter hus över julen. Den ena åker till den andra. Från utanför London till Los Angeles, och tvärtom. Båda två har pengar, speciellt den i LA och båda gör det det de har passion för. En riktig LoA-film med ett starkt kärleks- och förhållandetema.

Must Love Dogs handlar om en frånskild kvinna som av sin familj tvingas ut i datinglivet igen, och som till slut också lär sig lyssna på sin inre röst.

Accidental Husband är ytterligare en film med en varm förhållandekänsla.

 

Med andra ord: mitt tips är att titta på några få sådana filmer om och om igen och känna känslorna, och vara i det.

Anmäl
2012-11-08 21:43 #60 av: [Evigheten]

Ja det är fascinerande! Men det börjar alltid med ett steg åt rätt håll sen fortsätter det i full fart. Som jag då, jag känner mig ekonomisk fri. Men det är jag inte på papperet,Obestämd men det kommer närsomhelst. Det är så LOA funkar. Först känner man det, det blir normalt, sen får man uppleva det.Glad

Men jag tycker Crinalinas tips om filmer var bra. Kärleksfilmer, leva sig in i känslan. För jag känner mig alltid kär när jag ser en kärleksfilm eller när man ser ett lyckligt kärlekspar ♥ Sånt kan nog trigga igång tanken att det är normalt.Men känns det bara som en avsaknad då är det bra att stoppa den tanken varje gång den dyker upp, och ersätta med nån tanke om att det faktiskt är normalt att leva i ett förhållade. För egentligen är det normalt. Det är något som funnits med ända sedan stenålderstiden att ha en partner, skaffa barn. Nåt inbyggt för att mänskligheten skulle kunna leva vidare. Så visst är det normalt =)

 

 

 

Anmäl
2012-11-08 21:48 #61 av: [Evigheten]

Dom där filmerna har jag inte sett. Dom verkar riktigt bra! Ska googla och se om jag kan köpa dom och fylla på med fler kärleksfilmer här hemma. Fick ju nån inspiration att göra det för två veckor sen. Maid in manhattan och Just like heaven. Men jag lessnar fort på samma så fler fler tack!Tungan ute

 

Anmäl
2012-11-08 22:04 #62 av: Otroulig

Hehe, har sett alla tror jag flera gånger. Kanske inte Accidental Husbands, kommer inte ihåg alla titlar ..

Jag har en bra inställning till män nu - förut var jag nog lite rädd för dom, det är jag inte längre. Tycker dom mest är underbara nu:) Jag vet precis hur mitt förhållande ska se ut. 

Precis när det tog slut så trodde jag att det var normalt för mej att vara med en man, att jag brutit trenden. Men nu 4 år senare så är jag tillbaka i det trygga singel livet igen. Man vänjer sig, det tog ett år.

Har inte ens känt ett pirr. Där är jag säker , jag måste bli kär - annars funkar det inte. Men jag kommer liksom aldrig dit... Har ingen lust att nätdejta. Försökte det ett tag i början, det var fruktansvärt...huvva. 

Ähh jag litar på att det kommer när det kommer. Men just det här med normalitet - det är ju normalt för mej nu att vara singel - men jag vill ju leva med en man. Det går liksom inte ihop...

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-08 22:23 #63 av: crinalina

Det är därför jag föreslår att nöta just sådana filmer. Inte bara titta på dem en gång eller två, utan verkligen leva sig in i känslorna. Vara där mitt i dem! Och titta på dem så ofta som det bara går, samma filmer om och om igen bara för att få in känslan och för att den ska bli helt normal. Titta på dem så ofta så ni bär med er känslan av att vara kära och vara i ett lyckligt förhållande hela tiden, även när ni inte tittar på filmerna. Det är DET som är grejen! Skrattande

Anmäl
2012-11-08 22:32 #64 av: Otroulig

Ok får väl nöta på då Tungan ute

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-10 10:52 #65 av: szirius

Otroliga Otroulig, kärleken är din, jag känner det på migKyss.

Det där med att få pengar att räcka, och att dem gör det när man bara släpper, det tycker jag också är magiskt och härligt- och alldeles naturligtSkrattande

Det kräver dock att man är preciiis i det härliga flowet, som iaf jag lätt hoppar ut och in i. Vissa gånger bara flyyyter det, jag plockar ner all mat jag vill ha utan att tänka, och det funkar! Andra gånger velar jag, tänker " njaa, lite för dyrt" sen " näää, stopp, såklart vi ska!" och så ner i vagnen. Och så vissa gånger har jag ingen tillit alls, utan köper bara basvaror som potatis o rotfrukter, snåla, snåla...o jaa, inte blir det rolig mat - och pengarna tar slut likväl! Förunderligt är det. Mer tillit, halleluja!

 

Anmäl
2012-11-15 23:43 #66 av: crinalina

Idag har jag insett och förstått att det är normalt för mig att vara vid liv, att leva! Wooohooo!!! I'M ALIVE!!! Skrattande

Anmäl
2012-11-16 08:14 #67 av: [Kathja]1

Vilken tur!!!!!!!!!!!! Kyss

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-16 11:22 #68 av: Stella_Polaris

Jag vill att glamour ska vara normalt för mig. 

Så idag har jag bestämt mig för att alltid ha en halvflaska bra champagne i kylen, dricker jag upp den får jag köpa en ny direkt, och färska rosa rosor på bordet och i badrummet. Det kostar få slantar men gör mig glad varje gång jag ser det.

Ska fylla på med fler saker sedan, den här artikeln var verkligen så fruktansvärt tankeväckande! Tack snälla Crinalina som skrev den!

Anmäl
2012-11-16 11:25 #69 av: MissInAction

#68
Åh det är ju perfekt!
Blommor är en så enkel sak men som lyfter ett helt hem, och sinnet, så det är verkligen en sak värd att införa Skrattande


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-11-16 12:35 #70 av: SHIAWASE

Ah Det later underbart Stella Polaris!!  Det ar ju precis sadant som ar sa viktigt,, inte sitta och vanta , utan gora allt till nagot normalt redan nu! Och kanna kanslan att man valjer sjalv,,

Det ar nog darfor jag tycker om tv- miljoer, inspelningar, etc. Man satter sig och blir sminkad och far haret fixat,,Gar in i studion, lampor lysor, och nagon kommer och pudrar nasan etc (hihi),,, och allt kanns helt normalt, for det ar normalt for alla andra i omgivningen.

Att ga och ata pa en restaurang i nagot lite "lyxigare" omrade tycker jag ocksa om, bara strosa omkring dar och kanna att "jag har hemma har"

Jag alskar mitt liv som det ar, men jag har liksom bada saker inom mig, den lantliga, jordnara jag, och den lyxiga, glamourosa jag. Ett jag som tycker om att sitta hemma och skriva, i vilka klader som helst, osminkad och ett jag som tycker om att kla mig, sminka mig som en top-karriar kvinna, och njuta av spotlights!! For mig ar allt detta viktigt, sa SKAL for Champagne i kylen och rosor pa bordet!!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-16 17:23 #71 av: Otroulig

Hehe, det här med bubbel och blommor är min fredags ritual:)
Roligt att vi är fler!

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2012-11-16 20:45 #72 av: [Kathja]1

Bubbel har jag i kylen, men med en man som inte är mycket för att dricka så blir den gärna stående. For kanske börja köpa små flaskor istället. Obestämd

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-16 21:32 #73 av: crinalina

Vilken kanonidé! Jag har ju en karl som inte dricker alls, och jag dricker aldrig ensam, men det går ju alltid att ta med den till vänner eller ha att bjuda när vänner kommer hit. Skrattande

Anmäl
2012-11-16 23:09 #74 av: SHIAWASE

Manga karlar har som inte dricker har inneFlört,, inte min heller varst mycket!! Fast jag brukar ju mysa till det sjalv, med ljus och bubbel/vin , ost och sadant:) ,,, sa jag ska nog ta och fixa mig litte bubbel ocksa!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-16 23:40 #75 av: szirius

Jag har också verkligen två sidor, helt olika utseenden. Den i mysbrallor, jord under naglarna och tofs i håret, och den sminkade, fixade som ääälskar att gå på spa,bo på hotell och äta uteTungan ute. Idag gick jag in på en skönhetssalong där jag brukar noppa/färga ögonbrynen ( kostar 15 SEKFlört) för att fråga om en sak, hon kände inte igen mig i min "jag har grävt i trädgården hela dagen" - outfitSkrattande

 

Färska blommor har jag ALLTID. Att omge sig med vackra saker är att visa kärlek till sig självKyss .Det är bara en kort, kort period som jag behöver köpa, annars kan jag ta utifrån. Jag har fortfarande blommande rosor nuGlad

 

Jag tycker inte om bubbel så mkt men jag tar gärna en liten Amaretto, mmmm...

Anmäl
2012-11-17 00:57 #76 av: MissInAction

Haha, min sambo är inte heller mycket för att dricka!! Inte jag heller iofs. Kan vara kul visserligen, men det blir väldigt sällan och oftast lite åt gången numera Flört Dock älskar jag vin, goda öler och drinkar.

Jag känner mycket väl igen mig i att ha två sidor, jag med! En tillfixad och sofistikerad tjej och en naturlig, jordnära. Det har oftast känts som en konflikt i mig, men jag börjar tycka om det mer och mer Glad


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2012-11-17 09:08 #77 av: [Kathja]1

En annan har tappat bort mitt fixade jag. Har en man som åtrår mig även i mysbyxor och osminkad, bor mitt i skogen med alla hundar och jobbar på behandlingshem  - inte mkt flärd här inte! Men det ska det bli ändring på! Saknar det så.

Mitt normala jag är att vara snygg i alla lägen, vissa gånger naturligt snygg och andra gånger upp-piffat snygg. Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2012-11-17 11:07 #78 av: SHIAWASE

haha, Kathja! kul:)

Jag tycker ju om att ha dessa bada sidor, ,tank om man skulle vara tvungen att ga jattesminkad och piffig varje dag!! det kanns ju jobbigt,, Det ar saaa skont att kunna bara vara inne,,, sitta och jobba framfor datorn, osminkad, i mysbyxor och allt,, men om det ar sa heeeela tiden sa blir det ju ocks trakigt,, da ar det saaa kul att kanna av lite galmour!!!

Med andra ord,, vi manniskor BEHOVER vara KONTRASTER!!!  Sa njuta av alla kontraster som dyker upp!!!

Att vara snygg i alla lagen, det tycker jag om:)

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-20 12:27 #79 av: Stella_Polaris

Vad kul att fler har vanan att dricka bubbel på helgen. Jag har en halvflaska stadigt liggande i min kyl och jag blir glad varje gång jag öppnar kylskåpet och ser den! Betydligt roligare än att bara se snedhyvlade ostar och kladdiga Bregottpaket. :)

Precis som ni andra skriver så behöver jag också båda sidorna: den avslappnade och den glamourösa. Men det måste vara balans. Just nu har det varit alldeles för mycket av den slappa sidan, på många plan i livet, och jag mår inget bra av det. Mer glamour!

Anmäl
2012-11-20 12:57 #80 av: crinalina

Jag har också den slafsiga hemma-mjukisbyx-looken, och den uppklädda, fina, snygga, sexiga looken, men jag har även en tredje sida. Den vardagliga, normala jag, som ligger någonstans mittemellan de två andra. Där har jag lite smink på mig bara, kanske jeans och en snygg skjorta och skor med klack som är lägre än när jag klär upp mig.

Jag håller just nu på att göra det normalt för mig att han snygga naglar, något som jag älskar att ha, men det är inte så lätt när man står med händerna i diskvatten 3 dagar i veckan. Men nu har jag börjat fixa till dem så fort jag hinner efter jobbdagarna. Att ha snygga och fina naglar är välmående för mig, det ger mig den där lilla extra kicken av att vara ekonomiskt oberoende och fri när jag ser snygga naglar på mina händer. Skrattande

Anmäl
2012-11-23 14:30 #81 av: SHIAWASE

Haha,, anda sedan den har artikeln kom upp,, sa har jag tankt pa dettat, MEN varje gang jag klickar upp den har sidan sa tror jag att det ar ett foto av min morgon utsikt:

Min mellandotter tittade pa min datorskarm haromdagen och sa: Men mamma, ar det du som har tagit fotot?

EXAKT min kaffekopp och balkongutsikt:)

Sa det kanns som om jag "tittar in hos mig sjalv" varje gang jag komme in har:) Haligt, Underbart!!

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2012-11-23 18:43 #82 av: crinalina

Haha, helt normalt! Skrattande

Anmäl
2013-01-30 17:50 #83 av: crinalina

Idag har jag bokat hotellrum på ett 4-stjärnigt Spahotell. 2 nätter för 148 euro, vet inte exakt hur mycket det är i svenska kronor men ca 1300 kr, 650 kr per natt, 325 kr per person per natt. Och det känns som lite pengar. Det känns billigt. Snacka om att jag har skiftat mitt pengatänk från snålt och billigt till det som jag vill ha och gjort det normalt. Jag har ju dessutom också betalat Zumba, köpt lite nya kläder, och ska köpa mer kläder till nästa helg, allt på samma lön som jag haft i nästan ett år. Skillnaden ligger helt i hur jag tänker och känner inför pengar och vad som är normalt. Det är fascinerande. Guld i mun

Anmäl
2013-01-30 18:19 #84 av: [Kathja]1

Kanonpris! Låter mysigt värre. Flört

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-01-30 21:40 #85 av: Torahzen

Det låter mycket trevligt!

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl
2013-01-31 22:16 #86 av: szirius

# 83 aaaaah, låter mysigt!

Dags att boka en spahelg känner jag....för det är HELT NORMALT att vi åker på det titt som tätt!Skrattande Jo, faktiskt!Cool

Anmäl
2013-02-01 19:15 #87 av: crinalina

Lyssnade på Abraham-Hicks workshop idag på min promenad hem från jobbet. Där gjorde de skillnad på normalt och naturligt. Något som är normalt behöver inte vara i Vortex, men det som är naturligt är alltid i Vortex. En enorm skillnad i vibration. Så när man gör något till att vara normalt, så är det viktigt att det är naturligt. Skrattande

Anmäl
2013-02-01 20:01 #88 av: [Kathja]1

Men det måste ju ha att göra med hur var och en värderar ett ord och dess innebörd  - som alltid gäller det att känna sig fram.  Skrattande

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-02-01 20:13 #89 av: crinalina

Till viss del så håller jag med, men jag förstår vad de menar också. Det som är normalt i samhället tex behöver absolut inte vara något som är naturligt. Naturligt har betydelsen att det är från naturen kommet. Dvs det som är naturligt för oss är det som finns i våra Vortex, i vår Inner Being, vår Source, kärnan som är vi från vi föddes. Det som har blivit normalt är något helt annat, det är något som man kan konstruera, manipulera och styra. Naturligt ÄR. Dessa betydelser är så som orden egentligen betyder i dess ursprung. Sedan så använder vi dem kanske ofta fel och som likabetydande.

Skrattande

Anmäl
2013-02-01 20:21 #90 av: [Kathja]1

Sant

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2013-02-01 21:03 #91 av: Otroulig

Jag tolkade direkt från början att det som är normalt är normalt för MIG. Det vill säga naturligt för mig. Självklart liksom. Som att ha en chef jag har respekt för, som har integritet, kompetens, empati.... Ja ni fattar;) det är banne mig det naturliga för mig. Den sista har varit onaturlig och det är därför jag mår dåligt av det.

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-02 00:09 #92 av: Otroulig

Och, inser jag då, även om det är det "normala" så är det det onormala som retat upp mig och som ältats. Dvs jag har fokuserat på det onormala och det är det jag har fått;)

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2013-02-02 00:55 #93 av: szirius

ja jisses, det är ju helt NORMAAALT som i NATUUURLIGT att vilja krama träd, eller hur tjejer! Men man ses nog som ganska onormal i samhällsögon sättFlört.

För mig är det också helt normaaaalt, eftersom det kommer naturligt för mig, att prata kattiska med katter, dvs jama tillbaks och småsnacka. Det tycker inte folk som går förbi är normalt...hahaha.

Anmäl
2013-07-18 13:46 #94 av: SHIAWASE

Tankte pa detta med normalt idag.

For ett ar sedan (ni som har varit har vet ju om detta,,) sa skrev jag i frustration,, ett langt utlagg (for mig sjalv) att jag vill fa tv-erbjudanden etc. Detta var sa intensivt, sa samma dag nagra timmar senare kom ett erbjudande ( jag hade da inte gjort nagot tv-jobb pa drygt ett ar tror jag) . Jag blev ju jatteglad, och efter det har det droppat in lite tv- jobb

(jag bara tycke saaa mycket om tv-miljon, och det ar saaa roligt!!!) I april i ar fick jag ju ett reguljar program (Faktum ar att jag i borjan av ar 2012 faktiskt sa till mig sjalv att jag ville ha ett reguljar program fran och med april 2012,, det kom ett ar senare..). Och sedan har det trillat in mer och mer.

Och jag insag idag att NU antligen, har detta blivit NORMALT for mig.

En kompis till min dotter sa ocksa det,," Det ar ju helt sjalvklart att din mamma ar med pa tv nufortiden, sa det ar inget markvardigt langre"

YES! Det har blivit normalt. Och nar nagot har blivit normalt, sa kanns det sjalvklart och man har da inget motstand till det, och darfor sa rullar det pa mer och mer!!!!

Sa, om vi bara kan lyckas att gora det vi onskar till nagot NORMALT,, sa kommer det snabbare~~~~Men  det kan ju behovas lite tid, tex. for mig sa behovdes det ett ar~~~~ fran och med att jag aktivt bestamde for mig att NU VILL JAG HA MERA TV-UPPDRAG~~

Nu har jag nagra ytterligare omraden som jag ar pa vag att normalisera~~~~


 

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-07-22 22:34 #95 av: [luneri]

Vilken inspirerande och bra artikel! Jag har aldrig funderat på vad som anses "normalt". Det är de som vi ofta utgår från när vi tänker våra tankar och skickar affirmationer. Vissa saker som man vill uppnå tänker man ju bara att det är omöjligt eller svårt för att det är ovanligt eller att man måste ha en särskild talang för att nå detta. Men det behöver inte alls vara så om man ställer om sina tankar i en positiv riktning. Vad mycket lättare det blir att ändra sina tankar, om man tänker på vad som anses normalt. Normalt är det vi väljer att vara normalt för oss, och det vi väljer att se i vår omgivning :) Det var en riktigt givande insikt :) 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2013-07-23 00:11 #96 av: SHIAWASE

Ja visst Luneri,,

Det ar ju darfor som det ar sa svart att manifestera vissa saker ,, for vi tanker inte pa det som normalt. Men innan vi kan manifestera det vi vill ha, sa maste vi forst normalisera det.Blomma

You are the Creator of YOU, not of things...If you Create the YOU that you want to be everything else will fall in place.

Shiawase

Anmäl
2013-07-26 21:15 #97 av: [luneri]

Jag har tänkt en del på detta efter att jag läste denna tråd. Jag tror den insikten kommer hjälpa att se saker och ting annorlunda. Istället för att se hinder, ser man på situationen ur ett annat perspetktiv som förenklar förutsättningarna att få det liv man vill ha istället för att acceptera att det är omöjligt. Det tror jag är jätteviktigt om det är något särskilt man vill sträva efter! :) 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2014-03-27 23:17 #98 av: Älvan

När jag har gjort något mycket svårt har jag tänkt att det är massor av människor som gjort och klarat detta före mig. Jag skiljer mig ju inte fråndem (dvs jag är som andra-normal) och då har det gått galant. Liksom; hur svårt kan det vara? De har klarat det och jag är absolut inte sämre/annorlunda. :)

Det handlar också om identifikation med någon/några.

Anmäl
2014-03-28 09:24 #99 av: szirius

#98 Jag förstår vad du menar, men det drog upp en annan vinkling i mig. Beroende på situation kan de tankarna skapa press i stället, och att inte acceptera sig själv i det man står i. Jag minns min första graviditet, som jag verkligen upplevde som jobbig, hur jag inte lyssnade och tog hand om det som kom upp då och ville läka, utan körde på med " folk har varit gravida i alla tider, alla andra klarar det, det är ingen sjukdom,  bit ihop o kör på"...det var inte alls rätt väg att gåTyst

Det kan vara peppande att tänka " de har klarat det, jag kan också"...men med det där " jag är inte sämre/annorlunda"...hmm...kan skapa skam o skuldkänslor om man "inte lyckas"...


För att gå tillbaks till tråden :  det är helt normalt för mig att ha lediga fredagar, då jag njuter, pysslar, skurar, lagar långkok, bakar, sjunger, yogar - life is wonderful!SolBlomma

Anmäl
2014-03-28 12:13 #100 av: Älvan

Szirius
Ok. Fattar hur du menar. Jag menar att identifiera sig med en grupp som lyckats med någonting isf att identifiera sig med exv min släkt där ingen läst vidare. Jag kan ju vara en unik person vilket jag är, men jag tänker att min hjärna är minst lika smart som de som före mig klrat denna tenta. Det tankesättet har fungerat för mig. Jag har då kännt mig "normal" mot den grupp jag identifierat mig med och valt att inte identifiera mig med den grupp jag tillhör också dvs min släkt exv som ej pluggat vidare.

Förstår du hur jag menar? Att vara värsta pluggis i min släkt är inte "normalt". Men att vara pluggis i den högskola jag gick och den grupp som där de lyckades med tentorna var jag "normal" eftersom jag tänkte det var normalt att klara tentorna.

Dvs inga hinder genom att tänka att tentan är svår eller att ingen före mig klarat högskolestudier i min släkt. Hade jag tänkt det sistnämda hade tentan blivit svårare tror jag.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.