Universum och andlighet

The Daily Breath

2014-04-19 10:30 #0 av: MissInAction

Förresten, det kanske är någon här som är intresserad av att vara med och medvetet fokusera tillsammans med människor över hela världen Glad Fem minuter varje dag har vi chansen Skrattar

https://www.facebook.com/events/715387398495066/759505070749965/?notif_t=plan_mall_activity

Eventet föreslår att man går in i ett breathing room på nätet, men vill man inte eller inte har möjlighet så går det ju naturligtvis bra var man än befinner sig Skämtar

Och för den som inte har Facebook: 

Every day, we invite the world to take a breath together. Focus on an intention, prayer, or vision for a better world, and breathe consciously for 5 minutes with people from around the world. 

At 11:11AM & 11:11PM UTC/GMT, join us in the Universal Breathing Room on www.DoAsOne.com.

Here are some times for other timezones (both AM & PM): 
Los Angeles 3:11
New York 6:11
London 12:11
Cairo 1:11
Lahore 4:11
Mumbai 4:41
Sydney 9:11
Moscow 3:11

Go to the Universal Breathing Room now. http://www.doasone.com/BreathingRooms.aspx?RoomID=1


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-04-19 10:35 #1 av: [Kathja]1

Det är gjorde vi, var det för två år sedan kanske. Funderar Fräck känsla iaf, kan rekommenderas! Tummen upp

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2014-04-19 10:43 #2 av: MissInAction

Ja jag har också något minne av det!!

Sitter och lyssnar inne i rummet nu, på andningsljud... det känns som att någon ligger och sover bredvid Skrattar rätt avslappnande.


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl
2014-04-19 12:02 #3 av: Otroulig

Okej då är det alltså svensk tid 13.11, det kan ju passa Tummen uppGlad

Medarbetare, Law Of Attraction iFokus

Anmäl
2014-04-19 13:33 #4 av: MissInAction

Kanske kan vara idé att gå in på sidan under våra Gruppmeditationer ifall man har svårt att komma till ro. Det är ju bara att klicka sig in i något av rummen som man tycker känns bra, kanske välja bakgrundsljud, färg och musik Glad


Maria, sajtvärd på Ryssland , medarbetare på Law of Attraction och Film
Kluring om Ryssland

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.